Episodes

 • En av de tingene jeg får mye spørsmål om og som går igjen for mange av oss er dette med selvsabotasje. I denne episoden har jeg med meg mentaltrener og venninne Anniken Binz, for å dykke dypere inn på temaet. Hva er grunnen til at vi selvsaboterer? Hva trenger vi å vite for å kunne vinne over selvsabotasjen? Gled deg til konkrete verktøy og tips som vil hjelpe deg til å ta flere av de gode valgene, som på sikt leder deg nærmere det livet du ønsker deg. Både jeg og Anniken er veldig opptatt av å skape en varig endring for deg, og å minne deg på at du skal ta små steg. For det er faktisk de som vil ta deg dit du vil. Tag oss gjerne på sosiale medier med det viktigste du sitter igjen med etter episoden, og del den om du tror flere vil bli inspirert av å lytte. Vi setter så stor pris på at akkurat du hjelper oss med å spre de viktige budskapene som vil hjelpe flere jenter og kvinner med å skape seg sitt drømmeliv @torunnytrehus @annikenbinz
  Link: https://www.improvinglives.no/BodyLove-venteliste

 • I denne episoden har jeg med meg Linda som har vært gjennom litt av en reise når det kommer til mat og livsstil. Hun setter ord på hvordan det har vært å være spiseforstyrret store deler av livet, hvordan det er å være overvektig og sette livet sitt på vent, og hvordan prosessen rundt en slankeoperasjon kan være. Hun har gått fra å tenke at de som er slanke ikke har noen problemer, til å forstå at det handler om noe så mye dypere og større enn det. Det handler om forholdet vårt til oss selv og hvordan vi behandler oss selv. Tag oss gjerne på Instagram når du lytter, gleder meg til å høre hva du sitter igjen med etter denne episoden.
  Link: https://www.improvinglives.no/BodyLove-venteliste

 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • I denne episoden snakker jeg om et viktig tema som veldig mange jenter og kvinner har et tett forhold til, (dessverre), nemlig vekten. Det er viktig for oss å føle oss vel og jeg er her for å hjelpe deg med å oppnå det, men jeg vil gjøre det jeg kan for at du ikke lar tallet på vekten påvirke om du føler deg god nok eller ikke. Et så snevert mål som et tall på en vekt kan holde deg igjen fra å nå de målene du ønsker deg, og viktigst av alt, holde deg igjen fra å leve livet ditt fullt ut! Denne episoden forklarer deg hvordan det ser ut når vi lar det tallet si noe om vi har fremgang eller ikke, hvorfor det kan være lurt å se etter fremgang andre steder og friheten du kan få av å i stedet fokusere på forbrenningen din og hvordan du føler deg! Jeg gleder meg til å høre hva du synes om episoden, send meg gjerne en melding på Instagram @torunnytrehus
  Link: https://www.improvinglives.no/BodyLove-venteliste

 • Denne episoden handler om noe så viktig som selvfølelse. Et tema jeg ble veldig opptatt av etter at jeg startet min selvutviklingsreise, og enda mer etter at jeg ble mamma til datteren min Mille på 3 år. Vi har nemlig en så fin mulighet til å bygge selvfølelsen til barna våre når de er 0-7, og jeg tror du vil bli så glad for å høre om hva som skal til. Fordi det er nemlig enklere enn du tror, men vi må starte med oss selv.
  Målet mitt med denne episoden er å inspirere deg til å forstå hvor viktig det er at du starter med deg selv, at du som er småbarnsmamma får med deg gode verktøy til å kunne skape en trygg selvfølelse for barnet ditt eller barna dine,

  at du som har eldre barn vet at det aldri er for sent til å gjøre en endring, og viktigst av alt, at du som kan kjenne deg igjen i hvordan din barndom har påvirket din selvfølelse kan få en bekreftelse på at det ikke er din feil, at du har mulighet til å snu nå, og skape deg en mye større trygghet og ro i deg selv.


  I denne episoden har jeg med meg Therese, som er småbarnsmamma selv og som driver IG-kontoen Mitt trygge barn. Velkommen til denne samtalen, håper den vil inspirere deg.


