Episodes

 • I denne episode kommer jeg ind på, hvordan du kan skabe bevidsthed omkring det feminine og maskuline i din væren, for dermed at opleve større rummelighed over for dig selv, mere ro, klarhed og en følelse af at være groundet.

  At begynde at skabe resultater ud fra et kærligt, integreret og autentisk sted.

  Jeg deler hvad det vil siges både at være i balance og ubalance i begge poler, og hvordan vi kan lærer at lade dem smelte sammen i bevægelse frem for at ønske fastlåst evig balance.

  For det er en evig dans mellem at handle og tage imod, yin og yang, lys og mørke...

  Det handler om at turde lærer dig selv at kende gennem det at afprøve, fejle og mærke ind på hvad dine behov er, for at kunne trives optimalt i din væren og den vej du befinder dig på.

  Jeg kommer også ind på

  Vigtigheden i at skabe et sundt og styrkende fundamentHvordan jeg anvender disse energier bevidst i mit kreative virkeHvordan dette har styrket kærligheden til mig selvog troen på mig selv og mine drømmeHvordan det er med til at vende frygt til selvsikkerhed

  Tak for at lytte med og del endelig din feedback med mig.

  Du kan tagge mig med dine aha-momenter via Instagram ♡

  Her kommer du til:

  Tænd din Gnist forløbet

  Kontakt:

  [email protected]

  Instagram

  Musik/Jingle: Ingefred & Annemethea

 • Oftest uden at vide det har vi modstand på vores egen udvikling og oplevelse af succes.

  Vi kan have de bedste intentioner og ønsker, men alligevel ser vi os selv overspringshandle eller selvsabotere midt i processen.

  Meget af det handler om hvorvidt vi tør tillade os selv at tage imod.At se nærmere på hvad vi holder tilbage for os selv. Hvad det er vi går og venter på.

  Lige præcis den modstand taler jeg ind på i denne nye episode.

  Hvordan vi begynder at eje vores værdighed og drømme endnu tydeligereHvordan vi skaber mere ro, tillid og tålmodighed på vores udviklings rejserAt vende modgang til medgangAt slippe frygten for at fejle og tage modige skridt mod dine drømmeSlutte fred med ”kamp” mentaliteten og skabe ud fra et autentisk og feminint sted.

  Når vi begynder at anvende og leve ud fra denne tilgang, og langsomt begynder at integrere det i vores liv, ændres vores relation til os selv og det vi inderst inde længes efter.

  Vi rydder op i det som ikke er vores og skaber klarhed omkring vores egen SANDHED og kerne mission.

  Her skaber vi klarhed og kan forblive tro mod os selv og det som kalder på os.

  Her kommer du til:

  Tænd din Gnist forløbet

  Mine profiler:

  Instagram

  www.cathrinelenor.com

  Musik/Jingle: Ingefred & Annemethea

  Klippet af: Ingefred

 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • I denne episode skal du møde skønne Frieda Linn, som blandt andet står bag konceptet ”Dance`n BeFree”.

  Her tilbyder hun danseforløb for kvinder med fokus på danseglæde, frigørelse og at styrke en kærlig relation til sig selv på alle planer.

  Derudover arbejder hun som coach hvor hun hjælper kvinder med at slippe sundheds stress og skabe selvkærlige vaner. Hun har skabt dette univers efter selv at have arbejdet med hendes relation til sig selv og hendes krop.

  Hendes healings rejse har på mange måder åbnet op for hendes passion for at hjælpe andre kvinder på deres rejser og bygget en virksomhed op omkring det som virkelig resonerer med hende og brænder for.

  Glæd dig til at møde skønne Frieda!

  Dette kommer vi blandt andet ind på:

  Dans som personlig udviklingAt slippe perfektionismen og idealerneAt turde hvile i sig selvAt give slip på gamle masker og finde hjem til sig selv

  Her finder du Frieda:

  https://friedalinn.dk/

  Instagram

  Her kommer du til:

  Tænd din Gnist forløbet

  Mine profiler:

  www.cathrinelenor.com

  Instagram

  Musik/Jingle: Ingefred & Annemethea

  Klippet af: Ingefred

 • I denne solo episode kommer jeg ind på den skyldfølelse vi kan opleve når vi begynder at forfølge vores hjerter.

