Episodes

 • Voor deze aflevering is geen gastin uitgenodigd, maar Susannah geeft haar tips voor boek, beeld, geluid en algeheel inspirerende vrouwen, met aan het eind nog een paar shoot-outs naar gave wijven die haar leven onlangs nog een beetje beter hebben gemaakt.

  Het boek 'Girl, Woman, Other'  van Bernadine Evaristo is eerder al genoemd. Verder noem ik 'The Hate U Give' en 'On The Come Up' van Angie Thomas en 'Why I'm No Longer Talking To White People About Race' van Reni Eddo Lodge. Ik bespreek uitgebreid mijn liefde voor 'Bijna Echt' van Lisa van Campenhout en dat boek is, net als de andere titels die ik noem, te koop bij de grote online boekhandels en de kleine boekhandel bij jou om de hoek die zijn stinkende best doet om te overleven.

  De serie 'Crashing' kun je op Netflix kijken, 'Killing Eve' seizoen 1 en 2 staan op Videoland en seizoen 3 is gewoon op televisie, of je moet op NPO Plus kijken. Voor 'Fleabag' heb je Amazon Prime nodig. De release van de nieuwe Bond-film is uitgesteld, omdat 'No Time To Die' geen lekkere corona-gedachte was, en 'Run' kan ik nergens vinden, dus als jij hem ergens vindt, hou ik me aanbevolen. 

  De eenmalige Els Borst Netwerk podcast is te vinden op alle podcastplatforms. Je hebt deze podcast gevonden, dus die andere vinden lukt ook wel. Kajsa Ollongren en Kaouthar Darmoni zijn allebei op Instagram te vinden. 

  Lodie is op Instagram te vinden als @JOYbyLodie - check die dansjes. En de shout-out deze keer is naar alle dames die in deze podcast hebben opgetreden. 

  De foto bij deze aflevering is gemaakt door Elise van Zeeland, tijdens mijn interview met Kajsa Ollongren. Op de achtergrond zie je dus de werkkamer van de minister van Binnenlandse Zaken. Ik vind dat gaaf.

 • In deze aflevering van de Gave Wijven Podcast vertelt Baasnne Saeed, verse ex-scholier, toekomstig student geneeskunde en aspirant kinderpsychiater (maar misschien wordt het wel een heel andere specialisatie, want kiezen is moeilijk) en  en schrijfster, over haar carrière, activiteiten, nevenactiviteiten, voorkeuren, adviezen en handtas. Ze vertelt over hoe het was om van een internationale school in Slemani naar een gymnasium in Voorburg te gaan, waarom ze altijd al dokter wilde worden (maar ook archeoloog, architect of designer), hoe het voelt om in corona-tijd geen eindexamen te hoeven of mogen doen en het belang van voor jezelf opkomen en blij zijn met jezelf.  Als tips heeft Baasnne voor ons: 'You' op Netflix, 'Grey's Anatomy', zowel de boeken als de films 'The perks of being a wallflower', 'Little women' en 'The Hate U Give', de boeken van Harry Potter, het oeuvre van John Green, en de muziek van Harry Styles en Naz. Je kan Baasnne vinden op Instagram als @baasnne, want niemand heeft verder zo'n mooie naam. 

 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • In deze aflevering van de Gave Wijven Podcast vertelt Erna Kortlang, notaris en schrijfster, over haar carrière, activiteiten, nevenactiviteiten, voorkeuren, adviezen en handtas. Ze vertelt  over haar hart voor ondernemers, waarom ze zo graag als notaris benoemd wilde worden en hoe ze dat voor elkaar gekregen heeft, hoe onbelangrijk uiterlijk voor haar is en waarom ze vindt dat het schoolsysteem op de schop moet.  Als tips heeft Erna voor ons: 'Jouw gezicht morgen' van Javier Marias en de boeken van Salomon Kroonenberg, op televisie Op1, het journaal, in het algemeen qua beeld mooie schilderijen en de Franse chansons-playlist op Spotify. Je kan Erna vinden op LinkedIn. Haar boek heet 'Hoe lang zullen ze leven!?

 • Voor deze aflevering is geen gastin uitgenodigd, maar Susannah geeft haar tips voor boek, beeld, geluid en algeheel inspirerende vrouwen, met aan het eind nog een paar shoot-outs naar gave wijven die haar leven onlangs nog een beetje beter hebben gemaakt.

