Folgen

 • Ny deilig EM-dag og vi har besøk av moteikon Carl-Erik Torp. Calle gir oss alt om DEN skjorta, om hjertestansen i Parken, om livet i EM-bobla og mye, mye mer. Vi diskuterer ukrainske viking-rop, deler ut en kopp og har en episk runde med HOT or NOT! Takk for masse deilige innspill. Fortsett med det på e-post: heiafotball@nrk.no eller ta kontakt med oss på Twitter @p3heiafotball.

 • Ny deilig EM-dag og Ken Wasenius-Nilsen sprudler i gjestestolen vår. Vi hyller Italia, raser mot hodeskader og har fått et hysterisk stykke lytteratur fra en mann ved navn Rosenborg! Vi diskuterer om Wales egentlig muligens kan være utrolige gode(?), om Italia har for kort hår, om vi egentlig ønsker at underdogs skal lykkes og vi ser(!) på dagens herlige kamper! Takk for masse deilige innspill. Fortsett med det på e-post: heiafotball@nrk.no eller ta kontakt med oss på Twitter @p3heiafotball.

  Heia EM

 • Det er en ny deilig EM-dag og Coca Cola-aksjene har tapt seg 4 milliarder dollar siden sist! Mina Finstad Berg er gjest og forklarer oss alt om hvorfor Gattusso er en røddig sjef, hvorfor Italia trenger flere rasshøl og hvem du bør plukke på EM-manager i dag. Vi oppsummerer gårsdagen, deler ut en haug med kopper, bader i fun facts og hyller klesvalget til Calle Torp. Takk for masse deilige innspill. Fortsett med det på e-post: heiafotball@nrk.no eller ta kontakt med oss på Twitter @p3heiafotball.

  Heia EM

 • I dagens episode fokuserer vi ekstra på VM-favorittene Frankrike. VG-legende og generelt rå fyr Arilas Berg Ould-Saada er gjest og forklarer oss alt om hvorfor Mbappé er en diva, hvorfor Benzema har vært så lenge ute av laget, hvorfor du bør plukke Kimpembe på EM-manager og mye mer. Vi oppsummerer gårsdagen, hyller Isak, prater mer om lave sokker og diskuterer om Schick har skåret tidenes EM-mål! Takk for masse deilige innspill. Fortsett med det på e-post: heiafotball@nrk.no eller ta kontakt med oss på Twitter @p3heiafotball. Heia EM!

 • I dagens episode hyller vi de danske drenge og oppfordrer alle til å vite hvor nærmeste hjertestarter befinner seg. Vi prater også om bildene av Tete som verdenspressen mistolker til å være bilder av Jesse Lingard! Vi oppdager et par hissige Mbappé-låter og så får du alle detaljene rundt legenden Ali Soufi Grimsruds forhold til EM, samt gode Fantasy-tips. Hvem vinner EM og hvordan bør man grille et perfekt stykke kjøtt? Og er det ikke helt grotesk å spise gris, mann? :p

  Takk for masse deilige innspill. Fortsett med det på e-post: heiafotball@nrk.no eller ta kontakt med oss på Twitter @p3heiafotball.

 • Da er vi i gang med Heia EM. Vi skal lage podkast hver eneste ukedag under hele EM!
  I dagens episode gleder vi oss til EM, ser frem til helgens kamper, spår en vinner, snakker om drakter og deler ut krus.
  Du får også (nesten) alle detaljene rundt legenden Emil Gukilds forhold til Euro 2020 og livet forøvrig.
  Hvorfor elsker han England? Hvem vinner og hvordan bør man kjøle ned drikke under mesters(kjøle)kapet!
  Takk for masse deilige innspill. Fortsett med det på e-post: heiafotball@nrk.no eller ta kontakt med oss på Twitter @p3heiafotball.

 • Hva skjedde da han var mye skada, men oppdaget fisk? Hvor nære var han å slutte med fotball på grunn av ishockey? Mente klubben virkelig at han burde skaffe seg nye venner, og hvorfor synes han fotball er “dritkjedelig”?

