Episódios

 • Monopolet: Designer Lærke Bagger, tidl. minister Karsten Lauritzen og professor i formel filosofi Vincent Hendricks.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Lotte blev anbefalet af Sisse for år tilbage, og nu er Lotte i tvivl, om hun bør anbefale Sisse til sin nuværende arbejdsplads, selvom hun har svært ved at stå inde for Sisse.
  2. Rasmus drømmer om at flytte fra Sjælland til Fyn, men nu har Rasmus' kæreste ombestemt sig og ønsker ikke at flytte fra deres nuværende bopæl alligevel.
  3. Sara har haft togskinner på tænderne i fem af sine 22 leveår og er i tvivl om hun skal tage to år mere med bøjlen for at få et 100% perfekt bid.
  4. Marie er godt gift, men efter hun har fået nyt arbejde drømmer hun næsten hver nat om sin tidligere kollega, som hun har følt sig meget tiltrukket af.
  5. Mette er blevet inviteret til sin svigerindes surprisefest, men Mette genovervejer sin deltagelse, fordi hun som den eneste ikke er en del af svigerindens tætte venindegruppe.
  6. Per er politibetjent og har opdaget, at en pædagog i hans søns SFO har en synlig tatovering, der udtrykker had over for politibetjente.
  7. Martha føler sig som sin kærestes wikipedia og savner intellektuelt samspil i deres forhold.
  8. Nannas nuværende kæreste og Nannas ekskæreste skal snart arbejde tæt sammen, og Nanna er i tvivl om hun skal dele sin hemmelighed med dem.
  9. Johan har været inviteret på våd bytur i Aarhus, og synes det er dårlig stil, at hans ven nu har opkrævet ham penge for morgenmad og et lift hjem.
  10. Anne og Martin står foran at skulle flytte sammen, men har et enkelt springende punkt, som de ikke kan blive enige om.

 • Monopolet: Livstilskommentator Christine Feldthaus, komiker Simon Talbot og journalist Abdel Aziz Mahmoud.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Emmas veninde Eva har i lang tid været håbløst forelsket i Troels, men da Emma første gang møder Troels ender Emma med at kysse og sove sammen med Troels.
  2. Karla ønsker ikke selv at få børn, men Karlas forældre ønsker sig børnebørn og bringer jævnligt emnet op.
  3. Simones kæreste nægter at planlægge frem i tiden, og det frustrerer Simone der gerne vil annoncere sine ferieplaner overfor en kommende arbejdsgiver.
  4. Henriks kone er gået fra ham og vil gerne have plads, men Henrik er i tvivl om hvordan han skal give hende det, når han samtidigt brændende ønsker at få hende tilbage.
  5. Jonas vil gerne på barselsferie til New Zealand med sin kæreste og deres barn, men rejsen er planlagt til at foregå i en periode, hvor Jonas' mor fylder 60 år.
  6. Lone er i tvivl, om hun er et sexmonster, da hun har en stor appetit på sex, og hendes kæreste har bekræftet, at han nogle gange har haft sex med hende af pligt.
  7. Lottes far er blevet hendes chef, og Lotte er i tvivl, om det fremstår uprofessionelt hvis hun kalder ham "far" på arbejdspladsen.
  8. Kirsten vil gerne hjælpe sin nevø Søren, der nægter at være til arrangementer, hvis Sørens ekskones nye mand Jens også er til stede.
  9. Anna arbejder i en gynækologisk klinik og har opdaget, at hendes ekskæreste og hans nye kæreste har tid i klinikken en dag, hvor Anna ikke kan få byttet sin vagt.
  10. Henning har købt et sommerhus, og under en oprydning har Henning nu fundet nogle gamle videobånd, hvor titlerne indikerer at der er tale om intimt indhold.

 • Estão a faltar episódios?

  Clique aqui para atualizar o feed.

