Episodes

 • SMP036 : Een winstgevende website opzetten met Seph Fontane Pennock

  · Studio Maestro Podcast

  In de 36e aflevering spreek ik met Seph Fontane Pennock. Een internetondernemer die al begon met ondernemen op de basisschool waar hij zonnepitten verkocht. In dit interview vertelt hij alles over zijn visie van een goede website. Hij heeft zijn visie ook op papier gezet en dat deelt hij met zijn boek ‘LEAN website’. Daarnaast vertelt hij alles over werken in het buitenland en zijn ‘ondernemersreis’. Wil jij ook een winstgevende website opzetten en misschien ook wel locatie onafhankelijk? Luister dan snel de 36e aflevering van de Studio Maestro Podcast.

  starstarstarstarstar
 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • SMP035 : Via de media zichtbaarder worden met jouw bedrijf met Zarayda Groenhart

  · Studio Maestro Podcast

  In de 35e Studio Maestro Podcast aflevering spreek ik met Zarayda Groenhart van TheWhyGirl.com en de Business BN’er Challenge. Dankzij Zarayda zijn verschillende ondernemers via de media bekender geworden. Zo deelt Zarayda verschillende leuke voorbeelden in deze podcast en hoe zij uiteindelijk succesvoller zijn geworden. Wil jij ook zichtbaarder worden in de media maar heb je geen idee waar je moet beginnen. Luister dan snel de 35e aflevering van de Studio Maestro Podcast. Veel luisterplezier!

  starstarstarstarstar
 • SMP034 : Gratis online podcast training, meld je gratis aan!

  · Studio Maestro Podcast

  In de 34e aflevering wil ik je uitnodigen om onze gratis online podcast training te volgen. De 6 verdienmodellen om meer klanten en omzet te krijgen via podcasting. Podcasting is in Nederland nog z’n onbekend medium. Het heeft ons al zoveel gebracht. Ik gun jou hetzelfde. Aanmelden kan op studiomaestro.nl/podcast-training.

  starstarstarstarstar
 • SMP033 : Een goede SEO-strategie en goed vindbaar zijn met Dirk!

  · Studio Maestro Podcast

  In de 33e aflevering spreek ik met Dirk van onder andere ViperChill. Dirk houdt zich voornamelijk bezig met SEO. Dankzij zijn manier van werken is hij de laatste 5 jaar actief over heel de wereld met SEO. In deze podcast aflevering vertelt hij waarom SEO zo belangrijk is, waar allemaal op gelet moet worden en nog veel meer. Wil jij ook vindbaar zijn maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Luister dan snel de 33e aflevering van de Studio Maestro Podcast.

  starstarstarstarstar
 • SMP032 : Maak ze gek! met Aartjan van Erkel!

  · Studio Maestro Podcast

  In de 32e aflevering spreek ik met Aartjan van Erkel, auteur van ‘Maak ze gek!’ en ‘Verleiden op het internet’. In de 32e podcast aflevering deelt hij unieke marketingtechnieken die je gelijk kan toepassen! Daarnaast bespreekt hij verschillende punten uit zijn boek en vertel hij jou hoe je onder de bullshit-radar kan blijven. Nieuwsgierig? Luister dan snel de 32e aflevering van de Studio Maestro Podcast.

  starstarstarstarstar
 • SMP031 : Alles over de kracht van een goed netwerk en Fact Based Marketing met Alex van Ginneken

  · Studio Maestro Podcast

  In de 31e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Alex van Ginneken. Alex van Ginneken is internet entrepreneur en woont in Groningen. Sinds 2 jaar is Alex van Ginneken actief als online business coach en helpt hij ondernemers om online te groeien. Daarnaast is hij actief in 5 verschillende bedrijven die hij ook helpt om online te groeien. Vertrouwen binnen een organisatieAlex geeft aan dat wanneer een proces staat, duidelijk is en overgelaten kan worden aan een team hij meer afstand kan nemen binnen een organisatie. De volgende punten zijn belangrijk bij een goedlopende organisatie wanneer je leads wilt binnenhalen: - Business Case - De eerste klanten - De vernoemingen van een concept of merk - Vertrouwen [smart_track_player url="http://traffic.libsyn.com/studiomaestro/SMP-031.mp3" title="SMP031 : Alles over de kracht van een goed netwerk en Fact Based Marketing met Alex van Ginneken" artist="Studio Maestro podcast met Dennis van Leeuwen" social="true" social_twitter="true" social_facebook="true" social_gplus="true" ] Autoriteit in de marktVertrouwen is belangrijk! Hiervoor is het belangrijk dat je autoriteit hebt in de markt waarin je actief bent. Allereerst is het dan belangrijk om de netwerken waar je wilt zitten op te zoeken en hier actief te zijn. Denk aan gastbloggen, seminars, case study's opbouwen of iets anders, zolang het bedrijf maar zichtbaar wordt binnen het netwerk. Dit is uiterst belangrijk omdat hier de doelgroep zit. De kracht van een goed netwerkDe kracht van een goed netwerk is dat op het moment dat je iets nodig hebt je de vraag kan stellen 'Wie kan mij hier bij helpen?'. Met een stabiel netwerk is het makkelijker om de juiste mensen te benaderen en deuren te openen. Dankzij zijn netwerk kan Alex snel zijn business introduceren, zo heeft hij een platform waar hij elementen kan pitchen, testen en lanceren. Fact Based MarketingTegenwoordig is het steeds belangrijker om beslissingen te kunnen onderbouwen met cijfers, dit wordt ook wel Fact Based Marketing genoemd. Zo zijn in de meeste gevallen cijfers steeds vaker een voorwaarde om een organisatie te laten groeien. Wil jij meer weten over netwerken, Fact Based Marketing en hoe je dit kan toepassen? Luister dan snel de 31e aflevering van de Studio Maestro Podcast. In deze aflevering leer je: Wat het beste moment is wanneer je uit een onderneming moet stappen; De belangrijkste punten waaraan je moet voldoen om leads binnen te halen; Waarom vertrouwen zo belangrijk is; Hoe je vertrouwen krijgt binnen een bepaalde markt; De kracht van een goed netwerk; Hoe je contacten 'warm' kunt houden; Alles over Fact Based Marketing; Hoe je een website meetbaar kan maken; En nog veel meer... Genoemde links in deze aflevering www.alexvanginneken.nl

  starstarstarstarstar
 • SMP030 : Grip op cijfers en winstgevende plannen met Femke Hogema

