Episodes

 • Jakson teemoja:

  Synkronia, flow ja manifestointi Oma hauska luomiskokemus Asiakkaan kokemus manifestoinnista Kuinka vuoden 2023 energiaperusta syntyy nyt Omia manifestointeja Luomiskouluasiaa

  #manifestointi #omannäköisen elämän luominen #valominussapodcast

  YouTube @elinatarpila

  Haluatko systemaattisen prosessin ja konkreettiset tekniikat manifestointiin? Oppia manifestoimaan kokemuksia, asioita, haluamiasi tilanteita, ihania ihmissuhteita tai elämänkumppanin?

  Avajaistarjous: Upea LUOMISKOULU Manifestoinnin taitoon

 • Kanavallani YouTubessa on kattava videosarja manifestoistoinnista.

  Sarjassa mennään omannäköisen elämän luomisen saloihin mielen voiman täysimittaisella hyödyntämisellä, manifestoinnilla. Tässä sarjan ensimmäinen osa "Mitä on manifestointi?". Käy katsomassa muut osat YouTube kanavaltani, joka löytyy nimellä @elinatarpila

  Linkki kanavalle

  Manifestointisarjan jaksot ovat:

  1. Mitä on manifestointi

  2. Kuinka? Manifestoinnin neljä vaihetta

  3. Tehokkain manifestointimenetelmä

  4. Neljä steppiä vastaanottamiseen

  5. Manifestointi ja vastustuksen merkit

  6. Selvitä kuinka kaukana olet haluamastasi

  Joulukuussa tulee vielä

  7. Manifestointi ja intuitio

  8. Luo 2023 parhaaksi mahdolliseksi NYT

 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • Mitkä ovat 10 yleisintä tapaa henkioppaidesi saada viestinsä tietoisuuteesi? Saat keinoja, joista voit poimia mieluisimmat omaan valikoimaasi ja kenties huomaat myös kommunikointiväylän, joka sinulla jo on käytössä. Lisää... YOUTUBESSA YLI 50 VIDEOTA

 • Jakson sisältö pohjautuu vuosien varrella keräämääni tietoon ja omiin kokemuksiini pohjautuen henkioppaideni kanssa työskentelystä.

  Sisältöä:

  Keitä ovat nämä taivaalliset auttajat, joita henkioppaiksi nimitetään? Onko jokaisella henkioppaita (tai opas)? Hieman henkisistä laeista... Mitä henkiopas ei koskaan puolestasi tee? Kuinka he eroavat enkeleistä? Miksi meillä ylipäätään on henkiopas? Oma kokemus: Miksi en pelkästään usko henkioppaisiin vaan TIEDÄN, että he kulkevat rinnallani.

  KOKO JAKSO (loput 20 min) ON KATSOTTAVISSA YOUTUBESSA LIVE NO. 12 (Kanava löytyy myös nimelläni Elina Tarpila)

  Puhumme myös värähtelystä.

  Eli miksi meillä useinkaan ei ole tietoa heidän olemassaolostaan ja vaikka haluaisimme, ohjauksen saaminen on no...vähintään hieman haastavaa. Mietimme tuleeko se omasta mielestä, onko kaikki sattumaa tai mielikuvituksen tuotetta. Tämä selittyy värähtelyllä ja selitän asian kuvien kera YuoTube videolla. Käy katsomassa Näkijän polku -verkkokurssiTARJOUS
 • Opetan tässä jaksossa helpon ja yksinkertaisen tavan saada kehon viisauden kautta vastauksia kysymyksiin. Sinä kysyt ja kehosi vastaa!

  Luotettava ja helppo tapa saada yhteys omaan sisäiseen viisauteen:

  mm. voit testata, onko sinulla toiveidesi kanssa vastakkaisia alitajuisia malleja ja uskomuksia. saat kehosi vastauksen valintatilanteissa.

  Löydät tästä aiheesta videon YouTube -kanavaltani @elinatarpila

 • On turha kärsiä asioista, joille voi tehdä jotain. Ja omille peloille voi ja kannattaa tehdä, koska pelon kantaminen mukana on iso rasite mielelle ja keholle.

