エピソード

 • Hvordan er det egentlig å lede Nødlandslaget? Er det lettere å slippe unna en fartsbot hvis politiet heier på fotball? Hvorfor synes han at norsk fotball en knallsuksess, og hvor presise må egentlig spillerne være for å rekke spillerbussen..?

  Ukas gjest har Wikipediaside på respektable 6 språk! Han har spilt for den vestlandske Vidar, men også Lillestrøm og Lyn! Og derfor hater han kanskje Vålerenga? Han har også spilt for Mandalskameratene, rykket opp og ned med Hønefoss og tatt en psykologigrad i Kongens by. Han har blitt kåra til Årets unge trener av Norsk Fotballtrenerforening, men også inntatt Tottenham midtvinters ikledd shorts og hvite legger. Noen har fortalt oss at han også skåra et slags “Maradonamål” mot HamKam, og vi har lest at han er glad i å sette opp sitater på veggene i fotballklubber han trener. Men ikke minst: Han har tatt med seg hele Norges Nødlandslag til Østerrike, og der imponerte de oss alle. Men hos oss er han slett ikke en nødgjest, han er mer en nød-vendighet, velkommen til oss U21- og TEKNISK SJEF, Leif Gunnar Smerud!

  Vi finner ut hva som er forskjellen med å trene klubb- og landslag, vi prater om straffetrening og hvordan han er inspirert av spesialsoldatmiljøet.

  Skriv oss gjerne en e-post til heiafotball@nrk.no, vi er også på Twitter: @p3heiafotball.

  Heia Fotball, hilsen Sofie, Tete og Nettsjef Lars

 • Blir klubbene i England bare bedre uten nordmenn? Hvordan er det å slutte og spille fotball, men heller bare drikke? Hvordan funker egentlig hierarkiet i Hollywood? Hvorfor hjelper det ikke å be for Sheffield Wednesday - og er Ole Gunnar Solskjær egentlig god nok?

  Ukas gjest har Wikipediaside på hele 3 språk! Det er sikkert fordi han er så stor i utlandet, og bor i New York halve året og skriver tv-serier til Netflix. Ukas gjest er også Sheffield Wednesday-supporter, selv om de ikke har vunnet ligaen siden... 1930! Men, han koser seg nok med sin Playstation 4 og 138 tusen følgere på Instagram allikevel. Han har jobbet som budbilsjåfør, salgssjef og bartender, men tilslutt var det humoren og tekst-livet som skulle ta han - og vi skulle få han. Velkommen til oss, Espen PA Lervaag.

  Espen prater åpent om rehab, kunstgresshat, heistissing - og etterlever dessuten en klubbnøytral barneoppdragelse!

  Send oss gjerne tips, triks eller ønsker per e-post: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter: @p3heiafotball

  Heia Fotball, hilsen Sofie, Tete og Nettsjef Lars
  ❤️🤍
  💛

 • Hvordan er det å spise lønsj med Paul Pogba? Hvordan kan en mislykket stol-spøk ende med sykemelding? Hvordan er det å spille europacup MOT sitt favorittlag? Og ikke minst - hvorfor reiste han til kamp i rollerblades og dress?

  Ukas gjest har Wikipediaside på 8 språk, og blir ofte omtalt som VELDIG snill. Han har gått fra rødt og hvitt til gult og svart, og så flere nyanser av blått, men stort sett alltid beholdt 99 på ryggen. Han var på et tidspunkt den yngste til å ha scora i Eliteserien med sine 16 år og 300 dager, han havna nesten i Finland og måtte bestemme seg for en klubb i Kina innen kun to timer! Men, nå er det rosenes by som får lov til ha han som skattebetaler, etter diverse opphold i Lillestrøm, Jerv, Stabæk og ikke minst Holmlia - en unik bydel i norsk fotballsammenheng. Vi sier velkommen til Ohi Omoijuanfo!

  Nødlandslaget har blitt et nyord og Heia Fotball dilter etter. I Tetes fravær stepper Nettsjef Lars inn som Nødsjef Lars (evt. nødlandslars) denne uka.

  Heia Fotball <3

 • Hvorfor må norske journalister alltid stille de «norske» spørsmåla på pressekonferanser i utlandet? 🎅🏻❓ Hvorfor gjelder andre regler i Manchester United? Hvorfor ville Frode Kippe slå gjesten vår rett ned? Og hva skjedde egentlig etter Serbiakampen?

