Folgen

 • Hvem er egentlig den største legenden på Høddvoll av Mikke og Åge Hareide? Hvilken Rosenborg spiss må jekke seg ned et par hakk? Og hvor viktig er egentlig en perfekt frisyre for at touchen skal sitte? Og hva betyr det egentlig å "melde".

  Ukas gjest har wikipediaside på fire forskjellige språk! Og med forskjellige så mener vi ikke norsk, dansk, svensk og nynorsk, neida her snakker vi norsk, engelsk, egyptisk og arabisk. Legende! Og ikke en hvilken som helst legende, han er nemlig en av få, om ikke den eneste fotballspilleren vi har hørt om, som aldri har spilt med skruknotter. Han er kanskje også den eneste Trønderen som har spilt med hvite sko for Rosenborg på Lerkendal og sunget nystemten på Brann stadion. Ukas gjest har også tatt med seg panenkaen til Trøndelag, vunnet serien med Rosenborg, cupen med Hødd, og ikke minst vunnet cupfinalehelga samme år. Han har pendlet til Milano, bodd i kulissene til Heimebane, blitt nektet å få klær på Ranheim og bruker pappapermen sin til å krangle med Åge Hareide!

  Tidligere Kattem, Tiller, Rødde, Brattvåg, Rosenborg og Hødd spiller, også kjent som norges mest hårfine spiller og Ranheims Bendtner, Michael “Panenka” Karlsen.

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars ❤️

 • Hva skjedde da de ble kasta ut fra Wembley? Er kommentatorjobben bedre med et varmeteppe og sokker med batteri? Hvor mye er feil med moderne fotball, og vil Superligaen (i en eller annen form) komme tilbake?

  Ukas gjest har Wikipediaside på norsk, men den er for tynn! Han må også få seg side på italiensk, fordi vi må snart komme til bunns i gåten; hvem er det som oppdaterer italiensk Wikipedia med tusenvis av norske fotballpersonligheter? Ukas gjest er en av Norges mest populære og høyst elskede fotballkommentatorer. Skuespiller med fortid i Hotel Cæsar, Jul i svingen, Brødrene Dahl, Iskrigerne og Heimebane! Han har vært med og revet Valle Hovin ishall, slått opp telt utenfor Emirates Stadium og nylig vunnet kampen mot kreft. Han er også fotograf, fan, journalist, nerd, et levende leksikon, VAR-motstander og en ener innen forskning på oppvarming av egen kropp på kommentatorplass - og i øyeblikket #1 i covid-vaksinekøen. Noen kaller ham pappaen til Per Egil, vi kaller ham Likestad, og i passet står det Kasper Johan Wikestad, velkommen!

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars ❤️

 • Fehlende Folgen?

  Hier klicken, um den Feed zu aktualisieren.

 • Kan hun virkelig INGEN finter? Hva får hun frysninger av på banen og hvor er fotballen mest profesjonell? Hun gir oss drømmelaget «Best på fest», men HVA skjedde egentlig da hun møtte selveste Ronaldinho..?

  Ukas gjest har Wikipediaside på 17 forskjellige språk. Ikke så rart, da hun er vår første gjest som er i verdenstoppen i underbuksehumor og Norgesmester i kulestøt! Hun har også drevet med ski, håndball, skihopp, skyting og fotball - der han hun har oppnådd utrolig ting. Hun har slått scoringsrekorden til Sigurd Rushfeldt, debutert på landslaget da hun var 17 og spilt utrolige 161 landskamper. Hun har vært proff på tre kontinenter og vunnet cupen med fire klubber. Ja, hun vant så mange medaljer at hun til slutt begynte gi dem bort. Hun har takket nei til å få mer lønn, signert en kontrakt som hun hadde tenkt å bryte, spilt OL i Kina, brukt bøtter som toalett i Romania og gått viralt etter én av fotballhistoriens mest kjente og bisarre skader. Toppscorer, seriemester, cupmester, husflipper, gullklokke-eier og tidligere spiss, midtstopper og back i klubber som Syril, Kaupanger, Arna Bjørnar, Stabæk, Røa Dynamite Girls, LSK, Avaldsnes, Canberra, Utah Royals og Vålerenga. Motorsykkelentusiast og en nær venn av Ronaldinho, velkommen Elise Hove Thorsnes.

