• Interjúk, portrék, riportok minden olyan témáról, amelyek Friderikusz Sándort érdeklik, hetente egyszer, csütörtök este 8 órakor a Facebook-on és a Youtube-csatornánkon, majd ezt követően podcast formában is.

 • A Hanganyagok csak teljes egészében idézhetők, részleteiben nem felhasználhatóak. Ellenkező esetben jogi következményeket von maga után!
  Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani műsora minden hétköznap 6:00-10:00-ig a Rádió 1-en.
  e-mail: [email protected]
  SMS/tel./Viber:+36203111111
  Frekvenciáink:
  Budapest 89.5
  Debrecen 95.0
  Szeged 87.9
  Miskolc 96.3
  Pécs 90.6
  Győr 103.1
  Nyíregyháza 91.1
  Székesfehérvár 89.5
  Szombathely 97.7
  Szolnok 90.4
  Tatabánya 89.5
  Sopron 94.1
  Kaposvár 99.9
  Békéscsaba 104.0
  Veszprém 90.6
  Zalaegerszeg 95.8
  Eger 101.3
  Nagykanizsa 95.6
  Dunaújváros 89.5
  Salgótarján 100.4
  Baja 94.3
  Szekszárd 91.1
  Hatvan 89.5
  Hajdúböszörmény 98.9
  Gyöngyös 101.7
  Siófok 92.6
  Kiskunfélegyháza 91.1
  Hajdúszoboszló 100.6
  Komló 99.4
  Keszthely 99.4
  Paks 107.5
  Mohács 93.8
  Hajdúnánás 93.3
  Kiskunmajsa 88.2
  Tiszafüred 88.7
  Derecske 94.7
  Dunaföldvár 106.5
  Velence 89.5
  Fonyód 101.3
  Abádszalók 89.2
  Villány 100.9
  Kazincbarcika 88.8
  Heves 93.7

 • A Portfolio napi podcastje, melyben munkanapokon lapunk elemzői és más szakértők segítségével dolgozzuk fel a nap meghatározó gazdasági, pénzügyi témáit.

 • Podcast érdekes és hihetetlen történelmi eseményekről

 • A Válasz Online csapatának podcast csatornája: közéleti-kulturális kibeszélő, időnként meghívott vendégekkel. Új adás minden csütörtökön. Mottó: „Bulvármentes. Propagandamentes. Konzervatív.”

 • Ez a Partizán podcast csatornája: szerkesztett műsorok, vágatlan interjúk, beszélgetések, viták és tematikus, dedikáltan csak podcastként elérhető műsorok! Ha tetszik a tartalom, fizess elő rá, hogy hozzáférj az exkluzív videós anyagainkhoz is! http://patreon.com/partizanpolitika

 • Emberekről. Kapcsolatokról. Magunkról.
  D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi podcastja

 • A mi választásunk - a 24.hu politikai újságíróinak kibeszélő műsora.

 • Az Égéstér a Totalcar.hu szerkesztőségének és vendégeinek heti kerekasztala autók és motorok ürügyén az egész világról

 • Pszichológia Szalon: a HVG Extra Pszichológia magazin és a HVG Könyvek közös podcast csatornája. Beszélgetések, amelyek élethelyzeteink nehézségeire kínálnak megoldási alternatívákat.

 • Több mint 75 epizódnyi könyvekről szóló podcast beszélgetés után, némi szünet elteltével, Szabados Ági úgy döntött, újra becsekkol a podcast gyártás világába, és megújultan ismét mikrofon mögé ül. A Libertine Könyvesbolt nyitás előtt podcast stúdióvá alakul, és hamarosan újra hétről-hétre szenvedélyes olvasókkal, és könyvszeretőket érintő témákkal vár benneteket! Figyeljétek, hamarosan jön az első epizód. Addig is: a könyv legyen veletek!

 • Ez itt a Concorde Podcast! Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül. Tartson velünk!

 • Az InwestMentors beszélgető műsorában privát bankáraink osztják meg véleményüket az aktuális gazdasági hírekről, legújabb befektetési trendekről és arról, hogy miért érdemes odafigyelni a gazdasági változásokra.

 • Kuriózumok a tudomány és a történelem világából, elképesztő, abszurd és humoros érdekességek - pár percben.

 • A 24.hu heti sztorijai a 24.hu újságíróival - Ismerd meg a történések hátterét első kézből! Mostantól hetente elmeséljük, mit láttak, hallottak és tapasztaltak cikkeink szerzői.

 • Podcastjében a közkedvelt, többszörösen díjazott szórakoztató-irodalmi író, Lakatos Levente olyan ismert, vagy éppen kevésbé ismert emberekkel beszélget, akiknek életútjukból, vagy az életüknek jelenlegi szakaszából mindannyian okulhatunk. Szabadon, színesen és közvetlenül – akár egy klubban.

 • Minden epizódban világlátott emberekkel beszélgetek, hogy az ő izgalmas történeteiket és hihetetlen kalandjaikon keresztül ismerjük meg jobban a nagyvilágot. Utazási podcast NEM csak utazóknak! #utazás #utazas

 • Pogátsa Zoltán közgazdász-szociológus politikai gazdaságtani podcastja a globális gazdaságról a klímaválság, az automatizáció, a digitális gazdaság, az egyenlőtlenségek és a poszt-demokrácia korszakában. https://www.facebook.com/pogiblog https://www.patreon.com/pogipodcast

 • Magyarország első futballpodcastja Baumstark Tiborral és Bognár Domokossal

 • Hárman vagyunk, egy ember mindig felkészül valamilyen történelmi témával, a másik kettő fogalom nélkül kommenteli, közben jókat röhögünk.

 • Halálos, de fegyvertelen - A Tangó és Kes nyomon követi a bűnelkövetések sok évtizedes trendjeit, a bűntársadalom mocorgóit és „újításaikat”. Legendás leleplezések, soha el nem kapott elkövetők, eszes és balek tettesek, sorozatgyilkosok és maffiacsaládok, lebukások és lebuktatók itthonról és a világból. Magyar rendszerváltások és azt azokat követő bűntársadalmi, politikai és gazdasági összefonódások.

 • A Spirit Fm interaktív kibeszélőshow-ja. A műsorvezetők az Ön hozzászólásait is várják a 06 30 116 3844 –es, nem emeltdíjas számon.
  A Budapesten fogható FM 92,9 Spirit FM műsora.

 • IstenEst: A Podcast Az IstenEst a televízió és a YouTube határán elhelyezkedő formátum, amelyben tabuk nélkül beszélünk a legtrendibb közéleti- és internet népét aktuálisan lázban tartó témákról, szórakoztató és hiteles formában. Szókimondó, humoros, provokatív olykor megbotránkoztató tartalmat tervezünk, sztárvendégekkel, szakemberekkel, hétköznapi hősökkel, érdekes bejátszókkal, játékokkal, rovatokkal és különleges zenei prodokkal.

