Episodes

 • Kirsten Birgit prøver at lave en pisserørende legacy-video sammen med Rasmus, hvor hun viser ham studiet og mindes Danmarks mest trafikerede vej. At være eller ikke være, det er spørgsmålet – har de været? Hvis bare ikke Nina og Zissel ville fnidre sådan, de er blevet lidt for gode venner. Kirsten får en forbandet besked fra Trolderik, og Kristoffer Eriksen har bondeanger som en rigtig skrivebordstomat. Har de gjort det hele forkert? Skulle de ikke have lavet dumme, kritiske interviews? Skulle han have fyret Brian Weichardt? Kirsten har fundet en godte, nemlig sidste kapitel af Jussi Adler Olsens Døde Blomster, der runder hele fortælling af. Alarmen er afblæst, alt er godt, for Mikael Bertelsen har fundet sin beholder til papirclips! Marion har sat en post-it på hele studiet, for hun er LOUD og skal sende Ungernes Magt, og hun er villig til at gøre noget drastisk. Men kan hun komme i kontakt med de unge? Det er der jo ingen, der kan. Veronika Katinka undrer sig over, hvorfor hun ikke har hun ikke fået et program på LOUD, mens Søren Fauli har fundet et hul i radiomarkedet. Og så har Kirsten noget, hun skal tale med Speaker-Allan om…

 • Kirsten siger ”væk med de sure miner”, men Rasmus og Nina ødelægger den gode stemning. Hvem skal f.eks. have plakaten med Hassan Preislers penis? De har brug for et nyt system og kører efter Dymo-reglen, det gælder også Speaker-Allan. Hvordan er det gået, siden de sidst har haft besøg af ham? Er der noget, han har lyst til at fortælle? Er det et nyt cowboyslips, han har på? Han står i et akut problem pga. en emsig bibliotekar, så Kirsten er nødt til at gøre noget drastisk – for hans egen skyld! Kirsten har en overraskelse, hun har ryddet op i sin sofa, hvor hun fandt sidste kapitel af Amerikanske Billeder af forfatteren, foredragsholderen, vildmanden, entreprenøren og fotografen, Jacob Holdt. Jordens største røvhul, Sofie Gråbøl, har udtænkt det lange træk og sætter Kirsten skakmat. Men hvem vinder og taber i sidste ende? Nina kommer tilbage og… bliver rigtig gode venner med Zissel. Og så får Allan forklaret, hvorfor det hedder et han- og hunstik, og hvad søstrene saks betyder.

 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • Nina ringer til doktor Manniche med en forespørgsel, for hun er helt desperat efter at slippe af med Zissel. Det er er den sidste Satirsdag, og trekløveret Kirsten, Rasmus og Zissel har hygget sig på Pastis, mens Ninas prioriteter er helt hen i vejret. Dansk Folkeparti må have fået sig en ordentlig overraskelse, da de hørte om Radio 4’s programmer, som nu også tæller ”Tro på det” med Isam B. Apropos at tro på det, er der så noget Zissel gerne vil fortælle? Speaker-Allan er helt nede, han har brug for hjælp af de økonomiske rådgivere Kirsten og Rasmus. Men er han moden nok til at få hjælp? Er han klar til at komme ud af sin gældsspiral? Det kræver et lille offer… Og så er der et glædeligt gensyn med de to originale originaler Bim og Bum!

 • Kirsten Birgit vil gerne have en forpulet afgørelse, hun er så uendelig træt af den farce, og vil bare gerne vide, hvad der skal ske? Norge er afhængig af det! Rasmus er enig, men hvad er de enige om? Islamisk Stats leder er dræbt, men hvilken robot gjorde det? Der er kamp om pladserne i studiet, for mens Nina var låst inde på toilettet har Zissel overtaget. Men hvad vil hun egentlig? Det store chok er, at folk ikke har vidst, hvor ofte der bliver truffet beslutninger på den måde som det er sket med radioen. Men hvis der er sket en fejl, er hun så ikke interesseret i at få det belyst? Har hun forandret sig? Og har hun nogensinde set en tomat med briller? Speaker-Allan er mut, hvad er der med ham? Han indlæser et speak til endnu et kapitel fra Anne Linnets krimi ”FUCKED”. Det spidser til med Nina og Zissel, så Kirsten Birgit må spørge sig selv – hvad ville Mattias Tesfaye gøre?