  Ukas gjest har Wikipediaside på 10 forskjellige språk! Ikke så verst for en fyr som måtte gå på lån til Bærum og Mjøndalen, før han fikk sjansen i Godset. Heller ikke så overraskende for en fyr som har blitt ungarsk mester i fotball tre ganger allerede. Han har også blitt norsk mester med Godset og vært en del av en gyllen generasjon i Drammen.

  Han har takket nei til Partizan Beograd og tatt med seg TV 2 inn i garderoben til Ferencváros. Han er en en del av norsk fotballs svar på Pelle og Proffen, en av de som vet mest om Franck Boli sine søvnvaner og han har vært i verdenstoppen i FIFA.

  Han er vår første gjest som har takka nei til å spille for Sør-Sudan, vår første gjest som har danset forbi Gerard Piqué og vår første gjest som har scoret 4 mål i en kamp der Martin Ødegaard gikk målløs av banen.

  Tidligere, Vind-, Skjold-, Drammen FK-, Bærum-, Mjøndalen- og Strømsgodset-spiller, hockeytalent og nåværende nummer 10 og seriemester i Ungarn med Ferencváros, Tokmac Chol Nguen, velkommen!

  Send oss gjerne en e-post med ris, ros eller tips: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars <3

 • Hvilken spiss er det vanskeligst å spille mot? Hvorfor hentet han makrell i tomat til Jostein Grindhaug? Hvorfor har han “psykologtimer” på Discord? Hvordan høres det ut når Alexander Søderlund starter løpene sine, og hvordan er det å takke nei til Manchester United?

  Ukas gjest har Wikipediaside på 34 forskjellige språk! Kanskje ikke så rart når vi vet han at er så god i fotball at han har takket nei til Ole Gunnar Solskjær, Alex Ferguson og Manchester United, og så god at Arsène Wenger fløy til Haugesund for å se ham spille fotball! Han er altså ett av Norges største fotballtalenter de siste 20 årene, og vår første gjest med fortid i Vats. Han er også noe så motsigende som en tannløs hardhaus og en jævel på innkast. Han har jobbet med Lucien Favre, Wenger, Jens Lehmann, Robin Van Persie, Slaven Bilic, Julian Nagelsmann, Granit Xhaka, Frode Kippe, Choupo Moting, Gundogan, sønnen til Afrikas Pelé, Payet, Michael Bradley, Brauten, Marco Reus og ikke minst - Alexander Søderlund.

  Han har også satt en unik norsk fotballrekord, vunnet EM-bronse i Israel, blitt kåret til banens beste av Jens Lehmann og spilt i en av de rareste kampene i Bundesliga noensinne. Han har spilt 111 kamper for forskjellige norske landslag, vært landslagskaptein og fotballspiller for Skjold, Haugesund, Arsenal, Salamanca, Lillestrøm, Nürnberg, Gladbach, West Ham, Fulham, Hoffenheim og Vats, og han har tatt tunnel på Jan Inge Krakk! Håvard “Howie” Nordtveit velkommen!

  Send oss gjerne en e-post med ris, ros eller tips: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars

 • Ukas gjest er ikke på Wikipedia. SKANDALE, for større legende skal du lete lenge etter, spesielt på norsk fotball-Twitter. Han var blue tic ☑️ før man visste hva blue tic var. Norsk fotball-Twitters Mark Zuckerberg, kan man kanskje si, og Heia EM-historiens aller første gjest. Det var NICE! Hørte du den episoden, så vet du at ukens gjest er én av Norges høyeste, triveligste, bruneste og kjekkeste sportsjournalister. Han er Norges best kledde sportsjournalist i følge Kåre Ingebrigtsen, og de fleste andre i “miljøet”. Han er matnerd, stor på Strava, en forhenværende strandet verdensmann som har doktorgrad i Molde - både som fotballklubb, by og fenomen! Noen kjenner han som Piemonte-Vegard, noen kjenner han som RBVegard, og noen kaller ham bare RB. Det er en stor glede og ønske velkommen til destillert Molde i menneskeform, regissør og programleder i den meget gode podkasten og tv programmet Spillerrådet - Vegard Flemmen Vaagbø, velkommen!

  Send oss gjerne en e-post med ris, ros eller tips: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars 💛🖤

 • Hvordan endte han opp med å strippe på La Manga? Hvor mange måter går det egentlig an å tjene penger på? Er det vanlig å bli dolket i ryggen i agentbransjen, og hvorfor ble Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen hypnotisert?

