Episoder

 • I denne episode av Eiendomskoden møter vi Charles Joachimsen, som står bak podcasten Charles Verden. Fra å være et “black hole” i inkassolistene, gjorde han desperasjonen til sin superkraft. Charles har en variert bakgrunn og har jobbet lenge som salgs-coach. Vi dykker inn i hvordan hans erfaringer utenfor den tradisjonelle eiendomsverdenen har formet hans tilnærming til investeringer og prosjektutvikling. Vi diskuterer hvordan det å være åpen for nye ideer og tilnærminger kan gi en fordel i eiendomsmarkedet, og Charles deler eksempler på hvordan han har tilpasset seg og trivdes i denne dynamiske bransjen.

  I denne episoden snakker Charles om:

  NET – ”No extra time”Å takle nederlag og motstand – og hva det kan lære degVerdien av å ha en bred og tverrfaglig bakgrunn i eiendomsbransjenDesperasjon som drivkraft

  Book en strategisamtale med en dyktig rådgiver for å komme i gang med eiendom: https://www.eiendomskoden.no/ue-podcast

 • I denne episoden av Eiendomskoden har vi gleden av å møte Adrian Solberg, en ung og ambisiøs eiendomsutvikler som er tømrer og byggingeniør i bunn. Fra sitt første kjøp av tomt til å utvikle hele boligfelt, deler Adrian sin reise og de strategiene han bruker for å lykkes. Han snakker om hvordan man navigerer i planleggingsprosesser, sikrer finansiering og håndterer byggeprosjekter fra A til Å. Adrian gir også innsikt i hvordan han bruker moderne teknologi og bærekraftige praksiser til å skape fremtidens boliger. Vi utforsker hvordan hans lidenskap for arkitektur og design har hjulpet ham å transformere tomme landområder til attraktive boligområder.

  I denne episoden snakker Adrian om:

  Fra flat tomt til populært boligområde Grundig planlegging og markedsanalyse før oppstartMarkedstrender, lokal etterspørsel, og økonomiske faktorerModerne design og bærekraftige løsninger

  Book en strategisamtale med en dyktig rådgiver for å komme i gang med eiendom: https://www.eiendomskoden.no/ue-podcast

 • Manglende episoder?

  Klik her for at forny feed.

 • Fra lånesøknad til godkjent – i denne episoden tar vi en dypdykk inn i finansenes verden. Morten Storrusten er en veteran innen bank og finansiering. Med over 14 år i bransjen deler han innsikter og strategier for å sikre deg finansiering for dine fremtidige eiendomsprosjekter. Vi utforsker hvordan man best forbereder en lånesøknad, hva bankene ser etter, og hvordan du kan øke sjansene dine for godkjenning. Morten gir oss også råd om hvordan man kan unngå vanlige fallgruver i lånesøknadsprosessen. Dette er en gullgruve av en episode for enhver eiendomsinvestor som ønsker å finpusse sin tilnærming til finansiering.

  I denne episoden snakker Morten om:

  Slik forbereder du en grundig lånesøknadVerdifulle tips for å bygge en solid relasjon med bankenÅ realistisk vurdere og presentere potensielle risikoerStryk din sak: Å dokumentere inntekt, cashflow og økonomi

  Book en strategisamtale med en dyktig rådgiver for å komme i gang med eiendom: https://www.eiendomskoden.no/ue-podcast

 • I dagens episode av Eiendomskoden har jeg den store glede av å presentere Johan Pettersson, en ekstraordinær mentor, partner, og innovatør innen eiendomsbransjen. Johan har vært en nøkkelfigur i min egen reise i eiendomsmarkedet, og i dag deler han sin visdom og innsikt som har hjulpet mange til suksess. Vi dykker inn i viktigheten av strategiske partnerskap, nettverksbygging, og det å finne riktig balanse mellom personlige og profesjonelle mål. Johan gir oss også en unik innsikt i hvordan han har brukt sine erfaringer til å forme og veilede andre i bransjen. Bli med oss for å høre om hvordan man best kan utnytte eiendomsinvesteringer for å skape en bedre fremtid.

