• A Hanganyagok csak teljes egészében idézhetők, részleteiben nem felhasználhatóak. Ellenkező esetben jogi következményeket von maga után!
  Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani műsora minden hétköznap 6:00-10:00-ig a Rádió 1-en.
  e-mail: [email protected]
  SMS/tel./Viber:+36203111111
  Frekvenciáink:
  Budapest 89.5
  Debrecen 95.0
  Szeged 87.9
  Miskolc 96.3
  Pécs 90.6
  Győr 103.1
  Nyíregyháza 91.1
  Székesfehérvár 89.5
  Szombathely 97.7
  Szolnok 90.4
  Tatabánya 89.5
  Sopron 94.1
  Kaposvár 99.9
  Békéscsaba 104.0
  Veszprém 90.6
  Zalaegerszeg 95.8
  Eger 101.3
  Nagykanizsa 95.6
  Dunaújváros 89.5
  Salgótarján 100.4
  Baja 94.3
  Szekszárd 91.1
  Hatvan 89.5
  Hajdúböszörmény 98.9
  Gyöngyös 101.7
  Siófok 92.6
  Kiskunfélegyháza 91.1
  Hajdúszoboszló 100.6
  Komló 99.4
  Keszthely 99.4
  Paks 107.5
  Mohács 93.8
  Hajdúnánás 93.3
  Kiskunmajsa 88.2
  Tiszafüred 88.7
  Derecske 94.7
  Dunaföldvár 106.5
  Velence 89.5
  Fonyód 101.3
  Abádszalók 89.2
  Villány 100.9
  Kazincbarcika 88.8
  Heves 93.7

 • Az Index Tudomány rovatának hetente jelentkező műsora, amiben mindenkit foglalkoztató általános kérdésekre keresünk tudományos válaszokat.

 • Ez a Partizán podcast csatornája: szerkesztett műsorok, vágatlan interjúk, beszélgetések, viták! Ha tetszik a tartalom, fizess elő rá, hogy hozzáférj az exkluzív videós anyagainkhoz is! http://patreon.com/partizanpolitika

 • Sok podcast látott már vendégül hírességeket, de a barátaikat még egy sem. Kovács András Péter minden héten mikrofon elé ülteti valamelyik kedvenc hírességét – és az ő legjobb barátját, hogy aztán a vendégről kizárólag a barátot kérdezze. A vendég életét ezúttal a barát szemszögéből láthatjuk, ez a szemszög pedig gyakran más és meglepő – még a vendég számára is. Közös évtizedek, régi és új félreértések, szembesülések és felismerések olyan beszélgetésekben, melyek előnyére válnak minden barátságnak.

 • Interjúk, portrék, riportok minden olyan témáról, amelyek Friderikusz Sándort érdeklik, hetente egyszer, csütörtök este 8 órakor a Facebook-on és a Youtube-csatornánkon, majd ezt követően podcast formában is.

 • Az After egy hetente új adásokkal jelentkező műsor, amelyben Sajó Dávid, a Telex újságírója popzenéről, szórakoztatóiparról és kultúráról beszélget különböző meghívott vendégekkel. Elemzések, portréinterjúk, zeneajánlók és műfaji magyarázók mellett a műsor célja, hogy érdekesen mutassa be a jelen és a múlt legizgalmasabb kulturális és szórakoztatóipari jelenségeit.

 • Podcast érdekes és hihetetlen történelmi eseményekről

 • A Portfolio napi podcastje, melyben munkanapokon lapunk elemzői és más szakértők segítségével dolgozzuk fel a nap meghatározó gazdasági, pénzügyi témáit.

 • Emberekről. Kapcsolatokról. Magunkról.
  D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi podcastja

 • Társadalomkritikai magazin Puzsér Róberttel, Horváth Oszkárral, állandó műsorvezető-társaikkal és még többekkel, a SpiritFM-en. A műsor SMS és Viber-száma: "+36 30 011 0725"
  A Budapesten fogható FM 92,9 Spirit FM műsora.

 • A világ megváltása tudománnyal, művészettel, pszichológiával, szociológiával, Varga Tóth Róbert újságíróval, Pázmándi Gergely zenésszel és vendégeikkel.

 • Huberman Lab discusses neuroscience: how our brain and its connections with the organs of our body control our perceptions, our behaviors, and our health. We also discuss existing and emerging tools for measuring and changing how our nervous system works. Dr. Andrew Huberman is a tenured professor of neurobiology and ophthalmology at Stanford School of Medicine. His laboratory studies neural regeneration, neuroplasticity, and brain states such as stress, focus, fear, and optimal performance. For more than 20 years, Dr. Huberman has consistently published original research findings and review articles in top-level peer-reviewed journals, including Nature, Science, Cell, Neuron, and Current Biology. He is a regular member of several National Institutes of Health review panels and a Fellow of the McKnight Foundation and the Pew Charitable Trusts. Dr. Huberman regularly consults for technology development companies, professional athletic organizations, and various units of U.S. and Canadian Special Operations.

 • Pogátsa Zoltán közgazdász-szociológus politikai gazdaságtani podcastja a globális gazdaságról a klímaválság, az automatizáció, a digitális gazdaság, az egyenlőtlenségek és a poszt-demokrácia korszakában. https://www.facebook.com/pogiblog https://www.patreon.com/pogipodcast

 • On the Easy German podcast, we discuss topics from Germany and around the world, explain words and expressions and answer your questions. Members get full transcripts, our exclusive vocabulary helper and bonus content for each episode. Learn more at easygerman.fm

 • Ez itt a Concorde Podcast! Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül. Tartson velünk!

 • Ez itt az Amiről nem beszélünk... Podcast, melyben tabukat és tévhiteket veszünk górcső alá. Borzasztóan bekorlátozza az életünket, ha bizonyos gondolatokat elgondolni se szabad, nem hogy kimondani. Pedig olykor ezeknek a gondolatoknak a kimondása vezetne el nagy változásokhoz és felismerésekhez. Abban reménykedünk, hogy egyre komplexebbé és összetettebbé formálódik a gondolkodásmódotok, valamint egyre jobban fogjátok tolerálni az ellentmondásokat. Célunk továbbá, hogy segítsünk a decentrálás elsajátításában vagyis abban, hogy a dolgoknak a középpontjában általában nem az "én" van.

 • Hogy vagy? – tesszük fel és kapjuk meg a kérdést nap mint nap.

  Kösz, jól – halljuk és válaszolunk rá legtöbbször.

  De mit jelent jól lenni? A HVG kéthetente jelentkező podcastjában Bánhalmi Kata és vendégei, adásról adásra megvizsgálva a fizikai és lelki egészség egy-egy területét.

  A műsorban tudományos és szakmai magyarázatot adunk a mindennapi wellbeing kihívásaira, és gyakorlati példákon keresztül segítünk, hogy lépésről lépésre tudatosabban érezhesd magad a bőrödben, mind fizikailag, mind lelkileg.

 • Minden epizódban világlátott emberekkel beszélgetek, hogy az ő izgalmas történeteiket és hihetetlen kalandjaikon keresztül ismerjük meg jobban a nagyvilágot. Utazási podcast NEM csak utazóknak! #utazás #utazas

 • Ebben a podcastben tonnányi praktikus tippet találsz, amelyeknek egyetlen célja van. Segítenek Neked ANGOLUL megtanulni. Nem számít ha nincs nyelvérzéked.. ha nem szeretsz tanulni. Még az sem ha egyenesen utálod az angol.. ( én is utáltam ). Apropó: A nevem Tóth József és pszichológiát hallgatok a szegedi egyetemen. Mivel imádom a memória működését és az idegen nyelveket. Gondoltam nagyszerű lenne ha ( amíg nem végzek az egyetemmel ) angolt tanítanék azoknak.. akiknek nehézségeik vannak a nyelvtanulással [ nekem is voltak bőven ] Készen állsz ? HALLGASS HA MERSZ :)

 • Mély, kissé speciális beszélgetések minden vasárnap Kadarkai Endrével.
  Az adásban 20 fogalmat/kifejezést kap a vendég, és ő választja ki, melyekről beszélgessenek, de ő maga sem tudja, milyen kérdés is húzódik a kifejezés mögött, mely valamilyen módon kapcsolódik az életéhez.

 • Ha hiányzik már egy barátnős beszélgetés akkor mi itt vagyunk neked! A Távkapcs podcast két házigazdája (mi) Lilla és Julcsi vagyunk, több mint 10 éve legjobb barátnők és jó ideje sok-sok kilométerre élünk egymástól. Innen jött a távkapcs. Amit ígérhetünk az könnyed témák, beszélgetés az élet kis és nagy dolgairól, mókázás - pont ahogy az egy barátnős estén lenni szokott. Vigyázat! Nyomokban Hunglisht tartalmazunk.

