Episodes

 • I denne uges episode af ‘Goes to 11’ har Peter fundet den lange sorte frakke frem, og fra inderforet falbyder han de 11 bedste sange fra Johnny Cashs ‘American Recordings’ plader. Og som lytter er det bare at slå til, for sådan et tilbud bør man ikke sige nej til.

  I dagens afsnit skal vi således høre om en kunstnerisk genopstandelse, om indre dæmoner og vi skal høre om en producer, som foretrækker at ligge på gulvet frem for at skrue på knapper. Vi støder ind i Peters intense modvilje mod “countryslips”, ligesom vi også hører om et tvivlsomt koncertvalg, Peter foretog på Midtfyns Festivalen i 1994.

  Vi skal også diskutere, hvem der afgør, hvilke sange Johnny skal lave coverversioner af, og vi skal diskutere, om man kan ende med at overtage en anden kunstners sang, hvis man gør det bedre end originalen. Og kopierede Johnny Cash egentlig også Whitney Houston?

  Vi hylder således en stor og savnet kunstner gennem 11 sange, som måske ikke kan vække de døde, men som i hvert fald skal spilles højt gennem vores forstærker, som… Goes To 11!

  Vi har naturligvis også en Facebook-side, hvor du er mere end velkommen til at byde ind med reaktioner til ugens episode eller din byde ind med din favorit i Johnny Cash-kataloget. Det kan du gøre her:
  https://www.facebook.com/goesto11podcast

  Og så er du naturligvis mere end velkommen til at byde ind med feedback eller give dit bud den bedste sang fra Johnny Cash generelt eller som her specifikt fra American Recordings serien.

  Der er som altid masser af gode historier, god musik og godt selskab, når Peter dykker ned i den sidste del af kataloget fra en mand, der i dén grad selv har haft nogle historier at fortælle. Få en smagsprøve på dem i denne uges afsnit af ‘Goes to 11’.

  De bedste hilsner fra
  JP & Peter

 • Denne uges episode er en liste over de 11 bedste sange fra det legendariske Manchesterband The Smiths, som JP ligesom mange andre har en vis forkærlighed for. Her er der garanti for weltschmerz, melodiske guitarer og skarp lyrik, og det burde kunne tilfredsstille de fleste, der er, har været eller på et tidspunkt har i sinde at blive teenagere!

  I dagens afsnit skal Peter først tage “The Smiths ugebladstesten”. Vi skal også finde ud af, hvor mange gange man skal lytte til The Smiths, inden det fænger. Og skal man altid lytte til et band, hvis en ung, rødhåret kvinde anbefaler det?

  Vi skal også høre om modige forslag til ændringer i Morrisseys tekster, vi skal høre om singler, der aldrig blev singler, og vi skal høre om grimme retssager med en dommer, der giver Morrissey kamp til stregen, når det kommer til at levere en svirpende personkarakteristik.

  Desuden skal vi høre noget om uheldige sammenfald mellem virkelige begivenheder og en fiktiv munks tanker, vi sporer et vist overforbrug af beskrivelsen “ringlende guitar”, og vi skal finde ud af, hvilken gruppe mennesker der muligvis er mere utroværdige end brugtvognsforhandlere.

  Vi hylder således The Smiths gennem en række sange, hvor romantikken, samfundskritikken og tristessen ofte er skruet op til 10, men hos os bliver de sendt gennem en forstærker, som… Goes To 11!

  Vi har naturligvis også en Facebook-side, hvor du er mere end velkommen til at byde ind med reaktioner til ugens episode eller din favorit i The Smiths’ katalog. Det kan du gøre her:
  https://www.facebook.com/goesto11podcast

  Der er således masser at glædes over - hvis man ikke er Morrissey - så tag høretelefonerne i eller på ørerne, slå kraven op og gå en tur i regnen og rejs med til firsernes England, hvor der heldigvis altid er en mørk sky, der kan skygge for den irriterende sol.

  De bedste hilsner fra
  JP & Peter

 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • Denne uges episode er liste over de 11 bedste fodboldlandsholdssange og således en perfekt optakt til det forestående VM. JP har således påtaget sig på opgaven at lave Danmarks musikalske idealopstilling, der kan føre os ubesejret frem mod pokalen!

  I dette afsnit skal vi naturligvis mindes de efterhånden mange slutrunder, Danmark har deltaget i - både dem med stor succes og dem, vi helst ikke taler for længe om. Vi skal også finde ud af, om Jan Heintze allerede i en alder af 60 år havde spillet på landsholdet i 80 år. Og kan Goes To 11 overhovedet stille op i en 4-4-2 formation med fokus på offensiven?

