Episodes

 • Geen eenvoudige podcast, maar wel heel belangrijk. Je ziet misschien niet wat er achter de schermen gebeurt, maar er speelt veel. Er is een veel groter probleem: het financiële systeem staat op instorten.

  In deze podcast:
  - Een gesprek met journalist Arno Wellens over gevaar van het financiële systeem
  - Europa is failliet, het financiële systeem is wereldwijd failliet
  - Krijgen we een verplichte digitale portemonnee?
  - Wat zijn de gevolgen van verplicht Europees digitaal geld?
  - Van het zorg-steunpakket is slechts voor 4,5% gebruikt voor de zorg!
  - De EU en het financiële systeem
  - Rutte belooft van alles wat niet kan
  - Politici staan ver van de werkelijkheid
  - Een huis kopen of huren wordt onbetaalbaar
  - Waarom accepteren wij dit beleid? Hoe lang nog?
  - Tot hier en niet verder!

 • Podcast 100 staat online!

  We zijn blij dat we in de afgelopen 5 jaren zoveel mensen hebben mogen inspireren met onze Leef Je Mooiste Leven Podcast. Dank voor het luisteren en we hopen dat jij er ook bepaalde dingen uit hebt gehaald voor jezelf.

  In deze podcast:

  - Wat hebben wij gedaan met onze tijd de afgelopen 5 jaar?

  - Wat zijn onze plannen en dromen?

  - Onze visie op onderwijs

  - Wat de lockdown ons heeft gebracht

  - Onze droom waargemaakt

  - Over Mastermind Academy

  - Waarom zijn zoveel mensen boos?

  - Waarom wij niet veel nieuws vertellen

  - Hoe ziet de toekomst eruit?

  - Hoe leef je je mooiste leven? • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • Leeft de hele wereld in hypnose? Kan je honderden miljoenen mensen tegelijk in hypnose brengen, zonder dat ze dat zelf doorhebben? Wat is het eigenlijk: hypnose? Tijdens ons Leef Je Mooiste Leven Jaarprogramma vroeg iemand of je conditionering en overtuigingen (mindset) ook met hypnose zou kunnen veranderen. En dan vooral snel en makkelijk :) Interessante vraag. Zodoende zochten we contact met Edwin Selij.

  Hij is de auteur van het boek Je Hebt Het Niet Je Doet Het en hij is oprichter van Hypnose Instituut Nederland. Hij is de nummer één Hypnose Trainer van Nederland. Edwin was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie ging onderwijzen.

  In deze podcast;
  - Is de wereld in een staat van hypnose?
  - Wat is hypnose?
  - Hoe kan je uit je hypnose komen?
  - Hoe kan je je overtuigingen en je innerlijke software vernieuwen door hypnose?
  - En veel meer...

  Meer info:
  https://hypnoseinstituutnederland.nl

  MIJN NIEUWE BOEK
  Je Bent Zoals Je Denkt (Invictus Publishing) -> hier bestellen

 • In deze podcast spreek ik met Sjors Sommer (mijn co-redacteur) over mijn nieuwe boek Je Bent Zoals Je Denkt. We vertellen waar het boek over gaat en verder...
  - Welke parallel is er tussen 1900-1940 en 2000-2021
  - Welke mega-crisis hangt er boven ons hoofd
  - Ik ben altijd een wappie geweest
  - De Nieuwe Tijd
  - De Big Reset
  - Hoe muziek en gedachten je gezondheid beïnvloeden
  - Hoe trek je aan waar je aan denkt
  - Geloof jij in God
  - Hoe veranderen we het collectief bewustzijn
  - Welke waarheid is waar? En in welke werkelijkheid geloof jij?

