Folgen

 • “There is NO going back” svarer Stine Halmind da jeg spørger ind til fremtidens ledelse, på det nyeste afsnit af “The Life After”

  En interessant samtale om start-up og scale-up miljøet. Det at skabe en kultur der giver mening, og som tiltrækker de unge talenter og der samtidigt understøtter fælleskabets behov.

  Vi taler om “PEOPLE WASHING” og om udfordringerne der ligger i at italesætte vigtigheden af organisationen, samtidig med KPI’er og finansielle mål vægter tungere.

 • “All we need is love” ❤️ and Paul Luftenegger’s life purpose is to spread love and kindness through his music. Creating positive emotions in people that can heal them and everything around them.

  It’s a beautiful conversation about the courage it takes to be true and honest, when it comes to how we feel. Paul shares his heartfelt story of his father committing suicide and shares how he has healed himself through his consciousness of love.

  Fans like Oprah Winfrey, Louise Hay, royalties and top politicians cherish Paul’s music and he helps them remember that they are as much humans as all of us. Bringing light to our souls and spirits, that guides us to our true self. Healing our energy and pains so we can be who we really are.

  If you feel like entering a timeless time capsule, then this episode of “The Life After” is perfect for that experience.

 • Fehlende Folgen?

  Hier klicken, um den Feed zu aktualisieren.

 • Vi skal revolutionere vores skole og uddannelsessystem siger Thomas Berg Nielsen på det nyeste afsnit på The Life After. Jeg er en empatisk rebel da jeg tror på vi skal forandre verden igennem hjertet.

  “Jeg fik nok at være i mit hamsterhjul og derfor traf jeg en beslutning om at ville mere. Jeg ville gøre en større forskel for de kommende generationer end blot at være skoleleder”.

  Skolesystemet har skabt “møtrikker” og har glemt at det er børn og dermed mennesker. Det gør ganske enkelt børnene syge og skaber dyb mistrivsel. Vi arbejder altså kun med den ydre verden (det vi kan måle og veje) og intet med den indre verden (kærligheden til sig selv).

  En smuk og meningsfyldt samtale der giver muligheder for gode refleksioner.

 • “Jeg er energi” svarer Louise Sparf når hun bliver spurgt om hvem hun er. Og så er vi igang. Emnet er mennesker og energi. Glæden ved livet og det at gå på arbejde. Modet der skal til for at slippe det vi kender, at følge sit hjerte og tage de konskvenser som der følger med.

  Et fantastisk afsnit, som i den grad sætter en retning på fremtidens agenda som for nogle er tiden nu.

  Et skønt afsnit med kant og kærlighed.

 • Vi sætter fokus på vigtigheden af kernefortællinger når Mette Dahl Juelner er med på “The Life After”. Mette har haft en spændende karriere indenfor medieverdenen, men er også selvstændig rådgiver og hjælper virksomheder med at skabe deres DNA igennem stærke kernefortællinger

  “En kernefortælling giver ro i en organisation for den skaber retning og derved overskud” siger Mette. En stærk energikilde, som vi alle kan have gavn af. Uanset om det er vores personlige fortælling om os selv, til os selv, eller om det er en virksomhed.

  En inspirerende samtale som i den grad sætter tankerne i gang.

 • Hvem er Kim Bøye? “Det ved jeg faktisk ikke” siger Kim og fortsætter “Jeg håber heller ikke at finde ud af det. For mit liv har vist mig at vejen igennem livet er den sjoveste, så jeg håber den dag jeg forlader jorden, at der vil være andre der vil kunne fortælle hvem jeg var.”

  På den måde starter det nyeste afsnit “THE LIFE AFTER”

  Jeg lever for at være inspirator. Jeg tænker og føler når jeg er sammen med andre mennesker. Der jo ikke fordi jeg er et geni, men jeg hjælper andre med at sætte ord på tanker de ikke selv kan finde ordene til.