 • Monopolet: Forfatter Leonora Christina Skov, direktør og filosof Morten Albæk og komiker Geo.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Trine og Erik vælger at prioritere gartnerhjælp over udlandsrejser i deres budget, men er blevet inviteret til en arbejdsweekend i haven hos et velstående vennepar, der prioriterer deres økonomi anderledes.
  2. Victor er ked af, at han aldrig fik "den sidste snak" med sine tidligere svigerforældre efter at han og hans kæreste slog op.
  3. Cecilia har aftalt at tilbringe en forlænget weekend med sin islandske date i København, men hun er i tvivl om hvem af dem der skal tage initiativet til, hvor de skal overnatte.
  4. Michael har manglende sexlyst og er i tvivl om han skal leve et liv uden sex eller fortsætte sin behandling for muligvis at få sexlysten tilbage.
  5. Susanne er kommet til at love, at Susannes teenagesøns kæreste godt må komme med på familieferie til USA, men det har de øvrige familiemedlemmer nu afvist kan lade sig gøre.
  6. Signe er den eneste fra sin store søskendeflok der ser begge sine forældre, og Signe synes at det er utroligt svært at være i midten af det hele.
  7. Lones teenagebørn konfronterede hende forrige sommer med, at de kunne høre når hun og hendes kæreste var i soveværelset, men nu er sønnen selv blevet seksuelt aktiv, og Lone spørger, hvordan hun bør forholde sig.
  8. Johannes lillebror har fået arveforskud af sine forældre i forbindelse med huskøb, men da Johanne for år tilbage ville låne penge til huskøb af forældrene kunne det ikke lade sig gøre.
  9. Mettes svigerfar ønsker at få tatoveret Mettes børns navne på sin arm, og det vækker ambivalente følelser hos Mette.
  10. Jespers ven Stefan stjæler fadølsglas, steakknive og vejskilte med hjem fra byen, når han er fuld, og Jesper vil gerne hjælpe sin ven med at stoppe.

 • Monopolet: Investor Mia Wagner, podcastvært Signe Lindkvist og musiker Jesper Binzer.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Kenneth har opdaget, at hans barns telefon synkroniserer fotos med Kenneths ekskones telefon, og Kenneth er i tvivl om han skal fortælle hende, at der blandt billederne er nogle af ekskonens ret private fotos.
  2. Ida er islænding og har en drøm om at flytte tilbage til Island, men hendes danske kæreste deler ikke nødvendigvis hendes fremtidsdrøm.
  3. Rosa har i en længere periode modtaget blomster på sin adresse, og hun er blevet glad for blomsterne, selvom hun ved, at de ikke er tiltænkt hende.
  4. Claus' ven Ole hjalp Claus, da Claus stod i en skilsmisse for år tilbage, nu er det Ole der har brug for hjælp, men Claus har svært ved at trænge igennem til Ole.
  5. Pias kæreste får massage af sin mor, og Pia er i tvivl om, hvordan hun skal forholde sig til det.
  6. Jonas og Flemmings firma deler et lille kontor med et andet firma, hvor et par af medarbejderne har problemer med hygiejnen, hvilket især er problematisk når Jonas og Flemming har kunder på besøg.
  7. Stine og Gustav har datet i tre måneder, men har ikke haft samtalen om, hvorvidt de kan have sex med andre, og nu er Stine i tvivl om hun skal fortælle Gustav, at hun for nyligt har været sammen med Simon.
  8. Lea har en godartet tumor i hjernen, og Lea er i tvivl om hun skal fortælle sin familie det, da hun ikke vil gøre dem unødigt bekymrede.
  9. Gitte er blevet inviteret på spaophold af sin kæreste, men er ikke komfortabel med at vise sin krop frem.
  10. Berit og Marianne har inviteret til housewarming for et par måneder siden, men nu skriver en fælles ven, at han holder bryllup samme dag, og Berit og Marianne føler, at han "stjæler" deres gæster.