  Je Bent Zoals Je Denkt is gebaseerd op nieuwe vrije vertalingen van twee van mijn favoriete klassiekers: As A Man Thinketh en The Science of Getting Rich

  Bestel het boek hier:
  https://bit.ly/je-bent-zoals-je-denkt

 • In deze aflevering van de Leef Je Mooiste Leven Podcast ga ik in gesprek met Jesper. Vanaf nu zal ik geregeld 1-op-1 coachinggesprekken opnemen en die uitzenden in de podcast. Ik denk dat de gesprekken herkenbaar kunnen zijn, maar je ook veel nieuwe inzichten kunnen geven.

  Een paar jaar geleden had Jesper nog een schuld van €7000. Vorige maand behaalde hij 1 miljoen omzet, in één maand. Van fysiotherapeut naar dropshipping-hero en daar voorbij. Nog lang geen dertig jaar. Een bijzonder inspirerend verhaal. Hoe heeft hij dit gedaan? Jesper vertelt het in deze podcast.

  Binnenkort dus meer gesprekken in de podcast. Heb jij ook een verhaal wat je met mij wilt bespreken? Stuur me een DM via Insta of mail naar contact@michaelpilarczyk.nl

  Wil je ons een groot plezier doen? Deel deze podcast :) Dank je wel.

 • Eindelijk weer een nieuwe Leef Je Mooiste Leven Podcast. Ik belde drs. Richard de Leth om even bij te praten. Richard is eigenaar van Oersterk en Vitaily, hij schreef 7 bestsellers over gezonde leefstijl. Zijn missie is om Nederland vitaler en gezonder te maken.

  Het werd een zeer interessant gesprek dat gaat over de zieke samenleving. De helft van Nederland is te dik en/of ziek. Wat kan je doen om gezonder te leven en te voorkomen dat je ziek wordt? Via deze route kwamen we uit bij de gezondheidszorg, het coronabeleid, de politiek, het ministerie van angst, de great reset, kortom: onze visie op de toestand in de wereld.

  Wat er het laatste jaar in de wereld is gebeurd kan leiden tot een ontwakend bewustzijn. Dus deze coronacrisis zorgt ervoor dat in versneld tempo meer en meer mensen ontwaken.

  Uit chaos komt orde, een universele wet. Angst heeft de wereld wakker geschud. De vraag is of er voldoende mensen wakker zijn en of die zullen opstaan om een gezondere samenleving te creëren voor lichaam, geest en de wereld om ons heen.

  Voor alle duidelijkheid: we zeggen niet dat er geen corona virus bestaat, maar wel dat er veel te weinig wordt gedaan aan preventie en gezondheid om het immuunsysteem te versterken.

  We praten over ook de Vitaily voedingssupplementen van Richard. Alle info hierover kan je vinden op www.vitaily.nl
  Probeer het eens een maand en gebruik dan kortingscode: mooisteleven

  Cindy en ik gebruiken deze supplementen nu een paar maanden en zijn er erg blij mee.

  Veel luisterplezier!

  De onderwerpen in deze podcast;

  Nederlanders moeten 50 miljoen kilo afvallen (50% heeft overgewicht)We zijn ongezonder dan ooit en hebben te weinig weerstandVerhoog je weerstand door gezonder te leven en je voeding aan te vullen met supplementenVeel mensen ervaren heel veel stress die stress leidt tot ziekte en verzwakkingAngst maakt je lichamelijk en mentaal kwetsbaarSteeds meer mensen in de medische wereld hebben een andere visieEr is te weinig ruimte voor een holistische visie op gezondheid in de medische wereldMisschien heeft de Big Reset ook voordelen voor de gezondheidszorgDigitale monitoring op je leven om te checken of je gezond of ongezond leeftHoe gevaarlijk is zo’n digitaal systeem om je gezondheid en je leven te volgen?Waarom wordt een gezonde leefstijl niet meer beloond?Hoezo worden gezonden mensen beperkt in hun vrijheid, anderen ongezond leven en daardoor een risico zijn voor de gezonde samenleving?Was de Coronacrisis nodig om ons bewustzijn te ontwakenWaarom doen zorgverzekeraars niet meer om ziekte en aandoeningen te voorkomen? Kosten gezondheidszorgen stijgen naar 174 miljard per jaar in 2040Onze visie op een nieuw zorgstelsel om te voorkomen dat mensen ziek wordenIs het waar dat artsen zich niet durven uit te spreken over het beleid?Meer alternatieve geneeswijzen toepassen in de gezondheidszorgDe wereld is uit balans omdat de mens ecosystemen heeft verstoordAls we goed voor de aarde zorgen, zal de aarde goed voor ons zorgen