 • A Hold Alapkezelő kollégái, Balásy Zsolt és Szabó Balázs beszélgetnek a világról, ahogy ők látják. Tőzsde, gazdaság, politika, bulvár.

 • A few years ago I was a broke, university dropout, at 18 I built an industry leading social media marketing company, and at 27 I resigned as CEO. At 28 I co-founded Flight Story – a marketing and communications company, and thirdweb - a software platform, making it easy to build web3 applications. I then launched private equity fund, Flight Fund, to accelerate the next generation of European unicorns. During this time I I decided to launch 'The Diary Of A CEO' podcast with the simple mission of providing an unfiltered journey into the remarkable stories and untold dimensions of the world’s most influential people, experts and thinkers. Thank you for listening.
  My New Book: https://g2ul0.app.link/DOAC
  IG: https://www.instagram.com/steven
  LI: https://www.linkedin.com/in/stevenbartlett-123

 • Egy podcast, ami mindenki számára érthetően és ideológiamentesen magyarázza el a komplex történelmi folyamatokat. Időutazásra hív, hogy megértsük a jelent és ne féljünk a jövőtől.

 • Képek, filmek, reklámok, viccek… A szexualitás egyrészt folyamatosan jelen van életünkben, másrészt viszont az egyik leginkább tabusított téma a hétköznapi beszélgetésekben. Zavarban vagyunk, ha szóba kerül; ha beszélni kell róla, nem találjuk a szavakat; rengeteg az ezt övező szorongás és szégyen. Pedig a jó szex hatalmas örömforrás lehet az életünkben, amelynek pozitív hatásai kihatnak egészségünkre, szociális kapcsolatainkra és az egész életminőségünkre.
  Beszéljünk hát a szexről! Adásainkban egy-egy szexualitással kapcsolatos témát járunk körül nyíltan, szókimondóan, tabuk nélkül. A beszélgető partnerek: Szilágyi Szilárd, párkapcsolati tanácsadó, szexológus és Dr. Lassányi Gábor, régész, meseterapeuta.
  szexkultura.eu

 • Pszichológia Szalon: a HVG Extra Pszichológia magazin és a HVG Könyvek közös podcast csatornája. Beszélgetések, amelyek élethelyzeteink nehézségeire kínálnak megoldási alternatívákat.

 • Milanovich Domi pszichológus-újságíró podcastja, amelynek beszélgetései során a lélektan legkülönbözőbb sarkaiba látogatnak el. A pszichológia izgalmas (határ)területeit járják körül meghívott szakemberekkel, hogy az adások végére ti is magatokkal vihessetek valamit, ami jól jön a hétköznapokban.

 • A Cégépítők Podcastből magyar vállalkozói sikertörténeteken keresztül megtudhatod, milyen folyamaton mennek át azok a vállalkozások, amik képesek a fejlődésre. Szó lesz best-practicekről, stratégiákról, necces helyzetekről és felemelkedésekről. Ami pedig a legfontosabb, hogy valós történeteken keresztül tudhatod meg hogyan kell neki állni egy sikeres vállalkozás építésének. Tanulj, inspirálódj és fejlődj velünk!

 • Sziasztok!

  Ha érdekel a pszichológiai és szívesen hallgatsz ilyen jellegű műsorokat, akkor jó helyen jársz. Mi Kinga és Laci vagyunk egy pszichológus házaspár és Timivel beszélgetünk önismeretről, gyermeknevelésről és egyéb érdekes témákról.

  Gyere és hallgass minket heti rendszerességgel.

  Ha pedig pszichológust keresel, akkor szívesen látunk tanácsadásunkon. Jelentkezni a honlapunkon keresztül tudsz.

  www.onlinepszichologiaitanacsadas.com

 • You can change your life and Mel Robbins will show you how.

  Mel Robbins is one of the world’s most widely booked and followed podcast hosts and authors. She’s trusted by the world’s leading brands and medical professionals who use her research-backed tools and strategies in clinical and corporate settings. She’s amassed millions of followers online, with her videos going viral almost daily.

  143 Studios Inc., her female-led media company, produces provocative and award-winning content with unprecedented results: millions of books sold, billions of video views, seven #1 audiobooks, and original courses and programming for clients like Starbucks, JP Morgan Chase, LinkedIn, Spotify, Headspace, and Audible.

  Mel’s work has been translated into 41 languages, her podcast is syndicated in 194 countries, and her TEDx Talk is one of the most viewed of all time. A New York Times bestselling author and self-publishing phenom, Mel’s work includes The High 5 Habit and The 5 Second Rule. Most importantly, her science-backed tools and relatable advice have changed the lives of millions of people worldwide.

  Despite all this, Mel is one of the most down-to-earth and caring people you’ll ever meet. The person you see every day online is exactly the same in real life. Probably because she learned everything she teaches the hard way: by first screwing up her own life, and out of necessity, discovering the tools and research that transformed her life and got her to where she is today.

  In The Mel Robbins Podcast, Mel gets more personal than ever, welcoming you into her life and taking you behind the scenes in real time. Every episode is packed with deeply relatable topics, tactical advice, hilarious screwups, compelling conversations, and the tools and inspiration you need to create a better life.

  Tune in and buckle up – your life is about to change. New episodes of The Mel Robbins Podcast drop every Monday and Thursday.

  To learn more about Mel, go deeper into every episode, find the resources and research she mentions, or submit a topic or question, check out https://www.melrobbins.com.

 • Ez a Della, a 24.hu gazdasági podcastja, ahol minden a pénz körül forog. Arra fókuszálunk, ami mindenkit foglalkoztat: merre tart a koronavírus-járvány és az orosz-ukrán háború tépázta magyar és világgazdaság, mi lesz a megtakarításainkkal, a munkahelyünkkel, a környezetünkkel? Azok véleményét kérjük a legfrissebb és legfontosabb eseményekről, akik a legközelebb ülnek a tűzhöz, az adott terület kiemelkedő szakértői, cégvezetői, gazdaságpolitikusai. A műsorvezető Baka F. Zoltán.

 • Megtörtént bűnesetek feldolgozása MAGYARUL. Ha Te is True Crime és krimi rajongó vagy, hallgasd a sokszor hátborzongató igaz történeteinket. Hidd el, nincs jobb forgatókönyv író, mint az élet!
  Youtube: https://www.youtube.com/c/BŰNtényekPodcast
  Patreon: https://www.patreon.com/buntenyek
  Facebook: https://www.facebook.com/buntenyek
  Instagram: https://www.instagram.com/buntenyekpodcast/
  Discord: http://discord.io/buntenyekpodcast
  Email: [email protected]

 • A Válasz Online csapatának podcast csatornája: közéleti-kulturális kibeszélő, időnként meghívott vendégekkel. Új adás minden csütörtökön. Mottó: „Bulvármentes. Propagandamentes. Konzervatív.”

 • Üdv a Folyamat Podcastben, ahol tudatossággal kapcsolatos tartalmakkal találkozhatsz.

  Önismeret, vállalkozás, célok megvalósítása, jelenlét, boldogság és még sok gyakorlatias téma, amelyek segítenek egy boldog életet kialakítanod.

  2012-ben a Podcast alapítóját, Gürtler Gabort egy szerelem inspirálta, hogy foglalkozzon a tudatossággal.

  Balitól Chilé-ig utazott, hogy választ kapjon az élet "nagy" kérdéseire, melyek sokunkat foglalkoztatnak.

  A nagy utazás után Gábor arra jutott, hogy a tudatosság valójában egyszerű.

  “Az egyszerűséget szeretném megosztani az emberekkel - hogy nem szükséges bonyolulttá tennünk az életünket ahhoz, hogy megtapasztaljuk a boldogságot.

  A legfőbb szándékom, hogy megosszam az emberekkel: Van más út.

  Ledönthetjük a korlátokat egy könnyű, egyszerű és boldog életért.“

  - Gürtler Gabor

 • Hárman vagyunk, egy ember mindig felkészül valamilyen történelmi témával, a másik kettő fogalom nélkül kommenteli, közben jókat röhögünk.

 • Conversations about science, technology, history, philosophy and the nature of intelligence, consciousness, love, and power. Lex is an AI researcher at MIT and beyond.

 • My name is Jay Shetty, and my purpose is to make wisdom go viral. I’m fortunate to have fascinating conversations with the most insightful people in the world, and on my podcast, I’m sharing those conversations with you. New episodes Mondays and Fridays. Please rate and review the podcast if you enjoy it. Live life today ON PURPOSE.