 • Monopolet: Skuespiller og komiker Sofie Jo Kaufmanas, musiker Søren Rasted og chefredaktør Bjarne Corydon.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Camilla er den der altid udtænker de geniale gaveideer i sin familie, men de andre får også æren for det.
  2. Annettes søn og sønnens kammerat har i deres fritid givet en forbikørende lærer fingeren, og Annette og hendes eksmand er i uenige om, hvordan de skal håndtere situationen.
  3. Rosa føler sig som verdens dårligste ven, fordi hun har svært ved at holde på sine venners hemmeligheder.
  4. Jens fik sidste år konstateret parkinsons sygdom og er i tvivl om, hvornår og hvordan han fortæller om sin sygdom til potentielle dates.
  5. Helena er endt i en værre kattepine, da hun ved en fejl er kommet til at aflive en anden kat end sin egen.
  6. Torben har arrangeret familieferie til Sydamerika til sommer, men hans yngste søn Anton må ikke komme med for Antons mor.
  7. Malene oplever, at de mænd hun dater, mister interessen efter de har haft sex.
  8. Preben ønsker sig, at hans sammenbragte familie skal fungere med gode relationer, men Prebens kæreste og Prebens datter kan ikke enes.
  9. Nanna har svært ved at tænde på sin mand, når han barberer alt sit skæg af.
  10. Pernille føler sig som tilskuer til sin nye kærestes tidligere liv, når hun er i samme stue som sin kærestes ekskone og deres fælles børn.

 • Monopolet: Generalsekretær Özlem Cekic, satiriker Huxi Bach og entertainer Jacob Haugaard.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Ditte skal på ferie med sin familie i anledning af Dittes forældres sølvbryllup, men Ditte er den eneste uden partner og skal derfor være 7. hjul på hele ferien.
  2. Nicklas er i tvivl, om han skal droppe ud af studiet og satse på sin drøm om at blive musiker.
  3. Michelle har arvet en dyr pelsfrakke fra sin afdøde farmor, men selvom Michelle lovede sin far at bruge frakken, hænger den mest i en tøjpose bagerst i skabet.
  4. Katrine har en veninde som på mistænkelig vis altid oplever ret vilde ting, og Katrine ved ikke om hvordan hun skal forholde sig, hvis veninden lyver over for hende.
  5. Jettes hund sov i Jettes seng, inden Jettes kæreste kom ind i billedet, og nu har Jettes kæreste har fået nok af at dele seng med hunden.
  6. Jens' stedfar har tidligere proklameret, at folk nok ville blive chokeret hvis han sagde, hvad han virkelig tænker og mener, og det er han ifølge Jens begyndt på nu.
  7. Vivi har opdaget, at Vivis gravide venindes mand er på Tinder og er i tvivl om hun skal give sin veninde besked.
  8. Cecilie og hendes kæreste har en drøm om et stort bryllup med familie og venner, men deres to familier har to vidt forskellige forhold til alkohol.
  9. Andrea mødte Mads kort tid efter hun var blevet single, og nu er hun i tvivl om hun har mødt Mads "for tidligt" i forhold til bruddet med sin ekskæreste.
  10. Marie har en hobby-profil på Instagram, hvor hun tester produkter mv., og Marie er i tvivl om hun skal lade sin 7-årige datter være en del af profilen.

 • Monopolet: Skuespiller Paprika Steen, forfatter Kaspar Colling Nielsen og komiker Nikolaj Stokholm.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Laura bor nær en sø, hvor tre børn fisker, hygger sig, men desværre også efterlader affald i naturen, og Laura er i tvivl om hun bør bryde deres "børneboble" for at få dem til at bruge områdets skraldespande.
  2. Kasper har løjet sig ældre over for en pige, som han er ret forelsket i, og nu er Kasper i tvivl om han skal fortælle hende sin rigtige alder, da alder er noget hun går op i.
  3. Pernille og hendes veninde har to vidt forskellige forbrug af emojis, og Pernille ved ikke om hun bør gå på kompromis i sit emoji-forbrug for at undgå misforståelser og lette deres kommunikation.
  4. Ibens barn er lige startet i 0. klasse og SFO, men blandt de andre forældre er en far, der er medlem af en stor rockergruppe.
  5. Winnie har for nyligt fundet ud af, at hun igennem de seneste 10 år har betalt sin vens tv-abonnement uden at vide det.
  6. Michaels datter ønsker at få flere dage sammen med ham i en ny 7-7 ordning, men Michael er nervøs for, om Michaels ekskone vil tro, at det er noget han har presset datteren til.
  7. Mathilde og hendes partner har meget travlt i hverdagen, og nu har Mathilde mistet lysten til sex med sin partner.
  8. Martin har lavet "den forbudte" og kigget i sin kærestes mobil, og Martin har her opdaget, at kæresten har udvekslet frække billeder med andre mænd.
  9. Kamilla vil gerne sælge sit tøj på nettet, men Kamillas kæreste er blevet mistænksom ovenpå en række henvendelser, som Kamilla har modtaget i den forbindelse.
  10. Ullas tro har betydet gradvist mere for hende de seneste år, og derfor er Ulla i tvivl om, hvordan hun skal reagere på, at hendes datter umiddelbart ikke ønsker at blive konfirmeret.