  --->>> www.michaelpilarczyk.nl

  ——————————————————————————————————

  BOEKENTIPS! Kijk op www.michaelpilarczyk.nl/boeken

  Kijk even op deze pagina voor onze boekentips.

  The Science of Getting Rich - Wallace D. WattlesMaster Your Mindset - Michael PilarczykDe Rijkste Man van Babylon - George S. ClasonThink and Grow Rich - Napoleon Hill

  ———————————————————————————————————

  #podcast #leefjemooisteleven #michaelpilarczyk #richarddeleth #masteryourmindset #oersterk #leefstijl #corona # weerstand #gezondheid #vitai

 • Zelfdoding, een gedachte die in je kan opkomen wanneer je het gevoel hebt dat alles tegenzit en je geen uitweg meer ziet. Juist nu in deze periode waarin we grotendeels in een sociaal isolement zitten, kunnen sombere gedachten in je opkomen.

  Ik ontving een bericht van een student van 19 jaar die meerdere malen heeft overwogen om een einde te maken aan zijn jonge leven. Depressieve gevoelens, negatieve gedachten. Zijn verhaal raakte me en ik heb hem opgebeld. Het gesprek is opgenomen en met zijn toestemming is het de eerste podcast van 2021 geworden. Een verhaal over leven en dood.

  Ik vertel in deze podcast dat wij dagelijks vele berichten en vragen ontvangen. Door de enorme hoeveelheden kan ik die niet allemaal beantwoorden. Hopelijk kan je dit begrijpen.
  Cindy en ik willen graag iedereen helpen om hun mooiste leven te leven, maar in dit soort gevallen is het verstandig om gespecialiseerde hulp te zoeken.

  Wanneer je zelf gedachten hebt over zelfdoding, neem dan direct contact op met 113, of bel 112. Bel iemand. Blijf niet alleen met je destructieve gedachten.

  We hebben het in onze podcast meestal over het leven van je mooiste leven, maar om dat te kunnen doen, moet je wel in leven blijven. Volgens mij is er altijd iets om voor te leven. Zodra de donkere wolken verdwijnen zal je licht zien. En dan gaat je toekomst er anders uitzien.

  Ik hoop dat dit een inspirerend gesprek voor je is. Reacties zijn welkom onder de posts op al onze social media. Dank voor het luisteren.

 • De laatste Podcast van 2020. We kijken terug en we denken na over het afgelopen jaar. Dat doen we met 20 vragen over 2020. In deze podcast is het niet gelukt om alle 20 vragen te stellen, maar we hebben een pdf-document voor je gemaakt die je op onze website kan downloaden (www.michaelpilarczyk.nl). Doe dat en neem de tijd om de vragen voor jezelf te beantwoorden.

  Wat was je belangrijkste beslissing? Wat was je grootste les? Wie zou je willen bedanken? Wat had je anders willen doen? Wat zijn je drie mooiste momenten? Deze en andere interessante vragen, om terug te kijken op een zeer onwerkelijk jaar.

  Ook daarover spreken we. Hoe kijken wij terug op wat er allemaal is gebeurd? De lockdown, de stilte, inzichten. En hoe de wereld verdeeld werd in mensen die anders denken.

  Veel luisterplezier. Ga in vrede op weg naar een nieuw begin.

