Roger Wilson Podcasts

  • Christopher Garplind har mycket erfarenhet av små ångestduschar och Hanna Hellquist känner sig lite otrygg. Viola Gad från P3 Nyheter Dokumentär berättar om domen i Tove-fallet. SR-korren Roger Wilson är live från USA:s västkust och pratar om vad som hänt med Fox News. Trots seriositet blir det även lek och bus med Vilgot Paulsen och frågar Hanna och Christopher om det egentligen var så mycket bättre förr?

    Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

    Programledare: Christopher Garplind och Hanna Hellquist.

  • Skärmtid och sociala medier - ämnen som ofta leder till tjafs i många familjer. I allt fler länder utformas nu lagar för att skydda barn från skadligt innehåll på sociala medier och begränsa deras tid framför skärmen.

    Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

    Det finns kanske ingenting idag som föräldrar bråkar med sina barn om så mycket som det här med skärmtid och social medier. Det ständiga plingandet stör. Det blir tjafs om när telefonen bör stängas av på kvällen och vad är det som händer egentligen på sociala medier. Är det bra miljöer att vistas i? Det där är vi många som undrar och oroar oss över. I P4 Världen hör vi om olika länder där staten går in för att styra bort barnen från det skadliga innehållet och straffa sociala medier-jättarna om det inte tar ansvar.

    Arkansas förbjuder sociala medier

    Under den senaste veckan så införde den amerikanska delstaten Arkansas ett förbud för sociala medier för barn under 18 år, om inte föräldrarna uttryckligen ger sitt medgivande. Ett liknande förbud har införts i Utah. Hör USA-korrespondent Roger Wilson om hur begränsningar av social medier ska påverka barns psykiska ohälsa.

    I Storbritannien har det skapats uppmärksamhet kring en rad ungdomar och barn råkat illa ut, till och med dödats, på grund av vad som pågår på sociala medier. Debatten har lett till att regeringen vill göra Storbritannien till det tryggaste landet i världen för internetanvändare. Hör Londonkorrespondent Stephanie Zakrisson berätta om The Online Safety Bill som ska skydda barn från att påverkas negativt på nätet.

    Tiktoks moder är Kina

    I Kina, som kan ses som sociala mediers urmoder, går utvecklingen snabbt och många sociala medieföretag i väst sneglar åt kinesiskt håll för att hämta inspiration. Kinesiska Tiktok skapar debatt om hur den kinesiska staten kan samla information om appens användare och allt fler företag förbjuder anställda att ha Tiktok på sin jobbmobil. Frågan är vilket intresse Kina har för att lagra data om Tiktok-användarna? Hör Kinakommentator Hanna Sahlberg om Tiktok-gate och begränsningar och censur på nätet. Bland annat finns ett maxtak för hur länge barn får spendera framför skärmen.

    Så vad är då på gång för svenska barns del? Ekots techreporter Sven Carlsson beskriver det lagförslag som är på gång inom EU och som bland annat omfattar föräldrakontroll som kan ge föräldrar möjlighet att begränsa minderårigas tillgång till sånt som kan vara farligt.

    Programledare: Kajsa Boglind

    Producent: Catarina Spåre Gustafsson

    Tekniker: Johanna Carell

  • Ännu en svart man död i samband med ett polisingripande. Kommer Tyre Nichols död förändra något?

    Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

    29-årige Tyre Nichols avled på sjukhus dagar efter ett våldsamt polisingripande i Memphis i delstaten Tennessee. Flera poliser har avskedats och åtalats för hans död.

    Roger Wilson är på plats i Memphis och berättar om människors vrede över ännu en ung mans död och om kraven på förändring av det amerikanska polisväsendet.

    Ron DeSantis krig mot politisk korrekthet

    Republikanske Floridaguvernören Ron i DeSantis föreslår ett förbud för mångfalds- och inkluderingsinitiativ på delstatens universitet och högskolor. Förslaget är den senaste i en lång rad angrepp på vad DeSantis och Republikanerna ser som indoktrinering i politisk korrekthet.

    Sedan i höstas står det klart att Donald Trump ställer upp i presidentvalet 2024. I veckan drog han officiellt igång sin valturné med möten i New Hampshire och i South Carolina. Det låter ungefär som det brukar och vi ställer oss frågan om det kommer att räcka för att locka väljare.

