Episodes

 • Lieve luisteraar,

  Allereerst hartelijk dank voor alle harten onder de riem, de mailtjes en de reacties op Spotify (zo leuk dat dat kan!) op de afwijzing van de uitgever.

  In deze podcast een update en uitleg over het héle project rondom Charlie (dus inclusief onderwijs etc) en hoe ik het voor me zie.

  Daarnaast deed ik een ontdekking in het verschil tussen de schaal van Hicks en de schaal van Hawkins die alle verschil maakt!

  Zoals ik destijds tijdens mijn joyride to freedom experiment ontdekte dat Enthousiasme een ‘frantic’ frequentie is om voor uit te kijken en dat je daar vandaan door wil naar de meer steady frequentie van JOY (ik dacht dat ik er al heel in het begin een podcast over had gemaakt maar blijkt #50 te zijn en in het Engels, maar die vind je hier: https://louniestadt.com/episode-50-excitement-and-enthusiasm-can-lead-you-astray/), ontdek ik nu dat er bóven de hoogste frequenties van Hicks een nóg hogere én toch rustigere frequentie ligt als je kijkt naar de schaal van Hawkins.

  Luister naar de podcast van 55.55 minuten op 5 februari.

  Vanmorgen zag ik al 5.55 op 5. Natuurlijk toch een screenshot van gemaakt. Het geeft ook meteen een hint weg over de ontbrekende frequentie. Net als het nummer ‘Peace’ van Norah Jones die inmiddels aan de in the Pocket Podcast Playlist is toegevoegd. (https://open.spotify.com/playlist/72bRTCFwWSp9oaUmsSLaaA?si=0fecf1b6d0304ec8)

  Afgelopen week zochten we 222 in de OMGame⚡️en er hebben zich weer heel wat geweldige OMG’s laten zien.
  Kom je ook meespelen? https://louniestadt.com/omgame/

  Alle liefs,

  Lou

 • Op veler verzoek eindelijk weer eens een episode van de In the Pocket Podcast. De ‘lead Jingle’ voor deze aflevering is: ‘Get Up, Stand Up’ van Bob Marley en is inmiddels toegevoegd aan de ‘In the Pocket Podcast Playlist’ (https://open.spotify.com/playlist/72bRTCFwWSp9oaUmsSLaaA?si=0fecf1b6d0304ec8).

  In deze aflevering neem ik je mee in het proces van mijn boek en de afwijzingen die ik er dit jaar van verschillende uitgevers voor kreeg, en vooral wat dat met mijn Innerlijke Criticus heeft gedaan/doet.

  Verder gaat het over het verschil tussen je Denkende Mind en je Magische Mind, manifesteren 1.0 versus manifesteren 2.0 en over een heel belangrijk ‘Sliding Door’ moment waarop het universum zich splitste en er een parallel universum ontstond met een versie van mij die zich aan het ontvouwen is. Wat niet wil zeggen dat dat alleen maar ‘goed’ is want dié versie heeft net de laatste afwijzing gekregen in de trein naar Parijs waar ik nu ben om te schrijven. Of dus toch niet…?

  Fijn dat je er weer bij bent!

  Alle liefs

  Lou

  P.S Get up, stand up..! Stand up for your rights!

  P.P.S. Ik nodig je van harte uit om mee te komen spelen in de OMGame⚡️ (louniestadt.com/omgame/) en te zien wat de Oneindige Mogelijkheden Galaxy en jouw OMG-gevoel voor je in petto heeft.

 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • Wauw, wat een wervelwind heeft de blog van afgelopen vrijdag veroorzaakt. Als je die hebt gemist, je kunt het hier teruglezen (https://louniestadt.com/zoveel-verdien-ik-echt-met-mijn-business/). Om meer te begrijpen van de podcast van vandaag zou ik dat zeker even doen.

  Ik heb een podcast episode voor je opgenomen als voicebericht. Het is een lange aflevering geworden. Ik had je zoveel te vertellen en had veel context nodig om je het hele verhaal uit de doeken te doen. Ik vertel hoe het kan dat ik tóch weer was gaan streven naar succes en geld en ik deel (toch maar) mijn PRIMARY PROJECT met je om het te verhelderen. Het heeft namelijk allemaal met elkaar te maken.

  Ik weet niet eens meer wat ik je precies allemaal heb verteld, maar als de blog van vrijdag je aansprak dan denk ik dat dit hele waardevolle (achtergrond) informatie is. Ik vertel je ook hoe je zelf je zuivere intentie kunt ontwarren van de gedachten en emoties die er automatisch mee gepaard gaan en hoe die de boel saboteren als wij ons niet bewust van zijn, zoals bij mij dus gebeurde.

  Enfin, luister maar.

  Ik zou lekker een stuk gaan lopen of je huis opruimen of iets waar je van op de automatische piloot kan. Je kunt natuurlijk ook gaan zitten en verder níéts doen, dat is nog eens een uitdaging 😉

  Ik zal zo even mijn mailbox induiken om persoonlijk te reageren op je reactie van vrijdag als je nog niets terug gehoord hebt en als je graag mee wilt praten over de stof die het heeft doen opwaaien kom dan naar Telegram (https://t.me/theuniverseaccordingtolou), daar zijn geweldige gesprekken gaande.

  De lead jingle van deze podcast episode is…

  Honesty van Billy Joel:

  Honesty is such a lonely word
  Everyone is so untrue
  Honesty is hardly ever heard
  And mostly what I need from you

  Hoe kan het ook anders na vrijdag en alle reacties en bedankjes over de transparantie en eerlijkheid.

