Episodes

 • (01:21) Hvorfor vil ingen virksomheder røre statens milliard krisefond? For godt et år siden præsenterede regeringen en ny krisefond på hele 10 mia. kr. En fond, der skulle holde hånden under såkaldte "samfundsbærende danske virksomheder" – til gengæld for, at staten så fik ejerandele i de private virksomheder. Navnet blev Danmarks Genopretningsfond, der fik Pensiondanmarks topchef Torben Möger Pedersen som formand, men nu kan Finans fortælle, at fonden endnu ikke har foretaget en eneste investering. Så har den fejlet?

  (10:52) Ugens undren: Hvorfor siger danske erhvervsprofiler nej til topchef-jobbet? I et interview til Berlingske fortæller den tidligere topdirektør i Ambu, Lars Marcher, at han efter sin fyring i selskabet blev helt bevidst om, at han aldrig skal have et CEO-job igen. Og han er ikke den eneste. På det seneste har vi jo set flere topnavne gå bestyrelses- og rådgivervejen. Men hvorfor? Og har dansk erhvervsliv så et rekrutteringsproblem?

  (21:05) Tjener bankerne virkelig ikke på de negative renter? Siden erhvervsminister Simon Kollerup for et par uger tilbage kritiserede bankerne for deres negative renter til privatkunder, har stormen om bankerne ikke ville stilne af. Tirsdag landede bankernes lobbyorganisation Finans Danmarks egen analyse, hvor de konkluderer, at bankerne altså taber på indlån. Så er de negative renter fair? Eller er det en ny spiller som banken Lunar, der har fat i den lange ende?
  (29:55) Kåring af ugens optur og nedtur.

  I studiet: Forfatter og kommunikationschef i Gyldendal Niels Overgaard, prof. bestyrelsesmedlem Lars Sander Matjeka, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

 • (01:15) Brian Mikkelsen vil gøre op med Brostrøms magt. I mandags valgte Sundhedsstyrelsen at trække covid-19 vaccinen fra Johnson & Johnson ud af det danske vaccinationsprogram – og det fik Dansk Erhvervs direktør Brian Mikkelsen til tasterne i et hårdt angreb på Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm. På Twitter skrev han, at; »Politikerne bør tage magten fra Brostrøm«. Hvad siger panelet til det?

  (11:26) Ugens undren: Er den politiske topchef på fremmarch? Ledende partner i Boston Consulting Group Mai-Britt Poulsen fortæller i et større interview med Finans, at hun tror, medarbejdere i stigende grad kræver ledere, der tager ansvar og standpunkt i vigtige problemstillinger. Men mener panelet, vi vil se flere topchefer, der blander sig i politik i fremtiden? Og hvorfor skal erhvervslivet overhovedet blande sig i politiske spørgsmål?

  (21:18) Rykker C25-selskabernes klimaindsats noget? En ny rapport fra konsulenthuset PwC og tænketanken Axcelfuture viser, at Mærsk, Novo Nordisk, DSV og resten af de danske C25-selskaber nu tilsammen har lovet at reducere deres årlige CO2-udledning med omkring 14 millioner ton i 2030. Og det tal det svarer så til, hvad 1,3 millioner danskere årligt udleder af CO2. Men er det nogle tal, der overhovedet rykker noget? Og hvordan står det generelt til med de danske virksomheders klimaindsats?

  (30:13) Kåring af ugens optur og nedtur.

  I studiet: Iværksætter og Dinero-direktør Martin Thorborg, direktør i Axcelfuture Joachim Sperling, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • (01:16) Erhvervsministeren kritiserer bankernes negative renter. »Jeg mener, at det skal stoppe nu. Grænsen er nået«. Sådan lød det i et opslag på Facebook fra erhvervsminister Simon Kollerup tirsdag. En reaktion, der kommer efter, at bankerne herhjemme en efter en har sænket grænsen for, hvornår man skal betale negative renter til 100.000 kr. Men er det fair kritik – eller helt forfejlet? Og har bankerne mon et forklaringsproblem, når deres regnskaber viser milliardoverskud – eller er det ministeren, der er for populistisk?