  Tässä jaksossa on kaksi tärkeää pointtia:

  Ensimmäinen on hammaslääkäripelon ymmärtäminen ja pelon lievittäminen tasolle, jolla ajatus käynnistä tuntuu neutraalilta.

  Hammaslääkärissä käynti voi tuntua joko hieman ikävältä tai sitten niin kauhistuttavalta, että se vaivaa kuukausia etukäteen. Molemmissa tapauksissa voit vaikuttaa pelkoon ja saada sen KOKONAAN pois vaivaamasta, jopa kohtuullisen lyhyessä ajassa.

  Toinen tärkeä pointti liittyy EFT-menetelmään ja sen käyttöön.

  Hammaslääkäripelko nimittäin antaa konkreettisen erinomaisen esimerkin, kuinka kohdistat EFT-naputtelun tarkasti haluamaasi asiaan. Vain siten nimittäin saat EFT:stä "tehot irti."

  Kuuntele tämä jakso, jos

  - Pelkäät hammaslääkärikäyntejä ja haluat lievittää pelkoasi.

  - Haluat ymmärtää mitä kaikkea hammaslääkäripelko voi tarkoittaa ja kuinka voit tätä pelkoa lähestyä ja käsitellä.

  - Haluat soveltaa oppimaasi johonkin muuhun pelkoon/fobiaan.

  - Haluat oppia lisää EFT-naputtelumenetelmästä

  VIDEOT YOUTUBESSA AIHEESTA:

  Opi naputtelupisteet: https://youtu.be/1m6DnXACyUQ EFT ja tutkimustulokset sen tehosta: https://youtu.be/G1mBqVOS-1o Opi naputteluprosessi: https://youtu.be/5OoOiLoIB44

  Toivottavasti tästä jaksosta on hyötyä mahdollisimman monelle, ettei kenenkään tarvitse kantaa kehossaan pelkoa, jota voi lievittää tehokkaasti ja vieläpä kohtuullisen helposti.

  Jos teit naputtelun, mielelläni kuulen kokemuksiasi. Meiliä voi laittaa elina (@) valominussa.fi

 • Tässä kuunneltavaksi ensimmäinen osa kirjasta EFT-aktiivimeditaatio - Kuinka teet haluamasi elämänmuutoksen.

  Lisää tietoa EFT:stä löydät: https://www.valominussa.fi/valominussa-eft/

  SISÄLTÖ:

  - Kuinka ihmeiden kokeminen tulee mahdolliseksi

  - Miksi EFT on toiminut minulle parhaiten?

  - Paraneminen sisäisesti

  - Mihin voit käyttää EFT-aktiivimeditaatiota?

  - Neljä tulokulmaa EFT-menetelmän käyttöön, mm. valmennus ja itsehoito

  - Tarinat alkutaipaleesta EFT:n kanssa

  - Oman polun muotoutuminen ja Annin tarina

  - Miksi suhde itseesi on tärkein elämäsi ihmissuhteista?

  - Kuinka vaikutat ajatuksillasi elämääsi?

  - Uskomusten muuttamisen tärkeys

  - Oma sairaus ja paraneminen

  - Uskomusten ohjaamat isot ja pienet valinnat

  - Miksi keskitymme negatiivisiin uskomuksiin?

  - Esimerkkejä positiivisista vahvistavista uskomuksista

  - Uskomustyöskentelyn hyödyt sinulle

  EFT-kurssi: 7 viikon ohjelma paremmalta tuntuviin tunteisiin ja rajoittavien uskomusmallien purkamiseen:

  https://www.valominussa.fi/valominussa-eft/

 • Jaksossa 54 kysymyksiä ja vastauksia unelman rakentamiseen eli oman näköisen elämän luomiseen.

  Edelliset jaksot saivat ennätyksellisen yhteydenottojen vyöryn. ISO Kiitos KAIKILLE kirjoittajille.

