News – Ukraine – Popular podcasts

  • What makes you a heretic? Journalist Andrew Gold believes that, in an age of group-think and tribes, we need heretics - those who use unconventional wisdom to speak out against their own groups, from cancelled comedians and radical feminists to cult defectors and vigilantes hunting deviants.

    Learn from my guests how to rebel, think differently and resist social contagion. From Triggernometry's Francis Foster and the world's most cancelled man Graham Linehan to ex-Hasidic Jew Julia Haart and gender critical atheist Richard Dawkins. These are the people living with the weight of their own community's disappointment on their shoulders.

  • Ранкове допіо — це огляд новин від Sebto. Для Тебе ми зменшуємо інформаційний шум і знаходимо те, на що інші не звертають уваги. З нами Ти зможеш поставити на паузу телеграм-канали, де що 30 секунд оновлюється інформація, і піти погуляти, або випити води, або заснути на годину раніше. Про все, що дійсно має значення, ми Тобі повідомимо.

    Щотижня у понеділок та п’ятницю. О 7:17, якраз до першої кави. Можна читати, а можна слухати. Шукай у Telegram, на Spotify, Apple Podcasts, YouTube, Megogo чи на іншій улюбленій платформі.

  • Щомісяця ми обговорюємо найцікавіше зі світу українського ІТ, а ще спілкуємося з представниками нашої спільноти.

  • Привіт! Це експериментальний подкаст про міжнародну політику (і не лише), який для вас готують Оленка Куренкова та Олег Павлюк. Тут - наш довгоочікуваний реліз, де ми забуваємо прізвища політиків, помиляємося, недоречно сміємося, але максимально душевно розповідаємо про міжнародку. Сподіваємося, вам буде цікаво це слухати! Не забудьте, що ми страшенно очікуємо на фідбек.

  • Radio NV – всеукраїнська розмовна радіостанція.

  • Це подкаст з невимушеними розмовами із світовими інтелектуалами про Україну та українців під час війни. Щотижня журналістки Наталя Гуменюк та Ангеліна Карякіна із своїми гостями говорять про те, як країна відкривається світу та разом рефлексують про тектонічні зсуви всередині неї і те, як війна проти України змінює світ.

  • Подкаст «Цей дощ надовго» повертається з новими форматами. Відтепер керівник воєнного напрямку фонду «Повернись живим» Андрій Римарук стане головним ведучим та продовжить розповідати про актуальні події на фронті, аби краще зрозуміти реалії війни, залучаючи до етерів експертів, волонтерів та військових. Новий сезон включатиме в себе нові формати етерів. Серед яких: розмови Андрія з експертами, етери, де ведучий відповідатиме лише на ваші запитання та підсумки важливих подій місяця. СЕО онлайн-медіа «Свідомі» Анастасія Бакуліна долучатиметься лише до етерів лише для підбиття підсумків місяця.

  • Я Петро Заставний - продюсер гурту TVORCHI, ресторатор, інфлюенсер та батько.
    Це моє подкаст шоу про зустрічі з друзями вдома та розмови про все на світі за чашкою.

  • Программа ״Итоги с Юлией Савченко״ — глубокий анализ главных событий недели, который дают политики, журналисты и ведущие эксперты. Парадоксы, параллели, детали происходящего — в призме получасовой дискуссии с теми, кому есть, что сказать

  • (не)Безпечна країна – це спільний подкаст Центру оборонних стратегій, Медіа Центру "Україна" та Української правди.

    Ведуча подкасту Аліна Фролова – дипломат, отримала спеціалізацію з геополітики. Працювала заступником міністра оборони. Координувала співпрацю з партнерами та НАТО. Долучалася до реформ у Збройних силах України. Опікувалася безпекою Чорного моря та брала активну участь у заснуванні Кримської платформи. На даний момент є одним з лідерів Центру оборонних стратегій.

    У подкасті вона буде запрошувати цікавих співрозмовників, військових та цивільних, експертів та волонтерів, українських та іноземних, з якими буде говорити про безпекові питання та про те, як скоріше наблизити перемогу у війні з Росією.