  Het nummer is toegevoegd aan de IN THE POCKET PODCAST PLAYLIST.
  https://open.spotify.com/playlist/72bRTCFwWSp9oaUmsSLaaA?si=xxhSBX7WR-uVvrS2OSRrYA

  Laat me alsjeblieft weten wat je van deze aflevering vond. CASH en ik zullen je heel dankbaar zijn voor de SIGNIFICANCE! En als je een review wilt achterlaten op iTunes zou helemaal geweldig zijn!

  Dank je wel weer voor het INTUNEN.

  Alle liefs

  Lou

  P.S. Voor iedereen die het niets voor mij vond om überhaupt gefocust te zijn op geld:
  Ik probeer voor mezelf óók open te blijven staan voor het geld. Het is de wet. Als dat niet óók stroomt dan heb ik er zelf een blokkade opgezet. En je kunt van enorme betekenis zijn mét geld. Het is veel meer een én/én dan een óf/óf, en dat is wat ik wil leren. Het gaat niet om het geld op zichzelf het gaat om het onderzoeken van de blokkades die ervoor zorgen dat de wet van compensatie en de wet van oneindige mogelijkheden niet volop naar me toe kunnen stromen.

 • Dat is lang geleden!

  Ik had gedacht dat toen ik stopte met social media, dat ik dan wel weer zou gaan podcasten, dat ik je dan vaker zou mailen en je op die manier wel op de hoogte zou houden van mijn wel en wee. Maar niks van dat alles.

  In plaats daarvan ben ik weer 'gewoon' juf geworden zonder er iets over te delen of te mailen. Maar vanmorgen wilde er ineens een podcast door om je even te updaten over de lessen die ik zelf aan het leren ben, hoe ik mijn weg moet vinden en hoe het experiment met Pockets vól met VRIJHEID me de onderwereld in heeft gestuurd. Dat was ook wel te verwachten want je gaat een ontmoeting aan met je Lagere Zelf, maar ik wist niet dat daar nog zoveel shit te vinden was..

  De quote van Gloria Steinem popte dan ook met regelmaat in mijn hoofd op: The truth will set you free, but first it will piss you off.

  It pissed me off indeed...! maar het is gelukkig echt waar, die truth die eruit voorkomt, will set you free.

  We hebben zo vaak niet door dat als we onze Future Zelf gaan creëren met het (leren) manifesteren, hóeveel we dat doen vanuit ego...! waardoor we onbedoeld het bos in gestuurd worden en we gaan streven naar een leven dat ons niet echt gelukkig maakt. Waardoor we streven naar dingen die er helemaal niet toe doen, die helemaal niet belangrijk zijn, die helemaal niet voor onze éigen SOUL zijn.

  In deze podcast deel ik hoe ik zelf heb genegeerd wat ik écht wilde, en ben gaan streven naar succes en Fame en Fortune. Nu ik gehoor heb gegeven aan de uitnodiging om weer 'gewoon' juf te worden, weet ik pas hoé ik mijn purpose heb genegeerd, op weg naar dat 'betere leven' terwijl het 'gewoon' voor handen was in het 'gewone' leven.

  Enfin, luister maar, als je zin hebt.
  En je kunt ook een review achterlaten, wat heel fijn zou zijn!

  Mocht jij je ook willen bevrijden van alle upsmuck, Pockets vól met VRIJHEID komt eraan, maar wees gewaarschuwd.

  The truth will set you free, but first it will piss you off.

  Maar als je eenmaal uit de onderwereld omhoog komt, dan ligt er een énorme VRIJHEID op je te wachten!

  Liefs

  Lou

 • Hé daar, Lou hier.

  Even een teken van leven nadat ik (voor de tweede keer) gestopt ben met social media.

  Ik had gedacht meteen over te gaan op podcasten en je via de mail op de hoogte te houden van mijn wel en wee offline on life.
  Maar dat bleek een gedachten die nog gekoppeld zat aan doen, doen, doen.

  Nu ik weer offline ben valt het continu in actie zijn en steeds maar delen van wat ik doe weg.

  Ik dóe ook niet zoveel. Ik bén vooral.

  Ik heb een klein kattebelletje voor je ingesproken.

  Je hóeft helemaal niet zoveel te doen. Het dóen zit je juist in de weg van het zíjn. En dat zijn, dat gewoon zijn, is zó fijn!

  En dat gaat echt niet over steeds maar high vibe zijn, ik realiseer me juist hoe hysterisch en onrustig dat eigenlijk is.

  Ik vertel je erover in deze kleine podcast. Zomaar vanuit het niets, zonder intro over dat ik weer gestopt ben, zonder uit te leggen dat het weer in het Nederlands is, zonder plan, zonder opzet. Gewoon omdat ik je even wilde laten weten dat vóelen en zíjn vele malen vervullender is dan dóen.

  Zoen.

  Lou

 • In this episode I share with you my MAJOR OMG's, AHA's & EUREKA's I am having now that we are diving into Human Design in Kathrin Zenkina's Manifestation Babe Academy. My my mind is truly blown.

  I don't even know where to start to tell you what this episode is all about, but let's start by saying that yes, the Universal Laws are universal, but we, the people, are not. We all have a UNIQUE DESIGN to connect to the Universe, to the quantumfield.

  I found out that my Human Design is a 'sounding board, mental projector'. Turns out that this specific combination is pretty rare and only 2 to 3% of the population is designed this way.

  In this episode I share with you what deep insights this has given me, and how I truly gót that so many things out there just don't work for me. That I am going against my own design by trying to do it, let say, the generators way.

  It hit me the same way that multiple intelligences hit me years ago when I was studying to be a teacher. Oh, nów I get it! If I know what your learning style is, what your most advanced intelligence is, I know exactly hów to teach you what you want to learn!

  Now that I start to understand a little bit about Human Design I got this in a way bigger way. This is why so many of us are doing all the right things, the right steps, and take the right actions, but not for them...!!

