Episodios

  • Друзі, привіт! Представляю вам свою гостю - Емму. Емма попросила не називати прізвища по зрозумілим всім моментам.

    Працює в сфері IT, виросла в Криму і є корінною кримською татаркою.

    Ми віришили записати інтерв’ю досить спонтанно в Португалії. Я поїхала на невеличкий йога-ретрит в маленьке португальське містечко Ерісейра, де ми і записали подкаст. Ми говорили про початок війни, коли всі опори вибивало з під ніг. Коли потрібно було будувати нові. Коли старі схеми не працювали і важливо було створювати нові.

    Ми говорили про дитинство в Криму та виховання. Про життя кримських татар, рутину та пошук своєї ідентифікації. Про вплив людей та питання до себе: якою я хочу бути людиною?

    Про те, як обирати себе, про життя в Португалії і краєвиди, які дуже нагадують Крим.

    Запрошую вас до прослуховування, а також, якщо у вас буде бажання підтримати подкаст, лишаю вам лінк в описі епізоду на банку.

    З вашою допомогою будемо старатися виходити на ютуб. Також не забувайте підписуватися на подкаст і при бажанні коментувати випуски і поширювати інтерв’ю. Це все цінно і важливо. Дякую вам за вашу неймовірну підтримку.

    посилання на банку.

    https://send.monobank.ua/jar/45YHcf4Yus

    Дякую.

  • Друзі, привіт. Після невеликої перерви подкаст “Людині потрібна людина” повертається. І починаємо ми з інтерв’ю з Танею Костіною.

    Таня - видавчиня, засновниця журналу La Boussole та видавництва Punkt Publishing. Також Таня волонтерить, допомагає ЗСУ, збирає донати, їздить на фронт і проживає різні емоції кожен день.

    Танюша запросила мене до себе додому. Запалила свічки, створила красиву атмосферу. Тільки уявіть: вечірній Київ за вікном, ми п’ємо чай і розмовляємо про страхи, любов, тривожність, про те життя-буття, яке ми живемо: тут і зараз.

    Отже, ми поговорили про досвід ретриту та віпасани. Як це працювати з его, в деяких моментах нівелювати його та відповідати собі на питання: “Хто ти коли тебе немає”?

    Звичайно, говорили про тривожність та хаотичне мислення. Чи дійсно ми можемо впливати на постійний пошук дофаміну і регулювати себе самостійно силою волі та увагою?

    Також мова йшла про події в житті, які зміцнюють і дають поштовх для росту. Іноді такі події можуть бути стресовими та емоційно важкими. Але саме вони дають цей виокремлений погляд на те, що я роблю не так? Як я загалом ставлюсь до себе?

    Також Танюша поділилась своїми опорами, адже зараз саме вони тримають нас кожен день. Всі інтерв’ю, які я записую вдома у людини - тонкі, чуттєві та глибокі. Наче ми потрапляємо в певну safezone, де можна просто бути собою, розслабитися та звучати своєю правдою. Тож я запрошую вас до нашого звучання і прошу вас поширювати подкаст і наповнюватися словами, наповнюючи інших.

    Якщо ви захочете сказати "дякую" за подкаст, ось

    Картка Mono: 4441111146889385

    Дякую

    ---

    де знайти Таню?

    https://www.instagram.com/taniia.kos/

    де знайти мене?

    https://www.instagram.com/katyagajdut/



  • Друзі, привіт.

    Maybelline запустив проєкт Brave Together, щоб підтримати ментальне здоров’я української молоді та надати безкоштовну психологічну консультацію всім, хто цього потребує.

    Психологічну допомогу в проєкті Brave Together надають спеціалісти з фонду UA Mental Help, які мають відповідну для цього кваліфікацію.

    Я вас дуже прошу, не нехтувати словом психолога, його думкою, підтримкою і просто взяти і отримати безкоштовну допомогу.

    Звертайтесь, будь ласка, за номером телефона, який я вкажу в описі епізоду або через чат-бот.

    📞за номером телефону: 0800 331 200 💌

    в чат — бот: @mnybravetogether_bot

    Проєкт Brave Together від Maybelline — це любов до себе та свого ментального стану. Бережіть себе.