    Фото для обкладинки: Денис Антіпов
    Ведуча подкасту Аліна Фролова – дипломат, отримала спеціалізацію з геополітики. Працювала заступником міністра оборони. Координувала співпрацю з партнерами та НАТО. Долучалася до реформ у Збройних силах України. Опікувалася безпекою Чорного моря та брала активну участь у заснуванні Кримської платформи. На даний момент є одним з лідерів Центру оборонних стратегій.
    У подкасті вона буде запрошувати цікавих співрозмовників, військових та цивільних, експертів та волонтерів, українських та іноземних, з якими буде говорити про безпекові питання та про те, як скоріше наблизити перемогу у війні з Росією.

  • Авторський проект Романа Скрипіна

  • Creative Digest — щотижневий подкаст CIAU для всіх, хто працює у сферах креативних комунікацій, маркетингу, культурних та креативних індустріях, цікавиться інноваціями та новими бізнес-
    підходами.

    Слідкуй за останніми новинами зі світу креативу в нашому Телеграм-каналі та на Facebook-сторінці:
    • t.me/creativityua
    • www.facebook.com/CreativityUkraine/

  • E' un podcast Italiano, è l'Italiano Podcast. Una raccolta di Economia e di cultura storica.La cultura e la storia degli italiani per gli italiani (e non).It's an Italian podcast, it's the Italiano PodcastA collection of economics and historical culture.The culture and history of Italians for Italians (and not).Become a Paid Subscriber: https://anchor.fmitalianopodcast/subscribe

  • JustTalk — відкритий майданчик для професійної дискусії про кримінальну юстицію

  • Investigative reporting and social commentary on public culture, the arts, science, and politics.

    savageminds.substack.com

  • Про космос та дотичні теми зроумілою мовою

  • Розмовний інді-подкаст про актуальні події в Україні та світі.

    Говоримо про політичні процеси, технологічну сучасність, порушення прав людини. Слідкуємо за протестами і революціями, а також боротьбою і компромісами демократій і диктатур. Гості подкасту допомагають розібратися в культурних і соціальних явищах.

    Автори: Олексій Кушнір та Олег Ідолов.

    Зв'язатись з нами: [email protected]

  • Подкаст ВВС News Україна, в якому журналісти пояснюють ключові події та допомагають швидко розібратися в новинах.

  • "Ок і шо?" – це подкаст громадської організації "Центр спільних дій".

    Про що наш подкаст? Про всі ці не завжди зрозумілі рішення, які ухвалює влада. Іноді їх так багато, що громадяни не можуть відрізнити, де добро, спрямоване на розвиток країни, а де - відверте зло, яке загрожує демократії.

    Ми відфільтрувуємо найважливіші ініціативи й рішення парламенту, уряду й президента та розповідати про них простою та зрозумілою мовою щотижня!

  • Це подкаст про те, що тінь війни робить із людиною. Ми запустили його за кілька днів до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, й близько не уявляючи, що ось-ось почнеться. З наміром розповісти історії з Придністров’я, Абхазії та Піденної Осетії, Нагірного Карабаху, Криму й Донбасу.

    Після 24 лютого це подкаст про наше життя в режимі реального воєнного часу. Про те, як, де і з ким ми зустріли перші бомбардування; що дає нам сили сьогодні; про складний вибір залишитися на своїй землі чи покинути дім під страхом смерті; про дітей, для яких сирени — вже звичка; про гіркоту втрати, лють і безсилля, але й людяність, любов і надію.

    Десятки свідчень з перших рук. Почути й зберегти, бо це наше «ніколи знову».

    Авторка – репортерка Альона Савчук.
    Виробництво – студія подкастів IZONE Media.

    Проєкт створений у співпраці IZONE Media, фонду ІЗОЛЯЦІЯ та Європейського університету Віадріна у Франкфурті-на-Одері за підтримки програми Civil Society Cooperation Міністерства закордонних справ Німеччини.

  • Всем привет! Меня зовут Роман Цимбалюк, я репортёр украинского агентства УНИАН в Москве. Мой блог о текущем моменте "двухсторонних отношений" Украины и РФ. Почему в кавычках, потому что отношений давно уже нет, есть война. Это мой субъективный взгляд на события, действия и заявления из РФ, которые касаются Украины.