Episoder

 • Egy tavaly megjelent anyagból hozunk részleteket a Farkas Flórával történt beszélgetésből, ami egy olyan meghatározó ékköve lett a vállalkozóknak szóló tartalmainknak, amit mindenkinek hallania kell.

  Elég mély téma, tele pszichológiával, lélektannal, nehéz, néha torokszorító tükörbenézésekkel.

  De a nagy fejlődés legtöbbször nem a hack-ek és új ötletek oldaláról, hanem belülről érkezik.

  Ha sikerül a saját hiedelmeinket megérteni és lebontani, akkor az, amit most tudunk csinálni 10X-re ugorhat erőfeszítés nélkül.

  A teljes anyag egy másfél órás brutálisan mély és őszinte beszélgetés egy nagyon komoly szakemberrel, Farkas Flórával, aki százával segít az embereknek túllépni a saját korlátaikon transzformatív coaching módszerével.

  Megtalálod a teljes részt a BB PRO könyvtárban (pl. hallgatható az exkluzív podcast csatornánkon, ami csak a feliratkozóknak érhető el). Regisztráció és előfizetés: https://impulzushirlevel.hu

  Az anyagot megtalálod a BB PRO Podcastek nevű könyvtárban és a feliratkozás után automatikusan hozzáférést kapsz a zárt podcast csatornánkhoz, amit Apple Podcasten, Google Podcastsen, Castboxon és sok iOS és androidos podcast appon keresztül hallgathatsz - immár tucatnyi rejtett anyaggal, ami a publikus csatornán nem érhető el.

  Mit kapsz még az előfizetés után?
  Hozzáférést a heti kurzusainkhoz marketing, értékesítés, cégautomatizálás és pénzügyek témában.
  300+ fős aktív vállalkozói közösséget, akiktől kérdezhetsz.
  Rengeteg anyagot, amit mostanáig elkészítettünk Mester Tomival

  -»»»» https://impulzshirlevel.hu

 • Az alapoktól összerakjuk Noémivel, hogy mi a marketing, mi a feladata, mit lehet kiszervezni és mit nem, hogy mettől-meddig terjed a marketingesek felelőssége - és még rengeteg hasznos dolog
  - cégvezetőknek, akik leraknák az ügyfélszerzés terhét
  - marketingeseknek, akik jobban érteni akarják, hogy mi az ő dolguk
  - bárkinek, aki az alapjaitól érteni akarja a marketing részeit és elemeit.

  Noémi ebben az adásban is egy kurzusnak megfelelő tudást ad át - na, de képzeld, van itt sokkal több is! 2024. április 25-én indul Noémi egy éves marketing képzése a bbpro-n. Próbáld ki a legújabb fejlesztéseinket és csatlakozz Noémi képzésére élőben »»» http://bbpro.hu

  Tanulj Noémitől egy éven keresztül marketinget ÉLŐ-ben! 🎓

  Noémi 2024. április 25-től egész éves marketing képzést indít a Biznisz Boyz PRO felületén! Csatlakozz a BB képzési rendszeréhez mindössze évi 60.000 Ft-ért!

  A képzés során megtanulod
  – hogyan kell marketing stratégiát összeállítani,
  – hogyan tudod a helyes marketing mixet összeállítani,
  – hogyan használd a blogot, a PPC hirdetéseket, a social media marketinget,
  – hogyan mérd a marketinged eredményét,
  – milyen marketing pszichológiai trükköket vess be,
  – hogyan marketingezz, ha webshopod van és hogyan, ha B2B közönségre célzol,
  – hogyan használd a marketing erejét személyes márkaépítés és employer branding terén,
  – stb.

  A képzés havonta 1 alkalommal, 60 percben + 30 perc kérdés-válasz lehetőséggel, házi feladatokkal, és azok kiértékelésével zajlik majd élőben.

  Az előadások felvételről visszanézhetők lesznek, de kérdezni csak élőben lehet!

