Episoder

 • Årets sidste afsnit på “The Life after” er intet mindre end en fantastisk af en afslutning, når Klaus Veile er i mit studie.

  Nysgerrighed og ærlighed er på agendaen. “Vi skal stille os selv langt flere spørgsmål” siger Klaus. “Hvad gik godt i går, hvad er jeg stolt af i går og hvad kan jeg gøre bedre i morgen” Blot for at blive mere bevidste og derigennem blive bedre versioner af os selv. Eller med andre ord, det er vejen til er “High Performance” mindset.

  “Ledelse handler om at forstå mennesker og forstå sig selv”. Det handler i bund og grund om ærligheden, om os selv, til os selv og det er der mange der stadig mangler. “Vi er nødt til at blive mere nysgerrige på os selv og andre mennesker i hvert fald hvis vi vil tage os selv seriøst nu og i fremtiden”, siger Klaus.

  En skøn samtale om mennesker, ledelse, indsigt og en masse andre gode indsigter der stimulerer reflektionen.

 • I det nyeste afsnit af “THE LIFE AFTER” er fremtidens succes, ritualer, symboler og vi som mennesker, på agendaen. For denne gang har jeg “business provocateur”, forfatter og foredragsholder Christian Cambell i studiet.

  Vi taler om kunsten at få tingene til at ske! Vi sætter fokus på hvordan vi inspirerer til, udfordrer og rykker alt det, de fleste ikke ser er muligt, at rykke. Om at påvirke enhver situation, positiv som negativ, og “fremtvinge” den ønskede reaktion. “Jeg villig til kaste mig i gruset og indrømme, at jeg tog fejl. En erkendelse af at jeg troede at virkeligheden var én ting, men som har vist sig være en anden,” siger Christian. Et aspekt som MANGE ledere kunne lære meget af. Succes og fiasko går hånd i hånd. Typisk måler vi succes på bankkontoens udvikling, men succes kan være SÅ meget mere.

  Jeg har opnået noget, men er tom inden i hvilket er en god beskrivelse af nutidens fiaskoer. For “Succes er blot det at lykkes” som Christian siger. En individuel oplevelse for os alle, men som de fleste har en sort/hvid version af. En succes i fremtiden vil kræve at vejen dertil vil være en vej hvor man kan se sig selv i spejlet. Hvor man skaber succesen igennem balance i livet. At gå hånd i hånd med at være en succes samtidigt med vi er ordentlige ved andre. Endnu en fantastisk indsigtsfuld og inspirerende samtale, som i den grad kan sætte refleksionerne igang hos alle der lytter med.

 • Mangler du episoder?

  Klikk her for å oppdatere manuelt.

 • I “THE LIFE AFTER” handler det næsten altid om energi, kærlighed og meningen med livet. I det nyeste afsnit af går vi lidt mere videnskabeligt til værks når Henning R. Jensen er i studiet.

  Henning forklarer, hvorfor vi via kvantemekanikken kan konkludere, at vi har langt større indflydelse på det liv, vi lever og skaber, end vi normalt er opmærksomme på. Vi er skabere af livet, ikke ofre for livet, som han siger. I bund og grund er det vigtigste, at vi kan mærke, at vi er til stede i nuet. Vi er skabere af vores eget liv via vores tanker, følelser og overbevisninger, fordi de skaber og udsender energi, som påvirker os selv og vores omgivelser.

  Kvantefysikken har vist os, at enhver tanke udsender energi i form af elektromagnetiske bølger fra hjernen, og tilsvarende udsender hjertet elektromagnetiske bølger for enhver følelse forklarer Henning. Frekvensen af disse bølger afhænger af vores DNA, og derfor har vi alle en unik personlig frekvens, som udsendes i form af bio-fotoner fra cellerne. Det forklarer, hvorfor mor og spædbarn kan mærke hinanden uden at opholde sig i samme rum, og hvordan enæggede tvillinger kan mærke hinanden, selvom de befinder sig på hver sin side af jordkloden. Det forklarer også, hvorfor du ”svinger” bedre med nogle mennesker end andre. Samtidig er dit helbred styret af dine tanker og følelser, fordi hjernen frigiver stoffer til kroppen ud fra din opfattelse af verden.

