Joué

 • Stout gestrikt en wel schuift Jort naast Yvo aan voor de eerste editie van 2024, waarvan Yvo vurig hoopt dat het de laatste is. Wie dit leest is niet gesneefd aan een copieuze kerstdis, waarmee gefeliciteerd, want niet elke snob kan hetzelfde zeggen, zo bewees een vroegere Zweedse koning. En mocht je op oudjaarsdag een ledemaat verloren zijn, troost je dan met luitenant generaal Sir Adrian Carton de Wiart, die een insatiable appetite for injury bezat en wel bekend stond als de onsterfelijke militair. De Snobs luisteren na een bescheiden intermezzo naar een hele hele hele grote speler. De minst ambitieuze hockeyteams en een enkel voetbalteam uit het hele land vroegen liquide sponsoring aan. Jort en Yvo maken bekend welk team het meest voldoet aan het geschetste profiel, en binnenkort een lading wijndozen op de middenstip kan verwachten. Gegarandeerd gedegradeerd. Yvo legt uit wat de dresscode is voor de oneerlijke oorlog tegen dieren die zich niet kunnen verweren, letten de stoere jagers even op?


  Geproduceerd door: Tonny Media.


  ❤️ Insta: @desnobcast

  🎥 YouTube

  📧 [email protected]

  📧 Adverteren? [email protected].

  Geproduceerd door: Tonny Media


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • De mannen waren maandag op dinsdagnacht te gast in het Glazen Huis van 3FM, waar dj's geld ophalen in de strijd tegen ALS. Barend van Deelen is als dj opgesloten in het huis en kan daardoor zijn favoriete podcast niet luisteren. Daarom werd de podcast naar hém gehaald. En dat terwijl hij eigenlijk voor Ajax is...

  Luister her de uitgebreide Dick Voormekaar Podcast rondom het avontuur naar het Glazen Huis.

  Doneer: https://www.npo3fm.nl/thema/serious-request

  Exclusieve, tijdelijke deal tot 9 januari: Ga naar nordvpn.com/dvoormekaar en krijg 4 extra maanden bij een 2-jaarabonnement + een Amazon.nl-cadeaubon tot € 30!

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Joris van Casteren zoekt kunst en poëzie in het echte leven, want de werkelijkheid is soms even bizar als fictie. Op 3 april 2013 publiceerde hij zijn boek Het Been in de IJssel. Er spoelde in 2005 een been aan waarvan de eigenaar onbekend was. Joris schreef hier een artikel over en het verhaal liet hem niet meer los. 

  Later werd dankzij DNA-onderzoek bekend van wie het been was: een man uit Duitsland. Wat er met de man gebeurd was en waar de rest van zijn lichaam gebleven was, wist niemand. Joris beet zich vast in het onderwerp. Hij volgde de IJssel terug naar Duitsland op zoek naar het verhaal achter de persoon aan wie dit been ooit vastzat. 

  In deze aflevering van GONZO vertelt Joris over zijn zoektocht, die van begin tot eind spannend bleef, omdat het spoor elk moment dood kon lopen.

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Het Marengoproces tegen hoofdverdachte Ridaoun Taghi en 16 medeverdachten zet de afgelopen jaren de rechtsstaat op zijn kop. Drie mensen betaalden zelfs de hoogste prijs en werden vermoord, respectievelijk de broer van de kroongetuige, zijn advocaat Derk Wiersum en Peter R. de Vries, vertrouwenspersoon van kroongetuige Nabil B. Ook rechters en officieren van justitie voelen de dreiging van geweld en willen sommige zaken niet meer aannemen of denken er zelfs aan te stoppen met hun werk. Is onze rechterlijke macht eigenlijk wel opgewassen tegen dit ongebreidelde geweld?

  Alle rechters en officieren en de advocaten van de kroongetuige leven permanent in beveiliging. De verhoudingen tussen advocatuur en het Openbaar Ministerie raken verhard door de inzet van nieuwe opsporingsmiddelen waarbij ook sommige advocaten in het vizier komen. De arrestatie, dit voorjaar, van advocaat Inez Weski, die Ridouan Taghi bijstond, is het voorlopig laatste dieptepunt tijdens Marengo. 

