Bildung – Dänemark – Neue Podcasts

 • Søndagspodcasten, hvor der tales om alt inden for vin og spiritus.

 • I Logen Podcast snakker de to værter Abdirahman og Abdinaasir om alt mellem himmel og jord. Det bliver underholdende, interessant og engang imellem lærerigt.

 • Mino Podcast præsenterer ‘Livet i farver’ i samarbejde med Michele Nduta. Vi bryder tabuer og snakker om livet fra et MINO perspektiv.

 • Velkommen til sæson to af Nordeas podcast. Denne gang handler det om investeringer, opsparing og pension. Følg Rockpaperdresses aka. Cathrine Wichmand, når hun sammen med Nordeas eksperter og andre spændende personer snakker aktier, obligationer og investeringsmuligheder generelt. Bliv klogere på terminologien og de mange måder, du kan få dine penge til at arbejde for dig på.Disclaimer: Nordea påtager sig intet ansvar for eventuelle dispositioner foretaget på baggrund af materialet. Mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse af hele materialet eller dele heraf er ikke tilladt ifølge gældende lov om ophavsret.

 • Bag masken giver dig et indblik i hvad det vil sige at vokse op mellem to kulturer. Du kommer helt tæt på med værterne Faten Elyassir og Ceren Hamid, hvor de deler ud af deres personlige fortællinger. Tune ind hver mandag, hvor tabubelagte og kontroversielle emner er i fokus. Det bliver humørfyldt, ærligt og intimt. Podcasten er for dig der mangler nogen at afspejle sig i, eller for dig der bare gerne vil se Danmark ud fra en minoritets øjne. Så i med høretelefonerne og join os på rejsen.

 • Vi tager den med ro, drikke kaffe og bruger tiden på det der giver mening.Mads sidder med morgenkaffen og mødes med seerne på facebook, som byder ind med kommentarer undervejs i udsendelsen. Samtalen udvikler sig ofte til dybe, reflekterende snakke om livet.

 • Apollopodden vil i al sin enkelhed belyse; at intet emne er for småt og ingen viden er for stor.
  I lysten til selv at lære, inviterer vi eksperter på en kop kaffe og en snak om alt det vi kender til - men ved meget lidt om i uformelle rammer.

 • Podcasten som hjælper dig med finde din personlige smag inden for vin og samtidig gør dig klogere på de dejlige dråber. Rigtig god lyttelyst!

  Vært: Jonas Landin
  Gæst og ekspert: René Langdahl

  Besøg os på Facebook og Instagram, hvor man kan vinde vin og se billeder og andet godt.

  https://www.facebook.com/vinforbegyndere
  https://www.instagram.com/vinforbegyndere/

  Web: https://www.radioteket.dk/
  Kontakt: radioteket@radioteket.dk

 • Må jeg bryde med min læsegruppe? Bør jeg oprette en LinkedIn? Hvad fanden er
  en forskudsopgørelse? Og hvordan håndterer jeg bedst præstationsangst på studiet? 'Livets Skole' er podcasten om alt det, du ville ønske du havde vidst i din studietid, men som ingen fortalte dig.

  I hvert afsnit stilles skarpt på et nyt emne og sammen med en gæst, vender og drejer værterne digter Caspar Eric og radiovært Signe Amtoft, temaet ved hjælp af eksempelvis dilemmaer fra studerende, egne fortrydelser og personlige fortællinger.

  Podcasten udgives af Heartbeats i samarbejde med Studybox, som er en streamingtjeneste, der tilbyder de studerende fuld adgang til deres studiebøger med ét abonnement.

 • Strafferet Online giver en grundig og struktureret indføring i de fem discipliner der samlet udgør det strafferetlige univers: 1) strafferettens almindelige del, 2) strafferettens specielle del, 3) sanktionslæren, 4) straffuldbyrdelseslæren og 5) straffep

 • Livet kan slå knuder og være indviklet. Men måske er det lige præcis, når vi tager modet til at arbejde med det, som er indviklet, at ny indsigt og udvikling finder sted – og vores liv bliver beriget.

  I denne podcast kaster vi - psykologerne Ane Katrine Beck og Sarah Kamphøvener - forskellige eksistentielle temaer op i luften. Med lige dele humor og alvor reflekterer vi højt sammen om dagens tema og ser på det både ud fra vores egne personlige erfaringer som helt almindelige mennesker – og ud fra vores professionelle vinkel som psykologer.
  Vi kender ikke altid alle svarene, og formålet er ikke at lave ekspertudsendelser, så du bliver klogere på en masse psykologiske teorier.

  Formålet er at inspirere dig, som har lyst til at blive klogere på dig selv, på psykologi i din hverdag og på kompleksiteten i livet. Måske kan du få nye idéer til at tænke over din egen personlige udvikling ud fra vores fortællinger?

  Måske bliver du nysgerrig på at læse mere om os undervejs. Så klik ind på www.sarahkamphoevener.dk og www.psykologbeck.dk og bliv meget klogere.

  Får du idéer til temaer eller får lyst til at give os feedback, så tag kontakt os – og får du lyst til at anmelde vores podcast, så gør det, der hvor du finder dine podcast.

 • Den danske Keto podcast er en podcast om sundhed, vægttab og Keto. Vi giver dig eksklusivt indhold, dykker ned i komplekse emner og gør dem simple, spiselige og praktiske. Vi tager fat i den seneste forskning, og giver dig lavpraktiske ting, du kan tage med dig i hverdagen. Du lærer om ketose, Keto mad, teknikker, periodisk faste, og ernæring - og så slår vi nogle myter i stykker.

 • Layne Norton (PhD) and Holly Baxter (MS) discuss hot topics in fitness and nutrition using science and some humor. This podcast is meant to educate, entertain, and probably piss you off. We hope you enjoy and if you don't, then you probably suck.

 • Lader de små tale, og får de store til høre. Vi bringer historierne og konflikterne fra lokalsamfundene, som du troede, du var ligeglad med. Hvis alt går, som ventet, er vi også med til at løse konflikterne og forene diverse parter. Opstarten vil tage udgangspunkt i Klitmøller, og senere vil vi udvide til andre byer. Send gerne tip, hvis dit lokalsamfund er gået i hårknude...

 • En podcast om investering, finans og økonomi med landets dygtigste forskere.

 • A Self Esteem and Confidence Author, Coach, YouTuber and of course Podcaster. Helping boost self esteem and confidence through experience, learning and action.
  Simple actionable self esteem and confidence improvements that you can apply to feel amazing.

  You can check out my latest book on Amazon: The Self Esteem and Confidence Mindset
  If you or someone you know could do with a 1:1 confidence coaching you can e-mail: coaching@jonnypardoe.com
  Instagram: @jonny.pardoe
  Facebook: The Self Esteem and Confidence Mindset group
  YouTube: youtube.com/c/jonnypardoe
  Website: jonnypardoe.com

 • Robert Kahn is an impact coach and consultant in leadership. Listen as he shares his stories and interviews of people who have influenced him over decades.

 • This is a podcast for people who are building or rebuilding their ideal life. We are all under construction

 • En podcast til brug i danskundervisningen i gymnasiet ❤️