Episodes

 • Vandaag hebben we Cindy Dierckx te gast, wat een pittige dame. Haar jeugd was voor haar een bewogen tijd waar ze niet de basis heeft meegekregen die een kind hoort te krijgen, zo voelde dit toch voor haar. Hierdoor en pesterijen, leefde Cindy een leven die ze achteraf bekeken echt niet wilde. Haar beeld over de mensen en haar omgeving was gevormd waardoor ze dingen gedaan heeft die absoluut niet hoefden. Sinds 2008 is het pad van zelfontwikkeling op haar pad gekomen en is de bal naar een bewustere, oprechte Cindy aan het rollen gegaan…

  Waarom moet je deze podcast zeker beluisteren?

  Hoe een dieptepunt uw kracht kan worden.Hoe iemand met narcistische eigenschappen kan transformeren.Wat te doen wanneer je gepest wordt, hoe herken je dit als ouder.Wat pesten met iemand kan doen.Van zelfhaat naar meer zelfLiefde.Wat als het ego moet zwijgen?Ontdek het antwoord op de vraag van Cindy om één van haar geschenken te winnen.

  Kijk ook op onze blogpagina voor nog meer inspirerende inzichten uit deze boeiende podcast met Cindy.

  www.timtompodcast.com/route123

  Heel veel luisterplezier!

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 •  “Het moment waarop jij je realiseert dat je regisseur bent van je eigen leven, is het moment waarop je je eigen kracht ontdekt. Daarmee kun je alles in je leven veranderen.” - Marjolein Berendsen.

  Zou je nog meer vanuit je hart willen leven, vanuit eigen kracht en essentie? Want als je moeiteloos en vol liefde je leven leidt, door alles te omarmen en te accepteren? En los te laten wat je niet meer nodig hebt? Kortom, wat als je kunt zijn wie je werkelijk bent?

  Deze podcast gaat over deze vragen: over leven in het hier en nu, over verbinding en verdieping in jezelf. Holisme als levensvisie houdt in dat je alles als één geheel ziet. Door je lichaam, emoties, geest, energie en ziel op die manier te benaderen, word je je als luisteraar steeds meer bewust van jouw ingenieus samenwerkende systeem. Parallel daaraan wordt ingegaan op 'zijn' en 'leven in het nu'. Geluk ervaar je moeiteloos in verbinding met jezelf en alles om je heen.

  Marjolein Berendsen (1982) is founder en eigenaar van opleidingsinstituut ZoMa Opleidingen. Met haar werk inspireert ze om altijd je hart te volgen in alles wat je doet, en zo de mooiste versie van jezelf te zijn. Ze schrijft artikelen en columns voor diverse media.

  Met Stichting Zoma Spread the love zet Marjolein zich in om kwetsbare mensen ontspanning en heling te geven, alles vanuit haar diepgewortelde missie: het verspreiden van licht, liefde en bewustwording in al haar werk.

  Waarom moet je deze podcast zeker beluisteren?

  Hoe Marjolein haar bijdrage eruit ziet voor de nieuwe wereldHoe de worstelingen in je leven jou kunnen helpen om je zielsmissie te vindenHoe je omgaat met schaduwkanten en pijnlijke stukken in je levenHoe je van je hoofd naar je hart gaat.Wat reiki is en hoe je het in je dagelijks leven kunt integreren

  "Leven doe je in het NU. Want in het NU komen verleden, heden en toekomst bij elkaar." - Marjolein Berendsen

  Kijk ook op onze blogpagina voor nog meer inspirerende  inzichten uit deze boeiende podcast met Marjolein.

  www.timtompodcast.com/route121

  Heel veel luisterplezier!

  "Leven doe je in het NU. Want in het NU komen verleden, heden en toekomst bij elkaar." - Marjolein Berendsen

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • "Waarom maak ik bepaalde acties niet? Omdat mijn intuïtie zegt: Nog niet gaan. Stop. Er is nog geen go"

   - Domien Van Rompaey 

  Al van kleins af aan had Domien een eigen willetje en wist hij eigenlijk vrij goed wat hij wou doen.