  In Argos doen we verslag van het onderzoek van platform Investico en De Groene Amsterdammer naar de beleving van de professioneel betrokkenen, advocaten, officieren en rechters bij de daverende grondvesten van de rechtsstaat tijdens het Marengoproces.

  Presentatie: Eric Arends

 • Het is het jaar 911. Aan de oever van de rivier de Epte staat koning Karel de Eenvoudige tegenover een leger woeste Deense zeerovers. Daar moet Karel een keuze maken, die de toon zet voor de rest van de middeleeuwen. Gaat hij vechten, of onderhandelen?

  Iedere woensdag verschijnt een nieuwe aflevering. Meer informatie: nrc.nl/wildeeeuwen

  Tekst en presentatie: Hendrik Spiering

  Redactie, regie en montage: Elze van Driel

  Muziek, montage en mixage: Rufus van Baardwijk

  Eindredactie: Mirjam van Zuidam & Iddo Havinga

  Beeld: Jeen Berting

  Vormgeving: Yannick Mortier

  Heeft u vragen, suggesties of ideeën over onze journalistiek? Mail dan naar onze ombudsman via [email protected].

  Bij het maken van deze aflevering is onder meer gebruik gemaakt van deze literatuur: 

  De historische bron over de onderhandelingen tussen de vikingen en Karel de Eenvoudige is de kroniek ‘Gesta Normannorum´, geschreven door Dudo van St. Quentin (960 – 1026) 

  Geoffrey Koziol (2006) ‘Charles the Simple, Robert of Neustria, and the vexilla of Saint-Denis’, in Early medieval Europe Vol. 14, p 355-390  

  Horst Lößlein (2019) Royal Power in the Late Carolingian Age. Charles III the Simple and His Predecessors Modern Academic Publishing 2019  

  Walter Scheidel (2019) Escape from Rome. The Failure of Empire and the Road to Prosperity, Princeton University Press  

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Deze week is het tijd voor een heuse special van De Beter Worden podcast. De heren gaan het hebben over REBOUND op 3 juni. Dit is de 'DYI' versie van Unbound: de grootste gravelrit ter wereld, maar dan vanaf je voordeur. Want niet iedereen is namelijk in de gelegenheid om 200 mijl in Kansas te rijden ;-)


  Uiteraard legt Jim uit hoe je er naartoe traint en wordt er uitgelegd of je voor een rit van 12 uur ook echt 12 uur moet trainen (spoiler alert: dat gaat anders zijn dan je denkt!). Ook duiken de heren dieper in op het trainingsschema van Laurens.

  Verder komen er nog allerlei handige tips en slimmigheidjes voorbij op het gebied van materiaal, voeding en pacen. Tot slot heeft Laurens een prachtige anekdote over de spionnen van Niki die hem helpen bij het bouwen van de route.


  Dus wil jij op 3 juni zo goed mogelijk voor de dag komen en maximaal kunnen genieten van de grootste gravelrit ter wereld? Luister dan nu deze spiksplinternieuwe aflevering van De Beter Worden podcast en check rebound.cc voor alle info en handige tips!


  Krijg nu 1 maand gratis Laka fietsverzekering met code “BETERWORDEN”. Ga naar laka.co/nl en verzeker je fiets!


  Net zo smooth je benen rondtrappen als Lau? Check https://www.dynamicbikecare.com/nl/products/ultra2?variant=44571679949084&utm_source=Instagram&utm_medium=Social&utm_campaign=LSRF voor de enige echte UNBOUND OLIE!


  💥 Trainen maarrrr, pak 4 maanden JOIN en krijg 2 maanden Gratis effectief trainen met de slimme en flexibele JOIN trainingsschema's: https://join.cc/nl/promo/beter-worden-podcast/ 💥


  De Beter Worden podcast wordt geproduceerd door Bruno Bobbink, Victor van den Berg en Michelle de Graaf. Sharen, abonneren, liken, reviewtje schrijven. Je kent het wel. Alles om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe podcasts én zodat wij beter gevonden worden.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Het is vandaag maandag, rustdag in de Tour, dat betekent dat we morgen aan de derde week van La Grande Boucle beginnen. Een week waarin renners die normaal gesproken enorme vermogens kunnen trappen het onderspit zullen delven. Hoe kan dat en kunnen we vermogens dan nog wel vertrouwen? Laat dat nou precies het onderwerp zijn van deze week in De beter worden podcast.


