Episodes

 • Ukas gjest har Norges tynneste Wikipediaside, til tross for at han av mange regnes som en legende! Wikipediaen er foreløpig bare en URL, men heldigvis har Einar Tørnquist laget en slags betaversjon som er meget god, som opplyser om: At han er sønnen til Lars Klevstrand, bæsjer på treningssenter og har blitt vurdert som sexy og tiltalende av brukerne av kjendisgossip-kanalen på Jodel. Ukas gjest er en slags bestevenn av Åse Kleveland, Lillebjørn Nilsen, Erik Bye og ikke minst; denne podkasten! Han har jobbet i TV 2, TVNorge, Max, Eurosport og Discovery OG laget en dokumentar om Martin Ødegaard. Ikke nok med det, han også vært fest-sjef på Hartvig Nissen vgs, blitt en Gullrute-nominert skuespiller og er en av Norges ivrigste fantasy-spillere, Jonas Bergh-Johnsen.

  Vi prater om hvilke eliteserietrenere det er artigst å intervjue, om baksten til Viking FK, om at Arsène Wenger er på hans 4-stjerners middag-liste, og mye, mye mer!

  Sjekk ut Heia Fotball animert! Vi har laget tre episoder med de beste historiene fra Heia Fotball. Vil du ha mer av dette, så må du gjerne tipse dine venner: https://tv.nrk.no/serie/heia-fotball-animert

  Prøv oss på Twitter: @p3heiafotball eller send oss en e-post: heiafotball@nrk.no

  E-post <3

 • Ukas gjest har Wikipediaside på både norsk og engelsk! Han er første og fremst musiker i følge Wikipedia, men har også bemerket seg som tv-programleder, podkastvert, humorist, vernepleier, fotballfan, bar-eier, forfatter, streaker og medmenneske! Han har turnert Norge med Drillo, i forlengelse av at han lager Norges beste geografipodkast! Han har gitt ut flere quizbøker, i forlengelse av at han kanskje er landets mest kjente quizmaster og han har fått jobben som programleder i Brille, i forlengelse av å være en gudebenådet programleder! Han er blitt kompis med Jan Thomas og blitt frarøvet en drømmekveld med Jean Ronny Johnsen det siste året, og er en av svært få gjester i Heia Fotball som har vært i Nord-Korea!

  Ukas gjest er vinner av komiprisen og vinner av prisen Årets Influencer Underholdning på Vixen Awards! Verdens største Stoke-fan fra Stokke, trommeslager, tidligere øl-anmelder i NRK, og kanskje vår smarteste gjest noensinne (men ingen legende ifølge Davy Wathne), nemlig Einar Tørnquist Johansen!

  Vi er ikke så aktive på face/insta lenger, men prøv oss på Twitter: @p3heiafotball. Vi er også på e-post. Vi elsker e-post. heiafotball@nrk.no er adressen.

  Nyhet! De beste historiene fra Heia Fotball - nå som animasjon! Se Bernt Hulsker om en rar og kort fotballkamp og en hysterisk biltur, se Solskjær vs. Drillo kjemper om iskrem, og Raymond Kvisviks triks for å lure fotballklubben på juleferie. Se alle episodene her: https://bit.ly/hf-animert-p3. Du kan også se noen andre rare klipp i tillegg om du besøker denne adressen: https://bit.ly/hf-animert-humorunivers. Likte du det du så? Ta gjerne kontakt med oss for idéer eller innspill. Bruk vår elskede e-post!

 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • Ukas gjest har Wikipediaside på 14 forskjellige språk! Kanskje ikke så rart i og med at han har vært regnet som et av Norges og Europas aller største fotballtalenter! Han har blitt kåret til Årets akademispiller i Manchester United og han har utført den mest vanskelige typen hat-trick på bare 16 minutter! Han har fått sjakk-kjeft av Magnus Carlsen, gått viralt med Øystein Sunde-rap, bodd på rom med Martin Ødegaard og vokst opp med Caroline Graham Hansen! Ukas gjest har brukt de siste ti årene på å spille fotball for klubber som St. Pauli, Cardiff, Molde, Freiburg, Lyn, Stabæk, Manchester United og den «norske» klubben Genk, Mats Møller Dæhli!