  Nu nog niet exact vertaald in een beroep, maar hij wilde graag bijdragen aan de wereld. Hij wilde iets betekenen en een impact maken. Zijn school- en jeugdjaren waren soms vrij turbulent en hij ontdekte al vrij snel dat het hele “systeem” niets voor hem was. Voor alles verantwoording afleggen, je emoties niet kunnen uiten of als je dit wel deed dan had dit gevolgen. Domien was prikkelbaar en kon niet tegen onrecht of het afnemen van vrijheid.

  Hij vocht voor zijn mening en ging vaak in discussie. Naarmate hij ouder werd kreeg hij meer en meer het gevoel dat hij zichzelf altijd maar moest bewijzen en verantwoording moest afleggen. Hij zat emotioneel op een achtbaan die perfect in Walibi zou passen. Een ommekeer kon niet uitblijven. Van sportfreak in de GYM tot personal coach.

  Persoonlijk(e) groei & leiderschap is waar zijn hart nu naar uitgaat. Geniet van deze boeiende podcast met een mooi levensverhaal boordevol wijze lessen.

  "Ik merk dat ik ook nog steeds soms veroordelende gedachten heb, naar anderen toe, naar de maatschappij. Alleen lukt het mij steeds beter om er niet aan vast te houden". 

  Domien Van Rompaey

  Check onze blogpagina voor wijze inzichten van onze gast: www.timtompodcast.com/afleveringen/route120

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • “De Presence begint, waar meditaties ophouden.” - Reinier Bosman

   Luisteraar, wil je direct deze innerlijke rust ervaren, spring dan naar minuut 46:00.

  Na 20 jaar spirituele oefening en een ruimtevaartingenieur in hart en nieren, ontdekte Reinier Bosman dat hij de meeste mensen kan leren hoe ze een bijna volledige innerlijke stilte kunnen binnengaan met 0% gedachten op elke plaats en op elk moment.

  Hij leert je hoe je deze stilte in minder dan een minuut kunt bereiken. Het is een diepe, robuuste staat van innerlijke vrede.

  Hij noemde deze stille staat “De Presence”. Deze staat maakt je meer ‘aanwezig’, meer wakker, meer bewust.

  Omvergeblazen door de eenvoud, ontwikkelde Reinier een krachtige, eenvoudige serie van cursussen. Zijn grootste passie is tools aan te reiken hoe de presence te integreren in jouw dagelijks leven. 

  Voor zij die oprecht geïnteresseerd zijn en op zoek zijn naar een beter leven is the presence4life de ideale toegangspoort.

  Ervaar als luisteraar hoe het is om 0% gedachten te hebben, want Reinier brengt je tijdens ons gesprek in de presence en je hoeft daar zelf niks voor te doen.

  Waarom moet je deze podcast zeker beluisteren?

  Hoe je meer controle krijgt over je emotiesHoe je innerlijke vrede kunt bereiken in minder dan een minuutHoe je burn-out onmiddellijk verdwijnt in een volledige staat van PresenceHoe je je beperkende patronen kunt oplossen in de Presence

  “Wanneer je klaar bent voor verlichting komt de leraar naar je toe.” - Reinier Bosman

  Ben je na het luisteren van deze heerlijke podcast op zoek naar verdere info? Deze vind je op www.presence4life.nl

  Kijk ook op onze blogpagina voor 10 wijze inzichten uit deze boeiende podcast met Reinier.

  www.timtompodcast.com/route119

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • “Als je het mooi vindt om zoveel mogelijk mensen te inspireren, moet je er zorgen dat het een machine wordt en dat er ook heel veel energie inkomt van mensen.”

  Een warme, enthousiaste en energiek. Deze langharige dj is een paar jaar geleden zijn hart beginnen volgen. En van zijn persoonlijke ontwikkelingsreis maakte hij een succesvolle podcast, Kukuru. Iedereen die een beetje met persoonlijke ontwikkeling of spiritualiteit bezig is zal er vast wel een belletje gaan rinkelen. Op 2 jaar tijd heeft hij een ware podcastcommunity gecreëerd met Kukuru. 

  Giel is wat ze noemen zo’n typisch ‘jongetje van de radio’. De radio was zijn alles, daar leefde hij voor, dat was gewoon wat zijn leven was. Op een gegeven moment vond hij dat wat minder leuk. Dat was voor hem heel intens, want zijn wereld stortte in. Dat was wat hij altijd deed, hoezo vond hij dat nu niet meer leuk? 