  Om namelijk maar meteen met de deur in huis te vallen: powerprofile is bij deze failliet verklaard. Het is namelijk geen geschikte voorspelling van hoe goed een renner is. Trap jij je maximale 1-minuutwaarde ook nog na 4 uur fietsen of in de derde week van de Tour? Dat is immers uiteindelijk waar het om draait in de koers. 

  Daarom introduceren we deze week ‘Fatique resistance’. In de komende veertig minuten wordt uitgelegd waarom het profpeloton dit begrip de afgelopen jaren heeft omarmd en wat de voordelen ervan zijn tegenover powerprofile. Uiteraard geeft Jim ook tips hoe jij dit het beste kan trainen en waarom spieren uiteindelijk moe worden. Dus wil jij na 4 uur ook nog goede wattages kunnen trappen? Luister dan nu naar deze spiksplinternieuwe aflevering van De beter worden podcast. 


  En voor de allertrouwste luisteraars hebben we ook nog verassing. Krijg nu 1 maand gratis Laka fietsverzekering met code “BETERWORDEN”. Ga naar https://laka.co/nl en verzeker je fiets! En doe je dat snel, dan krijg je er twee exclusieve BETER WORDEN x LAKA bidons bij!


  💥 Trainen maarrrr, pak 4 maanden JOIN en krijg 2 maanden Gratis effectief trainen met de slimme en flexibele JOIN trainingsschema's: https://join.cc/nl/promo/beter-worden-podcast/ 💥


  De Beter Worden podcast wordt geproduceerd door Bruno Bobbink, Victor van den Berg en Thessa Neef. Sharen, abonneren, liken, reviews schrijven… Je kent het wel. Alles om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe podcasts én zodat wij beter gevonden worden 🙌


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Dat harder fietsen niet alleen maar meer druk leveren op je pedalen is blijkt maar weer uit deze nieuwe aflevering van de Beter Worden podcast. De drie heren duiken namelijk deze week in de wondere wereld van core stability.


  Core stability heeft zich ontwikkeld van iets waar vroeger in het peloton om werd gelachen naar een niet te missen onderdeel van het trainingsschema van een prof.

  Om ervoor te zorgen dat ook jij core stability in je trainingsregime gaat opnemen wordt er eerst uitgelegd waarom dit zo belangrijk is. Vervolgens maakt Jim het behapbaar en behandelt een aantal oefeningen die jij gemakkelijk zelf thuis kan doen zonder attributen. In de debrief van JOIN worden deze oefeningen nog uitgebreid behandeld.


  Dus wil jij twee vliegen in één klap vangen door meer vermogen te kunnen trappen en nooit meer rugpijn te hebben omdat je 5 minuten per week je core traint? Luister dan snel deze hagelnieuwe aflevering van de Beter Worden podcast.


  💥 Trainen maarrrr, pak 4 maanden JOIN en krijg 2 maanden Gratis effectief trainen met de slimme en flexibele JOIN trainingsschema's: https://join.cc/nl/promo/beter-worden-podcast/💥


  De genoemde actie in de podcast is verlopen, maar we hebben voor onze trouwe luisteraars een nog veel mooiere aanbieding. Claim je korting via bovenstaande link.


  De Beter Worden podcast wordt geproduceerd door Bruno Bobbink, Vincent van den Berg en Michelle de Graaf.


  Sharen, abonneren, liken, reviews schrijven… Je kent het wel. Alles om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe podcasts én zodat wij beter gevonden worden 🙌


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • De heren van de Beter Worden podcast zijn weer terug! Ze trappen meteen af met de vraag die menig wielrenner bezighoudt ‘Hoe kan ik nou het beste afvallen door te fietsen?’.