 • Monopolet: Skuespiller og tv-vært Ibi Støving, radio- og tv-vært Simon Jul og skuespiller Søren Malling.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Andrea er i gang med at arrangere sit studentergilde, og er i tvivl om hun skal invitere sin gode veninde Berits kæreste med, da Berit ikke er særligt festlig, når hendes kæreste er med til fest.
  2. Johanne elsker at servere god mad for andre, men hendes kæreste rører aldrig andet end den fede, snaskede og blævrende del af aftensmaden.
  3. "Hobbitten" Marie er 153 cm høj og har problemer med at aflevere og afhente sine børn i vuggestue pga. en høj låge ved vuggestuens indgang.
  4. Morten er træner for et fodboldhold, der for nyligt har vundet en kamp på en fejldom, og nu er trænerstab og spillere uenige om de skal ændre resultatet.
  5. Sofie spørger, om det er uprofessionelt at invitere sin fysioterapeut ud.
  6. Pernille er netop startet på en ny arbejdsplads, og Pernille ved ikke, hvad hun skal gøre ved sin mands ekstreme jalousi over for de nye mandlige kollegaer.
  7. Søstrene Ida og Emma er i tvivl om de skal tage hjem fra Smukfest, så de kan deltage i deres fætters bryllup.
  8. Thomas ønsker egentlig ikke at være "den voksne" og bestemme over sin bedste ven Anders, men selvom Thomas har luftet sin bekymring for Anders, har Anders en slem tendens til at køre fuld hjem fra byen.
  9. Trine er masochist og får konsensuelle blå mærker af den sex, hun dyrker med sin nye kæreste Leif, men Trine er i tvivl om hvordan hun forklarer mærkerne overfor sin familie, nu når sommeren nærmer sig.
  10. Irene skal snart flytte til en græsk ø og beskriver sig selv som en meget selvstændig kvinde, men nu er Irenes græske kæreste og Irenes udlejer på forhånd begyndt at ordne hendes lejlighed uden hendes ønske.

 • Monopolet: Tidl. statsminister Helle Thorning-Schmidt, debattør Poul Madsen og direktør Uffe Buchard.
  Vært: Sara Bro.
  1. Sussi bor sammen med Jan i Jans hus, og Sussi og Jan er uenige, om hvem der skal betale for en ny emhætte og et nyt komfur.
  2. Emilie og "de forvirrede veninder" er i tvivl, om de bør aflyse deres længe planlagte tur til Krakow i påsken.
  3. Kirsten har fået aflæst sin måler af en "hot målermand" og spørger, om hun kan tillade sig at skrive til hans arbejdsnummer for at fortsætte flirten.
  4. Ida er kæreste med en mand, der har kone og børn og lever i et åbent forhold, og Ida ved ikke, hvordan hun fortæller om forholdet til sin familie og venner.
  5. Jespers søn ønsker at blive konfirmeret iført kilt, selvom hverken Jesper eller nogen i familien har skotske aner.
  6. Mette er mere til øjenkontakt og bål i haven end TikTok og Fortnite, og hun er derfor i tvivl, om hun skal begrænse sine børns skærmtid.
  7. Karen og Søren arbejder meget og har derfor begrænset fri sammen i weekenderne, men Karen og Søren er meget uenige om, hvordan weekenderne bliver brugt bedst muligt.
  8. Louise frygter krigen og spørger om hun er den eneste, der har det sådan.
  9. Hr. Larsen har ikke fortalt Fru Larsen, at han deltager i et forskningsprojekt om sundhed, da hun har den holdning, at man ikke skal "pive og sygeliggøre sig selv".
  10. Trine tager ekstra vagter på arbejdet for, at hun og hendes mand Niels kan sætte flere penge ind på budgetkontoen nu hvor alting stiger i pris, men ifølge Trine er Niels mere interesseret i muligheden for at købe sig en ny motorcykel.