  Dagens gjest har tragisk nok ikke Wikipediaside, men er allikevel meget etterspurt, og kanskje spesielt etter at han trykket på publiseringknappen og fortalte hele Norge om at en viss svenske og trønder på landslaget ikke alltid snakket så pent til hverandre. Hva skjedde der, egentlig? Dagens gjest har også vært revyartist, redaktør for franskfotball.com og ikke minst toppsorer på Nesodden i 2013. Han har falt foran føttene på Mbappé og intervjuet en full Griezmann, men størst av alt - han har enda ikke blitt boikottet av Ole Gunnar Solskjær. Vi sier velkommen til fotballjournalist, korrespondent og på mange måter en dyktig fotballekspert; Arilas Berg Ould-Saada!

  Heia Fotball nytes best i appen NRK Radio!

  <3 hilsen Tete, Sofie og Nettsjef Lars

 • Dagens gjest har Wikipediaside på 12 språk! For tiden herjer hun i toppen av Toppserien med Rosenborg, så langt med 0 tap. Og herje kan hun også på landslaget, som akkurat har kvalifisert seg til EM 2022! Hun har spilt for Amazon Grimstad, blant annet fordi det var så fint vær der, for FC Rosengård i Sverige - kanskje fordi det kanskje var billig godteri der, og i Reading FC i England - men det er det ingen som vet hvorfor ennå. Så det skal vi finne ut i dag. Hun kunne også ha blitt en ballerinadanser, postbud eller snowboardkjører - men fotballskoene er fortsatt snørt hardt på. Vi sier velkommen til Lisa-Marie Karlseng Utland!

  Vi snakker om hvorfor fotball ble gøy først da fotball ble seriøst, hvorfor det var gøy å brekke nesa og hvorfor i all verden tiden under korona har vært skikkelig fin.

  Ta gjerne kontakt med oss på e-post: heiafotball@nrk.no. Vi er også på Twitter @p3heiafotball <3

 • Ukas gjest har Wikipediaside på ett språk. Han er mest kjent som mannen med de raske replikkene i kommentatorbua på håndballbanen, men han har faktisk også vært en ekte nyhetsjournalist og dekket EU-valget i 1994. Han er en ihuga Manchester United-supporter, er i følge gode kolleger kjent for å holde korte, konsise taler, og besitter rekorden som den som den eneste i NRK som har forsovet seg til en kveldsvakt. Til alle typer vakter, faktisk. I 2004 nådde han kanskje sitt karrierehøydepunkt, da avisa Østlendingen kalte han for «Hamars svar på Bjørge Lillelien». Ukas gjest er håndball- og fotballkommentator i TV2, Harald Bredeli!

  Hør praten om campingvogna han fikk i 40-års gave som nå har havnet i Polen, hvorfor håndballspillere er så tøffere en fotballspillere, og hvorfor han ikke vil velge mellom håndball og fotball. Vi får også servert nydelige historier som da Harald endelig skulle få se sitt kjære United på gamle Wembley, men holdt på å havne i svingen med Liverpool-supportere, hvor mye han faktisk gikk mellom København og Århus, og hvilket av sine egne sitater han er mest fornøyd med.

 • Ukas gjest har Wikipediaside på 18 språk. Han har vunnet 2 OL-gull, 4 VM-gull, 2 OL-sølv, 2 VM-sølv, 3 VM-bronse og 2 NM-gull - men det skulle kanskje vært mer?
  Han kommer fra en kommune med bare 1340 innbyggere, men det gjør at alle kan nyte statuen av han i hjembygda Lierne. Og statuen den var fortjent, for han får kanskje ikke alltid den hederen han fortjener. Det var nemlig han som fant opp Petter Northug, Klæbo-klyvet og ikke minst myr-løping, skal vi tro våre informanter. Han har det også kanskje ekstra bra om dagen, da hans kjære Leeds bøtter inn med mål i Premier League, etter å ha vært borte fra toppen i 16 lange år.

  Hør praten med Frode Estil om hvordan det er å dele rom med Bjørn Dæhlie, å få gullmedaljer i posten, hvordan Petter Northug var som ung og hvorfor han og Leeds bare stemmer på et større plan. "Fort i Leeds" er nemlig et anagram for "Frode Estil". Takk for oss!