  Vi finder også ud af, hvem fra Goes To 11 der kan svøbe sige i Elkjærs arme, og vi skal diskutere udtalen af navnet på maskotten fra VM i 1986. Er det derudover muligt for en træningsdragt af bomuld at opsuge sne og slud fra en halv fodboldbane, og hvad koster en plastikpose egentlig på Den Blå Avis?

  JP prøver at redde et tvivlsomt sangvalg i land ved hjælp af et endnu mere tvivlsomt rim, og Peter truer med at ophæve samarbejdet, hvis ikke hans favorit topper listen, men de er enige om, at Christopher har flot hår og er god til alt. Vi gør således vores bedste for at kickstarte VM-stemningen ved at spille de 11 bedste fodboldlandsholdssange på vores forstærker, som i dagens anledning er rød og hvid og som altid… Goes to 11!

  Vi har naturligvis også en Facebook-side, hvor du er mere end velkommen til at byde ind med reaktioner til ugens episode eller din favorit blandt fodboldlandsholdssangene. Det kan du gøre her:
  https://www.facebook.com/goesto11podcast

  Så find klaphatten og ansigtsmalingen frem, smør stemmebåndet og puds fodboldstøvlerne og kom med videre fra indledende pulje sammen med os!

  De bedste hilsner fra
  JP & Peter

 • Denne uges episode er en hyldest til desværre nyligt afdøde Elisabeth Gjerluff Nielsen, som er ophavskvinde til en perlerække af store danske hits og skønne sange som solist, i bandsammenhæng og som sangskriver for andre kunstnere. Peter har påtaget sig opgaven at lave en Top 11 over de bedste sange fra en unik figur på den danske musikscene.

  I dette afsnit genbesøger vi en dansk kultfilm, hvor både Peter og JP i de tidlige teenageår havde et seriøst crush på hovedpersonen. Vi diskuterer, om der er for få kageopskrifter i CD-covers, og så minder vi hinanden om, hvilke typer sne man bør undgå.

  Vi skal også høre om en ung guitarist med mange dæknavne, vi kommer omkring et uheldigt sangvalg i Toppen af Poppen, og vi snakker om sømænd, der er glade for pi’r. Og er glødepærer egentlig acceptable som kærlighedssymboler i dag?

  Desuden aner vi måske et mønster i, hvilken type sangtekster Elisabeth giver til andre kvindelige kunstnere, og vi forbavses og fornøjes over hendes evne til at skrive i øjenhøjde med sin målgruppe. Og er røde gummistøvler egentlig bedre fodtøj end træsko?

  Så trods den triste baggrund for dagens episode er der masser at glæde sig over musikalsk set, og vi vil gerne stille os i køen sammen med alle dem, der hylder et særligt talent på den danske musikscene. Elisabeths sange har både det vilde og det sarte i sig, men de fortjener alle at blive spillet på vores forstærker som… Goes To 11.

  Vi har naturligvis også en Facebook-side, hvor du er mere end velkommen til at byde ind med reaktioner til ugens episode eller din favorit blandt Elisabeths sange. Det kan du gøre her:
  https://www.facebook.com/goesto11podcast

  Så find tylskørtet frem, planlæg en bilferie langs E66 eller hyg dig bare sammen med din egen Beastie Baby mens du lytter til dette afsnit. Der er masser at mindes og (gen)opdage!

  De bedste hilsner fra
  JP & Peter

 • I denne uges episode har Peter kastet sig over en Top 11, hvor han hylder de følsomme rockmusikere og deres paradedisciplin, nemlig Puddelrockballaden!

  I dette afsnit skal vi høre, om man egentlig kan have 50 cm højt hår, og kunne Peter egentlig selv have været en puddelrocker? Vi kommer også omkring en grillaften, der gav Jon Bon Jovi en ny frisure, og vi skal høre om den mest fotograferede roadie i Jylland sidst i 70’erne.

  Vi undrer os over, at vi ikke har hørt om flere brandulykker til puddelrockkoncerter, og vi mindes en skuespillerinde, vi begge havde en svaghed for. Desuden hører vi om Beavis & Buttheads rolle i at udrydde genren, og vi skal høre, om man kan proppe et helt stadion ind i Amager Bio. Og har billardspillere gode forudsætninger for at skrive powerballader?