 • Kirsten Birgit og Rasmus interviewer byens spidser, der nyder bæredygtig foie gras på Restaurant Clou. De skal løbe stærkt, så man må håbe, de har pakket kartoffelmelen til de svedige baller.

 • Alt skal væk når radioen lukker, så folk går og klunser ting. Men if you like it, put a post-it on it! Britta Nielsen er i retten, og hun er i Kirstens øjne en helt, for hun har gjort opmærksom på et samfundsproblem. Det eneste dumme hun har gjort var at tabe sig så meget på flugt, at hun kom til at ligne en runken rosin. Kirsten har hørt, at Simon Emil Ammitzbøll-Bille og Christina Egelund vil starte et nyt parti, men folk vil jo kun have forskellige nuancer af Socialdemokratiet. Kirsten har en plan til hvordan hun ikke bliver ansigtsgenkendt, men Rasmus forstår ikke problemet, for han har ikke noget at skjule. Men kan han bevise det? Torben Sangild ringer med et forslag, men vil Kirsten tage imod gaven? Og så er Nina ved at klippe interviews sammen fra en aften i foie grasens tegn.

 • Det er gået præcis, som Kirsten Birgit har sagt, det ville gå. Alt hvad hun siger kommer til at ske, det bliver Radio LOUD, der kommer til at sutte den op fra DAB. Kirsten ringer til Simon Emil Ammitzbøll-Bille for at høre hvilke partier, der har bejlet til ham nu hvor han har forladt Liberal Alliance. Rasmus og Kirsten kan ikke blive enige om radioens lukning er en dum, dum situation eller det bedste, der kunne ske for dem. De er heller ikke helt enige om det skyldes Kirstens uvilje mod konstruktive nyheder, eller at de havde glemt at skrive om satirens troldspejl og lært af Puty Pies metoder. Kirsten prøver at muntre Rasmus op med en LOL-video af Mette Frederiksen i Aftenshowet, og Søren Fauli kommer forbi med en ny forretningside. Ville han give den en på satiren, hvis han havde muligheden for det? Og er han en rigtig skrivebordstomat?

 • Ejerkreds Allan er tilbage for at undersøge arbejdsgangene på redaktionen. Og i et forsøg på at fikse den dårlige stemning, har han medbragt et USB stik i en konvolut. Men gårsdagens foie gras aften sidder stadig i kroppen, og det ender med at blive for meget for Rasmus. Hans uheld er dog kun et ud af mange, der er årsag til det slukkede lys i Mikael Bertelsens øjne. Han er nemlig blevet gjort til grin af en hjemløs, og så er det dagen, hvor Radio24syvs fremtid bliver afgjort. Men Kirsten er ligeglad, for hun skal ikke sutte den op fra DAB. Hun har til gengæld gjort sig nogle tanker om Cityringen og en ældgammel hulahopring, som er så knivskarpe, at de kan publiceres direkte i Berlingske. Til sidst lettes stemningen, da Kirsten finder Bizarro Huxi i Debatten. Spørgsmålet er bare, hvem Bizarro Rasmus er.

