Episodes

 • I denne episoden tas du med tilbake til det fantastiske året 1953 - året da Sportsklubben endelig fikk spille cupfinale på Ullevaal. Lars leser dikt (!) og disker opp med en rekke herlige fakta fra dette innholdsrike året. Av mer dagsaktuelle saker, gleder panelet seg stort over at LSK endelig kan trene og spille kamper igjen. Markedsavdelinga får velfortjent hyllest, og det viser seg at Mottaket har fått en ny sponsor. Lytterne får svar på innsendte spørsmål, og gutta kan avsløre at de nå har begynt å selge bøker.
  Harde Mottak er en podcast om Lillestrøm Sportsklubb, der Lars Raastad, Trym Hogner og Patrick Ween snakker om absolutt alt som rører seg i og rundt klubben. Og ganske mye annet.

 • Podcasten har blitt hele to år gammel, og fødselsdagen feires med å innvie et splitter nytt studio. Det legger heller ingen demper på stemninga at Trym endelig er tilbake igjen, etter å ha vært dypt savnet av både lytterne og det øvrige Mottaket. Dette er den 52. ordinære episoden av Harde Mottak, og panelet tar derfor turen tilbake til 1952. Det året debuterte LSK i Hovedserien, og Lillestrøm stadion ble til olympisk grunn. Det har skjedd lite i klubben siden sist, men panelet får diskutert både nyansettelser i markedsavdelinga og det nye serieoppsettet. Det blir også diskusjoner rundt ting man fortsatt venter på at skal skje, og lytterne får selvfølgelig svar på en rekke innsendte spørsmål.
  Harde Mottak er en podcast om Lillestrøm Sportsklubb, der Lars Raastad, Trym Hogner og Patrick Ween snakker om absolutt alt som rører seg i og rundt klubben. Og ganske mye annet.

 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • Harde Mottak er tilbake igjen etter et lite opphold! Det er forsvinnende lite som skjer på den sportslige fronten om dagen, men utenfor banen skjer det litt av hvert. Ikke minst har det vært arrangert årsmøte i Sportsklubben, og det er naturligvis et viktig tema for denne episoden. Panelet diskuterer både regnskapet for 2020, budsjettet for 2021 og selvfølgelig alle forslagene som ble behandla på årsmøtet. Dette er ordinær episode nummer 51 av Mottaket, og i den anledning blir åpninga av Åråsen i 1951 gjennomgått på detaljert vis. Lytterne får svar på en rekke innsendte spørsmål, og de får også svar på mange ting de ikke spurte om.
  Denne gangen besto Harde Mottak av programleder Lars Raastad, Patrick Ween og supervikar Morten Galåsen (med tjukk L).

 • Harde Mottak feirer Helland-overgangen med å gi ut den 50. ordinære episoden, og i anledning episodenummeret snakkes det om en rekke begivenheter fra året som innledet 1950-tallet - klubbens første storhetstid. Trym Hogner har blitt så positiv til Sportsklubben at han har måttet gi fra seg mikrofonen til Morten Galåsen i denne episoden, som blant annet byr på en del gledelig overgangsprat. Lytterne har sendt inn et Oksefjell av spørsmål, og disse besvares etter beste evne. Her får du de verste overgangene fra LSK til andre klubber, de beste trønderne i LSK-historien, de mest minneverdige overgangsvinduene og LSK-spillere som på ingen måte har levd opp til forventningene.
  Harde Mottak er en podcast om Lillestrøm Sportsklubb, der Lars Raastad, Trym Hogner og Patrick Ween snakker om absolutt alt som rører seg i og rundt klubben. Og ganske mye annet.

 • Etter mye mas fra mottakerne, har gutta omsider kommet seg på plass bak mikrofonene for andre gang i annerledes-året 2021. I denne episoden blir lytterne kjent med LSK-koret Vårbløita, før samtalen dreies over på mer sportslige temaer. LSK har spilt en internkamp, og Mottaket gleder seg over at det endelig skal legges nytt gress på Åråsen. I likhet med de fleste andre er panelet begeistret over klubbens aktiviteter på overgangsmarkedet, men det settes også spørsmålstegn ved om klubben virkelig har råd til alle spillerkjøpene. Alle overganger ut og inn diskuteres grundig, og som vanlig har lytterne sendt inn en rekke interessante spørsmål.

  Harde Mottak er en podcast om Lillestrøm Sportsklubb, der Lars Raastad, Trym Hogner og Patrick Ween snakker om absolutt alt som rører seg i og rundt klubben. Og ganske mye annet.  