  I denne episoden snakker Johan om:

  Hva gjør oss lykkelige? Om å være tro mot seg selvØnsket om å hjelpe andre til å vokse og lykkesHvorfor riktig mindset er nøkkelen til suksessPersonlig utvikling: Å aldri slutte å lære

  Book en strategisamtale med en dyktig rådgiver for å komme i gang med eiendom: https://www.eiendomskoden.no/ue-podcast

 • Da Aksel Ose (19) troppet opp i podcast-studio, hadde han akkurat opprettet sitt første holdingselskap på bussen fra Kristiansand til Oslo. Dette er mildt sagt en 19-åring som bretter opp ermene og kaster seg ut i nye utfordringer! Aksel er en ung eiendomsinvestor som har gjort bemerkelsesverdige fremskritt i ung alder. Etter å ha lest 'Rich Dad, Poor Dad', endret Aksel sitt syn på økonomi og investeringer. Her forteller han om sin reise fra å være betongarbeiderlærling til å kaste seg inn i eiendomsinvesteringer. Hør om hans første eiendomskjøp og hvordan han har benyttet kunnskapen fra kurs til å akselerere sin karriere.

  I denne episoden snakker Aksel om:

  Å starte tidlig og å lære gjennom handling Ikke la deg stoppe av avvisninger hos bankenÅ bygge et nettverk og tilegne seg kunnskapHva som var avgjørende for hans tidlige suksess

  Book en strategisamtale med en dyktig rådgiver for å komme i gang med eiendom: https://www.eiendomskoden.no/ue-podcast

 • I dagens episode av Eiendomskoden tar vi et dypdykk inn i livet til Eileen og Jonas, et par fra Vestlandet som har klart å balansere familieliv med ambisiøse eiendomsinvesteringer. Siden sist de var gjester her, har de nå også kjøpt to bygårder! Vi utforsker deres metoder for å holde familie og arbeid i harmoni, deres tilnærminger til investeringer, og hvordan de finner tid til å pusse opp og forvalte flere eiendommer i en travel hverdag. Vi diskuterer hvordan de håndterer utfordringer, planlegger prosjektene sine og holder motivasjonen oppe. Deres historie er en inspirasjon for alle som drømmer om å gjøre eiendom til en større livsstil.

  *Note: De forteller her at deres månedlige leieinntekter er på 130.000. En knapp måned senere, idet denne episoden ble lansert, har inntektene steget til hele 189.000 per måned.

  I denne episoden snakker Jonas og Eilèen om:

  Hvordan de i dag eier massevis av boliger uten egenkapitalKjøp av bygård – som doblet deres månedlige inntekter Veien til å bli økonomisk friÅ balansere travelt familieliv og eiendomsdrømmer


  Book en strategisamtale med en dyktig rådgiver for å komme i gang med eiendom: https://www.eiendomskoden.no/ue-podcast

 • Daniel Hallin er best kjent som Fastighetsprinsen. Da han startet sin eiendomsreise, hadde han verken nettverk eller kunnskap om eiendom. Så startet han sin egen podcast hvor han intervjuet dyktige eiendomsinvestorer, med håp om å lære og å kunne dele kunnskapen med flere. I dag har han hatt over 150 gjester i studio. Det har han lært mye av! Jeg har fulgt med på Daniels reise fra hans beskjedne start, til å bli en nøkkelfigur i eiendomsmarkedet. Daniel deler her sine personlige erfaringer og strategier som kan hjelpe enhver eiendomsinvestor, uansett nivå. Vi snakker også om nettverksbygging, mentorship og kontinuerlig læring.

  I denne episoden snakker Daniel om:

  Mentorship – å lære fra mer erfarne investorerUventede problemer og når ting går “rett vest”Lærepengene som har formet ham til en bedre investorÅ tilpasse seg raskt og være innovativ

  Book en strategisamtale med en dyktig rådgiver for å komme i gang med eiendom: https://www.eiendomskoden.no/ue-podcast

 • I denne episoden har jeg fått æren av å snakke med Bjørn Olav Holten. Etter å ha opplevd personlige utfordringer og en dramatisk livsstilsendring, tok han kontroll over sin egen skjebne og etablerte seg som eiendomsinvestor. Fremleie og AirBnb ble inngangen. I dag driver han hele 10 AirBnb-leiligheter med god profitt – hvorav han kun eier to av dem selv. Bjørn Olav deler hvordan han har skapt en lønnsom eiendomsportefølje ved å tenke utenfor boksen og vi diskuterer viktigheten av nettverk. Han åpner seg i tillegg opp om hvordan hans tilnærming til investeringer i eiendom ikke bare er lønnsom, men også dypt personlig.

