Episodios

  • I början av din graviditet får du information och erbjudande om fosterdiagnostik. 

    För att du och din medförälder/partner ska kunna fatta ett beslut om att tacka ja eller nej till erbjudna fosterdiagnostiska metoder behövs ju mycket information, och ibland är det inte helt lätt att greppa allt kring metoderna.

    Vi vill gärna hjälpa er med detta, och tillsammans med en av våra favoritgäster - förlossningsöverläkare Ylva Carlsson från Sahlgrenska Universitetssjukhuset - går vi igenom fosterdiagnostikens olika metoder. Ylva svarar på våra - och dina - frågor kring första-trimester-ultraljud, rutinultraljud, KUB, NIPT, moderkaksprov och fostervattenprov, tillväxtultraljud, flöde och riktad ultraljud.

    När används vad, och vad kan man undersöka? Vad kan man inte undersöka med metoderna? Hur träffsäkra är metoderna, och vad finns det för nackdelar med dem? Vad händer om det upptäcks något avvikande, och vad menas med sannolikhet vid KUB? Allt detta - och mer - i veckans avsnitt!

    Vill du veta mer? Läs gärna på SNIFs hemsida: Material | Svenskt nätverk för information kring fosterdiagnostik


    Avsnittet sponsras av MAM


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • Efter alla dessa år som barnmorska och gynekolog är vi fortfarande helt fascinerande över hur det fungerar. Hur kan två celler som möts till slut bli en hel person? Hur vet cellerna vilket organ de ska bli och vad de ska göra? 

    I veckans podavsnitt förklarar vi det vi kan om embryologi-läran om en varelses tillblivelse och utveckling. 

    Rebecka, som undervisar i embryologi på barnmorskeprogrammen i Stockholm, tar er med på resan från ägg och spermie och genom tidig fosterutveckling.

    Få svar på frågorna om vad en blastocyst är, och vad som menas med gulsäck. När och hur sker implantationen i livmoderslemhinnan? Hur bildas moderkakan? Och är det sant att fostret först är en platta med tre lager som sluter sig till ett rör?!


    Avsnittet sponsras av MAM & Frida Baby


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • ¿Faltan episodios?

    Pulsa aquí para actualizar resultados

  • I poddavsnittet svarar vi på en följarfråga: "Berätta om vilka infektioner man kan drabbas av under och efter en födsel."

    I samband med graviditet är immunförsvaret lite nedsatt, och andra faktorer som blodbrist, lång förlossning, vattenavgång, undersökningar och ingrepp har potential att öka risken att drabbas av en infektion.

    Vi diskuterar feber under födsel, och om det alltid behöver betyda infektion. 

    Hur utreder och bedömer man en misstänkt infektion under pågående födsel, och hur behandlas den?

    Vad är chorioamnionit, och vilka riskfaktorer finns?

    Vilka orsaker finns till infektion efter att vi fött barn, och hur vet man vart febern egentligen kommer ifrån? 

    Vad menas med barnsängsfeber eller GAS, och hur farligt är det egentligen?

    Om detta och en del del mer i avsnittet om infektioner under och efter födsel!


    Avsnittet sponsras av MAM & Frida Baby



    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • Avsnittet handlar om Rutinultraljudet -RUL. Det är en av de fosterdiagnostiska metoder som erbjuds under graviditet, och viktigt är att understryka är att det är ett erbjudande och helt frivilligt. 

    RUL görs under graviditetsvecka 18-20 och vid undersökningen tittar man på antalet foster, daterar graviditeten (fastställer graviditetslängd om det inte redan gjorts), undersöker moderkakans läge samt fosteranatomin.

    Vi går igenom den info man ska få innan undersökningen och hur själva undersökningen går till. Vilka felkällor kan finnas? Finns det risker med ultraljud? Vad kan man se resp inte se? Vad är det vi tittar efter i anatomin? Hur gör vi om vi hittar nåt avvikande.

    Häng med och få mer info om RUL! 


    Veckans avsnitt sponsras av MAM & Frida Baby


    Tips: Lyssna även till vår systerpodd - AMNINGSPODDEN


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • "Jag har två söner - en i havet och en i livet"

    Så berättar Nicole om sina söner, Louie och Niko, när hon gästar Babyzpodcast för att berätta sin historia och upplevelse kring att avbryta en graviditet på grund av en fosteravvikelse. 