  Frygten for at træde andre over fødderne, såre dem på vores vej, modstand på at turde modtage, frygten for at blive dømt eller det at holde sig selv tilbage i sin egen lykke og succes, fordi det vækker en form for skyld eller skam.

  For du vil helt sikkert både inspirere, men også trigge noget i andre mennesker når du begynder at slippe pleaser og tilpasser rollen for at begynde at forfølge dine drømme og være mere DIG.

  Forstå hvad skylden egentlig handler omFrygten for at blive dømtLær hvordan du kan møde/arbejde med denne følelseSlippe det ansvar du påtager dig (overansvar)Heale pleaser rollen og forblive på din vejSlippe det som ikke er dit og vend hjem til din essen.

  Glæd dig til denne magiske solo episode og lad mig høre om den er til støtte for dig ♡

  Tak for at lytte med.

  TÆND DIN GNIST forløbet:

  www.cathrinelenor.com/gnist

  Musik/Jingle: Ingefred & Annemethea

  Klippet af: Ingefred

 • I denne nye episode af Hverdags Magi har jeg haft skønneste Louise Elfi Sóley Gade forbi som gæst…

  Og hvilken ære! Wow, det her gav mig så mange AHA momenter… Tak Louise!

  Her kommer vi ind på hendes arbejde og interesse inden for stemmen. Hvordan denne kan være et smukt redskab til at skabe bevidsthed, frigøre os fra blokeringer og åbne op for dyb healing.

  Med hendes alsidige baggrund inden for dans, sang og scenekunst forener hun dette i dag med hendes mangeårige interesse, uddannelse og udvikling indenfor selvudvikling og spiritualitet.

  Hun er en mulitpassioneret ildsjæl som jeg havde så stor glæde af at møde. En kæmpe inspiration og øjenåbner på mange måder.

  Vi kommer blandt andet ind på:

  At skabe bevidsthed gennem stemmenAt lære at udtrykke sine behov og grænserVigtigheden i at få italesat det vi føler og værdsætterForståelsen af vores egen stemme og hvad den fortæller osHvordan vi skaber sunde og ærlige relationerHvordan stemmen fortæller om vores tilstand

  Glæd dig til at møde denne vidunderlige kvinde! Og sæt kryds i kalenderen den 19. februar hvor hun tilbyder hendes kommende healende workshop ”Frigør din stemme”.

  Her finder du Louise

  Instagram

  Hjemmeside

  Hendes podcast

  Her finder du mig:

  Instagram

  Hjemmeside

  Musik/Jingle: Ingefred & Annemethea

  Klippet af: Ingefred

 • I denne episode deler jeg ærligt ud fra min egen healings rejse.

  Fra at være langt fra connected til mig selv og mit livsformål. til at genfinde en dyb ro, kærlighed og tillid til mig selv og det som er i gang med at udfolde sig.

  En tillid til mig selv og mine drømme, og en dyb følelse af at jeg altid "godt må".

  Du ER tilstrækkelige.

  Du MÅ godt.

  Du ER god nok.

  Tag trygt imod. Tag springet. Hvil lidt og fortsæt derfra fremad på din rejse mod dine drømme ♡

  Jeg fortæller om det at forblive på ens healings rejse.

  Vende modgang til medgang og forstå ens indre power og medfødte manifestations evner.

  Episoden er en reminder på hvor enestående du er, og hvad vi i virkeligheden er i stand til at være medskaber af, når vi for alvor tør tro på os selv og det som venter på at udfolde sig gennem vores rungende JA til os selv og det liv vi ønsker at være medskabere af.

  Hvis du skulle have glemt det så vil jeg blot minde dig om at DU er her for at gøre en forskel, gennem det dit hjerte brænder for.

  Lyt til denne nye solo episode af Hverdags Magi og genaktiver din tro og tillid til dig selv.

  Genforen dig med tilliden, motivation og modet til dit næste skridt.

  Tættere en dybere relation til dig selv og dine drømme.

  Giv aldrig op på dig selv.

  Du har alt det der skal til.

  Du er allerede hel.

  Du er ikke dine tanker eller følelser…

  DU er så meget mere end det ♡

  Tag trygt imod kære ♡

  2 pladser tilbage af TÆND DIN GNIST forløbet:

  Tilmeld dig her (eller læs mere)

  Mine oplysninger:

  Instagram

  Musik/Jingle: Ingefred & Annemethea

  Klippet af: Ingefred

 • I denne episode har jeg haft besøg af Michele Gabriele til en snak omkring åndelig opvågning, udvikling og healing.