  Ukas gjest er nevnt på norsk Wikipedia, men bare som sønn av sin far. Han er sønn av Kongen av Albania, eier flere viltkamera og er en ekte legende i Norway cup-kretser. Og det er ikke bare på Ekeberg han har jobbet! Påstand: Han har har Norges mest episke CV.

  Ukas gjest er tidligere matros, vindusvasker, spytørker og bagasjebærer for La Vikinga Lines, sponsorsjef, waterboy og reiseleder for Ilir Viking, dørvakt og bartender, tidligere pølsepusher, telefonselger, vekter, eier og salgsdirektør, tidligere prosjektleder og medeier, salgssjef, daglig leder, vaktmester og problemløser, samt markedsføringsrotte som prøvde å selge bokstaver til russedresser. Men også fotballagent!

  Han har vært sjefen til Migen Memelli, Sead Ramovic og Jahmir Hyka, vært involvert i én av Norges mest kjente kampfiksingssaker, han har jobbet med Peddien og Kjetil Knutsen, vært drit-tett på Jostein Flo og strippet foran Mons Ivar Mjelde! Det er en stor glede å ønske velkommen til Brann-patriot, forfatter, kulepennselger og sauebonde; Knut Høibraaten!

  Send oss gjerne en e-post med ris, ros eller tips: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars ❤️

 • Hvem er egentlig den største legenden på Høddvoll av Mikke og Åge Hareide? Hvilken Rosenborg-spiss må jekke seg ned et par hakk? Og hvor viktig er egentlig en perfekt frisyre for at touchen skal sitte? Og hva betyr det egentlig å "melde".

  Ukas gjest har Wikipediaside på fire forskjellige språk! Og med forskjellige så mener vi ikke norsk, dansk, svensk og nynorsk, nei da her snakker vi norsk, engelsk, egyptisk og arabisk. Legende! Og ikke en hvilken som helst legende, han er nemlig en av få, om ikke den eneste fotballspilleren vi har hørt om, som aldri har spilt med skruknotter. Han er kanskje også den eneste trønderen som har spilt med hvite sko for Rosenborg på Lerkendal og sunget Nystemten på Brann stadion. Ukas gjest har også tatt med seg panenkaen til Trøndelag, vunnet serien med Rosenborg, cupen med Hødd, og ikke minst vunnet cupfinalehelga samme år. Han har pendlet til Milano, bodd i kulissene til Heimebane, blitt nektet å få klær i Ranheim og bruker pappapermen sin til å krangle med Åge Hareide!

  Tidligere Kattem-, Tiller-, Rødde-, Brattvåg-, Rosenborg- og Hødd-spiller, også kjent som Norges mest hårfine spiller og Ranheims Bendtner, Michael «Panenka» Karlsen.

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars ❤️

 • Hva skjedde da de ble kasta ut fra Wembley? Er kommentatorjobben bedre med et varmeteppe og sokker med batteri? Hvor mye er feil med moderne fotball, og vil Superligaen (i en eller annen form) komme tilbake?

  Ukas gjest har Wikipediaside på norsk, men den er for tynn! Han må også få seg side på italiensk, fordi vi må snart komme til bunns i gåten; hvem er det som oppdaterer italiensk Wikipedia med tusenvis av norske fotballpersonligheter? Ukas gjest er en av Norges mest populære og høyst elskede fotballkommentatorer. Skuespiller med fortid i Hotel Cæsar, Jul i svingen, Brødrene Dahl, Iskrigerne og Heimebane! Han har vært med og revet Valle Hovin ishall, slått opp telt utenfor Emirates Stadium og nylig vunnet kampen mot kreft. Han er også fotograf, fan, journalist, nerd, et levende leksikon, VAR-motstander og en ener innen forskning på oppvarming av egen kropp på kommentatorplass - og i øyeblikket #1 i covid-vaksinekøen. Noen kaller ham pappaen til Per Egil, vi kaller ham Likestad, og i passet står det Kasper Johan Wikestad, velkommen!

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars ❤️

 • Kan hun virkelig INGEN finter? Hva får hun frysninger av på banen og hvor er fotballen mest profesjonell? Hun gir oss drømmelaget «Best på fest», men HVA skjedde egentlig da hun møtte selveste Ronaldinho..?