  (12:31) Ugens undren: Må virksomhederne blande sig i topchefers skilsmisser? Det viser sig nemlig, at et opbrud i privatlivet ikke kun påvirker topchefen – men også belaster virksomheders afkast. Det konkluderer et studie af 571 danske virksomheder, hvor lederen er fraskilt, som er lavet af forskere fra Aarhus Universitet i samarbejde med Concordia University i Canada. Men betyder det så, at en topleders privatliv ikke længere kan holdes helt så privat?

  (21:15) DSV erkender, at man skal fyre sig til succes. Tirsdag annoncerede den danske transportgigant endnu et opkøb i milliardklassen. Til en pris på 26 mia. kr. sluger DSV nu en af verdens største speditører – nemlig det, der hedder Agility Global Integrated Logistics – og overtager samtidig 17.000 ansatte. Men hvordan bliver det opkøb til en succeshistorie? Ved at sende en del fyresedler ud, fortæller topledelsen. Men hvad mener panelet om den strategi?
  (29:35) Kåring af ugens optur og nedtur.

  I studiet: Iværksætter og Mymonii-stifter Louise Ferslev, erhvervskommentator Henrik Ørholst, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

 • (01:09) Danske Bank skifter topchef efter ny uro. Mandag morgen leverede landets største bank ugens helt store historie, da en meddelelse tikkede ind om, at Danske Bank endnu en gang skifter ud på topdirektør-posten. Efter mindre end to år i sædet er hollandske Chris Vogelzang nu fortid, og den nye topchef i Danske Bank hedder Carsten Egeriis. Men er han det rette valg? Og hvordan ser bankens fremtid nu ud?

  (12:28) Ugens undren: Danskere vil på pension - allerede som 45-årige. Tendensen til at spare så store summer op tidligt i livet, at man kan slippe arbejdsmarkedet allerede i 40’erne, vokser. I en klumme på Finans skriver Anders Heide Mortensen, at ”når veluddannede vil kvitte jobbet som 45-årige – ja, så har Danmark en udfordring.” Men er panelet enige? Og er det virkelig lykken at stoppe med at arbejde?

  (21:41) Krisen fortsætter hos Nemlig.com. Først var det chaufførernes forhold og bødesystem, der blev kritiseret. Så blev det lagermedarbejdernes tur. Og samtidig fik Nemlig også rodet sig ud i en konflikt med 3F, som selskabet mente kørte en smædekampagne mod Nemlig.com. Sager, der også nu har fået politisk opmærksomhed. Men hvorfor fortsætter de dårlige sager for onlinesupermarkedet? Og hvorfor er det ikke lykkedes Nemlig.com og adm. direktør Stefan Plenge at få stoppet krisen?

  (31:32) Kåring af ugens optur og nedtur.

  I studiet: Stifter af Leading Humans Louise Orbesen, erhvervskommentator Henrik Ørholst, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

 • (01:08) Nemlig.com i shitstorm efter nye afsløringer. Kunderne er strømmet ind hos onlinesupermarkedet Nemlig.com på det seneste, der samtidig har ansat i rekordtempo. Men succesen ser ud til at have sin pris. I weekenden afslørede Politiken kritisable forhold for chaufførerne, og nu vil Nemlig.com have en advokatundersøgelse og en whistleblowerordning i stand. Men hvad siger panelet til Nemlig.coms håndtering af sagen?

  (12:45) Ugens undren: Er erhvervslivets organisationer mon blot blevet til politikernes tjenere? I en klumme på Finans står der, at der er; »noget er i gære, og det er ikke gode nyheder for erhvervslivets store organisationer. Der er ansatser til oprør bag frontlinjen.« Klummen er skrevet af Anders Heide Mortensen, så hvad er det for et oprør, der udspiller sig?

  (22:15) Er det tid til at vinke farvel til hjælpepakker? De mange politiske hjælpepakker, der har holdt hånden under erhvervslivet gennem krisen, er nu til debat. Som det står nu, vil dansk erhvervsliv fortsat have adgang til de generelle hjælpepakker frem til den 30. juni i år. Men i organisationer som DI og Dansk Erhverv presser man på for, at pakkerne ikke ophører foreløbigt - men spørger man flere økonomer, ja så er det ved at være tid til at vinke farvel til hjælpepakkerne. Hvad mener panelet?

