Folgen

 • Koronavirusta seuranneesta poikkeustilasta ja karanteenista on muodostumassa elämämme toistaiseksi suurin mullistus. Normaali on tuhottu, sosiaalisuus silvottu ja kaikkien aikojen talouskriisin monsterimainen isoäiti luumuilee nurkan takana. Mitä ajatella kriisistä ja miten?

  Pandemialla politikoimista ei voida välttää. Poikkeustilan säätely ja valvominen ovat politiikkaa, samoin päätökset siitä, ketkä pelastetaan (sekä terveydellisesti että taloudellisesti). Kuka maksaa laskun, rikkaat vai tavalliset ihmiset? Seuraako kriisistä vahvojen kansallisvaltioiden kukoistuskausi? Minkälaisia konflikteja epidemia tuo näkyviin? Onko talousromahduksen syynä pelkästään korona? Loppuuko globalisaatio, entä uus/liberalismi? Veikö virus äärioikeistolta sanat suusta? Entä miten kävi iloiselle 20-luvulle?

  Keskeinen kysymys: millainen elämänmuoto syntyy poikkeustilan seurauksena? Mitä käy sosiaalisuudelle, läheisyydelle ja seksille? Päädymmekö sulkeutumaan omiin kotitoimituskapseleihimme?

  Patreonin puolella (patreon.com/mikameitavaivaa) lisää analyysia sekä kuulumisia korona-Kanarialta.

  Jaksossa käsiteltyjä linkkejä:

  Covid 19 syllabus, päivittyvä lukulista koronakriisin analyyseista
  https://covid19syllabus.substack.com/

  Guardianin Tip of the iceberg -juttu
  https://www.theguardian.com/environment/2020/mar/18/tip-of-the-iceberg-is-our-destruction-of-nature-responsible-for-covid-19-aoe

  Filosofi Srecko Horvat viruksen poliittisista seurauksista
  https://www.newstatesman.com/politics/health/2020/02/why-coronavirus-presents-global-political-danger

  Franco “Bifo” Berardin koronapäiväkirja Italiasta
  https://www.versobooks.com/blogs/4600-bifo-diary-of-the-psycho-deflation

  Giorgio Agambenin kysymys hyvästä elämästä poikkeustilassa
  https://itself.blog/2020/03/17/giorgio-agamben-clarifications/

  Verso Booksin blogi
  https://www.versobooks.com/blogs

  Koulutus koronan aikakaudella
  https://www.devex.com/news/opinion-education-in-the-time-of-covid-19-96765

  New York Timesin juttu koronavalvonnasta
  https://www.nytimes.com/2020/03/23/technology/coronavirus-surveillance-tracking-privacy.html

  Social distancing rollercoaster
  https://www.nytimes.com/2020/03/17/opinion/coronavirus-social-distancing-effect.html

  Kuinka Itä-Aasian maat saivat koronan (toistaiseksi) kuriin ilman kiinalaista autoritaarisuutta?
  https://www.nytimes.com/2020/03/13/opinion/coronavirus-best-response.html

  Pandemian varhaiset opetukset
  https://www.newstatesman.com/world/europe/2020/03/coronavirus-early-lessons-global-crisis

  Varis-verkoston viisi teesiä
  https://varisverkosto.com/2020/03/viisi-teesia-koronasta/

  Vessapaperin haitallisuudesta
  https://www.newstatesman.com/science-tech/coronavirus/2020/03/toilet-paper-stockpiling-end-waste-bidet

 • Onko kannettava sisäistä haavaa, jotta olisi kiinnostava ihminen? Dramaturgit sanovat, että juuri trauma tai halkeama tekee henkilöhahmosta kiinnostavan. Ihmiset myös saavat tunnustusta esittelemällä omia haavojaan. Miten olla kehittämättä haavoihin pakkomiellettä? Voivatko myös ilo ja onnellisuus olla syvällisiä?

  Onnenkissa-esseeromaanin kirjoittanut Aino Vähäpesola keskustelee jaksossa draaman ohella lääkekritiikistä, nuorison käsitteestä ja taiteesta. Suosituksissa tutkitaan kirjastolaitosta, asiakaspalvelua ja Amos Rexin Generation 2020 -näyttelyä.