  Mats forteller om egentrening med Josh King og Caroline Graham Hansen i disse koronatider, om den hemmelige Facebook-profilen “Slibrig Smørfisk”, om å reise til Manchester som 15-åring og så urfremfører han et Eminem-inspirert dikt han har skrevet selv!

  Prøv oss på Twitter: @p3heiafotball, eller send oss en e-post: heiafotball@nrk.no

 • Ukas gjest har, takket være mange av Heia Fotballs lyttere, hatt en av Norges mest feilaktige Wikipedia-sider! Den er nyopprettet, og nesten alt som har stått der inneholder forskjellige grader av feilinformasjon. For eksempel at han heier på RB Leipzig! Og det står heller ikke noe om at han er en spill levende legende! Han er nemlig Norges største fotballekspert! - på flere vis. Han må i alle fall være landets udiskutabelt høyeste fotballekspert, og også en av de med størst bredde i fotballkunnskapen sin! Han har inngående kunnskap om iransk, albansk, marokkansk, rumensk, tyrkisk, polsk og serbisk fotball, for å nevne noe. Det er en stor glede å ønske velkommen til kompisen til Gheorghe Hagi og navnebroren til William Galåååås: Morten Galåsen!

  Morten forteller om fotballreiser til Vestbredden, Transilvania, Tyskland og Balkan. Om tåregass i Tyrkia, om ran i Riga og om verdens tyngste nedrykk.

  Prøv oss påTwitter: @p3heiafotball eller send oss en e-post: heiafotball@nrk.no

 • Sven, Ali og Tete samles for en siste aktuell rapport i denne omgang. Har du noe på hjertet, ikke nøl med å ta kontakt på twitter @p3heiafotball eller per epost: heiafotball@nrk.no

 • Ukas gjest har egen Wikipedia-side, som seg hør og bør, for han er norsk landslagsspiller! Som encyklopedien forteller oss er han 28 år gammel, og på tross av at han ennå ikke har fylt 30, har han allerede en nesten journeyman-aktig CV. Han har spilt for fem klubber. I Norge, Sverige, Italia og Frankrike. Det er bare noen få land unna Zlatan, det! Han har også 28 A-landskamper, men ikke en eneste U-landskamp. Så dagens gjest er et bevis på at du kan få fotballdrømmen oppfylt selv om du IKKE ble kidnappa av La Masia-akademiet den dagen du slutta med bleier. Det er aldri for seint! Dagens gjest har scoret mot Marseille, tatt glamourmodellbilder med Mads Hansen, og er en jævel til å kontre på FIFA. Dagens gjest er landslagets venstreback, Haitam Aleesami!

  Her kommer det godt fram at Haitam er en fyr som jobber hardt for å nå sine mål. Ikke nok med å være utenlandsproff og spille på landslaget - noen sier han også kunne blitt bokseproff! Vi snakker blant annet om hans drøm som fotballtrener, om vinnerskaller fra Holmlia, om et brutalt prøvespill med hele 60 spillere, og om hvem på landslaget som er mest bråkete. Og mye mer!

  Vi er på e-post og Twitter: @p3heiafotball. Sjekk også ut Aktuell Rapport hver mandag, for subjektive betraktninger og oppdateringer fra fotballhelga som var!

  Heia Fotball <3

 • Tete og Ali møtes for en aktuell rapport om ukens hendelser i fotballverdenen. Hva er hot? Hva er not? Ali har vært DAD. Tete har vært MOM. Tips oss gjerne på e-post: heiafotball@nrk.no. (Prøv å) ha ei fantastisk uke!