    Utredningarna mot Biden - hela listan

    USApodden tittar också närmare på alla anklagelser som Republikanerna i representanthuset riktar på president Joe Biden. Nu ska en lång rad kongressutredningar sjösättas och vi har hela listan: Hunter Biden, mexikanska gränsen, covid-19 med mera, med mera.

    Medverkande: Ginna Lindberg, USA-kommentator på Ekot och Roger Wilson, USA-korrespondent.

    Programledare: Sara Stenholm

    Producent: Viktor Mattsson

    Tekniker: Jacob Gustavsson

  • Vapen dödar allt fler i USA. Hör om metoderna som används för att krossa våldet i utsatta områden.

    Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

    Året har börjat med en hemsk våg av skjutningar i Sverige och här i P4 Världen fortsätter vi att fråga oss vad som finns att lära av andra länders arbete med att få stopp på gängkriminalitet.

    Värsta året för masskjutningar i USA


    Skjutvåldet under förra året slog rekord i Sverige men det går inte att jämföra med problemen i USA på långa vägar där skjutningarna är åtta gånger så vanliga som i Sverige. Även om det är spektakulära händelser som skolskjutningar som får mest uppmärksamhet i amerikanska medier så sker också många av skjutningarna i USA i ungefär samma miljöer som i Sverige. De sker ofta i utsatta områden, och ofta mellan gäng som vill kontrollera narkotikamarknaden.

    Hör vår korrespondent Roger Wilson i San Francisco berätta om gängkonflikter och hur medlare genom samtal arbetar för att stävja våldet. I Washington finns korrespondent Cecilia Khavar som förklarar varför masskjutningarna i USA blir allt fler och hur skolskjutningar påverkar debatten om vapenlagarna.

  • P1 Kulturs filmreporter Emma Engström rapporterar direkt från filmfestivalen i Göteborg. Möt Abbe Hassan, som regisserat öppningsfilmen "Exodus", och få tips och spaning.

    Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

    I dag inleds filmfestivalen i Göteborg, Nordens största med 250 filmer från ett 80-tal länder och många tiotusentals besökare. Emma Engström bevakar den från start till mål - och här rapporterar hon i flera omgångar inför öppningen i kväll.

    PROMENAD PÅ HOLLYWOODS KULLAR MED OSCARSBELÖNADE FOTOGRAFEN LINUS SANDGREN.

    Svenske Linus Sandgren har fått en Oscar för sitt filmfoto. I det här reportaget visar han P1 Kulturs Lisa Bergström och Sveriges Radios USA-korrespondent Roger Wilson platsen där den redan legendariska scenen ur "La La Land" spelades in, mot fonden av en smäktande solnedgång. Under vägen berättar han om vikten av att filma med analog film och inte digitalt. Hur en huvudfotograf på en stor inspelning är arbetsledare för 20-40 personer - och hur hans pappas död, filmarbetare även han, kastade skuggor över hans yrkesliv.

    KLASSIKERN: "MELANCHOLIA" AV LARS VON TRIER

    I veckans Klassikern berättar kulturjournalisten Sara Abdollahi om en av den danske regissören Lars von Triers mest omsusade filmer. Den som handlar om jordens undergång, genom krocken med en annan stor himlakropp som närmar sig sakta men säkert - och som fick titeln "Melancholia". Vilket även anspelade på huvudpersonernas, och möjligen även regissörens eget, sinnestillstånd.

    VON TRIERS FELSTEG I CANNES 2011

    Denna dag, Förintelsens minnesdag, påminner sig Lisa Bergström sedan om hur hon bevistade den kanske allra mest omskakande av Lars von Triers presskonferenser. Hur han där plötsligt uttalade sig luddigt kring Hitler - och sedan avfärdade det hela som ett ovanligt "dåligt skämt".

    NYA SÄNDNINGSTIDER FÖR LUNDSTRÖMS BOKRADIO

    Sist men inte minst kommer Marie Lundström till studion för att berätta om nya sändningstider för Lundströms bokradio - och om när podden släpps, lagom till fredagskvällen. Dessutom ett kort utsnitt ur Bokcirkeln som startar i kommande program och handlar om Julie Otsukas nya roman "Simmarna" - och där en av deltagarna är den före detta simmästaren Therese Alshammar.

