Episodes

 • Det skal ikke være nogen hemmelighed, at den her samtale er røget direkte ind i min personlige top 5 for 2023.


  Min gæst er Thomas Breinholt der ligesom jeg er kæmpe George Michael fan. Det er i min optik nok grundlag for at invitere ham ind som gæst. 


  Han er dog kommet på besøg i ENHED rummet, fordi han netop har udgivet bogen ‘Kan man tænke sig rask?’ som jeg kalder årtiers vigtigste bog udgivet i Danmark. I fem år har Thomas rejst verden rundt for at interviewe førende forskere & i samtalen her fremlægger han videnskab for, hvordan vores sind & krop påvirker hinanden. 


  Thomas er også fakta- og dokumentarchef på Tv2, har en biologisk & naturvidenskabelig uddannelse som agronom & så kender du ham måske fra programmer som ‘Åndernes Magt’, ‘Sjæl’, ‘Videnskab’ & Tv” serien ‘Kan man tænke sig rask?’


  Du kan bl.a. høre Thomas & jeg tale om:

  Det neurologiske netværk i os der responderer på social kontakt & hvorfor det er så vigtigt at vi er meget bevidste omkring de typer af relationer vi har Hør hvorfor vi mennesker har receptorer der fandtes i os længe før vi udviklede laboratorie medicinHvordan placebo kontrol startede, hvad det er & hvorfor det er vigtigt ikke kun med medicin kontrol men også placebo undersøgelser når det gælder operationerHvad nocebo er & hvad voodoo & kanabalisme har med det at gøreHvordan dine forventninger kan påvirke graden af smerte du opleverDine forventningers betydning for din sundhed eller helbredelse hvis du bliver sygHvor stor betydning din behandlers adfærd har på din helbredelseHvordan store, voldsomme eller livsomvæltende begivenheder kan påvirke om du år efter udvikler fysisk sygdom eller får en mental diagnoseHvorfor tilgivelse & forsoning er vigtig for din sundhedHør også hvordan Thomas fik sin hørelse tilbage under en fjernhealing & hvordan det blev startskuddet til Thomas nysgerrighed omkring alt det vi ikke kan forklare.

  Du må ikke gå glip af de sidste 20 min hvor du får svar på, om du kan tænke dig rask & om det er vores egen skyld vi bliver syge. Thomas fortæller til slut også hvorfor han har valgt at slutte bogen med de tre ord; Tro, håb & kærlighed.


  Jeg lavet en ny meditation til dig, som støtter dig til en stærkere kontakt til din intuition. Den finder du inde i Klub ENHED via link hér.


  TAK fordi du træder ind i ENHED rummet!

  Jeg er så glad for at du lytter med!


  Stort kram, 

  Noell


  Episoder du med fordel bør lytte til hvis du vil vide mere om emnet:

  #89 om hvad sundhed & verdens største undersøgelse af eksistentielle behov har med hinanden at gøre med forsker, læge & reikimester Tobias Anker Stripp

  Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Savner du kærlighed i dit liv? I verden? I dit parforhold? En partner? Er du klar over hvad du dagligt gør, som kan være med til at stå i vejen for kærlighed? 


  Min gæst er spirituel lærer, forfatter & foredragsholder Pernille Aalund. Hun har netop udgivet ‘Kærlighedsdagbogen’ med 365 øvelser & budskaber der vil kultivere kærlighed i dit liv. Pernille har dedikeret resten af sit liv til at fremme kærlighedens kraft i os alle & det gør hun blandt andet via Klub Kærlighed.


  I samtalen får du små indblik i det liv Pernille har levet. Hvilke ting hun engang forfald til som skabte afstand til kærlighed & hvordan hendes værdier nu er helt andre.


  Lyt med når Pernille & jeg bl.a. taler om;

  Hvad kærlighed er for PernilleHvornår kærlighed er et valg & hvornår det ikke erHvordan du kan ændre din indre tilstand & energi på få sekunderHvad kan vi gøre for at komme ud af ideen om, at penge & status er vigtigtHvordan vi kan gøre kærlighed til en gennemgående kraft i vores livHvornår vi må opgive kærlighedenVi taler om de ting som kan stå i vejen for kærlighed, bl.a:Når det ydre er vigtigere end at have det godt indeniNår videnskab er vigtigere end troNår penge & arbejde er vigtigere end kærlighed & familieTil sidst kommer Pernille med ideer til dig som er i et parforhold som opleves kærlighedsløstOg meget mere

  Pernille svarer også bl.a. på;

  Hvordan lærer jeg mig selv at elske mig selv for den jeg er?Om vi kan elske for megetHvordan ved jeg om det er sund kærlighed eller usund kærlighed?

  I ekstra optagelsen som du finder inde i Klub ENHED via link hér.


  Del gerne episoden her & vær med til at sprede kærligheden i verden omkring dig.


  Tak fordi du træder ind i ENHED rummet med min gæst & jeg.


  Stort kram, 

  Noell


  Tidligere episoder du med fordel kan lytte til:

  Episode #6 med Pernille Aalund om intentioner & skaberkraften i os selv.

  Episode #23 med Amanda Lagoni om forskellen mellem kærlighed & det at elske.

  Episode #50 med Søren Hauge om at leve på overfladen gør os overfladiske.

  Episoder #103 med Camilla Kjems om IKIGAI, intuition m.m.

  Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • Vidste du godt at traumer kan nedarves? At vi kan fødes med stress fra vores mor? At der er stor sandsynlighed for, at du giver traumer videre til dine børn?


  Vi har sammen før berørt traumer her i ENHED rummet. Men ikke med den her vinkel. Det er virkelig en samtale du ikke må snyde dig selv for. 


  Min gæst er Lobna Hleihel som er psykoterapeut, underviser & supervisor. Jeg er dybt rørt efter min samtale med hende. Hun kommer med så mange guldkorn. Hvis der er mennesker du har brug for at tilgive eller se på med mildere øjne, så er den her samtale virkelig også noget for dig.


  Lyt med når vi blandt andet taler om;

  Transgenerationelle traumer & hvad det erLobna kommer med redskaber til, hvordan kan vi være opmærksom på, hvad vi giver videre til vores børnHvordan vi kan finde en ro/forståelse/tilgivelse/give slip når det gælder skuffelse overfor vores forældreHvordan din omgangskreds påvirker hvordan du kommer igennem traumerLobnas egen baggrund som datter af flygtninge fra Palæstina & hvorfor hun blev interesseret i at arbejde med det herHvad kan vi gøre, når vi ser de forfærdelige ting der sker i verden, så vi både passer på os selv men ikke bliver handlingslammet

  Og meget mere.