  Vi taler blandt andet om at hvis du vil have et godt liv skal du være bevidst om hvilken energi du går med. Vi skal være bevidst om hvordan vores udstråling opfattes når vi er blandt andre mennesker og vi er nødt til at have en tydelighed om hvem vi er, og vi skal forstå at det er vores eget ansvar. Ellers kan vi underminere vores muligheder igennem livet.

  En dyb og spændende samtale der i den grad giver inspiration til at se på sig selv med fornyet og energifyldte øjne.

 • “The Prince of happiness” sådan blev Alexander Kjerulf introduceret på en konference i Sydafrika og glad det må man sige Alexander er. “Jeg gider kun gøre noget hvis det er sjovt” siger han. Alexander traf en beslutning for mere end 20 år siden om, at han ville skabe et liv med udgangspunkt i følelsen af glæde.

  På trods af at arbejdsglæde og følelsen af glæde generelt har dokumenteret positive effekter på alle aspekter i livet, bundlinjen og helbredet, så er der stort set ingen fokus på emnet på de højere uddannelsesinstitutioner. Resultatet er bl.a. at topledere typisk er mindre dygtige til at lede mennesker fremfor KPI’er. Hvilket i bund og grund er en KÆMPE misforståelse i forhold til ledelse.

  Alexander har haft en stor indflydelse på min personlige udvikling og har altid været til stor inspiration. Emnet er glæde og det kan vi jo aldrig få for meget af. Jeg elsker i hvert fald emnet og samtalen ikke mindst.

 • “Jeg er en rejsende igennem livet hvor hjertet og kærligheden viser mig vejen” siger Gitte Graugaard i denne episode af “THE LIFE AFTER”

  Gitte skriver bøger der åbner den indre verden i mennesker, som hjælper os med indsigt i hvor uendelige ressource fulde vi som mennesker i bund og grund er. En hjælp til et mere balanceret liv med høj trivsel bl.a. grundet bedre søvn. Det er som Gitte siger ”Jeg fandt porten til mit drømmeland da jeg fandt vejen til mit hjerte”

  Den smukkeste samtale om livet, kærligheden og lyset der skal vise os vejen til en bedre fremtid for os alle.

 • “Når jeg falder, så slår jeg mig og når jeg slår mig, så får jeg sår og når jeg rejser mig igen, så slikker jeg mine sår og får blod på tanden til at gøre noget nyt” sådan starter det nyeste afsnit af “The Life After” hvor Lars Juhl er i studiet.

  En vild historie om et ungt karrieremenneske der skaber en milliard forretning, men som en dag får en brat opbremsning, da Lars i en alder af 43 år falder død om, og dør yderligere 2 gange det efterfølgende døgn. En yderst refleksiv samtale som i den grad kan hjælpe os til at huske på at alt kommer med en “regning” og når vi ikke husker at stoppe op og mærker efter, så kan der være livets eksistens der er betalingen.

 • Jeg har ikke brug for at sætte labels på mig selv og derfor er svaret at jeg er alt muligt når du spørger mig om “Hvem er Lisbeth Johansen?”

  Livet kalder på os alle og det der afgører livets udfald er om hvor vidt vi har modet, tilliden og trygheden i at tage imod de invitationer som byder sig. Store som små. Ofte er nej forbundet med en begrænsning eller manglende tro på vi kan noget mere end det vi kan i dag.

  Lisbeth fik sit kald på en rejse til Indien, og det resulterede i at hun startede velgørenhedsorganisation “Little BIG Help” der driver børnehjem og skoler for nogle af de fattigste mennesker i verden. De hjælper op til 15.000 mennesker direkte, som indirekte, og gør en stor forskel for mennesker og liv nu, og i fremtiden.

  “Jeg har været tro ved mine beslutninger og jeg mener det vigtigeste i hele verden er at være tro ved sig selv” siger Lisbeth. Et budskab vi ALLE skal arbejde med og huske på igennem hele vores liv.

  En smuk og meget meningsfuld samtale som i den grad sætter livet i perspektiv.