    А зараз переходимо до подкасту. На завершення року я підготувала інтерв’ю з Сашою Бородіною.

    Саша - директорка з креативних комунікацій технологічної компанії Roosh. Насправді, це інтерв’ю зізнання, інтерв’ю оголення та правда.

    Ми з Сашою пройшлись по трансформаційним моментам 2023 року. Зрозуміли, де були тонкі місця. Саша розповіла про те, що була досить близька до розриву стосунків. Та про прийняте рішення бути ближчими та рухатися в одному напрямі.

    Ми говорили про пошук ідеальної жінки в собі та про те, що ми часто ховаємо свої страхи за такою звичною здавалось потребою - бути жіночною, подобатися іншим. У кожного цей страх свій.

    Ми говорили про те, хто ти без постійного пошуку та вдосконалення себе? Про що ти як жінка. Це дуже глибокі діалоги, які ми не дозавершили.

    Тому я зараз публікую наше інтерв’ю з Сашою і буду чекати наступний випуск, який ми вже погодили. В якому Саша поділиться своїм досвідом вживання грибів, які впливають на психіку та допомагають працювати з глибокими травмами. Але це все буде. А поки, запрошую вас до нашого подкасту. Заварюйте каву та починаймо.

    ---

    Міжнародна бізнес-школа Laba допомагає професійно розививатся і зростати.

    На сайтіa laba ви можете обрати один з десятків бізнес-курсів від топ-менеджерів провідних українських і міжнародних компаній.

    Також Laba Goup активно донатить. З початку повномасштабного вторгнення компанія задонатила більше 14 мільйонів гривень Силам оборони України і на гуманітарні потреби.

    Продовжуйте навчатись та розширюватися у знаннях!

    ---

    Де знайти Сашу?

    https://www.instagram.com/alexandra_borodina/

    Де знайти мене?

    https://www.instagram.com/katyagajdut/

  • Дорогі друзі, у мене до вас питання: як це для вас сьогодні бути справжньою або справжнім? Як зняти нашарування: соціуму, чужих очей, чужих слів і фраз. Що таке справжність та чи вразливо сьогодні бути справжньою?

    Нас в цьому питанні підтримує простір FIT FOR FACE - це перша мережа спортклубів для обличчя в Україні та Польщі, яка маніфестує справжню жіночу красу і пропонує турботу про себе у вигляді догляду: від косметичних процедур до лімфодренажного масажу обличчя.

    Безпечний та дієвий догляд за обличчям без ін'єкцій, особисто для мене, це просто диво. Це те, в чому я бачу вектор піклування про себе в майбутньому. Працювати на випередження: бережливість та турбота про себе.

    У FIT FOR FACE працюють лише за стандартами та протоколами. Всі масажі створені за методикою косметолога з 30-річним досвідом та медичною освітою. Майстри виконують від десяти масажних технік, враховуючи індивідуальні особливості та здоров’я шкіри кожної людини.

    І що важливо піклуються про вашу унікальність, не змінюючи риси обличчя, а направляючи свою увагу на масаж м’язів обличчя та ваш ментальний стан.

    В середині подкасту, який я зараз вже розпочну, буде невеликий коментар про піклування про себе від співзасновниці та керуючої простору масажів для обличчя FIT FOR FACE - Тетяни Буряк. Не пропустіть.

    ----

    А зараз переходимо до інтерв’ю. Сьогодні у нас інтерв’ю з Танею Пренткович. Таня - відома українська інфлюєнсерка, власниця Prentkovych Agency. Ми говорили про бажання створювати свою реальність. Якщо тобі щось не подобається, бери і змінюй.


    Ми говорили про виховання та базу, які дають батьки. Про життя в Тернополі зараз під час війни. Про віддачу та енергію. Про гроші та контроль. І головне про довіру: до себе, до тіла, до людей.

    Інтерв'ю вібрує енергією і я впевнена, що ви це відчуєте.

    Приємного прослуховування.

  • Друзі, привіт! Мене звати Катя Гайдут і я автор подкасту “Людині потрібна людина” і “Автентика”.

