Forme et santé – Danemark – Nouveaux podcasts

 • Velkommen til Ni Perspektiver. En Enneagram Podcast hvor vi, med udgangspunkt i Enneagrammet, vender alt mellem himmel og jord. Vi vil stille os nysgerrige på Enneagramemner og på andre områder, som vi vil belyse gennem vores viden om Enneagrammet. I nogle episoder vil du også høre os give forskellige perspektiver på et dilemma. Vi invitere også gæster med i studiet så du vil få endnu flere perspektiver på nogle af de ting vi taler om. Tak fordi du vil lytte med. Kærligst /Luise, Elnaz, Alex og Patrick. Podcasten laves af den danske Enneagramforening

 • "Et liv efter anbringelse" handler om de tusinder af børn og unge, der anbringes uden for hjemmet, og det liv de efterfølgende træder ud i. Hvor gode er vi til at tage os af tidligere anbragte? Hvad er udfordringerne og farerne ved at starte et liv op efter anbringelse? Det er nogle af de spørgsmål, vi vil prøve at nærmes os et svar på.

 • Doctor of Physical Therapy and strength coach Brett Scott sits down with the top experts in the fields of rehab, fitness, and performance to give listeners the latest and most valuable information to keep you at the top of your game. Whether you are a coach, clinician, or fitness junkie this podcast is for you.

 • Inspiration til bedre trivsel på arbejdet. For mennesker, der arbejder i sundhedsvæsenet.

  Vi er begge sygeplejersker og coaches.
  Vi har samtaler med mennesker der arbejder i sundhedsvæsenet og som deler indefra og ud forståelsen. Disse samtaler kan inspirere dig til større livsglæde.

  Mere inspiration her:
  Den danske 3P forening https://www.3pdk.org/
  Sydney Banks https://sydbanks.com/

  Deltag i vores fællesskab:
  https://www.facebook.com/groups/1029263197997319

  Spørgsmål eller forslag, kontakt os:
  Maja [email protected]
  Mette Lene [email protected]

 • Spænd op og spænd af afspænding. Få en bedre kropsbevidsthed ved at få en fornemmelse af dine musklers spænding og afspænding via denne øvelse :-)

 • Vi mennesker er styret af vores tanker, følelser, kropslige reaktioner og adfærd - når vi møder nyt, når vi bliver sat under pres og i vores relationer med andre.
  I denne podcastserie fra Region Hovedstadens Psykiatri dykker vi ned i den kognitive adfærdsterapi og miljøterapi og giver et indblik i, hvordan den bruges i det daglige i et behandlingsmiljø med fokus på recovery.


 • Here, we talk about how the gut microbiome affects every aspect of your health including your digestion, skin, hormones, thyroid, immune system, mental health, mood, behavior, cravings, and well… basically everything… with science-backed information.

  We chat about nutrition, lifestyle factors, and more to help you achieve symptom relief and healing as naturally as possible.

 • welcome to MOVE BODY MIND. my name is Isabella, and my mission is to make room for comfort while inviting curiosity and awareness.

  here, you will find my favourite breathing exercises, guided meditations and bedtime stories.

  the episodes are either in Danish (DA) or in English (EN).

  www.movebodymind.com

 • Discover health hacks and meditation tips with Draw Breath author Tom Granger as he interviews the most interesting researchers, authors and educators in the world of meditation, yoga, creativity, and wellbeing.

 • Podcast om intimitet, sex, tantra og kærlighed. Alt det der kommer imellem os og det der skal til for at komme tættere på hinanden igen.

 • Min Nye Gamle Hjerne - Når man pludselig ikke kan det, man kunne før.

  Podcasten handler om genopbygningen af en ny hverdag efter pludselig og helt uventet sygdom. For mit vedkommende en hjernetumor.

  Jeg dykker ned i de tanker, tilstande og erfaringer, der kan opstå i hverdagen efter pludselig sygdom. For hvem er man, når man ikke længere kan det, man kunne før og pludselig må genopbygge og leve sit liv i små rationer som usynligt syg?

  Jeg hedder Pernille Kørner Thidemann Nielsen.

  Tak fordi, du har lyst til at lytte med.

  Se mere på min FB side "Min Nye Gamle Hjerne".

 • En eksperimenterende podcast hvor du som lytter tages med ind bag den lukkede dør, når psykolog Neela Maria Sris taler med unge mennesker, som mistrives på deres arbejde. Det er der nemlig alt for mange, som gør!
  Mistrivsel på arbejdspladsen kan skyldes mange ting, og det kan i sidste ende føre til stress, sygemeldinger og dårligt selvværd. Det er et samfundsproblem, men man kan også selv gøre noget for at få det bedre: Man kan lære at gå på arbejde. Og det forsøger Neela i denne podcast at hjælpe med.