  Hij wist niet wat hij ermee moest. Tot hij zichzelf terugzag op een videootje en hij spotte een buikje. Hij dook de sportschool in, alles om die sixpack terug te krijgen. Tijdens het trainen ontdekte hij dat hij zijn buikspieren en zijn buik niet kon sturen. Hij kwam erachter dat hij niet goed in verbinding stond met zichzelf. 

  We hebben al die goeroes niet nodig. Mensen kunnen door gewoon met elkaar te praten inzichten geven. Het zit in je, Giel was op zoek naar de ‘goeroe in jezelf’. Is het je hart? Is het je ziel? Zijn het je kloten? Is het je onderbuik? Vertel het maar. Dat is precies wat Kukuru is: het zit al in je.

  “Ik sta bij alles wat ik doe regelmatig even stil: oké, voel ik het nog, zit ik nog steeds in mijn lijf” 

  Waarom moet je naar deze aflevering luisteren?

  Wat is Shambala en wat doet het met je

  Wat is het succes achter Kukuru

  Het contact met jezelf herstellen

  Waarom slaap en ademhaling zo belangrijk is

  De kracht van herhaling

  Kijk ook op onze blogpagina voor 7 wijze inzichten uit deze boeiende podcast met Giel.

  www.timtompodcast.com/afleveringen/route118

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • “Je kan nu nog altijd heel veel, je moet gewoon wat creatiever zijn.” - Paulien Pater

  Pauline Pater is trainer, spreker en coach. Ze traint de zaal in een retegoede pitch of zorgt ervoor dat jij zo authentiek mogelijk voor de groep staat. CEO’s, managers of teams neemt ze mee in hoe zij anderen kunnen overtuigen, motiveren en een blijvende indruk kunnen achterlaten. Ooit gestart in het bedrijfsleven en nu alweer een aantal jaren in dit vak. Je kan haar herkennen aan haar enthousiasme, praktische feedback en energie. 

  Waarom moet je deze podcast zeker beluisteren?

  Hoe je kan zorgen voor een volle batterij.Hoe je zorgt dat je zonder gedachten bent.Waar je op moet letten voor een leuke presentatie te geven.Hoe je de rode draad vindt in je leven.Hoe je kunt zorgen dat je vol zelfvertrouwen op een podium staat.

  “Iedereen kan presenteren want het is een vaardigheid en dat kan je leren.” - Pauline Pater

  Veel luisterplezier!!!

  Kijk zeker ook eens op onze blogpagina. Hier vind je nog een aantal inspirerende wijsheden van onze gast.

  www.timtompodcast.com/route117

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • “Alles moet organisch groeien” - Pieter Loridon

  Pieter Loridon is een grote meneer, niet alleen vanwege zijn basketroosts, maar hij is een gigantische inspiratiebron. Na zijn professionele basketbal carrière werd hij ondernemer met een warm hart. Hij heeft een duidelijke missie dat hij wil uitdragen

  Waarom moet je deze podcast zeker beluisteren?

  ● De impact van een sportheld op het leven van jonge mensen.

  ● Het belang van persoonlijk eigenaarschap nemen.

  ● Waarom dingen creëren vanuit een emotie enorm krachtig is.

  ● De geneeskundige kracht van macha en welke gezondheids benefits het oplevert.

  ● Hoe intermittent fasting bijdraagt aan je immuunsysteem en een enorme energieboost heeft.

  “Halfweg op de berg is het ook mooi” - Pieter Loridon

  Veel luisterplezier!!!

  Kijk zeker ook eens op onze blogpagina. Hier vind je nog een aantal inspirerende wijsheden van onze gast.

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Achterom kijkend zien we ons geasfalteerde pad, vol met ratio

  Vooruit kijkend zien een onontgonnen terrein waar dat wat is mag ontstaan vanuit ons hart 

  In dit moment regeert al meer de afstemming of het klopt voor een van ons en voor ons samen

  In deze 'flow' openbaarde zich de boerderij in Noord Italië met eigenaar Mauro, zeggend: 'wij zijn er voor elkaar

  Over enkele weken gaan we met onze camper weer naar Mauro

  Orsetta Megale, heeft Italiaanse roots en iis opgegroeid en woonachtig in Amsterdam. In 2018 kreeg ze een auto ongeluk en heeft daarna haar vaste baan in het onderwijs opgezegd en sloeg de weg in naar zelfontwikkeling en ontwikkelen van spiritueel bewustzijn en volgt zoveel mogelijk haar hart in het creëren van haar zielsmissie ❤️

  Jan Ros begeleidt Zweethutceremonies, lichtwerk, meditaties en verzorgt ook met Orsetta retreats. Zijn hartsverlangen is faciliteren en begeleiden richting bewust zijn, met elkaar 

  Liefde, 

  Orsetta en Jan

  Waarom moet je deze podcast zeker beluisteren?