 • Jes Dorph-Petersens far sagde til ham som barn; “Livet er et lystspil” og disse kloge ord har været skabende for Jes’ liv. Et liv i offentligtheden med glæder og sorger til følge, og ikke mindst et liv som i bund og grund gjorde Jes til et overfladisk menneske.

  “Man kan ikke se det når man er i det” siger Jes, men hold da op hvor tingene står klart når det kommer på afstand. Jes blev for nogle år siden stemt ind som værende den mest troværdige dansker. En stærk kontrast til at være hængt ud det seneste år i forbindelse med #metoo sagen der har kørt i mere end et år. En brutal og menneskelig hård oplevelse, men som samtidigt også på sigt kan gå hen og blive en gave til Jes’ liv.

  Jes fortæller om hvordan hans opvækst, har medført at han har været meget pleasende overfor alle mennesker omkring ham. En opdagelse som han først har gjort sig sent i livet og med det resultat at han har haft en tendens til at glemme sig selv. En hudløs ærlig samtale hvor man virkelig stifter bekendtskab med hvem Jes Dorph-Petersen er.

 • THE LIFE AFTER går igang med sæson 2 og vi ligger skønt ud med Klaus Bondam. Med en baggrund som Toldbetjent, Teaterchef, Skuespiller, Sitcom Stjerne, borgmester i København og Direktør i Cyklistforbundet, må man sige at Klaus bringer en bred erfaring ind og når det så er sagt så er Klaus “bare” Klaus. “Min energi ligger i at møde andre mennesker. At forstå hvorfor de tænker som de tænker - gør som de gør. Det er det der driver mig”, siger Klaus

  “Man har lov til at drømme og fantasere, for det er noget af det der udvikler os som mennesker”. Klaus fortæller om hans største oplevelse i hans skuespiller karriere, som var hans rolle som toastmaster i filmen FESTEN. Et øjeblik hvor Thomas Winterberg “vækkede” Klaus, ved ordene “Klaus, vil du ikke godt høre efter når folk roser dig og tage det til dig?” Et skelsættende øjeblik hvor det gik op for Klaus at han ikke var god til at tage imod komplimenter og at han havde en opfattelse af at han ikke var en god skuespiller. Ikke var god nok som han var. Et råd Klaus har taget med sig igennem livet og i den grad forsøger at bevidstgøre andre om. En fantastisk sjov og energifyldt samtale, som du godt kan glæde dig til.

 • Fokus handler om, at gøre en forskel for så mange mennesker som muligt. At lære mennesker at lytte og stole på vores intuition. Cecilie og jeg taler om vores fælles oplevelse af en manglende nysgerrighed i Danmark for at udforske alt det vi ikke kan sætte 2 streger under. Et paradigme skifte fra målbart til mærkbart. En bevidstheds opvågning i forhold til at stille dybere spørgsmål til livet og søge svar om hvad der giver mening.

  “Rigtig mange mennesker er VIRKELIG FUCKED UP udenpå” siger Cecilie. Mange mennesker modarbejder sig selv. Er sin egen største kritiker og oftest “disconnecter” vi fra os selv og derved udelukker vi kontakten til vores intuition. Efter denne lange Covid periode skal vi tage os tid til at reflektere. Stille skarpt på hvad der reelt er vigtigt og skaber værdi. Uanset om det er os privat eller professionelt. Om vi er ledere eller medarbejdere. Alle har altid travlt, men vi er nødt til at træde tilbage og mærke efter. Finde drømmen for fremtiden.

 • Personlige værdier…. Hvad er det nu lige det er og hvorfor er det vigtigt? I min samtale med Carsten Hoelstad stiller vi skarpt på vigtigheden i at leve et bevidst værdibaseret liv.

  “Jeg har valgt mig til” siger Carsten. En langt fra nem opgave, men ikke desto mindre en meget meningsfyldt tilgang til livet. Er du afklaret med dine værdier - Eller kunne du tænke dig at få indsigt i, om du er lykkelig? Hvad der kan pisse dig af og hvorfor? Og hvad der skal til for, at netop du trives?