  Lobna svarer bl.a. også på;

  Hvordan starter man en konstruktiv & healende samtale med sin mor?Hvordan sætter jeg grænser som voksen overfor det der trigger barnet i mig?

  Og flere spørgsmål i ekstra optagelsen som du finder inde i Klub ENHED via link hér.


  Jeg håber at du vil dele episoden her, til dem du mener kunne have brug for at lytte med.

  Tak fordi du træder ind i ENHED rummet med min gæst & jeg.

  Jeg er så glad for at du er her!

  Stort kram, 

  Noell


  Tidligere episoder der kan være relevante:

  #69 med Evaloa om pleaser tendens

  #84 med Lotus Turéll om hvordan traume arbejde & fortrolighed med det der er svært kan være nøglen til autencitet

  #24 med Jesper Westmark om traumer & bevidsthed

  #105 med Nadia Ferhat om hvordan vi kan reagere så traumatiske hændelser ikke sætter sig som fastlåsthed i os

  Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Skal vi virkelig rense huden to gange dagligt? Og bruge dyre domme på øjencreme? Hvordan ved hudpleje ingredienserne hvor gammel vores hud er eller hvilket køn vi er?


  Jeg har glædet mig meget til, at du kan lytte til den her samtale. For hvis der er noget der har forvirret mig igennem årerne, så er det viden om hud & hudpleje. Samtidig har jeg brugt ufattelig mange penge på hudpleje, behandlinger & produkter, & jeg ville egentlig forvente, at jeg nu burde have knækket nøden omkring min hud. Og for første gange i årevis oplever jeg også, at det har jeg måske nok også.


  Men det er bare på en meget simpel. Og meget billig måde. Den viden du får fra min gæst i samtalen her, er nogle af de ændringer jeg har lavet i min hudplejerutine. Mere specifikt om mine egne rutiner, kan du læse om i et opslag inde på min Instagram @noell_enhed_podcast. 


  Min gæst er Anette Kristine Poulsen som er skønhedsspecialist i Go’Morn Danmark, skønhedsredaktør på dagbladet Børsen & eksperten bag Beauty Space. Anette har skrevet flere bøger om huden & den nyeste bog; “Bedre hud med årerne, videnskabens opskrift på en friskere og pænere hud helt enkelt”, har revolutioneret min hudplejerutine. Bogen er et overskueligt & simpelt opslagsværk & giver dig svar på hvilken simpel tilgang du kan have til din hudplejerutine, afhængig af din huds tilstand.


  Lyt med når vi blandt andet taler med om;

  Hvordan en skoldning på halsen som barn blev starten på Anettes hudbevidsthedMyter & misforståelser omkring huden & hudplejeHør om hudplejepyramiden & hvilke ting du skal være opmærksom på, for en sund & glad hudHvorfor solcreme giver bumser & hvordan du kan undgå detSolmisbrug & hvordan Anette fik sin hud tilbage efter årtiers solmisbrugOrd i skønhedsbranchen som Anette ikke bryder sig omAnettes holdning til botox & filler & om det passer, at de kan være rynke forebyggende

  Og meget mere. Du kan også høre Anettes viden om;

  Hvor ofte man egentlig behøver professionel ansigtsbehandlingBumser selvom man ikke er teenager & hvorforEksem m.m.Huden & overgangsalderen

  når jeg tager jeres spørgsmål med til Anette inde i Klub ENHED. Du kan lytte til ekstra optagelsen via link hér. 


  Hudplejepyramiden finder du også visuelt inde i Klub ENHED, ligesom at du kan lytte til alle mine meditationer m.m. derinde.


  Tak fordi du træder ind i ENHED rummet med min gæst & jeg.

  Jeg er så glad for, at du er her!

  Stort kram, 

  Noell


  Tidligere episoder der nævnes i samtalen:

  #65 med Tina Lykkegaard om hudens sprog, hvad den fortæller dig med forskellige symptomer & hvordan du plejer den indefra & ud 

  Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Har du nogensinde hørt om homøopati? Det anslås at mere end 100 millioner i Europa bruger homøopati regelmæssigt. 

  Måske du, ligesom jeg for nyligt var, er ny på den her front. Selvom jeg i mere end et årti eksempelvis har brugt Echinaforce dråber ved begyndende forkølelse (& dét virker!), så har jeg stadig været tilbageholden omkring homøopati p.g.a. den måde medierne & læger taler om det. Men det har ændret sig for lidt tid siden. Og nu har både jeg & min søn brugt det med stor tilfredshed.


  Og nu kan du også blive klogere på det. Min gæst er Margrethe Yasmin Kristiansen som er heilpraktiker & kostpilot. Du kan blandt andet høre os tale om:

  Hvad en heilpraktier erHvad homøopati egentlig er & hvordan det blev udvikletHvordan det virker & hvornår du med fordel kan bruge detHvorfor det er svært at teste homøopati på samme måde som “almindelig” medicinHvorfor homøopati omtales som alternativt, selvom det kommer fra naturenHør hvorfor Margrethes første konsultation med klienter tager 3,5 timeHvordan følelser påvirker kroppen via fysiske symptomer. Jeg har fået noget at kigge på omkring min allergi & ungdomsastma efter Margrethes viden i samtalen her.Hør om astma, følelser & sorgOg meget mere

  Som ung blev Margrethe skadet af HPV vaccinen dengang den rullede ud i Danmark. Hun fortæller om sin rejse med dette & sorgen over ikke at blive taget alvorligt, da hun oplevede sin krop blive mere & mere syg.


  Migræne er noget så mange af Jer har spurgt om til den her episode. Du kan høre Margrethes svar omkring blandt andet migræne, skæl m.fl. inde i Klub ENHED via link hér.


  Tak fordi du træder ind i ENHED rummet med min gæst & jeg.

  Jeg er så glad for, at du er her!


  Stort kram, 

  Noell


  Episoder der nævnes i samtalen:

  #3 med Umahro om bl.a. epi-genetik

  #12 med Fattima Loreen om dit højere selv, sjæl m.m.

  Du kan også med fordel høre #15 med sygeplejerske Christina Zabava Grønhøj om hvordan vi får mere tillid til vores krop, dens selvregulering & hvordan det taler til os for at passe på os m.m.

   (https://www.hri-research.org/resources/essentialevidence/use-of-homeopathy-across-the-world/)

  Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Hvad er en vølve egentlig? Er det bare nordens svar på en shaman? Og er det nødvendigt at vi laver ritualer, cacao-ceremonier & andre lukkede rum, før at vi kan opleve magi & forbundethed? 


