Musik – Danmark – Nye podcaster

 • Illuminating 60-second flights through the world of classical music with host and longtime NPR commentator Miles Hoffman. Produced by South Carolina Public Radio.

 • Velkommen til Vi Elsker 90´erne Talkshow. I podcasten går vi tilbage i tiden for at høre historierne om de bedste hits og kunstnerne bag, skarpe backstage historier fra Vi Elsker 90´erne festerne, masser af konkurrencer og alt andet godt fra 90´erne.

  Husk billetter til Vi Elsker 90´erne kan købes på Ticketmaster: https://bit.ly/3cbEe7x

  Du kan læse mere om Vi Elsker 90´erne her: https://vielsker.dk

 • Musiker og musikjournalist Per Wium holder musikforedrag om Frank Zappas musik – et foredrag, der nu kan opleves og lyttes til som podcast. I løbet af to episoder går Wium tæt på Zappas fantastiske univers - ideerne, kompositionerne, arrangementerne og de skæve taktarter i hans musik. Kom helt ind under huden på Zappa i de radiofoniske versioner af Per Wiums Musikforedrag.

  Podcasten er produceret af Anette Hallstrøm fra Hallkom. Tak til Amanda Wium Hallstrøm for produktion af speaks. Per Wium har indgået aftale med KODA om anvendelsen af musik i podcasten.

 • Musiker Michael Møller og vært Camilla Jane Lea dyrker tangentinstrumenter som keyboards, synthesizers, klaver, orgel og alt indimellem sammen med en musikergæst hver torsdag.

 • For musicians, producers, beat makers, sound engineers, & artists alike. We discuss DAW’s, apps, equipment, & tech centered around, you guessed it, your iOS! We also reference & provide tutorials, feedback, as well as tips & tricks to optimize the power you possess in your iPad! Whether you’re a beginner, novice, or pro, this ‘hear’ is for you!Wesampleeverything.comWesampleeverything@gmail.com@cyphaomni @chickonthebeat @beatmakeristhesquad @j1starbeatz @dragonfly_bry Support this podcast: https://anchor.fm/wesampleeverything/support

 • Fyld din eftermiddag med nysgerrighed, udsyn og indsigt.
  Værterne fortæller vedkommende og inspirerende musikalske historier fra nær og fjern og spiller masser af god musik.

 • En serie om hvorfor kvinderne i så høj grad er skrevet ud af musikhistorien og hvorfor vi sjældent hører deres musik. I fire afsnit går vi tæt på de forhold og samfundsstrukturer, der har sat rammerne for kvindelige komponister historisk som i dag. Mød komponister, arrangører, historikere og antropologer, der beskriver hvorfor - og mød dem, der kæmper sig vej.

 • Welcome friends, to The Enduring Gifts of Marvin Gaye Podcast! Brought to you by your 28-year, listening-veteran Jessica. Join me as we celebrate these Enduring Gifts-THE SONGS OF MARVIN GAYE! In each episode I will share insights about the music, and recount life experiences tied to it. I’m hoping to inspire you to take a first, or your 501st, listen to these songs that are truly The Enduring Gifts of Marvin Gaye!!

 • Sufistikeret er præsenteret af Hip-Hop mogulen Ali Sufi, som er stifteren af pladeselskabet Heritage og er med i protestgruppen, Men In Black.

  Det er en samtalepodcast, som giver et dybdegående indblik i musikken, kulturen og politikkens verden. Sufistikeret skal fungere som et slags bindeled mellem urbankulturen og omverdenen.

  Hop ind hver uge og hør aktuel snak fra kulturen, hvor hvert afsnit gæstes af en personlighed fra enten den musikalske, politiske og kulturelle verden.

 • If the apocalypse does come, we hope it leaves behind two things: small businesses and the commercial jingle.  Join us at POD HELP THE OUTCASTS, a broadcast in which two musically inclined New York actors try to save small businesses one original jingle at a time.

 • Hver uge tager Pharfar, Klumben, Chapper og Pewer lytterne med til en dansk by, hvorfra de fortæller røverhistorier fra deres mange oplevelser som musikere. De trækker et bynavn op ad hatten og så går snakken i gang, og vi er i den grad i godt og underholdende selskab med Ekspressen.

 • Mormor Inge er en 79 årig kvinde, der er med i morgenshowet på The Voice med Nicolas, hvor hun anmelder den musikgenre, hun hader mest, nemlig hiphop. Nicolas og hans mormor får desuden en masse mere eller mindre akavede snakke om alt det, der bliver rappet om i hiphop-sange. God fornøjelse!

 • Klaus Rothstein og Mathias Hammer udveksler litteratur og toner i en entusiastisk og nysgerrig samtale om hvad musikken og bøgerne kan fortælle os lige nu.
  www.dr.dk/p2

 • Odbjergs Orakler er dine nye venner i musikbranchen. Det er dem, du skriver til, når du har brug for et godt råd til at komme videre i din karriere - og samtidig de venner, som altid har en god historie i ærmet, uanset hvad emnet er.

  Værterne er musikerne Andreas Odbjerg og Mads Julius Dyrst, og hver gang inviterer de en ny, dansk musiker i studiet, hvor de sammen vil svare på lytternes spørgsmål.

 • USA er symbolet på den frie verden, men nationen er også grundlagt på slaveriet. Det skaber et paradoks, der har fulgt landet siden dets fødsel - frihed og lighed har ikke været for alle. Gennem tiden har sorte musikere insisteret på at fremvise vrangsiden af den amerikanske drøm. Musikken står tilbage som vidnesbyrd på de sortes barske virkelighed. Serien Oh Freedom! går helt tæt på fem centrale protestsange og kaster et blik på raceproblematikken i USA fra slaveriet helt op til i dag.

 • "Trommernes sjæl" er skabt af trommeslager Morten Lund, som også er din vært. Her er et forsøg på at komme ind til selve sjælen i slagtøjsinstrumenterne, og ikke mindst at beskrive alle de mange passionerede mennesker som beskæftiger sig med denne magiske Verden. Morten nørder, besøger- og taler med trommeslagervenner, slagtøjskolleger og andet godtfolk. I kommer med om bag trommerne, ind i musikken og helt ned i stickbag´en. Velkommen til Trommernes Sjæl !

 • Hav og Kamal formidler urbanmusikken dansk som internationalt og sætter Sus på livet.
  Produceret for DR af Ravage Management.