  We learn from those who teach manifestation from THEIR design. But if that is not (Y)OUR design, it just cán't work! And because most of what we see, we see from the ones that thrive online. Who love to be out there, who are DESIGNED to work hard, who have their own motors running and energy for days. But I for one have not.

  I am also learning about specific manifestors and non specific manifestors, and about passive or active manifestation. This gives me so much information! Not just about my own way of manifesting but also about what and how I teach.

  For the first time in a long while I have a book out again. In Dutch. ' Pockets vól met JOY, een 28 daags experiment met de wet van aantrekking': https://www.pocketsvolmetlou.nl.

  The downside of writing books is that it is in print. It is written and there is nothing I can do about it anymore. So I can't add all of these new insights. HOWEVER.. the wonderful thing is that I can link any video or audio behind the pages with the appaview app that comes with it! So in a way I can course correct, because it is álso a course. I am so grateful for that, because there is just so much that I can help you with to actually manifest in YOUR UNIQUE WAY! And JOY is a UNIVERSAL FREQUENCY, but you have a personal taste for JOY.
  In this episode I tell you what I would have written differently and about so much more. Have a listen, and see what comes up for you.

  And please dó share it on social. If we want to make manifesting available for áll human design types, we need to make sure that they know it IS possible THEIR way too!

  And please dó leave a review on iTunes so others can find it more easily and read that there is way to manifest without hustle in their own unique style.

  Thank you so much for being my sounding board!

  Love

  Lou

 • Well Hi there.

  It has been ages since I've recorded a podcast last, but I just had to hop on.

  This episode is about how I've realized that éverything that really matters to me, I haven't manifested myself. It has manifested me...!

  I tell you all about it in this episode. It is very well possible that you are trying to make things work, and are trying to manifest everything and anything, and are searching for your purpose, but by doing so are totally missing what wants to be manifested to you and through you...!

  It was a huge AHA moment for me, after I've done my own 28 day experiment with Pockets full of JOY (my Dutch new book/experiment 'Pockets vól met JOY, een 28-daags experiment met de Wet van Aantrekking'): https://www.pocketsvolmetlou.nl

  Once you start working with the law of Attraction, changes are that you are going for the things that aren't going to make you happy, or that you embark on a quest to get everything on your vision board. But if you make JOY your only JOB, you will manifest things that you wouldn't even KNOW to put on your vision boards.

  This episode is about all the things that have manifested me and that I had nothing to do with to 'make it happen'.

  'And it was at that age, poetry arrived in search of me' ~Pablo Neruda.

  Stop searching. What you TRULY want is searching YOU!

  Love

  Lou

 • I have left you a lengthy voice message, and like so many things, you don’t know how much you’ve missed something until you do it again.
  Since a few days I have felt the urge to go ‘behind the scenes’. It feels like on Instagram I am in my Teacher Role, and here I get to be the student. It would maybe make more sense to turn the podcast into a teaching model too. And tell you how you can be successful with the Universal Laws and how to apply them to get everything you want to be, do and have. But...

  I find it so much more interesting to talk to you about the downside of the laws, to show you where it is not working in my life and how I get carried away with stuff & status. This is the because of the law too...!

  I can paint you pretty pictures and tell you all the right actions to take and it WILL lead to SUCCESS. Garanteed.

  I have had a very successful few months, since we talked last. Absolutely wonderful and I am so grateful. And at the same time, success is precisely what keeps me from TRUE SUCCESS...!

  This episode is about why you should get rid of the pearl.

  Why it is dangerous to do the things that you know will make you money.

  Why, even when we start with inspired action, the ego most of the time takes over

  How inside inspiration often turns into outside validation

  Why high vibes fueled by outside validation sets you off on the wrong track and you can never win.

  Why speeding is wonderful, but how you can only feel how fast you were going when you slow down.

  How money still triggers me big time

  What I found when I really turned inside again

  What WAIT stands for, and how you can use it.

  What your PEARL is and why you should let it go.

  Why I don’t buy into the business myth of consistency

  What alignement really is

  Why being able to create a lot of things and make a lot of money doesn’t mean that it is what you are supposed to do, or even wánt to do.


  How the real purpose of the LoA can also push you to do things that you don’t really want to do.

  How come that a lot of the (LoA) teachers are not living it anymore themselves.

  Why I’m still triggered by social media and why you should be wary of all the prosperity and LoA teachers who are online 24/7 and share their every single step from the minute they wake up till the minute they go to bed. (Including me) and why I don’t share everything anymore.  What I decided to do for the remainder of this year.

  Why creativity shouldn’t have to make you anything.

  What I am no longer doing

  What True Success really means (to me)

  Why it is perfectly oké, to start with YOURSELF.

  Why learning how to manifest fuels FOMO.

  And that if you let go of all the things and desires you don’t really need, you free up so much energy and freedom that you will feel só fine. And thát my friend, will make your point of attraction so strong, that you’ll end up in the fast lane. so make sure you attract what you You TRULY DESIRE.

  Get rid of the pearl girl!

  It will free you (in) way’s you you don’t even know existed. True FREEWAY’S because these are the roads nobody is on. Get away from the crowd chasing pearls. It’s not where your gold is. You don’t have to do all these things that you think you have to do. Better yet, dón’t do them, if you want to be successful. Whatever that entails for you.

  I have added the perfect song that inspired this episode to the In The Pocket Podcast Playlist (https://open.spotify.com/user/rl6s63ldyes7mq5l3b283kcbl/playlist/72bRTCFwWSp9oaUmsSLaaA?si=tlOZEC_HRpSHHcV3Dp76oA). But since I can’t play music on my podcast and pay the musicians their fair share there, I actually sing it myself. Let’s just say that I have other talents. But if you want to make a point. Forget about good. Sing out loud!
  Love. Love. Love,

  Lou

  P.S. One of the best tools I use to make sure that I get of on the right foot for the remainder of the year and actually DO IT, is THIS: https://tq122.isrefer.com/go/gybd30/Lou.