  Jaksossa käsitellään Pontuksen ja Ainon kirjojen lisäksi Sayaka Muratan romaania Lähikaupan nainen (suom. 2020).

  Patreonin puolella (patreon.com/mikameitavaivaa) kuullaan maaliskuun aikana ekstravaivoja, mm. leikattu tilastovaiva normijaksoista ja muutama äänikirje.

 • Fehlende Folgen?

  Hier klicken, um den Feed zu aktualisieren.

 • Juhlajakson kunniaksi Veikalla ja Pontuksella menee pata jumiin vaikeiden kysymysten kanssa. Miten varautua tulevaan, kun sijoitusmarkkinoille lähteminen tuntuu lihamyllyn tukemiselta, usko ei yllä eläkkeeseen asti ja loppulama hiipii nurkan takana? Mitä tekemistä ystävyydellä ja salaisuuksilla on tulevaisuuden kanssa?

  Sanoma osti Alma Median paikallislehdet, ja Suomen keskittynyt mediakenttä on entistä keskittyneempi. Kuka omistaa median Suomessa ja millaista on sen vallankäyttö?

  Suosituksissa puidaan homotekstuaalisuutta, nykytanssia ja ei-älyllisiä asioita, jotka tekevät hyvää. Patreonin (patreon.com/mikameitavaivaa) puolella on juuri puhuttu luksuskommunismin kritiikistä ja pian päivitetään Star Warsin poliittinen analyysi uusimpien episodien tasalle.

 • Päästöjen kompensoimisesta puhutaan paljon. Kompensointihankkeista on kuitenkin seurannut alkuperäiskansojen häätöjä, poliisin ja yksityisten turvafirmojen väkivaltaa ja omaisuuden riistämistä. Aikaisemmin globaalista etelästä hankittiin raaka-aineita, nyt sinne tämän lisäksi varastoidaan saasteita. Voidaanko rikkaiden päästöjä korvata hankkimalla maata köyhistä valtioista ja istuttamalla sinne puita? Entä mitä mieltä paikalliset ovat kompensoimisesta?

  Muita jaksossa käsiteltyjä aiheita: Millainen olisi yhteiskunta, jossa aivan aluksi katsotaan kaikkien kalenteri läpi levon kannalta? Mikä on työstäkieltäytymispuheen toimija, ei kai vain hyvännäköinen, terve ja supersosiaalinen nuori aikuinen? Kun kieltäydytään töistä ja vastustetaan auktoriteetteja, kuka huolehtii heikoista ja sairaista ja miksi?

  Suosituksissa makustellaan peittoja sekä Venäjän Googlen tarjoilemia laittomuuksia. Patreonissa (patreon.com/mikameitavaivaa) puhutaan Slushista ja siitä, mitä startup-hypestä on jäänyt käsiin.

 • Muutama suuryritys hallitsee planeettaa, jolla murtuvan kapitalismin säröissä seikkailevat internet-päissään kyborgit, freelancerit ja dronet. Kyberpunkista on tullut totta, ja tämäkin havainto on syntynyt elokuvaa katsomalla. Jaksossa 2020-luvun elämää tarkastellaan Docpoint-festivaalin ohjelmiston kautta.

  Asumisen hinta nousee nopeammin kuin palkat. Eläkerahastot sijoittavat kiinteistöbisnekseen ja häätävät köyhiä eläkeläisiä asunnoistaan, jotta saisivat sijoitukselleen parempaa tuottoa. Miten tässä näin kävi? Push (2019) kertoo finanssikapitalismista, gentrifikaatiosta ja pääomasta. Elokuva herättää myös kysymyksen siitä, saadaanko ihmisoikeudet toteutumaan pelkällä puhumisella.

  Kuinka helppoa on laskea aseet ja järjestäytyä poliittiseksi puolueeksi? Colombia in My Arms (2020) käsittelee Farc-sissien ja Kolumbian hallituksen tekemää rauhansopimusta, jolla on ristiriitaisia seurauksia.

  vulture (2019) on totaalinen anti-Netflix-leffa, jossa materiaalit oreganosta lammesta löytyneeseen levään muuntavat maatilalla kuvattua filmiä. Meditatiivinen kokemus näyttää, miten kamera toimii toislajisena koneena toislajisten eläinten keskellä. Buddha in Africa (2020) puolestaan käsittelee kolonialismia kiinalaisten Etelä-Afrikkaan perustaman orpokodin kautta.