  Link: https://www.improvinglives.no/BodyLove-venteliste
 • I denne episoden svarer jeg på spørsmål fra dere, og jeg tror du vil bli veldig inspirert av å høre svarene mine! Noen har vanskelig for å tro på at det jeg lærer bort funker, fordi det høres for godt ut til å være sant?! Kan du gå ned i vekt av å være med på Body Love-Academy? Kan du bli fri fra overspising, og er det vanlig mat? Jeg satt meg ned med en sjokoladebit og en kopp matcha, og svarer dere ærlig. Jeg håper denne episoden vil gjøre deg trygg på om kurset mitt er riktig for deg. Påmeldingen stenger torsdag 2 mars kl 22, og vi starter opp allerede på søndag! Du finner linken til å melde deg på under her. Bare send meg en melding på Instagram om du lurer på noe mer @torunnytrehus
  Link: https://www.improvinglives.no/bodylove

 • I denne episoden er jeg så heldig å ha med meg Anniken, som har vært kunde av meg i flere år. Hun har både vært med i medlemskapet mitt, og på to runder av kurset mitt Body Love-Academy. Den reisen og utviklingen Anniken har hatt de siste årene gir meg tårer i øynene, og jeg kjente at det var på tide å ha henne med på podkasten igjen for en oppdatering på hvordan livet er i dag. For stemmer det jeg sier med at livet bare blir bedre og bedre når man gir seg selv tid i denne prosessen? Hvilke verktøy bruker Anniken for å føle seg på sitt beste i hverdagen sin? Hva vil hun dele med deg som vurderer å bli med på vårens runde av Body Love-Academy? Jeg vet at denne episoden vil få deg til å føle! Og bli så inspirerert og motivert til å skape det livet du drømmer om. Bli med på gratis foredrag via linken under her, og så gleder jeg meg til å hjelpe deg med å oppnå dine drømmer fremover. Send meg en melding på Instagram @torunnytrehus med hva du sitter igjen med etter denne episoden, og spør meg om du lurer på om Body Love-Academy er for deg.
  Link: https://www.improvinglives.no/foredrag

 • I denne episoden deler jeg mer om hvordan det ser ut i hverdagen om du er fast i overspising eller emosjonell spising, trøstespising, og hvordan du vet om du gjør det. Hvorfor er det viktig å vite at det er to ulike ting? Hvordan kan vi blir fri? Er løsningen å bli strengere med oss selv, eller finnes det en lettere måte å gå frem for å bli helt fri og trygg til å nyte all mat? Gleder meg til å høre hva du sitter igjen med, tag meg gjerne på Instagram @torunnytrehus og meld deg på gratis foredraget via linken under der. Sammen skal vi gjøre oss selv stolt og skape en hverdag der vi blomstrer i oss selv.
  Link: https://www.improvinglives.no/foredrag

 • I denne episoden deler jeg mer om hva det vil si å være en intuitiv spiser, og hvordan det har endret livet mitt totalt å komme dit at jeg kan kalle meg selv det. For det er en vei å gå, og jeg skjønner at det kan være skummelt i starten å skulle slippe litt opp på regler og kontroll. Men det som venter deg på andre siden, et helt nytt liv i flyt og balanse! I denne episoden deler jeg også hvorfor vi trenger å kombinere kunnskap rundt ernæring med det å bli en intuitiv spiser og det å lytte til oss selv, for uten det blir det vanskelig å komme dit vi vil. Snart skal jeg i gang med en ny runde av kurset mitt Body Love-Academy, og påmeldingen åpner for ventelisten om bare noen dager! Så om du vil være en av de første som får beskjed, så finner du linken under her til å sikre din plass. Gleder meg til å høre hva du synes om denne episoden, og til å bli bedre kjent med deg som er klar for Body Love nå i vår.

  Linker: https://www.improvinglives.no/BodyLove-venteliste

 • I denne episoden er jeg så heldig å ha med meg Emilie som har vært kunde av meg det siste året, og det hele startet med Body Love-Academy. Det er en helt annen versjon av Emilie som sitter her i dag, og den reisen Emilie har hatt de siste årene gjør meg så stolt! Jeg måtte bare dele henne med deg, for jeg vet at du kommer til å bli så inspirert og at det vil tennes en ny gnist i deg for hva som er mulig for deg. Emilie har gått fra å ha en fast jobb, til å si opp og starte sin egen business! Dette er en ærlig og sårbar samtale om mat, forholdet til oss selv og det å gå for drømmene sine. Tag oss gjerne på Instagram når du lytter @torunnytrehus og @emilienilsplass og du finner link til ventelisten til Body Love-Academy under her. En ny runde åpner nå i februar, og de på ventelisten får beskjed før alle andre. Kanskje er det nettop du som skal starte på reisen som skal endre ditt liv nå i vår sammen med meg?