  (30:33) Kåring af ugens optur og nedtur.

  I studiet: Forfatter Hanne Sindbæk, politisk ledelsesrådgiver Lars Barfoed, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

 • (01:06) Boligpriserne stikker af. I en ny prognose fra Nationalbanken afslører banken, at de nu forventer, at boligpriserne i år vil stige med hele 9,7 pct. Et markant ryk fra den seneste melding fra Nationalbanken, der i december forudså, at prisstigningerne i år ville lyde på 3,1 pct. Hvad er det, der er gang i på boligmarkedet, og turde panelet selv købe et nyt sted at bo i denne tid?

  (11:44) Ugens undren: Kan man have to job på en gang? Finans har i denne uge præsenteret en ny serie med titlen ”Vejen ud af krisen”. Det første interview udkom i mandags, og her fortæller topchef i PFA Allan Polack om sine tanker om det seneste år og de mange nye arbejdsrutiner. Og det har også fået ham på den idé, at medarbejdere kan arbejde for to forskellige virksomheder samtidig. Men kan man det?

  (21:28) Kan vi digitale os ud af krisen? Med Mærsk-formand Jim Hagemann Snabe i spidsen præsenterede regeringen tirsdag det nye såkaldte »Digitaliseringspartnerskab om Danmarks digitale fremtid«. Et hold på 28 mænd og kvinder, der nu skal bruge de kommende seks måneder på at komme med deres bedste anbefalinger til regeringen om, hvordan Danmark kan udnytte digitaliseringen til at skabe vækst. Men hvad skal vi bruge det til? Og er det bare en masse flotte ord?

  (29:40) Kåring af ugens optur og nedtur.

  I studiet: Adfærdsekspert og forfatter Morten Münster, direktør i IT Branchen Natasha Friis Saxberg, chefredaktør Steen Rosenbak og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

 • (01:15) Et år med corona. »Det jeg vil sige i aften, det kommer til at få store konsekvenser for alle danskere«. Sådan sagde statsminister Mette Frederiksen for præcis for et år siden, da landet lukkede ned. Så hvordan er dansk erhvervsliv sluppet igennem det seneste år i pandemiens tegn, og hvordan har økonomien det? Og hvad har overrasket panelet?

  (12:55) Ugens undren: Er den danske vaccinegenerals skifte til Novo Nordisk nu også er helt fair? Tirsdag kom det frem, at Lægemiddelstyrelsens direktør Thomas Senderovitz har takket ja til et job som senior vice president i Novo Nordisk - og dermed rykker han stort set fra den ene dag til den anden fra en dansk myndighed til det private erhvervsliv. Men burde han have været i en form for karantæne før det skifte?

  (22:01) De grønne børskometer falder fra himlen. Er de bæredygtige aktier en ny aktieboble, der er ved at briste – eller er de grønne aktier faktisk en gylden mulighed for afkast samtidig med, at man er god ved klimaet? Det er der nok nogle investorer, der er begyndt at spørge sig selv om - for efter et års optur oplever de grønne aktier som Ørsted og Vestas nu store fald. Så er den grønne trend ved at ebbe ud?

  (30:11) Kåring af ugens optur og nedtur.

  I studiet: Stifter af Ophelia Invest, Sarah Ophelia Møss, seniorrådgiver i Rud Pedersen, Jens Klarskov, partner i Advice Gitte Lillelund Bech og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

 • (01:13) Skal vi købe biler i Bilka i fremtiden? Tirsdag kom det frem, at bilproducenten Volvo fra 2030 udelukkende vil producere elbiler, og samtidig siger Volvo, at fremover skal al salg ske online – for dermed at gøre det billigere for kunderne. Og det er meldinger som denne, som får motorejernes organisation, FDM, til at sige, at om blot fire år vil hver tiende bil blive købt på nettet - og måske vil man ligefrem kunne købe sin bil i Bilka. Men hvad siger panelet til det?

  (11:00) Ugens undren: Skræmmer Lars Løkkes Rasmussens nye husleje-sag erhvervsledere? Den tidligere statsminister og venstremand, Lars Løkke Rasmussen, der nu har startet sit eget politiske netværk, er blevet hvirvlet ind i en sag om sin husleje i Ekstra Bladet. Lejligheden lejer han af Jeudan, der er Danmarks største børsnoterede ejendomsselskab, men er det sager som disse, der afholder erhvervsfolk i at træde ind i politik? Er de etiske krav mon for høje?