  Nyt lähdetään liikkeelle seuraavista kysymyksistä:

  ”Kuinka keksin mikä mun unelma on? / En saa kiinni mun unelmasta." ”Kun lähden toteuttamaan unelmiani, tuntuu kuin elämä heittäisi kapuloita rattaisiin. Miksi?” / ”Kuinka taklaan tämän vastustuksen?” ”Onko huono juttu unelmoida taloudellisesta vapaudesta? / Kaikki olisi niin paljon helpompaa, jos minulla olisi taloudellinen vapaus. Onko se hyvä unelma?” ”Miksi vanha elämä testaa, kun olen valmis menemään eteenpäin?” "Mitä tehdä unelman kirkastamisen jälkeen?" Entä kun sisäinen ääni puhuu: "En mä osaa, ei musta ole tähän, en onnistu, multa vedetään matto jalkojen alta tai/ja tää unelma on liian iso?"

  Unelman rakentaminen on taitoa ja tiedettä, ei sattumaa eikä onnenkantamoisia. Koulutus sinulle, joka haluat hallita taidon.

 • Jakso on kolmas osa sarjasta, jossa käydään läpi henkisiä salaisuuksia omannäköisen elämän luomiseen.

  Kantava teema jaksoissa no. 51-53 on:

  Kuinka siirryt sopusointuun sen värähtelyn kanssa, joka on yhdenmukaista sen elämän kanssa, jota rakastaisit elää.

  SISÄLTÖÄ:

  Lyhyt katsaus aikaisempien jaksojen salaisuuksiin. Tarina miehestä, joka keskittyi 3 kk ajan elämään erilaista todellisuutta, kuin mikä oli hänen olosuhteidensa mukainen todellisuus. Säännöllisen henkisen harjoituksen merkitys ja vaikutus. Neljäs henkinen salaisuus. Tunnista vastavoima sille, mitä haluat olla ja tehdä ja käsittele se - ja miksi tämä on tärkeää. Viides henkinen salaisuus, joka jo yksinään muuttaa elämäsi läpikotaisin.

  Rakkain terveisin, Elina

 • Jaksoissa no. 51-53 käydään läpi henkisiä salaisuuksia, jotka auttavat luomaan menestystä ja hyvinvointia elämässä kokonaisvaltaisesti niin, että elämäsi kaikki neljä osa-alueetta ovat tasapainossa.

  JAKSON SISÄLTÖ:

  Luo selkeys ja magneettinen visio Kolmas henkinen salaisuus; kuinka siirryt sopusointuun sen värähtelyn ja energian kanssa, joka on yhdenmukaista sen elämän kanssa, jota rakastaisit elää.

  Rakkain terveisin, Elina

 • Haluatko oppia yhdessä lisää elämän luomisen prosessista? Henkisyydestä? Nykytieteen viisauksista liittyen mm. ihmisen mieleen?

  JOS KYLLÄ, TULE MUKAAN kolmen synttärijakson sarjaan!

  Tässä ja tulevissa jaksossa no. 52-53 käydään läpi henkisiä salaisuuksia, henkisiä lakeja, jotka auttavat luomaan menestystä ja hyvinvointia elämässä kokonaisvaltaisesti niin, että kaikki seuraavat osa-alueet ovat tasapainossa.

  Elämä nimittäin tuntuu hyvältä, kun se on toimii seuraavilla neljällä alueella jotakuinkin seuraavasti:

  Teet työksesi sitä mistä nautit, mikä tuo tyydytystä ja iloa Vietät aikaasi /elät ihmisten kanssa, joiden kanssa on hyvä ja rakkaudellista olla Sinulla on riittävästi taloudellista vapautta Elämässä on hyvinvointia, energiaa ja terveyttä myös fyysisellä tasolla

  Pistetään yhdessä asioita raiteilleen ensin mielessä sitten käytännössä.