  Så skulle nogen tro, at en puddelrockballade skal spilles ved lav lydstyrke, så tager de grueligt fejl. De skal spilles højt, og det bliver de på vores forstærker som… Goes To 11.

  Vi har naturligvis også en Facebook-side, hvor du er mere end velkommen til at byde ind med reaktioner til ugens episode eller din favorit blandt puddelrockballaderne. Det kan du gøre her: https://www.facebook.com/goesto11podcast

  Så find hårlakken, de store følelser og lommetørklædet frem og gå med puddelhunden gennem byen sammen med Peter. Det kan godt være, at den har halsbånd med nitter på, men du skal ikke skue den på krøllerne.

  De bedste hilsner fra
  JP & Peter

 • I denne uge inviterer Peter og JP igen en gæstevært med i studiet og overlader - forholdsvist trygt - kontrollen over forstærkerens volumeknap til deres gode ven Michael, som kvitterer for tilliden ved at diske op med en Top 11 fra Bob Dylans mest udskældte periode, nemlig 80’erne. Og så må Michael ellers tale godt for sin sag!

  I dette afsnit skal vi bl.a. høre om, hvor mange perioder og faser man egentlig kan inddele et årti i, og Michael ryster os ved at true med at spille helt ny musik (falsk alarm!), og Peter mener, at Michael er lidt gavmild med sine egne opstillede benspænd på listen.

  Vi hører om timelange indspilninger i forbindelse med “We Are The World”, Bob får besøg af Mark Knopfler, og Peter udfordrer Michael allerede på andet forstærkertrin. Og fungerer lakrids kun for sig selv eller også sammen med is? Og fungerer Bob sammen med reggae? Og hvorfor taler Peter pludselig om Lasse & Mathilde?

  Vi gætter på, om Bob tager telefonen, hvis den ringer, vi hører om udspekulerede producere, og så stiger stemningen gevaldigt, når Michael tager os til toppen af listen, som ifølge ham ikke alene er den bedste fra Onkel Bob i 80’erne men blandt de bedste i hele det enorme katalog!

  Til trods for at 80’erne er Dylans mest udskældte periode, så er det altså dén, der får æren af at være ikonets første tur gennem vores (næsten) lige så ikoniske forstærker, som… Goes To 11!

  Vi har naturligvis også en Facebook-side, hvor du er mere end velkommen til at byde ind med reaktioner til ugens udgivelse eller din favorit fra Bob Dylan i 80’erne. Det kan du gøre her:
  https://www.facebook.com/goesto11podcast

  Så tag med til et årti, der ofte forbindes med glad musik og friske farver, men hvor Bob Dylan havde en lidt anden agenda - og måske ikke var så dårlig, som onde tunger ville hævde.

  De bedste hilsner fra

  JP & Peter - og Michael

 • I denne uge disker JP op med Goes To 11s første battle mellem to kunstnere. Og hvilken debut! Vi tager nemlig en tur til de farverige 80’ere og til en kombineret Top 11 over de bedste sange fra Sabrina og Samantha Fox! Hos Goes To 11 bryster vi os af at tage musikken seriøst, så fokus er primært på sangene, og de viser sig måske at være bedre, end man lige skulle tro…

  I dette afsnit skal vi dog også høre om tvivlsomme modelkontrakter underskrevet af forældre, vi skal høre om noget af det sejeste legetøj fra skoletiden, og vi skal prøve at finde ud af, om Peters oplevelse af Sabrina og Samantha Fox’ musik er påvirket af, at han havde kabel-tv.

  Desuden skal vi diskutere, om Vendsyssel minder om Finland, om det er sejt at have en Sam Fox pude i bagruden på en Datsun, og om Stock, Aitken & Waterman er snerpede. Vi forundres også over antallet af sange med parenteser i titlen, vi støder på Giorgio Moroder, og JP mindes nogle gamle Italo Disco-helte, som måske fandt uventet popularitet omkring Hjørring.

  Så selv om musikvideoerne måske er det, der vækker de tydeligste minder om Sabrina og Samantha, så er det altså musikken, der bliver sendt gennem vores forstærker, som… Goes To 11!

  Vi har naturligvis også en Facebook-side, hvor du er mere end velkommen til at byde ind med reaktioner til ugens udgivelse eller din favorit fra Samantha eller Sabrina. Det kan du gøre her:
  https://www.facebook.com/goesto11podcast

  Så tag med tilbage til slutfirserne, hvor vi testede vores yo-yo skills med “gå tur med hunden” og “jorden rundt”, og hvor tung italiensk accent ikke var en hindring for succes.