 • 3 fiatal vállalkozó mutatja be nektek, hogy milyen kihívásokkal és megoldásokkal, technikákkal és trükkökkel manőverezik a sikeres vállalkozóvá válás útján. Adatelemző online tréningekkel, pubtulajdonos és ügynökségvezető/coach mesél a Biznisz Boyz podcast-ben a tapasztalatairól más már sikeres vállalkozók meghívásával.
  Honlap: https://bizniszboyz.hu
  Zárt csoport: https://www.facebook.com/groups/bizniszboyzpodcast/

 • IstenEst: A Podcast Az IstenEst a televízió és a YouTube határán elhelyezkedő formátum, amelyben tabuk nélkül beszélünk a legtrendibb közéleti- és internet népét aktuálisan lázban tartó témákról, szórakoztató és hiteles formában. Szókimondó, humoros, provokatív olykor megbotránkoztató tartalmat tervezünk, sztárvendégekkel, szakemberekkel, hétköznapi hősökkel, érdekes bejátszókkal, játékokkal, rovatokkal és különleges zenei prodokkal.

 • True stories for English speakers learning Spanish. From the makers of Duolingo, the most popular language-learning app, comes a new podcast that delivers fascinating real-life stories in easy-to-understand Spanish with English narration. These are not language lessons; they’re life lessons through language. Hosted by Martina Castro, co-founder of NPR’s Radio Ambulante.

 • Every week, we look at a different everyday English phrase or piece of slang in this fun three-minute programme. From BBC World Service

 • Csapatépítés, önfejlesztés, a kiégés elkerülése és munkahelyi jóllét… ahogy ezekről a reklámszünetekben az Armadillo Kreatív Ügynökség gondolkodik. A boldogság unikornisainak reptetése helyett az emberi tényezőről, a megtartó és felemelő munkahelyi csapatokról a terület ismert és elismert szakembereivel beszélget Sass Dani, az Armadillo kreatívigazgatója. Kiégés és stressz nélkül.

 • Halálos, de fegyvertelen - A Tangó és Kes nyomon követi a bűnelkövetések sok évtizedes trendjeit, a bűntársadalom mocorgóit és „újításaikat”. Legendás leleplezések, soha el nem kapott elkövetők, eszes és balek tettesek, sorozatgyilkosok és maffiacsaládok, lebukások és lebuktatók itthonról és a világból. Magyar rendszerváltások és azt azokat követő bűntársadalmi, politikai és gazdasági összefonódások.

 • Podcastjében a közkedvelt, többszörösen díjazott szórakoztató-irodalmi író, Lakatos Levente olyan ismert, vagy éppen kevésbé ismert emberekkel beszélget, akiknek életútjukból, vagy az életüknek jelenlegi szakaszából mindannyian okulhatunk. Szabadon, színesen és közvetlenül – akár egy klubban.

 • Kuriózumok a tudomány és a történelem világából, elképesztő, abszurd és humoros érdekességek - pár percben.

 • Hangos Totalcar (http://totalcar.hu/egester) minden csütörtökön. Kereke van és motorja? Mi megemésztjük!

 • Apu azért iszik, mert te sírsz! - Puzsér Róbert, Farkas Attila Márton

 • Biztonságpolitika másként - Tarjányi Péterrel.

 • Ez itt a Péntek Reggel, a Partizán hírháttér-szolgáltatásának podcastcsatornája.

  Nem csak hallgatnál minket?

  Iratkozz fel a teljes csomagra: sokoldalú és alapos elemzések egy hírlevélben, egy podcastbeszélgetésben és egy rövid videóban péntek reggel fél 6-kor.

  Nézd, olvasd, hallgasd - minden péntek reggel!

  Iratkozz fel: https://csapat.partizanmedia.hu/forms/pentekreggel

 • Ahol az üzleti élet a közélettel találkozik, ott csípjük nyakon és hozzuk el műsorunkba: a Mérlegen podcast házigazdái, Csatári Flóra Dóra és Dzindzisz Sztefan híreken, történeteken és interjúkon keresztül mutatják be mindazt, ami a cégek világában történik, vendégeik pedig vállalkozásokról, trendekről, üzleti aktualitásokról mesélnek. De a hardcore business-rajongóknak sem érdemes elkapcsolniuk!

 • Itt megtalálsz mindent, ami a Speedzone-nál történik, legyen szó a hérfői Szpíkzone-ról, a csütörtöki Speedcast-ról, vagy bármi egyéb tartalmunkról, ami Podcastként működik.

 • Ez a Partizán dedikált podcastjainak a csatornája: Belépési küszöb, Semmi kóla, GM Készületlenül, Zsófilter, Bezzeg az én időmben, A Város Másik oldalán, Ez egy hivatal, Mi a teendő, Sportszaurusz és a különkiadások, illetve ami még ezután jön! Minden, amit podcastként készítünk, videó nélkül.

 • A Karizma Podcast célja, hogy felébressze a benned szunnyadó karizmát és elővarázsolja a legjobb énedet. Inspiráló beszélgetések mélyreható gondolatokkal és solo adások praktikus tanácsokkal azoknak, akik nem érik be az átlagossal, és a legtöbbet akarják kihozni az életükből. A fejlődésben útitársad Bolya Imre.
  Köszönöm, hogy velem tartasz!

  Facebook Közösség: https://www.facebook.com/groups/karizmapodcastcsoport
  Instagram: https://www.instagram.com/imrebolya_karizma/
  LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/imrebolya

 • Dr Ali Abdaal is the world’s most followed productivity expert and author of Feel-Good Productivity, the brand new book that reveals why the secret to productivity isn’t discipline, it’s joy. In his podcast, Deep Dive, Ali sits down with inspiring creators, thinkers, entrepreneurs and high performers to help listeners build lives that they love.

  Ali’s cheerful style, positive approach, and well-researched content have made him a trusted voice when it comes to productivity. The internet means that we have access to more knowledge and information than ever before - but it can also be overwhelming. So, Ali and his expert guests focus on simple, scientifically proven, and actionable steps you can take to make real changes in your life.

  Ali’s a firm believer that happiness isn’t the result of success - in fact, happiness is the key to success in the first place. Ali made this discovery while working as a doctor in a chaotic hospital ward. In the past, hard work had been the answer to every obstacle in his life. But no amount of hard work was going to combat panic and burnout.

  So, Ali dedicated himself to figuring out a new approach to productivity - one that focuses on enjoying the journey and working towards truly meaningful goals. Deep Dive, with its authentic and engaging conversations, will give you all the insights you need to do just that.

 • Minden pénteken, minden ami IT. Karrier. Technológia. Trendek. Termékek.

 • Learn German in coffee-break lessons from the Radio Lingua Network. In each lesson we'll focus on the language you need to know and before long you'll be making yourself understood with native German speakers.

  386357


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Az Önkényes Mérvadó egy szórakoztató és egyben humánus szellemű hétköznapi műsor, mely a megértés és az értetlenség sajátos keverékének élményével szögezi a hallgatót a rádiókészülék mellé.

 • On the Stories Podcast, we perform a new story for your children every week. The stories range from retellings of fairy tales like Snow White to classic stories like Peter Rabbit and even completely original works. Everything is G rated and safe for all ages. The perfect kids podcast for imaginative families. Whether you’re driving with your children or just want to limit your kids’ screen time, Stories Podcast delivers entertainment that kids and parents alike will love.

 • Milyen az az élet melyet VALÓBAN ÉLNI ÉRDEMES?!
  Hogyan tudunk tisztán és mélyen kapcsolódni saját magunkhoz, egymáshoz és a Létezéshez?

  Erről szól a Kapcsolódjunk! PODCAST.

  Beszélgetéseinkkel az élet működésének mélységét tárjuk fel egy-egy témán keresztül, megosztjuk a személyes példáinkat, valamint konkrét segítő eszközökkel is jövünk.

  Kapcsolódjunk minden héten és fedezzük fel együtt az élet mélyebb dimenzióit!

  Egyed Brigi és Varga Orsi Orgona


 • A Tilos Rádió hátrafelé nyilazó történelmi műsora.

  Vitaindítók, kritikák, ajánlók és új adások a Facebookon:
  https://www.facebook.com/regen.minden.jobb.volt

  A "Régen minden jobb volt - Korunk filmjei, zenéi, tévéműsorai" című könyvünk: https://napvilagkiado.eu/termek/regen-minden-jobb-volt/

 • Itt a történetek és helyzetek kerülnek fókuszba, izgalmas interjúalanyok gondolatain, tapasztalatain és véleményén keresztül.