  PS. Alle info over het Leef Je Mooiste Leven Jaarprogramma 2021 vind je op onze website:
  https://www.michaelpilarczyk.nl/leefjemooisteleven-jaarprogramma

  Check de super early bird aanbieding!

 • De wet van de aantrekkingskracht. Je gelooft erin of niet. Geloof je erin, dan werkt het voor je. Bij mij in elk geval wel. Al meer dan 30 jaar leef ik volgens de principes die Napoleon Hill heeft beschreven in de bestseller Think and Grow Rich. In deze podcast is Faya Lourens te gast in onze studio op Ibiza. Ook Faya past die manier van gedachtekracht al haar hele leven toe en met succes. Ze verkocht honderdduizenden boeken, haar droom om actrice te worden maakte ze waar en met haar My Killer Body Motivation bouwt ze aan een serieus imperium. Ondernemer, rolmodel, moeder en selfmade succesvrouw. Wie is Faya?

  Een zeer openhartig gesprek over Faya's mooiste leven, hoe ze vroeger op school werd gepest, hoe ze haar dromen waarmaakte en hoe ze alles wat ze wil voor elkaar krijgt. Niet zomaar, wel door hard en vooral slim te werken en een beetje hulp van het universum.

  #ThinkandGrowRich #LoA #WetVanDeAantrekkingskracht #Aantrekkingskracht #LawOfAttraction #Mindset #MisterMindset #FayaLourens #MKBM

  NIEUWE BOEKENCLUB: Gratis aanmelden op www.michaelpilarczyk.nl/boekenclub We gaan Think and Grow Rich lezen. In de boekenclub zullen we het boek bespreken. In het eerste webinar bespreken we de inhoud. In het tweede webinar kan jij al je vragen stellen. • Duco Kanij heeft in het laboratorium de Meditation Moments app getest. Wat zijn de wetenschappelijke resultaten? Ik was benieuwd. We praten over de positieve effecten van meditatie, neurotransmitters en slaapproblemen. Hoe komt het dat sommige (veel) mensen moeilijk kunnen slapen en weinig rust in zichzelf kunnen vinden? En wat kan je eraan doen om dat te veranderen.

  Dopamine zorgt voor meer focus en zelfvertrouwen, maar maakt je ook blij en geeft je een goed gevoel. En melatonine zorgt dat je makkelijker in slaap komt. En dit blijken dus uit het lab onderzoek de positieve resultaten te zijn van mijn meditaties.

  #Meditatie #MeditationMoments #MichaelPilarczyk #DucoKanij #Slaapproblemen #Ritalin #Depressie #Dopamine #Melatonine #Podcast #LeefJeMooisteLeven

 • Corona zorgt voor economische chaos en voor grote financiële problemen. En de financiële problemen van overheden en banken waren al astronomisch. Dus? Hoe staan we ervoor? En wat betekent de huidige tijd voor ondernemers zoals jij en ik? Zijn er ook kansen? Wat kunnen we doen? In deze podcast praat ik met Alco van de Bree over al deze zaken en over lokaal produceren van voedsel, creatief zijn in crisistijd. In verband met de situatie in de wereld zullen we 12-15 november een extra Maximum Potential Business Online organiseren, waar Alco ook aan zal meewerken.
  Alle info vind je hier: https://www.michaelpilarczyk.nl/max-pot-business-online/

  Doe 11 oktober mee met de gratis masterclass >
  https://www.michaelpilarczyk.nl/max-pot-business-online/masterclass/

  Nu eerst luisteren naar deze Leef Je Mooiste Leven Podcast #91.

  #ondernemen #coronacrisis #economie #geld #podcast

 • De afgelopen Corona-maanden hebben grote impact gehad op het leven van velen, maar ook op de dood. Sterven was voor veel mensen een eenzame gebeurtenis. Juist op dit moeilijke moment konden mensen niet bij elkaar zijn, was het niet mogelijk om elkaar te troosten, was het niet mogelijk om afscheid te nemen van geliefden en naasten.

