Episoder

 • 28-årige Magnus Kärnbo var först ut på järnvägsrälsen den där eftermiddagen, han ville visa framfötterna och se till att stolpen vid spår U2 blev jordad i tid. Istället kom tåget.

  Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

  Dokumentären är berättelsen om en av de drygt femtio svenskar som varje år dör på sin arbetsplats

  Reporter: Måns Mosesson

  Producent: Håkan Engström

  Programmet är från 2012 ur serien Kluvet Land

 • En mörk vinterkväll, precis när Stina klätt av sig för att lägga sig, tittar hon upp mot sitt fönster i lägenheten på bottenplan. Hon tror knappt sina ögon. Där står en man och tittar in.

  Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

  Stina har aldrig känt sig så utsatt. Fönstertittaren kommer tillbaka och hon börjar känna sig förföljd i sitt eget hem. Hon vågar inte gå ute på kvällarna, sova i sin egen säng och kontrollerar konstant att dörren är låst. Stina väntar bara på att mannen ska komma tillbaka. Är det en stalker?

  - Det blir som att väggarna är jättetunna och fönsterna och dörrarna känns inte alls stängda och låsta. Det blir som att jag är som i en glasbox och han kan se mig och han kommer för att ta mig, säger Stina.

  Men snart visar det sig att Stina inte är ensam. Samma man har tittat in i andra tjejers hem.

  Tar saken i egna händer

  Tjejerna på bottenvåningen som blivit utsatta för fönstertittaren försöker få hjälp från polisen. Men polisen kan inte göra någonting om de inte kan ta på bar gärning, eller bevisa att det är en och samma person som utsatt dem alla.

  Då bestämmer de sig - tjejerna måste ta saken i egna händer.

  Att fånga en fönstertittare är en dokumentär av Hedda Hallsenius och Malva Thaning. 

  Producent: Anna Frey 

  Slutmix: Tor Sigvardson

  Programmet är från 2024. Stina och de andra medverkande heter egentligen någonting annat.

 • Mangler du episoder?

  Klikk her for å oppdatere manuelt.

 • Magnuz är docent i meteorologi och säger själv att han har radikaliserats. Nu kallar han sig klimataktivist. Han är en av allt fler forskare världen över som blir aktivister.

  Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

  Med vita labbrockar lämnar de skrivbord och laboratorium för att gå ut och bli en del av ”gatans parlament” i protest mot att de som styr inte tar klimatkrisen på allvar.

  En klimatforskare som tagit steget mot att bli aktivist är luftföroreningsexperten och meteorologen Magnuz Engardt. Efter mycket övervägande följde han med de andra forskaraktivisterna upp på barrikaderna som en Scientist Rebellion. Reportern Catharina Ericsson Ulfves har följt honom och de andra aktivisterna under ett års tid för att förstå hur de resonerar och för att se vad de gör.

  Ett program från 2024

  Av: Catharina Ericsson Ulfves

  Producent: Ylva Lindgren

  Slutmix: Jakob Lalér

  Musiken i programmet:

  Trentemöller ”Miss you”

  Ulfves/Redman ”Withering”

 • På nätterna förvandlas city till en sovplats för hemlösa. Kent och Lennart sover på Centralen. Micke under en bro en bit bort, medan Jari ofta byter plats för natten.

  Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

  Micke 50 år kraschade mitt i livet och karriären inom precessindustrin och planerade att ta sitt liv, men han valde att gå ut i hemlöshet istället.

  Pensionärerna Lennart och Kent, båda runt 70, blev hemlösa efter pensionen. Medan de väntar på att boendesituationen ska lösa sig spenderar de nätterna på en bänk på Stockholms centralstation.

  Musiken har alltid varit en stor del av Jaris liv. Han är 67 och har bott på gatan i 19 år. För att orka laddar han på med musik i kyrkan.

  Enligt Socialstyrelsen senaste kartläggning är drygt 33 000 människor i Sverige hemlösa, de allra flesta är män. Förklaringarna och berättelserna om hemlöshet är ännu fler. I dokumentären möter ni fyra av Stockholms hemlösa män.