 • Well, what do you know..! Could it be true, that I’m not only back on Social Media, (LinkedIn http://linkedin.com/in/lou-niestadt-99981819b), ánd that I have recorded a Podcast Episode while I said that my last episode was the lást episode?!

  Yep.

  One of the things of following your inner guidance is that you actually follow it. We are prone to hold ourselves back, because we already said something about it, usually the opposite of what we are now doing.

  Don’t hold it against yourself.

  Change your mind. It’s yours!

  I am indeed changing lanes again, following my own GPS (my Grand Purpose System) and back online, rooted in my bigger mission, knowing that it is (no longer) about me.

  Choose again. Alicia Key’s wears make-up again. That’s how we grow.

  Anyway. The reason for this episode is that I came across the same old, same old stories about visibility when I hooked up with LinkedIn connections.

  I made a post https://www.linkedin.com/posts/lou-niestadt-99981819b_universallawsbusinessschool-nouveau-zichtbaarheid-activity-6627480819940364288-BwAT saying that I thought it’ s not the visibility that we fear but rather the invisibility.

  I think that the real fear is that when we make ourselves visible, we will be invisible and nobody will ‘see it’ or respond to it. And thát fear, of course, as it is the law, is what makes the fear real and will get you the sound of crickets on your vulnerable visibility.

  This episode is about that it is not really about you visibility but rather your feel-ability and your think-ability.

  In this episode I share with you where we go wrong in our thinking and how to easily create a better way and how you can separate your visibility from your social media.

  We’ll unbox the myth of visibility to make way for miracles instead.

  I’ll discus what out of the box thinking really is.

  I’ll tell you what the ONE job is that the Law of Attraction has. And it is the only thing it can do for you. So it’s up to you to have it work fór you or against you.

  I’ll show you that when you separate visibility from your social media, you open up to INFINITE possibilities.

  This tool that works for visibility, works for everything else in your life too.

  How you can pass it on to the next generation.

  How you can help teens break the law.

  I’ll give you the one mantra that works for me and that I apply to EVERYTHING.

  And I’ll show you that the simplest, a ridiculously simple tool even, can make your life and that of others suddenly só easy. it is something you use on a daily basis, and if nobody had told you to do it, you’d still be struggling to this day.

  And that is why you do indeed need to share your tips & trics for this wonderful life of ours, but social media is NOT the only way to make it visible for you.

  Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Google +, YouTube, Pinterest, Snapchat and TikTok are NOT the Source of your visibility. It’s just one stream The Universe is the Source, and I’ll share with you how to tap into that source.

  Thank you só much for listening and please share it with your friends if it helps you to think out of that one box I’m talking about.

  Inwards, thén onwards!

  Lou

  P.S. around minute 8 you’ll hear me react in AWE of a MIRACLE IN ACTION!

  P.P.S. I would love it if you’ll link with me on LinkedIn! You can find me here: LinkedIn http://linkedin.com/in/lou-niestadt-99981819b

  P.P.S. WAIT WHAT?! Last night, so after recorded this episode I created an Instagram Account as well. I am curious to see about IGTV and where this next step for my BIGGER MISSION will take me. Will you join me? You can find me here
  https://www.instagram.com/lou.niestadt/.

 • I have recorded a new voicemessage for you, to fill you in on the gap between my last podcast episode at Iconic in LA in november, and why this is my last episode.

  It all started with the question, ‘what is your bigger mission?’

  I have been trying to capture my mission and vision for the longest time now, but it wasn’t until I was asked what my bigger mission is that it finally clicked for me.

  Oh, in thát case I would love to make a difference in education...! I would love to change the way we teach our children in school and at home about these universal laws. Because WHY DON’T WE ALL TEACH THEM THIS IN THE FIRST PLACE?!!

  The Bigger Mission Question circled straight back to my original idea 2 years ago, to start the Universal Laws School© which is exactly what I am doing right now!

  I can’t tell you how excited and grateful I am to have the whole year of 2020 ahead of me, to set it up and make my bigger mission come alive.

  It is no coincidence that one of my publishers recently said they would still be very interested in a book about parenting. The very thing I turned down at the beginning of my Joyride to Freedom experiment, which makes total sense right now!

  The Universal Laws School© is for Transformational Teachers and Parents who want to live and teach the Universal Laws to the next generation.

  I am currently writing a book and creating educational materials for young children to work with at home and/or at school.

  And I am creating my first E-Course for TEENS about the basics of the Law of Attraction (in Dutch) and a parallel course for (their) Parents & Teachers with the same lessons for thém and how to live and learn them together with their teens.

  I am heading for launching these courses on February 1st.

  There will very likely be a new Universal Laws School© Podcast, in Dutch again, on how to live and learn these universal laws with and to our children.

  Updates about the next steps will be in Dutch. I am currently asking other Transformational Teachers & Parents to write to us with their own ideas about teaching these laws to children to see how we can collaborate and make the Bigger Mission even BIGGER.

  We have been discussing this at length in the ‘In the Pocket Club Calls’, where we are with a lot of likeminded wonderful women with the same bigger mission. This is in Dutch only, you can sign up very easily for free through this link (https://app.ruzuku.com/courses/37464/enroll) if you haven’t done so yet. The in the Pocket Club is now called The Universal Laws School© Campus.

  This is, for now, the last podcast episode for the In the Pocket Podcast and the last email in English.

  Like for the main character Santiago in The Alchemist, the treasure turned out to be right in front of me, back home. Right where I started this journey to seek for it... It has once again been hidden in plain sight, right under my nose. Too close to see.

  Maybe this is true for you too. It often is for most of us. It’s that thing that comes so natural to you that you can’t even imagine that it is something big. At least, that is what happend te me. Until... I answered the question: What is your bigger mission?