    Партнер цього випуску — міжнародна бізнес-школа Laba.

    Laba — це актуальна бізнес-освіта для початківців та топів у маркетингу, менеджменті, фінансах, HR і аналітиці.

    Крім hard навичок, студенти розвивають лідерство, роботу з командою та інші важливі soft навички.

    Навчальні програми завжди адаптовані до сучасних реалій, а викладачі школи — експерти, які дають практичні знання, що конвертуються у бізнес-результати.

    ---

    І переходимо до подкасту. Сьогодні подкаст з Ніною Левчук.

    Ніна - зараз керує командою з питань стартапів та венчурного капіталу в Google. Є співзасновницею Impact Force, передової неприбуткової організації в Україні, яку очолюють жінки, і що спрямована на соціальні зміни у поведінці та створення економічних можливостей.

    Ніна також є засновницею United for Ukraine - ініціативи, спрямованої на вирішення невідкладних потреб України.

    Зараз Ніна живе в Берліні і ми провели наше інтерв’ю ранком суботи, коли наші міста і Київ, і Берлін ще спали, а ми вже говорили на глибокі теми.

    Наприклад про трансформації. Про те, як Ніна трансформувала своє життя за останні два роки. Про автентичність себе як українки, як жінки, як людини з новими цінностями та бажаннями.

    Говорили про духовний шлях Ніни та про відчуття пробудження наче після сну. Про медитації та пошук відповідей на свої питання. Основне з питань, це говорю я чи моє его? Говорили про пошук своїх бажань та про те, як бути творцями свого життя: щиро та від серця.

    А ще у нас прозвучало питання чи можете ви дозволити собі зробити те, що не робили раніше і саме те, що ви хочете? На думку Ніни цьому важливо навчатися.

    Інтерв’ю відверте та щире і я запрошую вас до прослуховування.




    Де знайти мене?

    https://www.instagram.com/katyagajdut/

    Мій Patreon приєднуйтесь.

    https://www.patreon.com/katyagajdut

  • Друзі, привіт. Мене звати Катя Гайдут і я автор подкасту “Автентика” і “Людині потрібна людина”. Сьогодні інтерв’ю — це безпечний і дуже теплий простір. Це простір наповнення та відкриттів.

    Знайомтесь - Ксенія Гадх, засновниця GadhFoundation, мама двох дітей, українка, яка вже більше 10 років проживає у Нью Йорку.

    Ми говорили про пошук себе у такому великому місті як Нью Йорк. Про відчуття гри з соціумом у доказання того, що ти чогось варта. Про повернення до себе після народження дітей та про натуральні пологи вдома. Ми говорили про дику та живу жіночність. Про енергію, ритм життя та наближення до себе через різні практики. Інтерв’ю наповнююче та дуже тепле. І я запрошую вас до прослуховування.

    ---

    Де знайти Ксенію?

    https://www.instagram.com/kseniyagadh/

    Де знайти мене?

    https://www.instagram.com/katyagajdut/

    тут мій Patreon

    https://www.patreon.com/katyagajdut

  • Друзі, знайомтесь: Віка Байбуза — засновниця відомого простору Make My Cake в Одесі, одеситка, мама і просто чудова українка. Ми говорили про фокус та розфокус, дофамін та постійну потребу в чомусь прямо зараз. Говорили про практики, які Віка робить перед сном. А також про ранні підйоми, налаштування на день та працювання з емоціями.

    Ми говорили про пустоту в середині та несвідоме бажання цю пустоту заповнити будь-чим. Там я задаю питання собі “Що хоче моя пустота зараз?” але раджу задати і вам це питання собі. І прослідкувати за відповідями.

    І закінчили розмову ми про те, як сильно соціум може впливати на наше життя. Як соціум може все зруйнувати. І як важливо мислити самостійно і відділяти свої думки від думок інших.

    Інтерв’ю і легке, чуттєве і красиве. І я запрошую вас до прослуховування.