 • 3 fiatal vállalkozó mutatja be nektek, hogy milyen kihívásokkal és megoldásokkal, technikákkal és trükkökkel manőverezik a sikeres vállalkozóvá válás útján. Adatelemző online tréningekkel, pubtulajdonos és ügynökségvezető/coach mesél a Biznisz Boyz podcast-ben a tapasztalatairól más már sikeres vállalkozók meghívásával.
  Honlap: https://bizniszboyz.hu
  Zárt csoport: https://www.facebook.com/groups/bizniszboyzpodcast/

 • A #FormulaHUPodcast az Autósport és Formula Magazin és a formula.hu Forma-1 témájú podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adásban dolgozza fel az F1 színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Bethlen Tamás főszerkesztő, Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó Formula-1 akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja. A műsorban története első éve során olyan sztárvendégek szólaltak meg, mint a Forma 1 több világbajnoka, így Nelson Piquet és Jacques Villeneuve, a száguldó cirkusz több aktív versenyzője, vagy épp az AC/DC énekese, Brian Johnson. #f1 #forma1 #formula1 #motorsport #autósport

 • Emma prefers to share her thoughts with a microphone rather than a physical human being, so thank god she has a podcast. Recorded from the comfort of her bed, Emma talks at length about whatever is on her mind every week. Anything really does go on this podcast. Sometimes philosophy, sometimes a random story from 10 years ago, sometimes advice, and sometimes nothing at all. You never know what you are going to get, but that’s what keeps it interesting. New episodes every Thursday.

 • Every weekday our global network of correspondents makes sense of the stories beneath the headlines. We bring you surprising trends and tales from around the world, current affairs, business and finance—as well as science and technology.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • MelléCA$H. Székely Dávid és Tóth Máté gazdasági témájú podcastja. Tőzsde, crypto és sok minden más!

 • The day’s top stories from BBC News. Delivered twice a day on weekdays, daily at weekends

 • Magyar olasz foci-rajongók, és főleg AS Roma-szurkolók, gyülekező! Minden héten friss részekkel jelentkezik a Falkaösztön, a YouTube-vlog után közkívánatra már podcastként is.
  Sok-sok AS Roma és egy csipet Serie A minden hétfőn.

 • Hetente megjelenő podcastjeinkben a legégetőbb kérdések mentén beszélgetünk az egyént, a közösségeket és az emberiség egészét érintő témákról. Közös pont? A jövő.

  Kövesd a csatornánkat, és kapcsolódj be te is a beszélgetésekbe a Brain Bar Community Facebook csoportban: http://bit.ly/brainbarcommunity

 • Ködös, esős, ívelgetős - angol futball a Spíler TV szakértőitől!

 • Ha tehetném megmenteném a világot. Mivel erre nincs lehetőségem, az anyákat szeretném megmenteni a sok hülyeségtől, ami felesleges szorongást okoz életük talán legérzékenyebb időszakában. Az általam tapasztalat nehézségek, kétségek ihlették az epizódokat és azt a vágyat, hogy segítsek más kismamáknak eligazodni az új szerepükben, életükben.A podcast szakértői koncepciója: sallangmentesen, hitelesen és a megfelelő terjedelemben szeretném a legfontosabb és legvitatottabb témákat feldolgozni az általam legjobbnak gondolt szakemberekkel. Vendégeim nem csak szakterületükön jártasak, hanem legtöbbjük szülőként is inspiráló személyiség. A podcastban minden epizód egy-egy komplex témát dolgoz fel, mint pl. a szoptatási nehézségek, a hozzátáplálás megkezdése vagy az anyává válás pszichológiája. A formátumnak köszönhetően szeretném a szakértőket közelebb hozni az anyákhoz, akik így akár szoptatás- vagy a babakocsi tologatása közben is tágíthatják tudásukat. Bízom benne, hogy a műsor segít a kismamáknak és a fiatal anyáknak megtalálni saját válaszaikat, amellyel a családjuk számára is a legjobb döntéseket hozhatják. A műsorban szereplő szakemberek hisznek az ítélkezésmentes kommunikációban, és abban hogy nem csak egy helyes út van a kiegyensúlyozott család lét megteremtéséhez. Közösen dolgozunk azon hogy a tévhitek vagy az információhiány minél kevesebb kihívást állítson az anyaság korai szakaszában. *A műsorban elhangzó információk az általános tájékoztatás célját szolgálják, és nem képezhetik egyedi diagnózis vagy kezelési terv alapját. Amennyiben saját vagy gyermeked egészségi állapota indolkolja személyesen keresd fel az orvosodat.

 • A Micsoda nők voltak! az Éva Magazin podcast műsora, amelynek minden részében más-más olyan nőről fogunk beszélgetni, akik bár már nem élnek, de érdemes róluk beszélni, megismerni életüket, munkásságukat. Érdekes, szórakoztató köntösben, túl a száraz évszámokon. A műsorvezetők: Budai Lotti történelmi regényíró és Zubor Rozi, újságíró, az ÉvaMagazin.hu főszerkesztője.

 • Három barát beszélget cenzúra és vágások nélkül, néha aktualitásról, néha pedig időtálló témákról!

 • Egy beszélgetős műsor, hogy jól induljon a hétfő reggel mindenről, ami az autózás világában történt. És sok minden másról is.

 • A Portfolio.hu üzleti podcastje, fókuszban a magyar gazdaság főbb szereplőivel.

 • Megtörtént bűnesetek feldolgozása MAGYARUL. Ha Te is True Crime és krimi rajongó vagy, hallgasd a sokszor hátborzongató igaz történeteinket. Hidd el, nincs jobb forgatókönyv író, mint az élet! Youtube: https://www.youtube.com/c/BŰNtényekPodcast Patreon: https://www.patreon.com/buntenyek Facebook: https://www.facebook.com/buntenyek Instagram: https://www.instagram.com/buntenyekpodcast/ Email: [email protected]

 • A Parallaxis a harmadik évezred korai éveiben a ParaRádión hallható sci-fi és fantasy magazinként közel tíz évig volt adásban, majd 2018-ban az [emdé] média által tovább gondolt non-profit tudományos ismeretterjesztő programként született újjá. A folyamatosan frissülő tudományos és fantasztikus blog, és a hozzá kapcsolódó Facebook-oldal mellett a kéthetente új epizóddal jelentkező szórakoztató ismeretterjesztő kibeszélőben a legfontosabb tudományos és fantasztikus események mellett a science-fiction irodalom, illetve filmek és sorozatok hátterét vizsgálják, emellett pedig a filmvásznon és képernyőkön megjelenő technológiák tudományos megalapozottságát feszegetik a Tudományos Újságírók Klubja és a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat által 2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában részesült, 2020-ban és 2021-ben magas színvonalú blogként elismerő oklevéllel jutalmazott Parallaxis Univerzum podcastjeiben.

 • Az Új Egyenlőség zöld podcastja a klimakatasztrófa elkerülésének lehetőségeiről, egy környezettudatosabb és fenntarthatóbb világ megteremtéséről szeretne sokakkal együtt gondolkodni.

 • Nehezen tudsz megállni a rohanó hétköznapokban? Szeretnéd fejleszteni és jobban megismerni önmagad? Nehezen tudod kikapcsolni az agyad? Szeretnéd jobban kontrollálni az érzelmeidet? Adj magadnak 8 percet és tarts velem!

  www.facebook.com/8perctudatossag

 • Sziasztok! Mi vagyunk a Külföldre Mentem Majd Jövök, az első szórakoztató podcast nemcsak a külföldön élő és dolgozó magyaroknak! Sztorik a külföldi életről, nehézségekről, kalandokról, érdekességekről és kihívásokról könnyed és remélhetőleg élvezetes formában! Minden ami külföld itt megtalálható! Mindegy, hogy kalandvágyból külföldre volt a cél vagy új életet kezdeni! Gyere és hallgass minket! Várunk szeretettel! (Peti, Roli és Matyi) web - https://kulfoldrementem.com, [email protected], Facebook: https://facebook.com/kulfoldrementem

 • Are you tired of boring, slow-speaking English lessons that don't teach you the way that natives really speak? Do you wanna learn how English is spoken in the real world?