  So, what is yours?

  May 2020 be filled with it, or be the year that it shows itself to you.

  Thank you, thank you, thank you for being part of the year 2019 and my joyride to freedom. Thank you for changing with me, for rooting for me, and for cheering me on. I have arrived at my Bigger Mission and I can finally see that manifesting is indeed meant for the HIGHEST GOOD OF ALL!

  Inwards thén onwards.

  HAPPY NEW YEAR!

  Love,

  Lou.

  P.S. feel free to join the Universal Laws School Campus for FREE and to become a part of the Transformational Teachers & Parents Council: https://app.ruzuku.com/courses/37464/enroll

 • In the Pocket Podcast Posse!

  Lou here, with a little note from the road. I am on my way back from Phoenix Arizona to Los Angeles, California after a 2 day event with Ali Brown. Although that is a very high end event, I am traveling by.. GREYHOUND!

  I’ve left you a voice message of my Greyhound bustrip to Phoenix and the first day of the event about why I sooo love to take the Greyhound and how I am growing more and more into an and/and state of mind. And business class ánd the Greyhound. That last part is essential for me as a writer and an artist. A little unconventional maybe when the dreams of other Law of Attraction teachers and students may include private jets but it keeps me connected to my HEART’S DESIRES.

  This is what this podcast is about. How to stay true to YOU and your TRUE DESIRES in the Manifesting Madness.

  You wíll be triggered. Only all the time. Me too. To be in a room full of 75 amazingly smart women, who are taking the world by storm it is easy to be blown away and think that what you are doing is insignificant and not enough.

  Just keep coming back to the three steps.

  1. Focus.
  2. SEARCH for the GOOD only.
  3. Zip all the negative thinking and worrying and zap it back to step 1 and 2.

  For me an event like this is the perfect opportunity to PRACTICE and to question my beliefs.

  That is all you really need to do. Practice.

  Choose again, choose again, choose again.

  When you make sure you are following your HEART’S DESIRES, and not your HEAD’S DESIRES you can’t go wrong. Every time your head starts to take over, zip it, and zap back to the heart.

  Just after I recorded this voice message for you, Cindy Eckert came to speak at our event. She just sold her pharmaceutical company for 1 billion dollars. She busted through MY BELIEFS about rich people ánd the medical world being greedy and selfish. She is a lighthouse! And I loved how she still drives the same car, still lives in the same house and still wears the same clothes.

  That is all I needed to zip any prejudice and zap back to number 1 and number 2.
  Google her. Your mind will be blown. And we were in the room with her.

  And she was in a room with me. An Artist. A Writer who loves to break down big ideas into bitesize brilliance for your brain. If you look at it that way, we are both in the pharmaceutical business. She created the Pink Pill that changed tremendous amount of lives. I am creating Paper Pills that make you feel like a billion bucks! At least, I do. The same way this cheap Greyhound bus does.

  Go figure.

  Listen up here and I’ll fill you in later about the rest.

  Inwards, thén onwards!

  Lou

  P.S. What this episode is really about is that JOY is indeed enough. My flight over to LA was total proof for me. I’ll tell you about it over here:

  P.P.S. Listen to the Freedom Writers Podcast here: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/freedom-writers-podcast/id1440606213
  And join the In The Pocket Club for free here: https://app.ruzuku.com/courses/37464/enroll

 • Podcast Posse! It has been a while since I sent you a voice message. I was all in creation mode and still driving with my Gas Cap on. But today I felt a longing to talk to you. Finally, it's happened to me. (guess what song is the lead jingle for this episode ;-) ) and I wanted to share it with you, so you can have it happen too! I have distilled 3 steps to manifesting anything your HEART desires. Turns out I have been trying to manifest everything my HEAD desired. Those are not real desires..These 3 steps are the basis for my new project. The Million Dollar Idea that I talked about in the last podcast episode I did, but didn't want to share yet. In this episode I do spill the beans ánd the means. It is also the reason why the podcast is now called the: IN THE POCKET PODCAST. I have considered creating a new channel for the new project but it felt more honest to just keep changing and growing in plain sight. I think it is good to be able to follow growth, getting of the path and back on. So for now the Wild & Free Society Podcast, turned Joyride to Freedom Podcast, turns into the IN THE POCKET PODCAST. In Dutch 'in the pocket' means that you have it under your belt. that you've gót it, that you own it. It has come forth from my own need to not overwhelm myself with all the manifesting tools out there. I became a seeker much more than a finder, I understood everything only as a concept because I was speed reading through the books and was already back at my dealer for the next (NY Times #1) hit before I actually did the assignments in the book.. I binged on reading, listening and learning. Always more more more input input input. Podcasts, books, courses, more more more. a total O.D. of a 'spirit junkie' But manifesting is something you FEEL. If I felt anything it was... OVERWHELM, Anxiety, frustration. My new project is born completely out of my own need to have ONE subject and/ or idea in the pocket first before I COULD go to the next. One chapter, one thing at a time. Implement it and only then move on. So if you can relate, this podcast is a great listen. I share the 3 steps to manifesting ANYTHING. I also share a little lesson I am doing right now, consistently, with GREAT results that MOVES me daily. And I talk about who I am REALLY here for when I follow my HEARTS desire and not my HEAD'S desire. If you are Dutch, you are more than welcome to join the IN THE POCKET CLUB. It's priceless. I go LIVE 3 times a month for completely free. I share the lesson of scarcity I learned this month after depriving myself of giving MORE just because it is for FREE. Business advice is so often totally LOST ON ME, because it is just not who I want to BE. You can sign up easily here: https://app.ruzuku.com/courses/37464/enrollSo,If you have the time and FEEL like it, hit play and put me in your pocket! Inwards, thén onwards! InJoy,LouP.S. Make sure to listen to the encore about who I’m for, I might have accidentally excluded you, even though I adore you! And if I’ve stil left you out, tell me who you are and what you do, I’d love to be there for you too. You’ll know if I am for you, or not, when you hear who I’m NOT for.