 • Harde Mottak er tilbake! Den tredje sesongen av podcasten åpner med mye overgangsprat. Hva synes panelet om signeringene som er gjort så langt? Hva mer trenger klubben å få inn? Det har skjedd store ting på hjemmebane for en av gutta, men nyhetene stopper ikke der: Mottaket seiler nemlig inn i ukjente farvann på sosiale medier. Det settes sannsynligvis rekord i antall besvarte spørsmål fra lytterne, noe som blant annet fører til diskusjoner omkring terminlista, handlevogn vs. handlekurv og sammensetning av den perfekte Eliteserien.
  Harde Mottak er en podcast om Lillestrøm Sportsklubb, der Lars Raastad, Trym Hogner og Patrick Ween snakker om absolutt alt som rører seg i og rundt klubben. Og ganske mye annet.

 • I denne spesialen tar vi farvel med en islandsk helt i ArnórSmárason. Arnór forteller her om hvordan han endte opp i LSK, og hvordan detvar å være med på redningsoperasjonen i 2018. Han deler åpenhjertig om sinestore oppturer og mange nedturer i gult og svart, og han legger ikke skjul påsin store begeistring for LSK-fansen. Her blandes scoringer og derbyseier medstore skadeproblemer og et grusomt nedrykk, i det som på mange måter er enfølelsesladd samtale. Vi takker Arnór for at han stilte opp for Mottaket, og viønsker ham alt godt når han nå skal fortsette karrieren på Island.

  Det er Patrick Ween og Lars Raastad som har tatt en prat medArnór Smárason i denne episoden av Harde Mottak.

 • Den 47. ordinære episoden av Harde Mottak blir også årets siste, og i anledning episodenummeret snakkes det om Tommys 47 landskamper og at det i år er 47 år siden han takket nei til å erstatte Johan Cruyff i Ajax. Mottaket har vært på jobb for LSK, og hadde da gleden av å møte en rekke av de faste lytterne. Siden forrige episode har en rekke personer forlatt Sportsklubben, og i den forbindelse deles det ut mye ros og gode ord. Panelet gleder seg stort over at klubben har kjøpt selveste Kaan Kairinen, og mye av episoden går med til å diskutere hvilke andre grep som bør gjøres på overgangsmarkedet foran comebacket i Eliteserien.
  Harde Mottak består av programleder Lars Raastad og hans faste kompanjonger Trym Hogner og Patrick Ween.

 • I den 46. ordinære episoden av Harde Mottak har opprykksrusen på ingen måte lagt seg, men gutta leverer en noe mer strukturert og seriøs episode enn den foregående. Det blir litt prat om spilleren som har scoret tredje flest mål i for LSK på øverste nivå, nemlig Tom "Bukken" Gulbrandsen med sine 46 nettkjenninger. Det skjer en del rundt klubben i disse dager, med spillere som ryktes inn og ut, en kommende nyansettelse i administrasjonen, sesongkortsalg, juleauksjon og så videre. Spørsmålsrunden er som vanlig med, etter at lytterne fikk mulighet til å sende inn spørsmål i siste liten. Panelet drøfter også den foregående og den kommende kampen, riktignok ikke i like stor detalj som til vanlig. Ukas Normann går til en gjeng som gjør en stor dugnadsinnsats for klubben i disse dager.
  Harde Mottak består av programleder Lars Raastad og hans faste kompanjonger Trym Hogner og Patrick Ween.

 • Lillestrøm Sportsklubb skal spille i Eliteserien i 2021. Vi gjentar: Lillestrøm Sportsklubb skal spille i Eliteserien i 2021! Denne episoden er selvfølgelig en eneste lang feiring av opprykket. Med i dagens panel er Morten Galåsen, og sammen med de tre faste medlemmene av Mottaket oppsummerer han den historiske dagen 7. desember 2020. Gutta ser både bakover og framover i tid, men mest av alt handler episoden om Øyeblikket da opprykket ble sikra. Morten Sundli, Henrik Kristiansen og alle de andre Kisa-gutta med hjertet i Sportsklubben får sin fortjente hyllest, og i en sådan stund klarer panelet til og med å være glad i Kisa, Jessheim og Kurt Kemi. Gratulerer så mye med opprykket til alle i fuglafamilien!
  Harde Mottak består av programleder Lars Raastad og hans faste kompanjonger Trym Hogner og Patrick Ween. I denne episoden er også Morten Galåsen "bidragsyter".