 • Du skal “møde” Laura Juul Hansen for hun er en kvinde på 21 år med et kæmpe hjerte, som banker for at gøre en forskel. Laura er professionel fodboldspiller og lever af det til dagligt og hun drømmer stort. MEGET STORT! Hun har nemlig en drøm om at skabe verdens største NGO, indenfor sport, som vil skabe fornyede samfund igennem stærke sammenhold og nye sammenhæng.

  Hendes store passion for at gøre en forskel startede med at lave en fodbold dag for kræftramte børn som er blevet en kæmpe succes. Netop den oplevelse fik Laura til at tage skridtet videre og det har påbegyndt en nyt filantropisk projekt. For Laura har etableret fodboldskoler i Kenya og Ghana hvor hun træner og hjælper lokale til at få deres egen fodbold klub og liga. I dag er der 5 fungerende klubber som har deres egen liga. Fyldt med glæde, energi og kærlighed til det sammenhold der er opstået igennem sporten.

  En smuk og skøn samtale med et smukt menneske.

 • Jeg er en stærk passioneret jurist. JA! du hørte rigtigt og i sidste ende handler det jo om mennesker og det er dem som jeg er passioneret omkring. Sådan starter det nyeste afsnit af “THE LIFE AFTER” når Mette Nørlem gæster studiet. Mette er ukronet dronning af HR og har i mange år været et kendt ansigt i HR verden. Mette og Ulrik Nerløe ser nærmere ind i den nye virkelighed som verdenen befinder sig i. De menneskelige muligheder og begrænsninger som er kommet efter de sidste par år.

  Mange mennesker har indset glæden ved at mærke en større frihedsgrad i hverdagen. Dét selv at kunne vælge om man arbejder hjemmefra eller på kontoret. Dét at selv kunne beslutte hvornår på dagen man arbejder osv. MEN, mange af de regler som normalt skal understøtte vores sikkerhed og tryghed kan rent faktisk stå i vejen for den nye virkelighed, hvilket stiller helt nye krav til os mennesker, organisationer og systemer. Vi skal til at tage et helt andet ansvar end vi tidligere har været vant til og det kan komme til at udfordre mange af os.

  En rigtig interessant og energifyldt samtale mellem to mennesker der kommer fra to vidt forskellige udgangspunker og alligevel finder vi en fælles og spændende vej til en fællesforståelse.

 • Lars Ap er ikke bare flink - han er fucking flink. Lars forsøger faktisk at hjælpe så mange som muligt med at sætte fokus på hvordan vi kan skabe mere “flinkhed” i dagligdagen. For os selv, og for alle andre omkring os.

  Lars flytter fra Los Angeles til Haarby på Fyn, som barn, og har hele livet kunne mærke at de dage han taler engelsk så bliver han lige lidt gladere end når han taler dansk. Det har Lars undersøgt dybere og har kunnet konstatere at det er fundamentalt nemmere at være flink når han er i sit amerikanske “jeg”. Forskning har yderligere vist at amerikanere implicit har en positiv høflighedskultur når de kommunikerer, som direkte har en affødt effekt på vores måde at møde hinanden på.

  Lars har kunnet konstatere at 69% af alle situationer hvor der opstår flinkhed sker når “systemer” går ned. Vi har glemt vores pung og kan ikke betale, personen bag dig i køen betaler for dig og du overfører efterfølgende via MobilePay. Eller toget bryder sammen og du får et lift af en vild fremmed, osv. Men hvad med alle de gode muligheder - de proaktive handlinger?

  I bund og grund handler det om, at mærke mere efter og finde svarene på hvornår du i livet føler større glæde. Som Lars siger “vesten er kommet til et punkt hvor overskuet til at “give” er blevet begrænset og det at være flink er et super godt sted at starte.”

 • “I aspire to inspire before I expire” Det er Mikkel Severins passion. Det at hjælpe mennesker med udvikling til at forandre sig og der igennem at skabe ekstraordinære resultater.