  Vores sprog afslører, at mange tror spiritualitet & magi er noget vi er adskilt fra. Mange kigger mod udlandet for at finde inspiration til magiske ritualer, forbundethed til naturen & ånder & tror “spirituel” er noget man bliver via sine handlinger eller ordvalg.


  Men dét udfordrer min gæst & jeg i den her samtale.


  Jeg har besøg af Andrea Hejlskov som er forfatter, foredragsholder, samfundsdebattør & vølve. Hun har bl.a. skrevet bogen ‘Vølve’.


  Lyt med når vi bl.a. taler om;

  Hvad en vølve egentlig er, hvordan man bliver det & hvorfor Andrea er gået væk fra at sige, at en vølve er en nordisk shamanGamle nordiske traditionerHvordan den oprindelige nordiske tro ikke æres & anerkendes på samme måde, som vi ofte bliver fascineret af gamle udenlandske gudinder & guderAsertro & nordiske guderHvordan mange tror de er adskilte fra spiritualitetHvorfor ritualer har en legitimitet & er en god støtte i starten af ens genopdagelse af sin indre åndelighedVi taler om nogle blokeringer i spirituelle miljøer & praksiserHør om "Nissen der flytter med" & hvor det udtryk kommer fraHvordan nogen bruger spiritualitet til optimeringsprocesser & kapitalismeHvad er en sjæl? Hvad er spiritualitet? Hvordan vi kan gøre trivielle hverdagsting til ritualer Dualisme 

  Og meget mere. Du finder en ny meditation inde i Klub ENHED, du logger blot ind hér.


  Jeg er spændt på hvad du synes om samtalen. Tak fordi du lytter med, 

  Stort kram, 

  Noell


  Tidligere episoder der nævnes i samtalen:

  #25 med Maria Hyldemor Jacobsen om animisme & nordisk spiritualitet.

  #87 med Carina Lyall om at søge udover danske grænser for forbundethed til naturen & spiritualitet.

  #26 med Mica Oh om kulturel appropriation, spiritualitet & racisme.

  #89 med Tobias Anker Stripp om sammenhængen mellem det at tro på noget & sundhed & eksistentielle & åndelige behov.

  Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Bliver du nogle gange tricket af (andre) kvinder? Måske på grund af måden de taler på? Opfører sig? Hvordan de klæder sig eller er i verden på? 


  Mine gæster er kvinderne bag bogen “Den utålmodige feminist” & podcasten Karrierekvinder, nemlig Naja Lind Rasmussen, antropolog & diversitetskonsulent hos Dansk Industri & kommunikationsrådgiver Rikke Kristine Østergaard.


  Du kan blandt andet høre os tale om;

  Hvordan Naja & Rikke engang startede Karrierekvinder podcast for at slå fast, at køn ikke gjorde en forskel for sin karriere - men hvordan de så blev klogere!Hvad misogyni er & internaliseret misogyni erFeminine & maskuline værdier & værdisættelsen af dem i samfundetHvad kvinder i topposter & linedansere har til fællesAnti-feminismeHvordan de, ligesom så mange andre, var ubevidste omkring de barrierer & begrænsninger der er for en kvinde. Men da de fik øjnene op for det, kunne de pludselig se det alle steder.Magt & håndsrækning mellem kvinderAfstandstagen fra kvinder & feminine tendenser for at sikre sin overlevelseVi taler også om ordet ligestilling & hvorfor Naja og Rikke bevidst vælger stadig at bruge det ord, selvom de også er bevidste om begrebet ligeværd

  Og meget mere. Vi taler også om at danske kvinder får 14% mindre i løn end mænd for samme arbejde! Det betyder at kvinder fra 16. nov arbejder gratis resten af året. Igen i år. Det er ikke okay, at vi stadigvæk opdrager piger & drenge til at tro, at piger er mindre værd end drenge, blot pga deres køn!


  Derfor håber jeg, at du er med til rent faktisk at gøre en forskel i år!


  Du er med til at gøre en forskel ved at nedlægge arbejdet den 16. nov. Du behøver ikke gøre andet end ikke at møde på arbejde, eller forlade arbejdet i løbet af dagen.


  Hvis du vil, så kan du samtidig komme kl.11.30-13.00 på Christiansborg Slotsplads hvor jeg & Birgitte Baadegaard har arrangeret fredelig demo med diverse taler, meditation mm.


  Min Facebook er blevet hacket & eventet er derfor pt forsvundet derinde, men du kan se mere på enten LinkedIn eller Instagram ved @noell_enhed_podcast.


  Og så har jeg lagt en ny meditation op i Klub ENHED til dig. Du logger ind via link her.


  Tak fordi du træder ind i ENHED rummet sammen med mine gæster & jeg, jeg er så glad for at du er her!


  Stort kram, 


  Noell


  I samtalen nævnes en tidligere episode omkring emotionel intelligens. Den må du ikke snyde dig selv for. Det er episode #81 med Mikkel Severin.

  Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Store dele af dit potentiale kan være gemt i frygten & dét du forsøger at ignorere. Du selv kan være gemt i frygten. Bliv klogere på hvordan i samtalen her.


  Min gæst er nemlig Anja Vintov som er flowspecialist & forfatter & har bl.a. skrevet bogen “Forstå din frygt - få mere ud af livet”.


  Jeg har inviteret Anja ind til en vigtig samtale om frygt. For hvornår er frygt godt & kan vi egentlig bruge den til noget konstruktivt? Hvornår er der for meget frygt, eller for lidt? 


  Lyt med når jeg taler med Anja om;

  Hvorfor Anja mente, at det var nødvendigt at skrive en hel bog om frygtHvad det er frygten prøver at fortælle osFrygtkulturFrygtløs vs frygtbevidsthedFrygt vs integritetHverdagsfrygt & frygten for ikke at være god nokHvorfor Anja ikke er fortaler for hele ideen om, at beslutninger tages i frygt eller kærlighedHvordan frygten tager andre følelser som gidselOg meget, meget mere

  Hør også hvordan du kan navigere i forskellen mellem frygt & intuition er, frygten for ikke at have penge nok & andre ting som Anja svarer på i ekstra optagelsen som du finder inde i Klub ENHED via link hér.


  Rigtig god lyttelyst & smid endelige nogle stjerner & en anmeldelse i din podcast app hvis du har tid & lyst.


  Tak fordi du lytter med! 