  Sitten päästään kyberpunkkiin ja siihen, kuinka tekoäly on floppi. iHuman (2019) esittelee tekoälyn hehkuttajia ja arvostelijoita. Tulossa on ainakin datatotalitarismia ja entistä vakaampia diktatuureja.

  Patreonin puolella (patreon.com/mikameitavaivaa) jatkuu lukupiiri Täysin automatisoidusta avaruushomoluksuskommunismista.

 • Miten suhtautua selviytyjän syyllisyyteen, kun kyse on selviytymisestä kapitalismissa? Kuinka aloittaa ja lopettaa tupakointi ja miksi? Mitä eri tapoja on tehdä kritiikkiä? Miten Pontus haluaa oikeutta kriitikoiltaan? Entä mikä hallitus hurrasi juuri Veikalle?

  Näiden kysymysten lisäksi jaksossa käsitellään parhaita vuonna 2019 koettuja videopelejä ja elokuvia: Midsommar, Suspiria, Stalker, Adelen elämä... Keskustelun kaappaa Gwent-korttipelistä lähtenyt sivujuonne siitä, miten elämä on ollut projektikeskeistä suorittamista ala-asteelta alkaen. Jaksossa myös palkitaan vuoden paras podcast-catering.

  Patreonin puolella (https://www.patreon.com/mikameitavaivaa) on joukko listoja vuodesta 2019. Lukupiiri luksuskommunismista jatkuu heti tammikuussa!

 • Ilmassa on tuhlauksen tuntua, eikä kyse ole vain joulunalusshoppailusta, vaikka siitäkin jaksossa puhutaan. Kapitalismi on nimittäin suuri tuhlauksen järjestelmä. Yksityisautot, lihantuotanto, kansanterveys, köyhyys, myymättä jääneiden tavaroiden polttaminen: hirveän luokan leväperäisyyttä, jolla ei ole mitään tekemistä taloustieteiden näkemän tehokkuuden kanssa.

  Poliittisissa kuulumisissa: hallitus kaatui, jälleensyntyi ja kohosi, toimittajat kiihtyy, persut pullistelee, kulttuurisodat mullistelee, trollaus ja vahingonilo äityvät.

  Jaksossa käsitellään myös luksusluusereita, joilla näyttää menevän ihan hyvin mutta joiden itseilmaisu vaikuttaa siltä kuin he olisivat viemäreiden pohjavirtaa, sekä kysymystä siitä, millainen olisi tietoisen poissaolon (unmindfulness?) taito. Suosituksissa puidaan Pimeää Hedelmää, sirkkaäyriäisiä, defenestraatioita ja Konsulterna - kampen om karolinska -kirjaa.

  Jakson lopussa on Rojavan kurdijoukoissa toimivan suomalaisen Avestan äänittämä puheenvuoro, joka käsittelee ystävyyttä, itsekkyyttä ja kysymystä siitä, mikä meitä vaivaa.

  Patreonin puolella (patreon.com/mikameitavaivaa) luetaan Tornadon keskellä -esseetä Pontuksen esseekirjasta ja puhutaan jo klassiseksi käyneestä postfossiilisuus-kiistasta.

 • Jos ajatellaan, että ihmisen nykyiset ominaisuudet ovat muovautuneet pitkällä keräilijä-metsästäjä-aikakaudella, se itse asiassa tarkoittaa tasavertaisuutta, hierarkioiden vastustamista, yksityisomaisuuden välttämistä, konsensus-päätöksentekoa ja rauhanomaisuutta. Eli kommunismia. Ihmislaji on geneettisesti, aivollisesti ja psykologisesti kallellaan kommunismiin.

  Evoluutioargumenttien lisäksi jaksossa vaivaavat työstä toiseen siirtyvät sankariyksilöt, keskiluokan suosima ympäristöpolitiikka ja suuret mahdollisuudet, jotka kääntyvätkin velvollisuuksiksi.