 • Sven, Ali og Tete samles for en aktuell rapport om ukens hendelser i fotballverdenen. Vi hyller en Chelseaspiller med spanderbukser, oppfordrer til fotografering av breddebaner, elsker Yaya Toure sin håndvask, serverer hot og not, og kårer verdens beste spiller akkurat nå! Har du noe på hjertet, ikke nøl med å ta kontakt på twitter eller instagram @p3heiafotball

 • Ukas gjest har egen Wikipediaside på norsk, men ikke på somalisk som er litt rart i og med at han kanskje er Norges mest kjente karakter med somalisk familiebakgrunn - som det står på Wikipedia! Han driver med stand-up, han er gullrutevinner med egen juicy podkast og eget radioprogram. Han er P3s egen Gordon Gekko som Norges blakkeste aksjemegler, en helt middels imitator og den eneste vi kjenner som har blitt drapstrua av en barnesoldat. Det sies at kjært barn har mange navn, og da finnes det vel knapt noe kjærere barn i Norge enn Kongen av Gulset, som noen kaller han. Eller Jørnis. Eller Jonis Josef Afrah Abdulle (osv. osv.) som han egentlig heter!

  Her ruller kanonene rundt på dekk. Du kan blant annet høre om da Jørnis spilte sjuerfotball som barn og dommeren måtte blåse av kampen på grunn av for mange røde kort, og så serverer han sitt drømmelag, eller mer korrekt; sitt hatlag «Get F**ked United». Her er det bare å stålsette seg 💥

  Prøv oss på Instagram, Facebook og Twitter: @p3heiafotball.
  Sjekk også ut Aktuell Rapport hver mandag, for subjektive betraktninger og oppdateringer fra fotballhelga som var!

 • Sven, Ali og Tete samles for en aktuell rapport om ukens hendelser i fotballverdenen. Vi analyserer den nye låta til Memphis Depay, får nettmøte tips fra Lo Celso, serverer hot og not, og kårer verdens beste spiller akkurat nå! Har du noe på hjertet, ikke nøl med å ta kontakt på twitter eller instagram @p3heiafotball

 • Ukas gjest har Wikipediaside på 14 forskjellige språk og er én av svært få som har blitt Olympisk mester i Fotball! Han er kjent for å ha et sterkt forhold til lyrikk, yoga og mindfulness, for å eie Norges meste kjente R-er og for å være en slags personlig guide for Lars Monsen i urbane strøk! Han har hatt en en rekke verv som fotballleder, men har også en imponerende fotballkarriere med spill for både proffklubb og landslag. Han var også muligens den første utenlandsimporten til Tromsø IL! Han har fortalt en av norsk tv-histories lengste og mest kjente historier, og han har vært trener for U-15, U-16, U-17 og U-21-landslaget! Han har vært trener for Tromsø, Tromsdalen, Rosenborg, for ikke å snakke om en spillende trener for Gratangen. Ukas gjest har verdens beste trenerutdannelse, en mastergrad i smude hjemreiser, verdens beste kallenavn, samt en doktorgrad i evig utvikling. Han er også den eneste nordmannen som har vært trener for både herre- og kvinnelandslaget; Per-Mathias Høgmo.

  Vi snakker blant annet om fotballens mange opp- og nedturer, om viktigheten av å ha gode fotballtrenere på både herre- og kvinnesida, om da de brukte helikopter for å fjerne snø på fotballbanen, og hans pubrunde-tradisjoner med Lars Monsen.

  Prøv oss på Instagram, Facebook og Twitter: @p3heiafotball, og sjekk gjerne ut Aktuell Rapport hver mandag!

 • God påske til deg og dine! Tradisjonen tro får du en påskespesial fra oss i Heia Fotball, hvor Nettsjef Lars denne gangen har byttet ekspertfelt og blitt Quizsjef Lars. Det betyr at Sven, Tete og du som hører på er deltaker. Spiss ørene, massér hjernen og kanaliser din indre quizlegende.