  ● De zoektocht naar een mooie plek op basis van je intuïtie.

  ● Hoe je vanuit je hoofd naar je haar je hart gaat

  ● Wat Jan en Orsetta in de wereld willen zetten en hoe ze dit willen uitvoeren.

  ● Hoe de kracht van manifestatie realiteit wordt

  “Het gevoel zat er altijd al, maar ik kon er geen woorden aangeven waardoor ik er niet naar luisterde.” - Orsetta

  Veel luisterplezier!!!

  Kijk zeker ook eens op onze blogpagina. Hier vind je nog een aantal inspirerende wijsheden van onze gast

  timtompodcast.com/route115

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • “ Je krijgt altijd zelf wat je toelaat.” - Maarten Vertongen

  Na een hele reeks Nederlandse gasten, hebben we terug een rasechte Vlaming aan het woord. 

  Onze ‘eigen’ Maarten is maatschappelijk werker en is momenteel aan de slag bij Centrum Algemeen Welzijn (CAW). Hier coachte hij voornamelijk hulpverleners binnen inter- en supervisie. Momenteel werkt hij binnen dit centrum met de daklozen.

  Vanuit zijn eigen ervaring als gameverslaafde, begeleidt hij ook jongeren en ouders wanneer het gamen als een belemmering aanvoelt in het dagelijkse leven. Hiernaast volgt Maarten een opleiding over dynamisch meditatieve therapie en bewandelt hij met veel passie het pad van de persoonlijke ontwikkeling. 

  Waarom moet je deze podcast zeker beluisteren?

  · hoe het gamen problematisch werd

  · 3 inzichten tijdens het werken met daklozen

  · hoe je bepaalde zaken kan loslaten

  · hoe je mensen in hun waarde kan laten

  · hoe het pad van de persoonlijke ontwikkeling ontstaan is

  · concrete tips om in dialoog te gaan met mensen

  · kan iedereen op een verantwoorde manier gamen?

  “ Als je geluk en succes kunt laten overlappen. Dat is het mooiste wat er bestaat!” - Maarten Vertongen.

  Veel luisterplezier!!!

  Kijk zeker ook eens op onze blogpagina. Hier vind je nog een aantal inspirerende wijsheden van onze gast. www.timtompodcast.com/afleveringen/route114

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • “Het universum wil je lessen leren, zolang je je les niet hebt geleerd krijg je steeds dezelfde situaties terug maar in andere vormen” - Erik Verhagen

  Erik is een coach en ondernemer met een heel duidelijke missie. Hij leert mensen hun talenten en kracht in te zetten in hun eigen bewustwordingspraktijk. 

  Hij doet dit vanuit zijn levensverhaal en het leven van zijn eigen zielsmissie. Verder heeft hij heeft ondertussen 3 boeken geschreven waarin hij iedereen meeneemt in zijn verhaal en in Jip en Janneketaal alles haarfijn uitlegt. 

  Zowel de opleiding als zijn boeken zijn een absolute aanrader.

  Waarom moet je deze podcast zeker beluisteren?

  ● Wat is een zielsmissie en hoe ontdek je zelf je zielsmissie

  ● Wat het je oplevert om vanuit vertrouwen te leven

  ● We zijn op weg naar een nieuwe tijd, ontdek wat leven in de 5d is.

  ● Hoe kan je bewust stappen zetten voor het starten van je bewustwordingspraktijk.

  “If you enlighten one, you enlighten them all” - Erik Verhagen

  Veel luisterplezier!!!

  Kijk zeker ook eens op onze blogpagina. Hier vind je nog een aantal inspirerende wijsheden van onze gast.

  www.timtompodcast.com/afleveringen/route113

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • “ Je lijf is de perfecte thermometer. De richtingaanwijzer die jou feilloos vertelt welke richting je op mag gaan. Mits je bereid bent om te luisteren.”- Dokter Juriaan Galavazi

  Juriaan Galavazi is arts, coach en auteur van de bestseller Van klacht naar kans. Hij helpt mensen om zich fysiek en mentaal fit te voelen door coaching programma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed hebben op hun welbevinden.