  Az első alkalom: 2024. április 25. -» indítsd el addig az előfizetésed éves tagsággal és az egész képzést végig tudod csinálni mindössze 60.000 Ft-ért.


  Mit kapsz előfizetőként?
  - Matykó Noémi egész éves, 12 alkalmas marketing képzését rengeteg gyakorlati tudással, kérdés-válasz blokkal, házi feladatokkal, amikkel hónapról hónapra jobban fog működni a céged marketingje
  - 3 másik egész éves képzést az értékesítés, a cégautomatizálás és a pénzügyek terén, szintén ÉLŐBEN!
  - 300+ vállalkozóhoz közvetlen kapcsolatrendszert
  - Exkluzív Biznisz Boyz podcast adásokat
  - Írott útmutatókat a vállalkozás minden területéről

  Tovább a Biznisz Boyz PRO oldalára: -» https://impulzushirlevel.hu

 • Manglende episoder?

  Klik her for at forny feed.

 • Nagy Fanny a legteljesebb magabiztossággal hiszi és látja, hogy a FANNA brand lesz előbb-utóbb a legnagyobb nemzetközi polewear (rúdtánc) ruhamárka, és ha valakinek, akkor neki elhiszem, hogy meg is tudja csinálni.

  Elhiszem, mert amikor kitalálta és tök egyedül elindította az egész márkát, a nulladik perctől nemzetközi piacra célzott, influencer együttműködésekkel építette fel a niche brandjét, saját kézzel rakta össze a webshopját, minden pénzét visszaforgatta az indulásba és az első rendelései már az USA-ból érkeztek.

  Neki teljesen magától értetődő volt, hogy online értékesítésben, niche márkában, külföldi fókusszal kell indulnia, mi magyar vállalkozók meg a legtöbben szorongva gondolunk csak arra, hogy egyszer maaaaajd talán belekóstolunk a külföldi piacokba is...

  Hát Fanny nem ez a fajta vállalkozó...

  Az ilyen gondolkodásmódról szóló példák miatt ajánlom ezt a Biznisz Boyz adást!

  Adi

  ==========

  FANNA:
  https://fannawomen.com/en-hu

  Óriási átalakuláson megy keresztül a Biznisz Boyz PRO projekt is.

  Nézz körül a BB PRO-ban, az első hónapra pénz-visszafizetési garanciával: bbpro.hu vagy impulzushirlevel.hu

  Áprilistól Adi által felkért komoly mentorok tartanak EGÉSZ ÉVES kurzusokat a havidíj részeként az ügyfélszerzés, az értékesítés, a rendszerfejlesztés és automatizáció, valamint a céges pénzügyek terén. Olyan rendszert rakunk össze, amihez még csak hasonló sincs a magyar piacon: ezt a tudást éves szinten milliókért lehetne egyébként megszerezni, ha egyáltalán hozzáférsz ilyen tanácsadókhoz...
  Próbáld ki 5000 Ft-ért (ezzel a BB készítését is támogatod), és ha mégsem tetszene, az első hónapban pénz-visszafizetési garanciát adunk!

 • Szakítós podcast BB-módra: mozgalmas időszakon van túl a csapat, amikor a teljes podcast sorsa megváltozhat és az eddig megszokott biztos pontok törhetnek meg. Vajon van kiút és hogyan tudjuk folytatni a közös projekteket?

  Óriási átalakuláson megy keresztül a Biznisz Boyz PRO projekt is - ezeket a fejlesztéseket mutatja be Adi ebben az adásban.

  Nézz körül a BB PRO-ban, az első hónapra pénzvisszafizetési garanciával: http://bbpro.hu vagy https://impulzushirlevel.hu/

  Áprilistól Adi által felkért komoly mentorok tartanak EGÉSZ ÉVES kurzusokat a havidíj részeként az ügyfélszerzés, az értékesítés, a rendszerfejlesztés és automatizáció, valamint a céges pénzügyek terén. Olyan rendszert rakunk össze, amihez még csak hasonló sincs a magyar piacon: ezt a tudást éves szinten milliókért lehetne egyébként megszerezni, ha egyáltalán hozzáférsz ilyen tanácsadókhoz...
  Próbáld ki 5000 Ft-ért (ezzel a BB készítését is támogatod), és ha mégsem tetszene, az első hónapban pénzvisszafizetési garanciát adunk!

