Episodes

 • I dette afsnit af ‘Klædt På’ besøger topmodel, iværksætter og dokumentar-aktuelle Josephine Skriver studiet til en samtale om sine 15 år i modelbranchen. Hun fortæller om at finde ud af, hvem man selv er og de ekstravagante oplevelser som Victoria’s Secret-engel.

  Med sine 8,2 millioner følgere på instagram er hun Danmarks største SoMe-stjerne og den mest fulgte dansker på verdensplan. Hør om succesen på sociale medier, hvordan hun sætter grænser, når millioner følger med verden over, og hvordan man bliver ved med at bevare sin relevans.

  Til sidst i programmet runder vært, Mads Emil Grove Møller, som altid månedens største modenyheder: cartoonificationen af moden, Pharrell Williams ny stilling som chefdesigner for Louis Vuitton, Rihannas Super Bowl optræden - og ikke mindst Victoria’s Secret annoncering af deres runwaycomeback efter fire års pause.

  Lige nu er Josephine Skriver aktuel med DR-dokumentaren ‘Kunsten at være Josephine Skriver’. Dokumentaren følger i hælene på den danske supermodel i et år og viser op- og nedture i den til tider barske modelbranche.

 • I dette afsnit gæster Jeanette Madsen og Thora Valdimars studiet, de to influencere, der sammen med CEO, Denise Christensen, står bag Rotate Birger Christensen. Et brand, der udsprang fra to veninders ønske om at skabe sexede festkjoler, som alle har råd til. Vi dykker ned deres fælles rejse - fra løse samtaler over vin, til at stå bag et af modeugens mest spektakulære shows, og om at se sine designs på superstjerner som Lily Collins, Kim Kardashian med flere.

  Hør om deres nylig overståede show på Copenhagen Fashion Week, om hvordan det endte med at være lige netop Lisa Rinna, den 59-årige ”The Real Housewives of Beverly Hills”-stjerne, som blev deres virale øjeblik, hvad det betyder for dem at holde shows, og hvordan de balancerer en travl hverdag med børn, et fuldtidsarbejde som kreative direktører og deres influencerkarriere.

  Til sidst runder Mads Emil den sidste måneds modenyheder, som Mads Mikkelsens appearance under modeugen i Milano, farven sorts revival, ‘new formal’-trenden og den nyligt afdøde spansk-franske designer Paco Rabanne.

  Vært: Mads Emil Grove Møller
  Tilrettelæggelse, klip og produktion: Cecilie Wortziger
  Redaktør: Cecilie Ingdal
  Musik: Frej Levin

 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • I dette første afsnit er det ingen ringere end den mangeårige modekommentator og kreativ direktør i Darling Creative Studio, Uffe Buchard som gæster studiet til en samtale om forventninger, håb og tanker om modeåret 2023.

  Hvordan kommer Balenciaga videre fra de shitstorms som ramte dem i efteråret 2022? Vil trends som Y2K og Barbie-core fortsætte, og er der overhovedet plads til at skeje ud midt i en krisetid? Sidste år bød på flere tomme chefposter hos verdens største modehuse, som Louis Vuittons Virgil Abloh, som desværre gik bort efter et kræftforløb, og den nu fyrede kreative direktør hos Gucci Alessandro Michele, som stoppede grundet dårlige salgstal, hvilket dagens gæst synes er intet mindre end skammeligt.

  Mads Emil og Uffe mindes også den britiske modedesigner Vivienne Westwood, som gik bort d. 29. december 2022, og taler om, om vi nogensinde igen får så markant og åbenhjertet en stjerne på modehimlen igen.

  Vært: Mads Emil Grove Møller
  Tilrettelæggelse, klip og produktion: Cecilie Wortziger
  Redaktør: Cecilie Ingdal
  Musik: Frej Levin