 • My dearest Podcast Posse,

  It's been a while since we last 'spoke', and that has EVERYTHING to do with this episode.

  I have been practicing driving with my gas cap on, and I've got to tell you, silence is GOLDEN indeed.

  But today I am hopping on to the World Wild Web, because... My One Year Experiment is in the Pocket!

  It has officially ended last Sunday, September 1st. And just 2 day's before the finish line, the Million Dollar Idea came to me.

  The evening before my epiphany I had a 1:1 coaching session with Christine. In this episode I tell you how it came to be that she replied to me after I emailed her my AHA:

  'I knew we were on to something yesterday, but this is BRILLIANT, I LOVE IT!'

  Further more:

  This episode is all about Zipping It. I had not shared the brewing of my idea, that only just turned into a million dollar idea a few day's ago, with anyone,except for my husband Pascal, my Sister Tika and my writing coach Christine Kloser.

  I hadn't shared it with my kids, and I hadn't even shared it with Janet Attwood and Debra Poneman while I was with them in Ojai, who are two very influential Manifesting Queens of the original teachings of the LOA and have connections with TOUT TOP NOTCH MANIFESTING MOGULS. Hell, I haven't even shared it with BYRON KATIE, who came to visit us in Ojai where we talked desires over coffee.

  Once you start driving with your gas cap on, you just want to keep that powerful fuel for yourself and your creation.

  It is the biggest take away from my experiment I'd say.

  So Zip it!

  That said, on September 1st, like I did a year ago, I drove to Paris, to LIVE the WRITERS LIFE and follow my JOY & FREEDOM to celebrate my 1 year 'Experimentversary.' Under way I stopped to do a Live & Drive, a Mobile Masterclass, with my brand new In The Pocket Book Club (DUTCH). I had invited my Magical Manifesting Motel Members, my Dutch email list and the Experimentalist of my Lab of Attraction to come together in a Priceless Place, a SAFE PLACE, where I shared my million dollar idea with them. And it was AWESOME! I love my community and the way they are so supportive and open and bring POSITIVE vibes!

  If you speak DUTCH and you would like to be part of the In The Pocket Book Club, you are more than welcome to join. (https://app.ruzuku.com/courses/37464/enroll)
  But please know that by enrolling you sign up for being PART of a POSITIVE POSSE. It is a sacred and safe space. It is for TRUE INTENTIONS ONLY.

  and It's PRICELESS.

  It's the only place where I DO share my new project.

  And for all the English listeners, I have no idea with how many you are but please email [email protected] and write I DO in the subject line if you want to be in the Book Club too. That will let us know if there are enough English speaking listeners who want to be in on it I'll consider creating an English In The Pocket Book Club as well.

  What will happen with this Joyride to Freedom podcast I don't know. Time will tell, but whatever it will be,

  THANK YOU FOR RIDING SHOTGUN WITH ME ON MY JOYRIDE TO FREEDOM YEAR!

  Love,

  Lou

  P.S. don't get tripped up on the term Million Dollar Idea. It is a Million Dollar Idea when your idea makes you FEEL like A MILLION BUCKS!

  That's all. Go with it.

  Inwards!

  For the full blog + pictures, please go to my website: https://louniestadt.com/episode-54-million-dollar-idea

 • My dearest Joyrider,

  Having my children and grandchildren over for a few weeks has taught me a few very valuable lessons.

  I hardly got my 'own' job done, only to realize that when I OWN my impact everything can be my job. Besides, my only real job is, JOY.

  I only get frustrated when I strive for Impressive or Income because those things can not be found in everyday life.

  This episode is about knowing your value.

  On one day, after a text message from my son in law, I made a choice that led to having impact on 'only' two people, instead of working on my 'masterpiece' that is supposed to impact thousands of people and bring me fame and fortune.

  But the impact that I did have by making that choice was of GREAT VALUE to these two people, who will both have a lot of IMPACT in the world because of MY choice to choose Impact over Impressive and Income.

  And it's not just about the impact on the lives of others, it is also about the Impact on your OWN life.
  What does YOUR LIFE look like while you're busy being Impressive and Important and choosing Income over EVERYTHING?

  My life looks like an empty page in the most important book of all the books that I write. My Daily Diary. If I don't have anything to say but work, work, work at the end of the day, or if I don't have time to catch this beautiful life that we're given with some ink and watercolor, than my REAL LIFE is a lie. I can create the most inspiring courses, I can write the most fantastic books, but If my Daily Diary is not filled with good stuff, it is not a good life, it's a good lie, because it is PROOF that I don't practice what I teach.

  So have a listen and see for yourself if you (can) choose Impact over Impressive and Income.

  It might not bring you fame and fortune, but it will bring you JOY and you WILL have a TREMENDOUS IMPACT.

  i did. On two people. One little one and one big one. People I mean. But both HUGE impact!

  Godspeed,

  Lou

  P.S. For the Dutch Ones, speaking of Impact, in the Magical Manifesting Motel (https://louniestadt.com/product/magical-manifesting-motel/) I am hosting a JOYRIDE for YOUNG ONES Masterclass on Wednesday Night July 17 at 19.30. To help our teens to understand the universal laws and their brains better, so they can make better choices, and it will teach you how to help them do that.

  It is for Magical Manifesting Motel Members Only (https://louniestadt.com/product/magical-manifesting-motel/) but for the price of just one night, you have access to all the Masterclasses and Now this one for YOUNG ONES. And who knows what this will lead up to, because Teaching (about) Young Ones is pure JOYRIDE!