 • Említett események, konferenciák, linkek:
  >> PyLadies: https://www.meetup.com/pyladies-budapest/
  >> Women in Data Science Budapest, 2024: https://widsbudapest.com/
  ----
  Tomi Data Science-es Termékei:
  Data Science Klub: https://dataklub.hu
  Junior Data Scientist Akadémia: https://data36.com/junior-data-scientist-akademia/

 • Juhász Gábor egy kiemelkedően sikeres, fiatal értékesítő, aki a cégénél hamar a terület első számú vezetőjévé nőtte ki magát.
  Mi pedig imádunk a legjobbaktól tanulni, pláne, ha az értékesítésről van szó. Ismerd meg, hogyan gondolkozik egy profi értékesítő a lead szerzésről, az ajánlatadásról, az utánkövetésről és a lezárásról!

  Óriási átalakuláson megy keresztül a Biznisz Boyz PRO projekt is - ezeket a fejlesztéseket mutatja be Adi ebben az adásban, és ehhez Gábornak is van köze!

  Nézz körül a BB PRO-ban, az első hónapra pénzvisszafizetési garanciával: https://bbpro.hu
  Áprilistól Adi által felkért komoly mentorok tartanak EGÉSZ ÉVES kurzusokat a havidíj részeként az ügyfélszerzés, az értékesítés, a rendszerfejlesztés és automatizáció, valamint a céges pénzügyek terén. Olyan rendszert rakunk össze, amihez még csak hasonló sincs a magyar piacon: ezt a tudást éves szinten milliókért lehetne egyébként megszerezni, ha egyáltalán hozzáférsz ilyen tanácsadókhoz...
  Próbáld ki 5000 Ft-ért (ezzel a BB készítését is támogatod), és ha mégsem tetszene, az első hónapban pénzvisszafizetési garanciát adunk!

 • Kicsit rápörögtünk a sales témákra, ebből most egy igazi gyöngyszem érkezik, amiben Szilágyi Márk, a Daktela nevű, ügyfélkapcsolattartásra szakosodott szoftver hazai leányvállalatának country managere lesz a vendünk. Márkot "desszantosként" dobták le a magyar piacra pár éve, hogy építse fel a hazai értékesítését a terméknek B2B szegmensben. Olyan cégekkel dolgoznak, mint a Notino, az Árukereső vagy az OBI, és iszonyú sok hasznos tippje volt Márknak arról, hogyan kell egy profi értékesítési rendszert felépíteni.
  Márk és a Daktela sztorijában különlegesen érdekes elem a külföldi piacralépés is (ami jelen esetben a magyar piac volt Csehországból nézve), és nem fukarkodott Márk a tudásmegosztással azon a téren sem, hogy más hogyan tudna egy nemzetközi terjeszkedést beindítani. Az egész adásra jellemző, hogy Márk nem tartott vissza semmilyen fontos tudást, nagyon transzparensen mesélt az értékesítési szakmáról (első sorban szoftverpiacon szerzett tapasztalattal) és a külföldi terjeszkedésről.