  Lige netop disse spørgsmål stiller vi skarpt på. Og for at gøre vores samtale endnu mere værdifuld så får I som lyttere adgang til et fantastisk værktøj til at få egen værdiafklaring. Vi taler om mod, sårbarhed, det hele menneske og meget andet som i bund og grund er funderet i at være tro mod os selv og vores værdier. Som en gave til dig der lytter med, har Carsten valgt at vedlægge hans værdiafklaringsværktøj som vi netop taler om i afsnittet. Jeg kan love dig én ting og det er, at du kan godt glæde dig. Rigtig god fornøjelse.

 • Det handler om mod, sandhed og sårbarhed - og så sætter vi fokus på den “værdibaserede skole” når jeg taler med Stina Grøn som er ansvarlig for MOT Danmark. Stina skrev denne post på LinkedIn og det fangede min interesse og derfor syntes jeg, I kære lyttere skulle møde Stina;

  “Er du glad for at være blevet direktør i MOT?” spurgte en af de unge, jeg har fulgt siden 7. klasse mig i dag. Hun går i 3.g. i dag. Jeg gav hende et standardsvar om at det er jeg da og at det er spændende og blablabla... Sandheden er, at jeg var glad for mit job, som leder for kerneaktivitet i MOT, inden jeg trådte ind som direktør. Sandheden er at jeg ikke bryder mig om titlen direktør og kalder mig for leder, da jeg ikke ser en “direktør”, når jeg kigger mig i spejlet (ingen kritik af andre direktører). Sandheden er at jeg synes det var svært at sige farvel til den tidligere direktør. Sandheden er at jeg ikke ved om jeg lander, hvor jeg gerne vil i denne nye rolle. Og sandheden er, at jeg tager en dag ad gangen og gør mit bedste. Jeg prøver at gøre mit allerbedste, fordi jeg brænder for at gøre en forskel for unge! Så enkelt er det! Det er det, jeg kan. Og sandheden er, kære Eva, at det var dette svar, jeg skulle have givet dig i dag, da du viste mod til omsorg over for mig og jeg undveg sandheden, fordi den føles svær indimellem. Tak for din omsorg Eva og til alle jer unge, der minder mig om at jeg skal være modig.”

  Så er scenen sat, og du kan godt glæde dig når Stina deler de smukkeste historier om magiske børn der åbnes op og bliver connected til deres potentiale.

 • Når tid og sted står stille kan stor magi opstå. Netop stilheden er i fokus når jeg taler med Bastian Overgaard.

  Det handler om at systematisere stilheden så det kan være skabende fremfor at være pinligt. Det at skabe et øjeblik hvor man får muligheden for at blive i en tanke eller følelse, privat, men bestemt også når vi er på arbejde. “Hvornår har du sidst prøvet at sidde i bare 30 sekunder i et møde i fuldstændig stilhed?” Netop det spørgsmål stiller Bastian til de mennesker han møder og stort set ingen har faktisk haft den oplevelse.

  Vores samtale kommer også omkring emnet forureningen af Bull Shit vs det store der står imellem linerne. Der er så meget støj og alt for lidt sansning og stilhed. Vi kan se meget klarere når der er mere ro og fokus. Det kan godt være det er dejligt støj for mange, men hvis man hele tiden propper hovedet med ord, inputs og andet støj, hvornår skal vi så blot være?

 • “Skønheden i det uperfekte” er hele grundlaget for min samtale med Sanne Østergaard Nissen.

  På trods af at Sannes CV er yderst imponerende, så er Sannes fokus at finde modet frem til at blot at være uanset om hun er lektor, foredragsholder, sangerinde, forfatter, etc. Vores liv bliver oftest formet af vores omgivelser som barn, men som resulterer i at vi glemmer at mærke efter og vælge ud fra eget hjerte. Et resultat af jagten på at fremstå som “perfekt”, men som i bund og grund ikke gør os glade.

