Gesundheit und Fitness – Norwegen – Neue Podcasts

 • Vil du bli trygg på å lage barnematen selv?

  Her i denne podcasten får du vite akkurat det du trenger når du skal lage næringsrik mat til barnet ditt. Fra fast føde til middager for hele familien.

  Her får du vite hvordan du lager de første smaksprøvene, til hvordan du enkelt kan tilpasse familiens mat til babyen.

  Hvis du vil ha helt konkrete tips til hva du bør gi som den første babymaten kan du gå til www.barebrabarnemat.no/babymatguide og laste ned babymatguiden helt gratis

 • Har du stadig indre uro, for lite energi eller glede? Ønsker du kartet for endring i dette? Hver episode er dedikert til å gi deg gullnøkler for livsglede og ro! Du får strategier og innspill som hjelper deg fra nedstemt til oppstemt og fra uro til ro! Vil du ha en gratis oppskrift for å lage deg gode dager? Gå til www.gaiabalanse.no for din herlige morgenrutine!

 • En PodCast med fokus på å inspirere deg til å ta gode valg for deg selv! En podcast hvor jeg ønsker å dele, ta opp ulike temaer både fra deg som lytter, og fra mine erfaringer. Jeg kommer til å ha fokus på de gode tingene, det som bidrar til at du skal skinne som den du er! Jeg kommer til å ta opp hverdagslige gleder og utfordringer, og se om det er mulig å se det fra ulike perspektiver? Jeg ønsker at du kommer som du er, lytter når du kan, og blir inspirert til å skape det livet du vil ha! Jeg lover å komme som jeg er, og dele rett fra hjertet og levra!

 • Friske tanker om mental helse. Bli med oss når vi utforsker og avdekker myter og misforståelser rundt menneskets opplevelse. Hvordan denne egentlig oppstår og hvordan vi tror at den oppstår. Hva det har å si for oss å forstå hva som egentlig skjer og hva det har å si når vi misforstår hva som skjer.

  Vi har selv lært om det fantastiske psykologiske systemet vi alle har fått medfødt og etter å ha oppdaget egne misforståtte sannheter om livet og kjent på hvilke positive endringer det har medført, vil vi dele livserfaringene videre.

  Laget av og med Lisa-Marie Thompson og Anita Grøsland

 • En podcast om livet. En podcast med og uten gjester hvor det sparres om livets utfordringer. Marie-Therese & Mette har et ønske om at at det skal være en lav terskel for at alle skal kunne benytte seg av samtalepartnere/coacher underveis i livet for å kunne sparre om livets utfordringer, noe vi alle har.

 • Når du hører hovslag, er det vanligvis fra en hest. Men, en sjelden gang kan det være en sebra. Hvordan kan du vite? Sjeldenpodden gir deg kunnskap om hvordan man oppdager, behandler og lever med sjeldne diagnoser gjennom personlige historier og dagsaktuell forskning.
  Sebraen, med sine makeløse striper, blir internasjonalt brukt som symbol på sjeldne diagnoser og for å markere den årlige sjeldendagen.

 • OM BLODSUKKERBALANSEN: Visste du at en langvarig ubalanse i blodsukkeret kan føre til at du får: diabetes (slik 1000 nye nordmenn får i måneden), overvekt, mindre sexlyst, hjerteinfarkt, hjerneslag, nyresvikt, ereksjonssvikt, utbrenthet og betennelse i kroppen? Dette skal vi hjelpe deg til å unngå og vi vil heller gi deg: matnyttige tips, innsikt, påfyll, ny energi, motivasjon, inspirasjon og konkrete råd for å få en bedre hverdag med masse godfølelse og livslyst - gjennom å ta tilbake kontrollen over ditt eget blodsukker!


  OM PROGRAMLEDERNE: Hege Hasler Barhaughøgda er foredragsholder, sykepleier, blodsukkerekspert og har jobbet med diabetespasienter i over 20 år. De siste 13 årene har hun jobbet på Dr. Fedon Lindbergs Klinikk i Oslo, der kostholds- og livsstilsveiledning har vært den viktigste behandlingsformen. Hun har skrevet bøkene «Diabetesboka- spis riktig og bli friskere», og «Den Praktiske Diabetesboka» som nå totalt har et opplag på 22 000 eksemplarer. Hege er også tillitsvalgt i fylkeslaget i Diabetesforbundet.


  Rebekka Nøkling er en profilert foredragsholder, podcastprogramleder, stressmestringscoach, mental trener, terapeutisk hormonyoga & meditasjonslærer og helsejournalist med medisinsk genforskningsbakgrunn. Hun er grunnleggeren av Livslyst & Motivasjon AS, som eier Livslyst & Motivasjon Senteret, LivslystMagasinet og LivslystStudio (podcast). I tillegg er hun medeier og faglig ansvarlig for utdanningen i det nyetablerte selskapet mPOWER Academy AS


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • I denne podcasten skal jeg snakke om tabubelagte temaer, jeg skal gå i dybden på mine egne opplevelser i livet og ha gjester som snakker om sine historier. Det er så viktig med åpenhet, det skal ikke være noe filter på denne podcasten det skal være rett fra hjertet til mikrofonen.