  Heia Fotball,
  fra Tete, Sofie og Nettsjef Lars <3

 • Ukas (andre) gjest har Wikipediaside på 11 språk. Han er Norges første proffspiller i England og Tyskland. Ja - han er til og med den første til å score i begge ligaene. Han har vært med å vinne det eneste ligagullet for Moss Fotballklubb sammen med trener Nils Arne Eggen, og han har kanskje det med å spille for trener-legender? I England spilte han nemlig for Brian Clough, mannen som også gjorde han til kaptein for et av Englands beste lag på den tiden, Nottingham Forest.

  Nå jobber han som "skrønemaker" i bank, steller den beste hekken i Moss og sprer om seg med birdies, eagles og albatrosser. Han er Einar Jan Aas!
  Hør praten om hvordan det var å være Norges første Englands-proff, om kassen med øl de fikk på bortekampene, om kampen han spilte da England " took a hell of a beating!" mot Norge på Ullevaal og ikke minst, hvordan det var å spille under legendene Brian Clough og Nils Arne Eggen!

  Med hilsener om et godt fotball-liv, fra Tete, Sofie og Nettsjef Lars <3

 • Ukens gjest har Wikipediaside kun på norsk. Han syns at parmesan er det beste tilbehøret til mat, foran aioli og sitronpepper, han har blitt reddet av Sondre Rossbach, fått noen kastet ut fra et utested i Russland og han har vært kaptein på selveste Odds. Han har prøvd å holde samtalen i gang med Erling Braut Haaland og han har møtt sin beste venn i hele verden, Per Mertesacker. Han er Youtuber, FUT-entusiast og betting-konge - Sander Austad Dale - bedre kjent for mange som Randulle!

  Hør praten om hvorfor Sander kan takke Martin Ødegaard for karrieren, hvordan det var å spille med Brede Hangeland og hvem han aller helst vil spille Fifa mot i Russland.

 • Ukas gjest har Wikipediaside på 2 språk, men har riktignok ei side på nynorsk òg. Han sluttet som nyhetssjef i Klassekampen for å bli bystyrerepresentant for Rødt i Stavanger, men måtte bare være med på Farmen Kjendis litt først, for å finansiere det hele. Han har tatt taxi fra Alta til Tromsø for å rekke en Viking-kamp, han har sett Island slå England i EM, han har laget sin egen supporterklubb og han har våknet opp i Beograd etter et par øl eller tre på byen.

  Ukas gjest er realitydeltaker, forfatter, politiker, Viking-, Chelsea- og Island-supporter Mímir Kristjánsson!

  Vi tar en prat om forskjellen på fotball og politikk og hvorfor han egentlig heier på Chelsea, hvordan de klarte å snike til seg Champion League-resultatet via en kameramann på Farmen Kjendis, og hvorfor vi ikke hyller John Arne Riise nok!

  Sjekk ut vår animasjonsserie: https://tv.nrk.no/serie/heia-fotball-animert - Hvis du vil ha mer av dette, så del det gjerne med dine venner. Du kan også sende oss forslag på hvilke historier du gjerne skulle sett ha blitt tegna til liv. På e-post!

  Vi er på Twitter: @p3heiafotball, eller send oss en e-post: heiafotball@nrk.no. Vi elsker e-post.

 • Ukas gjest har Wikipediaside på norsk og hadde det også på engelsk, men den er borte. Noe som er litt rart, i og med at hun har bodd og jobbet i England. Ja, har hun til og med vokst opp der? Hun snakker i alle fall engelsk bedre enn mange englendere. Hun har opplevd sitt verste mareritt sammen med Ryan Giggs i følge VG! Hun er i familie med en norsk fotballegende. Hun har pekt mot stjernene med Usain Bolt, hengt med Mohamed Salah, lurt Bernardo Silva og fått Raheem Sterling til nynne. Hun fotfølger Solskjær, Klopp og Pep, men hun har også snart reist verden rundt for å dekke X Games, sykkelritt, OL og ikke minst fotball! Ukas gjest er journalist og filmprodusent, Ingrid Halstensen!

  Hør praten om sytete spillere, hvordan Ole Gunnar Solskjær har forandret seg etter managerrollen og ikke minst et drømmelag full av gode (og dårlige) historier om De Gea, Van Dijk, Phil Jones, Marcus Rashford, Klopp og mange, mange fler!

  Sjekk ut vår animasjonsserie: https://tv.nrk.no/serie/heia-fotball-animert - Hvis du vil ha mer av dette, så del det gjerne med dine venner. Du kan også sende oss forslag på hvilke historier du gjerne skulle sett ha blitt tegna til liv. På e-post!