  Stort kram, 


  Noell

  Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Hvis du ikke har hørt om Good Girl Syndromet endnu, så må du ikke snyde dig selv for at blive klogere på hvad dét er. Og hvis du blot ud fra navnet tænker, at det er du ikke, så vid, at det tænkte jeg også engang, men jeg blev klogere.


  Jeg har glædet mig til, at du kunne træde ind i ENHED rummet sammen med mig & min gæst Christina Sander. Christina er journalist & ligeværdsforkæmper & jeg har inviteret Christina ind i podcasten, fordi hun gang på gang laver opslag på Instagram, som rammer mig direkte i hjertet & desværre alt for tit direkte i maven.


  Lyt med når Christina & jeg blandt andet taler om;

  Hvornår i livet Christina indser, at kvinder ikke er ligeså meget værd som mænd i denne verdenHvordan ligestillings forsøget faktisk underminerer kvindens kraft for eksempel når det gælder graviditet, fødsel, barsel & kvindens kropHvorfor det at sige far kan det samme som mor, er både forkert & underminerende for kvinde kønnetHvad Christina gerne ville have hørt som pigeHvilke refleksioner der er bag nogle af Christinas opslag på Instagram Mental Load & hvordan en partner, der er parat til at hjælpe, ikke er lig med I har skabt et hjem, hvor I begge har lige meget ansvar Selvopofrelse & hvorfor den gode mor ikke sidder i selvopofrelsenDet at være mor til en pige samt sorgen over at vide, at vores døtre også vil blive teenagers & kvinder i en verden, der ser dem som mindreværd pga deres køn

  Og meget, meget mere. Og så har jeg taget Jeres spørgsmål med til Christina som hun svarer på i ekstra optagelsen, som du finder via noellelise.com 


  Jeg håber du er med d.16. november til at nedlægge arbejdet i fredelig protest mod det løngab der er mellem kvinder & mænd. Kvinder tjener mindre i løn end mænd i samme job. Det betyder kvinder fra 16. november igen i år arbejder gratis resten af året.


  Det her handler ikke om politik. Det handler om menneskelig bevidsthed. Og vi kan i et velfærdssamfund ikke år efter år se til imens halvdelen af befolkningen underbetales blot pga deres køn!

  Se mere via Facebook event #16novdk eller min IG @noell_enhed_podcast.

  Selv hvis du blot nedlægger arbejdet nogle timer den dag, så er du med! Du behøver ikke møde op til noget event. Men hvis du vil stå side om side med andre kvinder, så kan du joine mig, Birgitte Baadegaard & andre kl.11.30-13.00 på Christiansborg Slotsplads!


  Jeg håber inderligt du vil dele om det her, så alle kvinder i Danmark får chancen for at være med!


  Tak fordi du vil dele om det! 

  Stort kram, 

  Noell


  Tidligere episoder som nævnes:

  Episode #93 med Birgitte Baadegaard hvis du er klar på en masse chokerende fakta omkring den manglende ligeværd mellem køn i vores samfund.Episode #86 med Maria Langbak om ulighed i sundhed, sygdoms & medicinsk viden. Hvorfor kvinder ikke skal faste som mænd; igen et klassisk eksempel på hvordan vi i samfundet får serveret viden om sundhed som om det gælder alle MENNESKER men egentlig kun gælder mænd.Episode #28 med Augusta Søndergaard om den gave & kraft kvindens cyklus faktisk kommer med & hvorfor det ikke skal gøre ondt at have menstruation.Episode #98 med Anne Skare om fremtiden & hvorfor vi tager fejl, hvis vi bliver irriteret m.m.Episode #42 med Ayoe Ramati omkring det maskuline & feminine princip.Episode #44 med Anne-Sophie Jørgensen om hvorfor der skal opstå seksuelt & spirituel ligeværd før der kan opstå ligestilling.

  Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Fastlåsthed kan være den spæde start på en længere varende depression eller angstlidelse. Men det er faktisk muligt at afvæbne fastlåsthed i både din egen og andres enhed, SELVOM der sker traumatiske hændelser.


  Det er blot et lille glimt, af de mange vigtige indsigter du kan lytte til i samtalen her. Dét her er en af de samtaler, du virkelig ikke må snyde dig selv for!


  Min gæst er psykoterapeut Nadia Ferhat, stifter af Chok Release Akademiet & ekspert i at spotte blokeringer forårsaget af chok & traumer & forløse dem. Jeg tror de fleste inderst inde godt ved, at de har ting som holder dem tilbage & begrænser dem. Men du kan blive klogere på mange facetter i det her. 


  Lyt med når vi taler om:

  Hvad et chok eller traume er & hvorfor det er vigtigt at forstå, at det ikke kun skabes fra overgreb eller voldFastlåsthed & hvordan fortiden hele tiden vil påvirke vores nutid hvis det har sat sig som fastlåshed Hvordan børn reagerer når de er i enten kamp, flugt eller frys tilstandDit nervesystem & hvad kan du være opmærksom på relationelt, for at dit nervesystem slapper af Hvordan vi kan holde rum for os selv eller andre, så de kan heale deres nervesystemHvad vi kan gøre når chokererende ting sker, så de ikke sætter sig som livslange traumerHvordan vi igennem livet helt naturligt vil opleve periode med depressive tilstande, angst & andre naturlige sindstilstandeHvor vigtig det er at samfundet rummer mennesker i livets naturlige faser, så de ikke skal presses helt derud hvor det bliver en mere kronisk tilstand eller behøver en diagnose for at få rum til healing

  Du kan også blive klogere på hvordan vi slipper begrænsninger som vi har arvet og som ikke er vores, hvordan vi passer på os selv som forældre imens vi har et barn i mistrivsel og andre spørgsmål som Nadia svarer på i ekstra optagelsen som du finder inde i Klub ENHED. Du kan logge ind eller tilmelde dig via link hér.


  Jeg vil virkelig anbefale dig at lytte til episode #40 med Stine Buje efter den her. I den samtale får du en indsigt i, hvordan vi har en nærværende og meningsfuld samtale. Noget som Nadia nævner vigtigheden af, da vi taler om den betydningsfulde voksen & hvordan vi kan heale hinanden.


  Og så. 

  Vil jeg til sidste skrive: I din podcast app, der håber jeg du vil smide et like, trykke følg & måske du endda vil lave en anmeldelse. Tusind tak, det er en fantastisk måde at støtte podcasten på.


  Okay det var ikke det sidste jeg ville skrive. Du ved nok godt hvad jeg vil skrive. Måske du synes det er blevet en selvfølge. Men det er ikke en selvfølge for mig, at du vælger at lytte med! Så jeg vil nævne det igen;


  Tak fordi du træder ind i ENHED rummet sammen med min gæst & jeg. Jeg er så glad for, at lige præcis du er her!