  Vi skal blive dygtigere til at fornemme den dybde, der er i os, og det er der skønheden opstår. Der er selvfølgelig også den æstetiske skønhed i de ting man ser. For Sanne består skønheden af mange flere lag. Det udtrykker hun bl.a. ved et digt, som hun har skrevet som hedder “Skønheden vi ser i sjælen den er”. “Det at kunne fornemme den dybde vi har i os. Skønhed er der hvor vi kan mærke os selv. Hvor vi fornemmer der er noget der vil mig og noget der taler til mig. Noget der får mig til at fokusere og tage min indre opmærksomhed”, som Sanne siger. En meget meningsfuld og kærlighedsfyldt samtale om livet og hvordan vi hver især kan have en stor indflydelse på at skabe et smukt uperfekt liv.

 • Det hele handler om entreprenørskab, dybere bevidsthed, fremtid og talenter.

  I dette afsnit har jeg besøg af Adam Holm & Daniel Manicus som er to (ud af tre) founders af det kreative hybrid selskab Blonde Media. Hele selskabet er bygget op omkring generation Z, som er den generation der strømmer ud på arbejdsmarkedet i disse år. Det handler om hvordan vi skaber den “fede energi” som Adam siger. Hver dag arbejdes der bevidst med energien i alt fra at fejre de små succeser, til at se det hele mennesker der arbejder i virksomheden til at give unge talenter chancer, som de typisk ikke ville få. Det, at sætte den enkeltes potentiale frit igennem læring, ansvar og tillid.

  Blonde program er en “kuvøse” som uddanner og udvikler helt unge mennesker helt ned til 15 års alderen, og drømmen er at kunne gå helt ned til 10-12 års alderen i fremtiden. Et program som virkelig udvikler fremtiden både for den enkelte og bestemt også for Blonde Medias fundament.

  Denne samtale giver dig et indblik ind i hvordan fremtidens organisationer kan skabes med udgangspunkt i de nye generationer. En sand succes historie om hvordan unge talentfulde menneskers bevidsthed, mod og modstandsdygtighed har åbnet øjnene op og har ført kunder kunder som Dansk Industri, Danmarks Radio, B&O, Sony Playstation, og Carlsberg ind i fremtiden.

 • Det hele handler om kærlighed. Særligt kærlighed på arbejdspladserne. Karen har den smukkeste historie om når livet bliver så intenst at man søger ind i øjeblikket. En start på hendes karriere som har skabt grundlaget for hendes tilgang til livet.

  Da Karen startede som HR direktør hos Nordea og havde sin første præsentation stod der på hendes første slide: “What’s LOVE got to do with IT” En skærende kontrast til de grå jakkesæt og manchetknapperne. “Tænk at vi skal være så bange for kærlighed - Vi savner den jo alle sammen uanset hvor vi sidder i organisationen” siger Karen. Vi glemmer ganske enkelt at tale om følelser og forholde os til dem og endnu værre er det at så mange ledere aldrig har lært at arbejde med følelserne i sig selv og andre. Men igennem Karens karriere har det udelukkende handlet om hjertet og kærligheden til livet uanset hvad vi gør. ”Komplekse problemer vs evnen til at eksekvere – Alting starter med hjertet” er et af Karens mantraer.

  Hvis vi er bange, så reduceres vores hjernekapacitet med op imod 30%. Frygt og angst er i stærk stigning rundt om i verdens virksomheder og det er vi nødt til at ændre på hvis vi skal lykkes i fremtiden. Det handler om mod og kærligheden til at lykkes og fejle. Ingen tvivl om at Karen og Ulrik i den grad deler filosofi og livsform, som skaber en vild energi i dette afsnit.

 • Mine kone kalder min en “Duracell Kanin” fordi jeg har en ufattelig energi. Jeg tror på jeg kan gøre en forskel igennem min retskaffenhed og idealistiske tanker. Brian er opvokset med unge forældre der var mindre bemidlet, men som gav ubeskrivelig meget kærlighed til Brian og hans bror. Dette har givet ham et fantastisk fundament igennem hele hans liv.

  Som 12 årig skrev Brian sit første læserbrev, fordi han mente at han havde fundet en løsning på Danmarks skræntende økonomi og derved var de første politiske grundsten lagt til den politiske karriere. Danmark er bygget på et fundament af tillid og det bekymrer mig hvis det er ved at blive brudt op i disse tider, da det kan få store konsekvenser, siger Brian.