 • On this season of How to Talk to People we explore the barriers to relationship building and why—in a world of endless potential for connection—so many people still feel alone. From the the struggle to prioritize non-romantic relationships, to just feeling uncertain of what to talk about with strangers, host Julie Beck and producer Rebecca Rashid unravel the complexities of putting yourself out there—in hopes of revealing the rewards of showing up. 
  Produced by Rebecca Rashid and hosted by Julie Beck. Editing by Jocelyn Frank. Fact-check by Ena Alvarado. Engineering by Rob Smerciak. Special thanks to A.C. Valdez. The executive producer of Audio is Claudine Ebeid; the managing editor of Audio is Andrea Valdez. Music by Tellsonic (“The Whistle Funk”). 
  Talk to How to Talk to People—by “talk,” we mean write to us—at [email protected]. To support this podcast, and get unlimited access to all of The Atlantic’s journalism, become a subscriber.

 • It's all about IT Security! IT biztonságról fogtok hallani olyan módon, mely azok számára is érthető, akik nem ülnek nyakig a bitekben.

 • Learn and practise useful English language for everyday situations with the BBC. Your weekly instruction manual for saying or doing something in English is published every Thursday.

 • Az Álmok Álmodói podcastban olyan magyar embereket mutatunk be, akik világmegváltó ötleteik révén képesek voltak hatni az emberiség életére. 

 • A Sokkoló Akták című műsorban különféle megtörtént esetekkel foglalkozunk: retélyes eltűnések, bűncselekmények, emberrablás, true crime, megmagyarázhatatlan, sokkoló esetek.

  Az alábbi e-mail címen érhettek el:
  [email protected]

 • Karrierépítés, sikeres pályafutás a gyakorlatban. Beszélgetések, tudásmegosztás a Baráth András karrier-tanácsadóval és a Gerilla Mentor Klub oktatóival, neves szakértőkkel.

 • Krajnyik Cintia podcastműsorának alaptematikját az inspiráció adja, és bízunk benne, hogy beszélgetéseink hatására hallgatóink kicsit lelassulhatnak, megállhatnak, leülhetnek, elkezdhetnek befelé figyelni, megtalálhatják saját középpontjukat. Meghallhatják belső hangjukat. A műsorba olyan vendégeket kértünk fel, akik munkájukkal, életútjukkal, gondolataikkal, eredeti világlátásukkal erre ösztönöznek mindannyiunkat.

 • We (the Viva La Dirt League boys) have decided to jump on the podcast bandwagon because, well, we were told we should. Join us - Rowan, Alan and Adam - for “We Were Told We Should Do a Podcast” as we blend our nerdy obsessions with infectious banter. We speak to the realms of pop culture and gaming, with a sprinkle of personal revelations and whatever random topics enter our brains. Expect laughs, deep chats and a reminder that it's perfectly cool to embrace your inner geek.

  New episodes every Tuesday 1am PT / 10pm NZT | Follow us on TikTok, Instagram and YouTube

 • Beszélgetések a magyar és a nemzetközi könyvpiac fontos témáiról Janzer Frigyes (Prospero Könyvei Kft.) vezetésével. Ebben a podcastban nem a könyveké, hanem a könyvpiaci szereplőké a főszerep. Megpróbáljuk a könyves témákat üzleti oldalról körül járni kiadói, könyvkereskedői és vásárlói szemmel.
  Állandó résztvevők: Janzer Frigyes és Mózes Krisztián

 • Every Monday morning step into the office of iconic psychotherapist Esther Perel and listen in as real people in search of insight bare the raw, intimate, and profound details of their stories. From breakups and open relationships to workplace conflicts and fractures in the family, it’s a place to hear our own stories reflected in the lives of others. So…where should we begin? Part of the Vox Media Podcast Network.

 • Bátorság. Sebezhetőség. Őszinteség. 3 szó, ami megtestesíti a Férfiasság Podcastet. Célunk az, hogy sebezhető módon, a saját tapasztalatainkat felvállalva beszélgessünk a férfivá válás kihívásairól. Hiszünk abban, hogy egy Férfi akkor tud igazán kiteljesedni, ha leengedi a falait és őszintén felvállalja önmagát. Járd velünk karöltve Te is a Férfiasság útját és iratkozz fel a csatornánkra! Új rész minden héten csütörtök 18:18-kor. Barátsággal: Viktor

 • Tudatosság, jó energiák, inspiráció. Egy biztonságos tér a fejlődéshez. Bánhegyi Hanna és Flóra egy testvérpár a húszas éveikben, akik azzal a céllal élik a mindennapokat, hogy megtalálják: vajon mi szükséges ahhoz, hogy a lelkünk, az elménk és a testünk összhangban legyen, hogy mindannyian képesek legyünk jól-létben, az igazi önmagunkhoz kapcsolódva, a saját valóságunk tudatos teremtőiként Élni. Kérdéseket tesznek fel és válaszokat keresnek, tapasztalatokat osztanak meg, egy nagy adag őszinteséggel és szeretettel fűszerezve, ‘Pillangóhatást’ előidézve.

  Fejlődjünk együtt, utazásra fel!

 • A műsor a legalitás és illegalitás határán való egyensúlyozással foglalkozik, “szürke zónás” bűnügyeket, társadalmi jelenségeket és különös eseteket dolgoz fel.
  Csatlakozz a Kibeszélő csoportunkhoz Telegramon!
  Támogass minket Patreonon: patreon.com/szurkezonapodcast

 • Join How to Be a Better Human as we take a look within and beyond ourselves.

  How to Be a Better Human isn’t your average self improvement podcast. Each week join comedian Chris Duffy in conversation with guests and past speakers as they uncover sharp insights and give clear takeaways on how YOU can be a better human.

  From your work to your home and your head to your heart, How to Be a Better Human looks in unexpected places for new ways to improve and show up for one another. Inspired by the popular series of the same name on TED’s Ideas blog, How to Be a Better Human will help you become a better person from the comfort of your own headphones.

 • Millennials are different. They are a new generation particularly focused on change, innovation and creativity. However, they’ve been conditioned to believe concepts and practises that are often outdated.
  Throughout this podcast Shivani challenges these concepts by interviewing guests from a variety of backgrounds with a plethora of expertise who provide guidance and practical tips that can be easily incorporated into your daily life.

  Shivani seeks to entertain, educate and inspire you to live a more positive and energised life. These fascinating conversations own health and wellness and seek to challenge your thoughts and mindset, whilst bringing an uplifting element to your day.

 • Podcast – Pénzügyekről nyakkendő nélkül

 • Inspiráció, a mindennapok pszichológiája, kihívások és megoldások, örömök és bánatok, na meg egyebek - Hankó Viktor, szabadúszó újságíró és kommunikációs szakember vendégeinek szemüvegén keresztül. Ez a walkman podcast. És, hogy miért walkman a podcast? Ó, ez nagyon egyszerű: a nyolcvanas évek gyermekeként egy walkman-nel készültek az első “műsoraim”. Ez az egyik. A másik: ez egy olyan podcast, amelyben nem a vendég jön a stúdiómba, hanem én viszem hozzá a stúdiót. Kávéházba, pincébe, otthonába, irodájába. És aztán megbeszéljük az Élet Nagy Dolgait.

 • Nyers és filterezetlen vegyesfelvágott mindenről, ami kerékpár! A KONTRA-ban minden héten olyan témákat dolgozzunk fel, amik előremozdítják a hazai kerékpáros társadalmat a jelenlegi tetszhalott állapotból. Ez néha súrlódással és konfliktussal jár, de abban hiszünk, hogy csak ez tudja elmozdítani a jelenlegi holtpontról ezt a gyönyörű sportot, életformát!

 • Welcome, Fellow Glitch...To the Luke Belmar Data Sets Podcast. Follow the podcast & turn on the notifications. New Data Sets are about to be unlocked. 👽 Be well prepared to Learn and Share Insights around Creating & Preserving Wealth, Biohacking, Cultivating Relations, etc.
  Rate The Podcast With A 5 Star!
  ✦ FREE (MONTHLY) REVENUE & PROFITS DASHBOARD!
  🧪 UNLOCK MASTERY CHECKLIST
  We're glad to have you join this community ! Let's Glitch Through The Matrix Together 🛸
  Podcast managed by Fellow Glitches & NOT by Luke Belmar or his team. We're a community, Curating & Learning from Luke's Data Sets! This Podcast Is NOT Affiliated with Luke Belmar.

 • Every weekday our global network of correspondents makes sense of the stories beneath the headlines. We bring you surprising trends and tales from around the world, current affairs, business and finance — as well as science and technology.

   


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • A sokak által az Angol Beteg című filmből ismert Almásy László regényei és azok hátteréből némi érdekesség.

 • Want to feel more confident with your business English?
  Lindsay and Michelle show you real, business English vocabulary for the global economy in this podcast from All Ears English. 
  Learn spoken English for business with native speakers.
  Get advanced skills for English meetings, presentations, small talk and socializing at work, job interviews, telephone English and more.
  Write more clear and concise business emails in English to sound professional.
  Be respected when you speak to colleagues, bosses, partners, suppliers, and stakeholders.