  De bedste hilsner fra
  JP & Peter

 • I sidste uge kiggede vi dybt i posen med coverversioner fra 90’erne, og til denne uges afsnit er det faktisk ikke lykkedes os at komme ud af det årti! Peter var nemlig til koncert med Bryan Adams i Valby både i 1991 og 1992, og dét var nogle store oplevelser for en ung knægt! Endda så store at han efterfølgende gik hjem og med sirlig skrift på ternet A4-papir skrev sætlisterne ned, og ud fra de i alt 26 forskellige sange Bryan spillede til de to koncerter, har Peter således lavet en Top 11 over de bedste af dem!

  Denne gang skal vi høre om en magisk sommeruge i 1992, og Peter afslører, hvilken sang der gemmer sig bag ordet “ukendt” på sætlisten. Men hvor glad er Peter egentlig for en af Bryans helt store albumsucceser?

  Vi skal også finde ud af, om det var sejt eller pinligt at få gode ordenskarakterer i skolen. Desuden finder vi vores indre Se & Hør-journalist frem og sladrer om både det engelske kongehus og Shania Twain, vi hører om et one-take fra Tina Turner, og Peter begræder, at Bryan til koncerterne undlod at spille sange fra et af Peters yndlingsalbums. Det betyder jo nemlig også, at de ikke kan afspilles på vores forstærker, som… Goes to 11!

  Vi har naturligvis også en Facebook-side, hvor du er mere end velkommen til at byde ind med reaktioner til ugens udgivelse eller din favorit fra Mr. Adams. Det kan du gøre her:
  https://www.facebook.com/goesto11podcast

  Så tag med tilbage til den “Summer of ‘92”, hvor Bryan Adams’ popularitet eksploderede efter en film om en mand med bue og pil, og hvor en EM-sejr var helt sikker.

  De bedste hilsner fra
  JP & Peter

 • Efter sidste uges dyk ned i den danske folkesjæl sammen med Shu-bi-dua, putter ‘Goes to 11’ endnu en mønt i tidsmaskinen, som denne gang tager os tilbage til 90'erne. Sidst vi besøgte dét årti, var det for at finde de bedste one-hit wonders, men denne gang tager JP os en tur med på genbrugspladsen for at finde 90’ernes 11 bedste coversange!

  I denne episode skal vi naturligvis lige drøfte, om coverversioner er en nobel disciplin eller en kunstnerisk falliterklæring. Vi skal høre om et ‘misheard lyric’, som giver en sang en uheldig snert af overgreb, vi skal høre om en smertefuld forårskoncert i gymnasiet i 1992, og vi skal høre om et hedengangent dansk musikmagasin. Og hvad har Cristiano Ronaldo med det hele at gøre - og har Peter Belli misset en oplagt mulighed for et hit?

  Vi kommer også til at debattere, om JP har valgt et genialt eller et blasfemisk cover af Beatles, Peter viser sin ekspertise udi at gætte årstal, og vi skal mindes en af 90’ernes store kultfilm, inden vi når til den bedste coverversion, der overlevede ‘the millennium bug’ og dermed den dag i dag stadig kan spilles højt på vores forstærker, som… Goes to 11!

  Vi har naturligvis også en Facebook-side, hvor du er mere end velkommen til at byde ind med reaktioner til ugens udgivelse eller minde os om din favorit blandt 90’ernes coverversioner. Det kan du gøre her:
  https://www.facebook.com/goesto11podcast

  Så tag med tilbage til den tid, hvor det at skrive af efter din sidemakkers matematikaflevering kunne passere som en coverversion.

  De bedste hilsner fra
  JP & Peter

 • Efter sidste uges dyk ned i et enkelt album tager ‘Goes to 11’ denne gang en overflyvning over en hel karriere, når Peter afslører sin Top 11 fra Shu-Bi-Duas enorme katalog. Det er med andre ord en del af den danske folkesjæl og danske sangskat der skal sorteres i - og Peter er den rette mand til opgaven.

  I dette afsnit skal vi diskutere om humor hører til i musik, vi skal høre om et pladeselskab fra JPs hjemegn og vi skal finde ud af om Shubberne uden Bonden egentlig kan noget som helst. Og venter Hardinger stadig på Michelle, nu hvor han har passeret de 70? Vi prøver at huske, om vi kender nogle sange om kannibalisme og så stiller vi det store spørgsmål: Ville Shu-Bi-Dua egentlig være blevet cancelled i dag?