    Mindly — платформа з пошуку і роботи з психологом онлайн. Обирайте свого психолога, вводьте промокод «gaidut20», та отримуйте знижку 20% на перший сеанс з будь-яким спеціалістом:

    https://app.mindlyspace.com/on-boarding/OA2wQh8hQxY7iqeJDwgr?utm_source=podcasts&utm_medium=influencer&utm_campaign=katyagajdut_november

    ---

    Де знайти Віку?

    https://www.instagram.com/vibaibuza/

    Де знайти мене?

    https://www.instagram.com/katyagajdut/

  • Друзі, у даного епізода подкасту є спонсор і моя особиста рекомендація: це б’юті-простір 365 STUDIO, який зосереджений на свідомій красі та підтриманні ментального стану клієнтів.

    З моменту заснування студії команда обрала шлях свідомого підходу до кожного кроку роботи: від вибору етичних брендів для послуг, до екологічних стосунків в команді.

    На сьогодні 365 першими у б’юті-сфері України оголосили про перехід до стандартів сталого розвитку. Амбасадоркою проєкту cтала громадська діячка, а також менторка з жіночого лідерства та сталого розвитку Анастасія Дєєва, що консультує бренд 365 з даних напрямів.

    Також Настя — CEO організації fight100life, феміністка, мама, зараз тимчасово живе в Оттаві.

    Ми поговорили про кардинальні зміни в житті. Про народження сина та розлучення з чоловіком. Про розбите жіноче серце та переродження, повернення до життя. Про життя в Канаді. відчуття себе жінкою, реалізацію себе як мама. Також Настя розповіла про своє зцілення себе з різних сторін своєї особистості. Про техніки, які працювали з ментальним здоров’ям, про дихання, йогу, холодну воду та віру в себе та метафізичні поцілунки Всесвіту.

    ---

    Де знайти Настю?

    https://www.instagram.com/nastya_dieieva/

    Де знайти мене?

    https://www.instagram.com/katyagajdut/



  • Друзі, привіт. Мене звати Катя Гайдут і я автор подкасту “Людині потрібна людина”. Сьогодні інтерв’ю з українською дизайнеркою Лільою Літковською.

    Ми поговорили про те, чому наш страх зараз перетворюється на звичку жити у війні. І це збентежує та в якомусь сенсі непокоїть. Говорили про трансформацію, яка несе з собою війна. Я дізналась, як Ліля познайомилась з собою новою. Де знаходила внутрішню силу, нові якості своєї особистості.

    Ми говорили про весілля Лілі та те, що було до. Про випробування, про сильний стрес та все ж про весілля, яке відбулося попри все. Говорили про життя Лілі в Парижі, як домівку на деякий час. А також про місця сили, енергію та відчуття свого життя, свого шляху.

    Інтерв’ю настільки космічне, що вам навіть не передати. І я запрошую вас до прослуховування.

    ---

    Mindly — платформа з пошуку і роботи з психологом онлайн. Обирайте свого психолога, вводьте промокод «gaidut20», та отримуйте знижку 20% на перший сеанс з будь-яким спеціалістом:

    https://app.mindlyspace.com/on-boarding/OA2wQh8hQxY7iqeJDwgr?utm_source=podcasts&utm_medium=influencer&utm_campaign=katyagajdut_lilia



  • Друзі, привіт! Мене звати Катя Гайдут і я автор подкастів «Автентика» про нашу українську культуру та подкасту «Людині потрібна людина».

    Інтервʼю сьогодні - це інтервʼю з Наті Гресько. Наті в минулому була продюсеркою в The Village. Зараз - продюсерка та ведуча в шоу ебаут.

    Ми поговорили про проживання різних етапів життя: від розлучення до проживання всього спектру емоцій під час війни і переїзду Наті з сином до Бельгіі.

    Наті розповіла як шукала свою правду в собі. Чому їй важко буває бути зі своє принциповістю щодо певних питань. А також ми поговорили про її повернення до України разом із сином Марком та про рішення: бути тут.

    Також, були теми і про свободу самовираження в сімʼї, вплив стресу на тіло, розуміння власних бажань.

    Запрошую вас до прослуховування.