  I denne episoden snakker Bjørn Olav om:

  Å skape en lønnsom eiendomsportefølje med fremleieKorttidsleie via Airbnb – en god måte å maksimere inntekterPersonlige kriser som en katalysator for endringBetydningen av å ha et stort og godt nettverkBook en strategisamtale med en dyktig rådgiver for å komme i gang med eiendom:

  https://www.eiendomskoden.no/ue-podcast

 • I denne episoden av Eiendomskoden tar jeg dere med på et inspirerende møte med Jonas Paulsen (24). Han er en ung brannkonstabel som har mye fritid for hånd, og ble inspirert til å satse innen eiendom. Etter å ha jobbet i brannvesenet og forsvaret, har Jonas nå begynt å utforske muligheter for å skape seg en passiv inntekt gjennom eiendom. Vi dykker ned i hans mot til å prøve nye ting, evnen til å takle motgang og hvordan han bruker sin bakgrunn til å nærme seg eiendomsinvesteringer på en gjennomtenkt og strategisk måte. Det blir en lærerik samtale om risikovurdering, dynamisk læring og å holde hodet kaldt under press.

  I denne episoden snakker Jonas om:

  “Learning by doing” – slik kom Jonas i gang med eiendomHvordan å anvende disiplinen fra militærtjenesten i nye utfordringerÅ balansere karriere og ambisjoner innen eiendomHvordan erfaring med liv og død-situasjoner formet Jonas’ tilnærming til investeringerÅ vurdere risiko innen eiendomsinvesteringer

  Book en strategisamtale med en dyktig rådgiver for å komme i gang med eiendom: https://www.eiendomskoden.no/ue-podcast

 • I dag har vi fått æren av å dele Aiman Shaquras inspirerende historie. Fra en tøff start i livet som flyktning til å bli en ledende skikkelse innen norsk eiendomsbransje, deler Aiman sine erfaringer og snakker om noen viktige lærdommer han har fått underveis. Vi snakker om hvordan en solid arbeidsetikk kan åpne dører og muligheter og betydningen av å bygge sterke relasjoner i eiendomsbransjen. Aiman gir oss også et innblikk i hvordan han har brukt sin bakgrunn til å motivere andre til å se muligheter der andre ser en stengt dør. Lær hvordan du kan transformere personlige utfordringer og profesjonelle muligheter til suksess.

  I denne episoden snakker Aiman om:

  Hvordan han startet boligreisen som 19-åringSlik bruker du livets utfordringer til å få fremgangGod arbeidsetikk og hardt arbeidÅ jakte på muligheter og verdien av å gi tilbakeHvorfor gode nettverk og relasjoner er viktig

  Book en strategisamtale med en dyktig rådgiver for å komme i gang med eiendom: https://www.eiendomskoden.no/ue-podcast

 • Møt vår kursdeltaker, Kine. Hun startet sin eiendomsreise så sent som i 2020 og ble med i Eiendomskoden våren 2021. Siden da har hun virkelig knekt koden. 

Kine er ung, hardtarbeidende og driver med eiendomsflipping i Stavanger. Gjennom dedikert innsats og mentaliteten "dette har jeg ikke gjort før, så det får jeg helt sikkert til," har hun klart å tjene over en million kroner på bare 1,5 år!

  I dagens episode tar vi en prat med Kine, hvor hun deler med seg av sin eiendomsreise. 
Hva har hun gjort for å lykkes med dette i en så ung alder? Hva er hemmeligheten? Vi diskuterer viktigheten av å søke hjelp og råd fra andre som har oppnådd det hun ønsker, samt hvor essensielt det er å faktisk gå ut og gjøre jobben!

  Ikke gå glipp av denne episoden. Jeg kan love deg at du vil bli inspirert og motivert til å starte din egen eiendomsreise!