    Programledare: Lisa Bergström
    Producent: Mattias Berg

  • Här finns Sveriges Radios korrespondenters krönikor i P1 Morgon samlade som podd.

    Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

    San Francisco, fredag.

    Idag kommer andra delen av tv-årets hittills mest utskällda serie. I alla fall inom gayvärlden. För, som någon skrev på Twitter, om det är något som faktiskt kunnat ena den i vanliga fall så spretiga HBTQ-världen i USA, så är det att man avskyr serien The Real Friends of WeHo.

    Serien är en sorts bögversion av Hollywoodfruar. Eller kanske snarare den amerikanska förlagan Real Housewives-konceptet.

    Eventuellt hade serien kunnat få ett lite mer varmt mottagande om den inte hade inlett första avsnittet med att förklara att platsen där den utspelas, West Hollywood i Los Angeles, är hela gayvärldens epicentrum. Det känns i alla fall som att alla som såg på serien här i San Francisco, genast blev kränkta och stängde av första avsnittet redan där.

    Vi får följa en influencer, en stylist, en skådespelare, en artist, en entreprenör och en snubbe som driver en resebyrå tillsammans med sin man som var med i tonårskomedin Mean Girls en gång i tiden. Jag tror jag fick med alla där. För trots att de sysslar med olika saker, så känns de nästan som en och samma person. Som prefabricerade West Hollywood-kloner. Till och med han som säger att han inte tillbringar någon tid i West Hollywood. De är alla fräscha, vältränade... ointressanta.

    Under veckan som gått har man kunnat ta del av mängder av mer eller mindre begåvade sågningar av serien. En person på Twitter var till och med irriterad över att en några sekunder lång inklippsbild var filmad  2015 – det kunde man se på annonstavlan med reklam för Askungenfilmen.

    Och en video från en gaybar blev viral, där jublar gästerna när  någon stänger av tv:n som ska visa The Real Friends of WeHo.

    Artisten Todrick Hall som är med i serien, och som redan tidigare fått utstå en hel del hat på nätet, verkar ha tagit mest illa vid sig. Han har publicerat flera sidor långa handskrivna brev på Instagram där han till exempel frågar sig varför han och de andra medverkande kritiseras för att de är rika, vältränade privilegierade – medan folk samtidigt upphetsat följer varenda avsnitt av till exempel serien om den välbärgade Kardashian-familjen.

    Själv tänker jag att det här konceptet kanske hade varit spännande för 20 år sen. Andra hyfsat nya dokusåpor med bögmedverkan har adderat någonting till bögarna för att göra det intressant. Styling och livsstilsserien Queer Eye lät sina programledare ge smakråd till personer som bodde i olika sydstater under de första säsongerna. Långt från gayghettona. Precis som We're here där programledarna iscensätter dragshows i olika småstäder.

    Att följa livet i en småstad mitt i en storstad där alla är stöpta i samma form, är inte lika spännande. Inte ens om småstaden ligger i Hollywood.

    Roger Wilson, San Fransisco
    [email protected]

  • Ali Abbasi om hoten han fått ta emot och hur hans nya film om en seriemördare som rensar gatorna från prostituerade kvinnor berättar om korruption i Iran.

    Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

    Ali Abbasi slog igenom med den hyllade och prisade trollfilmen "Gräns". Nu är det premiär för hans nya film, som bygger på en verklig seriemördares framfart i Irans heligaste stad Mashhad i början av 2000-talet.

    "Holy Spider liknar inte något du kan se på bio eller tv just nu", säger Kulturnytts kritiker Emma Engström i sin recension.

    P1 Kulturs Lisa Bergström har intervjuat Ali Abbasi, som burit på idén till den här filmen länge.

    Emma Engström diskuterar "Holy Spider" med Helena Lindblad, filmredaktör på Dagens Nyheter.

    VAD ÄR DET SOM HÄNDER MED DISNEY?