    -------

    Mindly — платформа з пошуку і роботи з психологом онлайн. Обирайте свого психолога, вводьте промокод «gaidut20», та отримуйте знижку 20% на перший сеанс з будь-яким спеціалістом:

    https://app.mindlyspace.com/on-boarding/OA2wQh8hQxY7iqeJDwgr?utm_source=podcasts&utm_medium=influencer&utm_campaign=katyagajdut_nati

  • Друзі, привіт! Мене звати Катя Гайдут і я автор подкастів "Автентика" і "Людині потрібна людина".

    Сьогодні чоловічий впуск. Ззнайомтесь: Ілля Кабачинський — головний редактор сайтів AIN.UA, AIN.Business, а також співавтор подкастів “Без оголошення війни”, “Рахуємо чужі гроші” та “Закрив раунд”.

    Ми говорили про дитинство, про виховання та життя в сім’ї української інтелігенції, про внутрішню незалежність та сепарацію. А також про позитивне мислення, дорослішання, життя під щасливою зіркою. І ще про книги, які варто прочитати та про сучасну українську журналістику.


    Частину нашої розмови зокрема про книги можна буде послухати на Patreon. Лінк залишаю в описі епізоду.

    https://www.patreon.com/katyagajdut

    ----

    Mindly — платформа з пошуку і роботи з психологом онлайн. Обирайте свого психолога, вводьте промокод «gaidut20», та отримуйте знижку 20% на перший сеанс з будь-яким спеціалістом:

    https://app.mindlyspace.com/on-boarding/OA2wQh8hQxY7iqeJDwgr?utm_source=podcasts&utm_medium=influencer&utm_campaign=katyagajdut

    ---

    Рекомендую навчатися онлайн в бізнес-школі Laba. Це доступно і ефективно.

    В Laba вчать менеджменту, маркетингу, HR, фінансам та іншим бізнес-темам.

    Також в Laba підтримують жіноче лідерство. Школа запустила практичний курс для жінок у бізнесі “Women in Leadership”.

    Дякую, а тепер поїхали слухати!)

    ---

    де знайти Іллю?

    https://www.instagram.com/pobedyn_official/

    де знайти мене?

    https://www.instagram.com/katyagajdut/

  • Оля - наставник з особистої еволюції, фінансовий консультант, навчає гармонії духовного і матеріального.

    У нас під час інтерв’ю сталася класна синергія. Я розуміла про що говорила Оля, відчувала та багато чого мені особисто дуже резонувало.

    Ми говорили про віддачу: як часто ми не замислюємося про те, що ми віддаємо не від достатку, а від очікування соціуму. Навіть коли вже немає енергії, ми все рівно транслюємось назовні, а не всередині. Говорили про ранні підйоми, тоді, коли можна особливо чітко відчути себе.

    Говорили про пропрацювання своїх травм та відчуття своєї сили.

    Інтерв’ю потужне і водночас бережливе і я запрошую вас до прослуховування.

    Де знайти Олю?

    https://www.instagram.com/olga.kovalchuk_pro/

    Де знайти мене?

    https://www.instagram.com/katyagajdut/

  • Друзі, привіт! Новий епізод подкасту зі Степаном Цуцманом. Степан все своє життя пов'язав з барною культурою Києва. На сьогодні він є співзасновником найпопулярнішого бару Києва “LoggerHead” та співзасновником нового бару “HRAM”.

    Ми говорили про чоловіче проживання початку хаосу, вийни та непередбачених обставин. Говорили про те, як енергія створення лікує він енергії заціпеніння та страху. Чому навіть тоді, коли над нами літають ракети, не варто зупинятися. Чому навіть навпаки варто брати ще трошки більше роботи і бути в реальності дії, а не в реальності паузи. Також питала Степана про незвичний і новий заклад HRAM, в якому є вітраж, орган і де можна переключитися і приємно провести час. Чи не було страшно запускати такий проєкт саме зараз та чи є він на часі.


    І закінчили подкаст ми досить земними питаннями про те, як провести вечір приємно. Що можна приготувати собі, що випити, як включитися у спокій. Інтерв’ю про дію, про роботу, про те, чому не варто зупинятися і чому варто продовжувати створювати попри все.

    Запрошую вас до прослуховування.