  In this podcast, Ethan, Andrea, and Justin—your American and British Fluency Coaches will take you beyond the classroom and help you live, learn, and SPEAK English in the real world through fun, natural, conversational lessons that will rapidly teach you:
  - To understand fast-speaking natives
  - The vocabulary, phrasal verbs, idioms, and slang that you actually need to know
  - Native pronunciation and connected speech (how we natives cut and connect our words in a predictable way)
  - American and British English and their differences
  Above all, we'll help you develop the mindset, the method, and the mastery to live your English in the real world!

 • Mély, kissé speciális beszélgetések minden vasárnap Kadarkai Endrével.
  Az adásban 20 fogalmat/kifejezést kap a vendég, és ő választja ki, melyekről beszélgessenek, de ő maga sem tudja, milyen kérdés is húzódik a kifejezés mögött, mely valamilyen módon kapcsolódik az életéhez.

 • Learn and practise useful English language for everyday situations with the BBC. A weekly instruction manual for saying or doing something in English is published every Thursday.

 • My name is Jay Shetty, and my purpose is to make wisdom go viral. I’m fortunate to have fascinating conversations with the most insightful people in the world, and on my podcast, I’m sharing those conversation with you. New episodes Mondays and Fridays. Listen anywhere you get your podcasts, and please rate and review the podcast if you enjoy it. Live life today ON PURPOSE.

 • Index Márkó és Barna Síkideg legfrissebb adások

 • Get a daily burst of global illumination from The Economist’s worldwide network of correspondents as they dig past the headlines to get to the stories beneath—and to stories that aren’t making headlines, but should be.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Tudatosság, őszinteség és sok beszélgetés. Epres Panni műsora a testi és lelki jóllétről.

 • Hétről hétre a legfontosabb történéseket vitatjuk meg újságíró kollégákkal a Klubrádió stúdiójában.

 • Every weekday, TED Talks Daily brings you the latest talks in audio. Join host and journalist Elise Hu for thought-provoking ideas on every subject imaginable — from Artificial Intelligence to Zoology, and everything in between — given by the world's leading thinkers and creators. With TED Talks Daily, find some space in your day to change your perspectives, ignite your curiosity, and learn something new.

 • Sok minden történik a világban. Jó és rossz dolgok egyaránt. De vajon mi zajlik mindeközben bennünk? Hogyan hatnak a bennünk kavargó érzések a hangulatunkra, a közérzetünkre, az életünkre? Min múlik, hogyan reagálunk a körülményekre? És mit tehetünk annak érdekében, hogy valahogy megőrizzük a lelki stabilitásunkat ebben az állandósult bizonytalanságban?

  Ezekre a kérdésekre keresi a választ hétről hétre a Pszichoforyou két frontembere, Herendi Kata és Szabó Eszter Judit. Egy pszichológus, egy újságíró, egy beszélgetés; Egy podcast – Szívvel. Lélekkel. Neked.

 • A Balázs Vegán Sport oldal 2015-ben azzal a céllal született meg, hogy létrehozzon egy közösségi oldalt, amely a vegán sporttáplálkozást népszerűsíti. Balázsnak a mai napig elkötelezett célja, hogy a nyugati társadalomban jelenlévő nagyfokú krónikus betegségek számát csökkentse. Ennek a folyamatnak a fő mozgatórugói az ingyenes szakmai tartalmak, amelyek arra sarkalják az olvasókat, hogy egészségesebb életmódot kövessenek. A Balázs Vegán Sport oldal hosszú távú célja, hogy minél több emberhez eljusson a növényi alapú táplálkozás és az egészséges életmód, ezáltal növelve a lakosság egészségben eltöltött éveinek számát. Ezt a célt támogatja a Vegán Morzsák Podcast csatorna is, ahol interjúk, beszélgetések születnek táplálkozástudomány és életmód témában.
  ...
  https://www.balazsvegansport.hu/
  Facebook & Instagram: @balazsvegansport
  Podcast RSS: https://tinyurl.com/y3vrrpbt
  Légy te is patronáló: https://www.patreon.com/balazsvegansport

 • Társadalomkritikai magazin Puzsér Róberttel, Horváth Oszkárral, állandó műsorvezető-társaikkal és még többekkel, a SpiritFM-en. A műsor SMS és Viber-száma: "+36 30 011 0725"
  A Budapesten fogható FM 92,9 Spirit FM műsora.

 • Luke's English Podcast is an award-winning podcast for learners of English. Listen, learn and have fun while picking up natural British English as it really is spoken. http://teacherluke.co.uk

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

  Sign up to LEP Premium on Acast+ https://plus.acast.com/s/teacherluke
 • A Magyar Nemzeti Bank podcast-csatornája Bodnár Előddel és Nánási-Kézdy Tamással gazdaságról, geopolitikáról, geoökonómiáról és a jövőnkről.

 • Ez az Equilor Podcast csatornája. Ahol elérhetitek gazdasági kibeszélő műsorunkat a Margin Callt és a Trend FM-es szerepléseinket.

 • Azokat az üzleti témákat dolgozom fel, amiket én is szívesen hallgatnék. Lesz szó vállalkozás ötletekről, marketingről, üzleti modellekről.

 • Kapásból, a léc alá - A topfutball történései szórakoztató mélyelemzésben. Laikusoknak receptre, megszállott fanatikusoknak vény nélkül.

 • This American Life is a weekly public radio show, heard by 2.2 million people on more than 500 stations. Another 2.5 million people download the weekly podcast. It is hosted by Ira Glass, produced in collaboration with Chicago Public Media, delivered to stations by PRX The Public Radio Exchange, and has won all of the major broadcasting awards.

 • Conversations about science, technology, history, philosophy and the nature of intelligence, consciousness, love, and power. Lex is an AI researcher at MIT and beyond.

 • Join Sim and Sonya, two millennial investors who are extremely passionate about all things investing and personal finance as we break down the intimidating and not-so-well-taught world of investing and growing wealth, minus the jargon.

 • podcast a geek kultúra kegytárgyai és szertartásai körül

 • 3 srác megfejtései az ingatlanpiacról, na meg miegymásról. A mikrofonnál Szűcs Attila, Görzsöny Péter és Csorba Dániel.
  Ha dobnál nekünk mélt, téma ötlettel, vagy jelentkeznél a podcastünkbe itt megteheted:
  [email protected]

 • Hajdú B. István és - amíg Berkesi Judit visszatér - Székely Dávid beszélget az M4 Sport új podcastjában a hét legfontosabb labdarúgással kapcsolatos eseményeiről.

  MTVA Podcast | M4Sport

 • Explore true stories of the dark side of the Internet with host Jack Rhysider as he takes you on a journey through the chilling world of hacking, data breaches, and cyber crime.

 • A Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) a hazai közgazdász szakma legnagyobb múltú, patinás egyesülete, mintegy 3 ezer taggal. Évente 80-100 szakmai rendezvénnyel szolgálja tagjait és a gazdaság ügyei iránt érdeklődő szakembereket. Ezen a csatornán az MKT szakmai előadásainak, konferenciáinak a hanganyagát tesszük közzé podcastok formájában.

 • Új Egyenlőség podcast minden olyan témáról, ami foglalkoztat minket a gazdasági demokrácia alapértékei kapcsán. És persze azon túl...