 • Spiser du ofte for å døyve følelsene dine, eller spiser du mer når du er alene? De fleste av oss ble ikke lært gode strategier eller verktøy for å møte følelsene våre når vi var små, og toleransevinduet vårt for å sitte i ubehagelige følelser er derfor ikke så stort. Når vi har vanskelige følelser kan det skape et sug etter å spise noe som kan lette på trykket eller numme oss litt.

  Mat med mye raske karbohydrater, sukker og fett skiller ut dopamin i hjernen vår.

  Dopamin stimulerer belønningssystemet i hjernen som gir oss et kick og en midlertidig godfølelse.


  De fleste opplever ikke dette som problematisk i starten, men det er noe som skjer når man gjør dette over tid. Jeg vet, fordi jeg har vært der.


  I denne episoden deler jeg åpent og ærlig om hvordan det ser ut når man føler at man har blitt avhengig av maten og overspising tar over livet. Det kommer både tårer, latter og en følelse av håp. Jeg gleder meg til å høre hva du sitter igjen med etter denne episoden, del gjerne med meg på Instagram @torunnytrehus Om du kjenner deg igjen i det jeg deler så hadde det gjort meg så glad å få lov til å hjelpe deg ut av det. Du finner linken til ventelisten til kurset mitt som åpner snart under her.

 • Er du en perfeksjonist eller henger litt fast i flink pike-tankegangen? I denne episoden deler jeg mer om hvordan det påvirker livet ditt, og ikke minst fremgangen din, og hvorfor det motsatte faktisk gjør at du kommer så mye lengre. For at vi skal kunne skape en endring, så trenger vi å kunne prøve og feile. Dermed er det så viktig å senke kravene til oss selv, og legger listen mye lavere, så vi faktisk har rom til å vokse.
  Denne episoden håper jeg vil inspirerer deg til å sette deg selv øverst på listen i år, til å tørre mer, vokse mer og gå ut av komfortsonen! Jeg kan ikke vente med å vise deg hva som venter på den andre siden. Bli med på foredraget i kveld kl 20, du finner linken under her og du kan melde deg på ventelisten til kurset om du er klar for en dypere reise på Body Love-Academy sammen med meg. Send meg en melding på Instagram om du lurer på noe eller tag meg der når du lytter, jeg digger å få lov til å følge deg på din reise @torunnytrehus.
  Linker: https://www.improvinglives.no/foredrag https://www.improvinglives.no/BodyLove-venteliste

 • Etter et år med mye indre jobb og vekst i fjor, så har jeg så mye jeg vil dele med deg! Jeg måtte gjennom mye motstand før ting plutselig løsnet og falt på plass i slutten av 2022. Den tidligere meg ville nok gitt opp lenge før, men da hadde jeg gått glipp av så mye og latt meg selv være stuck! Derfor vil jeg dele mer om denne prosessen med deg, så du ikke gir opp rett før du er ved ditt gjennombrudd. Endring er nemlig tøft, og aldri rett frem, men det som venter på deg på den andre siden; en helt ny trygghet i deg selv og et helt nytt liv!
  Mine to brands får en tydeligere retning i år, og i denne episoden deler jeg mer om hvordan det kommer deg til gode. Det du kan glede deg til er et gratis foredrag om forbrenningen din og metthetsfølelsen din 18 januar kl 20, og oppstart av en ny runde av Body Love-Academy i februar. Meld deg på foredraget gratis under her, eller på ventelisten til kurset så du er av de som får beskjed først når dørene åpnes. Dette er bare starten, og dette skal bli vårt år! Jeg gleder meg til å dele stegene som tar oss dit.
  Linker: https://www.improvinglives.no/foredrag https://www.improvinglives.no/BodyLove-venteliste