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars ❤️

 • Hvor mange gule kort har han tatt til ære for Klanen? Hvorfor går ikke fotball og benkpress sammen? Hvorfor har russisk politi så mange kontroller når det nærmer seg jul? Hadde tvillingbroren Rune virkelig Charter-Svein som agent, og var det da Steffen Iversen spiste opp Playstation-kontrollen at det snudde for VIF?

  Ukas gjest har Wikipediaside på 14 forskjellige språk! Ikke så rart da han er en av Norges mest kjente fotballspillere, en av Norges mest kjente brettspillere og mannen som åpnet døren for norske overganger til Russland! Han har blitt kåret til årets Kniksen, men også vunnet samme pris som Årets forsvarsspiller. Han er Norgesmester i fotball og har fått det som kanskje er norgeshistoriens bitreste sølv. Han har fått gullklokke og spilt 28 landskamper for Norge, han har vunnet seriegull i Russland da han var i Zenit St. Petersburg i deres mest gylne periode.

  Han har snusa på landslagtrening og kjempa for løkka. Han har trent under Steve Bruce, nekta å trene for Kjetil Rekdal, kalt Dick Advocaat en feit f... og er en av få nordmenn som virkelig ikke liker Drillofotball. Han er vår første gjest som har pendla i Hummer, byttet ut seg selv i kamper han var for dårlig, samt deltatt i kampfiksing og i en komisk form for menneskesmugling. Han er tvillingbroren til Elvis og kanskje verdens mest kjente menneske fra Veme. Garth Brooks- og Elvis-fan, hundevenn, vedhugger og eier av Norges mest kjente hatliste. Velkommen til tidligere klubblegende i Zenit, VIF, Godset, Hønefoss og Jevnaker - Erik Bjørnstad Panzer «Panzer» Hagen!

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars ❤️

 • Hvem sa at han gikk på do, men lurte seg egentlig vekk fra Amnesty-møter for å se fotball? Hvordan vil de fortsette å hamre løs på FIFA? Hva er egentlig sportsvasking, og hva fikk han kona til å gjøre når fotballkampen krasja med et viktig møte?

  Ukas gjest har kun Wikipediaside på norsk, noe som er litt rart, når han har den mest internasjonale jobben vi kan tenke oss. Han har en av de mest respekterte jobbene i Norge, men har allikevel valgt å fremheve at han heier på Manchester United i Twitterbioen sin, og dét liker Sven. Det hersker tvil om hvor han er født, men det er null tvil om at han er født på samme dato som Thor Heyerdahl, Bruce Grobbelaar, Niall Quinn og Mikael Dorsin! Han er en alternativ groundhopper, da han er en av få som samler på å ha sett fotball på tv i forskjellige land. Han er tidligere lærer og hundeeier, og nåværende seilbåt-lærling og grønnsakshage-eier. Han har ikke lest bøker om fotball, bortsett fra én av George Best. Han har vært rådgiver til Braut, Solbakken og King, og har han vært med å designe noen av verdens mest kjente t-skjorter?

  Han har en slags doktorgrad i menneskerettigheter og en ørliten grad i Peter Gabriels Genesis. Han er også generalsekretær i Amnesty International Norge, velkommen John Peder Egenæs!

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars ❤️

 • God påske til deg og dine! Tradisjonen tro får du en påskespesial fra oss i Heia Fotball, hvor Nettsjef Lars denne gangen har byttet ekspertfelt og blitt Quizsjef Lars. Det betyr at du er deltaker, sammen med Tete og Sofie! Spiss ørene, massér hjernen og kanaliser din indre quizlegende.

  Ta en nettversjon over videokonferanse med dine venner? Sjekk nettquizen her: http://bit.ly/HF-Paaskequiz-2021

  Prøv også @p3heiafotball på Twitter, eller ta kontakt med oss på heiafotball@nrk.no

  God påske og heia fotball!

 • Er det mange hårsåre folk i fotballen, eller må man tåle å være mer uenige? Hvorfor er Norge et fantastisk land å bo i? Har han egentlig hatt noen forbilder, og hvorfor endte det i håndgemeng med Bob Bradley?