 • Kadarkai Endre műsora a Klubrádión minden szombaton délben. A Világtalálkozóban két teljesen eltérő habitusú és értékrendű közismert embert ültet egy asztalhoz. Olyanokat, akiket valószínűleg máskülönben nem hozott volna össze az élet. Ezúttal nemcsak ő kérdez tőlük, hanem ők is egymástól. 

 • Dr. Kádár Annamária (mese)pszichológus, író és Vörös István újságíró-magyartanár kéthetente jelentkező podcastja olyan mindennapi életünket meghatározó témákról, mint: a felnőtté válás, az örök erőforrást nyújtó belső gyermek; a gyermeknevelési és klasszikus "élet-tabuk"; gyermeki mágikus gondolkodás; mese, életmese, könyvek, filmek. Minderről őszintén, hitelesen - Veled! Több infó: https://www.facebook.com/esboldoganeltek ; https://www.instagram.com/esboldoganeltek/ ; https://www.patreon.com/esboldoganeltek

 • Az M.I. egy mindenre kiterjedő technológia, amely gyakorlatilag az összes iparágba be fog hatolni. Hatásai négy hullámban jelentkeznek, kezdve az internetes alkalmazásokkal, majd az üzleti életben, az érzékelésben (gondoljunk az intelligens városokra) és az autonóm, azaz önvezérlő alkalmazásokban, például a járművekben
  A podcast sorozatban szakértők segítségével utánajárunk, hogy mi fog történni öt, tíz vagy húsz év múlva? Mit tartogat a jövő számunkra, emberek számára?
  A műsor házigazdája Kovács Gergely kommunikációs szakember, AR/VR kutató
  A műsor támogatója az ACE Network, Innovate together

 • Deepen your language skills and knowledge of the French-speaking world through fascinating true stories in easy-to-follow French, with added English for context. From Duolingo, the world's #1 way to learn a language. Hosted by Ngofeen Mputubwele.

 • News Review shows you how to use the language from the latest news stories in your everyday English. Published every Tuesday by BBC Learning English.

 • A Pulicorn Podcast egy fenntartható és filantropikus jövőért küzd a tudományos gondolkodás szórakoztató átadásával. Ha te is részt vennél ezen az izgalmas és formabontó úton, akkor hegyezd a füled, mert a Pulicorn megmutatja az irányt!

 • Relaxációk nőknek, kismamáknak, édesanyáknak ✨
  Instagram: @tina.moderngoddess
  E-mail: [email protected]
  A relaxációt vezeti: Zágoni Bettina
  Hangtechnika és zene: Kristóf Norbert

 • Feldmár András és Ács Dániel 100 részes beszélgetős műsora.

  Utómunka: Huszerl Bence

  feldmarintezet.hu

 • A lap újságírói vesézik ki a magyar közélet aktualitásait, legfontosabb témáit, háttér-információkkal, összefüggésekkel. Minden, amire a cikkekben nem mindig marad hely, az nálunk terítékre kerül.

 • Hetente egy új epizód, a korábbiaknál is kevésbé mainstream témák, minden eddiginél személyesebb beszélgetések: ezt ígéri Sajó Dávid vadonatúj podcastje, amely mögé a Universal Music Hungary állt be állandó partnerként.

 • Lifespan with Dr. David Sinclair is a new podcast from world renowned aging research doctor, David Sinclair, Ph.D. Dr. Sinclair is a professor of genetics and co-director of Harvard Medical School's Center for Biology of Aging Research. Topics discussed include the science behind why we age and interventions for slowing and even reversing aging.

  This podcast is distinct from Dr. Sinclair's teaching and research roles at Harvard Medical School. The information provided in this show is not medical advice, nor should it be taken or applied as a replacement for medical advice.

 • Learn Business English Online free with Business English Lessons, English Video, Business English PDF, ESL Podcast, Business English Courses & Business English App.

 • “Pod Save America” cohost Tommy Vietor thought foreign policy was boring and complicated until he got the education of a lifetime working for President Obama’s National Security Council. On “Pod Save the World,” he and former deputy national security adviser Ben Rhodes break down the latest developments and bring you behind the scenes with the people who were there. New episodes every Wednesday.

 • Cserháti-Herold Janka és Cserháti Zoltán (ld. még Hormonmentes.hu) házas-páros beszélgetései olyan témákkal, mint szex, párkapcsolat, fogamzásgátlás, termékenységtudat, női-férfi szerepek.

 • Learn French in coffee-break lessons from the Radio Lingua Network. In each lesson we'll focus on the language you need to know and before long you'll be making yourself understood with native French speakers. Season 1 lessons are for absolute beginners, and the courses increase in difficulty as the seasons progress.

  386357


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Advanced English learning. The best podcast to learn English. Short English lessons with an experienced native English teacher. Most beneficial for intermediate to advanced English learners. Join to become a confident English speaker. Visit www.englishlessonviaskype.com to check out my advanced English intensive courses, online English lessons on Zoom/Skype, online English courses and much more!

 • A Hold Alapkezelő kollégái, Balásy Zsolt és Szabó Balázs beszélgetnek a világról, ahogy ők látják. Tőzsde, gazdaság, politika, bulvár.

 • What is Italian for Beginners Language Theatre? Is it a course or a play? It’s both! We proudly present a one-of-a kind educational program for beginners that includes vocabulary, grammar, exercises, dialogue, and much more in the form of a theatrical performance!

  Follow our heroes from Act 1, with conversation mostly in English, to Act 22, where they speak mostly Italian! Together with Silvia's student, you will learn the fundamentals of Italian grammar and expressions. Your vocabulary will expand rapidly and naturally, and your comprehension skills will improve dramatically.

 • On the Easy German podcast, we discuss topics from Germany and around the world, explain words and expressions and answer your questions. Members get full transcripts, our exclusive vocabulary helper and bonus content for each episode. Learn more at easygerman.fm!

 • Befektetésekről mindenkinek - alfától az omegáig

  Érdekel a befektetések világa? Szektorok, eszközosztályok és régiók? Hallgatnál izgalmas beszélgetéseket a témáról? Magabiztosabbá szeretnél válni a pénzügyek területén?
  Akkor az OTP Global Markets podcastja neked szól. Tőkepiaci és privátbanki szakértőinkkel górcső alá vesszük az aktuális makrogazdasági eseményeket, a tőzsde- és pénzpiaci történéseket, és beszélgetünk általában a befektetésekről is – alfától az omegáig.

 • Magyarország egyetlen és piacvezető gadget, gastro, travel, bringa és környezettudatosság podcastja.

 • "garantált világmegváltás kb. 1 órában"

  a coach beszélget szakértőkkel, hétköznapi hősökkel vagy éppen önmagával arról, hogy egy munkahelyi válság, egy magánéleti krízis hogyan teremthet lehetőséget a fejlődésre, az újrakezdésre?

  fő témák: munkahelyi stressz, mentális egészség, kiégés, fenntartható életmód, önismeret

  vendégeim élettörténete inspirációt adhat neked is a változtatásra.

  host: bán andrás - employee wellbeing expert, coach
  web: halottnakacoach.hu | banandras.com
  közösség: https://www.facebook.com/groups/halottnakacoach
  csatlakozz és iratkozz fel!

 • Külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet érdekes híreit.

  Csak akkor van esély a változtatásra a post truth korszakában, ha el tudunk képzelni egy jobb országot/világot magunknak. Ebben sokat segít a politikai életben is tapasztalt műsorkészítők fanyar humortól sem mentes elmélkedése a mai Magyarországról.
  Thaiföldről, Angliából, Franciaországból, Izraelből és Svédországból jelentkezünk kéthetenként kedden.