  Lichaam en geest zijn dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hij begeleidt mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen. Daarnaast is hij een inspirerende spreker en is hij te boeken voor lezingen en trainingen bij bedrijven. 

  Waarom moet je deze podcast zeker beluisteren?

  · hoe je iets kan leren over jezelf tijdens deze crisis.

  · hoe je kan stoppen om te vluchten van je angsten, pijn...

  · hoe Juriaan de switch gemaakt heeft na zijn burnout

  · hoe de verbinding maken tussen hoofd en lichaam.

  · tips om meer te “zijn”

  · hoe de nieuwe conditioneringen installeren op je harde schijf

  · de impact van human design (zie ook route 102!).

  “ Soms is het waardevoller om iemand wat langer op de plek van de pijn, angst, verdriet te houden.” - Dokter Juriaan Galavazi

  Veel luisterplezier!!!

  Kijk zeker ook eens op onze blogpagina. Hier vind je nog een aantal inspirerende wijsheden van onze gast.

  www.timtompodcastcom/afleveringen/route112

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Een kijkje in de interne keuken van de magie tussen Timothy en Tom.

  Ontdek de geheime formule achter onze podcast en hoe je zelf kunt starten met je podcast.

  Zelf leren podcasten? Bekijk hier onze gratis masterclass, waarin we samen met onze toffe collegapodcasters Greet en Peter alle do's en don'ts uit de doeken doen. Niet te missen: greetbunnens.be/podcast-workshop

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • “Gezondheid is niet de afwezigheid van ziekte, maar de aanwezigheid van vitaliteit.” – Richard de Leth 

  Richard de Leth is de oprichter van Oersterk, de sleutel naar een gezonde levensstijl. Hij is dé specialist in gezondheidsmanagement en changemaker als het gaat om vitaliteit en gezondheid. Samen met zijn team analyseert hij de leefstijl door te kijken naar voeding, beweging, ontspanning en mindset. 

  Het grote doel in 2022 wordt één miljoen mensen leider maken van hun gezondheid. Met drie momenten per dag leer je je dagstijl positief veranderen: gezond eten, bewegen en ontspannen. 

  Waarom moet je deze podcast zeker beluisteren? 

  De impact van angst op ons immuunsysteem;

  De term ‘vitaliteit’ volledig ontleed;

  Hoe we ons eetpatroon kunnen verbeteren;

  Concrete tips rond gezond eten;

  het nieuwe en zeer interessante boek van Richard rond de 7 spirituele wetten;

  hoe met wetenschap omgaan in relatie tot spiritualiteit.

  “ Je kan pas écht gezond zijn in je kern als je uiting geeft aan je ziel.” – Richard de Leth.

  Veel luisterplezier!!! Kijk zeker ook eens op onze blogpagina. Hier vind je nog een aantal inspirerende wijsheden van onze gast. www.timtompodcast.com/route110

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • “Je hebt pas controle als je het niet meer nodig hebt.” - Tonny Loorbach

  Tonny Loorbach noemt zichzelf internet marketing specialist sinds 2007.

  Bij het ‘grote publiek’ is Tonny voornamelijk bekend van zijn Internet Marketing Universiteit; of de IMU.nl zoals de naam vorig jaar geworden is. Ondertussen is hij eigenaar van 8 bedrijven.

  Tonny is ook spreker, coach en auteur. Hij heeft dan ook al verschillende ebooks uitgebracht (waarvan enkele nummer #1 zijn geweest in de iBooks Store) en spreekt regelmatig voor grote zalen.

  Hij heeft ook enkele trainingen uitgebracht. Deze trainingen gaan voornamelijk over het opzetten van een (geautomatiseerde) internet business en SEO. Tegenwoordig richt hij zich meer op het uitbrengen van software waarmee ondernemers een website en community kunnen opzetten.

  Waarom moet je deze podcast zeker beluisteren?

  Hoe je beter kunt loslaten.

  Hoe je diepere relaties kunt aangaan.

  Hoe je een dreamteam vormt in je onderneming.

  Hoe de definitie van vrijheid je een mega inzicht kan opleveren.

  Hoe je acht ondernemingen tegelijk kunt runnen.