  Vi er på Twitter: @p3heiafotball, eller send oss en e-post: heiafotball@nrk.no. Vi elsker e-post.

 • Ukas gjest har Wikipediaside på 28 språk. Han har 101 kamper i Eliteserien, 68 kamper i 1. divisjon, 92 kamper i Tyskland og 33 landskamper. Han har scoret 109 mål, hvorav 2 mot Stabæk i cupfinalen i 2008, og noen av de har også gått forbi den bakre veggen til Bayern München, nemlig Manuel Neuer! Han er mannen med venstrefoten fra Oslo, han er Benny Gullfot, han er The Moa... han er Mohammed Abdellaoue!

  Hør praten om hvorfor Skeids sitt andrelag var det beste stedet å spille, savnet etter Lillestrøm i Eliteserien, tiden i Tyskland, om kneet som ødela alt og mye mer!

  Sjekk ut vår animasjonsserie: https://tv.nrk.no/serie/heia-fotball-animert - Hvis du vil ha mer av dette, så del det gjerne med dine venner. Du kan også sende oss forslag på hvilke historier du gjerne skulle sett ha blitt tegna til liv. På e-post!

  Vi er på Twitter: @p3heiafotball, eller send oss en e-post: heiafotball@nrk.no. Vi elsker e-post.

 • Ukas gjest kaller seg selv en podkast-gründer. Han er trespråkelig, forfatter av 168.700 tweets og har skrevet for blant annet The Guardian, Josimar og FourFourTwo og ikke minst Nettavisen. Ukentlig lirer han av seg spansk fotballfakta i LaLigaLoca, men har enda ikke fått noen Wikipediaside av den grunn. Han har en stor forkjærlighet for Nordin Amrabat, eller har han egentlig det? Ukas gjest er Twitter-fyr, sportsjournalist og lottomillionær; Jonas Giæver.

  Hør praten om den kyniske sportswashinga som går inn i fotballens modernisering, hvorfor denne sesongen av Champions League er rar, hvordan det er å vinne en million i lotto og ikke minst - hans møte med Ronaldo og Zlatan!

  Sjekk ut vår animasjonsserie: https://tv.nrk.no/serie/heia-fotball-animert - Hvis du vil ha mer av dette, så del det gjerne med dine venner. Du kan også sende oss forslag på hvilke historier du gjerne skulle sett ha blitt tegna til liv. På e-post!

  Vi er på Twitter: @p3heiafotball, eller send oss en e-post: heiafotball@nrk.no. Vi elsker e-post.

 • Ukens gjest har Wikipediaside på 19 språk, noe som kan være farlig i en alder av 24, for han er ganske så redd for bli for cocky.
  Han er ansvarlig for økt økonomisk vekst hos en baker i østre Trabzon og sliter med å sove etter at han har scora mål. Det kan jo derfor by på søvnproblemer, ettersom han nå har blitt toppscorer i den Tyrkiske Süper Lig med 24 mål og scoring i cupfinalen hvor hans lag, Trabzonspor, kom seirende ut. Han kunne like gjerne representert Norge på skøyter, på håndballbanen eller kanskje i biljard, men det var tilslutt fotballen som tok han.
  Ukas gjest er Trabzonspor-spiss, Norge-spiss og nybakt hus-kjøper Alexander Sørloth.

  Alexander tar oss gjennom karrieren fra ungdomsfotball i Strindheim og Rosenborg, til overgang med Bodø/Glimt, Midtjylland, Crystal Palace og tilslutt Tyrkiske Trabzonspor. Om hvordan det er å ikke score mål, til å score en haug med mål, om hva fremtiden bringer, og mye, mye mer.

  Sjekk ut vår animasjonsserie: https://tv.nrk.no/serie/heia-fotball-animert - Hvis du vil ha mer av dette, så del det gjerne med dine venner. Du kan også sende oss forslag på hvilke historier du gjerne skulle sett ha blitt tegna til liv. På e-post!

  Vi er på Twitter: @p3heiafotball, eller send oss en e-post: heiafotball@nrk.no. Vi elsker e-post.

  Heia Fotball!