  Gabi har en baggrund inden for livsstils- og modebranchen, men tog en stor personlig og arbejdsmæssig drejning for ca. 6 år siden. Et skifte som betød at hun måtte genfinde sig selv igen og skabe en ny vej som resonerede dybere med hendes autentiske jeg og de nye indsigter og åbenbaringer hun stod overfor. En dyb healings rejse, som hun deler åbent omkring i denne episode.

  Gabi er i dag blandt andet yoga og mindfulness underviser og stifter af Ateliers Zen. Et kunstnerisk og kreativt online univers og shop fyldt med smukke kanaliserede tegninger, plakater og malerier. En manifestering af hendes healings rejse og passion for åndeligheden og kunsten.

  I denne episode kommer vi bla. ind på:

  At genfinde sig selvÅbning af livsenergiAt mærke og navigere ud fra energienOvergivelse til det intuitiveKreativitet og skabelsesprocesAt lærer kroppens visdom at kendeHjerteåbning og kanalisering

  Her finder du Gabi:

  Instagram

  https://www.atelierszen.com

  Tænd din gnist // 3 måneders mentor forløb:

  Klik her

  Mine oplysninger:

  Instagram

  www.cathrinelenor.com

  Musik/Jingle: Ingefred & Annemethea

  Klippet af: Ingefred

 • I denne nye podcast episode skal du møde skønneste Ann Sofie Bækgaard. Denne powerkvinde stråler af visdom, livskraft og nærvær og det var en kæmpe fornøjelse både at møde hende og have hende forbi til denne hjertevarme og ærlige samtale.

  Ann Sofie er cand.mag., coach, yogalærer, yoga terapeut og practitioner i underlivet og har skabt online yoga universet www.sofieb.dk. Både i form af yogaKlubben, kurser og fysiske events.

  I denne episode deler hun om sin rejse fra at være stress ramt i fuldtidsarbejde til at gå all in som selvstændig. En healings rejse, som har bragt hende tættere hendes livsformål og mission, og åbnet op for den åndelig del af hendes væren. Erfaringer og viden hun i dag formidler så smukt og støtter kvinder i at åbne op for deres eget potentiale og styrke kærligheden til dem selv på alle planer.

  Vi kommer blandt andet ind på:

  Balancen mellem feminin og maskulin energiAt turde mærke og give udtryk for sine behov.Underlivets visdomAt turde lytte til sin egen intuition og visdomAt følge sit hjerte i medgang og modgangFra stagnation til flow

  Glæd dig til at møde denne skønne og inspirerende kvinde!

  Her finder du Ann Sofie:

  Instagram

  Hjemmeside

  Tænd din gnist // 3 måneders mentor forløb:

  Klik her

  Musik/Jingle: Ingefred & Annemethea

  Klippet af: Ingefred

 • I denne solo episode kommer jeg ind på hvordan vi på kærlig vis navigerer i de svære følelser som kan opstå, når vi møder modgang, udfordringer, bliver afvist eller ikke får det job vi drømmer om.

  Livet som kreativ iværksætter, selvstændig, mulitpassioneret sjæl kommer ikke uden udfordringer.

  At bygge noget op for bunden eller kaste sig i ud noget nyt vil altid trigge noget i os. Enten slår det os ud af kurs eller også støtter det os i at komme tættere vores livsformål og grund mission.

  Det handler om at turde anvende denne sårbare proces til netop transformation frem for selvbebrejdelse.

  At lærer at forstå og håndterer vores indre processer under disse oplevelser har en kæmpe betydning for hvorvidt vi tør fortsætte eller ej. At komme styrket ud af processen, frem for at lade følelserne dikterer vores fremtid og visioner.

  Hvordan imødekommer du dine drømme og den modgang der følger med?

  Hvad gemmer der sig bag de tematikker du støder på igen og igen i forbindelse med virkeliggørelsen af dine visioner?

  I denne episode deler jeg omkring min egen proces i at skabe større tillid og tålmodighed i mit virke og mine drømme. At holde sin vision for øje, men samtidig slippe tilknytningen til et bestemt resultat. Plus det at turde gå på opdagelse i den læring og mulighed for healing der ligger gemt bag vores udfordringer og tilbagevendende tematikker.