  Ukas gjest har takket være Heia Fotball sine fantastiske lytter omsider fått egen Wikipediaside på norsk! På høy tid, for dagens mann er skapt for den gode, lange samtalen som jo er grunnpilaren i podkast og i livet ellers. Han har erfaring fra det morsomste yrket innen all fotball, nemlig som sportssjef, og så har han spilt fotball på høyt nivå i Østfold. Han har vunnet sølvballen i Halden, oppdaget Christian Gamboa og Mads Hansen, henta Daniel Ørlund og Roger Risholt, og gjort 13-gangeren på pengene han investerte i Dominic Adiyiah. Han har handlet med AC Milan, men også vært mislikt av eget styre i Fredrikstad i en ganske lang periode. Han i følge en sak i Nettavisen en nobody i FFK, men var han det i virkeligheten? Han har tross alt vært sjefen til, Raijo Piroja, Rami Shaaban, Daniel Wass, Kasey Wehrman, Tarik Elyounoussi, Raymond Kvisvik og vunnet sølv med Fredrikstad! Han er Fotballens pressefoto-ekvivalent til Susanne Sundfør. En de tvilsomme ordtaks grunnlovsfar og mannen bak uttrykket “fotball er ferskvare”. Skallist, svenske og fotballekspert i Norges største podkast om norsk fotball. Han har nesten sloss med Bob Bradley, han har en liten bromance med Dag Eilev Fagermo og hvor glad er han egentlig i marsvin? Spillende trener i Kvik Halden, legende, sportssjef, trener, talentspeider, kaptein, midtstopper og årets spiller i Fredrikstad i 1999, Bjørn Olof Joacim “Jocka” Jonsson, velkommen!

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars ❤️

 • Hvordan gir man egentlig instrukser til Mourinho? Hvilken film er verdens beste? Har han noen gang fotografen sin gult kort for filming? Vil det dukke opp VIF-vimpler i filmene hans framover, og påvirket han faktisk presidentvalget i USA?

  Ukas gjest har Wikipediaside på 17 forskjellige språk! Og er en av Norges fremste og viktigste ordspillmakere! Men det er ikke bare ordspill han er kjent for, han har også laget tegneserie, musikk, reklame og film på det aller høyeste av nivå. Han har skrevet låt for Sigvart Dagsland, vært redaktør i avis, laget festival sammen med Ari Behn og film med Jackie Chan, Don Johnson, Heia Tufte, og Dorthe Skappel, og hatt Carola, Stig Inge Bjørnebye og Wig Wam på rød løper. Han har vært filmprodusent, tekstforfatter, animatør, lysmann, fotograf og filmskaper siden han var 7 år og har et inderlig forhold til zwart arbeid! Han har tatt interessen for musikk og zwart kaffe lenger enn de flest, han har vunnet Amanda, Gullblyanten, Sølvfisken, Kids Choice Awards og pris for Best Use of Celebrity. Han er vår første gjest som har blitt oppringt av Spielberg, jobbet med John Cleese og håndplukket av Will Smith. Han er den siste mannen på Kodakfabrikken i Canada, ekspert på Oljefondet og en av få som har booket inn Mourinho som skuespiller. Velkommen, faren til «Føling i fjæra» og motorsag-kunstner, Harald Johan Zwart.

  Send oss en e-post med ris, ros, tips eller et drømmelag, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Sofie og Nettsjef Lars ❤️

 • Ville han egentlig heller bli fotballspiller? Er det en fare for å organisere barneidretten i hjel? Hvorfor liker han ikke håndhilsing, og trenger man egentlig være ego for å lykkes?

  Ukas gjest har Wikipediaside på 34 forskjellige språk, og det er ikke så rart da han er en av de i VM- og OL-historien som har vunnet flest medaljer i alpint. Han er en av fem mennesker i verden som har klart den nesten umulig bragden å vinne verdenscuprenn i fem forskjellige alpine disipliner. Han oppdaget antibac før de fleste, og har vunnet St. Hallvard-medaljen, fått hederspris på Idrettsgallaen og er den beste eksperten på TV uansett idrett, i følge flere av våre lyttere. Han er én av de mest lune menneskene i to støvler, han er medlem av International Ski Racing Hall of Fame og ansvarlig for 13 252 verdenscuppoeng! Han har skadet så godt som alle beina i sin kropp, han har vært med å løse et av Norges mest kjente medalje-røverier, han har kronisk tett nese, har hengt med Tomba «la Bomba» og har en doktorgrad i Lasse Kjus. Han oppsøkte healeren Hugo på åttitallet, og en av svært få gjester i VM Gull i slalåm-middagen. Fotballtrener, fotballeder, kvalitetsklubb- og politiattestansvarlig i HUK FK, vinner av Kjendis VM sesong 1 og bronsemedaljør fra Donald Duck-mesterskapet i 1985, Kjetil Andre Aamodt!