  Increase your self-esteem at work to participate, facilitate, persuade, and respond quickly in English.
  Learn formal, informal, and semi-formal English for different workplace situations
  Increase your salary and get a promotion.

  This podcast is perfect for you if you are at the mid-career or middle management stage, early career, senior-level or C-suite, entrepreneur, self-employed freelancer, or a small business owner.

  The English level for this podcast is intermediate to advanced English 
  CEFR B1 Intermediate English, CEFR B2 Upper-Intermediate English, CEFR C1 Advanced English, CEFR C2 Proficiency English


  This podcast is great for software engineers, senior executives, MBA students, marketing managers, doctors, lawyers, accountants, project managers, HR professionals, customer service professionals, IT, financial planners, import/export businesses, biotech professionals, sales reps, and any career that involves international business or using English.

  With every episode, we show you how to organize and deliver your message clearly.
  You’ll be able to understand phone calls and conference calls by improving your listening skills.
  Use the right English grammar and the right English tenses in every situation.

  We also cover: Assigning tasks to the team, global leadership and management, English pronunciation and accent, American culture and business, cross-cultural communication skills for business, negotiation idioms, vocabulary, slang, and business proverbs and sayings.

  Learn how to tell stories that convince people to take action in business.
  Speak with customers and resolve client issues.
  Be polite with the right English vocabulary when you speak with your colleagues.


  This podcast is a collection of episodes that were originally published on All Ears English Podcast and new Business English episodes. 

 • Fehér Mariann műsora két részből áll. az egyik a #napembere , amelyben hétről-hétre bemutat valakit, aki tényleg valaki. a másik pedig az #életünkdolgai , vagyis egy téma, amelynek tényleg van értelme.

 • Ez itt a ”DIGITÁLIS BENNFENTES” podcast! Tematikus beszélgetések, interjúk, amelyek megmutatják a magyar vállalkozóknak (és vezetőknek) a digitális átalakulást mozgató és a vállalkozások életét befolyásoló technológiákat, eseményeket. Elemzések, betekintések és történetek adat-tudományról, üzleti intelligenciáról és sok másról. Mindezekről közérthetően, üzleti szemmel.

 • A Müpa mostantól podcastokkal is hozzájárul a tartalmas feltöltődéshez. Válogasson felvételeink közül autóban, buszon, otthon, főzés vagy éppen futás közben! Érdemes minket követni, hiszen rendszeresen jelentkezünk új részekkel.

 • 3 ember, 3 nézőpont a műsorban: Spiró György, Hatos Pál és Szénási Sándor. 
  Három az igazság! Miről vitatkoznak a magyarok? Természetesen önmagukról. És természetesen csak egy igazságot ismernek arról, hogy kik is ők, mi jó nekik, és hová tartanak. Aki mást mond, tényleg téved, hazudik, vagy áruló? Merjünk nagyot álmodni, nem egy, de három igazságról.

 • Hol a te falud Budapesten? 11 beszélgetés, 18 színész, 29 író, 37 szöveg és a 150 éves főváros. Ez itt a Budapest teli van faluval podcast a Radnóti Színház és a Fővárosi Vízművek közös, Budapest születésének 150. évfordulójára rendezett beszélgetéssorozata.

 • Simple English News Daily is a 7-minute podcast which tells today’s news in clear, simple, British English. Start your day by listening to 7 minutes of the most important stories from everywhere in the world. With SEND7, you can stay up-to-date with world news, and improve your English at the same time.

  SEND7 is aimed at intermediate and advanced English learners and teachers, and people with English as a second language, as well as native speakers who want a fast, daily summary of world events! The podcast is released Monday to Friday.

  SEND7 in an acronym for Simple English News Daily, in 7 minutes. Stephen Devincenzi, from the UK, started SEND7 in 2020, and hosts most episodes. Ben Mallett and Juliet Martin are also British, and host some episodes. For more information, or to contact us, go to www.send7.org

  The Simple English News Daily podcast is free, and is supported by generous listeners, who receive access to the transcripts of every episode. To become a supporter and have access to the transcripts, go to www.send7.org/support

  This show is part of the Spreaker Prime Network, if you are interested in advertising on this podcast, contact us at https://www.spreaker.com/show/4907677/advertisement

 • A Lélekben Kadarkai Endre pszichológiai műsora. Alkalmanként egy-egy betegséget, lélektani tünetegyüttest járnak benne körül, pszichológusok és közismert, vagy civil érintettek segítségével. Közérthetően, az alapoktól mesélik el, mit jelent például bipoláris depressziósnak lenni, milyen típusú emberekre jelenti a kiégés a legnagyobb veszélyt, mi játszódik le pontosan egy kényszerbetegben, vagy miképp alakulnak ki a kötődési zavarok. Célunk, hogy címkézés és ítélkezés helyett, igyekezzünk megérteni a másikat.

 • Grath & Stöki retro gaming podcastje.

 • Luke's English Podcast is an award-winning podcast for learners of English. Listen, learn and have fun while picking up natural British English as it really is spoken. http://teacherluke.co.uk

  Sign up to LEP Premium on Acast+ and add the premium episodes to a podcast app on your phone. https://plus.acast.com/s/teacherluke.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • News in Slow German is a podcast for those who already possess a basic vocabulary and some knowledge of German grammar. Your hosts are native German speaker from Germany.
  In our program we discuss the world news, grammar, and expressions, and much more in simplified German at a slow pace so that you can understand almost every word and sentence.
  Learn real German with us! In our course we emphasize all aspects of language learning from listening comprehension, rapid vocabulary expansion, exposure to grammar and common idiomatic expressions, to pronunciation practice and interactive grammar exercises.

 • Az egészséges életmódot nem kell túlbonyolítani! Beszélgessünk az egészségről kívül, belül, körülötted.  _____________________
  A tartalom nem minősül tanácsadásnak, vagy orvosi javaslatnak. Panaszok, kérdések esetén minden esetben konzultálj kezelőorvosoddal!

 • A podcast that explains how everything is psychology. Even your 20s. New episodes every Friday!

  For business enquires please email [email protected]

  New merchandise here: https://the-psychology-of-your-20s.myshopify.com/

 • Ha tudod, mi a kiberbiztonság… és főleg, ha nem! Ez a podcast abban segít, hogy felhívja a figyelmet a kiberbiztonsági veszélyekre úgy, hogy közben hasznos tippekkel, jó tanácsokkal és megtörtént esetekkel hozza közelebb a kiberteret. Mert a kiberbiztonság közös érdek és közös felelősség. Hallgasd Te is az SZTFH hivatalos podcast csatornáját, hogy első kézből értesülj arról, ami ma már elengedhetetlen a kibertérben.

 • This podcast is like the News is for current events but for the Joe Rogan Experience Podcast. I report, review and analyze each episode with my good friend Todd in a 45-minute breakdown. It helps us get the most out of Joe's world-class show. This is for any Rogan fan..

 • Life lessons from the greatest thinkers on the planet with Chris Williamson. Including guests like David Goggins, Dr Jordan Peterson, Sam Harris, Jocko Willink, Dr Andrew Huberman, Dr Julie Smith, Steven Bartlett, Ryan Holiday, James Clear, Robert Greene, Balaji Srinivasan, Steven Pinker, Alex Hormozi, Douglas Murray, Chris Bumstead, James Smith, Dr David Sinclair, Mark Manson and more. Understanding the world is hard. This podcast will help.

 • Korom Gábor podcastje kutyákról és emberekről.

 • Are you looking for a new and fun way to learn American English? Come hang out with Lindsay and Michelle from Boston and New York City and have fun while you improve your English listening skills! We are an English as a Second Language (ESL) podcast for intermediate to advanced English learners around the world. We will show you how to use everyday English vocabulary and natural idioms, expressions, and phrasal verbs and how to make small talk in American English. We will also give you special tips on American culture, customs, etiquette, and how to speak with Americans as well as conversation and commentary on study tips, business English, life in America and Boston and New York, how to apply to university in the US, dating, travel, food and more. You'll get TOEFL, IELTS, and TOEIC help also from The Examiner of Excellence, Jessica Beck. This podcast is for adult students who are professionals and university students as well as ESL teachers. Join the community to learn to speak American English like a native! Connection NOT Perfection!

 • Egy podcast azokról, akiknek hatalmas pofont adott az élet. Megjárták a gödör mélyét, de sokkal erősebben kerültek ki belőle.

 • Articles of Interest is a show about what we wear. It's a twelve-part series from 99% Invisible, looking at clothing.

  Produced and Hosted by Avery Trufelman

 • Deepen your language skills and knowledge of the French-speaking world through fascinating true stories in easy-to-follow French, with added English for context. From Duolingo, the world's #1 way to learn a language. Hosted by Ngofeen Mputubwele.