  Book en strategisamtale med en dyktig rådgiver for å komme i gang med eiendom.
  LENKE: https://eiendomskoden.no/podcast

 • De siste to årene har jeg hatt gleden av å følge reisen til vårt kursdeltakerpar, Jonas og Eileen. De har ivrig delt sin erfaring med å ta steget og velge å jobbe med eiendom, til tross for at de har tre barn og jobber ved siden av. I dagens episode får dere et lite innblikk i reisen til dette supre paret. Vi snakker om hvordan de håndterer familieliv og jobb kombinert med eiendomsinvesteringer, samt hvor viktig det er med riktig mentalitet og et sterkt ønske om å oppnå drømmene sine. Vi diskuterer også hvordan man kan jobbe sammen som et par med ulike egenskaper og personligheter, og takle en travel hverdag for å nå de målene de har satt seg.

  Book en strategisamtale med en dyktig rådgiver for å komme i gang med eiendom.
  LENKE: https://eiendomskoden.no/podcast

 • I dagens episode har jeg med meg Thorstein Vale Opdal. Han er i dag partner i advokatfirmaet DSA og har tidligere jobbet som senioradvokat i eiendomsavdelingen til DLA Piper.

  Han bistår daglig klienter med leiekontrakter, eiendomsutviklingsprosjekter, tomtefeste og kjøp og salg av eiendom.

  Thorstein har også publisert flere artikler i anerkjente juridiske tidsskrifter og er medforfatter av en artikkelserie om eiendomsrett. Han har tidligere vært dommerfullmektig og har bistått klienter med tvisteløsning både i og utenfor rettssalen.

  Gled deg til dagens episode hvor vi snakker om eiendom fra et juridisk perspektiv.

  Book en strategisamtale med en dyktig rådgiver for å komme i gang med eiendom.
  LENKE: https://eiendomskoden.no/podcast

 • I denne episoden har jeg gleden av å ha Emelie tilbake på podcasten. Emelie er kursmentor i Eiendomskoden og jobber i tillegg som prosjektleder og eiendomsinvestor. 

Hennes episode i sesong 1 var den mest lyttede episoden, så det er klart at vi ønsker å ha henne med igjen for å høre hva som har skjedd siden sist!


  Emelie har virkelig vært flink til å utnytte den friheten eiendom kan gi. Det er enkelt å ha drømmer og jobbe mot dem, men det kan være utfordrende å virkelig leve ut drømmene når du har oppnådd målene dine og har muligheten til det.


  Hennes aller største lidenskap er å reise og oppleve, og hun ønsker å ha geografisk frihet og fleksibilitet i hverdagen. Dette har hun virkelig fått til!


  Med denne episoden ønsker jeg å få deg til å forstå at DU kan oppnå dette!
  Du trenger ikke millioner på kontoen eller en portefølje verdt 100 millioner for å lykkes med eiendom og nyte den friheten eiendom kan gi. Det handler om å ta små steg, arbeide mot dine mål og ta noen smarte valg på veien for hvordan du ønsker å leve livet ditt.

  Book en strategisamtale med en dyktig rådgiver for å komme i gang med eiendom.
  LENKE: https://eiendomskoden.no/podcast

 • For Anne Margrete startet interessen for eiendom som 18-åring, og siden den tid har hun bygget opp utrolig stor faglig kompetanse innen eiendom.

  I denne episoden deler Anne Margrete sin erfaring som megler og utleiemegler, samt hvordan det er å forvalte mange leieforhold. Hun deler sine oppturer og nedturer, og hva som er viktig å tenke på når du skal leie ut, både ved langtidsutleie og korttidsutleie.

  Med over 120 leieforhold forstår du sikkert at hun har møtt mange forskjellige mennesker og forvaltet mange ulike leieforhold. Så hvordan blir man en god utleier, og hva er viktig å tenke på for å unngå konflikter mellom utleier og leietaker?

  Book en strategisamtale med en dyktig rådgiver for å komme i gang med eiendom.
  LENKE: https://eiendomskoden.no/podcast

 • I dagens episode har jeg med meg eiendomsmegleren med stor E, Anders Langtind. Anders er den megleren i hovedstaden som selger flest bygårder. Han har jobbet som megler i over 25 år og var med på å starte PrivatMegleren i 2004, der han fortsatt jobber i dag.

  Anders deler med seg av sine erfaringer som megler i over 25 år og tar pulsen på dagens marked.