  (19:34) Er corona-træthed erhvervslivets største trussel lige nu? ”Coronafatique”. Ordet lød i denne uge fra Cowis topchef Lars-Peter Søbye, der også er formand for landets største erhvervsorganisation DI. For coronafatigue er den trussel i fremtiden, som Lars-Peter Søbye frygter mest. Altså en vedvarende træthed og udmattelse, som både kan ramme Cowi-medarbejdere – men også resten af samfundet. Men er panelet enige i, at trætheden og medarbejdernes dårligere mentale sundhed truer erhvervslivet?

  (29:35) Kåring af ugens optur og nedtur.

  I studiet: Kommukationschef i Rema 1000 Jonas Schrøder, erhvervskommentator Henrik Ørholst, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

 • (01:10) Er planen for genåbningen fair for dansk erhvervsliv? Onsdag løftede regeringen endelig sløret for, hvilke dele af dansk erhvervsliv, der fra på mandag igen får lov at åbne. Den betyder, at en række såkaldte udvalgsvarebutikker igen må slå dørene op, mens andre erhverv som frisører, restauranter og fitness-kæder stadig er tvangslukket. En genåbningsplan, der har skabt alt fra begejstring, til overraskelse og vrede i erhvervslivet. Men er den fair?

  (11:18) Ugens undren: Er det i virkeligheden er de uprøvede direktører, der er de dygtigste? I en undersøgelse fra headhunterfirmaet Spencer Stuart, har headhunterne set nærmere på 855 CEO’s fra S&P 500 over 20 år. Og undersøgelsen kommer frem til, at det faktisk er de nye topchefer – dem som ikke før har været topchef, der klarer sig bedst. Så hvordan kan det være?

  (20:24) Hvad er der i gærde på aktiemarkedet? Bedst som den ene historie efter den anden har fortalt om de mange privatinvestorer, der er er væltet ind på aktiemarkedet – og de mange selskaber, hvis aktiekurser er skudt i vejret – ser vi lige pludselig en del mere tumult. Hvorfor nu det? Og hvad betyder de mange nye spillere på markedet?

  (30:) Kåring af ugens optur og nedtur.

  I studiet: Landechef i Nordnet Anne Buchardt, prof. bestyrelsesmedlem Lars Sander Matjeka, kommunikationsrådgiver og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

 • (01:22) Topcheferne tror, coronakrisen letter til sommer. Hos en lang række af topdirektørerne i de danske C25-selskaber spirer optimismen, og i selskaber som Carlsberg, Demant, Pandora og Lundbeck har man stor tiltro til særligt til 2. halvår. Men deler panelet denne optimisme til et mere normalt 2021 – og hvordan ser det ud i de mindre virksomheder?

  (10:37) Ugens undren: Kan Danmark blive ledende på kønsdiversitet? I søndags sagde den peruvianske topchef i Ambu Juan Jose Gonzalez til Berlingske, at: »I mine øjne skal kønsdiversitet være en mulighed for det danske erhvervsliv, så vi kan vise, at vi også kan lede verden på den front.« Men hvorfor står det så slemt til herhjemme, og kan Danmark overhovedet blive ledende, når det gælder kønsdiversitet?

  (21:44) Virksomheder holder klimatal tilbage. Det viser sig nemlig, at mange danske virksomheder rent faktisk ligger inde med klimadata – men at de ofte ikke rigtig tør dele deres tal med offentligheden, ifølge KPMG. Men hvorfor har selskaber en frygt for at afsløre tallene? Klimadagsordenen fylder enormt også hos investorerne, så hvordan skal virksomhederne komme op i gear?

  (29:34) Kåring af ugens optur og nedtur.

  I studiet: Investor Mia Wagner, public affairs rådgiver Lars Nielsen, fellow Søren Linding og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

 • (01:10) Kan coronapasset redde dansk erhvervsliv? Regeringen har netop sammen med flere erhvervsorganisationer præsenteret et nyt coronapas – eller et løfte om, at der nu skal udvikles et nyt it-system, der kan bevise den enkeltes vaccine eller negative tests. Men kan et dansk coronapas overhovedet hjælpe erhvervslivet – også internationalt? Eller er optimismen i erhvervslivet i virkeligheden lidt for urealistisk?