  Dette skaber Mikkel igennem en dyb indsigt i magien bag Emotional Intelligence. At have evnen til at kunne afkode andre mennesker for at vi kan agere følelsesmæssigt optimalt i alle livets situationer. Når man har den indsigt så kan man få det bedste frem i os selv og andre.

  EQ skal være en strategisk prioritet. Forskning har vist at de virksomheder der aktivt arbejder med det hver dag har op til 390% højere performance til sammenligning med de virksomheder der ikke arbejder med det. Alligevel er det de færreste der arbejder med det.

  En super interessant og energifyldt samtale som du vil kunne få glæde af privat som professionelt

 • At være optimist, det er da noget man kun kan være eller kan man faktisk også leve af det?

  Svaret er JA, og i dette afsnit af podcasten “THE LIFE AFTER” har jeg Henrik Mathiasen, i studiet som er den ukronede optimist “konge” i Danmark. “Mange misforstår ofte begrebet om at være optimist. De tror man er jubelglad og helt fjern fra virkeligheden” siger Henrik, og fortsætter. “Det handler jo om hvordan vi tænker og lever livet hver dag. F.eks. covid 19 kom så fokuserede mange på hvad de ikke længere kunne fremfor at se alle de ting de så kunne nu, i stedet”.

  Vi skal selvfølgelig have lov til at være kede af det hvis livet gør ondt, men de optimistiske tanker og handlinger er altid med til at bringe mørke til lys og det er netop nogle af de emner som Henrik og Ulrik kommer ind på i denne skønne, sjove, energifyldte og fremfor alt optimistiske samtale.

 • Hvem er Katerina Pitzner? “Det ved jeg IKKE!” svarer Katerina og fortsætter “Hvis vi begynder at definere os selv, sætter vi så også hvad vi ikke er og det er der hvor begrænsningen kommer ind”

  Katerina's fortryllelse opstod allerede som 17 årig da hendes far viste hende en 5 karat ring som var hans “nødplan” hvis alt gik galt. Fra det sekund var diamantdrømmen født, men Katerina's liv består af meget mere end diamanter.

  Ægthed betyder alt for Katerina. Uanset om det er følelser på tv, autenciteten som forretningskvinde eller det at have modet til at stå ved hvem man er. At vi kan favne alt det vi er. “Vi kan ikke leve op til at blive sat på en piedestal for den falder vi alle ned af på et tidspunkt, så vi skal lære acceptere at ingen af os er perfekte.

  En dejlig og dyb samtale om livet, kærlighed, energi og den spirituelle side af Katerina og Ulrik.

 • “Jeg insisterer på at bringe det mærkbare og ikke kun det målbare ind på direktionsgangen” Dette er 2022 åbningen som Lars Matjeka starter med i det nyeste afsnit af “THE LIFE AFTER”. “Evnen til at tænde lyset i andre menneskers øjne er den vigtigeste evne som leder. At kunne se og mærke hvordan energien er hos personen og ikke mindst have indsigten i hvordan vi kan få energien til at udvikle sig og åbne sig.” Lars understreger, at som leder og topleder må vi aldrig glemme, at vi skal drive en forretning som giver positivt afkast, men det kan man gøres på mange måder.

  Vi taler om den nye virkelighed vi befinder os i. En ny verden efter 2 år hver for sig, og med en helt ny generation som kommer ind på arbejdsmarkedet med helt nye krav til kulturen, lederskabet og frem for alt virksomhedensånden, som i bund og grund er energien i virksomheden. Mange virksomheder kæmper med at tiltrække talenter og ressourcer generelt. Mindst lige så mange har udfordringen ved at skabe rammerne hvor medarbejderne har lyst til at blive, hvilket kalder på et paradigmeskifte som Lars i den grad formår at gå forrest med.

  For mig er Lars Matjeka en sand rollemodel for fremtidens ledelse og han er super inspirerende at lytte til, så jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse på det nyeste afsnit af “THE LIFE AFTER”

 • Årets sidste afsnit på “The Life after” er intet mindre end en fantastisk af en afslutning, når Klaus Veile er i mit studie.