 • Kirsten Birgit ryster tristessen af sig, for som sædvanlig har Folketinget ikke forstået en skid af det hele med deres administrative fratagelse af syrienkrigeres statsborgerskab. Har de slet ikke hørt om magtens tredeling? Karen Thisted ringer, hun vil bare ha’ lov til at sige, at hun er så ked af alt det folk siger om Jan Stage, hun kendte ham, og han var en gudsbenådet journalist. Rasmus har været i Legoland - landet med verdens bedste legetøj. Men Kirsten mener ikke, at det er legetøj for børn, de kan ikke holde sig til reglerne, og de præmisser der er sat. Som om en Lego-manuel eller Grundloven bare var et forslag. Det er ikke en leg, for Kirsten kan huske dengang verden var presset og det liberale demokrati var under pres, det kan Rasmus ikke. Han har aldrig haft noget at kæmpe for. Christina Egelund fra Liberal Alliance stopper, hun kan ikke mere. Men Kirsten ved en ting eller to om hvad Christina Egelund har foretaget sig, siden hun fik en ny formand. Og så er der nyt om erhvervsminister Simon Kollerup! Kirsten læser højt fra tidende om den meget ordentlige mand. Han taler stadig flydende tysk!

 • Stemningen er nede, det er gråt både udenfor og indenfor i studiet, og Kirsten Birgit har taget sit rejsebornholmerur, der tikker livet væk, med på arbejde. Mikael Bertelsen kommer forbi, han kan ikke finde sin holder til clips, men måske kan det hele være lige meget. I det mindste har Kirsten Birgit oplevet Jan Stages to fingre skrive på en skrivemaskine, så har hun da det at se tilbage på. I dag skal Kirsten bevise, om hun har trænet en hamster til at sidde urørligt i en kop. Brødrene Price har meldt afbud til Kirstens foie gras-aften, så hun mangler flere af byens spidser og ringer derfor til Hella Joof. Kender hun til depression?

 • Rasmus, Kirsten og Nina er deprimerede i en sådan grad, at de overvejer at tage MDMA. End ikke et skræmt murmeldyr kan få dem i stødet, men så falder Kirsten over et såkaldt meme af nogle gæs, der får hende til at satse sine penge på, at det bliver det næste it-dyr. Og ganske apropos, så havde Kirsten i nat en af den slags drømme, der sidder i kroppen dagen efter. Men noget ved drømmen gav ikke mening. Hvad, der heller ikke giver mening, er, at Morten Messerschmidt skulle være skyldig i svindel, hvilket får Kirsten til at ringe rundt til medlemmer af Folketinget for at sørge for at hendes dreng ikke bliver smidt på porten. Og som om det ikke kunne blive værre, så viser det sig at Søren Fauli ikke har overholdt våbenhvilen, så Kirsten benytter sig af sin nyeste herskerteknik. Til sidst bliver humøret løftet lidt, da Rasmus tegner et billede af sig selv som barn. Et billede, som Kirsten mener, kunne bruge lidt retouchering.

 • Kirsten Birgit oplæser en Groft Sagt fra Berlingske, der sviner venstrefløjen. Det er groft, men sandt og lige et format for hende. Hun har også skrevet en grov Groft Sagt, så hun ringer til chefredaktør Tom Jensen for at høre, hvor hun skal sende den hen. Der er ikke meget omløb i kasketten hos Nina og Rasmus, hvad er der foregået bag Kirstens ryg? Kirsten er oprørt, hun har spekuleret hele natten efter hun blev ringet op af hr. Klaus, der er blevet forsøgt hvervet af Søren Fauli til hans bøfrestaurant. Men nu vil Kirsten ikke finde sig i det mere! OLAF overdrager Morten Messerschmidts sag til Bagmandspolitiet, men Kirsten tror slet ikke på sagen, sådan er Morten slet ikke, det er en hetz! Sofie Rye er skiftet til Radio 4 og ringer for en (meget ukonstruktiv) kommentar angående de brilleservietter Kirsten har reklameret for, og som har haft alvorlige konsekvenser. Og så ringer Direktøren fra Naturli’ Foods for at følge op på den reklame for kakaodrik, hun skulle lave for dem. Han er ikke helt tilfreds...