  Ukas gjest har Wikipediaside på 17 forskjellige språk. Ikke så rart, da hun er vår første gjest som er i verdenstoppen i underbuksehumor og Norgesmester i kulestøt! Hun har også drevet med ski, håndball, skihopp, skyting og fotball - der han hun har oppnådd utrolig ting. Hun har slått scoringsrekorden til Sigurd Rushfeldt, debutert på landslaget da hun var 17 og spilt utrolige 161 landskamper. Hun har vært proff på tre kontinenter og vunnet cupen med fire klubber. Ja, hun vant så mange medaljer at hun til slutt begynte gi dem bort. Hun har takket nei til å få mer lønn, signert en kontrakt som hun hadde tenkt å bryte, spilt OL i Kina, brukt bøtter som toalett i Romania og gått viralt etter én av fotballhistoriens mest kjente og bisarre skader. Toppscorer, seriemester, cupmester, husflipper, gullklokke-eier og tidligere spiss, midtstopper og back i klubber som Syril, Kaupanger, Arna Bjørnar, Stabæk, Røa Dynamite Girls, LSK, Avaldsnes, Canberra, Utah Royals og Vålerenga. Motorsykkelentusiast og en nær venn av Ronaldinho, velkommen Elise Hove Thorsnes.

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars ❤️

 • Hvor mange gule kort har han tatt til ære for Klanen? Hvorfor går ikke fotball og benkpress sammen? Hvorfor har russisk politi så mange kontroller når det nærmer seg jul? Hadde tvillingbroren Rune virkelig Charter-Svein som agent, og var det da Steffen Iversen spiste opp Playstation-kontrollen at det snudde for VIF?

  Ukas gjest har Wikipediaside på 14 forskjellige språk! Ikke så rart da han er en av Norges mest kjente fotballspillere, en av Norges mest kjente brettspillere og mannen som åpnet døren for norske overganger til Russland! Han har blitt kåret til årets Kniksen, men også vunnet samme pris som Årets forsvarsspiller. Han er Norgesmester i fotball og har fått det som kanskje er norgeshistoriens bitreste sølv. Han har fått gullklokke og spilt 28 landskamper for Norge, han har vunnet seriegull i Russland da han var i Zenit St. Petersburg i deres mest gylne periode.

  Han har snusa på landslagtrening og kjempa for løkka. Han har trent under Steve Bruce, nekta å trene for Kjetil Rekdal, kalt Dick Advocaat en feit f... og er en av få nordmenn som virkelig ikke liker Drillofotball. Han er vår første gjest som har pendla i Hummer, byttet ut seg selv i kamper han var for dårlig, samt deltatt i kampfiksing og i en komisk form for menneskesmugling. Han er tvillingbroren til Elvis og kanskje verdens mest kjente menneske fra Veme. Garth Brooks- og Elvis-fan, hundevenn, vedhugger og eier av Norges mest kjente hatliste. Velkommen til tidligere klubblegende i Zenit, VIF, Godset, Hønefoss og Jevnaker - Erik Bjørnstad Panzer «Panzer» Hagen!

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars ❤️

 • Hvem sa at han gikk på do, men lurte seg egentlig vekk fra Amnesty-møter for å se fotball? Hvordan vil de fortsette å hamre løs på FIFA? Hva er egentlig sportsvasking, og hva fikk han kona til å gjøre når fotballkampen krasja med et viktig møte?

  Ukas gjest har kun Wikipediaside på norsk, noe som er litt rart, når han har den mest internasjonale jobben vi kan tenke oss. Han har en av de mest respekterte jobbene i Norge, men har allikevel valgt å fremheve at han heier på Manchester United i Twitterbioen sin, og dét liker Sven. Det hersker tvil om hvor han er født, men det er null tvil om at han er født på samme dato som Thor Heyerdahl, Bruce Grobbelaar, Niall Quinn og Mikael Dorsin! Han er en alternativ groundhopper, da han er en av få som samler på å ha sett fotball på tv i forskjellige land. Han er tidligere lærer og hundeeier, og nåværende seilbåt-lærling og grønnsakshage-eier. Han har ikke lest bøker om fotball, bortsett fra én av George Best. Han har vært rådgiver til Braut, Solbakken og King, og har han vært med å designe noen av verdens mest kjente t-skjorter?