  Jaksossa käsiteltyjä kirjoja:

  Chris Harman: People’s History of the World

  Wolfram Eilenberger: Taikurien aika – Filosofian suuri vuosikymmen 1919–1929

  Jyri Hänninen, Jarno Liski: Keskustan valtakunta. Kertomus rahasta, vallasta ja korruptiosta

 • Miksi kukaan haluaa lapsia? Ja mistä median vauvattomuusrummutuksessa on kyse? Veikan mukaan taustalla on sama syy, joka estää länsimaita puuttumasta Turkin hyökkäykseen Rojavan kurdeja vastaan, Pontus taas vastustaa perheitä ja puolustaa nuoria.

  Jaksossa on käynnissä jatkuva ikäkriisi ihan niin kuin länsimaissa yleisesti. Veikkaa vaivaa vaikeus samastua normaaleihin ihmisiin ja kysymys siitä, kapinoivatko nuoret ja jos kapinoivatko niin onko se väärin kapinoitu. Pontus vaivautuu kirjamessuista ja geneettisten kopioiden alienmaisuudesta. Suosituksissa esitellään self-helpiä ja kapinoita ympäri maailman.

  Jaksossa käsiteltyjä teoksia ja juttuja:

  Heini Maksimainen: Vauvattomuusbuumi

  Jouni Teittinen: Sydäntasku

  Kimmo Takanen: Tunne lukkosi

  Liisa Uusitalo-Arola: Uuvuksissa

  I AM SPASTICUS: Perheitä vastaan
  http://iamspasticus.blogspot.com/2018/04/proosaa-perheita-vastaan.html

  Toimitus: Ihmiset nousevat. Kaikkialla maailmassa.
  https://toimitus.co/2019/10/29/ihmiset-nousevat-kaikkialla-maailmassa/

  HS: Miljoonat lähtivät kaduille vaatimaan muutosta – Miksi kaikkialla maailmassa osoitetaan mieltä juuri nyt?
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006290995.html

 • Pontus ja Veikka molemmat ovat kyllästyneet yksilöön: somessa, kaupassa, töissä, politiikassa, joka paikassa pitäisi olla valintoja tekevä yksilö, vaikka ilmastonmuutos ei ratkea yksilön vaan joukon voimalla. Mutta ratkaisu ei voi olla pelkkä paluu massaan, koska maailma on täynnä eroja, joiden pelkistäminen yhdenmukaisiksi on väkivaltaista. Tämän kaiken tajuaa kun lilluu terveyskylpylässä, kulkee tiheällä kadulla tai ajelehtii ostoskeskuksen rauhoittavassa huminassa.

 • Poliittisesti lamaantuneen 2010-luvun jälkeen koettaa iloinen 20-luku, jossa romutetaan kapitalismia ja tanssitaan pöydällä mielenosoitusten ja podcastien tahdissa. Jaksossa vaivaannutaan ilmastojournalismista ja -ahdistuksesta, parodian vaikeudesta ja katsomisen historiasta. Lisäksi puhutaan teknofossiilisesta elämänmuodosta ja ajan hengestä, joka on uhoamisen vastainen.

  Käsiteltyjä tekstejä ja asioita:

  Nature-lehden visualisaatio The hard truths of climate change — by the numbers
  https://www.nature.com/immersive/d41586-019-02711-4/index.html

  IPCC-tutkijan yhteenveto ilmaston lämpenemisen politiikasta ja ilmastonmuokkauksen mahdottomuudesta
  https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/00963402.2019.1654255

  Ensiapua ilmastoahdistukseen -esite
  https://vastuu.fi/?p=1503

  Kind Words -peli
  https://store.steampowered.com/app/1070710/Kind_Words_lo_fi_chill_beats_to_write_to/

  Arsi Aleniuksen Opus Vei -blogi
  https://opusvei.blogspot.com

  Kirjoja:
  - Tiina Lehikoinen: Terra Nova
  - Verso-kustantamon julkaisusarjat
  - Tutkijaliiton kirjat

  Podcasteja: The Dig, En Varg Söker Sin Pod, Stormens Utveckling

  Lymy-kollektiivi
  https://www.patreon.com/lymy

  DAMobilization Team
  https://www.facebook.com/DAmobilizationteam/

  Verkkolehti Kumu
  kumu.info

  Patreonin puolella lisää sisältöä. Patreon-tukijoille on tähän asti julkaistu 19 jaksoa, järkätty bileet ja jaettu kasseja. Tulevaisuudessa tiedossa kaikenlaista uutta. 5 dollarilla kuussa saa jaksot, kahdella voi ilmaista tuen ja saada uutiskirjeen, 10 dollarilla voi suorastaan liehitellä podcastia. Tervetuloa tukemaan!
  https://www.patreon.com/mikameitavaivaa/overview