  · Studio Maestro Podcast

  In de 30e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Femke Hogema. Femke begeleidt ondernemers om grip op cijfers te krijgen, want wanneer je grip op cijfers hebt kan je succesvol zijn. Femke maakt cijfers voor ondernemers leuk, toegankelijk en praktisch. Unleash the power within met Tony RobbinsFemke is dit jaar in Londen geweest voor het event van Tony Robbins. Dit heeft voor haar veel veranderd in allerlei positieve opzichten. Femke noemt dit event bijzonder omdat het niet lijkt op een andere event. Alles wat Tony vertelt doet hij ook, dit vindt Femke erg inspirerend. [smart_track_player url="http://traffic.libsyn.com/studiomaestro/SMP-030.mp3" title="SMP030 : Grip op cijfers en winstgevende plannen met Femke Hogema" artist="Studio Maestro podcast met Dennis van Leeuwen" social="true" social_twitter="true" social_facebook="true" social_gplus="true" ] Grip op de cijfers Het is een kwestie van bewustzijn en de keuze maken om met cijfers aan de slag te gaan, dat is eigenlijk de eerste stap. Femke geeft aan dat een bedrijf twee fundamenten heeft, namelijk marketing en verkoop en financiën. Het begint allemaal met een plan, ze willen een product in de markt brengen of anderen inspireren. Veel ondernemers hebben dit vaak allang uitgedacht. Maar wanneer je de vraag gaat stellen hoe ze hier geld mee gaan verdienen kunnen maar weinig mensen er antwoord op geven. Dit is een essentiële vraag, want het antwoord laat zien of de plannen haalbaar zijn of dat het een hobby is. Een winstgevend plan De stappen van een winstgevend plan volgens Femke: 1. Begin bij een winstgevende plan altijd met de vraag 'Wat ga je verkopen?', geeft Femke aan. De producten en/of diensten deel je vervolgens op. 2. Vervolgens ga je deze elementen op een groot vlak papier zetten. Door het fysiek op te schrijven heb je hier een beter beeld van en kan je het beter in gaan plannen. Dit leidt uiteindelijk tot het maken van keuzes. 3. De volgende stap is het plan koppelen aan euro's. Als plannen uiteindelijk omgezet worden in cijfers kan er gekeken worden of het plan wel werkelijk winstgevend is. 4. De kosten, voordat er winst gecreëerd kan worden moeten er eerst kosten gemaakt worden. Deze kosten moeten verzameld worden in een overzicht om te kijken of het plan onder de streep positief is. Wil jij ook grip op je cijfers, een winstgevend plan opstellen en op die manier succesvol zijn? Luister dan snel de 30e aflevering van de Studio Maestro Podcast. In deze aflevering leer je: Hoe cijfers leuk, toegankelijk en praktisch kunnen zijn; Hoe je met grip op cijfers succesvol kan zijn; Meer over het 'Unleash the power within' event van Tony Robbins; De twee fundamenten van een bedrijf; Hoe je een winstgevende plan opzet; Waar je allemaal op moet letten om een onderneming op te zetten; Beste programma's om cijfers overzichtelijk te maken; En nog veel meer... Genoemde links in deze aflevering www.financienvoorzzpers.nl Boek: Financiën voor ZZP'ers Event: Winstgevende plannen

  starstarstarstarstar
 • SMP029 : Werken aan gezondheid en geluk met Richard de Leth

  · Studio Maestro Podcast

  In de 29e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Richard de Leth. Richard is 33 en heeft een praktijk voor integrale geneeskunde in Heemskerk. Vanuit de praktijk is OERsterk ontstaan. In 2012 is zijn eerste boek uitgekomen met OERsterk. Ondertussen geeft hij lezingen en workshops door heel het land, heeft hij 5 boeken in 3 jaar tijd geschreven, een eigen app en cursussen. Op die manier wil hij Nederland gelukkiger, gezonder en sterker maken. Het boek wat deuren opende!Richard had de ambities om arts te worden, uiteindelijk leidde dit tot oprichting van een eigen praktijk. In 2011 kwam Richard in een soort crisis, de praktijk had niet genoeg klanten en hij liet zichzelf inhuren om medische handelingen uit te voeren. Eind 2011 bepaalde hij dat hij iets van zichzelf wilde laten horen. Hij begon met het schrijven van een tekst voor een folder, maar dit liep uit de hand want dit leidde tot zijn eerste boek 'OERsterk'. Maar wat er toen gebeurde had hij niet verwacht, binnen een half jaar werd het boek een bestseller en waren er meer dan 30.000 boeken verkocht. Het boek laat de visie van Richard zien omtrent geneeskunde en gezonde leefstijl. [smart_track_player url="http://traffic.libsyn.com/studiomaestro/SMP-029.mp3" title="SMP029 : Werken aan gezondheid en geluk met Richard de Leth" artist="Studio Maestro podcast met Dennis van Leeuwen" social="true" social_twitter="true" social_facebook="true" social_gplus="true" ] Het schrijven van een boek Een boek schrijven kost veel tijd en energie. Het eerste boek van Richard zat al in zijn hoofd en was binnen 3 maanden geschreven. Voor zijn overige boeken heeft hij maar 1 ding nodig, en dat is focus! Door te weten wat er nodig is en hoe de deadlines in elkaar zitten weet hij precies wat wanneer aangeleverd moet worden. De dagen tegen de deadline aan zijn druk wat inhoudt dat er ook 's nachts geschreven wordt maar hierdoor is er resultaat. De 4 leefstijl pijlers van OERsterkOERsterk leert mensen hoe ze goed voor hun lichaam en geest kunnen zorgen. Tegenwoordig wordt er meer geinvesteerd in een huis of auto dan is ons eigen 'bouwwerk', het lichaam. Zo worden er in het boek verschillende pijlers besproken die Richard uitvoerig bespreekt in deze podcast. De 4 leefstijl pijlers zijn: 1. Voeding 2. Beweging 3. Ontspanning 4. Mindset Benieuwd wat deze pijlers inhouden voor een gelukkiger, gezonder en sterker leven? Luister dan snel de 29e aflevering van de Studio Maestro Podcast! In deze aflevering leer je: De kansen uit een eigen geschreven boek; Wat belangrijk is bij het schrijven van een boek; Hoe je 5 boeken kan schrijven in een korte periode; Wat de 4 leefstijl pijlers zijn; De zwaktes van een mens; Meer over het managen van je aandacht; Het programmeren van gewoontes; De missie van OERsterk; De koppeling tussen voeding en beweging; En nog veel meer... Genoemde links in deze aflevering www.OERsterk.nu Instagram OERsterk Facebook OERsterk Twitter OERsterk

  starstarstarstarstar
 • SMP028 : Het opzetten van een eigen community en een verdienmodel met Raymond Gruijs