  Ett program från 2021

  Av Elias Krantz

  Producent: Håkan Engström

  Slutmix: Elvira Björnfot

 • Havanna, 2003. När en lokalfärja tas över av beväpnade kapare hamnar svenska Stina och Linn mitt i världsnyheternas centrum.

  Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

  Det är våren efter studenten när Linn och Stina landar på Kuba. De reser runt på landsbygden, dansar salsa och dricker rom. Överallt finns stora målningar av revolutionens hjältar: Che Guevara och Fidel Castro.

  Men under ytan bubblar missnöjet. Ekonomin är i kris och när 75 oppositionella kubaner grips börjar det som kommer att bli känt som ”Den svarta våren” på Kuba.

  En kväll ska Stina och Linn ta den lilla lokalfärjan över Havannabukten. Det kommer att bli starten på ett flera dagar långt gisslandrama.

  Gisslan på Kuba är en dokumentär från 2024 av Frida Olsson.

  Producent: Martin Jönsson

  Slutmix: Jacob Gustavsson

 • Den 7 oktober var dagen för den värsta massakern på judar under vårt århundrade med fler än 1200 döda.Terrororganisationen Hamas forcerade och attackerade kibbutzer och en musikfestival.

  Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

  Terrororganisationen Hamas tog sig igenom den hårt bevakade gränsen mellan Gaza och Israel. I kibbutzer som Nir Oz, Be'eri och Kfar Aza sköt de ihjäl och brände ihjäl människor. Och de attackerade musikfestivalen Nova med tretusen dansande ungdomar. De tog gisslan som de förde med sig till Gaza.  
    Hör några av vittnesmålen från den dagen, människor som Cecilia Uddén träffade två dagar efter 7 oktober, en månad efter 7 oktober och två månader efter 7 oktober. Hör om tankarna på vad detta gjort med Israel som nation. Hur Israels syn på omvärlden påverkats och om hur Israel på många sätt är kvar i 7 oktober och ett kollektivt trauma, medan omvärldens fokus idag ligger på lidandet i Gaza. 

  Innehåller starka bilder av människor utsatta för terror.

  Programmet är från mars 2024

  Reporter: Cecilia Uddén

  Producent: Håkan Engström

  Slutmix: Jacob Gustavsson

 • Inga utländska journalister släpps in i Gaza. Men Sami Abu Salem, palestinsk journalist som hjälpt Sveriges Radios Cecilia Uddén i 15 år, bor där och hans röst blir nu vår röst i Gaza.

  Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

  Kriget i Gaza - som följt på Hamas terrorattack 7 oktober - har pågått i fem månader idag den 7 mars, när det här dokumentären släpps. Inga utländska journalister har kommit in i Gaza under den tiden, med undantag för korta dagsturer inbäddade med Israels militär. Detta har lett till svåra problem för alla internationella medier att bevaka kriget i Gaza.

  Sveriges Radio har haft en unik tillgång i den palestinske journalisten Sami Abu Salem. Sami har samarbetat med Sveriges Radio i 15 års tid, som fixare, översättare och producent.

  Samma dag som kriget inleddes efter Hamas attack den 7 oktober, började Sami Abu Salem leverera röstmeddelanden till Sveriges Radios korrespondent Cecilia Uddén. Han har gjort intervjuer på mobilen. Han har skickat miljöbeskrivningar och reflektioner. Han har berättat om sin egen rädsla på nätterna i Gaza till ljudet av stridsplan, sin rädsla att se någon han känner i bårhuset. Och han har spelat in sin egen 5-åriga dotter när hon gråter för att hon glömt sin leksak när familjen var tvungen att fly för fjärde gången i Gaza.

  Innehåller starka bilder av människor utsatta för krig.

  Ett program från mars 2024 av Cecilia Uddén och Sami Abu Salem.

  Producent: Håkan Engström

  Slutmix: Tor Sigvardsson

 • Anna Wallentin åker till Turkiet för att göra en Brazilian Butt Lift. Men hon kommer aldrig hem. Hör jakten på sanningen om vad som hände.

  Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

  En vecka efter sin operation dör 43-åriga Anna Wallentin. Hon lämnar efter sig en stor familj med många barn. En familj som inte får veta varför Anna dog.