  Ledelse i disse tider handler om at være menneskekender. Det handler ikke om kriseledelse, men nærmere en forståelse for at vi bliver nødt til at tage en holistisk tilgang og ledelsesstil hvor man mærker og føler mennesker omkring sig. “Nu handler det jo ikke om at arbejdet skal være en legestue, men vi skal trives og have det godt.” Det er meget tydeligt at mærke Brians bevidste nærvær på trods af at han har 1000 bolde i luften. “Jeg er bare”, som Brian siger og det bærer denne samtale også tydeligt præg af. “Et godt break som var med til at redde min dag, som han selv udtrykker det” Altså et spændende indblik i et spændende menneske, som i den grad har hjertet på rette sted.

 • “Livet er lækkert” siger Henrik Andersen. Henrik går helt vildt op i at have en sjov hverdag. Det gør han bl.a. ved at lege med ord når han kommunikerer med hans omgivelser, men gør også alt for at skabe en hverdag hvor alt han gør bidrager til hans og andres glæde. Hans succes er dog kommet med en pris, for Henrik har ofret stort set alt for at lykkes. En ren overlevelse, som i sidste ende var hele rejsen værd.

  Store dele af Danmark har allerede “mødt” Henrik, da han var med i Løvens Hule i januar 2021, hvor fynboen vandt løvernes og seernes hjerte. Et afsnit som til d.d. er set af mere end 1 million mennesker. Han fik en investering fra Jacob Riisgaard og Cool Shop og allerede nu har Henrik haft en indflydelse på danskerne med bl.a. hans ordleg fra optagelserne, men mest af alt er Henrik dybt inspirerende da han har modet til at vise hvem han er, uanset om det er på nationalt TV, i en podcast samtale eller som grundlægger af hans virksomhed LIKE CONCRETE. “En bonderøv fra Fyn”, som Henrik selv siger.

  I denne samtale får du et sjovt og spændende indblik i Henriks oplevelse før, under og efter, at han var med i Løvens Hule. Men du får MEGET mere end blot en histore, da du også får et indblik i små fine tilgange til livet som i sidste ende skaber glæde og lykkefølelse hver dag.

 • “Livet har forkælet mig” siger knapt 95 årige Gerda Harlev Hansen. Hun fortsætter med at sige; “Livet bliver så meget nemmere når man går positivt til det og det kan vi jo selv vælge”

  Et møde med et livstykke der lever og ånder for kærligheden til livet og mennesker omkring hende. Livskloge ord som vi alle kan have godt af at blevet mindet om, særligt i disse tider hvor vilkår udfordre os.

  “Kan man ikke få det man elsker må man elske det man får” og Gerda kan lære os alle at elske og favnet livets op og nedture.

 • Livsstilsekspert, forfatter, foredragsholder, far, ven, tv-stjerne, “born hippie” og bil elsker. Man kan sætte mange ord på Christian Grau, men én ting er sikkert og det er at Christian er et passioneret menneske som lever livet med fokus på selvudfoldelse.

  At kunne folde sit potentiale ud og derigennem give noget andet til andre. Christian samler på oplevelser som kan gøre en forskel og gøre ham rig på livet. Ikke i økonomisk forstand, men i en menneskelig forstand. Det handler om at leve før man dør, da Christian har indset vi er her så kort.

  Når man får lov til at være sammen med Christian mærker man hans tydelighed som går lige i hjertet. “Hvordan kan man IKKE være sig selv uanset hvilken situation man er i?” siger Christian. Oprigtighed og autencitet er absolut et fundament som Christian har bygget op. Normalt begreber som oftest kræver mod og derfor går vi på opdagelse i begrebet mod. Sidst men ikke mindst, kommer vi ikke uden om emnet biler, da det er en kæmpe passion for både Christian og Ulrik. Sjov og energifyldt samtale som du godt kan glæde dig til. Rigtig god fornøjelse.

 • Hvis du søger energi, så skal du lytte med her.