  Hamarosan élő értékesítési kurzus indul csoportos formában a BB PRO tagsága számára. Fizess elő 490 Ft-ért az első héten, csatlakozz a BB elit klubjához! Élvezd a rengeteg tudásmegosztó anyagunkat, kapcsolódj (és üzletelj) hozzád hasonló vállalkozókkal a BB PRO discord közösségében, és készülj a profi mentorok által tartott kurzusokra, amik március-április során indulnak:
  https://impulzushirlevel.hu

  Légy tagja a BB vállalkozói zárt csoportjának:
  https://www.facebook.com/groups/bizniszboyzpodcast/

  Robbanj be a sport terén is a Myprotein támogatásával (és 20-40%-os akcióival) csak a BB hallgatóknak:
  https://prf.hn/l/NJ1Ze4X

  VOIZ hangoskönyv app 50%-os kedvezmény az első hónapra:
  https://bizniszboyz.hu/voiz

  Kövesd a BB-t Instán, Tiktokon és Facebookon is! Lépj be zárt csoportunkba is, ha szeretnél belelátni a műsor háttérfolyamataiba és networkolnél 4000+ vállalkozóval.

  Insta: www.instagram.com/bizniszboyz
  TikTok: www.tiktok.com/@bizniszboyzofficial
  FB: www.facebook.com/bizniszboyz

 • Tomi, Gellért és Adi előfizetéses klubokat indított, és most megduplázzuk Tomi projektjének bevételét! Lesd el a technikákat, amiket Erdőssy Gellérttől tanul! A végén pedig egy 1.500.000 Ft-os tétet tettünk arra, hogy ki nyeri a párbajt!

  Az említett projektek:
  DataKlub (Tomi)
  CV Shark Insider (Gellért)
  Biznisz Boyz PRO (Adi)

  Te kinek szurkolsz? Támogasd a projekteket előfizetéseddel!

  Légy tagja a BB vállalkozói zárt csoportjának:
  https://www.facebook.com/groups/bizniszboyzpodcast/

  Robbanj be a sport terén is a Myprotein támogatásával (és 20-40%-os akcióival) csak a BB hallgatóknak:
  https://prf.hn/l/NJ1Ze4X

  VOIZ hangoskönyv app 50%-os kedvezmény az első hónapra:
  https://bizniszboyz.hu/voiz

  Kövesd a BB-t Instán, Tiktokon és Facebookon is! Lépj be zárt csoportunkba is, ha szeretnél belelátni a műsor háttérfolyamataiba és networkolnél 4000+ vállalkozóval.

  Insta: www.instagram.com/bizniszboyz
  TikTok: www.tiktok.com/@bizniszboyzofficial
  FB: www.facebook.com/bizniszboyz

 • Zárt csoport marketing, PPC és analitika trendek a Biznisz Boyz új adásában!
  Geiger Tamás (JabJab) és Bay Áron (Exact Match) a hazai PPC és analitika piac megkerülhetetlen szakemberei. Együtt építik a többezer marketing szakember által követett PPC PRO zárt csoportot a Facebookon és együtt szervezik Papp Gáborral a Digital Cube konferenciát.

  Ők is tapasztalják, hogy visszaesik a zárt csoportok elérése vagy csak minket sújt az algoritmus?
  Hogyan építették fel a 4000+ főt számláló szakmai csoportjukat és hogyan (nem) monetizálják?
  Mik most a PPC piac legújabb átalakulásai, amiről minden vállalkozónak tudnia kell?
  Mik azok az analitikai trendek, amikre mindenkinek figyelnie kell, ha szeretné jól mérni a hirdetései teljesítményét?

  Csatlakozz hozzánk erre az adásra és tanulj igazi nagyágyúktól!

  Ha többre vágysz, nézd meg Bay Áron BB Akadémiás előadását a BB PRO közösségében február 13-tól, “Mit rontasz el a PPC kampányaidban?” címmel:
  https://bbpro.hu

  Légy tagja a BB vállalkozói zárt csoportjának:
  https://www.facebook.com/groups/bizniszboyzpodcast/

  Robbanj be a sport terén is a Myprotein támogatásával (és 20-40%-os akcióival) csak a BB hallgatóknak:
  https://prf.hn/l/NJ1Ze4X

  VOIZ hangoskönyv app 50%-os kedvezmény az első hónapra:
  https://bizniszboyz.hu/voiz

  Kövesd a BB-t Instán, Tiktokon és Facebookon is! Lépj be zárt csoportunkba is, ha szeretnél belelátni a műsor háttérfolyamataiba és networkolnél 4000+ vállalkozóval.