  Brazilian Butt Lift, BBL, går ut på att man fettsuger delar av kroppen och sprutar in fettet i höfter och rumpa. Kirurgen Mehmet Veli Karaaltin marknadsför sin metod som ”Safe BBL”.

  Men Anna dör. I obduktionsrapporten som följer med hennes kropp från Turkiet står ingen dödsorsak. Den ansvariga kirurgen säger att Annas död inte är direkt kopplad till hans skönhetsoperation.

  I journaler, turkiska dokument och svenska experter söker vi svaret.

  Vad hände under och efter operationen – och varför gick det inte att rädda Anna?

   

  En dokumentär från 2022.

  Reporter: Caroline Kernen

  Producent: Magnus Arvidson

  Slutmix: Tor Sigvardson

  Har du tips eller vet mer om det här ämnet? Kontakta Caroline Kernen på [email protected]

 • Sanna köper en paketresa för att göra BBL, Brazilian Butt Lift. Men så kommer det fram att en svensk kvinna dött efter en BBL-operation hos samma kirurg.

  Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

  Det har kallats världens farligaste skönhetsoperation. Trots det exploderar BBL i popularitet. Idealet med stor rumpa sprids världen över med förebilder som Kim Kardashian.

  BBL går ut på att fettsuga kroppsdelar som mage och lår och spruta in samma fett i höfter och skinkor. Kirurger arbetar för att öka säkerheten i ingreppet.

  P1 Dokumentär följer "Sanna" som betalat runt 45 000 kronor för sin "SAFE BBL" som hon bokat hos företaget Skönhet By Esra. De som säljer BBL marknadsför sig med före- & efterbilder på appar som Instagram. Kirurgen som "Sanna" ska till, dr Mehmet Veli Karaaltin, har över 20 000 följare där.

  Ett halvår tidigare dog Anna Wallentin efter en BBL hos honom. Ska "Sanna" våga gå hela vägen ändå?

  I del två av Operationsresorna söker vi svaret på vad som hände Anna Wallentin.

  En dokumentär från 2022.

  Reporter: Caroline Kernen

  Producent: Magnus Arvidson

  Slutmix: Tor Sigvardson

  Har du tips eller vet mer om det här ämnet? Kontakta Caroline Kernen på [email protected]

 • Tvååriga Saga skriker och gråter hysteriskt. Framför henne står en stor muskulös hund. Han vrider på huvudet och tittar på Sagas ben. Plötsligt går han till attack.

  En lördag i slutet av augusti i Överklinten i Västerbotten, 2020. Guna Grina och dottern Saga är hemma hos mormor Selma som fyller år. Efter middagen flyttar de till vardagsrummet för att titta på TV. På golvet ligger Selmas hund Pappi. Det är en brun amstaff, en ras som kallas för kamphund och som är förbjuden i vissa länder. Den är kompakt och muskulös, med bred bröstkorg.

  När det börjar bli dags för hemfärd går Guna ut till bilen.

  ”Så hör jag skrik som jag aldrig har hört förut. Jag springer in, och allt blir bara svart för mig” berättar Guna.

  Guna ser blod. Och amstaffen Pappi som har Sagas högra lår i sina starka käkar. Det är som om hunden har låst sig.

  Och det kommer inte att sluta här. Hunden kommer att attackera igen.

  Hundattacker med dödlig utgång ökar

  De senaste fem åren har nio personer dött i Sverige efter att ha blivit attackerad av en hund, och forskning visar att dödsattackerna ökar i hela Europa.

  I serien Kamphundarna försöker reporter Henrik Brandt ta reda på om vissa hundraser är farligare än andra. Och hur det kommer sig att vissa hundar tillåts attackera om och om igen.

  Producent: Anna Frey

  Slutmix: Tor Sigvardson och Jakob Lalér

  Programmet är gjort 2023.

 • I mars 2022 stoppas en iransk man på Arlanda. Han har bott i Sverige i över ett decennium, men nu ser Säkerhetspolisen honom som ett hot mot rikets säkerhet.

  Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

  Bara veckor tidigare utvisades det iranska par som misstänks för att ha planerat mord på svenska judar. Också den här mannen kommer att utvisas.

