Sport – Ungarn – Anbefalte podcaster

 • Halálos, de fegyvertelen - A Tangó és Kes nyomon követi a bűnelkövetések sok évtizedes trendjeit, a bűntársadalom mocorgóit és „újításaikat”. Legendás leleplezések, soha el nem kapott elkövetők, eszes és balek tettesek, sorozatgyilkosok és maffiacsaládok, lebukások és lebuktatók itthonról és a világból. Magyar rendszerváltások és azt azokat követő bűntársadalmi, politikai és gazdasági összefonódások.

 • Kapásból, a léc alá - A topfutball történései szórakoztató mélyelemzésben. Laikusoknak receptre, megszállott fanatikusoknak vény nélkül.

 • A magyar gasztroforradalom úttörői - A fine diningtól a környezettudatos életmódig mindent tudni akarunk a hazai gasztróról. Főleg azt, hogy kinek mit köszönhetünk.

 • Elindultak a 24.hu tematikus podcast sorozatai. Válassz egy témát, és podkasztolj velünk, bárhol, bármikor! #gasztro #sorozatok #bűnügy #gazdaság #foci #riportok #közélet #hírek

 • 6 színes egyéniség összeállt egy közös kosárlabda-podcast balhéra.

 • A férfi kosárlabda Euroligának szentelt podcast, 14-20 percben - szezonelőzetesek, csapatismertetők, játéknapok elemzései, és a tervek szerint olykor-olykor exklúzív kontentek is terítékünkre kerülnek!

 • Bencsics Márk és Buday Zoli NFL-podcastja.

 • Magyar olasz foci-rajongók, és főleg AS Roma-szurkolók, gyülekező! Minden héten friss részekkel jelentkezik a Falkaösztön, a YouTube-vlog után közkívánatra már podcastként is.
  Sok-sok AS Roma és egy csipet Serie A minden hétfőn.

 • Közismert emberek vagy civilek. Az élet különböző területein munkálkodnak, a sport mégis összeköti őket. Sajátos történetük, hozzáállásuk és hátterük van. De főleg: példát mutatnak. Sorsokról és motivációról, teljesítményről és életmódról beszélgetünk. Fordulópontokról és öngondoskodásról. Nagy levegőkről és még nagyobb döntésekről. Szenvedélyről szenvedéllyel. Egy podcast nemcsak futóknak, nemcsak futásról. A házigazda: Simonyi Balázs. A Laza Tízes a hosszútáv elkötelezett híve, a 30 éves NN Biztosító segítségével jött létre évadról évadra.

 • Magyarország első futballpodcastja Baumstark Tiborral, Haraszti Ádámmal és Bognár Domokossal.

 • Nyers és filterezetlen vegyesfelvágott mindenről, ami kerékpár! A KONTRA-ban minden héten olyan témákat dolgozzunk fel, amik előremozdítják a hazai kerékpáros társadalmat a jelenlegi tetszhalott állapotból. Ez néha súrlódással és konfliktussal jár, de abban hiszünk, hogy csak ez tudja elmozdítani a jelenlegi holtpontról ezt a gyönyörű sportot, életformát!

 • Hot Podtato egy magyar nyelvű, amerikai & fantasy foci tematikájú podcast, ahol Czirók Márton, Grezsu Dániel és Balázs Máté osztják meg egymással és hallgatóikkal gondolataikat, meglátásaikat és tapasztalataikat.
  A podcast célja a fantasy football népszerűsítése, aktualitásainak átbeszélése és a bajnoki címhez vezető út kikövezése.

 • A Formula Podcast az Autósport és Formula Magazin és a formula.hu Forma-1 témájú podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adásban dolgozza fel az F1 színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó Formula-1 akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja. A műsorban olyan sztárvendégek szólaltak meg, mint a Formula–1 több világbajnoka, így Nelson Piquet és Jacques Villeneuve, a száguldó cirkusz több aktív versenyzője, a sportág vezetői, köztük Ross Brawn, vagy épp az AC/DC énekese, Brian Johnson. #f1 #forma1 #formula1 #motorsport #autósport

 • A STEPBACK Tőrös Balázs, Bazska YouTube-csatornájának hetente jelentkező NBA kibeszélője. Főszerepben az aktuális témák és a legjobb nézői kérdések.

 • Esperes Ákos és Rózsa Dávid rendszeres NBA kommentárja a bajnokság érdekességeiről. Egyesek szerint ez a világ legjobb podcastja. Kosárlabda, NBA, sztorik, lovaglás, és kiscicák! Néha lufik. Ez mind egy helyen.

  Patreon oldalunk:
  https://www.patreon.com/tearsofjordan?fan_landing=true

 • Sit "Courtside" with host and influencer Rachel DeMita as she hangs with the biggest athletes, celebrities, and creative minds. Rachel and her guests talk sports, pop culture, and what has made them who they are today.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • A Formula Motocast az Autósport és Formula Magazin és a formula.hu MotoGP-s podcastja, amely havi rendszerességű adásokkal dolgozza fel a kétkerekű királykategória történéseit. A műsor állandó stábját Balogh Tamás szerkesztő-sportújságíró, Ferenci Péter újságíró és Papdi Tamás újságíró alkotja.

 • Each week, 16-time World Heavyweight Champion "The Nature Boy" Ric Flair, examines his two-time Hall of Fame career along with his friend Conrad Thompson. Flair will go beyond his New York Times best-seller, beyond his ESPN 30-for-30 and beyond all the stories told and written before, to take a deep dive into the greatest wrestling career of all-time. Shows will include watch-alongs of Flair's greatest matches, special guests, and questions from you the listeners. Don't miss a single episode. Subscribe to 'To Be The Man' on iTunes or anywhere you get your podcasts. Learn more at PodcastHeat.com.