  Insta: https://www.instagram.com/bizniszboyz
  TikTok: https://www.tiktok.com/@bizniszboyzofficial
  FB: https://www.facebook.com/bizniszboyz

 • "A legtöbb cégvezető ideje 50-100%-ában nem azzal foglalkozik, ami igazán számít!"

  Tomán József vállalatfejlesztési stratéga, aki Adival is dolgozott a Brocasterz fejlesztésén - ennek hátterébe és általában a cégfejlesztés nézőpontjaiba kaptok egy átfogó betekintést. Józsi tanácsadó, aki közvetlenül cégvezetőkkel dolgozik, de ebben az adásban elmond rengeteg olyan praktikát, amit bárki meg tud csinálni azért, hogy visszanyerje az idejét és azzal foglalkozhasson, ami igazán számít.

  Kérj ingyenes cégauditot Józsitól: https://tomanjozsef.hu/cegelemzes

  Tanulj a BB készítőitől és vállalkozó vendégeitől a BB PRO rendszerén belül mindössze havi 5000 Ft-ért:
  https://bbpro.hu

  Légy tagja a BB vállalkozói zárt csoportjának:https://www.facebook.com/groups/bizniszboyzpodcast/Indítsd be az új évet a sport terén is a Myprotein támogatásával (és 20-40%-os akcióival) csak a BB hallgatóknak:
  https://prf.hn/l/NJ1Ze4X

  VOIZ hangoskönyv app 50%-os kedvezmény az első hónapra:
  https://bizniszboyz.hu/voiz

  Kövesd a BB-t Instán, Tiktokon és Facebookon is! Lépj be zárt csoportunkba is, ha szeretnél belelátni a műsor háttérfolyamataiba és networkolnél 4000+ vállalkozóval.

  Insta: https://www.instagram.com/bizniszboyz
  TikTok: https://www.tiktok.com/@bizniszboyzofficial
  FB: https://www.facebook.com/bizniszboyz

 • Belökjük a 2024-es évet is! Matykó Noémi (Chiro) és Sándorfy Adrián (BB, Brocasterz) mesél arról, hogy ügynökség-tulajdonosként hogyan terveznek évet, hogyan sikerültek a 2023-as célok és mit vállalnak be az idei évre.
  Bemutatjuk, hogy mik azok a háttérfolyamatok, amikben fejlődnie kell a cégünknek is, ha növekedni szeretnénk. Na, de mennyi és mekkora a reális növekedési lehetőség a Chiro és a Brocasterz előtt?
  Noémi már többször szerepelt a BB-ben, most pedig amolyan társműsorvezetőként kértük meg, hogy üljön be közénk évet tervezni.
  Indítsd velünk az évet!

  Ha érdekel, hogy menet közben hogyan valósítjuk meg a céljainkat, kövesd a haladásunk a BB PRO tartalmai között is:
  https://bbpro.hu

  Indítsd be az új évet a sport terén is a Myprotein támogatásával (és 20-40%-os akcióival) csak a BB hallgatóknak:
  https://prf.hn/l/NJ1Ze4X

  VOIZ hangoskönyv app 50%-os kedvezmény az első hónapra:
  https://bizniszboyz.hu/voiz

  Kövesd a BB-t Instán, Tiktokon és Facebookon is! Lépj be zárt csoportunkba is, ha szeretnél belelátni a műsor háttérfolyamataiba és networkolnél 4000+ vállalkozóval.