 • Ukas gjest har Wikipediaside på 6 forskjellige språk og virker å være Norges mest nysgjerrige menneske! Han har lært oss alt vi trenger å vite om pest, bananer, vann og avløp - og han elsker tid. Han er et kulturdyr som har fordypet seg i sitt eget forfall og i «Thranes metode», laget Norges mest kjente kumlokk, stått bak tidenes mest minneverdige Alan Shearer-intervju, jobbet på lager og lagd flere av norgeshistoriens beste podkaster. Han har vært hjemme hos Arne Scheie, på roadtrip med Ingvar Ambjørnsen og laget mange av vår tids mest kjente tv-programmer. Ukas gjest er podkaster, AFC Wimbledon-fan, tegneserieskaper, dyreforsker, Kvegpels-programleder og pod-far, Kristopher Hugh Martin Nilsson Schau.

  Kristopher forteller om opp og nedturer som Wimbledon/AFC Wimbledon-fan, om hvorfor han elsker å pendle, om smakforskjellene på forhud og føflekk og mye, mye mer.

  Sjekk ut vår animasjonsserie: https://tv.nrk.no/serie/heia-fotball-animert - Hvis du vil ha mer av dette, så del det gjerne med dine venner. Du kan også sende oss forslag på hvilke historier du gjerne skulle sett ha blitt tegna til liv. På e-post!

  Vi er på Twitter: @p3heiafotball, eller send oss en e-post: heiafotball@nrk.no. Vi elsker e-post.

  Vi tar ferie nå, men er tilbake 12. august. Det er mange gode episoder i arkivet som du kan laste ned og lytte på. God sommer! Hilsen Sven, Tete og Nettsjef Lars.

  Heia Fotball!

 • Ukas gjest har Wikipediaside på 18 forskjellige språk! Kanskje ikke så rart, i og med at hun har spilt 148 landskamper for Norge, og med det er nummer 7 på listen over spillere med flest landskamper noensinne! Da er det litt rart å tenke på hun lenge trodde det var håndball som var sporten å satse på. Ukas gjest har scoret mot Manchester United, tatt EM-bronse med Norge og vunnet Premier League - på tross av at laget hennes lå på andreplass da sesongen var over. Da snakker vi vinnerskalle! NEKTER Å TAPE! Ukas gjest er frisparkfot, Chelsea-stjerne og landslagskaptein, Maren Mjelde.

  Vi prater om hvor hun var da de fikk vite om ligagullet, om familiens overraskelses-bilkortesje, når hun var mangeårig kaptein på guttelaget, og mye annet snacks. Ken er vikar for Sven denne gangen.

  Sjekk ut vår animasjonsserie: https://tv.nrk.no/serie/heia-fotball-animert - Hvis du vil ha mer av dette, så del det gjerne med dine venner. Du kan også sende oss forslag på hvilke historier du gjerne skulle sett ha blitt tegna til liv. På e-post!

  Vi er på Twitter: @p3heiafotball, eller send oss en e-post: heiafotball@nrk.no

 • Ukas gjest har Wikipediaside på 13 forskjellige språk! Han har vært spiller og trener på Kypros, i Belgia, England og Norge. Ikke bare har han spilt i England, han har også spilt i flere år uten korsbånd! Han har tømt huset til Dennis Schiller midt på natta, vært i snooker-klubb med Berg og Bjørnebye, i tankesmie med Drillo og Nils Arne, i tillegg til at han har vunnet en hel haug av medaljer. Åtte seriegull og fem cupmesterskap, minst! Han var i følge Drillo landslagets morsomste mann, han var deltaker i en av fotball-Norges mest absurde rettsaker (i følge Sven). Han har også vært tidligere bilselger, handelsreisende og selvlært banemester i følge sin egen biografi! Ukas gjest er Kåre Hedley Ingebrigtsen.

  Kåre forteller om verdens beste banemester, om pubkultur på stadion i Oostende, om horder med maskerte fans i garderoben på Kypros, om den utrolige tiden i Poco Loco og i RBK.

  Sjekk ut vår animasjonsserie: https://tv.nrk.no/serie/heia-fotball-animert - Hvis du vil ha mer av dette, så del det gjerne med dine venner. Du kan også sende oss forslag på hvilke historier du gjerne skulle sett ha blitt tegna til liv. På e-post!