  Han har en slags doktorgrad i menneskerettigheter og en ørliten grad i Peter Gabriels Genesis. Han er også generalsekretær i Amnesty International Norge, velkommen John Peder Egenæs!

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars ❤️

 • God påske til deg og dine! Tradisjonen tro får du en påskespesial fra oss i Heia Fotball, hvor Nettsjef Lars denne gangen har byttet ekspertfelt og blitt Quizsjef Lars. Det betyr at du er deltaker, sammen med Tete og Sofie! Spiss ørene, massér hjernen og kanaliser din indre quizlegende.

  Ta en nettversjon over videokonferanse med dine venner? Sjekk nettquizen her: http://bit.ly/HF-Paaskequiz-2021

  Prøv også @p3heiafotball på Twitter, eller ta kontakt med oss på heiafotball@nrk.no

  God påske og heia fotball!

 • Er det mange hårsåre folk i fotballen, eller må man tåle å være mer uenige? Hvorfor er Norge et fantastisk land å bo i? Har han egentlig hatt noen forbilder, og hvorfor endte det i håndgemeng med Bob Bradley?

  Ukas gjest har takket være Heia Fotball sine fantastiske lytter omsider fått egen Wikipediaside på norsk! På høy tid, for dagens mann er skapt for den gode, lange samtalen som jo er grunnpilaren i podkast og i livet ellers. Han har erfaring fra det morsomste yrket innen all fotball, nemlig som sportssjef, og så har han spilt fotball på høyt nivå i Østfold. Han har vunnet sølvballen i Halden, oppdaget Christian Gamboa og Mads Hansen, henta Daniel Ørlund og Roger Risholt, og gjort 13-gangeren på pengene han investerte i Dominic Adiyiah. Han har handlet med AC Milan, men også vært mislikt av eget styre i Fredrikstad i en ganske lang periode. Han i følge en sak i Nettavisen en nobody i FFK, men var han det i virkeligheten? Han har tross alt vært sjefen til, Raijo Piroja, Rami Shaaban, Daniel Wass, Kasey Wehrman, Tarik Elyounoussi, Raymond Kvisvik og vunnet sølv med Fredrikstad! Han er Fotballens pressefoto-ekvivalent til Susanne Sundfør. En de tvilsomme ordtaks grunnlovsfar og mannen bak uttrykket “fotball er ferskvare”. Skallist, svenske og fotballekspert i Norges største podkast om norsk fotball. Han har nesten sloss med Bob Bradley, han har en liten bromance med Dag Eilev Fagermo og hvor glad er han egentlig i marsvin? Spillende trener i Kvik Halden, legende, sportssjef, trener, talentspeider, kaptein, midtstopper og årets spiller i Fredrikstad i 1999, Bjørn Olof Joacim “Jocka” Jonsson, velkommen!

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars ❤️

 • Hvordan gir man egentlig instrukser til Mourinho? Hvilken film er verdens beste? Har han noen gang fotografen sin gult kort for filming? Vil det dukke opp VIF-vimpler i filmene hans framover, og påvirket han faktisk presidentvalget i USA?

  Ukas gjest har Wikipediaside på 17 forskjellige språk! Og er en av Norges fremste og viktigste ordspillmakere! Men det er ikke bare ordspill han er kjent for, han har også laget tegneserie, musikk, reklame og film på det aller høyeste av nivå. Han har skrevet låt for Sigvart Dagsland, vært redaktør i avis, laget festival sammen med Ari Behn og film med Jackie Chan, Don Johnson, Heia Tufte, og Dorthe Skappel, og hatt Carola, Stig Inge Bjørnebye og Wig Wam på rød løper. Han har vært filmprodusent, tekstforfatter, animatør, lysmann, fotograf og filmskaper siden han var 7 år og har et inderlig forhold til zwart arbeid! Han har tatt interessen for musikk og zwart kaffe lenger enn de flest, han har vunnet Amanda, Gullblyanten, Sølvfisken, Kids Choice Awards og pris for Best Use of Celebrity. Han er vår første gjest som har blitt oppringt av Spielberg, jobbet med John Cleese og håndplukket av Will Smith. Han er den siste mannen på Kodakfabrikken i Canada, ekspert på Oljefondet og en av få som har booket inn Mourinho som skuespiller. Velkommen, faren til «Føling i fjæra» og motorsag-kunstner, Harald Johan Zwart.