  VIGYÁZAT! Kritikát, ironiát, önreflexiót és hazaszeretetet tartalmaz. Nem csak nyomokban.

  web: https://arnyekpodcast.hu/

 • Podcastek kézilabda, labdarúgás, NFL, UFC és sokminden más témában. Mindenről, ami a Sport TV-n előfordul!

 • True Crime Podcast. Ismert és kevésbé ismert megtörtént bűnesetekkel. © Julia Fél, minden jog fenntartva. GEMAfreie Musik von https://audiohub.de

 • Mindent bele! – A WMN magazin kibeszélője, egy virtuális safe space, ahol mindenről és bármiről mesélnek a WMN szerzői. Gyertek velünk, és hallgassátok meg, hogy mit gondolunk a világról, magunkról, egymásról… és rólatok.

 • Az #1 podcast, ami átfogóan foglalkozik a vállalkozás módszertanával és a vállalkozó pszichológiájával. Konkrét tapasztalatok és kutatások alapján osztjuk meg, hogy hogyan hozhatsz ki többet a bizniszedből és az életedből. Akár évek óta vállalkozol, akár csak tervezel, akár alkalmazottként érdekel a téma, iratkozz fel!

  A visszajelzések alapján több podcastet is kiválthat egyszerre, hisz szó esik projektmenedzsmentről, pénzügyről, befektetésről, coachingról, bizniszről, vállalkozásról, cégvezetésről, önismeretről, pszichológiáról, tudatosságról és így tovább! Igyekszünk a lényeget átadni, megalapozottan és mellébeszélés nélkül.

 • Konkrét útmutatás és eszközök ahhoz, hogy eredményes menedzser váljon belőled. Szerezz azonnal alkalmazható tudást olyan témákban mint kommunikáció, projektmenedzsment, szervezeti hatékonyság, időbeosztás, konfliktuskezelés – és minden, ami a menedzsment lényege: az emberek. Új epizód hetente, minden hétfőn. Házigazdák: Ungvári Péter és Berze Márton, az Onlife alapítói.

 • Lewis Howes is a New York Times best-selling author, 2x All-American athlete, keynote speaker, and entrepreneur. The School of Greatness shares inspiring interviews from the most successful people on the planet—world-renowned leaders in business, entertainment, sports, science, health, and literature—to inspire YOU to unlock your inner greatness and live your best life.

 • Itt egy újfajta alternatíva az önfejlesztés, önismeret és tudatosság területén! Életünk egy adott pontján mindketten megtapasztaltuk, hogy milyen jelentős belső átalakulásokat tud magával hozni egy kis tudatos “semmittevés”, és ezzel a podcasttel szeretnénk megmutatni azt az utat, ahol nem feltétlenül a több pörgés és folyamatos “gürizés” emelni új szintre az életed. Szándékunk, hogy az egyes adások meghallgatása növelje a tudatosság és jelenlét kiterjedését a mindennapjaidban, ami által a boldogság, a testi és szellemi egészség, illetve az erősödő intuíció élményét tapasztalhatod meg. A minimalizmus, a meditáció és a jó szokások témakörei mellett olyan területeket is érintünk az egyes adásokban, mint például a vállalkozásépítés és produktivitás, amelyeken túl szinte az élet minden területén való fejlődés is felszínre kerül. Elsősorban azoknak szól ez a podcast, akik a túl sok agyalásból kiszakadva szeretnének tudatosan lelassítani, és egy chillesebb, könnyedebb és szabadabb szemléletmóddal tekinteni a világra. Lazulj el, iratkozz fel, és élvezd, ahogy a hetente érkező új adások inspirálnak és belülről felébresztenek. Barátsággal, Zalaba Krisztián és Gürtler Gábor

 • Egy podcast ahol megdöntjük a tabukat, hogy utána ágyba vigyük őket. Ahol olyan kérdésekre kapsz választ amiket még te sem mertél feltenni magadnak. Ami annyira túlfűtött, hogy miközben hallgatod felnyög a fülhallgatód.

  Egy podcast, ahol mindent megbeszélünk a szexről, tabuk nélkül, ahogy azt négy- vagy többszemközt egy pohár borral tennénk.

  Korhatáros tartalom, gyerekeknek nem ajánlott.

 • Elindult a Fradi podcast, ahol folyamatosan kibeszéljük majd a legfontosabb, legaktuálisabb kérdéseket. Nem tervezzük, hogy bármit itt jelentsünk be, de szeretnénk megosztani kulisszatitkokat a szurkolókkal. Rendszeresen, a tervek szerint hetente jelentkező adásainkat a Spotifyon, valamint a FradiMédia hivatalos Youtube-csatornáján is elérhetővé tesszük.

  Az állandó műsorvezető az FTC kommunikációs igazgatója, Volly György.

  Legyen éppen munkában, autóban, edzés közben vagy otthon, mostantól a Fradi podcasten is szeretettel várjuk.

 • A Bátorságlabor Hesnával podcastban Al Ghaoui Hesna hétről hétre különleges, a segítő szakmában dolgozó vendégekkel beszélget félelemről, bátorságról, lelki alkalmazkodóképességről: arról, hogy a mostani, válságos időszakban hogyan lehet új perspektívában látni a nehézségeket és építkezni akár a kudarcokból, traumákból is. Ehhez hívja közös gondolkodásra a téma legelismertebb szakértőit – pszichológusokat, terapeutákat, mentálhigiénés szakembereket, orvosokat – hogy szakértelmükön túl megosszák azt is, hogy ők milyen olyan nehéz helyzetekkel, kihívásokkal szembesültek az életük során, amelyekből hosszú távon képesek voltak építkezni, erőt is meríteni.

 • Egy podcast azokról, akiknek hatalmas pofont adott az élet. Megjárták a gödör mélyét, de sokkal erősebben kerültek ki belőle.

 • A Cégépítők Podcastből magyar vállalkozói sikertörténeteken keresztül megtudhatod, milyen folyamaton mennek át azok a vállalkozások, amik képesek a fejlődésre. Szó lesz best-practicekről, stratégiákról, necces helyzetekről és felemelkedésekről. Ami pedig a legfontosabb, hogy valós történeteken keresztül tudhatod meg hogyan kell neki állni egy sikeres vállalkozás építésének. Tanulj, inspirálódj és fejlődj velünk!

 • Mióta az eszemet tudom beszélgettem, de tény, hogy egyre nehezebben találtam hozzá felületet- pedig én tényleg mindent megpróbáltam, egy dolgot nem- nem adtam alább.
  Itt találtok más beszélgetést is, és ha akarjátok, támogathatjátok a létrejöttüket : https://www.patreon.com/veiszeralinda

 • A Szabad Európa budapesti szerkesztősége által készített podcastok a politika, gazdaság, kultúra, egészségügy, oktatás és történelem témájában. Interjúk, riportok, beszélgetések, tudósítások Magyarországról és külföldről.

 • Belépő az ismeretlenbe - Beszélgetések azokkal, akik előrébb viszik a világot. Zsiros László Róbert műsora.

 • Warum lässt eine Frau ihren Mann erschießen? Wie kommt ein Kommissar an ein Geständnis? Und warum lügen Zeugen manchmal? Was, wenn Polizisten kriminell handeln oder Sachverständige versuchen, ihre Irrtümer zu kaschieren? Und was, wenn Unschuldige in die Mühlen der Strafjustiz geraten – und niemand ihnen glaubt …?