 • Veikan "feminismiessee" Hesarissa synnytti kohun. Mutta mitä tekstissä oikeastaan luki, mitä kritiikkejä sille esitettiin, ja miten Veikka vastaa niihin? Onko nyt vetäydytty, hylätty feminismi ja politiikka ja loukkaannuttu verisesti kun saatiin potkut facebook-ryhmästä? Pontus leikkii vieressä paholaisen asianajajaa, esittää Veikalle viheliäisiä kysymyksiä ja lopuksi vielä psykoanalysoi.

 • Sitä luulee olevansa ruokakaupassa tai festareilla, kunnes huomaa olevansa raa'assa riistosuhteessa. Ystävää ja vihollista on vaikea erottaa, kun taloudellinen arvonkiskonta piiloutuu kaverin sisään, oli kyse influensoinnista, ilmaisesta taidetyöstä Flow'n Pink Spacessa tai neljän euron mehusta, joka on puristettu hylätyistä hedelmistä.

  Ne hyvät uutiset: kerrankin vasemmisto häärii aktiivisena ja oikeisto valittaa reaktiivisena. Kiitos tykittelystä, Sanna Marin!

  Entä saako Suomessa koreilla vai onko pakko olla teknis-asiallisesti? Mikä yhdistää menestyjää ja kauhtunutta kulttuurikriitikkoa? Miksi mustekala on poliittinen eläin? Jaksossa valitaan myös pääoman emoji -lukijakilpailun voittaja.

  Muita käsiteltyjä asioita:

  Jyrki Lehtolan Flow-essee
  https://www.apu.fi/artikkelit/ihanien-ihmisten-flow

  Anna Tomin kirja Huomisen vieras, Poesia 2019

  Pierre Bourdien kirja Televisiosta, Otava 1999

  No Man's Sky -peli
  https://www.nomanssky.com

  Patreonissa lisää vaivoja:
  https://patreon.com/mikameitavaivaa

 • Mitä hyötyjä ja haittoja somejulkisuudesta on elämälle? Miksi lomailu on niin hirveää? Miten saada kokemus turismista ilman turismia? Mitä jos Mikael Jungner onkin oikeassa kirjojen suhteen? Mikä on Helsingin Sanomien otsikoiden suhde ilmastonmuutokseen?

  Viideskymmenes jakso käsittelee henkilöbrändäämistä, työn ja loman suhdetta, lukemista ja yleistä poliittista matalamielisyyttä. Pop-filosofi antaa vastaanotollaan ohjeet ilmastopoliittiseen yksilötoimintaan. Suosituksissa esitellään Gianis Varoufakis.

  Patreonin puolella (patreon.com/mikameitavaivaa) käsitellään luettuja kirjoja ja lähiaikoina lisävaivoja.

 • Nyt kun kaiken pitäisi muuttua, normaali elämänmeno tuntuu aavemaiselta. Missä ovat puskutraktorit, uusiutuva energia ja vallankumous? Tässä jaksossa kuljetaan katalonialaisen hotellin katolta keskisuomalaiseen savusaunaan ja edelleen Saaristomerelle. Veikka ja Pontus sukeltavat fossiiliseen elämänmuotoon, poliittisten liikkeiden kriisiin ja sosiaalisen median banaaliin tuhovoimaan.

 • Mistä tulee keski-ikäisten miesten "mutruilme"? Onko ihminen pelkkä kokoelma data-algoritmeja ilman vapaata tahtoa? Millaista peliä punavihreät pelaavat hallituksessa? Miksi ei koskaan tiedä, mitä haluaa? Miten korvata toisen lohduttava kosketus, kun on yksin?

  Kysymyksiä käsitellään jaksossa, joka on syntynyt osittain Auta Antti -podcastin lopettamisen käsittelystä. Lisäksi kuunnellaan Twitter-radiota, puhutaan Pietarista ja analysoidaan Au pairit Havaijilla -realitya.

  Patreonissa (patreon.com/mikameitavaivaa) puhutaan kristallipalloista ja järjestetään kirjakerho Saara Turusesta. Patreonissa julkaistaan muutenkin sisältöä koko kesän ajan.