 • Güney går rundt og ligner en hængemule, måske pga. Fortnite, måske fordi han er kurder. Kirsten ved lige, hvad der er kurdernes problem, det er fuldstændig ligesom i Risk. Nina har håndteret en bussemandssituation professionelt, og Kirsten bliver klogere på Torben Chris-typen. Speaker-Allan kommer fordi for at skrive ugens rapport, mens privat-Allan havde en hylende sjov aften med Kirsten Birgit og Sir Cliff, der snart fylder 80. Kirsten Birgit ringer og inviterer Niels Pinborg og Dan Rachlin til en aften i fois grasens tegn. Men hvad med de unge og kendte? F.eks. Jan Glæsel?

 • Forlagsdirektøren for Kurterne Ravn og Strand ringer til Kirsten Birgit og beder hende genoverveje, om hun vil hjælpe dem, for situationen omkring deres samtalebog har taget en uheldig drejning. Tyrkerne Dudu og Umut ukommer med en bog, og det har store konsekvenser for Kurterne. Men hvad rager det hende? En vandpibecafé er sprunget i luften på Amager, det var aldrig sket på Frederiksberg for der er (næsten) ingen. Torben Chris har afslået Kirstens invitation til en aften i foie grasens tegn, så hun tænker på et modtræk, men bliver mødt af en kavalkade i herskerteknik. Kirsten Birgit har skrevet en over middel kulturkanyle om operaen Snedronningen. Jakob Ellemann har meldt afbud til Kirstens foie gras-aften, så hun ringer til andre af byens spidser. Kirsten har hørt Morten Messerschmidt holde en fantastisk tale om klimaet til kulturnatten i Dansk Folkepartis klimaværelse, hvor han kom med masser af gode løsninger. Men hvilke løsninger var det nu det var?

 • Kirsten Birgit er i chok, hvad i alverden bilder de sig ind at give Nobels fredspris til en, der rent faktisk har skabt fred, det er der jo ikke tradition for. Rasmus er dog ked af, at det ikke blev Greta Thunberg, for vi er jo i krig med naturen. Har Rasmus færdiggjort Kirstens influencervideo med brilleservietter? De skal være meget glade for, at de har fundet en anden branche, for ansøgningerne til den nye DAB-kanal er offentliggjort, og Radio24syv er færdig. Er der nogen, der har givet Kirstens bog om grænsen for satire videre? Når hun læser hvad Radio Loud har tænkt sig at gøre, så må de have læst det, for aldrig har hun læst om nogen, der forstår så godt, hvad satire går ud på. Og så med multimillionæren Puty Pie (sic) som nattevært! Direktøren for Naturli’ har brug for hjælp til at sælge sin kakaodrik, og vil gerne drøfte muligheden for et samarbejde, nu hvor Kirsten er blevet influencer. Torben Chris ringer, og ham er der ingen der løber om hjørner med. Bare Radio Loud ikke nupper ham…

 • Rasmus har tømmermænd efter han har været på hyggetur med Kirsten Birgit, hvor de bl.a. havde en helt særlig oplevelse med en ko. En forlagsredaktør ringer med en forespørgsel om Kirsten vil skrive forordet til en samtalebog med Kurt Strand og Kurt Ravn, men hvad har Kurt’erne nogensinde gjort for hende? Søren Fauli ringer og inviterer Kirsten og Rasmus til åbningen af Restaurant Bøf, men det er samme aften som Kirstens foie gras-aften. Hvem har den bedste gæsteliste? Kirsten har et vovet sats i ærmet, den tænkende mands komiker – Torben Chris. Han er all over! Keep your friends close, but keep your enemies real close som man siger. Kirsten fortæller om dengang hun fik sit fantastiske telefonnummer. Og så bruger Socialdemokratiet Joy Mogensens tragedie til at lukke munden på en kritiker af deres kulturpolitik. Føj for satan! Ikke engang mobberen Huxi Bach synker så lavt!