  Sabine Rückert aus der ZEIT-Chefredaktion ist Expertin für Verbrechen und deren Bekämpfung. Sie saß in großen Strafprozessen, schrieb preisgekrönte Gerichtsreportagen und ging unvorstellbaren Kriminalfällen nach. Durch ihre Berichterstattung deckte sie außerdem zwei Justizirrtümer auf. Sie beschäftigt sich mit Rechtsmedizin und Kriminalpsychiatrie ebenso wie mit Glaubwürdigkeitsbegutachtung und Profiling. Rückert kennt die Welt der Verbrechensbekämpfung von der Polizeiwache bis zum Bundesgerichtshof.

  Mit Andreas Sentker, dem Leiter des Wissensressorts der ZEIT, spricht Sabine Rückert über die Fälle ihres Lebens.

 • “Lessons from the Screenplay” creator Michael Tucker and the LFTS team do deeper dives into the storytelling of individual movies and chat with the creatives behind those films.

 • The popularity of Christianʼs big-room, crossover sound with its melodic, euphoric highs and rhythmical funk energy is testament to the multi-genre draw of Christianʼs music. This breadth of appeal is evident in both the DJ support Christian receives and also in the gigs Christian plays.

 • A magyar gasztroforradalom úttörői - A fine diningtól a környezettudatos életmódig mindent tudni akarunk a hazai gasztróról. Főleg azt, hogy kinek mit köszönhetünk.

 • Ez itt a Vállalkozóból vállalkozás podcast. Gál Kristóffal.
  Egy podcast mindazon vállalkozóknak, akik szüntelenül fejlesztik magukat, és így a vállalkozásukat is.
  Egy podcast olyan vállalkozóknak, akik szabadabban, és nagyobb bőségben akarnak élni.
  Olyan vállalkozóknak, akik végre egyről a kettőre lépnének.

 • Hosted by Melissa Lee and a roundtable of top traders, “Fast Money” breaks through the noise of the day, to deliver the actionable news that matters most to investors. Fast Money airs weeknights at 5p ET on CNBC. Visit http://fastmoney.cnbc.com for additional information.

 • Tudástár és Inspiráció a fotózás szerelmeseinek // Ha te is a fotózás szerelmese vagy - csak úgy mint én - akkor élvezni fogod a tartalmaimat. Jancsó Gergely vagyok, fotó-tematikus YouTube csatornámat jelenleg 25.000-en követnek, amit nagyon köszönök, de a videókon kívül is szeretnélek téged bent tartani a fotózás flowjában. Ezért jött létre a Jancsó Fotósuli Podcast műsora, ahol sosem egyedül, hanem mindig egy kollégával fogunk kivesézni témákat, természetesen a fotózással kapcsolatban. Egyelőre kéthetente fogunk jelentkezni új részekkel, amit szerda reggelente már tudtok is hallgatni.

 • “Mad Money” takes viewers inside the mind of one of Wall Street’s most respected and successful money managers for free. Cramer is listeners’ personal guide through the confusing jungle of Wall Street investing, navigating through opportunities and pitfalls with one goal in mind—to help you make money. “Mad Money” features the unmatched, fiery opinions of Jim Cramer and the popular Lightning Round, in which he gives his buy, sell and hold opinions on stocks to callers.

 • This is Ready for Takeoff by Wix, a new micro-podcast series about how to build and grow a global technology company. You’ll hear everything you need to go from startup to supersize, in bite-size episodes –– from creating awesome products to team structure, culture, and career development –– and get it straight from the leaders who built Wix. Ready for Takeoff is hosted by Rob Goodman, Executive Producer at Wix. This is the map to supercharge your business, one episode at a time.

 • David Gardner, co-founder of The Motley Fool, is among the most respected and trusted sources on investing. As a best-selling author, hugely successful stock picker, and financial authority, David has led The Motley Fool’s growth into a worldwide investment and financial advisory services company.
  Each week David shares his insights into today's most innovative and disruptive publicly traded companies -- and how to profit from them by following his signature “Rule Breaker Investing” principles.

 • [kotyogó]: melléknév és főnév (hangutánzó)
  I. melléknév: olyan személy, aki sokat kotyog, fecseg, locsog. Kotyogó gyerek, vénasszony, geek, nörd.
  II. főnév -s: kávé készítésére alkalmas zárt rendszerű eszköz.

 • Aktuális gazdasági témák érthetően, hogy ne kávézaccból történő jóslás alapján kelljen befektetned.

 • A Tilos Rádió hátrafelé nyilazó történelmi műsora.

  Vitaindítók, kritikák, ajánlók és új adások a Facebookon:
  https://www.facebook.com/regen.minden.jobb.volt

  A "Régen minden jobb volt - Korunk filmjei, zenéi, tévéműsorai" című könyvünk: https://napvilagkiado.eu/termek/regen-minden-jobb-volt/

 • Grath & Stöki retro gaming podcastje.

 • Join How to Be a Better Human as we take a look within and beyond ourselves.

  How to Be a Better Human isn’t your average self improvement podcast. Each week join comedian Chris Duffy in conversation with guests and past speakers as they uncover sharp insights and give clear takeaways on how YOU can be a better human.

  From your work to your home and your head to your heart, How to Be a Better Human looks in unexpected places for new ways to improve and show up for one another. Inspired by the popular series of the same name on TED’s Ideas blog, How to Be a Better Human will help you become a better person from the comfort of your own headphones.

 • A Grdg podcast olyan, mint egy jó bor, felhúzva a Penny-s Drinky kólával.
  Olyan mint a kedvenc podcastjeid, keverve az általános iskolai versmondó verseny kellemetlenségével.
  Olyan mint egy nagy kövér kula a Louvre mosdójában a WC deszkára nyomva.
  A magas kultúra és a mély proliság szerelmitánca.

  Minden héten ajánlhatsz te is témát az Instagram oldalunkon DM-ben : @grdgnation

 • The Huberman Lab Podcast discusses neuroscience: how our brain and its connections with the organs of our body control our perceptions, our behaviors, and our health. We also discuss existing and emerging tools for measuring and changing how our nervous system works. Dr. Andrew Huberman is a tenured Professor of Neurobiology and Ophthalmology at Stanford School of Medicine. His laboratory studies neural regeneration, neuroplasticity, and brain states such as stress, focus, fear, and optimal performance. For more than 20 years, Dr. Huberman has consistently published original research findings and review articles in top-level peer-reviewed journals, including Nature, Science, Cell, Neuron, and Current Biology. He is a regular member of several National Institutes of Health review panels and a Fellow of the McKnight Foundation and the Pew Charitable Trusts. Dr. Huberman regularly consults for technology development companies, professional athletic organizations, and various units of U.S. and Canadian Special Operations.

 • 2011 januárja óta havi rendszerességgel összeül 3-4 Filmbarát, hogy kibeszéljen aktuális illetve kevésbé aktuális filmeket.

 • If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

 • Adásaimban külföldön élt, vagy most ott élő emberekkel beszélgetek. Megosztják velünk tapasztalataikat, hogy mi alapján döntöttek az adott ország mellett. Nem mindenki kalandból indult neki, de mégis minden történetben tetten érhető a kaland. Ha eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen lehet külföldön élni, vagy csak szeretnél történeteket hallani emberekről, akik megtapasztalták, milyen az élet a határon túl, akkor tarts velem.
  Hetente új adással jelentkezem.