  · Studio Maestro Podcast

  In de 28e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Raymond Gruijs. Raymond Gruijs komt uit een traditionele markt en wilde zich hier gaan onderscheiden, dit betekende dat hij dingen anders moet aanpakken. Dit was het moment dat hij zich is gaan verdiepen in de online wereld wat leidde tot een nieuw businessmodel. Zo ondervond hij twee problemen op de markt, namelijk: 1. Werkgevers hebben van alles en nog wat met medewerkers. Ze kampen met problemen bij afwezigheid van zieken, het niet goed functioneren van werknemers, contracten en nog veel meer. 2. Hij zag dat coaches het lastig vinden om bij werkgevers aan tafel te komen. Hier heeft hij zich in verdiept wat leidde tot de creatie van een verdienmodel voor coaches. Zo begeleidt Raymond Gruijs coaches bij opdrachten voor werkgevers, dit doet hij op drie manieren: 1. Een-op-een coaching 2. Middels een online platform en community 3. Coachingsopleiding Let's get ready to rumble! De training omgeving van Raymond Gruijs is nieuw en maakt grote sprongen. De omgeving noemt hij 'Rumble', een term uit de bokswereld. Zo ben je als coach of ondernemer altijd aan het knokken voor tijd, omzet en klanten. 'Rumble' betekent ook letterlijk het geluid van een golf dat breekt op het strand, zo brengt Raymond Gruijs coaches in beweging om het werkplezier voor werkgevers terug te vinden. Een community opzetten Met zijn eigen community helpt Raymond Gruijs coaches en werkgevers. Het idee kwam doordat velen door de bomen het bos niet meer zien, zo bestaan er ontelbaar veel coaches en weet men niet welke coach het beste bij een organisatie past. Daarnaast wilde Raymond Gruijs al zijn kennis delen middels video's in de community. Sinds twee weken is zijn community live en ontstaat er al enige interactie. Wat Raymond ziet is dat men bang is om te delen, vooral de generatie die niet opgegroeid is met het internet. Zo werd vroeger gezegd dat men niet te veel moest weggeven omdat de klanten dan niet meer komen. Tegenwoordig is dit anders, wanneer je veel deelt creëer je een expert status waardoor mensen vertrouwen krijgen. Dit is Raymond Gruijs dan ook gaan doen en dit stimuleert hij dan ook bij zijn coaches! In contact komen met internetmarketing Raymond geeft aan dat men vroeger niet zo bezig hield met internet. Hierdoor is er veel winst te behalen op de traditionele markt met kleine internetmarketing technieken. Twee jaar geleden kwam Raymond in contact met de online wereld. Dit was een hele reis en ging door hele diepe dalen. Online communiceren is veel directer dan wanneer je met iemand aan tafel zit. Benieuwd wat deze punten inhouden zodat jij snel verandering binnen je organisatie kan realiseren? Luister dan snel de 26e Studio Maestro Podcast aflevering met Wilco! In deze aflevering leer je: Wat veelvoorkomende problemen zijn van werkgevers; Waar coaches tegenaanlopen; Hoe je een community kan creëren; De voordelen van delen; Verschillen online content nu en vroeger; En nog veel meer... Genoemde links in deze aflevering www.raymondgruijs.nl The post SMP028 : Het opzetten van een eigen community en een verdienmodel met Raymond Gruijs appeared first on Studio Maestro.

  starstarstarstarstar
 • SMP027 : Meer ‘veranderwinst’ boeken met veranderingen binnen de organisatie met Frank Verberne

  · Studio Maestro Podcast

  In de 27e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Frank Verberne. Al 22 jaar is Frank zelfstandige en bezig met alles wat met veranderen te maken heeft. De ene keer wordt Frank ingehuurd als verandermanager, interimmanager en de andere wordt hij gevraagd voor het bestuur om een verandering vorm te geven en resultaat te brengen binnen een MT. Dit doet Frank binnen verschillende bedrijfstakken. Waar lopen bedrijven tegen aan In deze podcast aflevering praat Frank over twee veelbesproken thema's die hij tegenkomt in het bedrijfsleven, namelijk: 1. 'Krijg ik mijn mensen wel mee?', dit is een veelgestelde vraag binnen bedrijven. Tegenwoordig wordt er hard gewerkt in vaste routines, maar dit vraagt ook om veranderingen bij grote en kleine bedrijven. Frank Verberne ziet 1 ding bij elk bedrijf wat veranderd, namelijk het doorbreken van patronen. Zo is het belangrijk om tijd te vinden voor vernieuwing binnen een bedrijf door te kunnen voeren. 2. 'Wij gaan die kant op en zo gaat het er uit zien..' is een ander veelbesproken thema wat Frank tegenkomt binnen bedrijven. Maar Frank ziet dat veel ondernemers dit niet meer weten. De vijfjaren plannen, roadmaps, vooruitkijken, etc. wordt niet meer veel gedaan. Tegenwoordig is het veel noodzakelijker om kortere termijnen te kiezen en eerder te evalueren. Op die manier komt men er snel achter of men op de goede weg zit. 3 belangrijke elementen om verandering door te voeren Om veranderingen door te voeren spelen verschillende elementen een belangrijke rol om sneller een verandering door te voeren, namelijk: 1. Maak elke dag duidelijk waarom een verandering nuttig en noodzakelijk is 2. Boek via kleine stappen successen, op die manier krijg je mensen sneller enthousiast. Hou het klein en simpel zodat je snel tot resultaat kan komen 3. Het spiegelen van je eigen verandergedrag, kritisch naar je zelf kijken en hierdoor de effectiviteit van je verandergedrag te verhogen. Veranderingen leiden tot nieuwe energie, betere communicatie, nieuwe initiatieven en vernieuwing binnen een organisatie! Het veranderkompas Frank Verberne spreekt in deze podcast over 7 veranderprincipes van het veranderkompas, de essentie van het veranderkompas is dat je het continu bijhebt en jezelf continu moet afvragen. De 7 veranderprincipes zijn: 1. Bedoeling 2. Koplopers zoeken en hier op aansluiten 3. Klein houden 4. Doorbreken 5. Spiegelen 6. Verbinding zoeken in de operatie 7. Richten Benieuwd wat deze punten inhouden zodat jij snel verandering binnen je organisatie kan realiseren? Luister dan snel de 26e Studio Maestro Podcast aflevering met Wilco! In deze aflevering leer je: Waar bedrijven vooral tegen aanlopen tijdens een verandering; Wat belangrijk is bij verandermanagement; Waarom successen via kleine stappen belangrijk is; Wat nou precies een 'klein succes' is; Hoe je de effectiviteit van je verandergedrag kan verhogen; De nieuwe manier van werken; Wat de veranderkompas is; De 7 belangrijke veranderprincipes; En nog veel meer... Genoemde links in deze aflevering www.invorm.biz www.veranderbootcamp.nl The post SMP027 : Meer ‘veranderwinst’ boeken met veranderingen binnen de organisatie met Frank Verberne appeared first on Studio Maestro.