    Nicole delar med sig av händelserna när hon och partnern fick besked om att allt inte stod rätt till med Louies hjärna vid rutinultraljudet, och vi får följa med resan genom chockreaktion, undersökningar, hopp och förtvivlan och beslut. 

    Vi pratar i avsnittet om hur det är att få ett svårt besked om sitt väntade barn, och vilken typ av omhändertagande och stöd som behövs. Nicole berättar hur det går till vid ett avbrytande i sen graviditet, och hur hon hade önskat att det hade kunnat få gå bättre till. Samtalet rör sig också kring hur livet blir efteråt, och om att våga sörja, våga be om stöd och om vikten av att ta tag i sorgen och processa den. Om nyorientering och en väg framåt, om än möjligen en annan väg än den man trott att man skulle följa. 

    Vi hoppas att ni vill följa med oss in i detta poddavsnitt och att det kan vara till stöd och tröst för andra som befinner sig eller befunnit sig i samma situation.

    Carina och Rebecka vill väldigt varmt tacka dig, Nicole, för ett oerhört fint samtal, för öppenheten och generositeten, och för att du lärde oss massor om bemötande, lyhördhet och sorgeprocesser. Tack! 

    Veckans avsnitt sponsras av MAM & Frida Baby

    Stöd och information till dig som förlorat ett barn SPÄDBARNSFONDEN


    Tips: Lyssna även till vår systerpodd - AMNINGSPODDEN


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • Vi djupdyker än en gång i de normala förändringar som kroppen genomgår under graviditeten. Denna gång är det dags att gå genom vad som händer med munnen och tänderna, med mage och tarmar, med urinblåsa/urinvägar, sköldkörtel och ögon!

    Hormonerna under graviditeten påverkar våra slemhinnor och blodkärl, och det påverkar muskler i tarmar och urinvägar. Dessa fysiologiska orsaker ligger bakom symtom som halsbränna, förstoppning, synförändringar, täta urinträngningar och mycket mer.

    I avsnittet berättar vi varför risken för hål i tänderna ökar under graviditet, och varför halsbränna uppstår. Vi pratar om varför gravida kissar så ofta, och varför sköldkörteln börjar bilda mer hormon. Ni får också höra varför Rebecka alltid lyckas skrapa lacken på bilen under graviditet - och varför det definitivt inte är hennes fel ;-))


    Missade du avsnitt 1 om graviditetsfysiologi? Du hittar det här GRAVIDITETSFYSIOLOGI del 1

    Lyssna gärna på avsnittet om urinvägsinfektioner URINVÄGSINFEKTION under graviditet och FÖRSTOPPNING UNDER GRAVIDITET

    ....och på avsnittet om HUDEN UNDER GRAVIDITET


    Veckans avsnitt sponsras av MAM & Frida Baby


    Tips: Lyssna även till vår systerpodd - AMNINGSPODDEN


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • Varför blir jag så andfådd redan i graviditetsvecka 6? Och varför känns det som att pulsen rusar? Vad menas med att jag får en större blodvolym under graviditeten, och varför blir det så? Vad händer med mitt blodtryck, ska det verkligen sjunka så här mycket?

    Graviditet innebär betydligt fler förändringar än att magomfånget växer. Vartenda organ och organsystem i kroppen reagerar på förändringarna, och ibland kan det ge jobbiga, men ofarliga symtom. 

    I poddavsnittet Graviditetsfysiologi del 1 går vi igenom hur hjärtat, lungorna, blodtrycket och blodet förändras under graviditeten - de normala förändringar som vi kallar "fysiologiska". Vi pratar om varför förändringarna sker, hur vi märker av dem, och var gränsen går för fysiologiskt och icke-fysiologiskt.


    TUNE IN för ett faktaavsnitt om fysiologin under gravitet!


    Veckans avsnitt sponsras av MAM


    Tips: Lyssna även till vår systerpodd - AMNINGSPODDEN


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • Det har blivit dags för det utlovade avsnittet om barnets hud! Vi gästades tidigare i podden av den fantastiska hudläkaren Anne Wetter och talade om huden under graviditet, och nu kommer äntligen uppföljaren: Allt om barns hud.