 • News comes at you fast. Join us at the end of your day to understand it. Today, Explained is your all killer, no filler, Monday to Friday news explainer co-hosted by Sean Rameswaram and Noel King. Every episode features the finest reporters from the Vox Media Podcast Network and beyond.

 • Come dive into one of the curiously delightful conversations overheard at National Geographic’s headquarters, as we follow explorers, photographers, and scientists to the edges of our big, weird, beautiful world. Hosted by Peter Gwin and Amy Briggs.

 • True stories for English speakers learning Spanish. From the makers of Duolingo, the most popular language-learning app, comes a new podcast that delivers fascinating real-life stories in easy-to-understand Spanish with English narration. These are not language lessons; they’re life lessons through language. Hosted by Martina Castro, co-founder of NPR’s Radio Ambulante.

 • A G7.hu gazdasági, közéleti podcastja.

 • Rendet kell teremteni a napi hírözönben. Mi, a Karc FM-nél olyan rádiót szeretnénk, amelyben segítünk eligazodni. Jó értelmezéseket, jó magyarázatokat, jó érveket adni azokhoz a vitákhoz, amelyek a hétköznapokban zajlanak. Budapesten és az agglomerációban, valamint több tucat nagyvárosban, és azok körzetében vagyunk hallhatóak. Debrecentől Sopronig, Szegedtől Gyöngyösig, a Balaton partjának szinte bármely pontján, és most már a viharsarokban, Békéscsabán is szól a rádiónk.

 • 4Kids Network - Hungary https://4kidsnetwork.hu

 • CNN Tonight brings you in-depth coverage, one-on-one interviews, and analysis of the latest breaking news. Weekdays, 9 PM ET.

 • New episodes on Mondays and Thursdays for free, with 1-week early access for Wondery+ subscribers. Guy Raz dives into the stories behind some of the world's best known companies. How I Built This weaves a narrative journey about innovators, entrepreneurs and idealists—and the movements they built. Order the How I Built This book at https://www.guyraz.com.

 • Az ELTE Természettudományi Kar Podcast sorozatában hétről hétre más-más tudományos témáról beszélgetünk szakértőkkel, kutatókkal és hallgatókkal.
  Téma: minden ami fizika, kémia, matematika, földrajz, földtudomány, környezettan - egyszóval minden, ami természettudomány! Ha szeretnéd megérteni, hogyan működik a körülöttünk lévő világ, tarts velünk csütörtök esténként 19 órakor élőben.
  Minden részben más-más meghívott vendéggel jelentkezünk.
  A kérdéseitekre élő chat-ben válaszolunk a műsor alatt.

  Ismerd meg az ELTE Természettudományi Karát: ttk.elte.hu

 • A Budapesti Rendőr-főkapitányság bemutatja új PODCAST sorozatát, a BUDAPESTI ZSARUKat!
  Az első epizódban ismerjék meg műsorvetőinket!

 • In a generation of hookup culture, influencers and a global pandemic it’s pretty damn hard not to care about what’s going on. But let’s be real, some things just aren’t worth caring about.Follow along on Instagram @ashleycorbo @tryingnot2carepodcast Support this podcast: https://anchor.fm/tntcp/support

 • A Backstage a Hit Rádió külpolitikai magazinműsora, ahol más szemszögből és más megvilágításba helyezve vitatjuk meg a legfrissebb híreket – aktuálpolitika, globális és európai uniós politika, háttér, és még sok más, magyarázatok, összefüggések minden héten kedden.


 • Lifelong fans of true crime stories Karen Kilgariff and Georgia Hardstark tell each other their favorite tales of murder and hear hometown crime stories from friends and fans.

 • Sok feliratkozó kérte, így hát elkészült a Youtube-csatorna egyes epizódjainak audio kivonata:) Ha gondolod, iratkozz fel itt: https://www.youtube.com/c/randomytbr

 • 20 year old in London trying to figure out life. My mental health has had a journey of its own and I'm here to share my experiences and advice. I'll be chatting about all areas of my life; eating disorders, grief, relationships, social media and more. This podcast is a safe space for you to tune in and try learn a little more about yourself :)

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • A Vedd fel a versenyt egy hiánypótló podcast sorozat digitális kereskedelemről webáruházaknak, webshop üzemeltetőknek és e-kereskedőknek. Ha érdekel a digitális kereskedelem világa, ha webáruházat üzemeltetsz vagy még csak most tervezel webshopot indítani, akkor neked szól műsorunk! Amit garantálunk: naprakész adatok, esettanulmányok, nemzetközi és hazai trendek, mellébeszélés nélkül – első kézből – valódi szakértőktől. A mikrofon mögött a műsor házigazdái Kolbert István és Madar Norbert. Maradj velünk, és vedd fel a versenyt a legnagyobb webáruházakkal!

 • Author of "How Are You, Really?" Jenna Kutcher is redefining what success means and how you can find more joy, ease, and peace in the pursuit of your goals.

  If you’re ready to rewrite the parts of your life that are inauthentic so that you can move forward in confidence, it’s time to ask yourself the question you’ve been avoiding, "How Are You, Really?" Grab your copy today!

  How do I build my dream job? How do I make money online? Am I ready to leave my 9 to 5? How do I market my business? How can I create passive income? How can I grow my Instagram following? And the biggest question of all, can I *really* turn my passion into profits? Whether you’re a dreamer, have a side hustle, or you’re growing an empire, this is the show for you.

  The Goal Digger Podcast is a live-workshop style business and marketing podcast packed with actionable step-by-step tips that are helping thousands redefine success and chase bolder dreams. You can train with the experts on how to dig in, do the work, and tackle your biggest goals along the way.

  Host Jenna Kutcher brings you social media strategies, productivity tips, business hacks, authentic entrepreneurship truths and inspirational stories that can help YOU design your dream business and life. Jenna shares tangible, actionable advice that she used to escape the 9-5 hustle and become a self-made millionaire through photography, digital courses, affiliate marketing, and influencer campaigns. She’s sharing everything that has helped her navigate over a decade of entrepreneurship.

  Along with sharing her best-kept secrets, she interviews the top women in the industry who will share their secrets to ensure you are seen, heard, (and hired!) With 50 million downloads and counting, the Goal Digger movement is growing every day and now it’s YOUR TURN to hear from the experts, get inspired, and tackle your biggest goals along the way.

  Proud Member of the Hubspot Podcast Network

 • Ever wish you had a business mentor with over a decade of experience whispering success secrets in your ear? That’s exactly what you’ll get when you tune into the top-ranked Online Marketing Made Easy Podcast with your host, 9 to 5er turned CEO of a multi-million dollar business, Amy Porterfield. Her specialty? Breaking down big ideas and strategies into actionable step-by-step processes designed to get you results with a whole lot less stress. Tune in, get inspired, and get ready to discover why hundreds of thousands of online business owners turn to Amy for guidance when it comes to all things online business including digital courses, list building, social media, content, webinars, and so much more. Whether you're a budding entrepreneur, have a comfy side-hustle, or are looking to take your business to the next level, each episode is designed to help you take immediate action on the most important strategies for starting and growing your online business today.

 • Weekly language learning podcast. Learn French through current events.

 • Egy podcast a mentális egészségről, kapcsolatokról, önfejlesztésről, és mindenről, amiről néha kényelmetlen beszélni.