  FB Zárt csoportunk: https://www.facebook.com/groups/bizniszboyzpodcast/
  Insta: https://www.instagram.com/bizniszboyz
  TikTok: https://www.tiktok.com/@bizniszboyzofficial
  FB: https://www.facebook.com/bizniszboyz

 • A Biznisz Boyz karácsonyi adásában korábbi vendégeink és hallgatóink kérdéseire válaszoltunk. A cél persze, hogy minden kérdés egy kis önismereti utazás is legyen - nekünk is és a hallgatóknak is. Ez maradéktalanul sikerült: sok kérdéstől kellett mélyen a tükörbe néznünk.
  Nézd meg a legújabb részünket és válaszold meg te is magadnak azokat a kérdéseket, amiket minden vállalkozónak érdemes feltennie karácsonykor.

  Ha szereted a Biznisz Boyz adásait, akkor a BB Pro szakmai tartalmait imádni fogod - nézd meg a bbpro.hu oldalt a vállalkozóknak készült tananyagainkért!

  Köszönjük a LABA támogatását a 2023-as évben! Ha még meglepnéd karácsonyra ismerőseidet, adj online kurzust ajándékba LABA ajándékkártyán:
  https://cutt.ly/pwPMXuRS

  Kövesd a BB-t Instán, Tiktokon és Facebookon is! Lépj be zárt csoportunkba is, ha szeretnél belelátni a műsor háttérfolyamataiba és networkolnél 4000+ vállalkozóval.

  FB Zárt csoportunk: https://www.facebook.com/groups/bizniszboyzpodcast/

  Insta: https://www.instagram.com/bizniszboyz

  TikTok: https://www.tiktok.com/@bizniszboyzofficial

  FB: https://www.facebook.com/bizniszboyz

  Köszönjük nektek az egész éves fantasztikus támogatásotokat!

 • Ez a rövid összefoglaló a BB PRO előfizetőknek készített 1 órás hanganyagából készült, és rövidített formában áttekintést nyújt arról, hogyan építhetsz nulláról tanácsadói üzletet egy komoly szaktudásra és énmárkára építve.

  Ha további részletekre vagy kíváncsi, a BB Pro szakmai anyagaiban több mint 50 hosszú formátumú, igényes és részletes anyagunkat érheted el, exkluzívan csak a BB Pro előfizetőinek. Sőt, a legjobb, hogy egy nagyob komoly vállalkozói közösség épül a Pro tagokkal, és a vállalkozásindítás vagy a skálázás terén kaphatsz extra tudást, kapcsolatokat, visszajelzéseket és elszámoltatást. A BB Pro-n keresztül tekinthetsz be igazán abba, hogyan építjük mi a saját vállalkozásainkat. Ha a Biznisz Boyz Podcast ebbe betekintést engedett eddig, akkor a BB Pro az a felület, ami a lépéseket is megtanítja.

  Itt tudsz előfizetni a BB PRO-ra: https://impulzushirlevel.hu/

 • Kezeld úgy a konfliktusaidat, mint egy profi kommunikációs tréner, és kerüld el a tudattalan játszmázást a munkában és a magánéletben! Ebben segít a mai adás és szakértőnk, Vízi Beáta, aki az asszertív kommunikáció szakértője, s akivel éles példákon keresztül járjuk végig, hogy miért reagálunk tudattalanul rosszul a munkahelyi és otthoni konfliktushelyzetekre, és mik azok a kommunikációs technikák, amiket minden vállalkozónak és vállalkozónak meg kell ismernie.

  Vendégünk több mint 25 éve foglalkozik kommunikációs készségfejlesztő programok fejlesztésével, és tranzakcióelemző (játszma) tréningek vezetésével, így nem fogsz meglepődni az adást hallgatva, hogy milyen profin kezeli az általunk felhozott szituációkat, és ad a kezünkbe azonnal használható kommunikációs trükköket! Emellett betekinthetünk egy szervezetfejlesztéssel foglalkozó cég mindennapjaiba is, és hogy olykor még egy ilyen szervezetet is fejleszteni kell.
  Nagyon izgalmas rész egy csipetnyi karácsonyi fűszerrel! Kellemes hallgatást hozzá!