  XXX

 • My dearest Joyrider,

  It has been a while since I’ve last left a voicemessage for you, as a Note from the Road.

  This one is about why sharing is NOT caring, and why we are driving with our gas cap off most of the time when we share every thought, feeling, insight, aha, experience, joy or where we are or what we do, immediately.

  I’ll tell you about Fear riding shotgun when you start to WAIT (Why Am I Talking?) and decide to be still if you realize that it is your ego that wants to share with the World Wild Web all the time.

  I’ll tell you why it doesn’t make a difference to have all the money in the World and what you might actually be missing out of.

  I’ll tell you about LOVE. And why my husband Pascal and daughter Jipp were both in tears because of it.

  I’ll tell you about how you can (start) to let go of the striving and begin to really live a life of riches instead.

  This episode is for you if you are tired of striving, of the feeling of having to do all the things to be successful and long, like me, to be, do and have enough.

  I hope you’ll listen in and let it in.

  It will soothe your tired, striving, mind. Like it does mine.

  godspeed,

  Lou.

  PS. For my Darling Dutch Joyriders, remember highering the price for a Magical Manifesting Motel Room? That wás Fear riding Shotgun.

  The Magical Manifesting Motel Masterclasses are one of my biggest joy’s. I invite you to book a room for the original price and join the Conversation if you’d love to learn how to use manifestation for Real Prosperity: https://louniestadt.com/product/magical-manifesting-motel/

 • Joyrider!

  This weeks episode is all about a HUGE TRANSFORMATION I am going through right (write!) now, thanks to Christine Kloser's Get Your Book Done Program (https://tq122.isrefer.com/go/gybdsp/Lou/). But I didn't need the program to have a BREAKDOWN first before I had the BIGGEST BREAKTHROUGH for my Book ánd my Business YET!

  And I had almost dropped out of business, thinking it wasn't something for me after all. But Boy was I wrong.

  Turns out I have been WRONG about MANY things. I have held on to ONE STORY in particular that has held me WAY BACK.

  I spill it all in this episode.

  As part of my Joyride to freedom experiment I have created an Easy Writer Roadmap to Manifesting Miracles, navigated by Christine Kloser, to make it VISIBLE. Download it here: https://gallery.mailchimp.com/4129ba999ce9d54ec0e8a4fac/files/498008fb-6c59-43bf-b5cc-00e8f53f8dff/Easy_Writer_Roadmap_with_Christine_Kloser_gecomprimeerd.pdf?mc_cid=b1a318b44e&mc_eid=[UNIQID]

  And because I no longer hold on to MY STORY I end this episode with an EXPERIMENT for YOU too!

  Enjoy this ride to FREEDOM!

  Godspeed,

  Lou

  P.S. If you want to join the Get Your Book Done Program (https://tq122.isrefer.com/go/gybdsp/Lou/) too, you still can. Till Thursday May 30th, you get some amazing bonuses as well (scroll all the way down to see them) It is by far the best writers program I have ever done especially in combination with business. If you are thinking of writing a book or starting a business, either way, this is the place to start!

  P.P.S. You can find the episode on your Younger Self HERE: https://louniestadt.com/episode-47-raising-your-subconscious-self/
  (where you store the stories that you hang on to so dearly)

 • Ooops, Joyrider, I did it again... (and no that is not the song for this Episode of the Joyride To Freedom Podcast Playlist (https://open.spotify.com/user/rl6s63ldyes7mq5l3b283kcbl/playlist/72bRTCFwWSp9oaUmsSLaaA?si=OaPZIvKmTJWPF3gatN-g-Q), but could easily have been...

  The song to this episode is:

  'I'm So Excited' by the Pointer Sisters.

  And I am Excited!

  Thrilled even!

  Over the moon!

  But still. I did it again.

  Because I'm so excited I did it again...!

  I let myself get carried away by my Excitement & Enthusiasm.

  It has happened to me a LOT during my Wild & Free Society years. I can get excited about anything creative, anything fun, anything cool. I can create stuff out of thin air and make something out of nothing and it is one of my BIGGEST JOYS.

  That's why.

  I did it again.

  Getting so excited that I start to share it straight away and getting others excited too, wanting to create space to create together instead of.. DOING it myself.

  Because of technical problems I couldn't create the space I promised to create. But I trust that the Universe works FOR me and not AGAINST me. And indeed it did.

  In this episode I share with you why Excitement & Enthusiasm are super fuel bút something to be mindful of too. It is a frantic kind of energy which will run you dry way faster, and can make you lose your way pretty easily. Like what happened to me this week.

  Your JOYRIDE is more of a steady hum. It's best to be riding your Joy on Cruise Control.

  The excitement and tremendous clarity I feel because of Christine Kloser's Get Your Book Done Program (https://tq122.isrefer.com/go/gybdsp/Lou) has left me jumping up and down and fueled me with all sorts of ideas that I could do to go through it with others. All really good and cool ideas, but...

  I WANT TO DO IT. I WANT TO WRITE MYSELF. I WANT TO BE IN IT.

  It is okay to just be the lead and not the leader sometimes.

  And even though I want to keep WRITING myself, I don't want to KEEP it to myself.

  So if you want to do the Book Breakthrough Quest (https://tq122.isrefer.com/go/quest/Lou) as well, you can still go HERE: https://tq122.isrefer.com/go/quest/Lou. You'll also find Christine's book 'the Transformation Quadrant' for free when you sign up. That's the book, that gave me só much clarity within 15 minutes. The 4 letter test did that for me.

  If you want to dive straight in the Get Your Book Done Program like I did, you can go HERE: https://tq122.isrefer.com/go/gybdsp/Lou

  Whatever you do,

  Ride On and Write ON!

  Lou

  P.S. It was the answer to the Debra Poneman's question:

  'What would your life look like if you really don't care what other people thought?' That made me realize that I was my Default Smaller Self thinking that I had to give MORE VALUE.