  Leif Carlsen har i mange år været bevidst om hvad man kan gøre med energi, for tilbage i 2008 deltog Leif i et program med Chris McDonald der kulminerede med at løbe 100km på 13 timer. Det var bl.a. det der gav Leif et wake up call omkring energiens vigtighed. Det fik bl.a. Leif til at forlade IT branchen da han indså at den verden ikke gav ham energi.

  I dag passer Leif grundigt på sin energi i alle livets aspekter. Lyt til vores super energifyldte samtale, som er fyldt med gode eksempler på hvordan du kan ændre dit liv igennem en forøget energibevidsthed. I form af Leif’s ekspertise indenfor social selling, vil du kunne høre hvordan du kan kombinere den gode energi med evnen til at arbejde og udvide dit netværk på de sociale medier.

 • Nysgerrigheden og lysten til at connecte med mennesker har altid været et grundfundament for Henrik Busch. Uanset om det er den hjemløse eller bestyrelsesformanden, som Henrik taler med går Henrik på opdagelse i mennesket. Men det at lykkedes og se ting bevæge sig er også vigtigt for Henrik.

  Tilbage i november 2018 gik det dog ikke som Henrik ønskede. Han mødte en del modstand hvilket resulterede i at han vågnede en morgen med en akut depression, som førte til, at Henrik kørte til et byggemarked, købte et reb for derefter at hænge sig selv.

  Dette er en sand rejse fra det mørke til det lyse. En historie om hvor galt det kan gå når den sidste dråbe får bægeret til at flyde over, og ikke mindst rejsen tilbage til livet. Denne samtale er en “ægte” version om “Livet Efter” og du får lov til at komme helt tæt på.

 • Victor har lykkes med noget som de færreste har lykkes med. For Victor var 1 ud af de 4 som roede en olympisk guldmedalje hjem tilbage i 1996.

  En super interessant samtale om hvordan energibesvidstheden om sig selv og andre var med til at skabe de vildeste resultater i sportens historie. En rejse fra at være sat på en piedestal, til at skulle genfinde sin identitet i tiden efter. En spændende indsigt i hvor vigtig det at være tilstede i det øjeblik vi er i for at kunne lykkes med det ekstraordinære.

  Victor taler om vigtigheden af at “turde blive i troen” selv om alt ser ud til det ikke kan lykkes. Hør hvordan Victor forberedte sig bevidst om hvordan han skulle transformere sin identitetsopfattelse fra elite sportsudøver til en ny virkelighed, som ville bestå af en helt anden verden. En super krævende rejse som i den grad har udfordret Victor og en rejse som du kan bruge lige nu i den transformations tid vi befinder os i. Masser af energi og god indsigt som du vil kunne bruge til din hverdag. Rigtig god fornøjelse

 • Det handler om kærlighed. “All you need is love” sang Beatles, men hvor mange af os tænker i dagligdagen over vigtigheden af at fylde os selv op med selvkærlighed?

  Netop kærligheden er hvad jeg taler med Frank Johansen om på det nye afsnit af “THE LIFE AFTER”.

  Frank har i mere end 40 år udviklet ledere, sælgere og organisationer rundt om i Europa og efter alle disse år er konklusionen klar. Alt hvad der skal til for vi som individer og organisationer lykkes, er kærlighed. Det starter altid med kærligheden til os selv for, at vi kan løfte vores energi og få overskud til andre.

  De fleste ledere mener de er dygtige til at lede andre på trods af de aldrig har forstået hvordan de leder sig selv. Det er et kæmpe uudnyttet potentiale. Ikke blot for den enkelte leder, men i lige så høj grad for organisationerne.

  Samtalen tager sit udgangspunkt i Franks spirituelle åbenbaring, som han fik i forbindelse med et dødeligt sygdomsforløb. Et forløb som kun har bragt styrke og fornyet indsigt, en lyst til at sprede kærlighed til så mange mennesker som muligt og dette har Frank gjort bl.a. ved at skrive bogen “Tak for kærlighed”.

  En samtale der er så varm og meningsfyldt, at du kun kan komme i godt humør, blive fyldt med fornyet smuk energi og fremfor alt blive motiveret til at arbejde med kærligheden til dig selv. Rigtig god fornøjelse. De kærligste hilsner Frank ❤️ og Ulrik ❤️