  Vi prater om da noen ble kasta ut av OL fordi de snek seg inn i løypa og laga moro-tv, hvor prega han blir av Liverpools prestasjoner, en rekke Lasse Kjus-historier, og da han selv ble lurt i en fem år lang Eurobonus-spøk. Og mye mer.

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Sofie og Nettsjef Lars ❤️

 • Har han en klubbliste som en dårlig planlagt interrailtur? Hva lærte han om egoisme i utlandet? Hvorfor hadde treneren et rituale med blod og bål i garderoben, og hva tenkte han da han ble tvunget til å være sur, og så få kjeft for å smile for lite?

  Ukas gjest har Wikipediaside på 11 forskjellige språk! Litt rart at det er blitt så mange for en mann som har spesialisert seg på å havne bak Enga! Eller så rart er det vel ikke, for ukas gjest har spilt med to Barcelonaspisser, vært proff i Belgia, Danmark, Tyskland, Trøndelag, Molde, Tromsø og Odds Ballklubb. Og ikke bare det, han har spilt på omtrent samtlige norske landslag i fotball fra U15 og oppover, og er vår første gjest som er fra en familie som har hentet hjem Nobels Fredspris! Han har valgt RBK foran Chelsea, han har blitt drapstruet av fans, han har lagt opp (!) og har han takket nei til Kongos landslag?

  Uansett! Han har vunnet norsk seriemesterskap, norsk cupgull, belgisk cupsølv, den uoffisielle tittelen Norges hyggeligste fotballspiller og han har funnet opp formasjonen 4-5-Mush!

  Nationalkamerat og tidligere RBK-, Club- og Cercle Brugge-, Esbjerg-, Eintracht Braunschweig-, Molde-, Tromsø-, Ranheim-, og nåværende Odd-spiss og oppfinneren av Mush-chippen, Lord Mushagalusa Bakenga Joar Namugunga, velkommen!

  Denne episoden er god! Blant annet får du høre om da han måtte på do under en kamp og fikk stående applaus fra stadion. Om teddybjørnen hans som ble skutt i fillebiter i Kongo. Og da han kom til den folkelige klubben iført Lamborghini og Louis Vuitton... Og mye mer!

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars ❤️

 • Er han fotballens “Snåsamann” som ser ting på banen før kommentatorene? Hvilke drastiske motangrep innførte han mot eggkastingtrenden som russen starta i Molde? Hvilke vekster er egentlig halvlitrær og pjoltrær? Og så ser vi selvsagt veldig fram til Braut-låta som kommer når Haaland (også) har 1000 scoringer.

  Ukas gjest har Wikipediaside på 3 forskjellige språk, men enda viktigere; han har gitt ut minst 24 album, er én av landets mest kjente og omtalte personer de siste 40 årene og en mann som har preget de fleste - men hvem er han egentlig? Det har den ustanselige praten om sofaen og damene på en måte overskygget. Han er vokst opp i et danselokale og har spilt i danseband siden han var 3 år. Han har over 20 millioner strømminger og er nok Norges både mest elskede og hatede artist. Han har blitt parodiert av Arve Opsahl og har selv en strålende parodi av Leif Juster. Og selvsagt har han en doktorgrad i MGP.

  Han er litt fan av mange klubber, for eksempel S08, Bodø/Glimt, Santos og Manchester United, han har laga supporterlåter for Moss og Notodden og laga kampanje for å få kvinnfolk på Åråsen. Vi sier velkommen til biloppretter, cowboy, dansebandstjerne, pallespikrer, Norgesmester i Shortcar, musiker, legende, tidligere slengbukseentusiast og utprega ja-menneske, Rune Rudberg!