  Het boek 'Girl, Woman, Other'  van Bernadine Evaristo is te koop bij de grote online boekhandels en de kleine boekhandel bij jou om de hoek die zijn stinkende best doet om te overleven. 

  De serie 'Buffy the vampire slayer' is volgens mij bij geen enkele streamingdienst te kijken, en dat is merkwaardig, want er is heus wel markt voor. Ik stel voor dat we een enorme pressiecampagne gaan uitvoeren om die serie online te krijgen. Ik heb hem overigens op dvd, dus ik kan  altijd Buffy kijken.  

  De Diet Starts Tomorrow podcast is te vinden op alle podcastplatforms. Je hebt deze podcast gevonden, dus die andere vinden lukt ook wel. Van de Betches group kan ik ook de U up? podcast aanraden, en hun kijk op het nieuws, Betches Sup, is ook fijn om naar te luisteren.

  Je kunt een Passion Planner bestellen op www.passionplanner.com. Doe het - het heeft mijn leven veranderd. Plannerinspiratie kun je vinden op @passionplanner op Instagram. De boss lady van Passion Planner heet dus Angelia Trinidad.

  Ellen en de andere dames van Restaurant Wielinga mogen weer gasten ontvangen. Ga erheen, het is daar heerlijk!

  De foto bij deze aflevering is gemaakt door Lianne Keemink, en onderin de hoek zie je mijn Passion Planner van het academisch jaar 2019-2020. Mijn nieuwe is grijs en prachtig.

 • In deze aflevering van de Gave Wijven Podcast vertelt Ineke Lenssen, ondernemer, organisatie-ontwikkelaar en duo-voorzitter van de BV Leiden, over haar carrière, activiteiten, nevenactiviteiten, voorkeuren, adviezen en handtas. Ze vertelt over hoe ze uit Utrecht kwam om in de verpleging te gaan, hoe ze zich sindsdien heeft ontwikkeld tot ondernemer, waarom ze nooit met pensioen zal gaan en over haar basishouding als 'verbaasde kabouter'.  Als tips heeft Ineke voor ons: 'Mythos' en 'Heroes' van Stephen Fry, 'Een geschiedenis van de wereld door Moslimse ogen' van Tamim Ansary, op televisie de serie 'Tokidoki' en als muziek het oeuvre van Bach.  Je kan Ineke op Facebook vinden en op LinkedIn. Haar bedrijf, Joe Wie Ai, heeft natuurlijk een website: www.joewieai.nl.

 • In deze aflevering van de Gave Wijven Podcast vertelt Marianne van Velzen, trainer, coach, mediator, buurtbemiddelaar en stadsdichter van Leiden, over haar carrière, activiteiten, nevenactiviteiten, voorkeuren, adviezen en handtas. Ze vertelt over hoe het is om in corona-tijd poëzie te maken voor de stad, het belang om eens in de zoveel tijd van afstand naar dingen te kijken, en waarom we moeten stoppen met 'wij-zij'-denken. Als tips heeft Marianne voor ons: de boeken van Toon Tellegen, de poëzie van Ingrid Jonker en  'In ongenade' van J.M. Coetzee, de films 'Breaking the waves', 'As it is in heaven' en 'P.S. I love you' en als muziek The Smiths, Tindersticks, Dolly Parton en James Taylor.  Je kan Marianne op Facebook vinden, zowel privé als voor de poëzie,  op Twitter als @marianne_velzen, en op LinkedIn. Op Instagram als @marianne.vanvelzen.3; haar bedrijf, Wisselland, heeft natuurlijk een website: www.wisselland.nl. 

 • Voor deze aflevering is geen gastin uitgenodigd, maar Susannah geeft haar tips voor boek, beeld, geluid en algeheel inspirerende vrouwen, met aan het eind nog een paar shoot-outs naar gave wijven die haar leven onlangs nog een beetje beter hebben gemaakt.

  Het boek 'Dear Edward'  van Ann Napolitano is te koop bij de grote online boekhandels en de kleine boekhandel bij jou om de hoek die zijn stinkende best doet om te overleven. Datzelfde geldt voor 'Dingen anders doen' van Lianne Keemink; 'Dingen anders doen als je niet naar buiten mag' kun je gratis downloaden op haar website. 