  In deze podcast praten we met Brenda Siebrand-Koper. Zij is al meer dan dertig jaar een goede vriendin en heeft meerdere uitvaartondernemingen in de omgeving van Zwolle. Wij wilden graag van haar horen hoe die periode is geweest met zoveel sterfgevallen in korte tijd. Ze vertelt openhartig over sterven in Corona-tijd en hoe onmenselijk de situatie voor velen is geweest. We vragen ons af hoe lang een leven gerekt moet worden, de keuze van eenzame opsluiting voor ouderen, of de keuze om in contact te blijven met kinderen en familie en Brenda vertelt hoe zij met haar familie zelf ook geen afscheid kon nemen van een dierbare.

  Aan elk leven komt een einde. Vergeet daarom vooral niet te leven voor de dood.

  Wil je meer lezen over Brenda en haar onderneming;
  www.Meander-Uitvaartbegeleiding.nl

 • Afstand houden, nieuwe regelgeving, een 'nieuw normaal', wen er maar aan. Het virus gaat nooit weg, pas op voor de tweede golf, oude mensen eenzaam opsluiten, iedereen moet een aan het vaccin. Prima adviezen van de overheid, maar kan het zijn dat ik heb gemist wat jij en ik er zelf aan kunnen doen om te voorkomen om ziek te worden? Om de kans kleiner te maken dat je vatbaar bent? Een goede beveiliging maakt de kans kleiner op inbraak. Een hoge weerstand, een topfit immuunsysteem verkleint de kans dat je ziek wordt. Wat je zelf kan doen, hoor je in deze podcast (en in #88 met Duco Kanij).

  In deze podcast Richard de Leth. Excuus voor de storing die je af en toe hoort en was iets mis met het signaal, maar de boodschap is helder en duidelijk. Veel luisterplezier.

  Op deze pagina heeft Richard interessante info neergezet over wat jij kan doen om je immuunsysteem te versterken. Welke supplementen kan je gebruiken, waar zit mogelijk je tekort en andere waardevolle adviezen.
  https://oersterk.nu/mooisteleven/


  *****
  Je maakt ons blij met 5 sterren en een review in de Apple Podcast.
  Thanks en Leef Je Mooiste Leven.

 • Eindelijk een nieuwe podcast. Het was even stil. Excuus voor het lange wachten. We wisten niet zo goed wat we moesten vertellen. Maar inmiddels zijn er steeds meer vragen. Vragen over de situatie in de wereld, over Corona, een vaccin, wordt dat vaccin verplicht en als je dat niet wilt, wat dan? Waarom is er zoveel weerstand tegen een vaccin? Waarom hebben veel mensen het gevoel dat 'het nieuws' ons niet de hele waarheid vertelt? Er is onduidelijkheid. Veel vragen en zoals je weet vind ik dat je altijd goede vragen moet stellen. Laten we dat doen. Antwoorden heb ik niet, daarom stel ik vragen aan mensen die wel een antwoord kunnen geven. In deze podcast Duco Kanij.

  De website die ik noem is:
  https://zelfzorgcovid19.nl/aanvullen/
  ---
  De website waar Duco zijn informatie heeft geplaatst is:
  https://www.tcleiderdorp.nl/therapie/coronavirus-preventie
  ---
  Meer over Duco Kanij op: https://www.ducokanij.nl
  ---
  En alle info over ons:
  https://www.michaelpilarczyk.nl
  ---
  https://www.meditationmoments.nl
  ---
  We gaan de komende tijd om zoek naar meerdere antwoorden.
  Een volgende podcast volgt snel. Blijf ons volgen :)
  Alle goeds, blijf gezond en leef je mooiste leven.

 • In deze podcast beantwoorden we verschillende ingezonden vragen.

  - Geloven wij in buitenaardse wezens en leven buiten planeet aarde. Ik vertel over de ervaringen die ik heb gehad als kind, het waarnemen van andere dingen dan mensen en andere dimensies.