  Han hade bland annat stått en iransk diplomat nära, en man som misstänks vara en iransk underrättelseofficer som skickats till Sverige under diplomatisk täckmantel.

  Det här är fjärde och sista avsnittet av ”Agenterna”, om Irans misstänkta attentatsplaner och underrättelseoperationer i Sverige.

  De misstänkta agenterna, som kom till Sverige med falska identiteter, har nekat till brott. Vi har sökt Irans ambassad.

  Serien är ett samarbete mellan Ekot och P1 Dokumentär, från februari 2024.

  Av: Emelie Rosén & Daniel Öhman
  Producent: Ylva Lindgren
  Slutmix: Jakob Lalér

  Har du tips, kontakta oss gärna: [email protected] [email protected]

 • Sommaren 2016 får Migrationsverket två anonyma tips. Tipsen innehåller varningar om en asylsökande man. Mannen pekas ut som farlig, och enligt tipsen jobbar han för Irans ökända Revolutionsgarde.

  Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

  Trots varningarna får mannen och hans fru asyl i Sverige, i sina falska afghanska identiteter. Några år senare misstänks de ha planerat mord på Aron Verständig och ytterligare två svenska judar. Ett uppdrag de ska ha fått av just Irans Revolutionsgarde.

  Det här är tredje avsnittet av ”Agenterna”, om hur en iransk terrorcell ska ha infiltrerat Sverige och planerat flera mord här, och om de svenska misstag som gjorde det möjligt.

  De misstänkta agenterna har nekat till brott. Vi har sökt Irans ambassad.

  Serien är ett samarbete mellan Ekot och P1 Dokumentär, från februari 2024.

  Av: Emelie Rosén & Daniel Öhman
  Producent: Ylva Lindgren
  Slutmix: Jakob Lalér

  Har du tips, kontakta oss gärna: [email protected] [email protected]

 • En septemberdag får Aron Verständig ett samtal från Säkerhetspolisen. Han får veta att Iran misstänks ha planerat att mörda honom och två andra svenska judar.

  Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

  Ett misstänkt agentpar har redan kartlagt Aron Verständig och de två andra svenska judarna, de har samlat på sig bilder och adresser.

  Det här är andra avsnittet av ”Agenterna”, om hur en iransk terrorcell ska ha infiltrerat Sverige och planerat flera mord här, och om de svenska misstag som gjorde det möjligt.

  De misstänkta agenterna, som kom till Sverige med falska identiteter, har nekat till brott. Vi har sökt Irans ambassad.

  Serien är ett samarbete mellan Ekot och P1 Dokumentär, från februari 2024.

  Av: Emelie Rosén & Daniel Öhman
  Producent: Ylva Lindgren
  Slutmix: Tor Sigvardson

  Har du tips, kontakta oss gärna: [email protected] [email protected]

 • I flera år har Stockholmsparet levt ett till synes helt vanligt liv. Men nu ska de ha fått ett uppdrag: Planera flera mord i Sverige. Paret verkar vara iranska agenter.

  Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

  De ska ha varit en iransk sovande terrorcell i Sverige sen 2015, men i början av 2021 händer något. De kartlägger tre svenskar, och misstanken är att de planerar ett terrordåd. I april 2021 slår Säkerhetspolisen till mot paret som kallar sig ”Salma” och ”Foad”.

  Våra granskande reportrar har följt i parets fotspår för att ta reda på vad som hände när en misstänkt iransk terrorcell infiltrerade Sverige, och vilka det egentligen var som skulle mördas. De misstänkta agenterna, som kom till Sverige med falska identiteter, har nekat till brott. Vi har sökt Irans ambassad.

  Serien ”Agenterna” är ett samarbete mellan Ekot och P1 Dokumentär, från februari 2024.

  Av: Emelie Rosén & Daniel Öhman
  Producent: Ylva Lindgren
  Slutmix: Tor Sigvardson

  Har du tips, kontakta oss gärna: [email protected] [email protected]

 • Regeln i Kalahariöknen är att aldrig lämna bilen. Jenny och Helene står i det brinnande gräset och inser plötsligt att de inte har någonting kvar: inga kläder, inget vatten och ingen bil.

  Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

  SVT-medarbetarna Jenny Söderqvist och Helene Åberg jobbar i ett biståndsprojekt i Botswana. På safari i Kalahariöknen börjar deras bil plötsligt att brinna, innan den till slut exploderar.

  Nu börjar en kamp för att överleva mot nätternas köld, dagarnas hetta – och mot de vilda rovdjuren.

  Räddningen ska bli oväntad, med hjälp från högsta politiska ort – och i form av en konservöppnare.

  Programmet är gjort av Anna Hammarén.

  Producent: Martin Jönsson

  Slutmix: Bengt Pettersson

  Göteborg, sommaren 2020.

 • Familjer till barn med könsdysfori tar hjälp av kliniker utomlands sedan rekommendationer om transvård ändrats i Sverige. Hugos mamma hämtar testosteron i Köpenhamn varje månad.

  Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

  15-årige Hugo föddes som Klara, men har alltid, sedan han var riktigt liten, själv uppfattat sig som pojke. Hugo har konstaterad könsdysfori, vilket innebär att det kön man tilldelades vid födseln inte stämmer med ens könsidentitet. Sedan Hugo var 10 har han fått stopphormoner av den svenska transvården.

  Stopphormon

  Men 2022 kom Socialstyrelsen med nya rekommendationer för transvården i Sverige: behandling av unga ska endast ges inom ramen för forskningsstudier. För Hugo innebar det att han inte längre skulle få stopphormon av den svenska vården - och inte heller testosteron, som behövdes för att hans kropp skulle utvecklas till den kille han uppfattar sig som. Hugos kropp skulle bli en kvinnas.

  Testosteron

  En gång i månaden åker nu Hugos mamma Frida med tåg från Västkusten till Köpenhamn, för att hämta ut testosteron på ett danskt apotek. Medicinen skrivs ut av Hugos läkare på en privat klinik i England, som han går på regelbundna besök hos via webben. Prover får han ta på privata kliniker i Sverige och vården får familjen bekosta själv.

  Könsbekräftande

  Och Hugos familj är inte ensamma om att ha gjort ett drastiskt val. Även de långa köerna för utredning i Sverige har fått familjer att vända sig utomlands. Kliniken i England, där Hugo får sin könsbekräftande vård, uppger att dom har hundratals patienter från Sverige.

  Köer till transvård

  Dokumentärskaparen Ester Chiedza Roxberg har genom en sluten diskussionsgrupp fått kontakt med familjer som fått se vården avbrytas för sina barn - och familjer som tröttnat på att vänta på utredning i årslånga köer medan de riskerar sina barns psykiska hälsa. För en av familjerna, som valde att vänta på den svenska vården, blev katastrofen ett faktum.

  Vi har bytt ut namnen på de personer som medverkar i programmet.  

  Ett program från 2024.

  Reporter Ester Chiedza Roxberg

  Producent Lotta Malmstedt

  Slutmix Mattias Miselli 

 • Ronja och Ramtin åker på ett larm om misstänkt suicid. De möts av en tjej som trots sin unga ålder varit på psykiatri-avdelningen många gånger utan att få bukt med sina problem.

  Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

  P1 Dokumentär har fått unik access in ambulanspersonalens vardag. Under hösten 2023 har radioreportern Sara Håkansson följt två ambulanser och på ett nära sätt fått inblick i personalens dramatisk arbetsliv.

  Under de 12,5 timmar långa arbetspassen får ambulanspersonalen i Stockholms Län möta en bred variation av problematik -alltifrån ohållbara hemsituationer till skarpa prio ett larm där liv står på spel. För varje unik situation gäller det att kunna ta sig an patienten på det sätt situationen kräver, ibland handlar det om att jobba under enorm press, ibland om att ta sig tid att se patienten i dess hemmiljö och hjälpa dem med att få till en fungerande tillvaro.

  Mellan utryckningarna blir ambulansbilen en plats för återhämtning och samtal. De ibland livsomvälvande upplevelserna ger ett unikt kollegialt band ambulanspersonalen emellan.

  Väcker programmet svåra tankar kan du vända dig hit:

  Mind - Självmordslinjen

  https://mind.se/hitta-hjalp/sjalvmordslinjen/

  Jourhavande medmänniska

  https://www.jourhavande-medmanniska.se/

  Ett program från 2024.