 • Monopolet: Radiovært Maria Fantino, forfatter og foredragsholder Mads Christensen og skuespiller Peter Mygind.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Lotte har fundet et roligt frirum ved at gå til kor, men nu er Lottes meget talende veninde startet i koret.
  2. Olivia droppede for et halvt år siden ud af sit studie og flyttede til Italien, og Olivia er i tvivl om tiden er inde til at vende retur til Danmark og få sig en uddannelse.
  3. Jakob har planlagt afslappende ferietid med sin kæreste til sommer, og nu har Jakobs svigerfar spurgt om han må komme med, da svigerfar er rejselysten og svigermor ikke længere gider at rejse.
  4. Signe har fået tilbudt det perfekte job, men nu har Signe opdaget, at den mand, hun havde en affære med på sin tidligere arbejdsplads, arbejder det selvsamme sted.
  5. Heidis mand Michael har kastet sig over cykling, men Heidi er nervøs hver gang han sætter sig i sadlen, fordi Michael har været involveret i en del uheld.
  6. Camilla skal giftes og ønsker at både hendes stedfar og biologiske far skal følge hende op ad kirkegulvet, men hun er nervøs for sin biologiske fars reaktion.
  7. Claras kæreste er for nyligt blevet millionær, og Clara føler at den økonomiske ulighed har tippet balancen i deres forhold og at hendes kæreste har ændret sig til det værre.
  8. Mathias lever i en kernefamilie, men er begyndt at få tanker om, at han aldrig får muligheden for at være sammen med en anden kvinde end sin kone.
  9. Simone har snart fødselsdag og bryder sig ikke om at være centrum, men Simones forældre elsker at fejre hende og insisterer på det.
  10. Karla føler, at hun er vokset fra sin barndomsven og ønsker ikke længere at ses med ham, men deres forældre er bedste venner.

 • Monopolet: Livstilskommentator Christine Feldthaus, tv-vært Anna Lin og komiker Jan Gintberg.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Emilie kan ikke sove med sin kærestes 60 tommers fladskærm i fodenden, og nu skal de flytte sammen.
  2. Marianne lider af flyskræk og er i tvivl om, hvorvidt hun skal fortælle sin hemmelighed til sin rejselystne datter.
  3. Mias bedste veninde har været i seng med Mias stedfar, og Mia ved ikke hvordan hun skal tackle situationen.
  4. Victor og Victors bror er ret forskellige, og Victor er i tvivl om han skal dele sin mistanke om, at de ikke har samme biologiske far.
  5. Anna-Maria og hendes kæreste skal til fastelavnsfest, og her har Anna-Marias kæreste tænkt sig at komme udklædt som Vladimir Putin.
  6. Fridas kæreste har været Frida utro, og Frida er i tvivl om hun bør kontakte den anden kvinde og fortælle hende, at Frida selv har celleforandringer pga. den seksuelt overførte virus HPV.
  7. Johanne har været i parforhold hele sit voksenliv og er i tvivl om, hvordan hun bedst kommer ud af sit nuværende forhold.
  8. Stines svigermor kommer jævnligt med spydige kommentarer, og nu er svigermoren også begyndt at gøre det overfor Stines datter.
  9. Rune købte for et år siden billet til Ed Sheeran-koncert sammen med sin ven Kasper, men i mellemtiden er Kasper og Rune gledet lidt fra hinanden og Rune har fået en kæreste.
  10. Karens far overvejer at forære Karens mor en laserbehandling for at få fjernet morens overskæg, og nu er Karen kommet til at involvere sig i gaven, selvom hun egentlig synes, at gaven er upassende.