 • I denne felles-episoden har jeg og Lila så mye vi vil dele med deg! Vi snakker åpent og ærlig om det viktigste vi har lært i år, hva vi har gjort for å gå fra alt eller ingenting og hvordan vi skaper et momentum for en varig endring i stedet.
  Vi husker så godt hvordan det var før da vi ga helt slipp på de gode rutinene i november og desember, bare for å legge alt presset og håpet på at den nye starten 1 januar skulle løse alt!
  Når vi legger listen så høyt for oss selv er det ikke rart at vi faller av.
  Denne episoden vet jeg vil inspirere deg så mye, for vi deler ærlig om verktøy og kunnskap som har endret så mye i vårt liv. Vi lader opp til 2023 og gleder oss til å se deg på workshop den 28 desember kl 15, der vi skal dele steg for å planlegge for å skape vårt beste år. Meld deg på gratis via linken under, og tag oss på sosiale medier at du er med @torunnytrehus @lile_life

  Link: https://www.improvinglives.no/magicworkshop

 • En litt annerledes episode som jeg håper vi inspirere deg. Vi er ved veis ende av høstens runde av Body Love-Academy, og ved evalueringen alle som er med fyller ut så får de også mulighet til å stille meg spørsmål. «Om du fikk ta en matcha eller superkakao alene med meg, hva ville du spurt meg om da?» Resultat er denne episoden, der jeg svarer ærlig og åpent på noen av de spørsmålene som kom inn.
  Hvordan jobber jeg med min egen selvutvikling i dag?Hva har vært det mest utfordrende med å starte sin egen business?Hva er det viktigste å fokusere på for å oppnå varig vektnedgang? Hvilke bøker og podcaster har vært viktig på min reise?
  Alt dette og mere svarer jeg på i denne episoden. Jeg gleder meg til å høre hva som inspirerer deg mest, tag meg på Instagram @torunnytrehus og del med meg.

 • I denne episoden snakker jeg om den tiden av året som vi er inne i nå, men julebord, sosiale settinger og mat. Når jeg var fast i et dårlig mønster med mat, overspising og alt eller ingenting, så gruet jeg meg så mye til jul! Jeg var redd for å miste kontrollen, legge på meg masse og synes det var vanskelig med kommentarer fra andre om mat. Jeg er så glad for at jeg nå føler meg så fri og trygg rundt mat, og bare gleder meg til jul! Dette vil jeg hjelpe deg med også, og denne perioden på året kan være starten på resten av ditt liv. Der du kan øve deg på å stå stødigere i deg selv og de beste valgene for DEG. Jeg deler flere steg og verktøy med deg på workshopen «Julebalanse» og jeg håper å se deg der. Det er to dager med den beste energien, og du har tilgang til opptakene for alltid. Jeg vil at dette skal være en tid for å nyte deg til overskudd og ta vare på deg selv. Gleder meg til å vise deg hvordan, bare meld deg på under her.
  Link: https://www.improvinglives.no/offers/CYhzoT6A/checkout

 • I denne episoden skal jeg dele to verktøy med deg, som vil være med på å endre livet ditt totalt når du er klar for det! Det handler om å ta tilbake din egen kraft, ta eierskap over prosessen din og sette fokus på det du ønsker deg til en hver tid. Hva er egentlig en intensjon? Hvordan kan du bruke det i hverdagen din? Hvordan kan ett og samme valg ende opp med å skape to helt ulike resultater og energier i andre enden, basert på måten du tenker rundt valget?
  Det er en ting å vite noe og noe annet å virkelig ta det i bruk i ditt eget liv. Jeg gleder meg til å høre hvilken effekt disse verktøyene kommer til å ha for deg, og tag meg gjerne på sosiale medier når du lytter @torunnytrehus
  Om du er klar for å gå dypere inn i dette sammen med meg, så er påmeldingen til det nyeste kurset jeg har sammen med Lila åpnet til intropris. Du finner linken under her, og jeg gleder meg til å skape magi med deg på innsiden.
  Linker: https://www.improvinglives.no/magicmomentum