  Stort kram, 

  Noell


  LINKS TIL GRATIS PRØVER;

  Biotherm tryk hér

  Loreal True Match Nude Plumping Tinted Serum

  Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Bryster & kvindens underliv er noget de fleste mennesker har en holdning & relation til. Og alligevel ved de færreste egentlig RIGTIG noget om det. I den her episode ønsker min gæst & jeg at gøre op med den stigmatisering, seksualisering & negligering der er når det gælder kvindens underliv & bryst.


  Vidste du for eksempel godt, at klitoris ikke kun er til for at give nydelse? Den har mange vigtige funktioner & er et stort organ. Lyt med & bliv klogere.


  Min gæst er Stephanie von d’Ahe Grau som er sygeplejerske & nu arbejder som underlivs & brystbehandler. Stephanie blander den vestlige viden med den østlige viden samt filosofi, så hendes tilgang til både underliv & bryst rummer mange facetter, også det energetiske & åndelige.


  Vi taler blandt andet om:

  Hvorfor det er vigtigt vi forholder os til vores bryster & underliv uden det har noget at gøre med; sex, menstruation, amme, føde eller pga smerterHvordan Stephanie har arbejdet med healing af sit underliv efter voldtægt & incestBryst implantater & hvordan megen information om bryster skaber en dødsangst i kvindens relation til sine brysterHvordan vores underliv er bygget op & hvor stor klitoris faktisk er & hvilken betydning vores klitoris har for vores immunforsvar & beskyttelse mod bakterier Hvordan vores hjerte & bryst hænger sammen med vores underlivHvad ordet yoni betyder, kommer fra & hvorfor Stephanie har valgt at bruge det i sit erhverv som et helende ord Hvordan det sætter sig i kvindens underliv, når vi gennemfører seksuelle ting vi ikke nødvendigvis er helt med på eller gør det for husfreden & hvor hurtigt en kvinde energetisk kan opleve utilpashed i en seksuel relation, selvom hun ikke nødvendigvis vil registrere det kognitivtOg meget, meget mere.

  Lyt også til Stephanies svar på flere af jeres spørgsmål, bl.a. vedr. bh med bøjle, behovet for at skærme sine bryster m.m. inde i ekstra episoden i Klub ENHED. Log ind eller meld dig ind via link hér.


  Rigtig god lyttelyst & TAK fordi du træder ind i ENHED rummet sammen med min gæst & jeg. Wow jeg er så glad for, at lige præcis du er her!


  Stort kram, 

  Noell


  Tidligere episoder der anbefales at lytte til;

  Episode #28 med Augusta Søndergaard om den gave & kraft kvindens cyklus faktisk kommer med & hvorfor det ikke skal gøre ondt at have menstruation og hvorfor du virkelig bør genoverveje din prævention hvis den er hormonelEpisode #42 med Ayoe Ramati omkring det maskuline & feminine princip og meget andetEpisode #86 med Maria Langbak om ulighed i sundhed, sygdoms & medicinsk viden. Hvorfor kvinder ikke skal faste som mænd; og det er et klassisk eksempel på hvordan vi i samfundet får serveret viden om sundhed som om det gælder alle MENNESKER men egentlig kun gælder mænd.

  LINKS TIL GRATIS PRØVER;

  Biotherm tryk hér

  Loreal True Match Nude Plumping Tinted Serum

  Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Længes du efter noget, som du ikke rigtig ved hvad er? Har du opnået det du troede du længtes efter; partner, børn, karriere - men alligevel mærker du stadig en længsel?


  Min gæst er Camilla Kjems som er mediechef for New Media i Aller & forfatter til flere bøger, bl.a. den nyeste: “Følg tegnene - en guide til et spirituelt liv”.


  Lyt med når vi blandt andet taler om;

  Hvad IKIGAI er & hvordan det kan støtte os til, at finde frem til hvad vi skal bidrage med i den her verden, samtidig med vi tjener pengeAt begynde at mærke sine indre ja & sine indre nejIntuition, den indre stemme & det at observere uden at dømmeHvorfor det at “springe ud af det spirituelle skab” kan opleves skræmmendeHvad tegn er for Camilla & hvordan vi ser dem & følger demHvordan at det kan opleves grådigt at bede om et tegnAt turde tage fat i det indre ubehagelige for overhovedet at kunne fremkalde sig selvOrdet jeg selv har opfundet; det at bagtænke & hvad det betyder & hvorfor det er vigtigt at kende begrebet i sig selvOg meget, meget mere

  Og hvis du gerne vil styrke kontakten til din intuition, din indre stemme, din ånd; så kan jeg simpelthen ikke understrege nok, hvor kraftfuld & transformativ en udvikling det er, at meditere så ofte som muligt! 


  Det behøver ikke være mere end 10 minutter hver dag - men det er dét at du gør det så tæt på som hver dag, der gør forskellen. Det er trods alt det vi gør hver dag, som er med til at skabe det liv vi oplever & det menneske vi er. 


  Det er derfor mine meditationer er omkring de 10 minutter, for alle har 10 minutter hver dag - og jeg vil så gerne for dig, at du får lov til at opleve den fantastiske livsgave det er, at begynde at meditere hver dag. For det trækker de stærkeste smukkeste tråde ud i alle grene af dit liv - og bringer en anden ro ind selv når det stormer. En anden tillid ind, selv når det gør allermest ondt. En anden observation ind, hvor vi før ville have blevet fange af vores følelsers vold. 

  Så log ind i Klub ENHED & giv dit nuværende jeg og dit fremtidige jeg dén gave. Det kan du gøre via link hér. 


  Der ligger en ny meditation, hvor jeg guider dig i at kultivere & lade hele din enhed overgive sig til, at du er lige som du skal være. Det er i min nye meditation “I am Enough/Jeg er nok”.


  Tak fordi du træder ind i ENHED rummet med min gæst & jeg! Jeg er så glad for, at du er med!


  Stort kram, 

  Noell


  I samtalen nævnes tidligere episoder, som jeg anbefaler indenfor det her emne;

  Episode #89 med Tobias Anker Stripp om eksistentielle & åndelige behovEpisode #6 med Pernille Aalund om intentioner, skaberkraft, grådighed & passionEpisode #29 med Niels Overgaard om stoicisme

  Obs: Det er den svenske kunstner Hilma af Klint jeg taler om i samtalen


  LINKS TIL GRATIS PRØVER;

  Biotherm tryk hér

  Loreal True Match Nude Plumping Tinted Serum

  Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Jeg har lagt en gave til dig her i mit podcast feed. Det er en af mine mange meditationer, som jeg nu giver dig mulighed for at benytte.