  M en Op1 zijn doordeweeks elke dag op televisie, op NPO1, en zolang corona in ons leven is, kunnen we ook in het weekend Op1 kijken. Carrie ten Napel kun je op dinsdag zijn, Welmoed Sytsma op donderdag, Sophie Hilbrand op vrijdag en Fidan Ekiz op zondag. En mocht je een van deze dames of Margriet van der Linden zijn: bel me!

  De dames die ik noem uit mijn 101 liedjes playlist zijn: Hole, The Bangles, Catatonia, Björk, Garbage, Claudia de Breij, Sophie Ellis Bextor, Lana del Rey, Taylor Swift, Joan Osborne, Nena, Sam Browne, de Spice Girls en Blondie, en dan moet ik misschien nog iets van Rihanna, Beyoncé, Amy Winehouse, Madonna, Sleeper en Kim Wilde. Uiteindelijk zal de lijst op mijn blog verschijnen. 

  Kira Stokes is heel actief op Instagram als @kirastokesfit. Haar website is www.kirastokes.com, en meer informatie over haar app kun je hier vinden. 

  Dansblok heeft natuurlijk Instagram (@dansblok) en een website: www.dansblok.com. Live zijn ze natuurlijk beter. Eva Schreuder is op Instagram actief als @evaschreuder_jewelry en haar website is www.evaschreuder.nl.

  De foto bij deze aflevering is oud (uit 2015), maar ik vind hem te leuk om niet te gebruiken. Hij is gemaakt door Hans van Egdom.

 • In deze aflevering van de Gave Wijven Podcast vertelt Ameline Ansu, schrijfster van 'Van harte gecondoleerd - het boek over rouw zonder zwart randje', over haar carrière, activiteiten, nevenactiviteiten, voorkeuren, adviezen en handtas. Ze vertelt over hoe het is om roots in Drenthe en Sierra Leone te hebben, wat je allemaal meemaakt als je beide ouders op jonge leeftijd verliest, waarom het belangrijk is dat vrouwen goed gaan onderhandelen over hun salaris en haar droom om burgemeester te worden. Als tips heeft Ameline voor ons: de boeken 'F*ck die onzekerheid' van Vreneli Stadelmaier en 'Er is een speciale plek in de hel voor vrouwen die elkaar niet helpen' van Lize Marklund en Lotta Snickare, op Netflix 'Gavin and Stacey' en als muziek Vivaldi, The Roots en het North Sea Jazz festival.  Je kan Ameline op LinkedIn vinden en op Instagram als @ameline.ansu; haar website is www.ameline-ansu.nl. De foto van Ameline is gemaakt door Bente Maria Hilkens.

 • In deze aflevering van de Gave Wijven Podcast vertelt Anna Knobbout, schrijver, student rechten en muzikant over haar studie, carrière, activiteiten, nevenactiviteiten, voorkeuren, adviezen en handtas. Ze vertelt over hoe het is om in een band te spelen, haar droom om bij de meldkamer te werken, hoe ze een dichtbundel schreef over haar depressie en de waarde van positief roddelen. Als tips heeft Anna voor ons: het boek 'Little Spy Eye' van haarzelf, de serie 'Killing Eve' en muziek van Soccermommy. De band waar Anna in speelt heet The Incident; begin augustus is er muziek beschikbaar op Spotify. Je kan Anna als @asknobbout en @littlespy_eye op Instagram vinden.

 • Deze aflevering van de Gave Wijven Podcast is opgenomen op 8 maart, inderdaad, Internationale Vrouwendag, op de presentatie van de Leidse 50, een lijst van 50 vrouwen die het afgelopen jaar het verschil maakten in Leiden. Tot mijn eigen grote trots sta ik zelf ook op de lijst, in de categorie 'overig', waarbij deze podcast een van de redenen was voor mijn nominatie!. 

  Tijdens de borrel na de presentatie sprak ik kort met Hiske Faber, Gertru Diender, Ariëla Netiv, Gebke van Gaal, Joanne van der Leun, Nathalie Lecina en Fransje Barnard, en wat uitgebreider met Kirsten Zitman, de ambassadeur van de Leidse 50. 

  Er komen een boel tips van allerlei aard voorbij, zoals het kookboek 'Sijtje op recept', 'Nobody's Wife' van Anouk en de documentaire for Sama. De belangrijkste tip komt van Fransje: 'Kijk om je heen en zie wat voor mens er naast je staat.' Laten we ons die vooral ter harte nemen!