  Hoe je dertig boeken leest in zes weken.

  “Elke vorm van verantwoordelijkheid nemen is een indamming van je persoonlijke vrijheid.” - Tonny Loorbach.

  Kijk zeker ook eens op onze blogpagina. Hier vind je nog een aantal inspirerende wijsheden van onze gast. www.timtompodcast.com/route109

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • “Ik heb niet zozeer speciale talenten, maar ik ben gepassioneerd nieuwsgierig.” - Albert Sonnevelt 

  Albert Sonnevelt is psycholoog en ondernemer. Hij is specialist op het gebied van stress en vitaliteit. Hierover schreef hij al 5 boeken. Daarnaast heeft zijn eigen podcastkanaal opgericht rond persoonlijke ontwikkeling, geluk, belemmerende gedachten en zo veel meer. 

  Het is Alberts passie om inspirator en expert te zijn op het gebied van een duurzame en gezonde leefstijl. Hij brengt mensen in beweging om in balans te komen, te zijn en te blijven. 

  Vanuit zijn ervaring en visie verbindt hij op unieke en eenvoudige wijze gedachten, gedrag en gewoontes van mensen. Hij maakt duidelijk hoe deze kunnen bijdragen aan de Duurzame Mens. 

  Waarom moet je deze podcast zeker beluisteren? 

  over ‘raken en geraakt worden’

  hoe je je grenzen kan aangeven 

  hoe loskomen van programmeringen 

  tips om in het hier en nu te leven 

  welke vragen je jezelf wél kan stellen 

  bewustwording op heel verschillende lagen 

  hoe je gedrag verandert 

  Veel luisterplezier!  

  "Doe ieder moment van de dag datgene waar je het meest gepassioneerd over bent. Doe dit altijd met een positieve mindset.” - Albert Sonnevelt 

  Kijk zeker ook eens op onze blogpagina. Hier vind je nog een aantal inspirerende wijsheden van onze gast. www.timtompodcast.com/route108

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • “You can’t connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards” - Steve Jobs

  Wat maakt deze gast zo zalig? Alleen al zijn verschijning met zijn vestje en vlinderdas. Hij is strategisch onderlegd en weet de juiste vragen te stellen. Hij is zo optimistisch en met hem praten geeft gewoon enorm veel energie. Hij vertelt heel vlot over prachtige levenslessen die hem gebracht hebben tot waar hij nu staat. Hij is een echte raadgever, je kan dus niet anders dan aan zijn lippen hangen en luisteren.

  Waarom moet je deze podcast zeker beluisteren?

  Pieter Henzen geeft raad en adviezen die je ter harte kan nemen. 

  Je komt te weten dat het resultaat niet van belang is, maar wel de weg die wordt afgelegd en neemt je mee op de weg en vertelt hoe je dit kan en mag invullen. Want de weg naar succes is een innerlijke reis.

  Verder geeft hij je het vertrouwen om gewoon te springen en onderweg je parachute te bouwen. Dit doet hij aan de hand van metaforen die je kan vertalen in het ondernemerschap en je energie geven om ermee aan de slag te gaan.

  “Gewoon springen!” - Pieter Henzen

  Veel luisterplezier!!!

  Kijk zeker ook eens op onze blogpagina. Hier vind je nog een aantal inspirerende wijsheden van onze gast.

  www.timtompodcast.com/route107

  ---Send in a voice message: https://anchor.fm/timtompodcast/message

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • “ Isis Sofia is de bedding waarin mensen kunnen verkennen: hoe zit dat met mij? ” - Levina Kaarsemaker Levina Kaarsemaker is therapeut en eigenaar van het bewustzijnscentrum Isis Sofia. Daar functioneert ze onder meer als systematisch coach en werkt ze met familieopstellingen als basis. Haar doel bestaat erin om mensen te leren zichzelf te managen door middel van zelfreflectie en lichaamsbewustzijn. Isis Sofia biedt een podium voor trainingen, workshops, ceremonies en (team)bijeenkomsten. Daarnaast kwam er ook een B&B bij om te kunnen genieten van de rust en stilte van de vrije natuur op het prachtige domein van 4 ha. Ze vertelt in deze podcast hoe haar droom werkelijkheid werd, en dit ging niet zonder slag of stoot. Waarom moet je deze podcast zeker beluisteren? · de naam ‘Isis Sofia’ volledig ontleed · hoe een slecht ondernemingsplan alsnog de gedeelde eerste plaats kreeg · hoe de veiling en de daarmee gepaarde verkoop van het pand tot stand kwam · wat allemaal te beleven valt in het retraitecentrum - wat een familieopstelling inhoudt - hoe de dood van haar moeder een mooie levensles werd “ De bloemetjes van geluk worden begoten met tranen. Zonder water gaat het niet.” - Levina Kaarsemaker Veel luisterplezier!!! Kijk zeker ook eens op onze blogpagina. Hier vind je nog een aantal inspirerende wijsheden van onze gast. www.timtompodcast.com/route106