  Ta en nettversjon over videokonferanse med dine venner? Sjekk nettquizen her: https://bit.ly/HF-Paaskequiz-20

  Prøv også @p3heiafotball på Twitter, Instagram og Facebook.

  God påske og heia fotball!

 • Sven, Ali og Tete samles for en aktuell rapport om ukens hendelser i fotballverdenen. Vi serverer hot, men mest not, verdens beste spiller akkurat nå, diskuterer lønnskutt, sex fester og ligaer som fortsatt holder det gående!! Har du noe på hjertet, ikke nøl med å ta kontakt på twitter eller instagram @p3heiafotball

 • Ukas gjest har Wikipediaside på 7 forskjellige språk, blant annet på koreansk, som er sjelden vare i denne Wikiklubben vår. Hun har også vært programleder på P3 og spilt fotball for klubber som vi ikke har snakket nok om, nemlig sider-klubben Kopparbergs og Turbine Potsdam. I tillegg til Birmingham og PSG. Og selvsagt Roma, der hun nå har funnet seg til rette i en av verdens vakreste drakter. Hun har vunnet talentpris, vunnet VM-sølv og NM-gull og hun driver egen fotballskole! Hun figurerer i sin mors bok om hennes mor sine døtre, og er snart selv barnebokforfatter! Ukas gjest er selvfølgelig storesøster i Norges for tiden beste fotballfamilie, Andrine Stolsmo Hegerberg.

  Vi snakker blant annet om det spesielle forholdet Roma-spillerne har til mat, om at Andrine savner å ha på seg landslagsdrakta, og ikke minst: Hvis hun måtte velge; Toto eller Totti?

  Prøv oss på Instagram, Facebook og Twitter: @p3heiafotball.
  Sjekk også ut Aktuell Rapport hver mandag.

 • Sven, Ali og Tete samles for en aktuell rapport om ukens hendelser i fotballverdenen. Sven og Ali er trygt plassert på hjemmekontor denne uka, mens Tete styrer skuta fra romskipet sitt på NRK. Vi serverer hot or not, verdens beste spiller akkurat nå, hører om en som vil at Liverpool skal vinne serien, diskuterer Hviterussisk idrett og dyrker den gode samtalen! Har du noe på hjertet, ikke nøl med å ta kontakt på twitter eller instagram @p3heiafotball.

  PS: send gjerne inn spørsmål til Andrine Hegerberg som er ukas gjest!

 • Ukas gjest har ikke Wikipediaside! Antageligvis fordi han er for rå. Det er rett og slett ikke sikkert at Wikipedia har kapasitet til så mye storhet i en enkel html-kode. Ukas gjest har en av verdens vakreste, magiske, myteomspunnede og mest finstemte stemmebånd. En tidløs ordkunstner som maler poesi på frekvensen av en hel nasjon. Han er kapteinen på lydbølgenes syv hav. En nasjonalskatt. Noe for verdensarvlistens lydarkiv. Men han er også en meningens mester, nyansatt kommentator for all sport i rikskringkastingen som han er. Han har studert juss, reist verden rundt for å se på fotball og er på hils med storheter som Usain Bolt og Harald Thingnes. Velkommen til ukens gjest, Heia Fotball-venn og sårt tiltrengt klippe av trygghet i en vanskelig tid; tidligere programleder for TV-aksjonen og for alltid vår Drillo-dikt-stemme, Jan Petter Saltvedt.

  Vi snakker om neste års idrettsfestival på speed, om at OL-ilden er litt som julenissen og så MÅ du bare høre Jappen lese kassalappen.

  Prøv oss på Instagram, Facebook og Twitter: @p3heiafotball. Sjekk også ut Aktuell Rapport hver mandag, for subjektive betraktninger og oppdateringer fra fotballhelga som var!