    Disneykoncernen håller på att ta sig igenom en tung kris. Under 2022 förlorade Disneyaktien 44% av sitt värde, det sämsta året för företaget på börsen sedan 1974. Under dramatiska former fick Disneys VD Bob Chapek sparken i slutet av förra året och ersattes av sin företrädare Bob Iger. Vad är det egentligen som händer med Disney? Sveriges Radios USA-korrespondent Roger Wilson rapporterar.

    KLASSIKERN: KERSTIN EKMANS ROMAN HÄNDELSER VID VATTEN

    "Händelser vid vatten" visas just nu som dramaserie på SVT. Vi återvänder till romanen som när den kom ut 1993 blev rikligt prisbelönad. Det stod ändå inte klart då, att Kerstin Ekman skrivit något banbrytande. P1 Kulturs Mia Gerdin utnämner "Händelser vid vatten" till en föregångare i genren Norrländsk noir.

    Programledare: Lisa Bergström
    Producent: Anna Tullberg

  • Fler hemliga dokument på vift. Nu anklagas presidenten för mörkläggning.

    Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

    Härvan med Joe Bidens hemliga dokument växer. Nu har dokument hittats i garaget i hans hem i Delaware. Hur skadar detta honom politiskt?

    Delstatskongressen i Missouri har beslutat att införa en mer restriktiv klädkod för kongressens kvinnor. Vi pratar med Susanne Ljung på Stil i P1 om beslutet och synen på klädsel inom amerikansk politik.

    George Santos vägrar att ge upp

    Republikanen George Santos är under hård press inifrån det egna partiet. Efter en lång rad avslöjanden om lögner haglar kraven på hans avgång - men själv vägrar Santos att ge vika.

    Medverkande: Ginna Lindberg, USA-kommentator, Roger Wilson, USA-korrespondent och Susanne Ljung, programledare Stil i P1.

    Programledare: Sara Stenholm

    Producent: Viktor Mattsson

    Tekniker: Matilda Eriksson

  • Vi har framtiden i sikte - så här några dagar in på det nya året. Det är en tid som i tusentals år både fascinerat och skrämt oss. Mycket ser nu dystert ut i världen - men det finns ljus och hopp.

    Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

    Frågor om framtiden har intresserat oss sedan antiken. I den här specialsändningen tar vi experter inom olika områden till hjälp för att försöka ta reda på vad som väntar oss och varför.

    Vi pratar förväntningar, oro, utopier och dystopier. Vi frågar oss vad som är det bästa som kan hända för klimatet, hur långt AI-tekniken kan gå och om det behövs en framtidsombudsman.

    Vi pratar med Susanne Eriksson som för 25 år sen skrev brev till sitt framtida jag - blev livet som hon trodde? Vi hör om Karl-Ove Knausgårds bidrag till framtidsbiblioteket - böckerna som ingen får läsa förrän om hundra år. Och vi frågar elvaåringar om vad de tror om den framtid de kommer att leva i.

    Medverkande: Gunnar Arrhenius, Anna Carlstedt, Susanne Eriksson, Mathias Fridahl, Annelie Horáková Eriksson, Anne Beate Hovind, Hana Jamali, Amy Loutfi, Mats Strandberg, Roger Wilson.

    Programledare: Mina Benaissa

    Producent: Nina Sjöman

  • 6 januari-utredningen är klar och nu rekommenderas åtal mot ex-presidenten. Vi sammanfattar också 2022 och blickar mot 2023.

    Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

    Det utskott som granskat stormningen av kongressen 2021 redogjorde i veckan för sina slutsatser. Utskottet landar i att USA:s tidigare president Donald Trump bär lejonparten av skulden för attacken och utskottet rekommenderar justitiedepartementet att väcka åtal.

    Ukrainas president till Washington

    Ukrainas president Volodomyr Zelenskyj reser till USA för att träffa president Joe Biden och tala inför landets kongress. Det är första gången han lämnar Ukraina sedan Rysslands invasion. Enligt Vita huset syftar besöket till att understryka USA åtagande gentemot Ukraina.

    USApoddens årskrönika 2022

    Vi passar även på att göra bokslut över 2022. Vilka var de viktigaste politiska händelserna i USA i år? Vilken politiker glänste mer än andra? Och vad har vi att se fram emot 2023?