  Vært og psykolog: Neela Maria Sris fra Psykologhuset Encounter
  Tilrettelæggelse og klip: Anna Svensmark Møller
  Produceret af Buddy Buddy
  Udgivet af Velliv

 • Velkommen til denne podcastserie, hvor vi stiller skarpt på livet med ADHD.

  Mange med ADHD har allerede tidligt i barndommen oplevet at føle sig anderledes og forkerte. I podcasten taler vi om, hvorfor disse tidlige oplevelser og erindringer er vigtige at tale om til den første konsultation med psykiateren.

  Vi taler også om behandling af ADHD, der for nogen vil indebære medicin. Det kan give anledning til en masse spørgsmål – og måske også nogle forbehold.

  Til at gøre os klogere på alt det, har vi inviteret Louise og Stefan, der begge er diagnosticeret med ADHD, i studiet. Vi har også besøg af speciallæge i voksenpsykiatri Charlotte Jokumsen, der er specialiseret inden for ADHD og ADD.

  Podcasten er udviklet af Takeda
  Produceret af Effector A/S
  Vært: Louisa Halliday Valeur
  Producer: Erik Tygesen

 • Hvordan håndteres en livskrise? og hvad sker der med os følelsesmæssigt, når vi oplever skilsmisse, fyring, alvorlig sygdom, dødsfald, svigt og brud på tillid? - eller bare generelt i livet.

  Jeg er Tanja Bengaard og jeg er enormt nysgerrig og passioneret omkring krop og følelser. Hvordan vi bliver formet som menneske og hvordan vi kan bryde gentagelsesmønstre og traumer, der skaber stress i vores liv.

  Derfor har jeg skabt Kriseramt - en podcast hvor jeg udforsker de temaer der kan skabe kriser i vores liv. Ind imellem får besøg af eksperter der deler deres viden omkring kriser og håndtering af disse.

  Så hvis du, ligesom jeg er nysgerrig på de følelser og den adfærd der driver os som menneske og hvad der sker når vi oplever en krise i vores liv, så er du kommet til det helt rigtige sted.

 • Mere end hver anden af os har prøvet at få alternativ behandling: akupunktur, zoneterapi, healing, kraniosakral terapi, mm.
  Hvorfor er det så ikke anerkendt, når så mange bruger det? Og hvordan foregår behandlingerne?
  Energier, meridianer og selvhelbredende kræfter. Lægevidenskaben siger det ikke eksisterer, og er det så ikke bare humbug?
  Her møder du fx behandlere, læger, forskere og folk, der har personlig erfaring med alternativ behandling. Du kommer med backstage, både hos behandlerne og i det sundhedspolitiske spil om behandlingerne.

 • "Undskyld jeg afbryder" er podcast om ADHD, med særligt fokus på kvinder og voksenlivet.
  I podcasten møder du værten Lise Emilia Duelund. Lise har fået diagnosen ADHD som 30 årig og det var her inspirationen til podcasten opstod. Viden omkring kvinder og ADHD er nemlig ikke alment kendt og der er mange faktorer der gør, at man ikke opdager ADHD hos piger. Dette emne tager Lise op, samtidigt med at dele egner erfaringer. Podcasten kommer igennem forskellige områder af ADHD og vil italesætte både det sure og det søde.

  Denne podcast er for dig der:
  - Gerne vil vide mere om ADHD
  - Kender nogen med ADHD
  - Selv har ADHD
  - Tror du har ADHD
  - Helt bestemt også til dig, der har fået diagnosen senere i livet.

 • Welcome to the resource for runners. We explore many topics related to running and performance, with the goal of educating everyone from beginners to elites. New episodes are released on Mondays and Thursdays!

 • The mission of our podcast is to support you, our listeners and to create community, as you confront the toughest challenges in life. All of us will experience health hardships. The real question is how we adapt. That is the focus of It Happened To Me, which wants to help you overcome limitations and live a full and satisfying life. Drawing on their own health challenges, hosts Cathy Gildenhorn and Beth Glassman interview guests who share stories and research to help you succeed in the face of difficult health obstacles. It happened to me…I’m not alone and neither are you.

  We encourage you to learn more at ItHappenedToMePod.com.

  Please use the contact form on our website to submit your guest suggestions, comments, questions, ideas, and feedback for the show, you can also email us directly at [email protected]

  It Happened To Me is created and hosted by Cathy Gildenhorn and Beth Glassman. Steve Holsonback is our media engineer and co-producer. DNA Today’s Kira Dineen is our marketing lead and co-producer. Ashlyn Enokian is our graphic designer.

  And remember, it happened to me…I’m not alone and neither are you.