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars ❤️

 • Hvorfor er det bra å ha en krevende trener? Er det vanskeligere for spillere å være tålmodige i dagens fotball? Hvorfor gidder ikke lagkameratene å feire seriegull? Har han noensinne tapt en hodeduell, og hva skjedde egentlig med de 30 kassene med pils som var premien etter Norges seier i Carlsberg Cup?

  Ukas gjest har Wikipediaside på 45 eller 46 språk! Det er én mindre enn Jo Nesbø, noe som er helt i Norgestoppen! When We Were Kings-fansen vil nok være enige i at han er “Norges Jamie Vardy”, fordi han var en såkalt "late bloomer", samt en av Norges mest dødelige avsluttere. Men hva gjorde han egentlig før han fylte 25 år da?

  Han er en tidligere skihopper, politistudent i permisjon, selvutnevnt detektiv, Elvis-fan, deler klubbhistorie med Gary Lineker og Arsène Wenger og har spilt bedriftsfotball for Toyota! Apropos Toyota, ukas gjest gikk heller aldri i stykker. Her snakker vi kilometerstand! Han er tidenes eldste norske landslagsspiller, tidenes eldste toppscorer i Eliteserien og Europa og tidenes eldste målscorer i en europeisk klubbturnering!

  Han har toppscorerpris, fair play-pris, seriegull, cupgull og Kniksenpris, og har vunnet hjerter på flere kontinenter. Vi sier velkommen til Skotfoss-, RBK-, Grampus-, Shimizu- og ikke minst ODDs-legende; Frodesan, Frode 4000 og Skiens store sønn, Frode Johnsen.

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars ❤️

 • Tipp hvor dårlig stemning det ble i konfirmasjonen hennes da Brann tapte? Er det bare tilfeldigheter som gjør at hun ikke er programleder i Heia Fotball? Hvorfor heier hun på så mange norske eliteserielag? Hvilket instrument er det verste hun vet, og er det egentlig så smart å drikke én akevitt for hvert mål Bodø/Glimt scorer?

  Ukas gjest har Wikipediaside på tysk, italiensk og en lang og meget detaljert side på norsk. Der står det at hun har vært en av gründerne bak festivalen KjerringRÅKK, daglig leder i den idealistiske organisasjonen AKKS og er PR-assistent, scenekoordinator og artistansvarlig på Øyafestivalen. Hun har jobbet på hardcorefestival, som oppvaskhjelp og er inspirasjonen bak det som kanskje er Norges flotteste blokkfløyte-låt! Hun har vært nominert til P3 Gull og Spellemannprisen en haug ganger, vært i Urørtfinalen med verdens beste trommis og vunnet Kardemommestipendet, samt NOPAs tekst- og musikkpris i åpen klasse. Og nå blir det rarere. Hun er Kråkesølv-venn, backstage-fotballspiller, søstera til sønnen til Linn Skåber, en slags søster til Sondre Justad, “stalket” den tidligere naboen Oddvar Brå, samt at hun er en slags Norgesmester i John Christian Elden. Vi sier velkommen til musikkprodusent, musikkteknologi-nerd, kor-entusiast, gitarist, pianist, framifrå sangerinne, Bodø/Glimt- og også en del Brann- og litt Tromsø- og kanskje også bittelittegrann Start-fan, Silje «Bendik» Halstensen!

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars ❤️

 • Hvorfor er fotball fantastisk til å bryte isen med presidenter? Er det likheter mellom å lede et fotballag og et byråd? Hvorfor er det viktig med fotball under en pandemi-nedstenging og hvor mye makt har egentlig Klanen hatt i VIF?

  Ukas gjest har Wikipediaside på 5 forskjellige språk og er kanskje Norges mest omtalte i Koronatider! Han var leder i Sosialistisk Ungdom og er nåværende medlem av Arbeiderpartiet. Men for oss fotballidioter er han jo først kjent for sin tid som leder i VIF, eller Vålerengens Idrettsforening om du vil, hvor han var sjefen til Martin Andresen, Petter Myhre , Jean Ronny Johnsen, Panzer-Hagen og selveste Freddy Dos Santos - for å nevne noen. Han har jobbet med Nakstad, Erna, Jens, Trond, Jonas og stort sett alle politikere som vi i Norge er på fornavn med. Han har hatt et nært forhold til Silvia Strømpebukser, og er vår første gjest som har erfaring som fokkeslask. Noen vil påstå at han er donorfar til Intility Arena, men vi vet i hvert fall at han har et nært forhold til Xavi. Vi sier velkommen til Tottenham-, Barcelona- og Vålerenga-fan, byrådsleder i Oslo og Norges nest mest kjente rørlegger, Raymond Johansen!