 • Har du angst som begrenser deg i hverdagen? Angstringen Norge har i mer enn 30 år startet grupper for folk som sliter med angst. Vi er ikke profesjonelle, men har mye egen erfaring.
  I denne podkastserien ønsker vi å formidle noe av kunnskapen vi sitter på etter alle disse årene. Vi ønsker å motivere, spre håp, undres og kanskje sette i gang en prosess hos den som høre på. En litt annen vinkling på et vanskelig, men også veldig spennende tema.

 • Own Your Creativity with Elizabeth Johnston is a weekly interview show about how people from diverse backgrounds manifest creativity in their lives.

 • Liv på 37 og Sine på 41 er to alenemødre som også står bak Instagram profilene singel_liv2021 & singelmamma2021. De tar deg med inn i datinguniverset og utforsker ulike sider av datinglivet med oppturer og nedturer, dos & don’ts, feil og mangler, og ikke minst gøy og moro.

 • To sexologibrødre begir seg ut i pod-universet for å diskutere, belyse og drodle litt rundt lystige og tunge emner innenfor sexologiens mangfoldige natur.

 • IG: @loftepodden

  Én ting som er sikkert er at folk som driver med styrkeløft, CrossFit, vektløfting og bodybuilding osv deler noe viktig: vi har et hjerte for løfting, eller et løftehjerte, om du vil. Dette er podcasten for de som liker, lurer på, tenker på og elsker løfting.

  "Jo sterkere du er, jo lettere er livet!"
  Neida. Joda. Neida. Eller?

  Lyst til å ta treningen din opp et hakk? Hos KvadTraining kan du få program, oppfølging og hjelp i functional fitness, vektløfting og generell styrke. DM oss på instagram eller send en mail info@kvadtraining.com med spørsmål:)

 • Kosthold, mental og fysisk trening - hvordan du får ut ditt iboende potensiale ved å fokusere på de tingene som gir mest utbytte med minst mulig stress.

 • En podcast med 2 bestevenninner og roommates, som deler livets erfaringer og forteller om sine opplevelser. Helt usensurert. Her gjelder det å feste setebelte og gjøre deg klar for en tur inn i galskapen.

 • Jeg heter Sondre Oddvoll Bøe og er Norges beste kunstløper. Jeg har reist verden rundt med skøytene i bagasjen og lært mye på veien om meg selv, og hvordan jeg kan prestere på mitt beste. Ved siden av kunstløp har jeg alltid vært fascinert av folk som er på topp i sin idrett eller sitt yrke, og har hentet mye inspirasjon fra disse menneskene. Så jeg bestemte meg for å lage en podcast, hvor jeg intervjuer nettopp disse menneskene. Jeg har blant annet invitert inn idrettsutøvere, tv-personligheter og influencere for en prat om mindset, mål og hardt arbeid.

  Dette er en podcast som handler om mennesker med inspirerende karrierer og deres vei mot toppen. Vi får høre deres reiser fra da alt startet og hvordan de endte opp der de er i dag; med all motgang og medgang som har kommet deres vei. Velkommen til Bak Gullmedaljen!

 • En podkast fra Herbalife Nutrition om hverdagshelse, overskudd og aktivitet. Alt som er bra for deg.

 • Podcasten Også pasient handler om hvordan det er å leve med usynlig sykdom.

  I løpet av livet har vi mange roller; venn, kollega, forelder. Mange av oss er også pasient, noe vi må snakke om for å fjerne skam og lære mer om hverandre.

  Vil du støtte jobben jeg gjør? Kjøp meg en kaffe: https://www.buymeacoffee.com/ogsapasient

 • Hverdagsglede Arbeidsglede og Boblende Begeistring.'Vibeke Olss, fargerik foredragsholder og mentaltrener, men kaller seg for begeistringstrener. Brenner for å få flere til å tørre å være Stjerne i eget liv ved bruk av OLSSmetoden.Metoden som ble til på hennes reise fra zero to Hero i eget liv. Advenstkalender med daglige tips på hvordan du kan påvirke deg selv i riktig retning.

 • I Recoverypoddden intervjues ulike fagfolk og personer som har gått sin egen recoveryvei. Begrepet recvoery benyttes innen psykisk helse og rusfeltet. Recovery betyr gjenopprettelse - det å få det bedre - finne et liv som kjennes godt å leve.
  Anne Marie Løland driver Recoverypodden. Hun er bosatt i Kristiansand.