 • Learn English Vocabulary is a short format podcast that teaches English vocabulary! To read the transcript and complete interactive activities, visit www.learnenglishvocabulary.co.uk

 • Az élet dolgairól, hobbikról, filmekről és aktualitásokról beszélgetünk ebben a kéthetente jelentkező podcast-ben. Csatlakozzatok a Vadvirágos lányok közösséghez az instagramon és TikTokon is!Szombaton találkozunk! Fanni & Timi

 • Magyarország legmenőbb videójátékos és szórakoztatóipari podcastja.

 • A portréinterjú podcast. Beszélgetések egy kicsit lassabban. Kicsit mélyebben. A mindennapi káoszon túl. Műsorvezető: Tóth Szabolcs Töhötöm

 • Hear Trevor Noah in a way you’ve never heard him before. “What Now? with Trevor Noah” is a show wherein each episode Trevor will go deep with a special guest, including entertainers, CEOs, actors, athletes, and thought leaders. These are the kind of conversations that happen behind the scenes, full of radical candor, authentic back-and-forths, and honest reactions, with Trevor bringing to bear his classic, effortlessly playful and equally probing style. Produced by Spotify Studios in partnership with Day Zero Productions, Fulwell 73, and Audacy's Pineapple Street Studios.

 • Andrew Santino and Bobby Lee present BAD FRIENDS. New episodes every Monday!

  FOLLOW US!

  Bad Friends:
  https://www.instagram.com/badfriendspod
  https://twitter.com/badfriends_pod

  Andrew Santino:
  https://www.instagram.com/cheetosantino
  https://twitter.com/CheetoSantino
  https://www.youtube.com/andrewsantinowhiskeyginger

  Bobby Lee:
  https://www.instagram.com/bobbyleelive
  https://twitter.com/bobbyleelive
  http://bit.ly/SubscribeToTigerBelly

  Official Website: http://www.badfriendspod.com

 • Az Index újságírói beszélgetnek sportról.

 • Orient Expressz podcast, a Civilradio.net ázsiai műsorának interetes változata. Utazások Iszlámábádtól Diliig, Tokiótól Kuala Lumpurig, Delhitől Maniláig. Pekingi pártközpont, kambodzsai dzsungel, szöuli villanegyed. Kalkuttai taxisok, ulánbátori nomádok, jakartai politikusok. Lámák, imámok és sámánok, adzsumák, sengnük és hikikomorik. A legnagyobb kontinens, négymilliárd ember és egy rádióműsor. Ázsia felül-, oldal- és alulnézetből.

  Orient Expressz, az ázsiai kultúrák, népek, országok magazinja a Civil Rádióban.

  A műsor készítői a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Modern Kelet-Ázsia Kutatócsoportjának tagjai: Decsi Dóra, Gulyás Csenge, Günsberger Dóra, Salát Gergely, Szakáli Máté, Szilágyi Zsolt és Szivák Júlia. Arculat: Szöllősi Géza (www.gezaszollosi.com).

  Utazzon velünk!

 • A Portfolio.hu üzleti podcastje, fókuszban a magyar gazdaság főbb szereplőivel.

 • EU Confidential is a weekly European news and politics podcast published every Thursday by POLITICO Europe. Each 30-minute episode features POLITICO’s analysis of the top stories driving EU politics, as well as notable guests shaping European policy and deep-dive stories from around the Continent. It’s hosted by Suzanne Lynch, POLITICO’s chief Brussels correspondent, who is joined by reporters from around Europe. Discover our show notes for EU Confidential here: https://www.politico.eu/eu-confidential-podcast/

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • “The show came about because I grew up working-class,” says Jonathan Menjivar, creator and host of Classy with Jonathan Menjivar, Apple Podcasts' Spotlight show for September 2023. "I have a lot of thoughts and feelings about that, and I wanted to talk to people about it.”
  Menjivar was a blue-collar Latino kid who started working in media and became someone who likes oysters, wears cashmere socks, and is very conflicted about all of it. A reporter and senior podcast producer for Audacy's Pineapple Street Studios, Menjivar came to podcasts through public radio where he worked at shows like This American Life and Fresh Air with Terry Gross.
  The collection of stories is an honest, inquisitive, and nuanced look into how class shapes our perspectives of the world and how we belong in it. The show leaves listeners deeply moved to reflect on their own experiences or reconsider how they interact with others in their day-to-day lives. “It’s super nice to know that our vulnerable, sometimes very silly approach, is meaningful to people,” says Menjivar. “I hope people are walking away with three-dimensional portrayals of people of different classes. No matter where you are class-wise, people have complicated relationships with their class status that they’re dealing with internally.”

 • You may know something of the Adolf Hitler story. But there’s a decent chance you don’t know the half of it. This is a deep dive into the life of the German führer. The Hitler story all the way from cradle to grave.

  As featured on Real Dictators. Brought to you by award-winning podcasters, Noiser. Narrated by Paul McGann with contributions from expert historians.

  For ad-free listening, exclusive content and early access to new episodes, join Noiser+. Click the Noiser+ banner to get started with a 7-day free trial. Or, if you're on Spotify or Android, head to noiser.com/subscriptions.

  For advertising enquiries, email [email protected]

 • Normal Gossip delivers juicy, strange, funny, and utterly banal gossip about people you’ll never know and never meet. Host Kelsey McKinney discusses reader-submitted comedic gossip with guests, diving into the lives and decisions of complete strangers. The second-hand truth really is stranger than fiction. Produced by Alex Sujong Laughlin. Show art by Tara Jacoby. https://linktr.ee/normalgossip

 • Welcome to The Game w/Alex Hormozi, hosted by entrepreneur, founder, investor, author, public speaker, and content creator Alex Hormozi. On this podcast you’ll hear how to get more customers, make more profit per customer, how to keep them longer, and the many failures and lessons Alex has learned on his path from $100M to $1B in net worth.

 • A Magyar Hang új podcastjai, a Kultúrtáj, a Kompország és a Reptér

 • NATO Review is a free online magazine offering expert opinion, analysis and debate on a broad range of security issues.

  It looks at different aspects of NATO’s role in today’s fast-changing and unpredictable security environment. It also covers wider challenges, such as cyberattacks, hybrid warfare, the impact of social media, the security implications of climate change and scarcity of resources, and the need to strengthen the role of women in peace and security.

  It is important to note that what is published in NATO Review does not constitute the official position or policy of NATO or member governments. NATO Review seeks to inform and promote debate on security issues. The views expressed by authors are their own.

  This magazine has existed for 70 years and still upholds the task it was given all those years ago: to 'contribute to a constructive discussion of Euro-Atlantic security issues’.

 • One thing that today's biggest artists have in common: They all speak with Apple Music’s Zane Lowe about their lives and the stories behind their songs. Hear why he is the interviewer the biggest stars open up to in these candid, in-depth conversations, now available in full on Apple Podcasts.

 • The latest from Israel and Gaza and all the top stories from BBC News. Twice a day on weekdays, daily at weekends and special episodes. Reports and analysis from around the world.

 • Belpolitika? Gazdaság? Külpolitika? Esetleg kultúra?

  Akármelyik is érdekli, jó helyen jár: ez a Fülke, a HVG közéleti podcastja, amelyben kollégáinkkal és vendégeinkkel hétről hétre bemutatjuk és elemezzük mindazt, ami körülöttünk történik, határokon innen és túl.

 • Csepelyi Adrienn műsora a WMN-en: popkultúra minden mennyiségben az irodalomtól a sportig, a képzőművészettől a közösségi médiáig. Film, színház, muzsika – és mindaz, ami körbevesz bennünket. Mert minden mindennel összefügg. Popfilter – Szűrjük a zajt!

 • A mi választásunk - a 24.hu politikai újságíróinak kibeszélő műsora.

 • Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

 • Lásd a várost úgy, ahogy még sosem láttad! Történetek Budapest érdekes utcáiról, házairól, környékeiről és lakóiról. Várostörténet, építészet, életmód - jó helyek, ahova érdemes elmenni.

 • I’ve always been vocal about my emotions and my thoughts but I never felt like I was being heard. I’ve been told way too many times, “You are so sensitive” or “You’re too much.” Trying Not to Care is my not-so-personal diary where I share anything and everything. I share my thoughts and experiences with friendship breakups, bad relationships, navigating my 20s, quitting my job, following my dreams and more. Tune in every Monday for a quick therapy session with me.