  Want sommige mensen beginnen zelfs met fietsen om af te vallen, maar is dat eigenlijk wel de juiste manier om een paar kilo’s kwijt te raken? Zo simpel is het namelijk niet. Er zijn een hoop zaken waar je als renner op moet letten. Om maar meteen wat te verklappen: alleen maar fietsen op lage intensiteit is niet de beste manier om vet te verbranden.

  Verder doet Laurens uit te doeken hoe hij zich vroeger bijna heeft uitgehongerd totdat een dokter zei dat hij te mager was om nog te mogen koersen. Ook trekt hij de vergelijking met het gemiddelde gewicht van de huidige top 10 van de Tour met die van 20 jaar geleden. 

  Dus wil jij weten wat de relatie is tussen afvallen en de wielersport en hoe je het beste op de fiets paar kilo’s kwijt kan raken? Slinger dan snel deze fonkelnieuwe aflevering aan van de Beter worden podcast.  


  💥 Trainen maarrrr, pak 4 maanden JOIN en krijg 2 maanden Gratis effectief trainen met de slimme en flexibele JOIN trainingsschema's: https://join.cc/nl/promo/beter-worden-podcast/💥


  De genoemde actie in de podcast is verlopen, maar we hebben voor onze trouwe luisteraars een nog veel mooiere aanbieding. Claim je korting via bovenstaande link.


  De Beter Worden podcast wordt geproduceerd door Bruno Bobbink, Vincent van den Berg en Thessa Neef. 


  Sharen, abonneren, liken, reviews schrijven… Je kent het wel. Alles om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe podcasts én zodat wij beter gevonden worden 🙌


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Je gebeden zijn gehoord. Deze week gaat het namelijk op veler verzoek in De Beter Worden podcast over grijs trainen. Want wat bleek? De luisteraar had daar nog massaal vragen over.

  De aflevering begint dan ook met wat nu het verschil is tussen grijs trainen en polarized trainen. Waardoor komt het dat je in dat laatste model het meest efficiënt en meest effectief mogelijk traint? 

  Jim legt vervolgens uit wat de meest gemaakte fout is van de amateur en Laurens legt bijna op cruijffiaanse wijze uit waar je mee op moet passen bij je fietsen op je aerobe en anaerobe drempel.

  Ook hoor wat je het beste kan doen wanneer je weinig tijd hebt om te trainen en hoe dat dan zit met trainingsstress. Tot slot vertelt Laurens wat ze doen op trainingskampen om ervoor te zorgen dat sommige renners niet grijs trainen. 


  💥 Trainen maarrrr, pak 4 maanden JOIN en krijg 2 maanden Gratis effectief trainen met de slimme en flexibele JOIN trainingsschema's: https://join.cc/nl/promo/beter-worden-podcast/💥


  De genoemde actie in de podcast is verlopen, maar we hebben voor onze trouwe luisteraars een nog veel mooiere aanbieding. Claim je korting via bovenstaande link.


  De Beter Worden podcast wordt geproduceerd door Bruno Bobbink, Vincent van den Berg en Michelle de Graaf.


  Sharen, abonneren, liken, reviews schrijven… Je kent het wel. Alles om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe podcasts én zodat wij beter gevonden worden 🙌


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Nog 7 dagen tot je doel… en nu? Wat moet je doen op het gebied van trainen, eten, mentale voorbereiding en overige praktische zaken? 🤯


  Het is weer tijd voor je wekelijkse Beter Worden podcast. Stefan en Laurens krijgen deze week te horen van Jim hoe ze zich moeten voorbereiden in de laatste week voor hun doel. Het is nogal een lastig onderwerp. Je hebt namelijk ergens volle bak naar toe getraind en dan opeens heb je nog maar zeven dagen!? Wat doe je dan zodat je in je beste vorm aan de start verschijnt? Je moet dan niet alleen zorgen voor goede benen, maar ook voor mentale rust. En dat je materiaal uiteraard in orde is: van je voeding tot aan je fiets. 