  Prøv oss på Twitter: @p3heiafotball, eller send oss en e-post: heiafotball@nrk.no

 • Ukas gjest har Norges tynneste Wikipediaside, til tross for at han av mange regnes som en legende! Wikipediaen er foreløpig bare en URL, men heldigvis har Einar Tørnquist laget en slags betaversjon som er meget god, som opplyser om: At han er sønnen til Lars Klevstrand, bæsjer på treningssenter og har blitt vurdert som sexy og tiltalende av brukerne av kjendisgossip-kanalen på Jodel. Ukas gjest er en slags bestevenn av Åse Kleveland, Lillebjørn Nilsen, Erik Bye og ikke minst; denne podkasten! Han har jobbet i TV 2, TVNorge, Max, Eurosport og Discovery OG laget en dokumentar om Martin Ødegaard. Ikke nok med det, han også vært fest-sjef på Hartvig Nissen vgs, blitt en Gullrute-nominert skuespiller og er en av Norges ivrigste fantasy-spillere, Jonas Bergh-Johnsen.

  Vi prater om hvilke eliteserietrenere det er artigst å intervjue, om baksten til Viking FK, om at Arsène Wenger er på hans 4-stjerners middag-liste, og mye, mye mer!

  Sjekk ut Heia Fotball animert! Vi har laget tre episoder med de beste historiene fra Heia Fotball. Vil du ha mer av dette, så må du gjerne tipse dine venner: https://tv.nrk.no/serie/heia-fotball-animert

  Prøv oss på Twitter: @p3heiafotball eller send oss en e-post: heiafotball@nrk.no

  E-post <3

 • Ukas gjest har Wikipediaside på både norsk og engelsk! Han er første og fremst musiker i følge Wikipedia, men har også bemerket seg som tv-programleder, podkastvert, humorist, vernepleier, fotballfan, bar-eier, forfatter, streaker og medmenneske! Han har turnert Norge med Drillo, i forlengelse av at han lager Norges beste geografipodkast! Han har gitt ut flere quizbøker, i forlengelse av at han kanskje er landets mest kjente quizmaster og han har fått jobben som programleder i Brille, i forlengelse av å være en gudebenådet programleder! Han er blitt kompis med Jan Thomas og blitt frarøvet en drømmekveld med Jean Ronny Johnsen det siste året, og er en av svært få gjester i Heia Fotball som har vært i Nord-Korea!

  Ukas gjest er vinner av komiprisen og vinner av prisen Årets Influencer Underholdning på Vixen Awards! Verdens største Stoke-fan fra Stokke, trommeslager, tidligere øl-anmelder i NRK, og kanskje vår smarteste gjest noensinne (men ingen legende ifølge Davy Wathne), nemlig Einar Tørnquist Johansen!

  Vi er ikke så aktive på face/insta lenger, men prøv oss på Twitter: @p3heiafotball. Vi er også på e-post. Vi elsker e-post. heiafotball@nrk.no er adressen.

  Nyhet! De beste historiene fra Heia Fotball - nå som animasjon! Se Bernt Hulsker om en rar og kort fotballkamp og en hysterisk biltur, se Solskjær vs. Drillo kjemper om iskrem, og Raymond Kvisviks triks for å lure fotballklubben på juleferie. Se alle episodene her: https://bit.ly/hf-animert-p3. Du kan også se noen andre rare klipp i tillegg om du besøker denne adressen: https://bit.ly/hf-animert-humorunivers. Likte du det du så? Ta gjerne kontakt med oss for idéer eller innspill. Bruk vår elskede e-post!

 • Ukas gjest har Wikipediaside på 14 forskjellige språk! Kanskje ikke så rart i og med at han har vært regnet som et av Norges og Europas aller største fotballtalenter! Han har blitt kåret til Årets akademispiller i Manchester United og han har utført den mest vanskelige typen hat-trick på bare 16 minutter! Han har fått sjakk-kjeft av Magnus Carlsen, gått viralt med Øystein Sunde-rap, bodd på rom med Martin Ødegaard og vokst opp med Caroline Graham Hansen! Ukas gjest har brukt de siste ti årene på å spille fotball for klubber som St. Pauli, Cardiff, Molde, Freiburg, Lyn, Stabæk, Manchester United og den «norske» klubben Genk, Mats Møller Dæhli!

  Mats forteller om egentrening med Josh King og Caroline Graham Hansen i disse koronatider, om den hemmelige Facebook-profilen “Slibrig Smørfisk”, om å reise til Manchester som 15-åring og så urfremfører han et Eminem-inspirert dikt han har skrevet selv!

  Prøv oss på Twitter: @p3heiafotball, eller send oss en e-post: heiafotball@nrk.no