    Dr Anne Wetter är tillbaka och hjälper oss att reda ut frågor kring det lilla barnets hud. Varför är huden extra känslig hos nyfödda barn, och hur påverkar det hur vi ska sköta huden? Vi får tips om hur vi bäst tvättar babyns hud och vad vi ska använda till badet, och om vikten av att smörja babyns hud ordentligt. Anne berättar också hur vi skyddar babyns hud mot sol och kyla. 

    Vi får också svar på frågor om hormonprickar, milier, mollusker, eksem, storkbett, smultronmärken och mycket, mycket mer. 

    Här är verkligen avsnittet alla nyblivna föräldrar behöver!


    Podavsnittet är producerat i samarbete med Decubal, som har 50 års expertis inom hudvård, produkter framtagna av dermatologer och hudvård särskilt framtagen för den känsliga barnhuden. Decubals produkter hittar ni till exempel här: HÄR

    Veckans avsnitt sponsras även av MAM


    Tips: Lyssna även till vår systerpodd - AMNINGSPODDEN och till avsnittet om HUDEN UNDER GRAVIDITET med hudläkare och dermatolog dr Anne Wetter!


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • Att bli förstoppad under graviditeten är så vanligt att vi nästan törs säga att det är mer regel än undantag! Det är också ett av de ämnen vi får flest frågor om.

    Varför blir jag hård i magen redan tidigt i graviditeten? Vilka av mina symtom hör ihop med förstoppning? Vad kan jag göra själv för att få igång magen, finns det nån kost som hjälper? Och om det inte räcker, kan jag ta medicin mot förstoppning? Varför har jag fått hemorrojder, och hur får jag dem att försvinna?

    Om detta och mycket mer i avsnittet om den gravida tarmen! 


    Veckans avsnitt sponsras av MAM


    Tips: Lyssna även till vår systerpodd - AMNINGSPODDEN


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • I poddavsnittet tar vi oss an en lyssnarfråga:

    "Hur funkar botoxbehandling vid vaginism?"

    Vaginism är ett tillstånd med en reflexmässig kramp i musklerna som omsluter slidmynningen, vilket gör att det blir svårt, smärtsamt eller helt omöjligt att ha vaginalt omslutande sec, föra in en tampong eller genomgå en gynekologisk undersökning.

    I avsnittet pratar vi om olika orsaker och symtom, hur diagnosen ställs, men framförallt om olika behandlingsmetoder. Vi svarar på lyssnarfrågan om botox - och diskuterar när det kan vara lämpligt och vilka fördelar och nackdelar som finns med botoxbehandling. 

    Dessutom pratar vi om graviditetsönskan, och födsel när någon har vaginism.


    I avsnittet tipsar vi också om poddavsnittet om vulvasmärta; det hittar du HÄR


    Veckans avsnitt sponsras av MAM


    Tips: Lyssna även till vår systerpodd - AMNINGSPODDEN


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • I poddavsnitt fokuserar vi på livmodertappen och vad som händer när den förkortas och öppnar sig för tidigt. Detta fenomen, som kallas cervixinsufficiens, är en av anledningarna till att barn föds för tidigt eller att det sker sena missfall. 

    Vi går igenom symtom och bakomliggande orsaker, och benar ut vad det finns för olika riskfaktorer. Är det till exempel ärftligt? Ökar risken om jag opererats på livmodertappen tidigare? 

    Hur mäter man livmodertappens längd med ultraljud, och hur pålitligt är det?

    Vi pratar också om cerclage, en operationsmetod när man syr i livmodertappen för att hålla ihop den och motverka öppning, och om den behandlingsmetod som är mycket vanligare idag: progesteron. 


    Veckans avsnitt sponsras av MAM & NATURAL CYCLES

    Och du, med koden:BABYZ får du nu möjlighet att testa appen gratis i 7 dagar! Kika in på NATURAL CYCLES


    Tips: Lyssna även till vår systerpodd - AMNINGSPODDEN


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • Att få urinvägsinfektion under graviditet är vanligt. Men ibland är det lite klurigt att veta att det är just det du drabbats av. Symtomen är inte alltid de klassiska, dvs sveda och täta trängningar. Hos gravida kan det vara mer diskreta symtom, eller bara vara sammandragningar eller molvärk.