  Follow Ashley on Instagram and TikTok
  Instagram: @ashleycorbo (https://www.instagram.com/ashleycorbo/) @tryingnottocarepodcast (https://www.instagram.com/tryingnottocarepodcast/)
  TikTok: @lilbabyaries (https://www.tiktok.com/@lilbabyaries) @tryingnottocarepodcast (https://www.tiktok.com/@tryingnottocarepodcast)

 • A COVID kezdetekor indult útjára a ‘Lazán és tudatosan’ csatorna. Hirtelen sok szabadidőm lett, ezt próbáltam tartalommal megtölteni.
  És hogy honnan merítek?
  2001 óta pszichológusként, 2007 óta családterapeutaként dolgozom. Számos populációval foglalkozhattam: pl. GYESről a munka világába visszatérő hölgyekkel, kórházi ellátásban (rehabilitáció, később pszichiátria), a gyermekvédelem által érintett családokkal, hajléktalanokkal, iskolapszichológusként serdülőkkel és persze magán kliensekkel.
  Mindfulness tanár, szomatodráma játékvezető és pszichoterapeuta-jelölt is vagyok.
  Kellemes perceket!

 • Az InwestMentors beszélgető műsorában privát bankáraink osztják meg véleményüket az aktuális gazdasági hírekről, legújabb befektetési trendekről és arról, hogy miért érdemes odafigyelni a gazdasági változásokra.

 • Azokat az üzleti témákat dolgozom fel, amiket én is szívesen hallgatnék. Lesz szó vállalkozás ötletekről, marketingről, üzleti modellekről.

 • Itt találja a Szabad Európa budapesti szerkesztősége által készített összes podcastot.

 • Mesemondó podcast kedvenc meséinkkel minden korosztálynak.

 • Ez itt a Nem futball, calcio! című könyv podcastje, ahol az olasz klubfutball jelene, múltja és közeljövője a téma.

 • Miért pont Tudatosság Podcast? 💫

  Mert a tudatosság magába foglal mindent és nem ítél meg semmit.

  Itt a lehetőség hétről-hétre elmerülnöd olyan motiváló beszélgetésekben, ahol tudatosan tudsz összpontosítani a boldogságra, elengedésre, arra a stresszmentes életre, amire mindig is vágytál!

  Önmagad megvalósítására most nagyobb lehetőséged van, mint hinnéd, és amikor totálisan önmagad vagy, senki nem tud megállítani Téged!💫

  Hozz létre magadnak egy olyan teret, ahol laza, motiváló beszélgetésekkel, valódi kérdésekkel, hasznos eszközökkel teremthetsz magadnak egy új életet! 
   

  Indítsd be a kíváncsiságodat a Tudatosság Podcasttel, és nyissuk meg együtt a lehetőségeid kapuját olyan inspiráló témákkal, amelyek a legtöbb embert foglalkoztatják! 🚀

  Légy Te is tudatos, iratkozz fel  és élvezd a beszélgetések nyújtotta könnyedséget! 💫

  Ölelés: Maja

 • Kíváncsi, laza és tabudöntögető beszélgetések a randizásról.

  Virovecz Anna, a kedves_idegen instagram oldal szerkesztője és Csibra-Kaizler Tamara, újságíró a korosztályukat érintő legizgalmasabb és legégetőbb kérdéseket feszegetik szakértőkkel és a kedves_idegen közösséggel együtt.

 • A közmédia első vallási podcastműsora.
  Mindennapi életünk kérdéseiről – keresztény szemmel. Beszélgetések, amelyek szorosan kapcsolódnak a DunaTV-n látható Agapé című műsorhoz. Továbbfűzzük, továbbgondoljuk, más perspektívába helyezzük az ott elhangzottakat. Fő szempontunk pedig nem más: mit mond az adott kérdésről a Biblia?

  ⓒMTVA Podcast

 • Sok feliratkozó kérte, így hát elkészült a Youtube-csatorna egyes epizódjainak audio kivonata:) Ha gondolod, iratkozz fel itt: https://www.youtube.com/c/randomytbr

 • Az ELTE Természettudományi Kar Podcast sorozatában hétről hétre más-más tudományos témáról beszélgetünk szakértőkkel, kutatókkal és hallgatókkal.
  Téma: minden ami fizika, kémia, matematika, földrajz, földtudomány, környezettan - egyszóval minden, ami természettudomány! Ha szeretnéd megérteni, hogyan működik a körülöttünk lévő világ, tarts velünk csütörtök esténként 19 órakor élőben.
  Minden részben más-más meghívott vendéggel jelentkezünk.
  A kérdéseitekre élő chat-ben válaszolunk a műsor alatt.

  Ismerd meg az ELTE Természettudományi Karát: ttk.elte.hu

 • emma prefers to share her thoughts with a microphone rather than a physical human being, so thank god she has a podcast. recorded from the comfort of her bed...and some other fun places, emma talks at length about whatever is on her mind every week. anything really does go on this podcast. sometimes philosophy, sometimes a random story from 10 years ago, sometimes advice, sometimes fun interviews, and sometimes nothing at all. you never know what you are going to get, but that’s what keeps it interesting. new episodes every thursday and sunday, video available only on spotify.

 • Ne csak olvasd, hallgasd is, mi történt a sztárokkal! - A legizgalmasabb beszélgetések már nemcsak olvashatóak, de hallhatóak is. A mikrofonnál a Best magazin újságírói, akik profizmusukkal a legzárkózottabb sztárokat is képesek megnyitni és igazi baráti hangulatot teremtenek a stúdióban. Szó lesz kultúráról, művészetről, színpadról, sikerekről és kudarcokról… sztárköntösbe csomagolt valódi emberi sorsokról.

 • The history podcast for people who don't like history... and those who do. Greg Jenner brings together the best names in comedy and history to learn and laugh about the past.

 • Egy pár - két vélemény. Aktualitások és örök dilemmák egy-másfél órában, egy fiatal budapesti pár nézőpontjából. Légy-ott!
  A második évadot szerda esténként 19:00-tól streameljük élőben Twitch-en: https://www.twitch.tv/hedinke (kivéve amikor nem, erről szólok Instán!)
  Az adások szerkesztett verzióját Youtube-on is megtalálod a Légyott csatornán!

 • Learning English programs use a limited vocabulary and short sentences. They are read at a slower pace than VOA's other English broadcasts. Our broadcasts were formerly known as Special English.

 • Brian Cox and Robin Ince host a witty, irreverent look at the world through scientists' eyes.

 • DEPO, az átváltozás helyszíne. Itt lesz az úszóból kerékpáros, a kerékpárosból pedig futó. A triatlon sajátos velejárója ez a eszközökkel zsúfolásig megtöltött tér. Egyfajta raktár, ahol megtalálható minden ami a triatlonhoz kell. Raktár ez is podcast is, ahol sokminden triatlonnal kapcsolatos témát kerülgetünk.
  DEPO nyitva, csekk in, egy műsor a triatlonról, nemcsak triatlonosoknak.
  A házigazda: Garas Attila

 • The Color Code is a podcast focused on the craft of color grading hosted by supervising colorist, color scientist, and educator Cullen Kelly. Cullen will host a variety of top production and post-production professionals for candid discussions on how they capture and shape world-class motion images.

 • Every single person choosing something more contributes to all of us. That’s how it works.

  We get to choose, change and take action that creates a different future.

  Join Simone & Guests for weekly conversations on various topics including consciousness, business, money, relationships, bodies and so much more.

 • A politikai felelősség, a politikai bátorság és a politikai cselekvés, ezek a Vétó jelszavai.

  Ruff Bálint és a Partizán politikai szerkesztőinek műsora.

 • Mindannyian szeretünk esti mesét mondani gyermekeinknek. De néha kell még egy mese, amikor már nincs erre erőnk. Ilyenkor jön jól egy hanganyag erről a podcastról...

 • A "Hogy is van ez?" podcastban érdekes, sokszor vitatott vagy kimondottam megosztó témákat igyekszünk körüljárni közérthetően, lehetőleg érzelemmentesen, de tudományos alapossággal, a kritikai gondolkodás és a szkepticizmus alapelveit követve.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • A Klubrádió ismeretterjesztő sorozata, történelmi precizitással és szakértői segítséggel vizsgálja a jelent. A majdnem egyórás beszélgetések a világ történéseit meghatározó és befolyásoló emberekről, hatalmakról, jelenségekről szólnak. Aki kérdez: Szénási Sándor.

 • Unod, hogy mindent elfed a púder? Itt a Púdermentes Podcast, amiben Viszkok Fruzsi és Havasi Virág egy kendőzetlen - vagy púdermentes - barátnős beszélgetésre hív téged hétről hétre! Kapcsolatok, karrier, életmód, sikerek, kudarcok - ahogyan ők látják, miközben a kalandos 20-as évek szép lassan a 30-ba fordulnak. Találj rá önmagadra velük együtt!
  Csatlakozz a közösséghez Instagramon és Facebookon is: @pudermentes

 • Világutazókkal, kalandorokkal, a WanderWell túravezetőivel beszélgetünk nem mindennapi kalandjaikról, eldugott, alig ismert tájakról és kultúrákról.