  Du kan følge med på Insta her:

  Instagram

  Musik/Jingle: Ingefred & Annemethea

  Klippet af: Ingefred

 • Glæd dig til at møde skønne Nanna, kvinden bag Strala Mama.

  Jeg havde for nyligt æren af en skøn kakao date og samtale med hende omkring livet som mor forenet med iværksætter drømme og modet på at skabe et liv med plads til nærvær, frihed og tilstedeværelse.

  Her deler Nanna hendes passion til strala yogaen, og hvordan denne yoga form har været med til at støtte hende i at komme tættere sit hjerte og det som føles sandt for hende.

  Et redskab og en bevægelsesform som styrker hendes intuition og nærvær i hendes hverdag, og på rejsen i at indfri hendes drømme og ønske om at støtte andre kvinder på deres unikke udviklings rejser.

  Vi kommer blandt andet ind på.

  Hvad strala yoga er og hvad den kan støtte os iLivet som mor med drømme om et nærværende livIværksætteri // drømme og udfordringerAt turde handle på sine visionerTage springet og starte før man er klarOmfavne sine mange passioner og skabe sit unikke virkeAt nyde processen uafhængig af resultatet

  Glæd dig til denne nye episode og tag rigtig godt imod skønne Nanna.

  Du kan følge hende her:

  Instagram

  Kvindecirkel & kakao ceremoni lørdag den 13. november:

  www.cathrinelenor.com/events

  Musik/Jingle: Ingefred & Annemethea

  Klippet af: Ingefred

 • I denne episode taler jeg ind på det at turde tro på sine egne drømme. At turde have tillid, mærke sine drømme og give sig selv lov til at visualisere.

  Oftest holder vi os allerede tilbage i denne første del af processen.

  Begrænsninger om hvorvidt det er muligt, vores "hvordan", frygten for succes, overbevisningen om at det er ikke er muligt for os etc. spænder ben.

  For at kunne udvikle og manifestere vores drømme, må vi først arbejde med de begrænsinger der står i vejen for at vi tør tro, at vi tør tage imod, at vi godt må. At vi ER vores drømme.

  Jeg deler omkring min egen udvikling, erfaringer og hvordan jeg med en nyt drømmehjem på Bornholm, selv har været processer igennem hvor jeg måtte møde min modstand, mine dybe skjulte overbevisninger for at heale gamle mønstre. For netop dette nye hjem er en sammensmeltning af så mange drømme som jeg har brygget på gennem de seneste år ♡

  Der er en grund til at vi møder modstand. Det er for at det kan komme frem i lyset, så det kan blive healet. Mød din usikkerhed, din tvivl og din kontrol på mange måder fra en ny vinkel og blidere øjne...

  Netop denne indstilling og dette skifte i perspektiv, hjælper os med den frustration vi nogle gange oplever i vejen mod vores drømme. At vende modgang til medgang og transformation, ved at imødekomme vores frygt og usikkerhed med nye øjne.

  Lyt med til denne episode og lad dig inspirerer til hvordan du også kan begynde at skabe større tiltro til dig selv og det dit hjerte kalder på.

  Link til kakao ceremoni:

  www.cathrinelenor.com/events

  Instagram

  Musik / Jingle: Ingefred & Annemethea

  Klipper: Ingefred

 • Jeg er endelig tilbage på min podcast Hverdags Magi, og jeg har glædet mig SÅ meget til at dele denne smukke episode med dig, hvor du skal møde Signe Elgaard fra NOR36.

  NOR36 er både et projekt og et virke som hun og hendes mand har skabt ud fra mange års arbejde inden for selvudvikling og personlig vækst. Hun har en lang række af uddannelser og kurser indenfor clairvoyance, mindfulness, coaching, yoga, ledelse, projektledelse, procesfacilitering, energiarbejde m.m.

  Vejen dertil har ikke været nem, for da hun og hendes familie for nogle år siden stod i en alvorlig livskrise, måtte de for alvor se nærmere på det som ikke længere var bæredygtigt. At turde gå 100% mod sine drømme, sige JA til livet, alt imens der måtte gives plads til en sorg- og healings proces undervejs.

  En transformerende rejse, som Signe så smukt og rørende deler i denne episode. TAK kære Signe!