  starstarstarstarstar
 • SMP026 : Je mailinglijst explosief laten groeien met Wilco de Kreij

  · Studio Maestro Podcast

  In de 26e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Wilco de Kreij. Wilco is vanaf zijn 16e internetondernemer en houdt zich nu bezig binnen zijn eigen software bedrijf. Hij houdt alle activiteiten om zich heen in de internetwereld goed in de gaten en kan hierdoor makkelijk met de trends meegaan. Het begon allemaal met zijn eigen bedrijf waar hij online zonnebrillen verkocht. Hier had hij jammer genoeg in het eerste jaar niks aan verdiend maar wel veel van geleerd, wat hij leerde bracht hij in later in praktijk om alsnog wat te verdienen aan de zonnebrillen. Wat hij het leukste vond is hoe het product op de markt gebracht kon worden, dit verklaart zijn focus op het online gebied en de business waar hij nu in zit. In Australië heeft Wilco de knoop doorgehakt en begon zich te richten op Amerika. Zo heeft hij in Nederland op verschillende momenten kunnen knallen, maar op een gegeven moment 'zat hij wel op een grens'. Hoe het begon met zijn eigen plug-in  Wilco zocht een plug-in voor Wordpress met een bepaalde functie die er toen nog niet was voor Facebook. Toen kwam hij met het idee om zelf de plug-in te maken. Dit was een gratis plug-in en te downloaden nadat men een e-mailadres achter liet. Dat was het eerste moment dat hij e-mailadressen verzamelde, voorheen deed hij hier namelijk niks mee. Al snel bouwde hij hier een lijst mee op en besloot om de plug-in te verbeteren, dit werd een betaalde versie. Hij bracht iedereen hiervan op de hoogte met een mailing en verdiende in een klap 10.000 euro! Dit opende zijn ogen op het gebied van de online wereld. [smart_track_player url="http://traffic.libsyn.com/studiomaestro/SMP-026.mp3" title="SMP026 : Je mailinglijst explosief laten groeien met Wilco de Kreij" artist="Studio Maestro podcast met Dennis van Leeuwen" social="true" social_twitter="true" social_facebook="true" social_gplus="true" ] Kijken naar trendsWilco houdt trends nauw in de gaten om hier op in te spelen met zijn software bedrijf. Wilco doet dit voornamelijk op gevoel maar is hier dan ook bewust mee bezig. Hij leest regelmatig artikelen en houdt zich op deze manier op de hoogte van al het nieuws. Wanneer hij iets nieuws wil presenteren op een bepaalde markt leest Wilco alles wat er te lezen valt over de markt. Bij zijn ontwikkeling van zijn eerste plug-in was het dus noodzakelijk om alles te weten van Facebook. Daarnaast probeerde hij van alles zelf uit, op die manier had hij genoeg kennis en kon hij expert worden op dat gebied. Wanneer je expert bent zie je op een gegeven moment 'de gaten in de markt'. Wanneer je meer weet dan een ander over een bepaalde markt ga je kansen zien! Elke update is een kans! Belangrijke aspecten e-mailmarketingVia e-mailmarketing haalt Wilco verschillende klanten binnen, in deze podcast geeft hij aan dat de volgende punten belangrijk zijn: Exclusiviteit Waarde geven Sociaal geaccepteerd Benieuwd wat deze punten inhouden, hoe je 'de gaten in de markt' kan zien, hoe je het beste op trends inspeelt en dat terwijl je ook van het leven geniet? Luister dan snel de 26e Studio Maestro Podcast aflevering met Wilco! In deze aflevering leer je: Waarom Wilco de overstap maakte van de Nederlandstalige markt naar de Engelstalige markt; Hoe je het beste een tool in de markt kunt brengen; De weg naar een goede investeerder; Hoe je het beste in kan spelen in trends; Hoe je kansen leert herkennen; Hoe je expert wordt op een bepaalde markt; De kracht van e-mailmarketing; En nog veel meer... Genoemde links in deze aflevering www.upviral.com

  starstarstarstarstar
 • SMP025 : Een goede e-mailstrategie opzetten met ActiveCampaign en Ria Kaashoek