  Jo, der er skam masser af klassikere at tage fat i, når Peter udpeger sine favoritter fra et orkester, som mange danskere har et nært forhold til, men som aldrig tidligere har fået den særlige ære, det er at blive sendt ud over Dannevang gennem vores forstærker, som… Goes to 11!

  Vi har naturligvis også en Facebook-side, hvor du er mere end velkommen til at byde ind med reaktioner til ugens udgivelse eller din favorit fra Shu-Bi-Dua, hvis du (ligesom JP) synes, at Peter har overset en af de største. Det kan du gøre her: https://www.facebook.com/goesto11podcast

  Vi håber, at du har lyst til at tilbringe en times tid i selskab med os og Shubberne. Du kan jo eventuelt sætte podcasten på, når du kører i din Folkevogn, eller du kan gå en ekstra tur med din hund med fire poter.

  De bedste hilsner fra

  JP & Peter

 • Efter sidste uges overdragelse af vores sagnomspundne forstærker til gæstevært Helle, er vi denne gang tilbage i vante rammer med kun Peter og JP i studiet. Alt er således ved det gamle… og så alligevel ikke. For nok er det JP, der har lavet listen, men det er Peter, der bliver sat i den varme stol og uforberedt skal agere ekspert - for emnet er: Bruce Springsteen og hans ikoniske ‘Born in the U.S.A.’-album.

  Således skal vi for første gang i ‘Goes to 11’s historie dykke ned i et enkelt album. Vi skal også opleve Peters uforfalskede glæde, da JP overrasker ham med dagens emne, og vi skal høre historien om, hvordan ‘Born in the U.S.A.’ passer ind i Bossens karriere. Vi kommer også til at berøre, om det altid regner i en bilvask, vi skal gætte lidt på Bobby Jeans identitet og vi krydser endnu en gang fingre for stakkels Joe der er blevet forladt af konen.

  Desuden skal vi høre om den fejlagtige tolkning af en af 80’ernes største klassikere, vi skal høre om Monica fra Friends og vi skal prøve at finde ud af om Bruce er sexy eller lummer på en af pladens store hits. Der er således masser at glæde sig til, når vi dykker ned i en klassiker, som helt sikkert står i tusindvis af pladesamlinger i Danmark, men som nok aldrig før er blevet spillet på en forstærker som vores, som… Goes to 11!

  [Vi skal lige beklage at lyden er lidt ulden i den første del af afsnittet. Det bliver bedre et stykke inde. Altså lyden, ikke indholdet.]

  Vi har naturligvis også en Facebook-side, hvor du er mere end velkommen til at byde ind med reaktioner til ugens udgivelse eller din favorit fra ‘Born in the U.S.A’. Det kan du gøre her:
  https://www.facebook.com/goesto11podcast

  Vi håber, at du har lyst til at tilbringe en times tid i selskab med en uomgængelig klassiker. Og så kan vi med otte afsnit af ‘Goes to 11’ i bagagen så småt påberåbe os følgende ord:
  No retreat, baby, no surrender!

  De bedste hilsner fra

  JP & Peter

 • Så nåede vi til afsnit 007 af ‘Goes to 11’ - podcasten der gør sig i uaktuelle musikhitlister. Og det kan naturligvis kun betyde én ting: En top 11 over de bedste James Bond titelsange!

  James har licens til at dræbe, men her i studiet er det normalt kun Peter og JP, der har licens til at skrue på forstærkeren. Men som DR siger: “Licens er noget vi giver til hinanden”, så denne gang har vi givet licensen videre til Helle, som ud over at være Peters kæreste også er ægte Bond-entusiast, så vi og lytterne er i trygge hænder, både hvad musikken og baggrundsviden angår.

  I dette afsnit skal vi høre om videobånd, der bliver sendt fra London til Fyn. Vi skal selvfølgelig også høre historien om tre nordmænd, der ikke kommer overens med Bond-komponist John Barry, vi skal høre om en stand-in trompet og vi skal lytte til det første instrumentalnummer i ‘Goes to 11’s historie.

  Dertil hører vi om en graviditets indvirkning på en Bond-sang, vi hører om adskillige fejder i kulisserne og så udviser Peter og JP ekseptionelt hukommelsestab omkring klassiske Bond-temaer. Der er således masser af storladenhed, klassikere og gode historier i ugens afsnit.