  Vi snakker blant annet om hvorvidt sponsor-eide spillere er positivt, om mat og jordskjelv i Armenia og ikke minst; hans beste oppgaver som rørlegger!

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars <3

 • Hvorfor håper han at Harry Kane blir skadd og legger opp? Hvilke fotballbøker er på hans topp 3? Og hvorfor bløffet han seg inn i svenske «Farmen» som en militant veganer og ideologisk avholdsmann?

  Ukas gjest har Wikipediaside på svensk og engelsk, men utrolig nok ikke på norsk! Det er rart, i og med at stadig flere nordmenn får ørene opp for at han i følge Tete lager verdens beste podkast. Han har vært redaktør for punk-fanzinen «Benzine» og har en ‘soft spot’ for band som Kvelertak, Lastkaj 14, Jason Isbell og Refused. Han ble kåret til årets TV-personlighet under «Krystallen» i 2020 - 19 år for sent vil nok noen hevde, etter hans meget interessante deltagelse i «Farmen» i 2001. Han har vunnet utallige priser for sitt virke som fotballjournalist, jobbet i «Four four two» og enda viktigere; han har møtt Harry Kane! Han har spist på Brakka, har en helt utrolig draktsamling og han kan visst fremføre svenske hockey-låter baklengs!

  Forfatter, bokorm, journalist, grunnlegger av podkasten “When we were kings”, t-skjorte-mogul og mannen som lærer svenskene hva det vil si å hoppe etter Wirkola, velkommen Erik Magnus Niva.

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars <3

 • Hvilken fotballbane i Eliteserien er det mest hyggelig å komme til på jobb? Går det an å samle på kommunesamlere? Hvor mange Kvikk Lønsj hun spist til frokost siden 2013 og hvem er med i den ultimate reality-casten av fotballspillere på hennes drømmelag «Paradise XI»?

  Ukas gjest har Wikipediaside på norsk! Og Wikipediasider er ikke det eneste hun genererer. Hun fører også til noe vi verdsetter meget høyt her i Heia Fotball, nemlig © Freddyspørsmål™ - så her er det bare å glede seg. Ukas gjest har møtt Linford Christie under en bro i Tyskland og vært med å avsløre at Dag Eilev Fagermo spiser vinger til frokost. Hadde han bare visst at hun selv har noen meget spesielle frokostvaner... Noe annet spesielt, er at hun har sett samtlige episoder av VM i Tyskland i 2006 og The Kardashians, OG at hun har jobbet i norsk pressehistories kanskje rareste fotball/frukt tv-konsept! Hun har vært i P4, Viasat og Eurosport, og ble for noen år siden norgeshistoriens første kvinnelige fotballkommentator. Hun er vel muligens også vår første gjest som har kommentert stuping? I følge våre informanter er hun meget interessert i andre verdenskrig og klatring. Og menneskeskjebner i dokumentarer. Vi sier velkommen til sjokolade- og sladreblad-entusiast, bettinglegende i Sierra Leone og kommunesamlernes svar på Danielle Lloyd - Anne Sturød!

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball!

 • Hvorfor kler han opp doplangere i Arsenaldrakt? Hvorfor er det vanskelig for dommeren å ikke dømme fordel til hjemmelaget? Hvilken posisjon på banen ville Harry Hole hatt som fotballspiller og er «Snømannen» egentlig en god film?