  · Studio Maestro Podcast

  In de 25e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Ria Kaashoek. Al een aantal jaren is Ria actief in online marketing, en dan met name Facebook, webinars en e-mailmarketing. Ria is in 'hart en ziel' onderneemster! Haar ouders zijn echte horeca ondernemers en toen rolde ze in de accountancy wereld, maar toen wilde ze wat anders. Na een tijdje zette ze weer haar eigen bedrijf op in parfum en cosmetica. Maar toen kwam internet in opkomst.. dit was haar stap naar de focus naar online marketing. Wat eigenlijk belangrijk is binnen een bedrijf.. De ondernemer 'an sich' is erg belangrijk binnen een onderneming. Momenteel is er zo veel informatie beschikbaar wat het lastig kan maken wat nou de beste informatie is. Voorheen was dit niet het geval en moest men dit zelf uitzoeken. Wat Ria aangeeft is dat vaak de basis van de ondernemer niet goed is. Velen hebben geen plan of houvast, en hier brengt Ria verandering in. Ria's missie Ria is van het knopen doorhakken, daarom koos ze er voor om voor zichzelf te beginnen en heeft ze al inmiddels 3 bedrijven gehad. Dankzij haar slechte jeugd heeft ze een missie, namelijk laten zien dat iedereen het kan om online zichtbaar te zijn en jezelf te tonen. 'Angst houdt ons vaak tegen', geeft Ria aan, en dit komt veel voor op het internet. Wanneer iets op internet wordt geplaatst is het blijvend, mensen maken zich dan vaak druk of hun haar wel goed zit, dat zij zich niet verspreken of iets anders. Het boek 'De wetten van de winnaar' heeft Ria een richting gegeven. In het boek spreken ze over drie soorten mensen, namelijk: Mensen die positief zijn, Mensen die neutraal zijn, Mensen die negatief zijn. Dit was voor Ria een grote les, wat we ook doen, er zullen altijd drie soorten mensen zijn. Probeer zichtbaar te zijn en je expertise te laten zien en laat je niet beïnvloeden door slechte reacties. 'You don't know email marketing if you don't know ActiveCampaign' Met mailing kan je ontzettend veel mensen bereiken. Wanneer je e-mailmarketing goed inzet kan je heel gericht e-mails uitsturen. Wanneer je bijvoorbeeld services aanbiedt voor Facebook en Podcasting is het niet slim om een 'lead' te bombarderen met alle informatie die je hebt. Segmenteer daarom 'leads' in de behoeften die zij hebben. Zie je dat zij geïnteresseerd zijn in Facebook, geef ze dan alleen waardevolle informatie over Facebook! TOMA-effect Vaak wordt er gevraagd of mailing wel interessant is, want wanneer je zelf een nieuwsbrief krijgt gaat die hoogstwaarschijnlijk direct de prullenbak in. Maar Ria geeft aan dat zolang mensen zich niet uitschrijven er niks aan de hand is. Er is dan sprake het TOMA-effect, wanneer er een nieuwsbrief wordt verstuurd en niet wordt geopend wordt die persoon toch op een of andere manier 'getriggerd', zo blijf je zichtbaar voor de potentiële klant. Facebook advertenties en e-mailmarketing werken heel nauw samen. Met behulp van de Facebook Pixel kan jij mensen bereiken die je via de mail niet kunt bereiken met een advertentie. Je hoeft dus niet specifiek aan e-mailmarketing doen om online marketingactiviteiten voort te zetten. Want wanneer je een website hebt verlaat 98% van je bezoekers de website snel, deze mensen kan je ook snel en makkelijk bereiken via Facebook! In deze aflevering leer je: Wat belangrijk is binnen een bedrijf; Wat een ondernemer vaak niet heeft; De drie soorten mensen; Alles over e-mailmarketing; Meer over 'ActiveCampaign'; Wat de mogelijkheden zijn met Facebook Marketing; Hoe je een goede e-mailstrategie opzet; En nog veel meer... Genoemde links in deze aflevering www.riakaashoek.nl The post SMP025 : Een goede e-mailstrategie opzetten met ActiveCampaign en Ria Kaashoek appeared fi...

  starstarstarstarstar
 • SMP024 : Hoe jij je bedrijf kan laten groeien zonder er meer tijd in te steken met Taco Oosterkamp

  · Studio Maestro Podcast

  In de 24e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Taco Oosterkamp. Taco is eigenaar van delegeren.nl en bedrijfsgroei.nl en helpt ondernemers hun bedrijf te laten groeien zonder er meer tijd in te steken. Dagelijks helpt hij ondernemers om slimmer na te denken op allerlei gebieden. Door een boek te schrijven, mensen te coachen, filmpjes op te nemen en nog veel meer deelt hij enorm veel waardevolle inhoud. Hoe het allemaal begon.. Toen hij 19 jaar was had hij zijn eigen bedrijf opgezet. Hier heeft hij geen winst uit gehaald maar wel enorm veel kennis! Deze kennis deelt hij ook in deze podcast! Taco Oosterkamp ziet geen enorm verschil tussen klanten en mensen die geïnteresseerd zijn, de informatie die hij deelt is toegankelijk voor iedereen. Het gaat hem echt voornamelijk om het helpen met mensen om meer winst te behalen door de kennis in praktijk te brengen. Verkoop en marketing is maar een klein deel in een bedrijf maar erg belangrijk. Het is dan ook belangrijk dat men de juiste manier vindt om hier aan te werken. Het begint allemaal bij jezelf en bij wie jij bent als het gaat om werkplezier. Taco zegt dan ook 'De ene ondernemer is niet de andere'. Taco is constant bezig met waarde geven voor het publiek. Dit doet hij dan ook in deze podcast! Zo geeft Taco aan dat er 9 elementen belangrijk zijn om groei van een bedrijf te realiseren. Het leukste element voor de groei van een bedrijf! Een van de leukste vindt hijzelf customer friendship, dit wordt maar weinig gedaan in Nederland en hier liggen dus kansen. Wanneer ondernemers winst of omzet willen verhogen gaat iedereen in de 'marketing-stand', dit is niet erg en goed om te doen. Maar in sommige bedrijven is het goed om te werken aan customer friendship. Hier gaat het om een goede relatie opbouwen met de klant dat verder gaat dan een transactie. Stel dat er iets misgaat in de communicatie met de klant dan is er tenminste goodwill opgebouwd waardoor de relatie met de klant niet meteen kapot is. Zo zijn er verschillende manieren om te investeren in een klant! Een bedrijf kan hierdoor groeien omdat klanten minder snel weglopen of stoppen met klant zijn. In deze podcast vertelt Taco meer over hoe je een bedrijf flink laat groeien zonder er meer tijd in te steken en hoe je kan werken aan de customer friendship. Zo bespreekt hij verschillende elementen die hierbij erg belangrijk zijn. Ben jij ook van plan om jouw bedrijf flink te laten groeien? Luister dan snel de 24e Studio Maestro Podcast aflevering en kom er achter wat belangrijk is bij de groei van een bedrijf. In deze aflevering leer je: Hoe een bedrijf in elkaar zit; Waarom men niet de goede manier van marketing kan vinden; Hoe je werkplezier krijgt; Meer over de weg naar groei; Hoe Taco duizenden ondernemers inspireert; Waarom ondernemers helpen in armoede zo belangrijk is; Hoe je het voor elkaar krijgt om op zo veel mogelijk platformen aanwezig te zijn; Wat customer friendship is; Hoe je goodwill creëert bij een klant; En nog veel meer... Genoemde links in deze aflevering www.delegeren.nl www.bedrijfsgroei.nl The post SMP024 : Hoe jij je bedrijf kan laten groeien zonder er meer tijd in te steken met Taco Oosterkamp appeared first on Studio Maestro.

  starstarstarstarstar
 • SMP023 : De 6 marketing krachten om een ‘Marketing Superhero’ te worden met Martijn van Kesteren!