  Vi kommer blandt andet ind på:

  - Hvordan man forvandler modgang til medgang

  - Det at navigere og finde/mærke tilliden midt i krisetider

  - At være tro mod sig selv og sine drømme

  - At turde mærke sig ind på sårbarheden

  - Omfavne sorgen og tillade healingen at finde sted

  - Sige ja til livet og sige ja til sine drømme & længsler

  Glæd dig til denne skønne episode af Hverdags Magi, og lad mig endelig hvad den vækker i dig ♡

  Lyt med alle de steder du lytter til dine podcasts eller via link i bio på min hjemmeside ♡

  HER FINDER DU SIGNE:

  www.nor36.dk

  Instagram

  HER FINDER DU MIG:

  www.cathrinelenor.com

  Instagram

  Tak for at lytte med og ihhh, hvor er det bare fedt at være tilbage på podasten.

  MUSIK/JINGLE: Ingefred & Annemethea

  Klippet af: Ingefred

 • I denne nyeste episode af Hverdags Magi har jeg været på besøg hos skønne Kicki Young som er healer, kropsterapeut, kakao mama, spaceholder og så meget mere. Jeg møder hende i hendes smukke klinik Natuitiv i Solrød til en snak omkring hendes rejse, det der bevæger hende, inspirerer hende og det hun beskæftiger sig med.

  Vi kommer blandt andet ind på

  Hendes introduktion til kakaoKakaens healende egenskaberHendes passion for fællesskaber og healings rumHvordan Human Design ændrede hendes livOm at turde stå stærkt i sig selv og udtrykke sin stemme

  Glæd dig til at møde kæreste Kicki og følg med på hendes sociale medier lige her:

  Kicki Young

  Kakao & kropskærlighed

  Natuitiv

  Hjemmeside

  Mit kommende Urban Retreat

  Urban Retreat (Husk rabat kode "rabat")

  Musik / Jingle: Ingefred & Annemethea

 • Jeg har glædet mig så meget til at dele denne vidunderlige episode med dig.

  Glæd dig til at møde skønneste Luuna Lucinde og til denne inspirerende samtale vi havde for et par dage siden.

  Luuna er Reiki healer, spaceholder og Vølva (hvilket hun forklarer nærmere om i episoden)

  Hun er en jeg har været meget inspireret af i de forgange år og fulgt flittigt med på hendes profil på Instagram. Jeg fulgte min intuition og tog kontakt til hende, og heldigvis sagde hun ja til en skøn snak omkring det som bevæger og inspirerer hende.

  Vi kommer blandt andet ind på:

  - Hendes introduktion i den spirituelle verden

  - Hendes første møde med den åndelige verden

  - At slippe sine gamle begrænsninger for at træde ind i sin autencitet

  - At se ud over sine egen usikkerhed, for at fokuserer på budskabet

  Derudover kommer vi også ind på hvad denne intense tid vi lever i, også giver os af positive muligheder.

  Som hun fortæller i episoden, bringes kun det frem som vi er klar til at heale.

  Plus, sååå meget mere...

  Glæd dig til at lytte og del endelige episoden med dem du holder af og ville have glæde af den ♡

  Her finder du Luuna:

  Instagram

  www.luunalucinde.com

  Her kan du læse mere omkring Urban Retreat 11.-13. juni

  www.cathrinelenor.com/urban-retreat

  Musik/Jingle: Ingefred & Annemethea

 • Kender du til udfordringen med at føle sig splittet, overvældet eller bagud som den multipassionerede type / kreativ iværksætter?

  Jeg selv har oftest følt mig overvældet af det at være multipassioneret. At ville mange forskellige ting på en gang og i det hele taget bare ELSKE at skabe og udfolde mig kreativt.

  Gennem årene er jeg faldet dybt, ved at gå fra 0-100, løbe efter alle drømme på en gang, for så at se mig selv være fuldstændig udkørt og være et sted hvor mit selvværd af den grund blev så påvirket, at jeg havde svært ved at handle, på det som rent faktisk var vigtigt for mig at handle på.

  Kender du til det?

  Sååå, med en masse erfaring, tanker og et ønske om at du også har muligheden for at skabe balance, uden at gå på kompromis med dine mange passioner og drømme, er denne solo episode blevet til.

  I denne omgang kommer jeg ind på mine erfaringer med at skabe balance mellem feminin / maskulin energi så man kan forblive centreret og fokuseret uanset hvor mange bolde du har i luften.

  Det kræver blandt andet at du tør stole på, at de bolde du for en tid lægger fra dig, ikke vil forsvinde. Slippe kontrollen og have tillid til din proces, ved at fokusere på få emner af gangen.