  Hvad end du lytter til ENHED pga kropslig interesse, mental, emotionel eller sjælelig, så er der én ting du kan gøre, som helt automatisk vil påvirke alle komponenter positivt. Meditation.


  Meditation reducerer stress (mindre kortisol stresshormon i kroppen). Styrker dit fokus & klarhed. Sænker blodtrykket, sænker aldring, styrker immunforsvar, & skaber tid til du bliver bedre til at lytte til din intuition/sjæl. Det er blot et udpluk. 


  MEGET de fleste mennesker lider af i den vestlige verden - kan meditation hjælpe med! Det de fleste længes efter i den vestlige verden - det kan meditation føre dig til!


  Det er det vi gør hver dag, som skaber livet vi (op)lever, måden vi møder os selv & andre på samt skaber fremtiden vi bevæger os ind i.


  Jeg håber at du vil melde dig ind i Klub ENHED, for derinde får du adgang til massevis af meditationer & der kommer hele tiden flere til. Som medlem får du også adgang til alle ekstra optagelser med gæsterne, nogle ting kun med mig, bevægelsesvideoer, opskrifter, ritualer & 10% rabat på hele min webshop.


  Du kan melde dig ind via link hér.


  Stort kram,

  Noell

  Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Har du nogensinde overvejet, at måden du går & står på, faktisk fortæller meget om, hvordan livet har formet dig? At skader ikke altid handler om uheld, men kan have noget at gøre med dit indre?


  Det her er en spændende samtale, med en af Danmarks mest erfarende kropsterapeuter. Min gæst er Mikael Kyneb, som er tidligere cykelrytter & atlet, men som fik afbrudt sin karriere pga en knæskade. Som blev startskuddet på et nyt kapitel, ind i Body SDS & kropsterapi. Mikael er i dag underviser i kropsterapi, mentor, grundlægger af Kyneb & Co. & forfatter til bogen “Kroppen taler - lær at lytte”.


  Du kan blandt andet høre os tale om;

  Hvad kropsterapi er, herunder Body SDSHvordan samfundets kropsidealer er ikke idealer for os alleHvorfor det vigtige er det energetiske i kroppen, frem for hvordan den ser udHvordan måden vi står på, afspejler vores indreKroppens 7 faser & hvordan de forskellige områder i vores krop virker & er forbundet med hele vores væsenÅndedrættet 

  Og meget mere & så fortæller Mikael også til sidst i samtalen om, hvad du kan gøre der er godt for din krop, som ikke koster noget.


  Aldrig har jeg fået så mange spørgsmål om det samme, som jeg har dengang gav mulighed for, at du kunne stille spørgsmål til samtalen på Instagram, inden vi gik i studiet. 

  Nemlig kæbespændinger! Dét & andre spørgsmål berør jeg med Mikael i ekstra optagelsen, som du kan lytte videre til inde i Klub ENHED via link hér.


  I samtalen bliver der nævnt flere tidligere episoder, hvor der dykkes dybere ned i nogle af de ting, jeg taler med Mikael om.


  Så hvis du vil høre mere om åndedrættet, så tænd for episode #16 med Simon Krohn

  Hvis du vil høre mere om vores relation til vores krop, så tænd for episode #8 med Mie Moltke 

  Og hvis du vil høre mere om ayurveda, så lyt til episode #18 med Maria Juhl


  Andre episoder du med fordel kan lytte til omkring kropsterapi, kroppen m.m. er;

  Episode #61 med Benedikte Koed om hvordan overbevisninger påvirker din tilgang til kost & bevægelseEpisode #9 med Martin Bonde Mogensen om kropsterapi

  Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om samtalen! Det er SÅ givende for mig, at få føling med hvad du synes om samtalerne. Så hvis du har tid & overskud, så skriv gerne under podcast opslaget for episoden her på min Instagram @noell_enhed_podcast.


  TAK fordi du lytter med!

  Kæmpe kram, 

  Noell


  LINKS TIL GRATIS PRØVER;

  Biotherm tryk hér

  Loreal True Match Nude Plumping Tinted Serum


  Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Bruger du ligeså meget tid, energi & penge på dit indre hjem som dit ydre? Går du på kompromis med dit indre velbefindende, fordi dit fokus er på det ydre, omverdenen, andres forventninger & dine forventninger til det andre kan se af dig, dine bedrifter, evner m.m.?


  Du må ikke snyde dig selv for den her rørende samtale med min gæst Laura Keil. Laura arbejder med metakognitiv terapi, er spaceholder, master i ritualer & influenser. Og så har hun sammen med sin partner Mads solgt alt hvad de ejede & bor nu i en camper. Noget af samtalen handler om;

  At leve mere med mindreDet ydre vs det indre hjemAt blive i usundt arbejdsmiljøHvad forventningspres både fra os selv & omgivelserne kan presse os ud iØnsket om at leve & ikke bare overleveForskellen mellem selvudvikling & selvforkælelse

  På smukkeste vis tager vores samtale en vigtig drejning. For det er første gang, at Laura fortæller om sin rejse med OCD. Laura har siden hun var ganske ung lidt af OCD & angstanfald der var så slemme, at hun nogle gange besvimede.


  Lyt med når Laura fuldstændigt sårbart & ærligt fortæller om sin healingsrejse. Hvor hun før var så syg med OCD, at hun ikke kunne gå i skole eller handle ind, til at hun nu lever et liv fyldt med uforudsigelighed. 


  Jeg er både rørt & beæret over, at Laura for første gang fortæller sin historie med OCD. Jeg tager det ikke for givet, at ENHED skaber den slags rum til, at min gæst viser sit hele jeg. Jeg er ikke ét sekund i tvivl om, at Lauras oplevelse med OCD & angstlidelse, her har været med til at gøre Laura, til den hun er i dag. Via sit arbejde gør hun en stor forskel for tusinder af unge mennesker. Laura giver os et indblik i hvad det er, at hun via sit arbejde oplever de yngre generationer kæmper med, blandt andet stress, angst, sammenligningskulturen m.m.


  Og så guider jeg dig til ligevægt, harmoni & balance i den nye meditation, som netop er kommet op i Klub ENHED. Jeg håber, du er med på at meditere så mange dage som muligt den næste måneds tid, så du virkelig kan opleve den utrolige forskel blot ti minutters meditation gør. Se alle mine meditationer & Klub ENHED via link hér.