  De foto is gemaakt door de onvolprezen Emile van Aelst, ook wel bekend als de Leidse Glibber. 

 • Deze aflevering van de Gave Wijven Podcast is opgenomen op het 'Mind the gap' event, ter gelegenheid van de eerste verjaardag van Feminist Evolution Leiden. Tijdens de pauzes van het prachtige programma sprak ik kort met Mojdeh Feili, Ingeborg van der Ven, Lisanne van 't Riet en Paula Breuning, en wat uitgebreider met Rosanne Schot, de bazin van FEL. Hou rekening met gezellige cafégeluiden op de achtergrond!

  Mojdeh is als @mosh212 te vinden op Instagram en Twitter. Haar boekentip is 'Woman on the edge of time' van Marge Piercy.

  Ingeborg heeft een eigen site, www.ingeborgvanderven.nl, op Instagram is ze @ingeborgven en op Twitter @ingeborgvanderv. Ze spreekt enthousiast over 'Inferior' en 'Superior' van Angela Saini.

  Lisanne is op Instagram te vinden als @lisanne.mariette en op Twitter als @LisanneMariette. Haar boekentip is 'Becoming' van Michelle Obama.

  Paula  kun je alleen live spreken, want ze doet niet aan sociale media. Best verfrissend. De website die ze ons adviseert is www.socialevraagstukken.nl.

  Rosanne is @bouqiniste op Twitter en @rosanneschot op Instagram. Haar filmtip is Hidden Figures, en haar boekentip is ''t Hooge Nest' van Roxane van Iperen.

  Voor meer informatie over FEL: www.feleiden.nl. Meld je vooral aan voor de nieuwsbrief, die is prachtig!

 • In deze aflevering van de Gave Wijven Podcast vertelt Inge de Fluiter, schetstolk, schetscoach en eigenaar van de Schetswinkel in Leiden over haar carrière, activiteiten, nevenactiviteiten, voorkeuren, adviezen en handtas. Ze vertelt over hoe het is om als Brabander in Leiden te zijn terechtgekomen, haar droom om een winkel te hebben, hoe ze na 1 jaar bouwkunde studeren bij de studentendecaan terecht kwam en een heel andere route koos, en waarom we moeten stoppen met proberen en iets gaan doen. Als tips heeft Inge voor ons: het boek 'Draw To Win' van Dan Roam, op YouTube 'Draw Your Future' van Patti Dobrowolski, het boek 'Een Klein Leven' van Hanya Yanagihara, het hoorcollege 'Acht filosofische miniaturen' en de Spotify playlist 'Kungs'. Je kan Inge op LinkedIn vinden; ze is @schetswinkel op Instagram en Pinterest.

 • In deze aflevering van de Gave Wijven Podcast vertelt Lianne Keemink, schrijver en studentendecaan, over haar carrière, activiteiten, nevenactiviteiten, voorkeuren, adviezen en handtas. Het is een bijzondere aflevering, want Lianne is de eerste gastin van de Gave Wijven Podcast die een tweede keer mag terugkomen, maar dat is terecht, want Lianne heeft een nieuw boek uit: 'Dingen anders doen', over gewoonteverandering. Ze vertelt over hoe het boek tot stand is gekomen, waarom ze kiest voor zo'n persoonlijke stijl en legt uit waarom ze nog steeds al haar spullen in een rugzak vervoert. Als tips heeft Lianne voor ons: haar eigen boek (NATUURLIJK), de serie 'Medical Police' op Netflix, en de muziek van Mr. Eazi, al dan niet samen met Nonso Amadi. Je kan Heidi op Instagram en Twitter vinden (@liannekeemink), op Medium is ze @selfhelphipster en haar Engelstalige website is www.theselfhelphipster.com.  En haar boeken liggen in de boekhandel! De foto van Lianne is gemaakt door Mariët Mons.

 • Voor deze aflevering is geen gastin uitgenodigd, maar Susannah geeft haar tips voor boek, beeld, geluid en algeheel inspirerende vrouwen, met aan het eind nog een paar shoot-outs naar gave wijven die haar leven onlangs nog een beetje beter hebben gemaakt.