  Nysgerrighed og ærlighed er på agendaen. “Vi skal stille os selv langt flere spørgsmål” siger Klaus. “Hvad gik godt i går, hvad er jeg stolt af i går og hvad kan jeg gøre bedre i morgen” Blot for at blive mere bevidste og derigennem blive bedre versioner af os selv. Eller med andre ord, det er vejen til er “High Performance” mindset.

  “Ledelse handler om at forstå mennesker og forstå sig selv”. Det handler i bund og grund om ærligheden, om os selv, til os selv og det er der mange der stadig mangler. “Vi er nødt til at blive mere nysgerrige på os selv og andre mennesker i hvert fald hvis vi vil tage os selv seriøst nu og i fremtiden”, siger Klaus.

  En skøn samtale om mennesker, ledelse, indsigt og en masse andre gode indsigter der stimulerer reflektionen.

 • I det nyeste afsnit af “THE LIFE AFTER” er fremtidens succes, ritualer, symboler og vi som mennesker, på agendaen. For denne gang har jeg “business provocateur”, forfatter og foredragsholder Christian Cambell i studiet.

  Vi taler om kunsten at få tingene til at ske! Vi sætter fokus på hvordan vi inspirerer til, udfordrer og rykker alt det, de fleste ikke ser er muligt, at rykke. Om at påvirke enhver situation, positiv som negativ, og “fremtvinge” den ønskede reaktion. “Jeg villig til kaste mig i gruset og indrømme, at jeg tog fejl. En erkendelse af at jeg troede at virkeligheden var én ting, men som har vist sig være en anden,” siger Christian. Et aspekt som MANGE ledere kunne lære meget af. Succes og fiasko går hånd i hånd. Typisk måler vi succes på bankkontoens udvikling, men succes kan være SÅ meget mere.

  Jeg har opnået noget, men er tom inden i hvilket er en god beskrivelse af nutidens fiaskoer. For “Succes er blot det at lykkes” som Christian siger. En individuel oplevelse for os alle, men som de fleste har en sort/hvid version af. En succes i fremtiden vil kræve at vejen dertil vil være en vej hvor man kan se sig selv i spejlet. Hvor man skaber succesen igennem balance i livet. At gå hånd i hånd med at være en succes samtidigt med vi er ordentlige ved andre. Endnu en fantastisk indsigtsfuld og inspirerende samtale, som i den grad kan sætte refleksionerne igang hos alle der lytter med.

 • I “THE LIFE AFTER” handler det næsten altid om energi, kærlighed og meningen med livet. I det nyeste afsnit af går vi lidt mere videnskabeligt til værks når Henning R. Jensen er i studiet.

  Henning forklarer, hvorfor vi via kvantemekanikken kan konkludere, at vi har langt større indflydelse på det liv, vi lever og skaber, end vi normalt er opmærksomme på. Vi er skabere af livet, ikke ofre for livet, som han siger. I bund og grund er det vigtigste, at vi kan mærke, at vi er til stede i nuet. Vi er skabere af vores eget liv via vores tanker, følelser og overbevisninger, fordi de skaber og udsender energi, som påvirker os selv og vores omgivelser.

  Kvantefysikken har vist os, at enhver tanke udsender energi i form af elektromagnetiske bølger fra hjernen, og tilsvarende udsender hjertet elektromagnetiske bølger for enhver følelse forklarer Henning. Frekvensen af disse bølger afhænger af vores DNA, og derfor har vi alle en unik personlig frekvens, som udsendes i form af bio-fotoner fra cellerne. Det forklarer, hvorfor mor og spædbarn kan mærke hinanden uden at opholde sig i samme rum, og hvordan enæggede tvillinger kan mærke hinanden, selvom de befinder sig på hver sin side af jordkloden. Det forklarer også, hvorfor du ”svinger” bedre med nogle mennesker end andre. Samtidig er dit helbred styret af dine tanker og følelser, fordi hjernen frigiver stoffer til kroppen ud fra din opfattelse af verden.