 • Monopolet: Forfatter Katrine Engberg, journalist og læge Peter Qvortrup Geisling og komiker Simon Talbot.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Marie er den yngste i en voksen søskendeflok og føler, at hun altid bliver behandlet som den "lille".
  2. Da Simone var i et tidligere forhold, optog hun et sextape, men det faktum bryder hendes nuværende kæreste sig ikke om.
  3. Veninder og familie til Amalie er i gang med at arrangere Amalies polterabend, men Amalie er "lidt af en kontrolfreak" og derfor er de i tvivl, om hun bør kende datoen på forhånd.
  4. Ole leder efter kvinden i sit liv, men er i tvivl om hvornår og hvordan han fortæller, at han bærer den smitsomme virusinfektion herpes.
  5. Josephine og hendes kæreste er uenige om, hvordan de skal prioritere i deres kommende fælles madbudget.
  6. Christinas fætter har en russisk kæreste, der ikke deler Christinas kritiske syn på det russiske styre.
  7. Thomas har egentlig givet sin datter penge til et kørekort, men datteren har valgt at bruge pengene på en cykel og et højskoleophold i stedet for.
  8. Iben er bekymret for sin ven Anders, der gennem det seneste år har tabt sig meget og ser syg ud.
  9. Isabella har mistet sine solbriller, og nu har Isabellas tidligere arbejdsgiver sat dem til salg på nettet.
  10. Mette og Søren har inviteret hele familien på ferie, men er i tvivl om sønnens nye kæreste, som Mette og Søren ikke har mødt endnu, bør inviteres med.

 • Monopolet: Skuespiller Birgitte Hjort Sørensen, nyhedsvært Kåre Quist og entertainer Jacob Haugaard.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Suzans mand bruger meget tid på sin mobiltelefon, når familien er samlet.
  2. Luna ønsker at flytte sammen med sin kæreste i en anden by, men Lunas forældre er meget imod hendes beslutning.
  3. Søren dyrker en holdsport, og er i tvivl om hvorvidt det er dem, der melder fra eller dem der træder til, der skal betale.
  4. David har ikke en særlig stor familie, og nu har Davids bror bragt en kæreste ind i familien, som David har svært ved at omgås.
  5. Karen og Michael er "mere end kolleger", men på grund af Michaels børn kan de stort set aldrig ses privat og alene.
  6. Anne-Marie har en meget omsorgsfuld nabo, der måske også er lidt for omsorgsfuld til Anne-Maries smag.
  7. Lars skal spise meget førend han oplever mæthedsfornemmelse, og nu er han blevet inviteret til sin vens bryllup, som skal afholdes på fin restaurant med små portioner.
  8. Emma og hendes mand har set et vennepar igennem mere end 20 år, men nu gider Emmas mand ikke længere ses med dem.
  9. Cecilie har solgt nogle malerier til en lokal kunsthandler, men kunsthandleren har krediteret den forkerte maler på billederne.
  10. Lisa har for anden gang på kort tid fået mere at vide om sine venners kærlighedsliv, end hun har lyst til, og hun er i tvivl om hvorvidt hun skal dele informationen med de implicerede.

 • Monopolet: Sangskriver Annika Aakjær, radio- og tv-vært Anders Breinholt og tidl. minister Karsten Lauritzen.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Anne og hendes mand har hver et barn fra tidligere forhold, men Annes mand giver primært opmærksomhed til sit eget barn på sociale medier.
  2. Esther og "de triste veninder" har ventet på at samles til karneval i to år, men nu har den ene af veninderne sagt ja til sin svigerindes polterabend samme dag.
  3. Mundvandskongen Niels har en mund der larmer mere end de flestes, synes hans kone i hvert fald.
  4. Louise har en medarbejder, der møder for sent, men indrapporterer at hun er kommet til tiden.
  5. Johan står til forfremmelse på sit arbejde og er i tvivl om han skal fortælle sin chef, at han har haft sex med chefens kone i sommer.
  6. Marie er i tvivl om hvordan hun skal forholde sig til kommende parmiddage med en tidligere veninde, som hun er raget uklar med.
  7. Mille har fået foretaget en brystforstørrende operation, og er i tvivl om hvorvidt hun skal fortælle sin far om operationen.
  8. Mias mor går meget op i sundhed og er meget bramfri, når det kommer til andres vægt og spisevaner - også Mias og hendes søns.
  9. Mads har kysset med sin bedste veninde på en bytur og er nu forvirret over, hvad han skal gøre.
  10. Tinas kæreste har to billetter til Roskilde Festival, og de har i et år talt om at tage afsted sammen, men nu har Tinas kæreste fortalt, at den ene billet er til hans ekskæreste.