 • A Tervezd magad újra podcastben minden héten pszichológiai témákat járunk körbe. Az epizódokban a legfrissebb kutatásokról hallhatsz, illetve minden adásban megosztok néhány gyakorlati tanácsot és módszert, amelyeket bárki hasznosíthat, akkor is, ha éppen nem jár pszichológushoz. Ha szeretnéd jobban megérteni magadat és másokat, valamint érdekel a pszichológiatudomány és a pszichológusi munka kulisszatitkai, akkor jó helyen jársz.

 • Ködös, esős, ívelgetős - angol futball a Spíler TV szakértőitől!

 • Formula 1's fastest stars slow down and open up, sharing untold stories and unrivalled insight. Tom Clarkson brings you revealing, feature-length interviews and amazing anecdotes from superstar drivers, team bosses, tech geniuses and racing legends.

  Hit the follow button for the fastest way to get new episodes.

  For race reviews + previews, listen to F1 Nation. To learn more about how F1 works, listen to F1 Explains

 • Tudatosság, önismeret és fejlődés – ha megszólítanak ezek a szavak, akkor minket kerestél! 

  A Nikolett.com célja, hogy visszaadja az embereknek a lehetőségek érzetét. Legyen téma a jobb emberi kapcsolatok vagy párkapcsolat, önfejlesztés, vállalkozás indítása és teremtés - itt egy helyre gyűjtve megtalálod a legizgalmasabb tartalmakat. 

  A Nikolett.com Podcast heti 2 epizóddal jelentkezik és két csatornát foglal magába: 

  "Mi az az élet, ami élni akar benned?" adások Erdélyi Nikolett vezetésével, ahol eszközöket kapsz egy boldog élethez, és amelyek ráébresztenek arra, hogy mi a te valódi valóságod. 

  "Bizniszelj." adások Chris Parkerrel, ahol a vállalkozásindítás,  vállalkozásépítés és bizniszek felskálázása kerül a fókuszba könnyen érhető és megvalósítható formában. 

  Önismeret, önfejlesztés, boldogság, jelenlét - minden, ami hozzájárul ahhoz, hogy a saját valóságodat éld, és a mindennapos fejlődés által a tudatosság legyen az életed fő mozgatórugója. Iratkozz fel a csatornára és élvezd a változatos epizódokat! 

  – Nikolett, Chris és a Nikolett.com csapata 

 • Kulonleges emberek, fontos trendek, media, technologia, interjuk / Interesting people, important trends, media, technology, interviews

 • A háború legfrisseb hírei, taktikai elemzés, logisztikai analizálás, a haderő felmérése - a stúdióban Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő felel a hallgatók minden kérdésére. A mikrofonnál: Vogyerák Anikó,
  A Budapesten fogható FM 92,9 Spirit FM műsora.

 • Pálferi keddenként 20.15-21.30-ig tart alkalmat a Szent István Egyetem Kertészettudományi Karán.

 • Learn British English as well as British culture, history, news and current affairs, and much more with weekly episodes from your host Charlie on The British English Podcast! Visit the website for learning resources:thebritishenglishpodcast.com

 • We are born. We die. In between we watch a lot of films. And some of these films shape the people we are. This is a podcast about those films. (And a bit about death.)

  Join comedian, actor, writer and swimmer Brett Goldstein and an extra special weekly guest as they go all the way into life and death by way of movies, to ultimately pick their Films To Be Buried With!

 • Journalist Edd Straw and former F1 technical director and car designer Gary Anderson are here to guide listeners through the wonderful world of Formula 1 technology. With the help of special guests they’ll discuss and explain everything from how F1 cars are engineered to go faster, to the science behind cutting-edge aerodynamics and the complexities of engine development. They’ll also discuss the latest design trends shaping the 2022 grid, speak to some of the famous names behind classic F1 innovations, and answer fans’ burning F1 tech questions.

 • Behind every successful business is a story. It starts with a vision and a leap of faith. Along the way, leaders make bold decisions, ride booms and busts, and sometimes, they reach new heights. From Wondery, the makers of the hit series Business Wars, and Lindsay Graham, the host of American History Tellers and American Scandal, comes a weekly podcast that brings you the true stories of the brilliant but all-too-human businesspeople who risked it all. From Walt Disney’s creation of a theme park in Orlando, to the colossal failure of New Coke, Business Movers will explore the triumphs, failures and ideas that transformed our lives.

  Wondery+ subscribers get 1-week early access to new episodes. Listen ad-free on Wondery+ or on Amazon Music with a Prime membership or Amazon Music Unlimited subscription.

 • Rédai Gábor és Zukály Zoltán (fél)magasröptű gondolatai az NBA világáról.

 • How do empires rise? Why do they fall? And how have they shaped the world around us today?

  William Dalrymple and Anita Anand explore the stories, personalities and events of empire over the course of history.

 • Ez a Felhők felett, a Bátor Tábor podcastja - a harmadik évad belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Hogyan tartsuk meg a belső erőnket a nehéz helyzetekben? Hogyan küzdjük le a belső vagy külső akadályokat? Fejlődjünk együtt mentálisan! Kéthetente találkozunk Vargyas-Tóth Juliskával és Tüske Ferenccel. Mert a Felhők felett mindig süt a nap.

 • Jason Carroll is serving life in prison for a murder he says he didn’t commit. The only evidence against him? His own taped confession. More than 30 years later, is it possible to get to the truth – and who gets to tell it?

  More at bearbrookpodcast.com

 • Aki feladja: Szaniszló Csaba. Aki behúzza: Tőrös Balázs. Vagy éppen fordítva. Mindenről, ami NBA és ami nem.

 • Te mit szólnál, ha a főnököd felajánlaná, hogy vedd meg tőle a céget? Ezzel a mondattal indult a Follow marketing új időszámítása, amiről az Oszd meg és uralkodj podcast műsorában adásról adásra beszámolnak a friss tulajdonosok.
  Kendőzetlen őszinteséggel mesélnek a cégfejlesztés mind üzleti, mind érzelmi vetületéről, bátran felvállalva az árnyékos oldalt is, mert ebből tanultak a legtöbbet.

 • Könyves tartalmak és inspirációk könyvmolyoknak.

 • Hello Beautiful! I hope these daily affirmations help increase your feminine energy and awaken the goddess within you. To see results listen to this for 21 days in a row. Thank you for listening. Have a beautiful day!Here's how to support the podcast: https://linktr.ee/habitsofagoddess Support this podcast: https://anchor.fm/habits-of-a-goddess/support

 • Előadásaimon nagyon egyszerűen, egyedi és különleges módon világítok rá az emberben rejlő valódi tudásra, a “teremtő erőre”, a hamis, önbecsapó hitrendszerekre és a mindenki által azonnal megélhető valóságra. Vedd észre című könyvem már bestselleré vált.

  Podcastjaim célja, hogy tanításaim által bárhol, bármikor önmagadra tudj hangolódni és képes legyél új módon figyelve, új életet teremteni.

 • Az Index Politika rovatának újságírói beszélgetnek a legfontosabb közéleti témákról.

 • A Micsoda nők voltak! az Éva Magazin podcast műsora, amelynek minden részében más-más olyan nőről fogunk beszélgetni, akik bár már nem élnek, de érdemes róluk beszélni, megismerni életüket, munkásságukat. Érdekes, szórakoztató köntösben, túl a száraz évszámokon. A műsorvezetők: Budai Lotti történelmi regényíró és Zubor Rozi, újságíró, az ÉvaMagazin.hu főszerkesztője.

 • You spend a quarter of your life at work. You should enjoy it! Organizational psychologist Adam Grant takes you inside the minds of some of the world’s most unusual professionals to discover the keys to a better work life. From learning how to love your rivals to harnessing the power of frustration, one thing’s for sure: You’ll never see your job the same way again. Produced in partnership with Transmitter Media.

 • Vörösök, Vörösökről, Vörösöknek.
  A PoolBarátok podcast Liverpool-szurkolók focis podcast beszélgetése.

 • Mit mondott Jörgen Mörgensen dán váltóőr, amikor az Oslo-Koppenhága gyorsvonat levágta mindkét kezét és mindkét lábát?

 • A Klubrádió reggeli műsorának, a Reggeli gyorsnak utolsó egy órája, melyben mindig egy vagy két vendéggel beszélget a műsorvezető aktuális és fontos témákról.
  Műsorvezetők: Szénási Sándor, Dési János, Para-Kovács Imre, Mérő Vera és Pálinkás-Szüts Róbert.

 • A Digitális Legendárium podcastja.