  Het boek 'How To Fail: Everything I've Ever Learned From Things Going Wrong'  van Elizabeth Day is te koop bij de grote online boekhandels en de kleine boekhandel bij jou om de hoek die zijn stinkende best doet om te overleven. Datzelfde geldt voor 'The Party'. Haar podcast heet ook 'How To Fail', en als je deze podcast weet te vinden, weet je vast ook wel een andere podcast te vinden.

  Lily's Garden kun je gratis downloaden in App Store van Apple, maar ik herhaal: op eigen risico en ik heb er nog nooit 1 cent aan uitgegeven; ik adviseer jullie dat ook niet te doen. 

  De nummers die ik noem uit mijn playlist zijn: 'Walking On Sunshine' van Katrina & The Waves, 'Raise Your Glass' van Pink, 'Celebrity Skin' van Hole, 'Showing Out (Get Fresh At The Weekend)' van Mel & Kim, 'Ready To Go' van Republica, 'Romeo Me' van Sleeper, 'Something's Jumping in Your Shirt' van Malcolm McLaren (de vrouwenstem is van Lisa Marie), 'All About That Bass' van Meghan Trainor en natuurlijk 'Work B*tch' van Britney Spears.

  Ik heb te veel waardering voor Anne Wensing om te gaan kijken of ze ook op Insta is. Haar pagina van het UMC Utrecht is hier. Ze is wel op LinkedIn, maar ik heb nog niet met haar geconnect, ook al ben ik een enorme fangirl.

  Helmi en Sophia hebben natuurlijk een website: www.faasest2016.nl. Op Instagram zijn ze heel actief als @faas.est.2016. 

 • In deze aflevering van de Gave Wijven Podcast vertelt Heidi Olijerhoek, eigenaar en oprichter van Babassu, over haar carrière, activiteiten, nevenactiviteiten, voorkeuren, adviezen en handtas. Ze vertelt over hoe ze in 1998 een klein bedrijf in Leiden opstartte en er vervolgens voor gezorgd heeft dat ze nu 5 vestigingen en een goedlopende webshop heeft, dat het belangrijk is dat je als ondernemer niet te snel moet willen groeien, wat het belang ervan is dat je goed in je vel steekt en waarom het soms fijn is om naar keiharde gitaarmuziek te luisteren. Als tips heeft Heidi voor ons: de boeken van Niccolò Ammaniti, de serie 'Black Mirror', de films 'Jagten', 'Festen' en 'Crouching Tiger, Hidden Dragon', de muziek van Metallica, Jimi Hendrix, Rage Against The Machine, Cat Power, Eric Satie, en 'Psyence Fiction' van Unkle. Je kan Heidi op LinkedIn vinden; de website van Babassu is www.babassu.nl. 

 • In deze aflevering van de Gave Wijven Podcast vertelt Meta Knol, directeur van Museum de Lakenhal, over haar carrière, activiteiten, nevenactiviteiten, voorkeuren, adviezen en handtas. Ze vertelt over hoe het was om het hele veranderingsproces dat de Lakenhal heeft meegemaakt te begeleiden, hoe het is om een leven op hakken en een leven op laarzen te hebben en waarom we af moeten van onze groeiverslaving. Als tips heeft Meta voor ons: de tentoonstelling over Artemisia Gentileschi (hopelijk snel weer te bezoeken in de National Gallery in Londen), het oeuvre van Steve McQueen, Museum Insel Hombroich in het Ruhrgebied, en 'Try' van Bugge Wesseltoft en Sidsel Endressen. Je kan Meta op Twitter vinden als  @KnolMeta en ze is op LinkedIn. De foto van Meta is van Rob Overmeer.

 • Voor deze aflevering is geen gastin uitgenodigd, maar Susannah geeft haar tips voor boek, beeld, geluid en algeheel inspirerende vrouwen, met aan het eind nog een paar shoot-outs naar gave wijven die haar leven onlangs nog een beetje beter hebben gemaakt.

  Het boek 'Thrive: The Third Metric to Redifining Success and Creating a Life of Well-being, Wisdom and Wonder'  van Ariana Huffington is te koop bij de grote online boekhandels en de kleine boekhandel bij jou om de hoek die zijn stinkende best doet om te overleven.

  Bombshell draait op het moment in geen enkele bioscoop in Nederland (want alle bioscopen zijn dicht, maar daarvoor draaide hij ook niet meer), dus het wordt even wachten tot hij online beschikbaar komt. Maar geduld is een schone zaak, dus dat scheelt.