  Se on minulle omannäköisen elämän luomisen prosessia. En halua mennä virran mukana, päivitellä olosuhteita, elää huolessa siitä "mihin elämä heittää" ja odotella parempia aikoja eli sitä, että jokin ympäröivässä todellisuudessa muuttuu ja SITTEN...Sillä kaikki muutos alkaa aina sisältä.

  Haluan tehdä oman osuuteni sen valossa, mitä tiedän ihmisen mielestä, henkisistä laeista ja energian liikkeestä. Näiden työkalujen avulla teen parhaani ja lopusta, siitä mihin EN voi vaikuttaa... Siitä päästän irti parhaani mukaan. Ja luotan elämään ja maailmankaikkeuden rakkaudelliseen voimaan, jota voi kutsua miksi haluaa, elämänenergiaksi tai jumaluudeksi.

  Elämän tietoinen luominen on aihe, jota rakastan.

  Rakastan tutkia, selvittää ja TEHDÄ sitä eli elää oppimaani käytäntöön. Rakastan yhdistää vanhoja henkisiä lakeja, ikiaikaista viisautta ja nykytiedettä siitä, kuinka ihmisen mieli toimii ja mitä tiedetään fysiikan lainalaisuuksien mukaan toimivasta energiasta, jossa kaikki elämme ja joka virtaa kauttamme halusimme tai emme.

  Jaksot 51-53 ovat täynnä asiaa, tietoa ja esimerkkejä niin, että niitä voisi jo kutsua omaksi kurssikseen.

  Tule mukaan!

  Uppoudutaan yhdessä aiheeseen kuinka siirryt sopusointuun sen värähtelyn ja energian kanssa, joka on yhdenmukaista sen elämän kanssa, jota rakastaisit elää!

  Rakkain terveisin, Elina

 • Tutkimusten mukaan menestyvät ja elämässään tyytyväiset ihmiset kysyvät itseltään TÄYSIN ERILAISIA kysymyksiä, kuin paikallaan junnaavat ja tyytymättömät.

  Tämä on tärkeää, koska suurin osa sisäisestä puheestamme on kysymysten muodossa.

  Mikä on se kaikkein huonoin - ja valitettavasi myös yleisin - kysymys? Kysymys, joka yksinkertaisesti ei toimi?

  Tässä jaksossa kerron, mikä on tuo kaikkein varmimmin surkeita tuloksia tuova kysymys, joka pitää sinut takuuvarmasti kiinni ongelmassa ja syventää huonoa olotilaa.

  Kerron myös reitin ulos tästä loukusta, joka on helppo välttää, kun sen tiedostaa.

  Sinun ajatuksesi ovat energiaa. Kysymykset, joita itseltäsi kysyt, ohjaavat tätä energiaa. Ne määräävät sen, mihin huomio menee. Jo kysymysten laadusta voi päätellä lopputuloksen.

  Muuta ajatuksesi, muuta värähtelysi ja luo haluamasi elämä.

  Rakkaudella Elina

 • Haluatko eroon negatiivisesta ajattelusta, huolesta, ahdistuksesta tai sterssistä ja rajoittavista uskomuksista?

  Jakso 49 on täsmähoitoa sisäisen ohjausjärjestelmän ymmärtämiseen.

  Sisältö:

  Kuka olisit ilman rajoittavia uskomuksia? Miksi menneisyyden ymmärtäminen ei vielä poista ongelmaa? Osa-alue, jolla 99%:lla on rajoittavia uskomuksia, on: "Kuinka voin ansaita elantoni". Mikä auttoi minut aikoinaan elämäntehtäväni äärelle? Muutosvastarinnan taklaamisesta. Vetovoiman laki ja oman värähtelyn muuttaminen. Mihin kannattaa kiinnittää huomiota ja mitä muuttaa, jos haluat vapauttaa esimerkiksi ansaintasi sisäisistä rajoituksista? Selviytymismekanismista, joka pitää hengissä JA jumissa samaan aikaan. Sisäinen ohjausjärjestelmä ja sen tasapainoon saattaminen.
 • Avainsanat: irtipäästäminen, taukojen merkitys, uudistuminen, uudet alut.