  Vízi Beáta a GordonTA vezető trénere:
  https://gordonta.hu/
  Ajánlott könyvek:
  - Dr. F. Várkonyi Zsuzsa: Már százszor megmondtam
  - Dr. F. Várkonyi Zsuzsa: Tanulom magam
  - Eric Berne: Emberi játszmák

  LABA ajándékkártya a BB hallgatóknak:
  https://cutt.ly/SwPMZY6m
  BB PRO tagság (Ex-Impulzus Hírlevél):
  https://bbpro.hu
  Adi Myprotein-nagyköveti kedvezményes linkje sportruházatra és táplálék-kiegészítőkre (10-20% állandó, 20-40% eseti kedvezménnyel):
  https://prf.hn/l/NJ1Ze4X
  VOIZ hangoskönyv app 50%-os kedvezmény az első hónapra:
  https://bizniszboyz.hu/voiz
  Ismerd meg szponzorunkat, a LABA-t:
  https://www.facebook.com/labahungary/
  https://www.instagram.com/laba_hungary/
  https://www.linkedin.com/company/laba-hungary/

 • Papp Gábor 5 év elteltével ismét vendégünk volt. Gábor az első alkalommal még a Pitch.hu történetéről mesélt. Most visszatért, hogy megossza velünk az elmúlt évek izgalmas fejleményeit és azóta útnak indult vállalkozásait.
  Gábor életében számos fordulópont következett be. A SEO szakértőként vált ismerté a szakmai körökben, de azóta egy PPC ügynökség alapítója, majd a konferencia szervezés és hajózási vállalkozás területén is sikeresen megvetette lábát.

  Az egyik érdekesség, hogy Gábor és üzlettársai nem szeretnék túlnőni a 20 fős létszámot, mert a családias légkörben hisznek. Ezt olyannyira komolyan veszik, hogy egy ingatlant is vásároltak, mely pontosan ennyi főnek lett tervezve és szolgál irodájukként.
  Gábor mesél arról, hogy hogyan sikerül neki és csapatának a családias légkörben működni, miközben számos területen tevékenykednek. Az adásból kiderül, hogyan alapozza meg döntéseit, hogyan menedzseli a vállalkozásait.
  A beszélgetés mély bepillantást nyújt a vállalkozások sokszínűségébe, családias légkör erejébe, amelynek segítségével Gábor és csapata sikeresen navigál az üzleti vizeken.

  Link, ami elhangzott az adásban
  https://bizniszboyz.hu/e05-a-thepitch-hu-sztori-papp-gabor-interju/

  LABA ajánlat a BB hallgatóknak:
  https://cutt.ly/1wUiMwTl

  BB PRO tagság (Ex-Impulzus Hírlevél):
  https://bbpro.hu

  Adi Myprotein-nagyköveti kedvezményes linkje sportruházatra és táplálék-kiegészítőkre (10-20% állandó, 20-40% eseti kedvezménnyel):
  https://prf.hn/l/NJ1Ze4X

  VOIZ hangoskönyv app 50%-os kedvezmény az első hónapra:
  https://bizniszboyz.hu/voiz

 • LABA BLACK FRIDAY deal 2023. november 30-ig: https://cutt.ly/DwUaUy0t

  Vendégek:
  >> Horváth Márton (WhiskyHog)
  >> Nagy Péter (a WhiskyNet párlatszakértője)

  Témák:
  >> Mi az a whisky?
  >> Hogyan válassz whisky befektetési startégiát?
  >> Mi az a whisky-flipping? Hogy működik?
  >> Hogyan vásárolj?
  >> Hogyan tárold a whisky-t?
  >> Hogyan add el? (Hol? Kinek? Mikor? Jogi kérdések, stb.)
  Disclaimer: Az adásban semmi nem jogi tanács, nem adóügyi tanács és főleg nem befektetési tanács.