  Derudover deler jeg også en masse input og inspiration som jeg ønsker at give dig som ildsjæl og mulitpassioneret skaber med på din vej ♡

  Lyt med og lad mig endelig høre omkring dine tanker til dette emne og om denne episode har været til støtte for dig ♡

  TILMED DIG URBAN RETREAT

  Læs mere her:

  www.cathrinelenor.com/urban-retreat

  Musik/Jingle: Ingefred & Annemethea

 • I denne episode af Hverdags Magi dykker jeg ned i emnet manifestation. Det er i virkeligheden et kæmpe emne, som ikke kan forklares på så kort tid. Så der kommer helt sikkert flere af denne slags episoder.

  Jeg taler omkring den holistiske tilgang til manifestation. At skabe ud fra alle aspekter af dit liv. Ikke kun ud fra dine tanker, men et dybt og tillidsfuldt sammenarbejde, som styrkes for hver gang du praktiserer nye metoder og tilgange til det at være medskaber af dit liv.

  Det er en dans mellem det feminine og maskuline. At lade sig vejlede af noget større, slippe kontrollen og sit ”hvordan” samtidig med at vi aktivt må tage handling på det som kalder på os. Møde op til os selv, sige ja til os selv og tage de modige spring der skal til for at vi tør slippe det gamle og træde ind i det nye.

  Det handler om at aligne sin underbevidsthed med sin bevidsthed. Mærke ind på det som spænder ben for at du kan tage imod. De gamle overbevisninger og det som du bliver trigget af. Din tvivl, din frygt og usikkerhed…

  Selve helings processen i det at gøre sine drømme til virkelighed er for mig den mest betydningsfulde del af rejsen. Oftest er det som kalder på os også det som trigger mest i os… Og det er ikke helt tilfældigt… For det er en invitation til at forløse det som venter på at blive healet igennem det at du tør sige 100% ja til dig selv og dine drømme…

  At du tør stole 100% på at du er dine drømme værd, og at du allerede har alt det der skal til.

  Du er allerede hel, og du er lige der hvor du skal være…

  Hvad drømmer du om kæreste du? Hvad ønsker du at manifesterer?

  Tænk på følelsen, oplevelsen, energien omkring dine drømme. Se dine drømme som en holistisk ting. Der er en grund til at du har de drømme du har…

  Musik: Ingefred & Annemethea

  PS. På mit kommende Urban Retreat 11.-13. juni venter dig også en super fed 4 timers workshop i ”Klarhed, manifestation & skaberkraft”

 • Hvordan har du haft det i de forgangende måneder?

  Måske du ligesom jeg har været påvirket energetisk & følelsesmæssigt af det som foregår omkring os? Det er næsten ikke til at undgå.

  Måske mærker du en form for udbrændthed efter et år med en verden under store forandringer?

  I denne solo episode kommer jeg ind på hvordan vi bedst muligt kan navigere i en tid som kræver så meget af os. En tid som helt sikkert også trigger enormt meget i dig. For vi bliver trigget på kollektiv plan. Jorden kalder på at vi tør vågne op, ved at søge indad og forløse den kollektive frygt og det gamle paradigme.

  Vi mærker frygten, fordømmelsen og adskillelsen, og vi kan nemt blive draget med i det...

  Spørgsmålet er dog, hvordan du ønsker at gå det ukontrollerbare imøde på? Hvordan du kan se denne frygt, din sorg og dine mønstre med nye øjne, så du ikke kun forløser på individuel plan, men er med til at løfte og heale på kollektiv plan.

  Vi har valget.

  Det er nu vi står midt i forandringen og det er nu vi kan tage styret ved at søge indad frem for udad til. Det er i krisetiderne livet i den grad ber' os om at se på vores skyggesider for at transformere og løfte os op og ud over - hver for sig og i fællesskab.

  Personligt har jeg været utroligt presset siden starten af året. Jeg har været igennem en stor udrensning proces, som jeg fortæller nærmere omkring her i episoden, og hvordan jeg formår at vende mine dybe sorg, overbevisninger og angst til personlig og spirituel vækst. Så jeg derigenenm ikke handler på mine følelser og flyvske tanker, men tager ejerskab og mærker ind på hvad jeg i sandheden har brug for at handle på.

  Tune ind på min indre vejleder og det indre barn som kalder på opmærksomhed.