  Send oss en e-post med ris, ros, tips eller et drømmelag, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Sofie og Nettsjef Lars ❤️

 • Ville han egentlig heller bli fotballspiller? Er det en fare for å organisere barneidretten i hjel? Hvorfor liker han ikke håndhilsing, og trenger man egentlig være ego for å lykkes?

  Ukas gjest har Wikipediaside på 34 forskjellige språk, og det er ikke så rart da han er en av de i VM- og OL-historien som har vunnet flest medaljer i alpint. Han er en av fem mennesker i verden som har klart den nesten umulig bragden å vinne verdenscuprenn i fem forskjellige alpine disipliner. Han oppdaget antibac før de fleste, og har vunnet St. Hallvard-medaljen, fått hederspris på Idrettsgallaen og er den beste eksperten på TV uansett idrett, i følge flere av våre lyttere. Han er én av de mest lune menneskene i to støvler, han er medlem av International Ski Racing Hall of Fame og ansvarlig for 13 252 verdenscuppoeng! Han har skadet så godt som alle beina i sin kropp, han har vært med å løse et av Norges mest kjente medalje-røverier, han har kronisk tett nese, har hengt med Tomba «la Bomba» og har en doktorgrad i Lasse Kjus. Han oppsøkte healeren Hugo på åttitallet, og en av svært få gjester i VM Gull i slalåm-middagen. Fotballtrener, fotballeder, kvalitetsklubb- og politiattestansvarlig i HUK FK, vinner av Kjendis VM sesong 1 og bronsemedaljør fra Donald Duck-mesterskapet i 1985, Kjetil Andre Aamodt!

  Vi prater om da noen ble kasta ut av OL fordi de snek seg inn i løypa og laga moro-tv, hvor prega han blir av Liverpools prestasjoner, en rekke Lasse Kjus-historier, og da han selv ble lurt i en fem år lang Eurobonus-spøk. Og mye mer.

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Sofie og Nettsjef Lars ❤️

 • Har han en klubbliste som en dårlig planlagt interrailtur? Hva lærte han om egoisme i utlandet? Hvorfor hadde treneren et rituale med blod og bål i garderoben, og hva tenkte han da han ble tvunget til å være sur, og så få kjeft for å smile for lite?

  Ukas gjest har Wikipediaside på 11 forskjellige språk! Litt rart at det er blitt så mange for en mann som har spesialisert seg på å havne bak Enga! Eller så rart er det vel ikke, for ukas gjest har spilt med to Barcelonaspisser, vært proff i Belgia, Danmark, Tyskland, Trøndelag, Molde, Tromsø og Odds Ballklubb. Og ikke bare det, han har spilt på omtrent samtlige norske landslag i fotball fra U15 og oppover, og er vår første gjest som er fra en familie som har hentet hjem Nobels Fredspris! Han har valgt RBK foran Chelsea, han har blitt drapstruet av fans, han har lagt opp (!) og har han takket nei til Kongos landslag?

  Uansett! Han har vunnet norsk seriemesterskap, norsk cupgull, belgisk cupsølv, den uoffisielle tittelen Norges hyggeligste fotballspiller og han har funnet opp formasjonen 4-5-Mush!

  Nationalkamerat og tidligere RBK-, Club- og Cercle Brugge-, Esbjerg-, Eintracht Braunschweig-, Molde-, Tromsø-, Ranheim-, og nåværende Odd-spiss og oppfinneren av Mush-chippen, Lord Mushagalusa Bakenga Joar Namugunga, velkommen!

  Denne episoden er god! Blant annet får du høre om da han måtte på do under en kamp og fikk stående applaus fra stadion. Om teddybjørnen hans som ble skutt i fillebiter i Kongo. Og da han kom til den folkelige klubben iført Lamborghini og Louis Vuitton... Og mye mer!

  Send oss en e-post med ris, ros eller tips, da vel: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars ❤️