 • I den 45. ordinære episoden av Harde Mottak er selvfølgelig stemningen god, all den tid LSK gikk av med seieren i den ekstremt avgjørende hjemmekampen mot YMCA Oslo. André Krogsæter får velfortjent hyllest for å ha scoret 45 seriemål for klubben, og ikke minst for å ha stått bak alle fire målene i cupfinalen mot VIF i 1985. Foregående kamp blir som vanlig evaluert, der særlig Aleksander Melgalvis får ros for nok en gang å ha tatt ansvar i en avgjørende kamp. I spørsmålsrunden får lytterne svar på hvem panelet foretrekker av Kaan Kairinen og Markus Solbakken, Patrick kommer med interessant statistikk rundt LSKs prestasjoner i 2020 og gutta tar stilling til om de helst vil være et topplag i OBOS eller et bunnlag i Eliteserien. Mot slutten av episoden vendes blikket mot det som skal skje på Hamar på søndag, og Ukas Normann går denne gangen til en skapning fra Kløfta.
  Harde Mottak består av programleder Lars Raastad og hans faste kompanjonger Trym Hogner og Patrick Ween.

 • I den 44. ordinære episoden av Harde Mottak markeres det at det er 44 år siden gullet i 1976, samt at panelet gremmes over at Ole Einar Martinsen, i drakt nummer 44, i sin tid ble hentet inn for å erstatte selveste Dennis Schiller. Episodens store tema er selvfølgelig sesonginnspurten og ikke minst hvordan terminlista er lagt opp. Kongsvinger får passet sitt kraftig påskrevet. Gutta må svare ja eller nei på om det blir opprykk og det spekuleres i om ikke en venstreback fra Rælingen kan være en god forsterkning for 2021. Mottaket gir lytterne sine tanker om hvordan OBOS-ligaen ender, og to avdøde legender, en lokal og en global, får sine velfortjente hyllester.
  Harde Mottak består av programleder Lars Raastad og hans faste kompanjonger Trym Hogner og Patrick Ween

 • Lytterne bør være takknemlige for at den 43. ordinære episoden av Harde Mottak ikke ble spilt inn etter skandalekampen mot Kisa, men heller etter den svært viktige seieren mot Jerv. Begge kampene blir gjennomgått av panelet, og den ene får naturligvis mer hederlig omtale enn den andre. Mottaket markerer i denne episoden at det er 43 år siden den fantastiske 1977-sesongen, og kommer innom gladnyheter som at klubben er i grønn sone økonomisk og at det er skrevet proffkontrakter med en haug unggutter. I spørsmålsrunden kåres blant annet tidenes beste spillernavn, før det lades opp til hjemmekampen mot KFUM kommende søndag.
  Harde Mottak består av programleder Lars Raastad og hans faste kompanjonger Trym Hogner og Patrick Ween.

 • Humøret i denne episoden av Harde Mottak er sterkt preg av den elendige andreomgangen i kampen mot Åsane, i tillegg til det faktum at LSK viser tegn til en aldri så liten formsvikt. For andre episode på rad blir det prat om Claus Reitmaier i forbindelse med episodenummeret, før gutta graver seg dypt ned i analysen av tapet mot Åsane. Språkspalten er tilbake for første gang på en stund, der Patrick briljerer med egne teorier om nynorsk og Lars må beklage en uheldig språktabbe i forrige episode. Nok en gang blir det Lillestrøm-nostalgi i spørsmålsrunden, men det blir også sportslige diskusjoner om manglende rotasjon i et tett kampprogram og kvaliteten på backfireren. Panelet forlanger at Sportsklubben kjører over Kisa og Jerv i de to neste kampene, og mannen bak LSKs nydelige hymne kåres til Ukas Normann.
  Harde Mottak består av programleder Lars Raastad og hans faste kompanjonger Trym Hogner og Patrick Ween.

 • I den 41. ordinære episoden av Harde Mottak gis det selvfølgelig betydelig plass til den fantastiske Claus Reitmaier. For hvem kan vel glemme debuten hans mot VIF, strafferedninga på Lerkendal og ikke minst det umulige krumspringet i hjemmekampen mot Start i 2005? LSK står med to enormt viktige seire på de to siste kampene, og panelet er naturlig nok storfornøyde med situasjonen klubben nå har satt seg i. Samtidig er det ikke alle i Mottaket som er like fornøyde med prestasjonen mot Tromsø, og den diskusjonen fortsetter i spørsmålsrunden med et spørsmål om tilfeldigheter i fotball. Bjørkelangen kommer merkelig nok godt ut av spørsmålsrunden, der også Melgalvis blir lansert som presidentkandidat i USA. Mot slutten av episoden lades det opp til den ekstremt viktige hjemmekampen mot Åsane, og Ukas Normann går til en som har stilt sin tid til disposisjon for klubben i 2020.
  Harde Mottak består av programleder Lars Raastad og hans faste kompanjonger Trym Hogner og Patrick Ween.