  Haluatko uudistua, löytää uusia olemisen ja tekemisen tapoja ja saada uusia juttuja elämääsi? Tai tehdä samoja asioita kuin ennenkin, mutta uudella tavalla: isommalla vaihteella, ilolla tai varmuudella?

  Joskus järjestämme itsellemme breikin ihan itse, toisinaan elämä hoitaa meidät hetkeksi jäähylle tai "retriittiin", kuten nyt on maailmanlaajuisesti tapahtunut.

  Tämä jakso ei kuitenkaan ole pandemiasta eikä sen vaikutuksista, vaan siitä, mikä on tauon ja irtioton merkitys.

  Otin itse konkreettisen kuukauden irtioton arjestani, työstäni ja kaikesta mitä elämääni normaalisti kuuluu.

  Vaikka et matkustaisi mihinkään, breikki voi olla henkistä laatua. Se on asenne: katson elämääni tuorein silmin ja näen sen, mikä siinä on oleellista, mitä haluan voimistaa ja minkä on aika antaa mennä.

  Itseään, päivittäisiä tapoja ja rutiineja ja sitä kuinka ajattelee itsestään, tekemisistään ja mahdollisuuksistaan voi ja kannattaa päivittää USEAMMAN kerran vuodessa.

  Tähän voisi omaksua vaikka yritysmaailmasta tutun kvartaaliajattelun:

  Kuinka meni tämä neljännes? Mitä haluan muuttaa? Mikä olisi ihanaa nyt?

  Yksi pieni muutos, etenkin kun se lähtee liikkeelle jo aamusta, on ISO juttu kokonaisuuden kannalta.

  Kuuntele breikkien ottamisen tärkeydestä lisää. Mitä tapahtuu irtipäästämisen seurauksena?

  Rakkain terveisin Elina

 • Jakson avainsanat: Sielun polku, sitoutuminen, oman elämän luominen, toiminta, epämukavuusalueen kohtaaminen, pelon voittaminen ja tutkimusretkeilijän asenne.

  Uskon siihen, että meidän on tämän elämän aikana tarkoitus tulla siksi joita olemme.

  Kuinka siis autat itseäsi toteuttamaan sitä, miksi tällä pallolla olet ja toteuttamaan sielusi kutsumusta? Jakson sisällöstä:

  Kuinka edesautat sitä, että elämäsi pääsee avautumaan, niin kuin tarkoitettu on? Kuinka voimistat sitoutumisen energiaa ja miksi se on supertärkeää? Mitä sitoutuneisuuden energia on? Kuinka se näkyy? Kun on toive ”tiedän mitä haluan olla ja tehdä” mutta tunne, että asiat ei etene, sitoutuneisuus on usein se kohta missä ontuu. Miksi näin? Mitä tapahtuu energiassasi ja elämässäsi, kun todella, oikein todella sitoudut siihen kuka olet ja mitä haluat tehdä tai olla? Entä kun joudut epämukavuusalueelle ja uskallus loppuu?

  Opastan sinua tässä jaksossa katsomaan sielusi polkua uudesta vinkkelistä, uteliaan tutkimusmatkailija näkökulmasta ja nauttimaan matkan teosta.

  Rakkain terveisin, Elina

  Ajankohtaiset kurssitarjoukset www.valominussa.fi

 • Rakkauden taajuuksilla värähtelevä todellisuus on koko ajan ulottuvillamme. Voimme olla yhteydessä tähän todellisuuteen, jos haluamme.

  Sinulla on kaikki mitä yhteyteen tarvitaan.

  Riippumatta taidoistasi tai taustasi sinulla on tämä kaikki. Se on perusrakenteessasi ja ollut syntymästäsi asti, koska sinut on suunniteltu siten. Sinulla on sielu ja energiakenttä. Meillä jokaisella on.

  Loppu koostuu halusta oppia, lisääntyvästä ymmärryksestä ja harjoittelusta.