  Ukas gjest har Wikipediaside på smått utrolige 46 forskjellige språk! Kanskje ikke så rart med tanke på at han på sett og vis er en av verdens mest kjente mordere! I alle fall i krimbøkene han har forfattet, fått utgitt og oversatt til minst 51 språk og solgt i over 45 millioner eksemplarer. Det betyr at han er i samme eksklusive klasse som Thor Heyerdahl og Jostein Gaarder hva angår norsk boksuksess! Men dette er jo bare en liten del av denne legendens utrolige CV. Han har jobbet som fotballforsker, aksjemegler og er utdannet innen finansanalyse, men ble for alvor kjent for det norske folk som frontmann og låtskriver i Di Derre! Han er faren til Ibranaldovez, han er gjenstand for verdens beste upubliserte intervju, han er bror til en NRK-legende og har også vært god i fotball. Han har håndplukket Martin Scorsese og har samarbeidet med Val Kilmer og Petter Rudi, blitt hedret i kampprogrammet til Tottenham, spilt med Patti Smith, lagd noen av norsk musikkhistories beste fotballsanger, endret hoppsporten for evig tid, vært rådgiver for Walter Hofer og VAR og er en av Norges fremste ekspert på både prompepulver og bensinstasjonplasserings-teori. Han har vunnet en dødsrå gullsko, han har vunnet Rivertonprisen flere ganger, bokhandlerprisen, den norske leserprisen, og vi kunne holdt på i det uendelige med å ramse opp priser... Det er liksom "hannes thing"🏅

  Ukas gjest må være den personen i Norge som er hyppigst avbildet med revolver! Han er kjent for noen som Tom Johansen og for andre som Kim Erik Lokker, mens de fleste kjenner han som Jo Nesbø!

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball

  Heia Fotball

 • God jul og så videre! I disse episodene fra Heia Fotball serverer vi et lite utvalg av drømmelag fra vårt rikholdige arkiv med fine gjester! I del 3 får du høre drømmelag fra Christian Mikkelsen (FC Nevemagnet), Endre Olav Osnes (Prestens rampete ellever) og dessuten en fin Klær XI fra fytter Martin!

  Denne serien blir publisert i løpet av jula 2020. Vi har også laget flere Drømmelag-spesialer tidligere, som kom ut sommeren 2019. Sjekk dem ut! Husk og kjør scrolletommelen varm og forsyn deg av vårt pod-arkiv i jula, der er det plenty herligheter. Drikk brus og spis godteri, vær snill mot andre og se rikelig fotball ⚽🎅🏽🎁.

  Har du noe du vil si eller tipse oss om, kontakt oss gjerne på e-post! Virtuell klem fra Sofie, Tete og Nettsjef Lars. Sven hilser også så meget! Heia Fotball!

 • God jul og slike ting! I disse episodene fra Heia Fotball serverer vi et lite utvalg av drømmelag fra vårt rikholdige arkiv med fine gjester! I del 2 får du høre drømmelag fra Thomas Aune (Spesielle pionérer i engelsk fotball) og Ingrid Halstensen (Folk jeg har intervjuet XI)!

  Denne serien blir publisert i løpet av jula 2020. Vi har også laget flere Drømmelag-spesialer tidligere, som kom ut sommeren 2019. Sjekk dem ut! Husk og forsyn deg av vårt pod-arkiv i jula, der fins det mange herligheter, fra 2014 fram til i dag! Drikk brus og spis godteri, vær snill mot andre og se rikelig fotball ⚽🎅🏽🎁.

  Har du noe du vil si eller tipse oss om, kontakt oss gjerne på e-post! Virtuell klem fra Sofie, Tete og Nettsjef Lars. Sven hilser også så meget! Heia Fotball!

 • God jul! I disse episodene fra Heia Fotball serverer vi et lite utvalg av drømmelag fra vårt rikholdige arkiv med fine gjester! I del 1 får du høre drømmelag fra Einar Tørnquist (Spillere jeg vil ha tilbake i Premier League) og Egon Holstad (Morsomme og selvopplevde historier omkring fotballen).

  Denne serien blir publisert i løpet av jula 2020. Vi har også laget flere Drømmelag-spesialer tidligere, som kom ut sommeren 2019. Sjekk dem ut! Husk og forsyn deg av vårt pod-arkiv i jula, der er det plenty herligheter. Drikk brus og spis godteri, vær snill mot andre og se rikelig fotball ⚽🎅🏽🎁.

  Har du noe du vil si eller tipse oss om, kontakt oss gjerne på e-post! Virtuell klem fra Sofie, Tete og Nettsjef Lars. Sven hilser også så meget! Heia Fotball!