 • I den 40. ordinære episoden av Harde Mottak er paneldeltakerne tilbake i sine respektive hjem, i og med at studioet er stengt som en følge av strengere smitteverntiltak i hovedstaden. Det hindrer imidlertid ikke gutta i å levere sterke meninger om det som rører seg i Sportsklubben, og i denne episoden er det naturligvis mye fokus på det sportslige. Sesongen går nemlig inn i en svært avgjørende fase, og både foregående og kommende kamper blir behørig diskutert. Lærer Lars leverer en liten leksjon om klubbens historie fra 1940 til 1945, og Patrick er krystallklar når han tar et oppgjør med LSK-supporternes behov for å peke ut syndebukker. Trym synes det er en ære å bli parodiert av Aleksander Melgalvis, og Mottaket kårer topp 3 kunstverk i Flisbyen.


  Harde Mottak består av programleder Lars Raastad og hans faste kompanjonger Trym Hogner og Patrick Ween.

 • Mottaket er tilbake med den 39. ordinære episoden av podcasten, og endelig er panelet fulltallige igjen. Lars kan fortelle om det tilbakelagte leirskoleoppholdet, mens Patrick og Trym har en etterlengtet bortetur til Trøndelag med seg i bagasjen. Uavgjortkampen i Ranheimsfjæra blir gjennomgått og analysert i detalj, og gutta diskuterer om noe kunne vært gjort annerledes for å ri seieren i land mot slutten av kampen. Spørsmålsrunden er som vanlig innholdsrik, og den største diskusjonen blir omkring Sportsklubbens største feilkjøp gjennom tidene. Mot slutten lades det opp til de to kommende kampene, før avdøde Frank Aanerud minnes. Episodens tittel er selvfølgelig hentet fra hans legendariske LSK-låt.
  Harde Mottak består av programleder Lars Raastad og hans faste følgesvenner Trym Hogner og Patrick Ween.


 • I den 38. ordinære episoden av Harde Mottak blir lytterne, og paneldeltakerne, utsatt for en litt sløv programledelse fra vikar Morten Galåsen som må steppe inn siden Lars Raastad er på leirskole. Vi gleder oss over 6 strake seire, forteller om treningskampen mot Stabæk tidligere denne uka og svarer, stort sett, på de innkomne spørsmålene fra mottakerne. Torbjørn Kallevåg sin nesten-overgang til AAFK blir gjenstand for diskusjon, et par generelle verdensproblemer blir løst - og vi mimrer tilbake til et par grusomme opplevelser i Ranheimsfjæra før helgens borteoppgjør mot RIL. I tillegg får Gilbert en fortjent hyllest. Harde Mottak består av programleder Lars Raastad, denne gangen erstattet av Morten Galåsen, og de relativt faste paneldeltakerne Trym Hogner og Patrick Ween.

 • Mottaket har med seg Amund Lutnæs fra Eurosport og tar en komplett gjennomgang av "sommerens" overgangsvindu i OBOS-ligaen. Alle lagenes transferaktivitet presenteres i den rekkefølgen klubbene lå på tabellen da vinduet stengte ved midnatt 06.10.20.

 • Dette er den 50. episoden av Harde Mottak, og her overskygges alt av at panelet er i ekstase over kvalitetene til Kaan Kairinen. Lars måtte ikke ha vikar allikevel, dessverre vil noen kanskje si, men til gjengeld har han gravd fram ymse statistikk med tallet 37 i seg. Dette er nemlig den 37. ordinære episoden av Harde Mottak, der både den foregående og den neste kampen blir behørig diskutert. Panelet kan avsløre at LSK kompenseres med 6,2 millioner kroner for tapte inntekter hittil i 2020, samtidig som lytterne får nyttig informasjon om alle spillerne LSK har signert de siste dagene. Panelet svarer etter beste evne på de innsendte spørsmålene, og ukas Normann går til mannen bak en digital dugnad uten sidestykke. Harde Mottak består av programleder Lars Raastad og paneldeltakerne Trym Hogner og Patrick Ween.