  · Studio Maestro Podcast

  In de 23e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Martijn van Kesteren. Martijn heeft een eigen marketing adviesbureau en werkt hier als creative consultant. In grote marketing organisaties heeft Martijn het 'marketing-vak' kunnen leren. Als zelfstandige helpt hij directeuren van verschillende organisaties om impact te maken met hun merk in de markt. Zo leidt Martijn 'Marketing-superhelden' op, waar hij overigens ook een boek over heeft geschreven, namelijk 'How to become a Marketing Superhero'. De visie van Martijn deelt hij in zijn boek, een groot gedeelte is gebaseerd op eigen ervaringen. Zo noemt hij zijn boek ook wel een zelfhulpboek voor een online marketeer. Dankzij een deadline heeft hij zichzelf zo ver gekregen om het boek te schrijven. Met zijn boek kreeg hij meer bereik, meer mensen leerden Martijn kennen en had hij iets tastbaars om aan de wereld te laten zien en te verkopen. In deze podcast aflevering deelt Martijn de superkrachten van zijn boek! Wanneer we dieper in het boek duiken spreekt Martijn over de 6 marketing krachten, namelijk: 1. Transferrable thinking 2. Consumer centricity 3. Superior Business Power 4. Jouw eigen WHY! 5. Focus Spocus 6. Executional Excellence In deze podcast vertelt Martijn meer over de eerste marketing kracht. Wil jij weten hoe de 6 marketing krachten in elkaar zitten? Luister dan snel de 23e Studio Maestro Podcast aflevering en kom in actie en zorg dat je op de plek komt waar je wilt zijn! In deze aflevering leer je: Wat een boek kan opleveren; Wat veranderd er voor een ondernemer na de lancering van een boek; Meer over een levend visitekaartje; Strategieën over de lancering van een boek; Wat de 6 marketing krachten zijn; Hoe je komt op de plek waar jij wil zijn; Wat jou helpt op de weg naar succes; En nog veel meer... Genoemde links in deze aflevering www.marketingsuperhero.nl Boek Martijn 'How to become a Marketing Superhero' The post SMP023 : De 6 marketing krachten om een ‘Marketing Superhero’ te worden met Martijn van Kesteren! appeared first on Studio Maestro.

  starstarstarstarstar
 • SMP022 : Hoe je de knop om kunt zetten na een tegenslag met Karen Verheijke!

  · Studio Maestro Podcast

  In de 22e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Karen Verheijke. Karen werkt sinds 1985 bij een groot bedrijf en studeer psychosociale basiskennis en medische basiskennis. In 2012 is zij begonnen met haar eigen bedrijf Zession. Door goed te plannen kan zij veel tegelijkertijd doen en zichzelf blijven ontwikkelen. Karen heeft een manier bedacht om haar planning goed bij te houden, namelijk met behulp van 'block building'. Met diverse planningen naast elkaar weet zij precies waar zij zich op moet focussen. Karen is terecht gekomen in de Studio Maestro Podcast middels een wedstrijd, namelijk met een pitch van Zarayda Groenhart. Wegens slecht nieuws in 1993 is ze begonnen met haar eigen bedrijf. Zo had Karen last van haar spieren en heeft dit overwonnen door hard te gaan trainen. Toen werd haar gevraagd of ze training wilde geven, toen heeft ze besloten een opleiding te volgen en heeft zij hier rondom haar eigen bedrijf opgezet. Door de tegenslag heeft Karen de knop omgezet. Dit ging door zichzelf te motiveren en te inspireren. Door boeken te lezen, te praten met mensen, hulp te zoeken en nog veel meer kon Karen de knop omzetten. Karen geeft aan wanneer je jezelf in de put blijft praten dat je er nog niet klaar voor bent mentaal. Dat kan ook, maar na verloop van tijd kan je de motivatie vinden om de knop om te gaan zetten. Maar het is wel belangrijk om tussentijds hulp te vinden. In 2012 heeft Karen Zession opgezet, ze kwam op dit idee tijdens haar opleiding schoonheidsspecialiste. Zo ben je echt in gesprek met klanten en kan je binnen 2 uur helemaal geïnspireerd zijn, naar huis gaan en verder gaan met nieuwe doelen. Karen combineerde fysiek en mentaal in 1 bedrijf. Door te kijken naar haar opleidingen, haar achtergrond en ervaringen is ze gaan kijken wie ze kon helpen en hoe. Dat leidde tot een inspirerende workshop waar je na twee uur weg kan lopen met nieuwe doelen waar je mee verder kan. Luister de 22e Studio Maestro Podcast aflevering waar Karen nog meer vertelt over haar weg naar succes, hoe je de knop om kunt zetten, hoe je alles goed kan plannen, hoe ze bekendheid heeft gekregen en nog veel meer! In deze aflevering leer je: Hoe je veel werkzaamheden kan combineren; Hoe je het beste met een planning om kan gaan; Hoe je een knop om kan zetten na slecht nieuws; Hoe je uit de 'put' kunt komen; Hoe ervaringen, achtergrond en opleidingen leiden tot een idee; Hoe een workshop het beste ingericht kan worden; En nog veel meer... Genoemde links in deze aflevering www.zession.nl De Powerwalkschool The post SMP022 : Hoe je de knop om kunt zetten na een tegenslag met Karen Verheijke! appeared first on Studio Maestro.

  starstarstarstarstar
 • SMP021 : Waarom doelstellingen zo belangrijk zijn en hoe je ze kan behalen met Anke Verbruggen!

