Educación – Croacia – Podcasts populares

 • Poznati edukator i astronom Korado Korlević stalni je gost urednik kontaktne emisije u kojoj se svakog utorka obračunava sa zagonetkama.

 • Najstarija priča na svetu je mit o potrazi. Čovek otkako postoji, on traga. Traganje može da bude prostorno, ali traganje može da bude i unutrašnje. Tragamo za srećom, za identitetom, tragamo pokušavajući da odgovorimo na mnoga pitanja. Kroz razgovore i putovanja, ovo je moja potraga, moj pokušaj da pobegnem od besmisla.Agelast podcast je projekat Galeba Nikačevića.

 • Neka Nova Priča je podcast u kojem osobni rast poprima jednu novu dimenziju, u kojem sustavno pomičemo granice mogućeg, preispitujemo sve što je 'normalno' te nudimo alate i uvide koji vode u proces kreiranja života koji je toliko dobar da nam od istog ne treba odmak niti 'pauza'. Kako znam? Jer jedan takav živim. Uz četvero djece, nekoliko biznisa i kontinuiranu posvećenost vlastitom rastu i evoluciji - ovo je mjesto gdje dijelim svoja razmišljanja, svoje spoznaje i sve što učim dok se krećem i stvaram još više. Dobrodošli, jako mi je drago što ste tu!

 • Zovem se Vinko Mihaljević i voditelj sam LOOD podcasta. Mjesto na kojem istražujemo koncept uspjeha sa ljudima iz raznih životnih polja. Otkrij ideje koje ih vode na njihovom autentičnom putu.

  LOOD PLATFORME
  WEB PAGE https://www.lood.net/
  YOUTUBE https://www.youtube.com/c/loodyt
  INSTAGRAM https://www.instagram.com/lood.ig
  FACEBOOK https://www.facebook.com/lood.fb
  TIK TOK https://www.tiktok.com/@lood.tt
  LINKEDIN https://www.linkedin.com/company/loodli

 • U svakoj epizodi razgovaramo s inspirativnim psiholozima i psihijatrima koji će nam pomoći u boljem razumijevanje sebe, drugih i svijeta u kojem živimo. Odgovori na brojna pitanja iz popularne psihologije pomoći će vam u osobnom rastu i razvoju, napredovanju u poslu i međuljudskim odnosima ili vas naučiti da bolje razumijete sva područja ljudske komunikacije. Istražite vlastite potencijale i primijenite psihologiju u svakodnevnom životu. O psihologiji i temama o kojima se ne govori glasno. Sve što biste trebali čuti barem jednom u životu. O psihologiji u svakodnevnom životu i temama o kojima se ne govori glasno. Sve što biste trebali čuti barem jednom u životu.
  Serijal emisija Psiholog(i)JA svakog ponedjeljka u 20 sati i 30 minuta.

 • Tehnike i savjeti za svjesno oblikovanje života svojih snova

 • Podcast za žene koje žele unaprijediti svoj život i posao te biti nezaustavljive. Ako želiš postići nemoguće ciljeve, upravljati svojim umom, načinom razmišljanja i novcem, zaraditi više, razviti vlastiti profitabilan posao i slobodan, izuzetno dobar životni stil, ovo je podcast za tebe! Instagram: @nezaustavljiva_com

 • "Ivan Kosogor Podcast" (Nekada “Da, ti to možeš”) je osnovan u avgustu 2019. godine sa željom da se ljudima sa naših prostora ponudi kvalitetan, konstruktivan i pre svega edukativan sadržaj. Moj posao kao podcastera je da omogućim ljudima da ispričaju svoje priče. Obrađujemo teme kao što su psihologija, zdrav život, online biznis, preduzetništvo, sport, lični uspesi i slično. Sa svojim sagovornicima istražujemu speh, lični razvoj, navike, uverenja uspešnih ljudi, kao i korisne knjige. Akcenat je na korisnim savetima, praktičnim tehnikama i konkretnim rešenjima.

  Najbolji način da nas podržite

 • Dobrodošli u pomalo podcast, podcast o osobnom rastu i umijeću življenja u kaosu današnjice. Pridružite mi se na ovom putovanju ka svjesnijem životu, inspirirajte se uz životne priče mojih gostiju i uživajte u opuštajućem detoksu za um.