  Jeg håber episoden vil være til støtte for dig. Del endelig dit yndlings spot af episoden med mig ved at tagge mig på Instagram under cathrin_elenor. ♡

  Instagram

  www.cathrinelenor.com

  Musik / Jingle: Ingefred & Annemethea

 • Jeg har glædet mig til at dele denne nye episode af Hverdags Magi med dig.

  I denne omgang har jeg haft æren af en dejlig samtale og møde med Marlene Schnoor.

  Glæd dig til at møde denne skønne kvinde, som skaber de smukkeste håndlavede malaer.

  Hun fortæller om hendes rejse fra den akademiske verden til at tage springet ud som kreativ iværksætter. Hvordan hun blev introduceret for hendes første mala, og hvordan hun gennem et healings forløb efter at være stress ramt, fandt hendes passion til at skabe disse unikke og smukke smykker.

  Vi kommer blandt andet også ind på:

  Hvad en mala er og hvad den kan støtte os iSproglig energi og historieAt turde stole på sin egen vej og sandhedSlippe gamle normer, ideer og identiteterDet nye projekt og samarbejde som jeg har æren af at være en del af

  Glæd dig til denne skønne episode og lad mig endelig høre, hvad du tager med dig fra denne samtale.

  Her finder du Marlene

  www.mantrabymarleneschnoor.com

  Instagram

  Se nærmere på vores collaboration mala:

  "Jeg stoler på min egen sandhed"

  Her finder du mig:

  www.cathrinelenor.com

  Instagram

  Musik / Jingle: Ingefred & Annemethea

 • I denne solo episode kommer jeg nærmere ind på hvordan vi kan styrke vores tillid til det uvisse, for derigennem at bryde ud af gamle mønstre og overbevisninger.

  Personlig og spirituel vækst sker for alvor, når vi praktiserer vores værktøjer når livet er udfordrende. Når vi tør gå med tilliden selvom, alle indre alarm klokker ringer. Det er her vi kan bryde ud af det gamle og skabe nye måder at handle, agere og skabe nye muligheder på. Det er her den reelle vækst sker.

  Selvudvikling er lige til når livet er godt, men hvordan kan du tage hånd om dig selv, når du står midt i udfordringen. Der hvor du har allermest lyst til at gå med de gamle destruktive mønstre og frygtbaserede tanker.

  Jeg kommer ind på hvordan jeg takler disse udfordringer, og hvad der rent faktisk sker, når vi trodser vores gamle frygtbaserede adfærd og skaber fuldt ud tillid til noget større i det vi står i det uvisse.

  Læs mere omkring mit 6 ugers online forløb:

  Skru op for dit indre lys

  Musik / Jingle: Ingefred

  & Annemethea

 • Jeg har glædet mig så meget til at dele denne episode med jer! Jeg har haft besøg på af skønneste Eva Dögg, som deler ud af hendes visdom.

  Eva er bosat på Island hvor hun også er vokset op. Efter 12 år i Danmark flyttede hun for 5 år siden tilbage igen.

  Hun er en multipassioneret power kvinde med en baggrund som designer, senere hen yogalærer og iværksætter. I dag forener hun hendes mange passioner, erfaringer og baggrunde på en helt unik og inspirerende måde. Hun er et eksempel på det smukke det der kan opstå, når man forbliver tro mod sig selv og sine passioner.

  I denne episode kommer vi blandt andet ind på:

  Evas rejse fra beklædningsdesigner til multipassioneret spirituel iværksætterAt nedbryde gamle normer, kasser og systemer som ikke længere er holdbareAt turde være de kvinder vi er, i en maskulin præget verdenGaven bag vores udfordringerHolistisk sundhed og velværeVigtigheden og betydningen af en meditations praksis

  Glæd dig til at møde denne skønne kvinde! Må den være til støtte, inspiration og glæde for dig.

  Del endelig gerne episoden med dem du holder af eller tag mig via cathrin_elenor på Instagram.

  Hvis du synes godt om podcasten, ville jeg være super taknemmelig for dine "stjerner" og din vurdering på podcasten ♡

  Du finder Eva her:

  Instagram

  RVK Ritual

  www.rvkritual.com

  Her finder du mig:

  www.cathrinelenor.com

  Instagram

  Forløbs info:

  Læs mere omkring "Skru op for dit indre lys" forløbet lige her

  Musik / Jingle: Ingefred

  & Annemethea