 • Monopolet: Journalist og nyhedsvært Cecilie Beck, sangerinde Birthe Kjær og komiker Thomas Warberg.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Trine foretrækker korthårede mænd, men har nu mødt en langhåret fyr med kærestepotentiale.
  2. Oliver er for første gang blevet forelsket, men står samtidigt overfor at skulle flytte til udlandet for at arbejde.
  3. Katrine betalte alt, da hendes søster for nyligt besøgte hende i udlandet, men efterfølgende har Katrines søster bedt om penge for nogle danske varer, som søsteren medbragte.
  4. Rikke ønsker at flytte sammen med sin kæreste, men har det meget svært med sin kærestes børn.
  5. Karen overvejer at arrangere hyggeaften med fire af sine kollegaer og er i tvivl, om hun også bør invitere de tre øvrige kollegaer med for ikke at skabe dårlig stemning på arbejdspladsen.
  6. Ida ønsker at hjælpe sin barnløse veninde ved at donere æg, men er i tvivl om hvordan det vil påvirke hendes eget forhold til et kommende barn.
  7. Laura og Preben gik begge fra deres ægtefæller for at være sammen, men Preben har ikke fortalt om Laura på sin arbejdsplads.
  8. Erland og Sanne er uenige om, hvorvidt børnebørnenes kreationer skal hænge fremme i deres hjem eller ej.
  9. Lotte og hendes mand har et vennepar med hund, hvor hunden altid letter ben i Lottes potteplanter og på Lottes tæpper, når de er på besøg.
  10. Karla og Erik skal giftes og er uenige om, hvorvidt de skal have samme efternavn.

 • Monopolet: Generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen, filminstruktør Søren Fauli og journalist Abdel Aziz Mahmoud.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Ditte er ikke begejstret for at kramme, men har en kollega der insisterer på at kramme hende, når de mødes på arbejdspladsen.
  2. Alexander er i tvivl om han skal vælge sin studieby efter, hvor hans kæreste foretrækker at studere.
  3. Rikke er kommet til at ødelægge sin sexpartners mobil under akten og er nu i tvivl om hun bør hænge på hele regningen.
  4. Amalie er i gang med at arrangere sin svigerindes polterabend, og nu har Amalies mor uinviteret meldt sin deltagelse i svigerindens polterabend.
  5. Mike har en nabo der klipper tånegle ude på deres fælles bagtrappe.
  6. Susannes datter går til en fritidsaktivitet sammen med en, der har skiftet køn, og Susannes datter er i tvivl om, hvordan hun skal håndtere situationen.
  7. Signe vil gerne male et maleri til et kommende kobberbryllupspar, men er kommet i tvivl omkring maleriets motiv.
  8. Jyttes mor forskelsbehandler, når det kommer til sine børnebørn.
  9. Vera og to andre piger bor hos en meget privat irsk familie, og pigerne er nu i tvivl om hvad de skal gøre med et par mormor-trusser med blondekant, som er havnet blandt deres undertøj.
  10. Vibeke og hendes mand har for nyligt fundet et nyt potentielt vennepar, men Vibeke irriteres over, at den ene afbryder meget i samtalerne.