    Medverkande: Ginna Lindberg, USA-kommentator, Cecilia Khavar, USA-korrespondent och Roger Wilson, USA-korrespondent.

    Programledare: Sara Stenholm

    Producent: Viktor Mattsson

    Tekniker: Hanna Melander

  • Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj reser till USA för att tala i den amerikanska kongressen. Det blir den första resan Zelenskyj gör utanför Ukraina sedan kriget började.

    Hör Fredrik Löjdquist, chef för centrum för Östeuropastudier på Utrikespolitiska institutet och USA-korrespondent Roger Wilson om resans betydelse.

    Programledare: Elias Wahlberg.

    Sändes i P1 morgon 21 december 2022.

  • Prins Harry och skådespelerskan Megan Markle blev kära, gifte sig och lämnade det brittiska kungahuset. Nu vill de berätta sin historia. Vad handlar det om? Hör hovreporter Jenny Alexandersson.

    Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

    2022 BLEV ETT SKITÅR FÖR MARILYN MONROE

    Det menar Scott Fortner, samlare av Hollywoodikonen Marilyn Monroe-relaterade föremål: kläder, anteckningsböcker, skrivbordlampor... Scott Fortner ser sig själv som en väktare av det amerikanska kulturarvet, och det var förstås ett hårt slag för honom när Kim Kardashian förstörde Marilyns klänning, den hon bar när hon sjöng "Happy birthday" till president John F Kennedy. Lisa Bergström och Roger Wilson besökte Scott i hans hem i Palm Springs, hemma i "Marilyn-land".

    ANNIE ERNAUX MÖTER SVENSKA STUDENTER

    Under förmiddagen var nobelpristagaren i litteratur, Annie Ernaux, på besök på Stockholms universitet för att möta studenter, svara på frågor och ha samtal. Vår reporter Anna Tullberg var där och tjuvlyssnade.

    JOURNALISTIK I FLYKTEN - DEN RYSKE REPORTERNS MÖTE MED UKRAINARE SOM MÅSTE LÄMNA SITT LAND

    Den ryske journalisten Valerij Panjusjkin har mött ukrainska flyktingar, hjälparbetare och volontärer, och skrivit reportageboken "Vargtimmen". Fredrik Wadström har läst boken.

    DÖDA KRITIKERS SAMTAL OM KONSTNÄREN ÅKE GÖRANSSON

    I dagens Klassiker har vår reporter Katarina Wikars gått till SR:s arkiv, och låter kritiker som Mats Arvidsson och Willy Grankvist tillsammans med tecknaren Arne Stibelius "samtala" om Åke Göranssons konstnärsskap, hans livsöde, och om målningen "Självporträtt med katt". Åke Göransson levde på kaffe och cigarretter sägs det. Målningen "Självporträtt med katt" från 1930-33 har konstnären Jan Håfström i en essä beskrivit så här: "Katten sitter i fönstret. Målarens ansikte är fördrivet, ger nästan intrycket av att vara sminkat: Ögonen glasartade, hållningen krampaktig."

    Programledare: Lisa Bergström

    Producent: Ulph Nyström

  • Demokraterna gör om sitt primärvalssystem och bryter därmed en närmast helig tradition. Vi pratar också om Trumps önskan att riva upp konstitutionen.

    Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

    I närmast evigheter har delstaten Iowa varit först ut när Demokraterna ska utse sin presidentkandidat. Nu vill president Joe Biden se över turordningen och låta andra delstater gå före. Bakgrunden är bland annat kritik mot delstatens demografiska sammansättning, som en del menar inte är representativt för övriga USA.

    Trump vill riva upp grundlagen

    USA:s tidigare president Donald Trump gjorde ett utspel på sin sociala medier-plattform där han önskade riva upp landets konstitution – för att sedan hävda att det var fake news. Vad menade han egentligen, och hur landar det i det republikanska partiet att Trump vill riva upp grundlagen?

    Georgia väljer Raphael Warnock

    Natten till onsdag stod det klart att Georgia väljer demokraten Raphael Warnock som senator framför hans republikanske utmanare Herschel Walker. Warnocks vinst innebär att Demokraterna utökar sin majoritet i senaten och ger president Biden bättre möjligheter att genomföra sin politik.