    Де знайти Степана?

    https://www.instagram.com/stepan_tsutsman/

    Де знайти мене?

    https://www.instagram.com/katyagajdut/

    Доєднуйтесь до Patreon

    https://www.patreon.com/katyagajdut

  • Друзі, привіт. Хочу почати цей подкаст зі своєї власної історії. Весь червень та майже липень я була у Львові. І так склалося життя, що в момент сильних ракетних обстрілів я була досить поряд. Чула вібрації, приліт ракет, бачила, як двері в підвалі винесло від вибухової хвилі.

    Мені було дуже страшно. Проте на наступний день життя закрутилося, я поїхала в гори, і думала, що відпочила, видихнула. Повернувшись до Києва зловила себе в тривозі, наче вже наперед намагалася проконтролювати щось, що контролювати просто не треба.

    Я постійно дивилася телеграм-канали, слідкувала за повідомленнями і в момент зрозуміла: що я не допрожила той страх.

    Тому одягла на себе маску, як в літаку, та звернулась до психолога. І почала працювати з темою страху, який зловила. Що змінилось в моєму житті після психолога? З'явилися ті самі причинно-наслідкові зв'язки, яких так не вистачало. З'явився простір, де мені не страшно сказати про те, що в ту ніч я боялась так, як ніколи. Що я була одна, що просто злякалася.

    І мені стало легче. Я побачила себе, страх і дала цьому страху безпечний простір для вираження.

    Якщо ви ловите в думках страхи, не робіть як я. Не залишайте їх просто. Вони таким чином говорять про те, що саме час їх допрожити та відпустити.

    Якщо ви в пошуках психолога, в Україні з’явився проєкт Rozmova — це платформа перевірених психотерапевтів, де ви можете знайти свою людину, свого спеціаліста, який допоможе допрожити та відпустити.

    Основне: спробувати. По промокоду podcast для моїх слухачів буде діяти знижка 20 % на першу сесію.

    Лінк на Rozmova залишаю в описі епізоду. Не будьте до себе байдужими.

    ----

    А зараз переходимо до інтерв’ю. Сьогодні моя розмова з Машею Олійник. Маша — маркетинг-директор Goodwine, а також консультант по стилю. Ми пили, хто чай, а хто каву і говорили про дуже особисті речі. Про те, як змістити фокус з зовнішнього на внутрішнє. Чому виникає бажання бути постійно в соціумі і у дії, і так мало часу приділяти собі та своєму внутрішньому світу.

    Говорили про діру, як образ емоційного болю. Як заліковувати те, що болить ментально? Як піклуватися про себе сповільненням та прислуханням до своїх бажань.

    Говорили про підказки Всесвіту. Про те, що все, що навкруги нас має значення: важливо тільки звернути увагу. Говорили про стосунки та відповідальність. А також про Францію, медитативні практики та повернення в Україну.

    Інтерв’ю - глибина. І я запрошую вас до прослуховування.


    https://www.patreon.com/katyagajdut

    Де знайти Машу?

    https://www.instagram.com/masha_olnk/

    Де знайти мене?

    https://www.instagram.com/katyagajdut/

  • Друзі, привіт. Мене звати Катя Гайдут і я автор двох подкастів: “Автентика” про нашу українську культуру та “Людині потрібна людина”.

    Хочу почати зі своєї власної рекомендації вам. Будь ласка, прислухайтесь до неї.

    Людині потрібна людина. Все, що ми отримуємо в житті, ми отримуємо через людей. Все що втрачаємо - теж через людей. Щоб не втрачати, а здобувати – треба правильно комунікувати. Проєкт Spilna Mova може цього навчити. Як саме?

    В рамках Живої бібліотеки, кожен місяць онлайн-школа з комунікацій Spilna Mova розбирає з різних сторін одну тему: переговори, конфлікти, презентування ідей, соціальну обізнаність. А тема серпня - побудова стосунків.

    Що буде:

    - 2 вебінари про побудову стосунків, книжковий клуб і перемовний турнір. + більше 20 вебінарів в записі від Кріс Косик, Юлі Кудіної, Христини Жук, Андрія Шевчука та інших ТОПів в своїй сфері.