  Du kan også se min 44min video omkring den journal jeg har lavet & fortæller om i introen til episoden her. Den video er på min IG profil @noell_enhed_podcast. Journalen kan du købe via link her


  Tak fordi du træder ind i ENHED rummet sammen med min gæst & jeg. 

  Jeg er SÅ glad for, at du er her!

  Stort kram, 

  Noell


  Tidligere episoder der nævnes i samtalen:

  Kim Boye episode #43

  Jesper Westmark episode #59 & #24

  Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Kæreste ENHED lytter! Dét her er en særlig dag! ENHED bliver i dag 2 år & vi træder samtidig ind i ENHED rummet sammen for hundrede gang! Sikke en rejse vi er på sammen. Jeg er meget ydmyg omkring det faktum, at du bruger din tid med mig! Dét tager jeg virkelig ikke for givet. Det skal du vide.


  Jeg har valgt at markere ENHEDs 2 års fødselsdag ved at invitere mine forældre ind i ENHED rummet. Ikke blot fordi de er mine forældre. Men fordi de har en ret unik historie for deres fælles liv sammen. En historie som kræver mod. Og som kræver tilgivelse, hvis man ønsker at blive fri.


  Vi dykker ned i året 1984, hvor mine forældre møder hinanden. Et skelsættende øjeblik. Især for den 16 årige danske pige. Som forelsker sig i en flygtning fra et muslimsk land.


  Du kan høre os tale om;

  Den enorme modstand & modvilje min mor oplevede fra sin familie, omgivelser & samfundetDet at følge sit hjerte, selvom andre er imodHvilket fokus mine forældre havde, for at kunne komme igennem modstandenFordomme, forudindtagethedAt tilgive & træde ud af skyggen det at bære nag skaberDet ubevidste behov for at bevise, man tog den rigtige beslutningAt blive stigmatiseret som menneske & som par, blot fordi den ene har muslimske rødderMediernes ønske om kun at fremhæve negative vinkler på muslimer & hvordan mine forældre kæmpede mod denMin frustration som barn & ung over min baba, som ikke satte sig imod når han blev udsat for racisme foran mig

  Og meget, meget mere.


  Og så kom I med så mange skønne spørgsmål til mine forældre. Det er blevet til en ekstra optagelse som du kan lytte til i Klub ENHED. Blandt andet svarer mine forældre på, hvordan du gør dig fri af din families holdninger & bekymringer, hvordan de håndterede kulturelle forskelle i forhold til børneopdragelse & andet. Du logger blot ind i Klub ENHED & kan lytte med via link hér.


  I samtalen nævner jeg en tidligere samtale med Hardeep Dhanjal, lyt til episode #92. Og så nævner jeg en radio serie af Fabeldyret, som egentlig hedder Shahin Aakjær. Serien hedder Fædreland & er på tre episoder ved DR.


  At ENHED bliver 2 år betyder at jeg sidder med et kæmpe smil på mine læber & tårer i øjnene! Det her rum er du ligeså meget er med til at skabe med dine spørgsmål, din feedback, dine beskeder til mig, dine anbefalinger af podcasten til andre & den energi også du bringer ind i det her rum. Jeg tror på, at du påvirker rummet, også på afstand. Måden du taler om rummet på. Måden du tænker om rummet på. Det påvirker. Tak for støtten. Tak for hep. Tak for opbakning. Tak til dig som er ENHED medlem & støtter op omkring mit arbejde med podcasten.


  TAK fordi du er her. Jeg tænker, at vi tager minimum to år mere i det her rum sammen - sys’ du ik’?

  Stort kram, Noell

  Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Tobias Rahim synger; “… når mænd, de græder, er det altid i en flask’, i en streg, i en joint, i en pille. Eller, en blanding af alting. Ingen tårer bare vanvid. Når mænd, de græder, med øjnene i stilhed, drukner indeni, indtil blikket siger intet, ik’ had på din far, bare giv ham kærlighed & lær ham at græde…”.


  Men hvorfor græder mænd ikke? Og hvorfor græder deres fædre ikke?

  Jeg kan ligeså godt sige det som det er. Jeg har glædet mig utrolig meget til, at du nu kan lytte til den her samtale! Den er vigtig.


  Min gæst er Charlie Chrie, som er foredragsholder & psykolog & arbejder med et stærkt fokus på mænd & følelser. Han er vært på podcasten FØLSOM sammen med Jean Von Baden, som jeg har haft besøg af i episode #35 til en samtale om misbrug, afhængighed & hvordan verden er ved at dulme sig selv ihjel.


  Hvis du savner, at din partner kan forholde sig til sine sårbare følelser. Eller hvis du savner, at kunne forholde dig til dine sårbare følelser, så er du trådt ind i det helt rigtige rum!


  Du kan blandt andet høre os tale om;

  Hvorfor mange mænd ikke kan tale frit om alle følelser eller måske ligefrem ikke har et sprog for alle typer af følelser Frygten for ikke at blive mødt i sine følelser som mandCharlies egen rejse med sine sårbare følelser som barn & mandHvordan vores sprog inddirekte fortæller drenge hvordan de bør være eller ikke bør væreHvad vi selv skal kigge på, hvis vi gerne vil skabe et trygt rum for en partner, der ikke kan tale om sårbare følelserVi taler om hvad “en rigtig mand” egentlig erHvordan vores venner kan fastholde os i en uautentisk & ufri fortælling om hvad en mand skal væreHvordan mænd kan begynde at forholde sig til sine følelserStoicisme med feminin approach vs maskulinSelvkærlighed som mand & hvordan Charlie er selvkærlig At kvinder måske tror de gerne vil have en mand som kan græde, men på et ubevidst plan ikke kan rumme når manden viser sårbare følelser, fordi det er så uvant i vores samfundHappy wife happy life sætningen & hvorfor den kan være farlig

  Og meget, meget mere. Du finder også en ny meditation hvor jeg guider dig til at rense din energetiske krop - det er ret så fantastisk skulle jeg hilse og sige! Den finder du inde på din ENHED profil via link hér. Husk det er det vi gør mest af som skaber livet vi oplever & fremtiden vi bevæger os ind i. Mediter blot ti minutter med mig, gerne hver dag, & jeg lover dig at du efter en måned vil opleve en større ro i dit liv. Du kan vælge mellem masser af meditationer inde i Klub ENHED.


  Hvis du finder podcasten & episoden her værdifuld så del den endelig med dem omkring dig så de også kan få muligheden for at lytte med!