    Medverkande: Ginna Lindberg, USA-kommentator, Roger Wilson, USA-korrespondent och Cecilia Khavar, USA-korrespondent.

    Programledare: Sara Stenholm

    Producent: Viktor Mattsson

    Tekniker: Jakob Lalér

  • Utrikeskrönikan 28 november

    Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

    Los Angeles, måndag.

    Redan tidigt på morgonen irrar de första turisterna runt på Hollywood Boulevard i Los Angeles – många på jakt efter något spår av den mytomspunna drömfabrikens glamour eller stjärnglans.

    På samma trottoar där de kända namnen avlöser varandra på stjärnorna på det som kallas för The Hollywood Walk of Fame sitter en hemlös kvinna med sina ägodelar utspridda runt sig. Ja, hon sitter faktiskt precis intill stjärnan som bär Marilyn Monroes namn. När turisterna tar bilder på den flinar kvinnan och säger något ironiskt om att Marilyn verkligen fått hedersplatsen på gatan – precis utanför entrén till McDonalds.

    Jag och min kollega Lisa Bergström från kulturredaktionen är på reportageresa i drömfabriken, bland filmarbetare, myter och filmhistoria. Och på Hollywood Boulevard, där kändisarna en gång om året går på röda mattan på väg in till Oscarsgalan, så känns den slitna och smutsiga gatan trots allt som en bra symbol för en filmbransch som inte längre riktigt orkar upprätthålla illusionen om sig själv. Berättelsen om Hollywood Boulevard är snarare socialrealism och diskbänksrealism än färgglad musikal.

    Till och med prisgalorna har ju blivit allt mer kantstötta. Ett knytnävsslagsmål blev det bestående minnet av det här årets Oscarsgala. Och det är fortfarande oklart om den skandalomsusade Golden Globe-galan ska lyckas göra en comeback nästa år. Kanske är det därför inte ens souvenirbutikerna verkar tro på filmstjärnor längre. Det är tröjor med artisten Bad Bunny som säljer mest just nu, berättar expediten i en av affärerna. Rester av det klassiska Hollywood hittar jag på de bakre hyllorna i butiken. Några glas med Elvis-tryck och en dammig mugg med Marilyn-motiv.

    Men själva filmkonsten har förstås väldigt lite att göra med souvenirshopparna och galamaskineriet. Att få prata med filmarbetare om detaljer som längden på mantlar i superhjältefilmer, eller omsorgen om att hitta den perfekta platsen för en dansscen mitt på en bergssluttning är förstås mer talande om hantverksstoltheten och kärleken till filmen inom den amerikanska filmindustrin.

    Och på Oscarsmuseet kan jag inte slita mig från väggen där legendariska tacktal från Oscarsgalan visas efter varandra. Inte bara för tårarna och de starka känslorna. Utan också för att årgångarna visade efter varandra blir till en följetong om hur även en uppblåst gala speglar tidsanda, politiken och samtiden. De där tacktalen och deras genomslag är en av de få superkrafter som Drömfabriken fortfarande har, även om den hänger på att galans tittarsiffror inte sjunker ytterligare.

    Roger Wilson, USA-korrespondent.
    [email protected]

  • Donald Trumps försök att bli president igen möter hårt motstånd inifrån det egna partiet. Samtidigt ska han granskas av en särskild åklagare - igen.

    Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

    En dryg vecka efter Donald Trump tillkännagivit sin presidentkandidatur är responsen ljummen inom det egna partiet. Samtidigt ska en särskild åklagare utreda hans roll i stormningen av kongressen och hanteringen av hemliga presidentdokument i hans hem Mar-a-Lago i Florida.

    Nancy Pelosi varvar ner

    Efter årtioenden i kongressen har Nancy Pelosi meddelat att hon kliver ner som Demokraternas ledare i Representanthuset. Vid 82 års ålder anser hon att det är dags att lämna över till nästa generation. Vad blir Pelosis bestående avtryck i kammaren, och vem kommer att efterträda henne?

    Medverkande: Ginna Lindberg, USA-kommentator, Roger Wilson, USA-korrespondent och Kajsa Boglind, programledare P4 Världen.

    Programledare: Sara Stenholm

    Producent: Viktor Mattsson

    Tekniker: Adam Alvin