  Vähitellen yksittäisistä kokemuksista muodostuu jatkumo. Kokemukset muokkaavat sinua, sitä kuka olet ja hörhötermein kutsun tätä valon määrän lisääntymiseksi sisälläsi. Sinä ikään kuin kevenet - ja ilman ainuttakaan laihdutuskuuria. Kuinka kätevää!

  Ja paitsi kätevää, myös palkitsevaa ja kivaa. Elämästä tulee selkeämpää, kirkkaampaa (taas se valo!), seesteisempää ja iloisempaa. Siitä tulee johdatuksellista, ihmeellistä ja maagista. Ei joka päivä, koska kyllä se "luonne" sieltä yhä puskee (no worries siitä, et menetä persoonallisuuttasi ;)) ja edelleen reagoit "ympäristön epäkohtiin". Reagoit vaikka ymmärrät, että kaikki heijastelee vain jotain sinussa. Mutta niin kauan kuin tällä pallolla tallaamme, pysymme ja reagoimme ihmisinä.

  Silti voit sallia valon määrän lisääntymisen sisälläsi, kevenemisen, ilon ja rakkauden lisääntymisen. Tätä kaikkea minulle on näkijän polku. Nimi voisi olla myös valon polku. Erona on se, että näkijän polulla korostuu vuorovaikutuksellisuus näkymättömään energian maailmaan, valon ja rakkauden taajuuksilla värähtelevään maailmaan. Siihen mitä voimme sieltä oppia, kuinka voimme toimia yhteistyössä ja palvella ja välittää sitä viisautta ja rakkautta, jota sieltä on tarjolla niin paljon kuin kykenemme ottamaan vastaan.

  Oheinen jakso on 20 min kestävä johdanto Näkijän polun ensimmäisestä osasta. Tule mukaan Näkijän polulle. Saat ensimmäisen osan aineiston käyttöösi välittömästi. Näet koko 80 min. mittaisen videon ja teet mukana ensimmäisen voimallisen harjoitusjakson.

  Näkijän polku, nyt syksyllä 2020 ilmestyvät OSAT 1-3, osta yksitellen tai kaikki yhtäaikaa Valominussa -verkkokaupasta

 • Oman elämäntehtävän tunnistaminen tuo syvän merkityksellisyyden kokemuksen ja on yksi eniten haviteltuja asioita.

  Jaksossa kuulet vinkkejä oman elämäntehtävän äärelle.

  KOOSTE TEEMOISTA:

  Elämäntehtävä liittyy sielun agendaan. Kuinka sielu ja elämäntehtävän toteuttaminen liittyvät toisiinsa. Yleisiä kysymyksiä elämäntehtävästä Pitäisikö kaiken tapahtua kuin itsestään? Mikä ammatti vastaisi kutsumustani? Kuinka löydät viitteitä elämäntehtävästäsi, kun katsot elämääsi taaksepäin? Jos tiedät elämäntehtävästäsi vain mitä ainakaan en halua, niin kuinka vaihdat näkökulmaa ja saat selkeyttä. Kooste elämäntehtävän tunnusmerkeistä. Mitä sinun elämäntehtäväsi haluaa sinulta?
 • Kertaus on opintojen äiti. Mukana sanojen ja ajatuksen voimasta on myös uutta ja syventävää.

  Sillä....

  Kun ymmärrys omien ajatusten voimasta menee jakeluun, siis oikeasti ja todella jakeluun - eli avautuu syvällisesti - silloin ajattelusi MUUTTUU. Se todella muuttuu.

  Tapasi ajatella muuttuu, koska pistät sen muuttumaan. Joka päivä löydät automaattisesti ja helposti uusia parempia ajatuksia, koska tiedät, kuinka tärkeästä asiasta on kysymys. Et vain salli enää itsellesi vanhaa tapaa.

  Kun ymmärrys on solutasolla, käytös ja toiminta seuraavat perässä. Ja muutos lähtee liikkeelle.

  Pian iso kumulatiivinen muutos näkyy elämässäsi ja ulottuu kaikille sen osa-alueille.

