Wirtschaft – Norwegen – Neue Podcasts

 • Noen mennesker er ekstremt gode på det de gjør. Hvordan ble de så gode? Hvordan tenker de for å nå målene sine? Hvilke verktøy bruker de i hverdagen for å prestere på topp og hvilke feil har de gjort på veien til suksess som du kan lære av?

  Dette og mye mer får du svaret på når mentaltrener Cecilie Ystenes Myhre setter seg ned med ulike fremadstormende mennesker. Mennesker som prestere på ekstremt høyt nivå innenfor sitt felt. Mennesker som har GRIT.

  I første sesong får du blant annet møte Ada Hegerberg, Kristin Skogen Lund, Elisabeth Grieg og Frithjof Norman Lund. 

 • Vi prater med mange ulike aktører i det norske skogbruket. Målet er å stille enkle og grunnleggende spørsmål slik at alle kan forstå hva bransjen driver med, og hva den har å tilby av muligheter. God lytt!

 • Vi håper å kunne glede deg med innovasjon på øret. Til vår store overraskelse oppdaget vi at vi har to ører og en munn – og vi som har oppført oss som om vi har to munner og et halvt øre! Men, vi skal gjøre vårt beste. Klaus har vært til opptrening på Moelv bad og rundkjøring, og Sjur er over seg av begeistring over å oppdage at ikke bare har han to ører, men at begge virker!

 • Leading voices within various fields share their thoughts on Norway-India.

 • Увлекательно и понятно о маркетинге, PR и продвижении из Калифорнии. Даша и Алина, маркетологи с русской душой из Лос-Анджелеса, помогают сделать так, чтобы о вас и вашем бизнесе узнали. Честные диалоги с гуру маркетинга об инструментах для роста бизнеса, и о том, как применять их, чтобы найти свой путь к сердцу клиента.

 • In this podcast I interview people from around the world who have blazed their own trail in business and life.I hope each episode adds value to you in some way.After listening, please rate, share, follow and subscribe depending on the platform! Support this podcast: https://anchor.fm/blazeyourowntrail/support

 • I denne podcasten tar vi sikte på snakke om alt innenfor askjer og investeringer. Er du ny og uerfaren men ønsker å komme i gang? Da er denne podcasten for deg. Vi ønsker også å inkludere mere erfarene investorer, men vi ser at dagens aksjemarked kryr av nye småinvestorer, og vi ønsker som utgangspunkt å snakke til dem.

  Vi heter Johannes og Even, og er begge studenter ved Universitet i Agder. Vi har blitt kjent med hverandre gjennom studentorganisasjonen Børsgruppen UiA, hvor vi begge er med som forvaltere i Porteføljegruppen. Denne gruppen forvalter penger i en aksjekonkurranse som heter Skoleduellen, i regi av Nordnet Bank. Her kjemper vi mot 14 andre Børsgrupper i Norge om å få best avkastning på Oslo Børs over et år.

  Ellers så studerer Even økonomi mens Johannes studerer jus. Begge to har vært investert i aksjer i mange år og har både gode og dårlige erfaringer og dele.

  I podcasten hører du Even Kvalfoss og Johannes Plassen. Den er opprettet som en del av Børsgruppen UiA, som er en interesseorganisasjon for studenter ved Universitetet i Agder.

  Disclaimer:

  I denne videoen uttrykker vi kun våre meninger. Dette må ikke anses som en aksjeanalyse, anbefalling eller indikasjon på hva du burde gjøre med dine penger.

 • Mo og Markus er to 20 åringer som har vært entreprenører siden barndommen. I podkasten deler de sine erfaringer med å drive bedrifter som unge, og det å ta den "uvanlige" veien etter videregående.

 • Jeg vokste opp i fiskeværet Andenes og har arbeidet som journalist siden 1989. Det har vært litt av en reise og jeg har formidlet utallige historier i lokale- og nasjonale medier.
  I min podcast vil du møte mennesker som åpner opp og deler sine erfaringer og tanker om livet. Målet med å ha min egen "radiostasjon" er å bidra til å spre glede, informasjon, kunnskap og inspirasjon. SHARING IS CARING!

 • This Podcast is brought to you by SHE Community who are on a mission to close the gender economic gap. 


 • Aktuelle gjester om spennende temaer i markedet!

 • En ukentlig podcast hvor vi snakker om våre liv med innslag av sosiale medier, entreprenørskap, foto, karriere og personlig stil.

  Med jevne mellomrom vil vi invitere kvinner som inspirerer oss for å dele sin kunnskap og det de brenner for med våre lyttere.

  En skikkelig girlboss podcast!


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • ‘All In med Oslo Business Forum’ er en podkast for fremoverlente ledere som er interesserte i ledelse, innovasjon og strategi. Sammen med programleder Tor Haugnes dykker vi ned i én problemstilling hver uke sammen med prominente gjester fra norsk og internasjonalt næringsliv.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


 • Karrierekvinner v/ Benedicte Haugaard gir deg ukens motivasjonsboost på businessfronten, og sørger for at mandagen blir litt mindre blå. Den ultimate podden for deg som er interessert i selvutvikling og sosiale medier, og som ønsker å høre om kjendiskvinnenes businessreiser.

 • Må kvinner være menn for å lykkes? Går livet i hop som forretningsadvokat og småbarnsforelder? Er det slik at kvinner er mindre lønnsomme enn menn? Og hvordan øker vi aksepten for mangfoldet?

  Null Bull§hit er en podkastserie fra Bull & Co Advokatfirma om likestilling og det å ta steget fullt ut som kvinne i advokatbransjen.

  Bli med når Bulls Elisabeth Hoffmann tar den ærlige praten og utfordrer kjente og ukjente rollemodeller til å dele sine historier og perspektiver på advokatbransjen. Med på veien får du også konkrete råd, verktøy og tips til egen karriereutvikling og firmautvikling.

 • Eventyrlig jakt på bærekraftig business med NHH-forskerne Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pedersen. Besøk oss på www.JorgensenPedersen.no.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • It takes more than the right technologies to build high-performance software-development teams and digitally savvy organizations. This podcast explores the entire gamut of cloud-native tech, processes, and culture through the voices of VMware experts and customers.

 • Join John Bush on the Live Free Now Show as he brings you the news, views, tips, and tools you can use to live a free, prosperous, and healthy life.

 • I Finansavisens podcast “Oppsummert” diskuterer og belyser vi de viktigste og mest engasjerende nyhetssakene innen politikk, økonomi og finans den seneste uken, med spennende gjester på besøk.