 • Elämme sellaisen tuhon, riiston ja ahdistuksen keskellä, että ainoa tapa kestää sitä tuntuu olevan itsen suojaaminen psyykkisillä mekanismeilla. Ironinen ihminen suojautuu yrittämällä nousta tilanteen ulkopuolelle. Riistämistä voi jatkaa, jos sen tekee ironisesti. Kaunosielu suojautuu kuvittelemalla kaikkien olevan samanlaisia, pysyttelemällä passiivisena tai lankeamalla nihilistiseen profetiaan.

  Yksi tapa suojautua on julistaa suureen ääneen omaa herkkyyttään. Sami Hedberg, Sebastian Tynkkynen ja Miki Liukkonen ovat hahmoja, jotka käyttävät valtaa arvostelijoita vastaan olemalla julkisesti herkkiä. Herkkyydestäkin on tehty yksi henkilökohtaisen pääoman muoto.

  Jaksossa käsitellään myös mm. persunuorten radikalismia, Chernobyl-sarjaa ja huonoja kulttuurituotteita. Patreonin puolella (patreon.com/mikameitavaivaa) on suuri Björn Wahlroos -spesiaali.

 • Alueiden elävöittäminen tarkoittaa sitä, että ohjataan vähävaraiset keskusaukiolta pois ja tuodaan tilalle 15 euron sushiburritoja myyvä kärry, aurinkopaneelilla varustettu tapahtumakontti ja espanjalaisen katutaiteilijan maalaama sisustustaululta näyttävä muraali. Kaupunkikulttuuri on kaupunkien keskeinen mainosvaltti, jota ihmiset tekevät nykyään näteissä toimistoissa työkseen.

  Miten helvetissä tässä näin kävi? Ja onko omaehtoisuudelle vielä tilaa kaupungeissa vai onko jäljellä pelkkää omimista? Mikä on kaupallisen ja ei-kaupallisen tekemisen ero ja kenelle kaupunkitilaa suunnitellaan?

  Voit tukea podcastin tekemistä ja kuunnella bonusjaksoja osoitteessa http://patreon.com/mikameitavaivaa

 • Nyt kytee: Elokapina, Britannian parlamentin ilmastopoikkeustila, keltaliivit, hiilikaivosblokkaus, feminismi, noidat ja luksuskommunismi, iltapäivälehtien raivo, kansanrintamahallitus... Mutta onko uusi hallitus sittenkin Avengers: Endgame? Miksi vakavan kulttuurin tuotanto on niin sukupuolittunutta: naiset ja "ruumiillisuus", miehet ja metatasojen etäännyttävä ironia? Miten perussuomalaiset on radikalisoitunut yhä syvemmälle äärioikeistoon? Ja mitä mieltä Veikka on Alepa-fillareista nyt?

  Patreon-ekstrassa (https://patreon.com/mikameitavaivaa) kerrotaan Veikan ja Pontuksen elämäntarinat sekä käsitellään Emma Kantasen ja Aino Vähäpesolan romaaneja, Feminism for the 99% -pamflettia ja Pontuksen tulevaa Römaania.

 • Pontus osti Sampo-konsernin osakkeen päästäkseen yhtiökokoukseen päättämään asioista Björn Wahlroosin kanssa. Paikalta löytyi maailman vaaleapaahtoisinta kahvia ja joukko tuohtuneita eläkeläisiä ihmettelemässä, kuinka kapitalismi luikahtaa käsistä kerta toisensa jälkeen.

  Vaalien jälkeen seuraa ylösnousemus pop-filosofin vastaanotolla ja keskustelu Marvel-elokuvien messiaanisuudesta. Veikkaa vaivaa Hollywoodin kuvaamien resurssitaisteluiden lisäksi aktivismia luonnehtiva kiireen tila, joka saa painelemaan paniikkinappuloita ja unohtamaan, että me luomme yhteiskunnallista todellisuutta jatkuvasti.

  Lisäksi tutkitaan automatisaation, robotisaation, digitalisaation ja tekoälyn käsitteitä, ruoditaan työelämäraporttia, höpistään meditoimisesta ja juorutaan höpöttelystä. Patreonin puolelle (https://patreon.com/mikameitavaivaa) tulossa extra contentia lähiaikoina!