  Sisältöä:

  Poimintoja ikiaikaisista luomisen ja ajatuksen voiman lainalaisuuksista Esimerkkejä elävästä elämästä. Avaan niiden kautta sanojen ja todellisuuden välistä yhteyttä. Kuinka muutin vuosikymmeniä jatkuneen unettomuuden. Unettomuus -teeman kautta kerron vaiheet, kuinka pääset kiinni muutokseen. Tätä samaa intuitiivista prosessia, joka hyödyntää tietoisuuden tilan muutoksia ja ihmisen kykyä löytää tarvitsemansa tieto ajan ja mielen eri kerroksilta, käytän myös asiakastyössä. Vaiheet lyhyesti: Sisuuntuminen ja päätös eli motivaatio. Tunne siitä, että nyt riittää! Ihan se arkinen olo, että nyt mä en kerta kaikkiaan jaksa tätä enää… Ymmärrys: Aikamatka ongelman alkulähteelle Muutos: Uusi näkökulma tietoiselle mielelle Muutoksen viimeistely: Uudet käskyt ja koordinaatit alitajuiselle mielelle Ohjeita siitä, kuinka voit ohjelmoida mieltäsi haluamaasi suuntaan ja milloin. Lopussa näkökulmia elämäntehtävään. Aiheesta tulossa pian lisää!

  Kuuntele myös aikaisempi jakso # 43, jos et vielä ole kuunnellut.

 • Kun luot uusia tapoja ajatella itsestäsi, mahdollisuuksistasi ja elämästäsi, elämäsi muuttuu.

  Jaksossa

  Elokuun energeettinen merkitys: On aika siirtyä uudenlaiseen olemisen ja tekemisen tapaan. Tee siksi tilannepäivitys koskien sitä, kuinka ajattelet itsestäsi, mahdollisuuksistasi ja tilanteista elämässäsi. Ymmärrä syvällisesti, kuinka ikiaikaiset aivomme on koodattu. Mielen tarkoitus EI ole tehdä sinusta onnellista vaan pitää sinut hengissä. Tämä on perusperiaate, jonka pohjalta alitajuinen mielesi ottaa käskyt kirjaimellisesti ja ohjaa niiden pohjalta mm. kehosi toimintoja. Mielesi ei siis osaa tulkita sinun halujasi ja tavoitteitasi, jos et anna niistä yksiselitteistä viestiä. Tästä jaksossa runsaasti käytännön esimerkkejä. Opi katastrofisanaston vaaroista. Kun sanot, että "Tämä työ tappaa minut", tai "Kuolen jos joudun vielä kokemaan tämän" jne., mielesi tekee kaikkensa estääkseen sinua joutumasta "tähän kamalaan uhkaavaan tilanteeseen". Vaikka tilanne olisi sitä, mitä oikeasti HALUAT, mutta olet vain puhunut asiasta mitä sattuu. Opit, että alitajuisella mielellä, joka siis ottaa vastaan aivoihin tulevia käskyjä eli sanoja, ei ole tipan tippaa huumorintajua. Ymmärrät missä liemessä olet, jos toistuvasti käytät katastrofisanastoa. Ja paljon muuta. Lopuksi juttelen siitä, miksi minulle on tärkeää saada ajatukset ruotuun. Onnistun toiveissani ja pyrkimyksissäni, kun ajatukseni ovat linjassa toiveideni kanssa. Lisäksi sopusointua heijastavat ajatukset luovat pohjan sille, että kuulen sieluni äänen.

  Kun kuulet sielusi äänen, tiedät miksi olet täällä ja toteutat elämäntehtävääsi.

  Jakson taustaa:

  Ajatukset ovat tärkeitä. Vaikka tiedät tämän, todennäköisesti silti suuren osan päivästä ajattelet mitä sattuu.

  On suuri harhakäsitys, että omiin ajatuksiin ei juurikaan voi vaikuttaa. Kyllä voi, ja vieläpä suhteellisen helposti.