    Якщо у вас є невирішені конфлікти, невпевненість в спілкуванні з людьми вищого статусу, нерозуміння як говорити на складні теми, в тому числі тему грошей, підписуйтесь на живу бібліотеку в спільній мові.


    І коротко про бібліотеку.

    Жива бібліотека — це бібліотека матеріалів про комунікацію, в основному робочу, яка постійно наповнюється новими темами. В рамках бібліотеки є спільнота з якою ви зустрічаємось, щоб обговорити нагальні проблеми, підтримати один одного, просто поспілкуватись в колі однодумців.


    Отже проєкт цікавий, якісний, лінк залишаю в описі епізоду. Доєднуйтесь!

    https://www.spilnamova.school/

    А зараз повертаємось до інтерв’ю.

    Сьогодні наше інтерв’ю з психотерапевтом Володею Станчишиним. Так, як більше місяця я провела у Львові, в нас була можливість зустрітися та записати подкаст.

    Ми говорили про те, як кожен з нас зреагував на війну та як себе зцілив. Говорили про упорядкування реальності та наскільки саме такий спосіб рятує тоді, коли навколо повних хаос. Обговорили стосунки та те, чому війна підсвічує те, на що ми раніше не звертали увагу.


    Де знайти мене?

    https://www.instagram.com/katyagajdut/

  • Друзі, привіт. Розпочну з того, що до мене в подкаст прийшов проєкт, а точніше майстерня і просто місце сили для всіх, хто піклується про себе. Знакомьтесь — це SCULPTOR — мережа масажів обличчя і доглядових процедур. Скульптор є в Києві і планується найближчим часом у Львові.

    Я загалом з тих людей, які виступають за натуральні засоби та делікатний догляд за собою. Ін’єкції - не зовсім мій варіант. Тому, якщо ви такі ж як я, наш з вами варіант - це масаж обличчя та догляд за шкірою. Регулярний.

    Особливо, якщо вже є зморшки, які ви бачити. А я, до речі, бачу. І вже працюю над тим, щоб шкіра ставала більш наповненою та не такою напруженою, особливо в наших з вами реаліях.

    Тому раджу SCULPTOR, як місце сили, догляду за собою з любов’ю і ніжністю.

    SCULPTOR - це про масажі обличчя на правильно підібраній косметиці, що дуже важливо, а також про безпечні апарати. Коротше раджу дуже. Лінк залишаю в описі епізоду. Піклуйтесь про себе, будь ласка, особливо зараз.

    для запису на масаж:

    https://sculptor.com.ua/masterskaya/

    ----

    А зараз переходимо до подкасту. Сьогодні моє інтерв’ю з Таяною - Таяна українська співачка, композиторка, поетеса. Ми говорили про рівний емоційний стан та практики, які його створюють.

    Говорили про жіночу дикість та нагадування того, хто ти є та звідки, саме тоді, коли потрапляєш на природу. Також я спитала у Таяни про її вразливість і те, де саме ця вразливість виражається. Говорили про стосунки, про проживання розставання та любов.

    Інтерв’ю дуже чуттєве. І я вас запрошую до прослуховування.



  • артнер цього випуску — міжнародна бізнес-школа Laba.

    Для того, щоб рухатися вперед, треба постійно вчитися.

    Вчитися онлайн в Laba зручно і ефективно. Крім України в цьому пересвідчилися в Польщі, Чехії, Угорщини, Румунії та інших країнах, де Laba видкрила свої офіси.

    Маркетинг, менеджмент, фінанси, HR — заходьте на сайт Laba і обирайте свій курс.

    Впевнена, що Laba стане вашим надійним партнером у навчанні та професійному розвитку.

    https://laba.ua/

    --

    Сьогодні інтерв’ю з Настею Федоровою, автором бренду Cover, мамою та дружиною Віце-прем’єр-міністра України — міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

    Ми говорили про шлях до дорослішання. Про дитинство у Запоріжжі та травматизацію, яка вплинула на страх за своє життя. Настя розповіла свою історію, як колись злякалася оперативного втручання та операції, і ще довго боялася просто жити та насолоджуватись. Проте в якийсь момент зрозуміла свою травматизацію і страх відпустив.