 • Hello My Friends!
  This podcast channel contains my "Live Mixes" from the "Budapest NightLife". All mixes recorded on the biggest party events in my dj residences, around Budapest, Hungary. Please subscribe, and enjoy the feeling of the nightlife in "Dogtown".

 • Learn Italian with Free Podcasts
  Whether you are student or a seasoned speaker, our lessons offer something for everyone. We incorporate culture and current issues into each episode to give the most informative, both linguistically and culturally, podcasts possible.
  For those of you with just the plane ride to prepare, check our survival phrase series at ItalianPod101.com. One of these phrases just might turn your trip into the best one ever!

 • A RoadMovie Podcast utazásról és utazókról szól. Kéthetente csütörtökön ajtót nyitunk a világra! Hallgass minket ha épp úton vagy, indulni készülsz, vagy csak érdekel a világ.

 • This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro and Sabrina Tavernise. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

 • A Klubrádió tudományos, ismeretterjesztő műsorában, az Utópiában a természettudományok és társadalomtudományok legizgalmasabb kérdéseit boncolgatjuk hétről hétre, kiemelkedő tudósok és szakértők segítségével.
  Szerkesztő-műsorvezető: Neuman Gábor

 • Az ideális élethez - legyen az bármilyen- saját magunkon keresztül vezet az út.
  Ehhez az önismereti utazáshoz nyújt segítséget Farkas Flóra transzformatív coach, aki az önfejlesztés területének legváltozatosabb témáit dolgozza fel a Formaállapot podcast epizódjaiban.

 • Le Journal en français facile : un vrai journal d’information qui raconte chaque événement dans son contexte, son histoire et ses personnages pour comprendre les mots et les concepts de l’actualité mondiale. Retrouvez le Journal en français facile avec sa transcription sur le site RFI Savoirs, du lundi au vendredi à partir de 8h00 TU. Exercices et quiz : pour vous aider à comprendre un extrait du Journal en français facile, consultez le « Fait du jour » sur le site RFI Savoirs.

 • Bencsics Márk és Buday Zoli NFL-podcastja.

 • Tune into the Playlearning™ podcast by Lingokids for little ears, where rich storytelling combines traditional learning with modern skills. Enjoy entertaining stories, loveable characters, problems to puzzle out, and laughs for kids! Every episode takes you on an interactive audio journey - be ready to answer questions, learn new things, and have fun!For a full interactive Playlearning™ experience explore our Lingokids app - www.lingokids.com/app. Have any questions? Contact us at [email protected] 💙

 • Tőzsdei befektetések minden mennyiségben. 🎙️🤓📈💰

 • The Race F1 Podcast brings you comprehensive coverage of every aspect of Formula 1 racing, with discussion of the latest breaking Formula One news, debate about the biggest topics and in-depth analysis after each grand prix.

 • After being nominated one of the Worlds Finest Beach Clubs, Nassau Beach Club wants to bring you every week the freshest vibes straight from Ibiza island.
  Get ready to have journey to Ibiza without leaving home, now you will have the chance to enjoy anywhere at any time the Nassau Beach Club sounds by Alex Kentucky one of our resident Djs.
  Stay tuned for the best beach mixes.

 • Hosted by Nosheen Iqbal and Michael Safi, Today in Focus brings you closer to Guardian journalism. Combining personal storytelling with insightful analysis, this podcast takes you behind the headlines for a deeper understanding of the news, every weekday 

 • Boost your confidence in speaking Italian in 30 minutes or less with the 30 Minute Italian Podcast. We cover expressions, sometimes sexy grammar, and culture through personal travel stories and detailed examples.

 • Ez a Direkt36 podcast csatornája / This is the podcast channel of Direkt36

 • Várkuti Géza és Polyánszky Attila podcastja. Elemzések, oktatás, tippek, tanácsok, Forex-, részvény-, index-, nyersanyag- és cryptodeviza-kereskedéshez. Csak úgy fundamentális, mint technikai alapon. Konkrét kereskedési setupokkal, piacra lépés, stop és célár meghatározása. A kézi kereskedés mellett külön hangsúlyt fektetünk a robotok használatára.Várkuti Géza 32 éves tapasztalatával már veteránnak számít a szakmában. Ő írta az első magyar nyelvű Forex könyvet, melyet ma is sokan a kezdők "bibliájának tartanak. Polyánszky Attila 14 év óta foglalkozik intenzíven a részvényekkel való kereskedéssel. Előjelzései, tréding tanácsai nagy találati aránnyal bátran követhetők.Mindketten Cipruson élnek és üzemeltetik a varkuti.eu nevű weboldalt.

 • Full Stack Developers Wes Bos and Scott Tolinski dive deep into web development topics, explaining how they work and talking about their own experiences. They cover from JavaScript frameworks like React, to the latest advancements in CSS to simplifying web tooling.

 • A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet kiberbiztonsági podcastje

 • The best of all possible podcasts, Leibniz would say. Putting big ideas in dialogue with the everyday, Overthink offers accessible and fresh takes on philosophy from enthusiastic experts. Hosted by professors Ellie Anderson (Pomona College) and David M. Peña-Guzmán (San Francisco State University).

 • A Klubrádió ismeretterjesztő sorozata, történelmi precizitással és szakértői segítséggel vizsgálja a jelent. A majdnem egyórás beszélgetések a világ történéseit meghatározó és befolyásoló emberekről, hatalmakról, jelenségekről szólnak. Aki kérdez: Szénási Sándor.

 • Historians Tom Holland and Dominic Sandbrook are interrogating the past, and attempting to de-tangle the present.


  They question the nature of Greatness, why the West no longer has civil wars and whether Richard Nixon was more like Caligula or Claudius. 

   


  They're distilling the entirety of human history, or, as much as they can fit into about fifty minutes.


  Join The Rest Is History Club (www.restishistorypod.com) for ad-free listening to the full archive, weekly bonus episodes, live streamed shows and access to an exclusive chatroom community.


  Here are some of our favourite episodes to get you started:


  WATERGATE/NIXON apple.co/3JrVl5h


  ALEXANDER THE GREAT apple.co/3Q4FaNk


  HARDCORE HISTORY'S DAN CARLIN apple.co/3vqkGa3


  PUTIN & RUSSIA apple.co/3zMtLfX


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Every week, we look at a different everyday English phrase or piece of slang in this fun three-minute programme. From BBC World Service

 • OPENHOUSE - a fresh, fun and real podcast that explores the amazing impact that therapy and human connection can have on all areas of our lives. Louise and her favourite therapists, clinical psychologists & mental health experts take weekly stories and dig into them so you can get your #FreeTherapy fix. Louise also live streams her own therapy sessions and shares what is going on in her life so you can get a peak into the therapy room, without having to pay.

 • Szeretek utazni! A Világjárók Klubja Bécs esemény sorozatot emiatt indítottam el, hogy hasonló embereket összehozzak! A leendő előadóinkat és a számomra érdekes témákat hozom a youtube csatornámon és Podcast formában is! Enjoy it!
  Tájékoztatás és utazás. Ezekkel foglalkozom.

 • A Karizma Podcast célja, hogy felébressze a benned szunnyadó karizmát és elővarázsolja a legjobb énedet. Praktikus tanácsok, inspiráló történetek és mélyreható gondolatok azoknak, akik nem érik be az átlagossal, és a legtöbbet akarják kihozni az életükből. A fejlődésben útitársad Bolya Imre.

 • Shankar Vedantam uses science and storytelling to reveal the unconscious patterns that drive human behavior, shape our choices and direct our relationships.