  Vi har naturligvis også en Facebook-side, hvor du er mere end velkommen til at byde ind med reaktioner til ugens udgivelse eller dine favoritter blandt Bond-titelsangene. Det kan du gøre her: https://www.facebook.com/goesto11podcast

  Vi håber, at du har lyst til at tilbringe en times tid sammen med James Bond og os. Og tager du os med i ørerne på en gåtur, kan du jo i dagens anledning fylde termokruset med en Vesper Martini. Shaken, not stirred.

  De bedste hilsner fra

  JP & Peter - og Helle

 • Velkommen til sjette episode af ‘Goes To 11’, podcasten der gør sig i uaktuelle hitlister!

  Denne gang er det Peter, der tager os med til Detroit, Michigan. Detroit var kendt for sin bilproduktion, men så vidt vides har General Motors eller Chrysler aldrig produceret en bil med en forstærker, der går til 11, så den har Peter selv taget med. Og når vi så alligevel er i Detroit, så vil Peter gerne introducere os til de 11 bedste sange fra en af byens stolte sønner: Bob Seger!

  JP er på bar bund i dette afsnit, så Peter har en stor opgave foran sig med ikke alene at holde styr på Bob Seger men også Bob Saget, Forrest Gump og Tom Cruise. Sidstnævnte endda i underbukser.

  I denne uges afsnit skal vi også finde ud af, om der er noget galt med Peter hørelse, om Neil Young og Bob Seger taler sammen, og hvilken sang der egentlig er den mest spillede på de amerikanske jukeboxe. Og kan man egentlig leve af at være populær i Michigan?

  Desuden skal vi høre den forunderlige historie om at slå igennem med et livealbum, kontrasten mellem at spille for 80.000 den ene dag og for 1.000 mennesker den næste dag - ikke mindst - spekulere over, hvad der er sket med Billy Cross’ læderbukser. Er de måske i Aarhus nu? Og blandt alle disse indslag styrer Peter os med stensikker hånd igennem en imponerende karriere fra en kunstner, der måske nok er gået under radaren i Danmark, men som muligvis snart kan spores på Richterskalaen, når Peter tænder og skruer op for vores forstærker som… Goes to 11!

  Vi har naturligvis også en Facebook-side, hvor du er mere end velkommen til at byde ind med reaktioner til ugens udgivelse eller bare feedback generelt. Det kan du gøre her: https://www.facebook.com/goesto11podcast

  Vi håber, at du har lyst til at tilbringe en times tid sammen med os og Bob Seger. Det skal nok blive hyggeligt!

  De bedste hilsner fra

  JP & Peter

 • Velkommen til femte episode af ‘Goes To 11’, podcasten der gør sig i uaktuelle hitlister!

  Denne gang er det JP, der mindes tiden med hurtigbriller, tamagotchier, discmen og Buffaloes, når han tager os med tilbage til 1990'erne og finder de 11 bedste ‘one-hit wonders’, som burde være fast indslag til din næste halvfemserfest!

  I dette afsnit skal vi diskutere, hvordan man overhovedet definerer et one-hit wonder, og hvordan man måler med et elastik. Vi skal også afgøre, om det er finere at være en musiker med nul hits end at være et vidunder med et enkelt hit. Og der dukker en sky op på den ellers solfyldte halvfemserhimmel, da vi indser, hvor mange af kunstnerne på denne uges top 11, der gik bort i en tidlig alder.

  Vi skal også høre, hvilken af kunstnerne på listen JP havde et lille crush på, og vi finder ud af, hvilken mand med en blød soulstemme, der engang havde et band med medlemmer fra Faith No More og Metallica. Would we lie to you?

  Desuden skal vi også høre om en kunstner, der lader vandet på en fan under en koncert, vi skal høre om solskin på dåse, og så skal vi høre om en albumudgivelsesfrekvens, der kan give selv Bisse åndenød! Alt dette foregår naturligvis gennem vores helt særlige forstærker, som… Goes To 11.

  Vi har naturligvis også en Facebook-side, hvor du er mere end velkommen til at byde ind med dit eget yndlings one-hit wonder fra 1990’erne. Det kan du gøre her: https://www.facebook.com/goesto11podcast

  Og selv om vi ikke udkommer på discman med bass boost og anti-shock, så håber vi alligevel, at du får lyst til at tage med tilbage til et herligt årti og til at lytte så højt, som din forstærker og dine ører kan overkomme!

 • I dette afsnit af ‘Goes To 11’ tager Peter os med på en sprogrejse, når han giver sit bud på, hvilken af Kim Larsens sange på engelsk, der får forstærkeren til - næsten - at overophede, når han skruer den helt op på 11.