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • “Als ik geen leuke dingen denk, dan ben ik gewoon nog niet lang genoeg stil geweest.” - Sjanett De Geus Sjanett de Geus is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit “het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan. Er ligt ook nog een plan voor een boek en het opzetten van een voedselbos en een retreat centrum. Sjanett de Geus leidt dus een bijzonder leven met maar 1 doel: vrijheid. “Mijn scala aan tools om me goed te voelen is groter geworden, zodat ik minder tijd heb voor de negatieve dingen.”- Sjanett De Geus Waarom moet je deze podcast zeker beluisteren? Hoe je de wet van de aantrekkingskracht in praktijk kunt toepassen Wat er nodig is om een Holistisch retreat centrum uit de grond te stampen. Wat microdosering is en hoe het je kan helpen. Hoe je een verslaving loslaat. Wat een vision quest precies is. Hoe je wereldkampioen Kettlebell wordt. Wat het mastermind principe is. Veel luisterplezier!!! Kijk zeker ook eens op onze blogpagina. Hier vind je nog een aantal inspirerende wijsheden van onze gast. www.timtompodcast.com/afleveringen/route105

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • “Op mijn 25e was ik miljonair en op mijn 26e woonde ik terug bij mijn moeder op zolder en zaten we in de bijstand.” – Hemen Jamal

  Vandaag hebben Hemen Jamal te gast. Timothy leerde hem kennen in 2018 en Hemen heeft hem op weg geholpen bij zijn persoonlijke ontwikkelingsreis. Inmiddels zijn ze bevriend en kon een gesprek voor onze podcast niet uitblijven. En wat een bijzonder verhaal heeft deze man… Wat een volharding en wat een mindset vooral!

  Zijn vader werd vermoord in Irak vanwege zijn politieke activisme en het opkomen voor de rechten van de Koerden. Als tiener slaat hij op de vlucht, bang voor vervolging en de oorlog. Hij loopt met zijn familie wekenlang ‘s nachts door bossen en bergen van grens naar grens, bang om opgepakt en uitgeleverd te worden. Uiteindelijk vraagt hij met zijn familie asiel aan in Nederland.

  Hij belandde van een goed leventje in Irak plots helemaal onderaan de maatschappelijke ladder in een asielzoekerscentrum. Hij klom met zijn miljonairmindset helemaal naar boven op de ladder: binnen 7 jaar na zijn aankomst in Nederland was hij miljonair, 3 jaar later multimiljonair en 5 jaar later was hij failliet (!). Nog eens 7 jaar later heeft hij zichzelf uit de (miljoenen) schulden gewerkt. Inmiddels is hij opnieuw succesvol ondernemer, hij runt meerdere brillenwinkels in Nederland en is de initiatiefnemer van het allereerste skiresort in Irak. En ja, daar ligt in de winter sneeuw. :-)

  Geniet van dit bijzondere en aangrijpende verhaal, boordevol wijze lessen over mindset, volharding en ondernemen. Laat je inspireren door deze bijzondere podcast.

  Waarom moet je deze podcast zeker beluisteren?

  Hoe je multimiljonair wordt.

  Hoe Michael Pilarczyck zijn personal coach werd.

  Hoe creëer je een money mindset.

  Hoe iedereen succesvol ondernemer kan worden.

  Hoe je geleid wordt door hogere krachten als je op het juiste pad zit

  Hoe je de kracht van gedachten praktisch kunt toepassen

  Veel luisterplezier!

  “Het is altijd vallen en opstaan, zoals alles in het leven. Zo ook als ondernemer. Hoe meer je valt hoe sneller je terug op staat.” – Hemen Jamal.

  www.timtompodcast.com/route104

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.