 • Tete og Ali er alene i ukas Aktuell Rapport, siden Sven befinner seg under dyna. Du har sikkert hørt om "pute-tv". Vel, her kommer det faktisk DYNE-POD! Uten Sven under dyna, da. Kun Tete og Ali. God bedring, Sven!

  Det spilles ekstremt lite fotball om dagen, men vi kjører på med en lettbeint prat (når er det ikke lettbeint, hæ?) hvor vi gir noen tips om fotball-relaterte ting man kan meske seg med. Det preikes om FIFA-spilling, lektyre om en legendarisk fotball-reklame, og pisking av ball utført av en majestetisk fot. Og en del mer.

  Har du noe på hjertet, ikke nøl med å ta kontakt på Twitter eller Instagram: @p3heiafotball. Tips: sjekk ut vår hovedpodkast også! Det finnes veldig mange episoder med gode gjester i arkivet her: https://radio.nrk.no/podkast/heia_fotball

 • Heia Fotball er foreløpig brakkefriske, og trives godt i åpne hjemmekontorlandskap. Her åpner vi for en hjemmekontor spesial - men like fullt en fullgod episode! Ukas gjest har INGEN sider på Wikipedia. Skandale! Men, han har så mye annet. Han er nok ett av de menneskene i verden som har anmeldt flest restauranter i Trondheim. For P3.no har han også anmeldt en rekke artister – alt fra Matoma til Kygo! Han er kanskje verdens mest-seende av sporten fotball. Nesodding og Hønefossing på sin hals, og ett av de fineste menneskene vi kjenner - både på ut- og innsiden. I disse dager er han kjent for å være en av Norges fremste eksperter på Fantasy PL og har også vært programleder i P13 og Wildcard FC. I den aktive fotballen er han kjent som en tidligere spiss og bedriftsfotballkjempe, Ali Soufi-Grimsrud!

  Prøv oss på Instagram, Facebook og Twitter: @p3heiafotball. Sjekk også ut Aktuell Rapport hver mandag, for subjektive betraktninger og oppdateringer fra fotballhelga som var!

 • Sven, Ali og Tete samles for en aktuell rapport om ukens hendelser i fotballverdenen. Det ble en meget annerledes prat denne uken, da både Sven og Ali har hjemmekontor. Men vi prøver så godt vi kan, og serverer Hot or Not, verdens beste spiller akkurat nå, karanteneprat, Adebayor-updates, Ronaldinho-nyheter ogkan meddele at Stoke endelig har suksess i Europa igjen! Har du noe på hjertet, ikke nøl med å ta kontakt på Twitter eller Instagram: @p3heiafotball.

  Tips: Sjekk ut vår hovedpodkast også! Det finnes veldig mange episoder med gode gjester i arkivet her: https://radio.nrk.no/podkast/heia_fotball

 • Ukas gjest har Wikipediaside på norsk og er en av Norges morsomste mennesker! Han er rett og slett kanskje Norges mest lættis fyr. Han vant Humorprisen i 2016 for Årets gjennombrudd, han ble kåret til Årets radiotalent før han ble headhuntet til TV-skjermen og han har parodiert armene til Louis Theroux. Ukas gjest er Manchester United-fan, statsminister-stunt-double, humorist, skuespiller, podkaster, showmann, programleder, profesjonelt dra-til-tryne og ekspert på Jørn Hurum: Christian Fredrik Mikkelsen!

  Christian forteller om magasjau på Svalbard, om kjærligheten til Roar Stokke, om å flytte verdens minste kommentatorboks til Old Trafford og han forteller om en ganske lættis stemning på tribunene i Istanbul.

  Prøv oss på Instagram, Facebook og Twitter: @p3heiafotball Sjekk også ut Aktuell Rapport hver mandag, for subjektive betraktninger og oppdateringer fra fotballhelga som var!