  I dette afsnit prøver vi at finde ud af, om Kim på engelsk er mere The Julekalender end Shakespeare, og vi skal naturligvis også høre om Kims udlandsambitioner med Gasolin’ og som solist.

  Vi får også historien om, hvordan Kim med vanlig sans for kompromisløshed får gjort sin vej til MTV temmelig besværlig, vi prøver at finde ud af, om man kan få en Tekamaki Sidewalk Stereo Machine på eBay og i så fald til hvilken pris, og så overvejer Peter, om oversættelser af danske tekster til engelsk overhovedet fungerer.

  Så tag med os - og naturligvis Kim - på en tur ‘over there’, hvor neonoplyste gader lokker med sirenesang og løfter om masser af succes, og hør hvordan hele Danmarks nationalskjald tager sig ud på engelsk, når vi tænder vores version af en Tekamaki Sidewalk Stereo Machine som… Goes To 11!

  Vi har naturligvis også en Facebook-side, hvor du er mere end velkommen til at byde ind med din egen Top 3 over vores savnede nationalskjalds sange på engelsk eller bare give os en hilsen eller en kommentar med på vejen. Det kan du gøre her: https://www.facebook.com/goesto11podcast

  De bedste hilsner fra

  JP og Peter

 • I dette afsnit af 'Goes To 11' tager JP os med til London. Her kigger vi på det store kort over undergrundsbanen og lefler lidt for togentusiasterne blandt vores lyttere. JP har nemlig lavet en liste over de bedste sange, der på en eller anden måde omtaler en af Londons mange tube stations i et forsøg på at finde den sang, der fortjener at blive skruet op til 11, så den kan runge ud fra enhver skrattende højttaler i storbyens undergrundstog.

  I dette afsnit skal vi blandt andet høre om et meget kendt saxofontema, der udløste en del uoverensstemmelser omkring ophavsret, vi skal en tur i kirke, og så skal vi høre en grum historie om en kidnapning af en sangerinde. Vi møder desuden et par store poeter, nogle britpoppere og en række levende poplegender. Og så skal vi naturligvis også lige have lidt styr på geografien og finde ud af, hvilken undergrundslinje, de forskellige stationer ligger på, så vi ikke farer vild på vores tur gennem London, når vi suser ind og ud af togene.

  Så tag med os en tur til London, hvor undergrunden er fuld af musik, men hvor vi trods larmen fra togene aldrig er i fare for at blive overdøvet, for vi har en forstærker som… Goes To 11!

  Vi har naturligvis også en Facebook-side, hvor du er mere end velkommen til at byde ind, hvis du har en sang, der vækker minder om en togstation, eller en togstation der vækker minder om en sang. Listen er overraskende lang! Eller måske har du bare lyst til at give os en kommentar eller lidt feedback med på vejen. Det kan du gøre her: https://www.facebook.com/goesto11podcast

  Hos Goes To 11 kan du komme London rundt uden et Oyster Travel Card, og der er ingen bøde for at spille for højt!

  De bedste hilsner fra

  JP og Peter

 • Velkommen til andet afsnit af ‘Goes To 11’, podcasten der gør sig i uaktuelle hitlister! Sommeren går så småt på hæld, men hos os er der masser af god musik at lune sig ved.

  I dette afsnit er det Peter, der sidder med fingeren på volumeknappen og skruer begejstringen over Van Morrison op på et niveau, hvor almindelige forstærkere står af. Peter tager os med hele vejen igennem 60’erne og 70’erne og afslører, hvilken sang i Van the Mans bagkatalog, der skal spilles på lydstyrke 11.

  Hvis du som JP er casual lytter af Van Morrison, vil du sandsynligvis støde på både gamle kendinge og ganske ukendte sange. Og er du mere ihærdig Van-fan, kan du læne dig tilbage og nyde de gode historier og vurdere, om Peter for hver sang har skruet volumen for højt op eller for langt ned.

  I dette afsnit skal vi bl.a. høre om Van Morrisons skærmydsler med pladeselskaber (og New Yorks underverden!), og om hvorfor Peter overvejede helt at droppe at lave sin Van Morrison Top 11 liste. Og så vil det vise sig, om vi kommer til at høre en sang om en pige med brune øjne?

  Tag med os en tur tilbage til de første årtier, der var med til at forme Van Morrisons karriere, og hør nogle af de sange, der har været med til at sikre ham en stor plads i musikhistorien, når vi tænder forstærkeren som… Goes To 11!