    Samtidigt är UVI viktigt att behandla under graviditet - annars finns risk för komplikationer för den gravida och för fostret.

    I avsnittet svarar vi på de vanligaste frågorna kring urinvägarna och urinvägsinfektion under graviditet.

    Blir urinblåsan större eller mindre under graviditet? Varför är det farligare med UVI under graviditet än annars?

    Vad menas med asymptomatisk bakterieuri, och varför är det viktigt?

    Behöver jag behandlas med antibiotika, eller funkar det med "huskurer"?

    Vad händer om jag får upprepade urinvägsinfektioner under graviditeten?

    Och mycket, mycket mer...

    Funderar du kring urinvägsinfektion med GBS - grupp B streptokocker? Lyssna HÄR på vårt poddavsnitt från 23 april 2020!


    Veckans avsnitt sponsras av MAM & NATURAL CYCLES

    Och du, med koden:BABYZ får du nu möjlighet att testa appen gratis i 7 dagar! Kika in på NATURAL CYCLES


    Tips: Lyssna även till vår systerpodd - AMNINGSPODDEN


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • ICP (intrahepatisk cholestas) är det som tidigare kallades hepatos, och som innebär symtom som svår hudklåda och stegrade gallsyror i blodet under graviditeten.

    I veckans avsnitt gästas vi av två förlossningsläkare och forskare som berättar om ICP, om nya forskningsrön kring orsak, symtom och upprepningsrisk, och om den nya studien "TURRIFIC". 

    Våra gäster är medicine doktor Ylva Carlsson, överläkare i obstetrik/gynekologi vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset respektive docent Gunilla Ajne, överläkare i obstetrik/gynekologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. 

    Tillsammans svarar de på våra och lyssnarnas frågor kring ICP och dess symtom, risker, upprepningsrisk, utredning och behandling. 

    Varför kliar det så mycket? Måste man ta gallsyreprovet fastande? Kan levern skadas? Hur går det för fostret? Varför är K-vitamin extra viktigt till barn när mamman haft ICP?

    Ylva och Gunilla berättar också om den pågående studien "TURRIFIC", där man vill jämföra en ny behandling vid ICP - rifampicin - med ursodeoxycholsyra som nu används som symtomlindring. 

    Vill du veta mer om "TURRIFIC", anmäla dig själv eller en patient som studiedeltagare? Kontakta: 

    Dr Gunilla Ajne : 08-12387510. Spec-MVC KS Huddinge

    Dr Ylva Carlsson: [email protected]


    Veckans avsnitt sponsras av MAM & NATURAL CYCLES

    Och du, med koden:BABYZ får du nu möjlighet att testa appen gratis i 7 dagar! Kika in på NATURAL CYCLES


    Tips: Lyssna även till vår systerpodd - AMNINGSPODDEN


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • Hur är det att vara gravid eller nybliven förälder med en NPF-diagnos? Behöver man anpassa graviditetskontroller eller rutiner vid födseln? Kan den gravida fortsätta ta ADHD-medicin? Vilket stöd kan behövas under graviditet och tidig föräldratid? Vad menas med ett NPF-anpassat bemötande i vården?

    För många med NPF-diagnos kan det finnas en oro inför och under graviditet och därefter en föräldrastress. Hur kommer jag att bli bemött av vården? Kommer de att förstå och stötta mig på det sätt som jag behöver? Hur ska jag klara av att vara förälder till ett lite barn?

    Det här är frågor som vi på Babyzpodcast ofta möter i mödravården, på förlossningen och på BB, och inte minst får frågor om på Instagram.

    Vi är därför oerhört glada att gästas av Lotta Borg Skoglund, överläkare i psykiatri, docent vid Uppsala Universitet och flitig författare och debattör. Lyssna när Lotta delar med sig av sin enorma erfarenhet och kunskap och berättar om sitt nya projekt - Letterlife! 