  Rihanna is op Instagram @badgalriri. De foto's van Rihanna met een glas wijn in haar hand kun je hier zien.

  Sarah Knight is op Instagram te vinden als @mcsnugz, en ook haar boeken zijn overal te koop. Ik zou beginnen met 'The Life Changing Magic of Not Giving a F*ck' en 'Het You Shi*t Together', als je daarna zin hebt in meer zijn er nog 4 of 5 boeken.

  Cora Kemperman als bedrijf is inmiddels dicht. Op de sample sale heb ik Cora Zelf ontmoet, en het was prachtig. Het Instagram-account @corakemperman is nog actief, maar ik weet niet hoe lang nog. Ik heb in elk geval een voorraad ingeslagen die mij tot mijn pensioen aangekleed gaat houden.

 • In deze aflevering van de Gave Wijven Podcast vertelt Gemma Lago, die een bureau voor coaching en communicatie heeft, over haar carrière, activiteiten, nevenactiviteiten, voorkeuren, adviezen en handtas. Ze vertelt over hoe het was om als voorzitter van Groen Links Leiden de groei van kleine oppositiepartij naar grote collegepartij mee te maken, hoe ze haar eigen bedrijf heeft opgestart, het belang van vragen stellen en waarom je prima kinderen en een LAT-relatie met elkaar kan combineren. Als tips heeft Gemma voor ons: 'Frozen 2', de boeken 'Scanners' en 'Refuse to Choose' van Barbara Sher, 'Lean In' van Sheryl Sandberg en 'Het monogame drama' van Simone van Saarloso, en de muziek van Miles Davis, Philip Glass, Arvo Pårt en Heather Nova. Gemma's bedrijf is te vinden op www.lagocoaching.nl en ze is op LinkedIn: www.linkedin.com/in/glago/.

 • In de eerste aflevering van het tweede seizoen van de Gave Wijven Podcast vertelt Elise van Zeeland, Government Relations Advisor New Energies bij Shell, voorzitter van het Els Borst Netwerk en mede-oprichter van écrassée, over haar carrière, activiteiten, nevenactiviteiten, voorkeuren, adviezen en handtas. Ze vertelt over hoe het was om politiek adviseur van maar liefst 2 fractievoorzitters te zijn geweest, waarom ze een overstap maakte naar Shell, en het belang van netwerken voor vrouwen. Als tips heeft Elise voor ons: de documentaire 'Inside Bill's Brain' (op Netflix te zien), 'The Moment of Lift' van Melinda Gates, zowel 'Lean In' als 'Option B' van Sheryl Sandberg en 'Simone de Beauvoir - een leven' van Kate Kirkpatrick, en het volledige oeuvre van Céline Dion. Je kan Elise op Twitter vinden als  @ElisevanZeeland  en ze is op LinkedIn: www.linkedin.com/in/elisevanzeeland.

 • Voor deze aflevering is geen gastin uitgenodigd, maar Susannah geeft haar tips voor boek, beeld, geluid en algeheel inspirerende vrouwen, met aan het eind nog een paar shoot-outs naar gave wijven die haar leven onlangs nog een beetje beter hebben gemaakt. Het boek 'VOX' van Christina Dalcher is te koop bij de grote online boekhandels en de kleine boekhandel bij jou om de hoek die zijn stinkende best doet om te overleven. 'Britanny runs a marathon' kun je zien op Amazon Prime als je daar een abonnement op hebt, in een bioscoop als die een gave programmeur heeft of eventueel door te zoeken in de donkere krochten van het internet, maar daar weet ik verder niks van. Tanya Tucker is veelvuldig te vinden op Spotify en in je platenzaak. Iskra Lawrence is op Instagram te vinden als @iskra, en daar vind je ook linkjes naar haar andere activiteiten; Ashley Graham is op Instagram @ashleygraham en haar podcast heet Pretty Big Deal. Ik noem ook Kira Stokes (@kirastokesfit); zij heeft ook een heel fijne app, die heet 'Kira Stokes' met als byline 'Get stoked on the go' en met 'stoked' wordt kennelijk bedoeld 'pijn aan je kont', maar het zijn fijne oefeningen. De verschillende vrouwen die in deze podcast hebben opgetreden kun je vinden in, je raadt het al, deze podcast - en by de shownotes van hun afleveringen staan ook hun gegevens. Tot het volgende seizoen!