  Reporter: Sara Håkansson

  Slutmix: Erik Johansson

  Producerat av: Delta Studios

  Producent Sveriges Radio: Ylva Lindgren

 • En ensam äldre dam visar sig vara i enormt behov av hjälp när Erika och Tobias kommer till hennes hem. Att det har kunnat gå så här långt utan att någon ryckt in gör dem båda upprörda och ledsna.

  Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

  P1 Dokumentär har fått unik access in ambulanspersonalens vardag. Under hösten 2023 har radioreportern Sara Håkansson följt två ambulanser och på ett nära sätt fått inblick i personalens dramatisk arbetsliv.

  Under de 12,5 timmar långa arbetspassen får ambulanspersonalen i Stockholms Län möta en bred variation av problematik -alltifrån ohållbara hemsituationer till skarpa prio ett larm där liv står på spel. För varje unik situation gäller det att kunna ta sig an patienten på det sätt situationen kräver, ibland handlar det om att jobba under enorm press, ibland om att ta sig tid att se patienten i dess hemmiljö och hjälpa dem med att få till en fungerande tillvaro.

  Mellan utryckningarna blir ambulansbilen en plats för återhämtning och samtal. De ibland livsomvälvande upplevelserna ger ett unikt kollegialt band ambulanspersonalen emellan.

  Ett program från 2024.

  Reporter: Sara Håkansson

  Slutmix: Erik Johansson

  Producerat av: Delta Studios

  Producent Sveriges Radio: Ylva Lindgren

 • Ett prio-ett larm om misstänkt nackskada gör att ambulanspersonalen Ramtin och Ronjas lugna morgon förbyts mot skarpt fokus när de kastar sig in i ambulansen.

  Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

  P1 Dokumentär har fått unik access in ambulanspersonalens vardag. Under hösten 2023 har radioreportern Sara Håkansson följt två ambulanser och på ett nära sätt fått inblick i personalens dramatisk arbetsliv.

  Under de 12,5 timmar långa arbetspassen får ambulanspersonalen i Stockholms Län möta en bred variation av problematik -alltifrån ohållbara hemsituationer till skarpa prio ett larm där liv står på spel. För varje unik situation gäller det att kunna ta sig an patienten på det sätt situationen kräver, ibland handlar det om att jobba under enorm press, ibland om att ta sig tid att se patienten i dess hemmiljö och hjälpa dem med att få till en fungerande tillvaro.

  Mellan utryckningarna blir ambulansbilen en plats för återhämtning och samtal. De ibland livsomvälvande upplevelserna ger ett unikt kollegialt band ambulanspersonalen emellan.

  Ett program från 2024.

  Reporter: Sara Håkansson

  Slutmix: Erik Johansson

  Producerat av: Delta Studios

  Producent Sveriges Radio: Ylva Lindgren

 • Inne på apoteket har en man fallit ihop och ligger nu medvetslös på golvet. Ambulanspersonalen Tobias och Erika jobbar mot klockan när de inser att läget är betydligt mer kritiskt än de först trott.

  Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

  P1 Dokumentär har fått unik access in ambulanspersonalens vardag. Under hösten 2023 har radioreportern Sara Håkansson följt två ambulanser och på ett nära sätt fått inblick i personalens dramatisk arbetsliv.

  Under de 12,5 timmar långa arbetspassen får ambulanspersonalen i Stockholms Län möta en bred variation av problematik -alltifrån ohållbara hemsituationer till skarpa prio ett larm där liv står på spel. För varje unik situation gäller det att kunna ta sig an patienten på det sätt situationen kräver, ibland handlar det om att jobba under enorm press, ibland om att ta sig tid att se patienten i dess hemmiljö och hjälpa dem med att få till en fungerande tillvaro.

  Mellan utryckningarna blir ambulansbilen en plats för återhämtning och samtal. De ibland livsomvälvande upplevelserna ger ett unikt kollegialt band ambulanspersonalen emellan.

  Ett program från 2024.

  Reporter: Sara Håkansson

  Slutmix: Erik Johansson

  Producerat av: Delta Studios

  Producent Sveriges Radio: Ylva Lindgren