    Veckans avsnitt sponsras av MAM , Nordic Birth & NATURAL CYCLES

    Och du, med koden:BABYZ får du nu möjlighet att testa appen gratis i 7 dagar! Kika in på NATURAL CYCLES


    Tips: Lyssna även till vår systerpodd - AMNINGSPODDEN


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • I januari 2024 öppnas Sveriges första och enda privata barnmorskeledda BB i Göteborg - BB Gårda.

    Visionen och ambitionen är att erbjuda en trygg och lugn plats att föda på, med stöd av barnmorskor som den födande hunnit lära känna under graviditeten, som ett alternativ till att föda på sjukhusets förlossningsavdelning.

    Den nya enheten är ett alternativ för de som är friska, har haft en normal graviditet och har en förväntat normal födsel, och som vill föda i en ”hemlik miljö”, under fysiologiska förutsättningar.

    I veckans podavsnitt samtalar Carina med barnmorskan Cita Lundin, en av initiativtagarna till BB Gårda, och vi får höra mer om konceptet MLBC - Midwifery Led Birth Center. Hur går det till att föda i hemlik miljö på BB Gårda? Hur jobbar barnmorsketeamet, och vilken vård kan erbjudas?

    Vi får svar på frågor om kostnad för vården och om vilka som kan föda på BB Gårda, om smärtlindringsmetoder som erbjuds, om BB-tid efter födseln, medicinska bedömningar och rutiner och mycket mer! Tune in! 


    Veckans avsnitt sponsras av MAM Nordic Birth & NATURAL CYCLES

    Och du, med koden:BABYZ får du nu möjlighet att testa appen gratis i 7 dagar! Kika in på NATURAL CYCLES


    Tips: Lyssna även till vår systerpodd - AMNINGSPODDEN


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • Huden är kroppens största organ - den måste väl också påverkas av graviditeten? 

    Hur är det med akne, rosacea och eksem, blir de bättre eller sämre under graviditet? Går det att behandla psoriasis som vanligt när jag är gravid? 

    Varför blir jag så torr i huden när jag är gravid, och hur går det med de bruna fläckar jag fått - försvinner de efter förlossningen? 

    För att få svar på alla våra, och era, frågor om huden under graviditet har vi bjudit in den fantastiska dr Anne Wetter. Hon är hudläkare med över 20 års erfarenhet, grundare av Sveriges största hudklinik Diagnostiskt Centrum Hud och har även startat dess privata hud- och plastikmottagning, Inskinity. Hon har också podcasten Niptalks tillsammans med en kollega. 

    Missa inte ett faktaspäckat avsnitt om huden! 


    Veckans avsnitt sponsras av MAM & NATURAL CYCLES

    Och du, med koden:BABYZ får du nu möjlighet att testa appen gratis i 7 dagar! Kika in på NATURAL CYCLES


    Tips: Lyssna även till vår systerpodd - AMNINGSPODDEN


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • "Det är bara att äta lite kex ..."

    Vilka är kvinnors upplevelser av att ha drabbats av extremt graviditetsillamående - Hyperemesis gravidarum? Det ville sjuksköterskan Jonna Menzinsky ta reda på, och genomförde en intervjustudie för att kartlägga konsekvenserna av att ha drabbats av hyperemesis och upplevelser och erfarenheter av vården.

    I veckans avsnitt berättar Jonna om intervjustudien och vad hon upptäckte var gemensamt för studiedeltagarnas upplevelser. Vi pratar om hur hyperemesisvården fungerar i dag, vad gravida behöver och önskar, och hur vården kan bli bättre på att ta hand om de som drabbas. Lyssna på avsnittet och hur Jonna, hennes intervjuade patienter och vi på Babyzpodcast tänker kring ineffektiva läkemedel, okunskap, höga trösklar för att få adekvat vård och bristande förståelse från vården och omgivningen. 


    Veckans avsnitt sponsras av MAM & NATURAL CYCLES

    Och du, med koden:BABYZ får du nu möjlighet att testa appen gratis i 7 dagar! Kika in på NATURAL CYCLES


    Tips: Lyssna även till vår systerpodd - AMNINGSPODDEN


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • Packa BB-väskan med oss, för här vi har checklistan med de mest värdefulla tipsen!