 • I denne episoden deler jeg verktøy og steg for deg som ofte opplever at du havner i en negativ spiral, og at tankene dine tar over. Når livet stormer litt ekstra er det lett for oss å sette oss selv lenger ned på prioriteringslisten, glemme at de enkle tingene funker og bare ville gjemme oss under dyna.
  Vi er i siste fase av kurset mitt Body Love-Academy denne runden, og på siste livecoaching var det så mange som følte på dette at jeg ville dele noen av de tingene vi snakket om i denne episode.
  Jeg deler hvorfor det å ønske oss en quick-fix holder oss igjen, og at det ikke er noen vei utenom å gjøre jobben. Hvilke 5 enkle ting du kan gjøre for å bryte ut av en negativ spiral og hvordan du kan trene opp hjernen din til å legge merke til alt du får til og tenke mer positivt.
  På slutten deler jeg mer om hva som skjer fremover i min verden, og hva du kan glede deg til! Jeg og Line har nemlig bestemt oss for å dele prosessen og stegene vi selv tar to ganger hvert år for å skape oss en ny start som varer, vårt beste år til nå og hvordan vi manifesterer drømmene våre.
  Vi skal gjøre dette live sammen i januar, og du er invitert! Bli med på en reise der vi skal bli mer leken, levende og trygg i eget liv, og skape magi sammen. Du finner linken under her til Magic Momentum, og til ventelisten til Body Love-Academy om du vil være med på neste runde som starter i mars.
  Linker: https://www.improvinglives.no/magicmomentum
  https://www.improvinglives.no/bodylove

 • Jeg og Line Holdal er akkurat tilbake fra en magisk roadtrip i Portugal,fra Faro i sør til Lisboa og tilbake til sør.Vi har hatt det fantastisk, men livet går sjelden som vi planlegger.Vi vil møte motstand, utfordringer og endringer.Det er endel av livet og alt handler om hvordan vi velger å møte det som kommer.I denne episoden forteller vi litt om hvordan vi klarte å snu det å ikke komme inn i air bnb leiligheten vi hadde leid (og se at 10.000 forsvant rett foran oss) til noe positivt.Hvordan vi valgte ta med oss erfaringene, læringen og se på det som en mulighet til en oppgradering. Vi ga slipp, og valgte å lage oss en magisk tur! Det ble det og i denne episoden guider vi deg igjennom alle våre favoritter,fra Lagos i sør til Lisboa i nord.Vi vil fra hjerte anbefale Portugal, virkelig et land for deg som ønsker mer glede, frihet og nytelse inn i livet.
  På slutten av episoden røper vi endelig en hemmelighet vi har sittet på en stund med deg! Bli med på en ny start som varer med oss i januar; Magic Momentum Meld deg på ventelisten via linken under her, og vi gleder oss til å skape magi sammen @torunnytrehus @lila_life
  Link: https://www.improvinglives.no/magicmomentum

 • Denne samtalen har jeg gledet meg så mye til å dele med deg, og temaet i episoden er noe jeg ikke har snakket så mye om før i mine kanaler. Jeg har aldri fått så mye engasjement på min IG-story som når jeg stilte spørsmål rundt dette, så jeg skjønner at dette er et tema som flere er klar for å høre mer om. Teamet er sex, kropp og nytelse, som går veldig i trå med de andre tingene jeg brenner for å dele med deg. Fordi det handler om å ha et godt forhold til deg selv, og føle deg fri og trygg i egen kropp.
  Jeg har fått med meg ei av mine nærmeste venninner Silje Mariela, og vi snakker åpent og ærlig rundt hva vi tror er viktige steg å ta for å kunne føle seg mer tilstede i egen kropp. Vi ønsker at denne samtalen skal bidra til at sex skal handle mindre om prestasjon, og mer om lekenhet og nytelse, og at vi kan bruke det som et verktøy for å vekke til livet flere sider av oss selv. Vi gleder oss til å høre hvordan det går når du får testet hjemmeleksen du får fra oss på slutten av episoden ;) så tag oss gjerne eller send oss en melding på IG @siljemariela @torunnytrehus
  Link: https://www.siljemariela.no/lyst

 • Jeg er så glad for at du lytter til denne episoden, fordi vi skal snakke om noe som er veldig viktig. Jeg har nå hjulpet damer med å endre livsstil, få et bedre forhold til seg selv og mat i over 10 år. Det som går mest igjen som en stor hindring for oss, er at vi stiller så høye krav til oss selv! Vi stiller mye høyere krav til oss selv enn vi gjør til de rundt oss, og vi legger listen så høyt at det ikke er mulig for oss å nå opp. Dette fører til at mange av oss havner stuck i alt eller ingenting, og etter hvert så er dette vanene våre, en del av vår identitet og hjernen vår har blitt programmert til å leve på denne måten. Dette vil jeg hjelpe deg med å snu! Så velkommen til denne viktige episoden med så mange take-aways du kan ta med deg for å endre livet ditt allerede i dag. Jeg gleder meg til å se deg blomstre opp med mer mestringsfølelse i ditt eget liv.
  https://torunnytrehus.no/