 • Kirsten Birgit har været ude at rejse, og medbragt en flaske rom, som hun og Rasmus smager, mens Speaker-Allan ringer fra et sommerhus i Aalbæk. Men hvorfor ringer han egentlig? Kirsten Birgit har fået opkaldt et mulddyr efter sig, og inviterer ham til navngivningsfesten. Socialdemokratiet vil indføre massiv øget overvågning, men hvori består den øgede overvågning, når vi allerede har det? Der er gået en prås op for Kirsten, for hvad skal hun med troværdighed, når hun kan være influencer og tjene store, fede penge? Vil Rasmus være den idiot, der filmer hende, mens hun rejser rundt og lader som om hun er interesseret i produkter? Men hvis de skal rejse verden rundt, så må de finde tilbage til den gnist der var engang…

 • Kirsten Birgit har været til den mest vidunderlige koncert med DR Symfoniorkestret, der spillede musik af vidunderbarnet Thomas Adès, men hvad der er mindre vidunderligt er, at Nina har en kasket på inden døre. Det er en uskik! Lars Aslan fra Socialdemokratiet bærer også hat i kirken og i Folketingssalen, men Kirsten gider ikke at se på det mere, for hun holder meget af skaldede mænd. Hun gider heller ikke at se på ham til den aften i foie grasens tegn, som hun er ved at arrangere for byens spidser, bl.a. biskoppen, Wikke og Rasmussen og Johanne Schmidt-Nielsen. Kirsten Birgit har fundet på noget nyt, der skal spice det hele lidt op, nemlig ”Den politiske eftermiddagspost”, hvor hun kan tale om alle de skidehamrende skøre og hjertevarme ting der skete til Folketingets åbning. Anne Linnet har skrevet en uhyggelig krimi, som Kirsten Birgit har fået første kapitel af, og den er fucked! Og så får Kirsten et mystisk opkald fra en japaner, der har gjort et højst besynderligt fund i en død hval…

 • Der er åbningsdebat i Folketingset, men Kirsten Birgit synes, det lyder som Absolute Politics 2019. Rasmus spørger hende om noget i hendes egenskab af at være Kirsten Birgit - er hun kørt træt? Hun trænger til at komme med på DAB, men Kirsten vil hellere være der, hvor hun kan gøre en forskel, nemlig i foie grasens verden. Hun er edderspændt foie grasende, så hun har skrevet en pik om foie gras – måske nok for sidste gang hun er på pikken. Hun ringer til kokken til foie gras fundraiseren med en idé til en ret, og til hr. (Chili) Klaus for at invitere ham til en aften i foie grasens tegn. Kirsten og Rasmus får besøg af lyseslukkeren Speaker-Allan, der har været på metro-crawl med radioens ledelse. Rasmus har fundet på en sjov, journalistisk øvelse, hvor de tager fat på et emne som er blevet diskuteret i et andet journalistisk program f.eks. Aftenshowet. Hvordan vil f.eks. debatten om negerdistrikt vs. fattigt distrikt foregå i Den Korte Radioavis?

 • Finansloven bliver fremlagt i dag, men hvorfor taler socialdemokrater så langsomt? Kirsten nailer nyhederne lige i røven som i gamle dage, Rasmus bliver helt rørt af at opleve hende gå på arbejde hver dag. Han elsker hende som en søn elsker sin faster. Men så må han bevise det! Kirsten ringer til Adam Price og inviterer ham til en fundraiser for foie gras. Hun kan garantere, at den kommer fra et dyr, der har levet et dyreliv. Hvorfor skal vi se Mette Frederiksen vaske sit tøj? Hvordan læser Rasmus Lars Løkkes opslag med forsimplet brug af dialektik? Og har han hørt om ham voldtægtsforbryderen, der er en kvinde? Dér kan man tale om platonisk dialektik.