  Kæmpe tak fordi du træder ind i ENHED rummet sammen med mig & min gæst, jeg er så glad for at du er her!

  Stort kram, 

  Noell

  Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vil du gerne have et indblik i fremtiden? Så er den her samtale lige noget for dig! 


  Jeg har glædet mig vildt til, at du kan lytte med til dén her samtale. For min gæst er ret så interessant & kommer med masser af aha oplevelser & jeg vil garantere at hun også får skabt en masse refleksioner i dig.


  Min gæst er fremtidsforsker, forfatter & foredragsholder Anne Skare Nielsen, som er tidligere medlem af Etisk Råd. Bliv klogere på Annes forudsigelser omkring fremtiden & hvordan vi engang vil se tilbage på nutiden med forundring.


  Anne er det vi engang ville have kaldt et orakel. Du kan høre oraklets take på fortiden, nutiden & fremtiden & hvordan vi bedst kommer igennem de udfordringer vi lige nu står i


  Du kan derfor blandt andet høre os tale om;

  Hvad en fremtidsforsker erHør om de to tidligere spirituelle revolutioner & den tredje som Anne forudser er på vejHvad turist mode er & hvorfor vi alle med fordel bør være i turist mode hele tidenFremtidssans & hvordan du lærer din at kendeHvordan vi alle forudser fremtidenHvordan angst er baseret på for-ud-sigelser, altså at se ud i fremtidenKunstig intelligens & hvorfor Anne mener vi ikke skal frygte det men i stedet omfavne den

  Og meget, meget mere. Hvis du er ligeså vild med ENHED & den her samtale som jeg er, så håber jeg du vil dele om den. Jeg tror inderligt på, at verden vil blive et bedre sted, hvis flere & flere mennesker trådte ind i ENHED rummet.


  Ligesom vi bevæger vores sind når vi mediterer sammen i Klub ENHED, så er det også vigtigt at bevæge vores krop. Derfor finder du en masse fantastiske bevægelses videoer inde i klubben nu. Log blot ind på din ENHED profil eller bliv medlem via link hér.


  Hvis du ikke vil være ENHED medlem, men du ønsker at sende lidt energi tilbage til ENHED rummet, så kan du donere et valgtfrit beløb via mobilepay nummer: 545389. Tak for dit bidrag!


  Og allervigtigst; TAK fordi du træder ind i ENHED rummet sammen med mig & min gæst. Jeg er så glad for, at du er her!


  Stort kram, 

  Noell

  Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Min gæst er Charlie Løvetand som er healer & cermonist. Charlie har dybe rødder i naturen, i det åndelige, i ritualer & overgange. Hun har rejst & opholdt sig i mange kulturer med dybe natur & åndelige rødder, blandt andet ved Blackfoot folket i Canada, som efter 7-8 års tjeneste gav hende et navn, hvilket er en stor ære. 


  Jeg har inviteret Charlie ind til en snak om tarot kort & arketyper & du kan blandt andet høre os tale om;

  Hvad tarot erHvordan det fungerer hvis vi vil finde vores sjælsmission & arketyperTarottens historie, Aleister Crowley & det okkulteAlkymi, mystik & magiArketyper & hvad de 22 arketyper er & betyderHvordan tarotkort kan vise dig dine arketyper m.m.

  Og meget mere.


  Charlie lægger faktisk tarotkort for mig ud fra min fødselsdato og år & det er ret spændende. Hun har også taget et hjemmebrygget shot med til mig baseret på min fødselsdato & arketype. Det kan du høre mere om i samtalen her.


  Husk du inde i Klub ENHED finder en kategori hvor jeg deler inspiration til forskellige ritualer jeg laver. Blandt andet mine Nymåne & Fuldmåne ritualer som begge kommer i tre versioner. Du finder også masser af meditationer, ekstra optagelser m.m. via link hér.


  Stort kram, 

  Noell


  I samtalen nævnes & anbefales episode:

  #51 om kvinder skjult i kristendommen med Marianne Aagaard

  #45 om astrologi med Astropod damerne

  #95 om numerologi med Millicentt Rosamunde


  Hvis du ønsker at sende lidt energi tilbage til ENHED rummet, så kan du donere et valgtfrit beløb via mobilepay nummer: 545389. Tak for dit bidrag!

  Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Hvor meget af vores seksualitet & forestillinger om det seksuelle rum er egentlig formet af porno? Hvilken konsekvens kan det have, hvis vores første møde med sex er porno? Ved vi egentlig hvad nydelse er for os hver især, eller har vi blot forestillinger om hvad vores nydelse er, som vi har adopteret andre steder fra, før vi selv har kunne opleve den?


  Min gæst er Fie Sommer som er tantrisk sexolog. Du kan blandt andet høre os tale om;

  Tantra, hvad det kan & de tre niveauer indenfor tantraHvordan unge piger & drenge “opdrages” til seksualitet via pornoHvilken skadelig påvirkning det har for alle uanset køn hvis vores første møde med seksuelle intimitet med andre formes ud fra pornoVi taler om Fie’s egen oplevelse med sin krop & sin nydelse fra før tantra til efter tantra Kundalini energi & hvordan sex kan være helligt & skabe dybere spirituel kontaktHurtigheden i vores samfund også påvirker hurtigheden i seksuelt samværKropsusikkerhed & forestillinger om hvordan man skal lyde, bevæge sig mm i det seksuelle rumTantra alene vs tantra med en partner

  Og meget mere.


  Jeg fortæller også om en enormt grænseoverskridende & trist oplevelse min søn har haft online, som åbner op for andre samtaler som Fie og jeg slet ikke havde planlagt. Min familie håber at delingen om denne oplevelse vil motivere andre forældre til at beskytte deres børn online. 


  Husk at du inde i Klub ENHED finder nye meditationer, mange ritualer, bevægelsesvideoer & meget mere. Se mere via link hér.


  TAK fordi du træder ind i ENHED rummet sammen med min gæst & jeg.

  Jeg er så glad for at du er her!

  Stort kram, 

  Noell


  I samtalen nævnes & anbefales det også at lytte til episode;

  #8 om kropsbevidsthed med Mie Moltke

  #83 om seksuelle fantasier med Amanda Lagoni

  #88 om utroskab med Katrine Axholm

  #24 om traumer med Jesper Westmark

  #23 om lyst, begær & sansning med Amanda Lagoni


  Hvis du ønsker at sende lidt energi tilbage til ENHED rummet, så kan du donere et valgtfrit beløb via mobilepay nummer: 545389. Tak for dit bidrag!

  Support this show http://supporter.acast.com/enhed-med-noell-elise.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.