  - Hoe stel je goede vragen? Een vraag die met regelmaat terugkomt, vandaag leggen we het nogmaals uit, aan de hand van een praktijkvoorbeeld. Er was een dame bij mij in de coaching die niet meer happy was in haar relatie. Door goede vragen te stellen kregen we helderheid. Een goed voorbeeld om te begrijpen hoe je zelf ook goede vragen kan stellen.

  - Hoe maak je goede keuzes?

  - Voor jezelf kiezen en anderen teleurstellen, of iedereen pleasen en zelf niet happy zijn?

  Dit en meer in deze 70 Minuten inspiratie.
  En we hopen ook leerzaam. Veel luisterplezier.

  * Geef ons 5 sterren in de app store :) of schrijf een korte review.
  Elke podcast maken we een winnaar bekend en geven we een prijs cadeau.

  Leef Je Mooiste Leven! Michael & Cindy.

  PS. Er zijn nog een paar tickets voor Maximum Potential op 17 en 18 april. We organiseren dit jaar maar één live event, dit is dus de enige MaxPot in 2020! Tickets kan je bestellen op www.michaelpilarczyk.nl

 • Een mooie vraag: wie wil je zijn? Als mens, partner, ondernemer, vriend, etc. Dat is het thema van deze podcast. Wie wil jij zijn.

  ​- Verder leggen we uit dat je niet goed bent zoals je bent. Einde aan dat spiri spiri ​fabeltje: nee, je bent (meestal) niet goed zoals je bent. Daar ben ik het dus niet mee eens en ik leg duidelijk uit waarom. Je zal aan jezelf moeten werken om 'goed te zijn zoals je wil zijn'.

  - In 10 jaar kan er in je leven veel veranderen. We maken een reis door de tijd.

  - Wat had je vorig jaar willen doen maar heb je niet gedaan? Ook een goede vraag.

  Inspiratie aan het begin van een nieuw jaar. Veel luisterplezier.
  Geef ons 5 sterren in de app store :) of schrijf een korte review. Elke podcast maken we een winnaar bekend en geven we een prijs cadeau.

  Veel geluk en moois gewenst voor 2020! Michael & Cindy.


 • Zonder Egon was ik niet geworden wie ik nu ben. Hij is de rode draad door mijn leven. Op alle belangrijke momenten was hij erbij. Hij is altijd bij mij. Ik noem hem niet voor niets de grote tovenaar. Luister zelf. En wil je zelf een keer een serieus gesprek over jezelf, dan kun je hier contact opnemen: https://www.egonmassink.nl

  En het is weer tijd voor zelfreflectie, een moment van overdenking. Waar sta je op dit moment? Waar wil je in 2020 naartoe? Wat zijn je plannen en doelen? Hoe kunnen wij je op weg helpen richting jouw mooiste leven? Meld je aan voor Design Your Own Life. https://www.michaelpilarczyk.nl/design-your-own-life-2020

 • *** We gaan naar Carré! In mei 2020 speel ik mijn Rust In Je Hoofd theaterprogramma. Met als bijzondere afsluiter op maandagavond 18 mei Carré Amsterdam. Tickets zijn te koop op de site van Carré (vanaf vrijdag 29 november). Alle andere shows zijn uitverkocht. ***

  WAT HEB JIJ GEDAAN MET JE TIJD?
  De eerste 11 maanden van dit jaar zijn voorbij. Wat heb jij gedaan met je tijd? Een goede vraag om over na te denken.

  In deze podcast zijn we misschien ietsjes serieus. We staan stil bij waar we elke dag mee bezig zijn. Uiteindelijk wil je gewoon blij zijn. Toch? Dat is in elk geval mijn visie op dit leven. Daarnaast wil je voldoening, liefde, succes, van alles ervaren, maar als je het terugbrengt naar de eenvoud - zeg ik altijd -, wil je toch gewoon blij zijn. Genieten van grote en kleine dingen.