 • Podkast Jao Mile
  Je osmišljen i koncipiran u vidu autorske emisije koja se bavi pitanjima profesionalne košarkaške karijere iz ugla afirmisanih košarkaša, trenera, sportskih agenata. Teme koje analiziraju početke, uzore, prvu opremu, impresije, zatim izazove profesionalne karijere, ali se bavi i pitanjima vezanim za život posle karijere sa kojima se profesionalni sportista susreće. Podkast Jao Mile je značajan za promociju i razvoj sporta u regionu i predstavlja koristan i sveobuhvatan prikaz zdravog načina života koji se prikazuje široj društvenoj zajednici.
  Koncept Podkasta Jao Mile
  Ovaj format je osmišljen sa namerom da se prikaže širokom auditorijumu starosne dobi od 6-76 godina kroz teme koje obrađuje iz ugla poznatih, uspešnih lica sveta košarke na sledeći način:
  Kroz edukativan i realan pristup mladima omogućava sveopšti uvid u život sportiste. Angažovanje mladih putem kvalitetnog i objektivnog audio vizuelnog sadržaja ka zdravom životu i pravim vrednostima.
  Upoznavanje ne samo profesionalnih sportista, već i onih koji se rekreativno bave sportom, te takvim načinom života ( ishranom, korištenjem suplemenata, disciplinom i brigom o zdravlju).
  Oni koji se interesuju za košarku i prate domaće i strane klubove, kupove, lige, čuju od samih sportista o situacijama sa terena, viđenje suđenja, posmatranje saigrača, protivničkog kluba, taktika, (razlika između američke i evropske košarke)…
  Da kroz iskustvo uspešnih sportista upoznaju izazove profesionalne karijere i odabira pravog agenta, kluba i izazove i prava koja imaju portpisivanjem ugovora.
  Da čuju kako agenti biraju igrače i pregovaraju sa klubovima u njihovo ime
  Da čuju kako su se drugi izborili sa povredama, odricanjima, zamorom, opštim stanjem tela i psihe tokom profesionalne karijere
  Šta ih čeka posle profesionalne karijere, kako izbalansirati treninge i način života

 • A fortnightly podcast chronicling the amazing story of the now ex-country of Yugoslavia -its formation, heights, and collapse.

 • “AI Transcripts are now available on my Patreon! patreon.com/nihongoconteppei Japanese podcast for beginners,Nihongo con Teppei,The best way to learn how to speak Japanese naturally!,is a podcast for learners of Japanese language. Listen,learn and have fun while picking up natural Japanese as it really is spoken.Let’s study Japanese with me! If you like this podcast, and you have the means, please consider making a donation. サポーターをどんどん募集中!! http://teppei.nihongoconteppei.com https://www.italki.com/i/D6ccAG?hl=ja I teach here! Find me!

 • Vratimo zajedno zabavu u čitanje i čitanje u naše živote.

  Kroz kratke, zabavne i informativne osvrte na knjige koje čitam i volim nastojat ću vam pomoći da pronađete one knjige zbog kojih ćete osjećati da je vrijeme izdvojeno za čitanje dobro iskorišteno, da ste se zabavili, opustili, ponešto naučili, otkrili sasvim nove lepeze interesa te na nov i drugačiji način razmislili o zanimljivim temama.

  Hvala vam unaprijed na vašem vremenu, strpljenju i povjerenju!

  Tipkamo se i čitamo
  na www.bibliovca.com
  i IG @bibliovca

 • Audio dei video pubblicati sul canale Youtube di Your Italian Teacher.
  In questo show troverete gli argomenti dedicati alla grammatica.

 • Neville Lancelot Goddard, generally known as Neville, was an American author who wrote on the Bible, mysticism, and self-help.

 • A podcast with two homos, some history, and some adult beverages. Pull up a seat, take a drink, and get ready to learn because class is in session.

 • Ko ne zna kakve su granice prilikom međuljudskih odnosa između vjernika i nevjernika, ovo predavanje je namjenjeno upravo njemu.

 • Amsterdam based youth radio.
  Events, radio, videos, articles, music, chat and everything in between.

  www.slim.radio

  LISTENERS DISCRETION IS ADVISED.

 • This show teaches YOU how to get lean by turning body fat into better focus so that you can live a long, healthy life.

  We all want a lean, muscular physique that performs as well as it looks, but we're BUSY.

  No one has time for marathon workouts and endless tracking of calories with kids, sports, work meetings, and all the building and creating we do in our own lives.

  But what if it was easier than we thought?

  What if we could get back into the best shape of our lives without spending every weekend meal prepping gross tilapia and broccoli.

  That's the question that this podcast will answer. Albeit somewhat irreverently.

  Jump in, and lets get lean together.