  (12:03) Ugens undren: Skal topledere skrotte deres ’purpose’ og ’why’? Anders Heide Mortensen har i en klumme på Finans i denne uge opfordret topledere til at droppe jagten på et såkaldt purpose – altså at sætte ord på, hvad deres virksomhed egentlig er til for. Men er panelet enige i Anders’ opfordring? Og hvad er det egentlig, der driver folk til at tage på arbejde?

  (23:36) Novo Nordisk mister koryfæ. Mads Krogsgaard Thomsen har haft en mere end 30 år lang karriere i Novo Nordisk – de sidste 20 år som topfigur med titlen forskningsdirektør. Onsdag blev det så annonceret, at Krogsgaard stopper i Novo Nordisk – til gengæld bliver han ny direktør for Novo Fonden. Hvad betyder hans afgang for medicinalselskabet? Og hvad betyder det for dansk forskning, at Mads Krogsgaard nu i stedet bliver sat i spidsen for den kæmpemæssige pengetank?
  (31:13) Kåring af ugens optur og nedtur.

  I studiet: Bestyrelsesformand i Radius Nicolaj Taudorf Andersen, direktør i tænketanken DEA Stina Vrang Elias, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

 • (01:05) Pandemien har sendt millioner af nye investorer på verdensplan ind på markedet. Men mange af de private investorer, som er væltet ind på aktiemarkedet, fravælger råd fra professionelle - og i stedet leder de efter tip til deres investeringer på de sociale medier. Og det øger risikoen for store kursudsving i enkeltaktier. Så skal vi være bekymret for udviklingen og mange nye, der kaster sig ud i aktiehandel?

  (11:34) Ugens undren: Er erstatningen til minkavlerne fair? Mandag aften blev politikerne endelig enige om erstatningen til minkavlerne: En aftale på op mod 19 mia. kr. i kompensation. Men er det beløb alt for opskruet eller helt fair? Og hvad siger panelet til, at mange af skattekronerne nu ender i finanssektoren?

  (20:39) Finans kan i en ny serie om unge topchefer fortælle, at antallet af ledere under 35 år er faldet markant i løbet af 10 år. Samtidig er antallet af ledere over 50 år steget markant – alt imens mange danske virksomheder står over for et generationsskifte de kommende år. Så er det bekymrende, at de unge fravælger topjobbene? Og hvorfor er der færre unge, der vil være ledere?
  (30:48) Kåring af ugens optur og nedtur.

  I studiet: Erhvervsretoriker Mette Højen, direktør i Axcel Future Joachim Sperling, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

 • (01:07) Mette Frederiksen er klar til reformer. I et stort interview med Børsen åbner statsministeren for første gang i lang tid op for sine økonomiske tanker. Det lange interview har dog fået flere dele af erhvervslivet op af stolene. For i det kalder statsministeren erhvervslivets kritik af strukturelle tiltag som retten til tidlig pension for »besynderlig«. Men hvorfor strides statsministeren og erhvervslivet for tiden?

  (10:36) Ugens undren: Hvem skal vaccineres først? DI har for nylig opfordret til, at 50.000 vacciner bliver reserveret til deres medlemmer – til virksomheders eksportmedarbejdere og privatansatte i samfundskritiske funktioner. Men forslaget pløkkes ned fra alle sider – og selv de danske topvirksomheder melder hus forbi. Men er der nogle i dansk erhvervsliv, der burde skubbes forrest i køen?

  (20:55) Nykredit trodser alle anbefalinger om udbytte-stop. Onsdag opjusterede den danske finanskoncern sit resultat, og samtidig meddelte Nykredit, at de nu vil indstille til generalforsamlingen, at der udbetales udbytte svarende til 40 pct. af resultatet for 2020 efter skat. Men det går stik imod både Finanstilsynet, Nationalbanken, ECB og EU, der alle har opfordret bankerne til ikke at betale udbytter midt i en krisetid. Så hvad har de gang i?

  (29:46) Kåring af ugens optur og nedtur.