  Wil jij dus weten wat je allemaal moet doen in die laatste week zodat jij zo goed mogelijk aan de start staat van jouw doel? Luister dan nu deze kersverse aflevering van Live Slow Ride Fast: De Beter Worden podcast.


  Vergeet niet de podcast met je trainingsmaten te delen en schrijf een review, zo worden we beter gevonden ✌️


  💥 Trainen maarrrr, pak 4 maanden JOIN en krijg 2 maanden Gratis effectief trainen met de slimme en flexibele JOIN trainingsschema's: https://join.cc/nl/promo/beter-worden-podcast/💥


  De genoemde actie in de podcast is verlopen, maar we hebben voor onze trouwe luisteraars een nog veel mooiere aanbieding. Claim je korting via bovenstaande link.


  Deze podcast wordt geproduceerd door Bruno Bobbink, Michelle de Graaf en Victor van den Berg. 


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • In weer een nieuwe aflevering van de voetbalpodcast Kick-off blikken Marcel van der Kraan, Mike Verweij, Jeroen Kapteijns en Pim Sedee vooruit op de bekerfinale zondag om 18.00 uur in de Kuip. Kan Ajax revanche nemen voor die pijnlijke nederlaag in Eindhoven in de competitie? Verder heeft Verweij wel zeer opvallend Ajax-nieuws. En: 'de bezem gaat door de selectie'. Van der Kraan heeft als kenner van het Britse voetbal al het laatste nieuws over Manchester United, waar Erik ten Hag weer een enerverende week achter de rug heeft.

  See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Criminelen die onder de radar willen blijven en migranten die lak hebben aan de officiële procedure: valse paspoorten en rijbewijzen zijn goud waard voor mensen die kwaad willen. De Marechaussee onderschepte bij grenscontroles een recordaantal valse documenten. Criminelen ondergaan soms zelfs plastische chirurgie om op een dubbelganger op de foto te lijken. Presentator Maaike Timmerman gaat in gesprek met Erik van Assen die zich vanuit de Marechaussee bezighoudt met identiteitsfraude en met Wim Leutscher van de RDW, waar ze alle Nederlandse rijbewijzen registreren. Onderzoeksjournalist Sandra van den Heuvel duikt in de cijfers en achtergronden en bekeek de meest wonderbaarlijke fantasie-paspoorten. 

 • Na de arrestatie van Inez Weski wordt er volop gespeculeerd. Is de gerenommeerde advocaat bezweken onder de druk van haar cliënt Ridouan Taghi of heeft ze vrijwillig boodschappen doorgegeven vanuit de EBI in Vught? Volgens Saskia Belleman blijkt uit gekraakte pgp-berichten dat Weski wel degelijk zou hebben tegengestribbeld. In een nieuwe aflevering van De Zaak Ontleed gaat de rechtbankverslaggever uitgebreid in op de geruchtmakende arrestatie, die een groot probleem blootlegt binnen de advocatuur.

  See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jarenlang hadden honderden wensouders het idee dat spermadonor Jonathan Meijer een lot uit de loterij was. Tot ze er in 2017 achter kwamen dat hun kind zeker 550 halfbroertjes en -zusjes heeft rondlopen over de hele wereld, met alle risico’s van dien. De 41-jarige megadonor weet van geen ophouden en ook de rechtbank in Den Haag kan hem moeilijk een verbod opleggen. In een nieuwe aflevering van De Zaak Ontleed bespreken Saskia en Wilson de vele haken en ogen. Heeft een persoon net zoveel recht op voortplanting als op abortus?

  See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • De één was pruikenmaker, de ander is nog altijd herenkapper. Maar nog meer het haar draait het leven van Rob van Kempen en Hans van den Hoven om hardlopen. De twee Rotterdammers, een onafscheidelijk duo bij PAC, deden alles in dienst voor de Marathon Rotterdam.


  Nu als zeventigers die zondag bij de ingang van het Kralingse Bos langs het parkoers staan, halen ze de anekdotes op over de jaren '80 en '90. Van de pornovideo's in het Hilton Hotel, het uitstappen bij 41 kilometer, de trainingen in de vrieskou, de honderden euro's kostende trainingspakken, het stiekeme omkleden in de garage, de opofferingen, wedstrijdhardheid opdoen in de SLA-competitie en een marathon PR zonder een druppel water te drinken.