  Tein tämän jakson, koska on sydäntä särkevää kuulla elämäntilanteista, jotka aiheuttavat ihmisille suurta tuskaa ja samalla ymmärtää, että KAIKKI tämä johtuu siitä, kuinka kyseinen henkilö ajattelee - kuinka hänen alitajuinen mielensä tulkitsee sille annettuja käskyjä.

  Nuo käskyt ovat juuri niitä ajatuksia ja sanoja, joilla henkilön on tapana kuvailla tilanteita ja itseään.

  Ensinnä ajatukset ovat konkreettisia, ne kehollistuvat.

  Kun kuvittelet syöväsi jotain herkullista, sylki alkaa erittyä. Kun ajattelet nolostuttavaa tilannetta, hikoilet tai punastut. Kun ajattelet epäonnistumista tai tekemättömiä töitä, stressihormoneja alkaa erittyä, ja jos tilanne jatkuu pitkään, kehon puolustusjärjestelmä heikkenee.

  Toiseksi ajatukset manifestoituvat elämäntilanteisiin. Tämä johtuu mm. siitä, että ajatukset vaikuttavat tunteisiin ja toimintaan, siihen mitä teet ja jätät tekemättä.

 • Tervehdys!

  Ehkä tiedät, että työskentelen myös näkijänä ja meediona.

  Näistä aiheista olen myös jutellut muutamissa aikaisemmissa jaksoissa.

  Teemaan liittyen olen saanut kysymyksiä kuten "Kun mul on näitä yliluonnollisia kokemuksia…mutta mua arveluttaa. Entä jos en pystykään kontrolloimaan ketä toiselta puolelta tulee? Tai sieltä tulee jotain mistä on haittaa?"

  Kysymysten muoto vaihtelee, mutta ytimessä on, että yhteydenotto hengen maailmaan pelottaa, koska ei tiedä mitä siitä seuraa.

  Tässä jaksossa tavoitteena on tuoda vastauksia näihin kysymyksiin ja auttaa käsittelemään pelon tunnetta, jotta pääsee eteenpäin polullaan.

  Tiivistettynä: Hengen maailma on valon ja rakkauden maailma. Pelko on meidän ajatustemme luoma tunnetila, joka kohdistuu milloin mihinkin, kun pelkopohjaisille ajatuksille antaa valtaa.

  Jakson sisältöä:

  Ensin pelon energiasta ja siitä, kuinka kasvatat sen voimaa tai vaihtoehtoisesti vähennät pelkoa. Miksi tämä päätös on sinun? Henkimaailman kanssa työskentelystä, miksi kyseessä on valon maailma ja mitä se tarkoittaa. Maanpäällisen kiinteän todellisuuden ja hengen maailman oleellisen ero on värähtely. Hengen maailmasta tuleva informaatio. Mistä pelko syntyy? Kaksi tapaa nähdä asiat: pelko ja rakkaus. Kumman valitset? Hyvä tapa selättää pelot. On tärkeää antaa osoite kun lähdet hengen maailmaan tutkimusretkelle. Mikä tämä osoite EI ole? Käsitteistä kummitukset ja rajatilassa olevat sielut, mistä on kyse ja mistä ei ole kyse. Rakkaus on paras suojaus, mitä tämä tarkoittaa ja miksi? Miten ja miksi entiset elämät voivat vaikuttaa tässä asiassa pelon syntyyn? Tämä aika kutsuu jokaista nostamaan värähtelytaajuuttaan, tuomaan rakkautta ja valoa. Oma henkilökohtainen missioni on tehdä sitä yhdessä valon maailman kanssa. On sinun valintasi tutkia tätä polkua ja voit tehdä sen täysin turvallisesti. Hennan kokema pelko ja entisen elämän tuoma selkeys. Jos näkijän ja meedion työ kutsuu Onko jokaisella lahjoja? Saako jokainen yhteyden?

  Jos sinulla on lisää kysymyksiä aiheesta, laita minulle meiliä elina et valominussa.fi

  Rakkaudella Elina