  Hvem investerer i bygårder?Hva er strategien til de som kjøper bygårder?Hvordan kan man bruke en megler som en samarbeidspartner sett fra et investorperspektiv?

  Book en strategisamtale med en dyktig rådgiver for å komme i gang med eiendom.
  LENKE: https://eiendomskoden.no/podcast

 • Cecilie Leine er kursdeltaker i Eiendomskoden og har hatt en veldig spennende reise.
  Hun har erfaring med å drive egen bedrift i 17 år før hun tok steget videre inn i eiendomsbransjen.

  Interessen for eiendom har alltid vært der, men reisen tok fart etter salg av bedrift hvor eiendom ble den naturlige veien videre.

  I dagens episode prater vi om viktigheten av å bygge nettverk tidig i prosessen, stadig søke etter ny kunnskap, og ikke minst hvor viktig det er å omgi seg med personer som ønsker å oppnå det samme og som kan bygge deg opp og sterk.

  Cecilie gjorde akkurat dette, skapte seg et nettverk og søkte kunnskap, og har på kort tid kjøpt 5 eiendommer sammen med sin nye investeringspartner som hun har møtt via nettverkssamlinger og workshops i regi av Eiendomskoden. 


  Cecilie deler både motganger og oppturer fra oppstarten av hennes eiendomsreise og hva som er hennes plan for å gjøre dette til en heltidsjobb.

  Book en strategisamtale med en dyktig rådgiver for å komme i gang med eiendom.
  LENKE: https://eiendomskoden.no/podcast

 • I denne episoden har jeg med meg en svært god venn og min aller nærmeste rådgiver, Johan Petterson.


  Johan er kursmentor i Eiendomskoden og besitter solid og bred erfaring fra eiendomsbransjen i Oslo de siste åtte årene.


  Han er ekstremt dyktig til å finne kreative og gode løsninger der andre ser problemer, og i tillegg er han ekspert på privatøkonomi og en svært dyktig eiendomsinvestor.


  I dagens episode vil han dele gode og smarte tips og tanker med deg, som du kan ta med deg videre på reisen mot å oppnå økonomisk frihet, og ikke minst tidsfrihet, ved å gjøre smarte eiendomstransaksjoner og ta kontroll over din privatøkonomi.


  Ikke bare det, men Johan har en genuin interesse for å hjelpe andre med å lykkes. De siste årene har han fungert som mentor og coach for våre deltakere i Eiendomskoden, og har bidratt til mange suksesshistorier. Han har også jobbet med en-til-en-coaching og workshops for å hjelpe andre videre på deres eiendomsreise.

  Book en strategisamtale med en dyktig rådgiver for å komme i gang med eiendom.
  LENKE: https://eiendomskoden.no/podcast

 • Til denne episoden har jeg invitert min gode venn og byggmester Kjetil Henriksen.

  Kjetil har lang erfaring fra eiendom og ikke minst fra byggebransjen. Han driver verdens første oppussingskjede Steddy og har skrevet boken Lønnsom Oppussing.

  
I dagens episode lærer du hvordan du skal tenke for å pusse opp en eiendom på en lønnsom måte og dermed oppnå maksimal fortjeneste.

  Book en strategisamtale med en dyktig rådgiver for å komme i gang med eiendom.
  LENKE: https://eiendomskoden.no/podcast

 • Tommy har vært kursdeltaker i Eiendomskoden i noen år og har på kort tid klart å bygge opp en solid eiendomsportefølje og oppnå gode resultater. Før han begynte på kurset, eide han kun ett hus og en leilighet. I dag, bare noen få år senere, eier Tommy fire leiligheter, en bygård til en verdi av 12,5 millioner kroner, og han har nylig signert en salgskontrakt verdt 19,5 millioner kroner – alt dette uten å ha investert mer enn 100 000 kroner i løpet av de siste to årene.

  I denne episoden får du bli med Tommy på hans reise og høre om hva han har gjort og hvordan han har klart å oppnå så imponerende resultater på svært kort tid.

  Gled dere til å bli inspirert og få en god dose energi!

  Book en strategisamtale med en dyktig rådgiver for å komme i gang med eiendom.
  LENKE: https://eiendomskoden.no/podcast