  Hardloopherinneringen, met hier en daar een schuine mop.

  Support the show: https://krant.nl

  See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Laurens, Stefan en Thomas gaan verder. Thuis in de mancave. Terug in de zetel voor de Hoogmis. Vlaanderens Mooiste was op de afspraak. Jumbo Visma wat minder alleen, maar gelukkig was Pogi om in dat gat te springen. Samen met MVDP en een superkopgroep van achter, maakten ze er een dag van om niet snel te vergeten.


  En hoe zat het nou met die premiesprint op de Molenberg?


  Dat hoor je allemaal in de Live Slow Ride Fast podcast...


  👉liveslowridefast.com

  👉Meld je meteen aan voor de nieuwsbrief. Krijg je elke twee weken de laatste verhalen, afleveringen en video's op je digitale deurmat!

  👉Check (en volg) @liveslowridefast op Insta om helemaal niks te missen!


  🌏 Dank aan onze zwift.com & toto.nl🏆


  🚴🏻ls het de hoogste tijd is om je fiets weer uit winterslaap te trekken en heb je spullen nodig?:

  👉 futurumshop.nl/liveslowridefast

  🔐Corner


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Laurens, Stefan en Thomas gaan verder. Alweer vanuit de Brouwerij. En het is tijd voor de Voorbeschouwing waar je eigenlijk al een jaar op aan het wachten bent. Die van De Hoogmis. De mannen spreken onder andere over Tim Naberman (wie?!), over Cedje die maar wat moet gaan regelen qua tunnel, en over de eettafel bij Astana. Super gezellie.


  En hoe zat het ook alweer met die clandestiene premie bovenop de Molenberg?

  Dat hoor je allemaal in de Live Slow Ride Fast podcast...


  👉liveslowridefast.com

  👉Meld je meteen aan voor de nieuwsbrief. Krijg je elke twee weken de laatste verhalen, afleveringen en video's op je digitale deurmat!

  👉Check (en volg) @liveslowridefast op Insta om helemaal niks te missen!


  🌏 Dank aan onze zwift.com & toto.nl🏆


  🚴🏻ls het de hoogste tijd is om je fiets weer uit winterslaap te trekken en heb je spullen nodig?:

  👉 futurumshop.nl/liveslowridefast

  🔐Corner


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Hugo Borst, Frans Thomése, Frank van der Lende en Thomas Heerma van Voss zijn vandaag in de studio. Er is weinig positiviteit rond het Nederlands Elftal, een kwartet aan coaches wordt voorgesteld als oplossing. Hugo moet kiezen tussen zijn club en zijn vrienden richting de Rotterdamse derby.

  Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door TOTO en Pokon.

  Bekijk de podcast ook op ons YouTube-kanaal. Als je wil adverteren in de podcast ga dan naar www.dagennacht.nl.

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • In juni 2019 vertrekt een 12-jarig meisje ‘s middags van haar basisschool. Ze vertelt haar leraar een afspraak te hebben bij de orthodontist, die heeft ze echter niet. Later die dag komt ze niet thuis. Haar moeder slaat direct alarm en nog diezelfde nacht verstuurt de politie een Amber Alert.

  De politie komt via chatberichten uit bij een Amerikaanse man van 50 jaar en voegt een foto van hem toe aan het waarschuwingsbericht. Iedereen in Nederland wordt verzocht uit te kijken naar deze onbekende man, die mogelijk bij het meisje is. Uiteindelijk worden ze samen gevonden in een Rotterdamse hotelkamer.

  Officier van Justitie Annette Boender leidde het onderzoek en vertelt over de heftige zaak.

  De uitspraak lees je hier terug:

  https://uitspraken.rechtspraak.nl/#!/details?id=ECLI:NL:RBROT:2020:5742

  Hoger beroep:

  https://uitspraken.rechtspraak.nl/#!/details?id=ECLI:NL:GHDHA:2021:1003

  See omnystudio.com/listener for privacy information.