  Vi har naturligvis også en Facebook-side, hvor du er mere end velkommen til at byde ind med din egen top 3 over Van Morrisons sange fra 60’erne og 70’erne eller bare give os en hilsen eller en kommentar med på vejen. Det kan du gøre her:
  https://www.facebook.com/goesto11podcast

  Vi håber, at du får lyst til at lytte, hvad enten du er fan af Van eller leder efter et sted at starte.

 • Velkommen til første episode af ‘Goes To 11’, podcasten der gør sig i uaktuelle hitlister!

  Går sommerferien på hæld, eller er den allerede et fjernt minde, så tag et mentalt afbræk og kom med os tilbage til en tid, hvor dine skulderpuder sikkert var markant højere end dit stressniveau, og hvor et tomt kassettebånd repræsenterede uendelig kreativ frihed! I dette afsnit kombinerer vi nemlig to ting, som vi holder meget af: 80’erne og årslister. Vi dykker ned i Aalborg Nærradios (ANR) hitliste over de 100 bedst sælgende singler i Nordens Paris i det fremragende musikår 1987. Ud fra ANRs årsliste har JP så lavet sin helt egen Top 11, som bringer både ham selv og Peter ned af memory lane. Humøret er højt allerede fra øjeblikket, hvor forstærkeren skrues op på 1, men det er for intet at regne i forhold til den sang, der sprænger skalaen og trommehinderne, når JP skruer op på 11 og afslører sin ultimative favorit fra ANRs 1987 årsliste.

  I dette afsnit skal vi bl.a. høre om, hvordan Peter oplevede store dele af 1987 gennem musikvideoerne på MTV, mens JP måtte nøjes med lokalradio i sort/hvid og mono. Vi kommer også forbi en af JPs absolutte favoritter fra dette herlige musikår, som Peter ikke har nogen som helst erindring om. Vi skal desuden omkring et begrebet “dobbeltnostalgi”, og så skal vi lige høre, hvorfor a-ha er diskvalificeret fra JPs top 11 trods fine placeringer på ANRs 1987 årsliste. Nå ja, og så spekulerer vi også over, om Aalborg Nærradios sendeområde rakte hele vejen ned til PUK Studierne i Randers?

  Så tag med en tur tilbage til nogle af de største bangers fra 1987 og glæd (eller græm) dig over et genhør med et skelsættende musikår, når vi tænder forstærkeren som… Goes To 11!

  Vi har naturligvis også en Facebook-side, hvor du er mere end velkommen til at byde ind med din egen top 3 fra 1987. Det kan du gøre her:
  https://www.facebook.com/goesto11podcast

  Og vil du gerne inspireres eller bare se årslisten fra 1987 fra ANR, så kan du finde den her:
  http://anrhitlisten.dk/yearendchart.php?year=1987

  Vi håber, at du får lyst til at lytte, lige meget hvor langt din forstærker kan skrues op!

 • Velkommen til ‘Goes To 11’, podcasten hvor vi gør os i uaktuelle hitlister!

  I dette korte pilotafsnit kan du møde os (Peter og JP) og høre om, hvad Goes To 11 egentlig er for en størrelse, hvorfor vi vender vores hitliste på hovedet, og hvorfor det kunne være værd at bruge en times tid med os en gang om ugen.

  I denne introduktion skal vi bl.a. høre Peter berette om, hvad der gør Vallensbæk så specielt, vi skal høre om jomfruelige kassettebånd, og vi skal høre om forskellige tilgange til at lytte til musik. Og hvad har Bravo egentlig betydet for JPs tyskkundskaber?

  Vi løfter også sløret for, hvad de kommende afsnit af Goes To 11 måske bringer og glæder os egentlig bare til at komme i gang. Vi skruer helt op for begejstringen, der ligesom vores helt særlige forstærker… Goes To 11!

  Vi har naturligvis også en Facebook-side, hvor du er mere end velkommen til at kommentere, sende en hilsen, foreslå et emne eller bare byde ind på det aktuelle afsnits uaktuelle hitliste. Det kan du gøre her: https://www.facebook.com/goesto11podcast

  Og så er du naturligvis mere end velkommen til at byde ind med kommentarer, forslag til nye lister, feedback eller input til det aktuelle afsnits uaktuelle hitliste i de relevante kommentarfelter.

  Vi håber, at du får lyst til at lytte og måske dele nyheden med andre, der ligesom os - og sikkert dig - er glad for musik og hitlister!

  De bedste hilsner fra

  Peter og JP