    Att packa den väska som man vill ha med sig till förlossningen, eller förbereda de saker man vill ha hemma vid hemfödsel, är inte bara praktiskt, det är också en del i en mental förberedelse inför födsel och föräldraskap. Vad behöver jag under mitt födande? Vad kan min partner behöva? Vad behöver en nyfödd bebis under de första dygnen? Finns det nåt jag kan ta med som gör mig trygg, bekväm och lugn? 

    Vi guidar dig genom packningen och går igenom tips på kläder, mysiga prylar, snacks och dryck, eventuella hjälpmedel för amning el flaskmatning, nappar, tidsfördriv med mera.

    I detta podavsnitt är vi stolta att samarbeta med MAM som har massor av hjälpsamma produkter för den första tiden - nappar (även för nyfödda - Start-nappen), nappflaskor, bröstpumpar, amningsnappar och mycket mer. Med över 45 års erfarenhet av forskning, utveckling och expertis tillverkar de säkra och funktionella babyprodukter av högsta kvalitet.

    Vid osäkerhet kring vilken produkt som passar dig eller din nyfödda bäst - rådfråga din barnmorska eller BVC-sköterska. 


    Veckans avsnitt sponsras av MAM & NATURAL CYCLES

    Och du, med koden:BABYZ får du nu möjlighet att testa appen gratis i 7 dagar! Kika in på NATURAL CYCLES


    Tips: Lyssna även till vår systerpodd - AMNINGSPODDEN


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • Vi på Babyzpodcast har fått sååå många frågor kring de vaccinationer som rekommenderas under graviditet, och just nu är det högaktuellt eftersom covid-19 och influensa ökar under vintersäsongen.

    För att vara till hjälp när ni ska fatta informerade beslut kring eventuell vaccination släpper vi nu ett extraavsnitt! Vilken lyx, va?

    I avsnittet guidar vi er kring de tre vacciner som just nu (november 2023) är rekommenderade för gravida: influensa, covid-19 respektive kikhosta. När under graviditeten kan de tas? Vilka kan tas samtidigt?

    Vilka vacciner är för att skydda den gravida respektive fostret? Hur länge varar skyddet? Behöver jag vaccinera mig igen om jag tog vaccinerna för ett år sedan?

    Fungerar vaccinet lika effektivt under graviditet? Var kan jag vaccinera mig? Detta, och mycket mer, får ni svar på i vårt extraavsnitt om vaccinationer.

    Och du... du har väl inte missat avsnittet om RS-vaccin som sändes i oktober - Lyssna i så fall HÄR!


    Veckans avsnitt sponsras av MAM & NATURAL CYCLES

    Och du, med koden:BABYZ får du nu möjlighet att testa appen gratis i 7 dagar! Kika in på NATURAL CYCLES


    Tips: Lyssna även till vår systerpodd - AMNINGSPODDEN


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • Det handlar om att förbereda sig på att ta emot det nya livet. 

    "Att föda barn är det mest naturliga, och samtidigt det mest extraordinära, vi gör i livet", säger Asabea Britton, och vi håller med! 

    Men hur förbereder Asabea sig, och hur maxar hon sitt oxytocinflöde inför kommande födsel?

    Jo, genom affirmationer, pussar och kramar, fysisk värme som bad och bastu, god och vacker mat, skratt, massage, orgasm, andning/ avslappningsövningar, vistas i skogen, baka, meditera med mera. Det finns något för alla, men det ovan, liksom att gå ”offline”, är Asabeas plan. 

    Vi föder med kropp och själ, så fysisk aktivitet liksom mental stretch ger oss födandekraft. Och såklart att prata med bebis i magen och omges av personer som ger energi.

    Asabea och Carina pratar även om betydelsen av ett förlossningsbrev. 

    TUNE in för ett stärkande och viktigt avsnitt med många härliga tips!


    Veckans avsnitt sponsras av MAM & NATURAL CYCLES

    Och du, med koden:BABYZ får du nu möjlighet att testa appen gratis i 7 dagar! Kika in på NATURAL CYCLES


    Tips: Lyssna även till vår systerpodd - AMNINGSPODDEN


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.