  So what would your life look like if you really don't care what other people thought?

  And much more on the Inside Job on this episode.

  Thank you so much for tuning in, and please subscribe and leave a star (&) review on Itunes while you're there: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/the-wild-free-society-with-lou-niestadt/id1384535263

 • Joyrider,

  Now that I am riding the Universal Laws at the speed of light, I have come to an amazing conclusion:

  Taking a QUANTUM LEAP is actually EASIER than taking BABYSTEPS.

  Who would have guessed?!

  In this episode of the Wild & Free Society Podcast and my JOYRIDE TO FREEDOM, I share with you why that is, how it changes the whole INNER ROADTRIP for me, and how you can speed things up too.

  You can you know.

  You are way bigger than you think you are, and you are way closer than you think you could ever be. By Leap Frogging óver the brave babysteps you have already been taking, you will see.

  Buckle up, it's the -Universal- Law.

  Ride on and take that Quantum Leap of Faith.

  It's where the rubber meets the road and all we will be able to see of you is the back of your car with wheels spinning and dust flying, leaving a trail of fire behind you, as clues for others to follow, so they can be a trailblazer too just like me and you.

  Godspeed,

  Lou.

 • Joyrider!

  This weeks song added to the Joyride to Freedom Playlist is Diana Ross' I'm Coming Out.

  And I am.

  Coming out.

  I am growing so fast at the moment, especially mentally and spiritually, that I am amazed at how NATURAL that feels. How comfortable it feels instead of uncomfortable, the way I thought it would feel. How absolutely mindblowingly easy it is to be WAY BIGGER than before than just a little bit bigger, bit by bit, and how much CLARITY that gives me.

  It made me realize how UNCOMFORTABLE I felt in my smallness.

  I felt so uncomfortable because I didn't want to leave anyone behind, so I didn't (dare to) change.

  But, now I know that:

  WANTING TO LEAVE NO ONE BEHIND SLOWS YOU, AND EVERYONE ELSE, DOWN.

  The need to leave no one behind has kept me from growth for the longest time.

  I have been holding myself back because of this belief for ages.

  But the thing is, that if you want to leave no one behind you stay stuck at where you are. And you are not the only one being stuck, you keep the ones that you don’t want to leave behind right where they are as well because in a way you are saying:

  "you can’t be more than this. You can't make more money than this. This is where you are, so I’ll stay here with you, I don't believe in you either".

  And not only that, you are also saying:

  "The Universal Laws don't apply to you. You can't create abundance, wealth and succes by using these laws, so I'll stay low for and with you too".

  But the Universal Laws apply to EVERYONE & ANYONE. Like the Law of Gravity does. Not just for the lucky few.

  EVERYONE CAN CREATE SUCCESS, MONEY AND HAPPINESS USING THE UNIVERSAL LAWS.

  So there is no reason for me anymore to be scared to leave anyone behind. Because if I IMPROVE MY LIFE by following these Universal Laws, I AM PROOF that it can be done and THEREFORE YOU CAN DO IT TOO.

  So I'M COMING OUT.

  I'm GOING FOR IT. I have bigger dreams for me and I see them for you too.

  This is what the True Purpose of the Law of Attraction actually is:

  TO EMPOWER US, TO EMPOWER OTHERS.

  And that is why I'm also COMING OUT about WHO I TRULY WANT TO SERVE.

  You can hear all about it in today's episode.

  I'm going.

  You?

  Godspeed.

  Lou

  P.S. This has consequences for my business. Of course.

  Because like Marie Forleo say's: Insight without action is worthless.

  More on this in Dutch soon but if you suspect that you already know what's coming, feel free to make use of my former fear to leave no one behind and add these to your shopping cart now (https://louniestadt.com/shop-2/), because you are right.

  Let's all TRAVEL LIGHT HEARTED!

  Thank you.

 • Joyrider!

  On my Inner Roadtrip I recently discovered something very interesting. I knew that we have a conscious and a subconscious mind.

  But what I didn’t know is that until about the age of seven we are mostly ónly subconscious mind. The subconscious mind does little to none filtering and correcting. It takes everything in like a sponge and will believe everything you tell it. It can’t make a distinction between right or wrong, true or false. This is why young children will believe everything we tell them. It isn’t until we are about seven years old that our analytical mind begins to form, which allows us to make interpretations and conclusions. At the same time, our inner world of imagination tends to feel just as real as the outside world.

  We have one foot in each world. That is why, as kids, we like role play so much. As kids we can play pretend for hours. As a kid, I did. Endlessly.

  Until we are about seven years old everything we see or hear goes straight into the subconscious mind and comes together in the form of a (limiting) belief. And those beliefs are what determines our behavior and our way of interpreting reality as adults.

  Can you imagine?! That means that I am running my business with my seven year old self as the CEO of my company!

  95% of our behavior today is coming from subconscious mind, 95% is coming from the invisible programming that was installed in us up until the age of seven.

  95%!

  This episode is about raising & re-educating your Subconscious Self. And how I reconnected with my Subconscious Mind better known as my Younger Self, A.K.A. Charlie. to be more conscious about the subconscious.

  Read more on my blog:

  P.S. For my Dutch Joyriders, keep an eye on your virtual doormat. I will drop you a recording of a Magical Manifesting Motel Masterclass that we had at the motel the other day, to go even deeper into the subconscious mind. In Dutch, as a THANK YOU GIFT for keep following my Joyride to Freedom, while I foloow the signs that got me to transition from Dutch to English.

  P.P.S. If you don't want to cross these borders and go your own way again, please unsubscribe below, so there is wide open road again for all of us. No need for a traffic jam in your inbox if you don't open up, or if it doesn't bring you joy.

  JOYRIDE!

  XXX