  Veel luisterplezier. Michael & Cindy.

 • In deze podcast praat ik met Petrus (Peter de Harder - @VolgPetrus) over van alles en nog wat. Heb je een diploma nodig om kinderen te mogen krijgen? Hoe kom je aan miljoenen Youtube views? Waarom hebben zoveel jongeren een burnout? Hoe krijg je in drie maanden het lichaam van een fotomodel? Onze visie op de wereld hoor je in deze video.

  Peter de Harder maakt Youtube-video's sinds 2010. Hij is bekend als Petrus. Hij maakte video's met Kalvijn en ze behaalden miljoenen views.
  Petrus is nu filmmaker, hij maakt documentaires en hij wil een boodschap vertellen.

  Ook als video te bekijken:
  https://youtu.be/8PvaDoRuiqk

  ► Download ook de Meditation Moments app
  https://www.meditationmoments.com

  ► Wie ben ik? Mijn naam is Michael Pilarczyk. Ik ben mindset coach. Uit heel Europa komen mensen naar mij toe om hun mind te resetten. Ik ben van Business tot Boeddha. Dus ik spreek over alles van ondernemerschap tot aan mindfulness. Ik ben ook de oprichter van de Meditation Moments App. Inmiddels gebruiken 200.000 mensen deze app om meer rust in je hoofd te krijgen.

  Ik ben inspirator, schrijver en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn, zingeving en zakelijk succes. Door belemmerende denkpatronen te doorbreken bied ik inzichten waarmee doelgericht resultaten worden behaald en waarmee dromen werkelijkheid kunnen worden.

  Ik maakte mijn dromen ook waar. Ik was dj bij Radio 538 en na de verkoop van mijn mediagroep nam ik een sabbatical van veertig maanden op mijn zeiljacht. Ik schreef de bestsellers Dansen in de Hemel, een moderne bewerking van Think and Grow Rich en Master Your Mindset (165.000 ex.).

  Ik leef mijn mooiste leven! Die missie wil ik delen met jou, zodat jij ook bewust, gezond en succesvol je mooiste leven kunt leven.

  Website: http://www.michaelpilarczyk.nl
  Boeken: https://www.michaelpilarczyk.nl/boeken
  Podcast: https://www.michaelpilarczyk.nl/podcast

  Social Media Michael
  Instagram: http://www.instagram.com/mistermindset
  Facebook: http://www.facebook.com/mistermindset
  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/michaelpilarczyk

 • About this podcast. Seven years ago I met Rajshree Patel. What she taught me, was life changing to me. I thought I was living healthy, but when she told me that you become what you eat, my perception shifted completely. She taught me breathing exercises, meditation and many things about the mind. I love to share her wisdom with you.

  Dit is de link naar het boek Het Geheim van Levenskracht

  In this Live Your Best Life Podcast;
  - Rajshree Patel about her new book Vital Force
  - This is what you can do to improve the quality of your daily life
  - Why your energy level is so important
  - What drains your energy and how to revitalize yourself
  - How to be happy all the time
  - What makes a good life
  - Happiness will lead to success
  - What you can do to be happy and positive

  What keeps us happy and healthy as we go through life? As a teacher in happiness and self-awareness for 35 years, Rajshree Patel has unprecedented access to data on true happiness and satisfaction. In this podcast, she shares important lessons learned from studies as well as many practical, old-as-the-hills wisdom on how to build a fulfilling, long life.

  - How to achieve maximum happiness
  - Can you be happy all the time?
  - How to live a happy, healthy life
  - Ideas for a new educational system
  - Create peace of mind with a few simple tools
  - 45 minutes of inspiration @ByRajshree

  The one thing all humans have in common is that each of us wants to be happy, says Rajshree Patel. And happiness, she says, is born from gratitude. An inspiring lesson in slowing down, looking where you're going, and above all, being grateful.