 • (01:18) SAS mister sin topchef. Mandag ramte lidt af en bombe fra flyselskabet SAS. Topchefen Rickard Gustafson stopper – og rykker senest til juli til den svenske industrikoncern SKF. Til kæmpe ærgrelse for SAS-formanden Carsten Dilling. Hvorfor er det så kritisk et tidspunkt for SAS at styr uden kaptajn – og hvem skal overtage toppen i flyselskabet?

  (11:04) Ugens undren: Er vaccinepasset en god idé? Alle danskere, som ønsker det, kan inden den 27. juni i år få corona-vaccinen, og det har fået flere erhvervsorganisationer og underholdningsindustrien på hælene med krav om vaccine-pas til danskere. For med det, kan man åbne mere op for koncerter, festivaler og sportsbegivenheder, lyder det. Men er vaccine-passet overhovedet en god idé?

  (19:14) Topvirksomheder trækker millionstøtte til amerikansk politik. Flere amerikanske medier har rapporteret, hvordan selskaber som Citigroup, Microsoft og hotelkæmpen Marriott nu har meddelt, at de stopper økonomisk støtte til republikanske politikere. Og nu begynder topvirksomhederne herhjemme også at vise politisk handlekraft. Bl.a. Novo Nordisk har nu besluttet at stoppe sine donationer til amerikanske politikere. Men hvorfor – og hvad betyder det for fremtiden?

  (27:35) Kåring af ugens optur og nedtur.

  I studiet: Stifter af Ophelia Invest Sarah Ophelia Møss, seniorrådgiver Jens Klarskov, erhvervskommentator Henrik Ørholst og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

 • "Med mundbind for øjnene - hvordan ledte de os igennem coronakrisen" er en podcastserie i seks kapitler, der tager dig med på en rejse ind i vidt forskellige brancher og dilemmaer, når blandt andre Allan Polack, Bo Foged og Vagn Sørensen giver deres personlige vidnesbyrd fra coronakrisen. Hvad har de lært, og hvordan er deres virksomhed og brancher forandret – måske for altid?

 • "Med mundbind for øjnene - hvordan ledte de os igennem coronakrisen" er en podcastserie i seks kapitler, der tager dig med på en rejse ind i vidt forskellige brancher og dilemmaer, når blandt andre Allan Polack, Bo Foged og Vagn Sørensen giver deres personlige vidnesbyrd fra coronakrisen. Hvad har de lært, og hvordan er deres virksomhed og brancher forandret – måske for altid?

 • "Med mundbind for øjnene - hvordan ledte de os igennem coronakrisen" er en podcastserie i seks kapitler, der tager dig med på en rejse ind i vidt forskellige brancher og dilemmaer, når blandt andre Allan Polack, Bo Foged og Vagn Sørensen giver deres personlige vidnesbyrd fra coronakrisen. Hvad har de lært, og hvordan er deres virksomhed og brancher forandret – måske for altid?

 • "Med mundbind for øjnene - hvordan ledte de os igennem coronakrisen" er en podcastserie i seks kapitler, der tager dig med på en rejse ind i vidt forskellige brancher og dilemmaer, når blandt andre Allan Polack, Bo Foged og Vagn Sørensen giver deres personlige vidnesbyrd fra coronakrisen. Hvad har de lært, og hvordan er deres virksomhed og brancher forandret – måske for altid?

 • "Med mundbind for øjnene - hvordan ledte de os igennem coronakrisen" er en podcastserie i seks kapitler, der tager dig med på en rejse ind i vidt forskellige brancher og dilemmaer, når blandt andre Allan Polack, Bo Foged og Vagn Sørensen giver deres personlige vidnesbyrd fra coronakrisen. Hvad har de lært, og hvordan er deres virksomhed og brancher forandret – måske for altid?

 • "Med mundbind for øjnene - hvordan ledte de os igennem coronakrisen" er en podcastserie i seks kapitler, der tager dig med på en rejse ind i vidt forskellige brancher og dilemmaer, når blandt andre Allan Polack, Bo Foged og Vagn Sørensen giver deres personlige vidnesbyrd fra coronakrisen. Hvad har de lært, og hvordan er deres virksomhed og brancher forandret – måske for altid?