  · Studio Maestro Podcast

  In de 21e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Anke Verbruggen. Anke Verbruggen is in deze podcast gekomen via een pitch wedstrijd van Zarayda Groenhart, zo was zij een van de winnaars. Anke Verbruggen heeft bij Zarayda Groenhart een coachingstraject gevolgd, namelijk een training waar centraal stond dat je als klein zelfstandige niet hoeft te wachten totdat je ontdekt wordt. Voor Anke is het een keuze geweest om te investeren in zichtbaarheid. Het pad dat zij was ingeslagen ging voor haar gevoel te langzaam, ze noemt het de traditionele manier van ondernemen. Hierdoor zat zij constant met spanning of er wel of niet een opdracht kwam uit een contact. Zo vond zij met online profilering een manier om zichtbaar te zijn met haar bedrijf. Door veel dingen uit te proberen kan je er achter komen hoe jij en je bedrijf het beste kan profileren online. Zo heeft Anke verschillende manieren al geprobeerd, zo heeft zij zich bijvoorbeeld dagenlang bezig gehouden met het lezen van nieuwsbrieven. Op die manier kon zij kennis vergaren hoe zij het zou kunnen toepassen. Door te doen kom je er achter wat bij je past en wat dus werkt! Een succesfactor van Anke zijn video's. Ze is begonnen door een doel op te stellen en dit heeft ze behaald. Anke kwam er achter dat dit voor haar werkte en is hier verder mee aan de slag gegaan. Op 8 maart is Anke begonnen met een challenge, de challenge houdt in dat je je inschrijft met je eigen doelstelling. Via video, blogs en nog veel meer geeft Anke tips om een doelstelling te bereiken. De bedoeling is dat dit samen wordt gedaan om zo elkaar te helpen. Luister de 21e Studio Maestro Podcast aflevering waar Anke nog meer vertelt over de challenge, video strategie en nog veel meer! In deze aflevering leer je: Waarom online profilering belangrijk kan zijn; Hoe je bepaalt welke manier het beste bij jou en je bedrijf past; Wat voor Anke een belangrijke marketing manieren zijn; Meer over video strategieën; Voorbereidingen van een vlog; Hoe je het beste met doelstellingen om kan gaan; En nog veel meer... Genoemde links in deze aflevering www.ankeverbruggen.nl The post SMP021 : Waarom doelstellingen zo belangrijk zijn en hoe je ze kan behalen met Anke Verbruggen! appeared first on Studio Maestro.

  starstarstarstarstar
 • SMP020 : Koude acquisitie en bewust contact leggen, de succesfactoren van Martijn

  · Studio Maestro Podcast

  In de 20e aflevering praat ik met Martijn van der Tuin. Martijn is actief ondernemer sinds 2006, het jaar waar hij een aantal bedrijven heeft opgericht die hij in 2010 weer heeft verkocht. Sinds 2011 is hij actief als coach, zo helpt hij ondernemers bij succesvol ondernemen, en zet hij nog een aantal bedrijven op. Martijn begon met zijn fietskoerier bedrijf in Groningen wat voor hem een zeer leerzame periode was. Het begon allemaal met een website en een visitekaartje ontworpen door zijn schoonmoeder, geen klanten en een fiets. Nadat hij een blogartikel had gepubliceerd op verschillende kanalen begon het te lopen. Na een tijd had hij zelfs personeel nodig en vond hij het moment om verschillende werkzaamheden uit te besteden. En dat bood hem tijd, het allerbelangrijkste voor groei! Martijn besteedt verschillende werkzaamheden uit. Op die manier heeft hij meer tijd wat erg belangrijk is om te groeien. Hij werkt met verschillende stagiaires en heeft een virtuele assistent. Dankzij de vastgelegde processen kan hij optimaal werkzaamheden uitbesteden, echter is het wel belangrijk om hier goed te delegeren geeft Martijn aan in de podcast. Communicatie is hier erg belangrijk! Een succesfactor van Martijn voor zijn groei is dat hij heel bewust contact legt met mensen. Dankzij deze persoonlijke binding groeit de gunfactor en kan groei gerealiseerd worden. Zo heeft Martijn verschillende bedrijven op kunnen bouwen! Luister de 20e Studio Maestro Podcast aflevering waar Martijn nog meer vertelt over hoe hij is begonnen, waarom hij zijn bedrijven weer verkocht en nog veel meer! In deze aflevering leer je: Het moment wanneer je werk kunt uitbesteden; Welke activiteiten je het beste kunt uitbesteden voor meer tijd en groei; Hoe je het beste kunt uitbesteden; Waar ondernemers tegenaan lopen; Wat een goed werkproces is; Wat een succesfactor is voor groei; Wat de drie soorten ondernemers zijn; En nog veel meer... Genoemde links in deze aflevering www.reconcep.nl Facebook Martijn van der Tuin Twitter Martijn van der Tuin LinkedIn Martijn van der Tuin The post SMP020 : Koude acquisitie en bewust contact leggen, de succesfactoren van Martijn appeared first on Studio Maestro.

  starstarstarstarstar
 • SMP019 : Hoe je op afstand jouw online business flink kan laten groeien met Stijn Zeeman

  · Studio Maestro Podcast

  In de 19e aflevering van de Studio Maestro podcast interviewen wij Stijn Zeeman, live uit Spanje! Stijn is 30 jaar en woont in Spanje. Hij is eigenaar van 'The Next Trainer' en helpt ondernemers om van hun bedrijf een online bedrijf te maken. Hij helpt ondernemers onder andere met meer klanten, meer vrijheid als ondernemer, tijd om te dromen, een boven modaal inkomen en een bedrijf te runnen vanuit de hele wereld. Al 9 jaar is hij online actief en heeft hierdoor genoeg kennis betreft internet marketing. Daarvoor was hij taxi chauffeur maar had hij niet enorm veel vrijheden, toen besefte hij dat hij dat niet meer wilde. Hij zette een bedrijf op die hem kon faciliteren, en dat was een bedrijf op afstand! Door op afstand te werken word je gedwongen anders te denken, Stijn raadt het dan ook iedereen aan om op afstand te gaan werken. Op de koffie of naar een netwerkborrel gaan kan niet meer, je moet dus andere manieren bedenken om een bedrijf in te richten. Wat het bedrijf van Stijn erg veel heeft geholpen is het weggeven van informatie op de website, denk aan video's, gratis webinars of e-books. Dit geeft mensen vertrouwen wat later leidt tot een samenwerking. Zo is Stijn erg actief met video's op de website, dit zet hij dan ook actief in. Verder vertelt hij hoe hij op afstand kan werken en hoe hij video's gebruikt binnen zijn online strategie. Maar naast video's is hij erg actief met webinars, mailing en nog veel meer! Dit heeft zijn online business geholpen om flink te groeien! Nieuwsgierig? Luister dan snel de 19e aflevering van de Studio Maestro podcast waar hij alles vertelt! In deze aflevering leer je: Hoe je een bedrijf moet inrichten om op afstand te werken; Waar je tegen aan kan lopen wanneer je een bedrijf op afstand hebt; Andere manieren om contact te hebben met je klant; Hoe je het beste gratis producten weg kunt geven online; Hoe het maken van video's in je strategie kunt plaatsen; Hoe je het aan onderwerpen voor de video's komt; Hoe je goed webinars in kan zetten; Hoe je het beste webinars in kan zetten; Hoe een goede webinar er uit ziet; Door achterstevoren denken gewenste resultaten behalen; Verschillende mailing strategieën; En nog veel meer... Genoemde links in deze aflevering www.thenexttrainer.nl The post SMP019 : Hoe je op afstand jouw online business flink kan laten groeien met Stijn Zeeman appeared first on Studio Maestro.