  Említett linkek:
  >> Marci Instagram-ja: @whiskykitchenpig
  >> Marci Tiktok-ja: @whiskyhog
  >> https://www.maltwhiskyyearbook.com/
  >> https://macallan.com/
  >> https://www.springbank.scot/
  >> https://www.whiskynet.hu/
  >> https://whiskyreturns.com

  Ebben az extra részben újra befektetős témával érkezik Mester Tomi - így kicsit leporoltuk a méltán híres Mi a Matek?! Podcast intróját is. Itt ugyanis kombináltuk Tomi két kedves témáját: a whisky-t és a befektetéseket.
  Aki ismeri a BB-t, nem lepődik meg a témaválasztáson, ugyanis Tomi nemrég elindította whiskyreturns.com nevű oldalát, ahol a befektetési célú italok megtérülési grafikonjait prezentálja a vásárolni és befektetni vágyóknak.
  Tomi másik nagy érdeklődési területe az adatok mellett a befektetések világa - erről szól a Mi a Matek?! Podcast is, ami a Biznisz Boyz spinoff-jaként egy szezont ért meg. Most azonban a messzire szállt kis madár visszatér a fészekbe: a legújabb MM rész a BB csatornán jelenik meg.

 • >> Junior Data Scientist Akadémia (start: 2024, február) --» data36.com/junior-data-scientist-akademia
  >> Women in Data Science Budapest: https://www.facebook.com/WidsBudapest/
  >> PyLadies Budapest: https://www.meetup.com/pyladies-budapest/
  >> Orsi honlapja: https://www.orsivasarhelyi.com/

  2023. november 2-án, ha a MidJourney-vel a "data scientist" promptra képet generálunk, akkor 20-ból 20-szor férfit kapunk. Ennél biztos, hogy magasabb arányban vannak női data scientist-ek a világon. Erről a problémáról (AI vs. diverzitás) beszélgettünk Vásárhelyi Orsolyával -- emellett természetesen előkerült a diverzitás általában, statisztikai torzítások, AI adatgyűjtési problémák és sok minden más.

 • Junior Data Scientist Akadémia (start: 2024, február) --» data36.com/junior-data-scientist-akademia

  Ebben a részben arról beszélgetünk, hogy milyen élmény data science-et tanulni. Mi a könnyű benne? Mi a nehéz? Mi izgalmas? Mi meglepő? És mire kell figyelni...
  Vendégeim: Kozma-Renge Kriszta és Ujhelyi Tomi, akik relatív friss tapasztalatokkal rendelkeznek a fenti témában. Ujhelyi Tomi 3 éve, Kriszta pedig 1 éve kezdett el intenzíven adatokkal foglalkozni -- ők osztják meg a gondolataikat.

  A beszélgetést Mester Tomi vezeti -- neki 10+ év tapasztalata van már data science területen.

  (Megjegyzés: a 3 beszélgető-partner a Junior Data Scientist Akadémia nevű data science képzés mentorai is egyúttal.)

  Linkek a hanganyagból:
  - PyLadies Workshop sorozat: https://www.meetup.com/pyladies-budapest/
  - DataRacing: https://dataracing.hu/

 • Junior Data Scientist Akadémia (start: 2024, február) --» https://data36.com/junior-data-scientist-akademia
  ****
  Láncreakció podcast --» https://lancreakcio.clementine.hu/
  ****
  "Hány évig lesz még szükség data scientist-ekre?"
  Data scientist-ként szeret elfogult lenni az ember és azt mondani, hogy data scientist-ekre örökké szükség lesz. Ezért ma arra kértem vendégeimet, hogy játsszuk el az ördög ügyvédjét és egy gondolatkísérlet erejéig most kifejezetten amellett próbáljunk érvelni, hogy miért fog eltűnni ez a szakma 1, 2, 5, 10 vagy 50 év múlva. (És becsüljük meg azt is, hogy hány % eséllyel van igazunk.)

  Óriási köszönet a Láncreakció Podcast műsorvezetőinek: Körmendi Györgynek, Kovács Gyulának és Pohly Ferencnek -- hogy csatlakoztak hozzám erre az adásra!