    Ми говорили про відповідальність та фінанси. Про виховання дітей, як самостійних особистостей. Про стосунки та збереження своєї свободи та своїх бажань в сім’ї.

    Інтерв’ю насичене, заряджене і я запрошую вас до прослуховування.







    де знайти мене?

    ⁠https://www.instagram.com/katyagajdut/⁠

  • Друзі, привіт. Сьогодні наш подкаст- інтерв’ю з Дашою Квітковою.

    Даша відомий инфлюенсер-мільйонник, брала участь в програмі Холостяк, зараз створює свої власні проєкти та постійно працює над собою.

    Ми говорили про те, як відчувати себе наповненою жінкою.

    Що таке ресурс, енергія та як почувати себе джерелом, а не умовно рослиною без дощу. Ми говорили про травми, про роботу з психологом, книги та загалом терапію, яка допомогає розібратися з внутрішніми запитами та страхами.

    Говорили про те, як ставитися до себе з турботою, теплом та неймовірним захистом і любов'ю. Та відчувати себе тою самою неймовірною жінкою. Вірити собі і довіряти. Запрошую вас до прослуховування.

    Якщо буде бажання, приєднуйтесь до Patreon. Лінк залишаю в описі епізоду.

    https://www.patreon.com/katyagajdut

    ---

    де знайти Дашу?

    https://www.instagram.com/kvittkova/

    де знайти мене?

    https://www.instagram.com/katyagajdut/

  • Друзі, давно не було випусків.

    І якщо чесно, складно було створювати не маючи базової безпеки та ритму дня. Весь травень країна агресор росія обстрілювала Київ та всю Україну.

    Багато безсонних ночей. Я в цей час все рівно продовжувала записувати подкасти, зустрічатися з людьми, які приїзжали на день-два в Київ і ловила їх для подкасту.

    Так і сталося з Женею Гаврилко, яка зараз живе в Париже, але була проїздом в Києві, де ми і зустрілися ранком неділі. Женя, коли побачила мене, сказала, що це я з Парижу, а не вона. Тому що я дуже люблю зручний одяг, тренчі, сорочки.

    Кохання з першого погляду в мене сталося з сорочкою красивого винного кольору в клітинку від українського бренду 12 Monkeys. М’яка бавовна, дуже мої кольори і чудова якість. Лінк на бренд залишаю в описі епізоду.

    І якщо захочете купити і собі таку ж сорочку, відмічайте мене в сторіс. Мені буде приємно.

    https://12monkeys.shop

    Отже, Женя Гаврилко — бізнес-консультант та душа брендів. Сьогодні Женя консультує бізнеси з приводу розвитку, а також займається брендом Do Terra та продюсує книгу Bunga Book про рослинний світ острова Балі. Ми говорили про іншу жіночність. Не ту, яку демонструють та пропагують в соціальних мережах. Говорили про те, як це бути жінкою сьогодні та чому іноді буває за це соромно.

    Говорили про життя в Парижі. Про мрії. Про тривожну валізку та елементи піклування про себе в ній. І загалом, про те, як це для Жені проживати один із найскладніших і водночас найкращий рік свого життя. Запрошую вас до прослуховування. Та нагадую, що ви можете підтримати подкаст на підписати на Patreon.

    Лінк залишаю прямо тут, в описі.


    Де знайти Женю?

    https://www.instagram.com/eugeniahavrylko/

    Де знайти мене?

    https://www.instagram.com/katyagajdut/

  • Яся Кравченко - одна з Ебаут, засновниця “Дикого театру”, ведуча “Телебачення Торонто”, громадська активістка та телеведуча.

    Ми поговорили про соціум та залежність: чому в нас виникає така залежність? Та як така залежність пов'язана з самотністю.

    Говорили про тіло, увагу до себе та емоції. Чому важливо проживати емоції, кричати, ходити, бігати, проте основне - проживати та відпускати те, що всередині. Про лібідо, сексуальність та гормони. Про зменшення себе як жінки. Звідки починає будуватися цей стереотип? І як він впливає на світосприйняття?