  starstarstarstarstar
 • SMP018 : Meer passief inkomen verdienen met Hugo Bakker

  · Studio Maestro Podcast

  Hugo Bakker was in 2007 eindelijk zo ver om de grote sprong te wagen van het ondernemerschap. Hij heeft 7 jaar de tijd genomen om ondernemer te worden en is dit uiteindelijk gaan doen. Zijn reis naar het ondernemerschap zit vol met vallen en opstaan. Momenteel helpt Hugo ondernemers om kennis te verpakken in digitale producten. Met deze digitale producten kunnen zij meer mensen bereiken en op die manier meer financiële vrijheid kunnen creëren. Sinds 2015 is hij achter zijn passie gekomen en zijn omgeving merkt het op! Als de druk groot is gaat het lukken, geeft Hugo Bakker aan. Zo geeft Hugo zijn nummer 1 tip in deze podcast, namelijk wanneer ondernemers stappen willen zetten moeten zij een 'commitment' met het publiek maken en delen! Dankzij publieke commitment vindt hij de kracht om door te gaan, zo helpen anderen jou om door te zetten. Hugo Bakker heeft een tijd geleden een gratis workshop opgezet, echter kwamen er maar 5 mensen opdagen. Toen besefte hij dat het anders moest om meer mensen aan te spreken en is hij zich gaan verdiepen in marketing. Verschillende trucs die internetmarketeers delen heeft hij allemaal toegepast, op dat moment was hij omgedraaid en fan van internetmarketing. Hij kwam achter zijn passie, en dat was meer mensen bereiken via het internet. Dankzij zijn ervaring is hij er achter dat mensen pas iets kopen wanneer er sprake is van tijdsdruk en schaarste. Met zijn ervaringen helpt hij anderen (en zichzelf) met passief inkomen verdienen online. In de 18e aflevering van de Studio Maestro podcast vertelt hij verschillende manieren om passief inkomen te verdienen en nog veel meer! In deze aflevering leer je: Hoe je het beste met druk om kan gaan; Hoe je het beste workshops kan delen voor zoveel mogelijk mensen; Hoe je live en online kan combineren; Wat inkomen via het internet is; Hoe je het beste passief inkomen kan genereren online; Hoe je gebruik kunnen maken van verschillende URL's; Hoe je een workshop kan vullen; Waar je het beste inspiratie vandaan kan halen; En nog veel meer... Genoemde links in deze aflevering www.101werkvormen.nl www.passiefinkomenonline.nl www.hoevulikmijnworkshops.nl The post SMP018 : Meer passief inkomen verdienen met Hugo Bakker appeared first on Studio Maestro.

  starstarstarstarstar
 • SMP017 : Hoe jij met jouw bedrijf zakelijk succes kan bereiken met Bart van den Belt

  · Studio Maestro Podcast

  Bart van den Belt is auteur en business coach en al 12 jaar ondernemer. Inmiddels is hij al 6 jaar spreker in het bedrijfsleven en heeft 2 jaar geleden zijn onderneming 'Zakelijk Succes Academy' opgezet. Als succesvolle goochelaar met 25 websites heeft hij een aantal jaar geleden een overstap gemaakt en een trainingsbureau overgenomen waar hij inhoud en entertainment combineerde. Vervolgens heeft hij dit bedrijf verkocht en focust hij zich volledig op het helpen van ondernemers bij zakelijk succes. In de 17e aflevering van de Studio Maestro Podcast met Dennis van Leeuwen vertelt Bart de ontwikkeling van 25 succesvolle websites en nog veel meer. Bart van den Belt ziet dat veel ondernemers zichzelf voorbij lopen. Dit is niet erg voor een periode, alleen wanneer je contacten gaat verliezen of uit balans gaat wel. Hierdoor vergeet je dat jouw bedrijf ondersteunend moet zijn aan wie jij bent, het moet een verlengstuk zijn van wie jij bent. In de 17e aflevering van de Studio Maestro podcast vertelt Bart van den Belt wat de drie factoren zijn van zakelijk succes, welke twee dingen je moet doen als bedrijf om financieel te groeien en hoe de hefboomwerking hier bij helpt. Met behulp van de hefboomwerking verbeter je de de strategie, richt je het systeem goed in en is het nodig om een goede structuur op te zetten. In deze aflevering werkt Bart van den Belt het idee uit. Handvatten nodig om als bedrijf financieel te groeien? Luister dan snel de 17e aflevering van de Studio Maestro podcast. In deze aflevering leer je: De ontwikkeling achter 25 websites Hoe je langzaam kan groeien met een bedrijf Criteria wanneer je wel of niet iets moet aanpakken binnen een onderneming Wat een bedrijf moet doen om financieel te groeien. Wat zakelijk succes is volgens Bart van den Belt Wat de hefboomwerking is Hoe je toegevoegde waarde levert Hoe je zichtbaarder wordt als bedrijf En nog veel meer... Genoemde links in deze aflevering www.bartvandenbelt.nl www.zakelijksucces.nl Gratis inspiratieavond : www.inspiratieavond.nl Code : studiomaestro   The post SMP017 : Hoe jij met jouw bedrijf zakelijk succes kan bereiken met Bart van den Belt appeared first on Studio Maestro.

  starstarstarstarstar