 • Monopolet: Podcastvært Signe Lindkvist, musiker Jesper Binzer og komiker Nikolaj Stokholm.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Hanne og hendes mand spiller skak hver aften, men Hannes mand snyder.
  2. Pia føler sig meget alene som frivillig ildsjæl i en forening og er i tvivl om, hvorvidt hun skal blive i foreningen for børnenes skyld.
  3. Elses søster har foræret Else et par hjemmesyede bukser, som Else på ingen måde bryder sig om.
  4. Michaels ekskone er nervøs forud for en bilferie, som Michael skal på med deres fælles børn, hvor de voksne børn selv skal køre bil på den tyske Autobahn.
  5. Anette har en veninde, der har købt et ældre hus, og nu er Anettes veninde begyndt at lugte ligesom huset.
  6. Lene er single og ønsker sig et barn, og er i tvivl om hvornår hun skal introducere sit ønske overfor en ny date.
  7. Christian har fået hjælp til husrenovering af sin papfar og havde forventet familierabat, men papfaren har faktureret normal timesats.
  8. Marie har været udsat for mobning på sociale medier, og her to år efter er en af mobberne nu begyndt at gå til samme fritidsaktivitet som Marie.
  9. Sanne føler sig ikke som en "mormor", men Sannes datter, der snart skal være mor, afviser at Sanne kan få titlen "bedstemor" i stedet for.
  10. Majas svigerforældre har inviteret hele familien på ferie, men Maja har svært ved at overskue en hel uge i selskab med sin svigerfamilie.

 • Monopolet: Radiovært Maria Fantino, debattør Poul Madsen og komiker Geo.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Jesper er i tvivl om han skal låne sine egne private vandrestøvler ud til en ven, der skal på en ugelang vandretur.
  2. Louise elsker at rejse, men Louises forældre er altid meget bekymrede på hendes vegne og forestiller sig det værste.
  3. Helle er kommet til skade under sex og er i tvivl om hun kan bede sin sexpartner betale halvdelen af tandlægeregningen.
  4. Line skal giftes, men er i tvivl om hun kan undgå at have sin svigermor med til højbords.
  5. Jonathan ønsker at kalde sin nyfødte søn "Otto", men nu har Jonathans søster meldt ud, at hun har "patent" på lige præcis det navn.
  6. Katrine har en veninde, der beder Katrine om hjælp, når veninden er til digital eksamen, selvom man hverken må få hjælp eller kommunikere under eksamen.
  7. Oles 17-årige søn ønsker sig en næsepiercing, og Ole er i tvivl om han skal forbyde sønnen at få den.
  8. Didde savner det venskab, hun havde med sin ekskæreste før de blev kærester, og nu er hun i tvivl om hun bør genoptage kontakten med sin eks.
  9. Cecilie er i tvivl om hun af hensyn til sit barn og sine gæster skal lade være med at hænge en plakat af en nøgen mand i sin stue.
  10. Sebastian og Emilie er uenige om, hvorvidt Sebastian i sin barsel bør tage til udlandet for at se sin bedste ven spille golf.

 • Monopolet: Musiker Sanne Salomonsen, musiker Barbara Moleko og forfatter Kaspar Colling Nielsen.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Karinas kæreste tager slidte joggingbukser på hver dag han kommer hjem fra arbejde, og det er et kæmpe turn off for Karina.
  2. Caroline har været på sin arbejdsplads i adskillige år og er blandt de dygtigste, men kan alligevel se nyansatte få højere løn end hende selv.
  3. Karen og hendes kolleger holder til i en baggård, hvor naboerne har dårligt matteret glas i vinduerne til deres toiletter.
  4. Lasses kone vil gerne have nye bryster, men Lasse er nervøs for at hun bliver mindre seksuelt tiltrækkende for ham.
  5. Lauras hund har tisset på en kvindes støvler, og nu ønsker kvinden at Laura skal betale hende et par nye støvler.
  6. Christina har hørt sladder, som hun formoder er usand, om hendes nære veninde, men Christina er i tvivl om hun skal fortælle det, fordi det kommer fra en anden tæt ven.
  7. Mette er aktiv med dating, men har samtidigt to teenagere der bor hjemme, og ved derfor ikke hvor meget hun skal indvie dem i.
  8. Jacob er i tvivl om, hvordan han undgår at hans tætte venner glider fra ham.
  9. Jenny har fået et fint smykke af sin mand, som hun ikke kan lide, og Jenny ved nu ikke hvad hun skal stille op med smykket.
  10. Sally ønsker at åbne og forhåbentlig styrke sit ægteskab ved at flirte og kysse med en kollega.