Crianças e família – Dinamarca – Novos podcasts

 • Vi vil gerne invitere dig indenfor i vores ærlige samtale imellem to veninder, kvinder og mødre. Vi snakker om alt fra det ærgerlige ved at mennesket ikke er drægtig lige så kort tid som kænguruen, om den enorme omvæltning det er at få et barn (og hvorfor ingen har fortalt os hvordan det helt ærligt er), udfordrende amning, stædighed og kæmpe stor lykke - der ikke altid lander sammen med baby på brystet.Vi snakker om små og store øjeblikke, glæde, ensomhed og frustrationer. Vi håber på at vi kan få en enkelt kvinde eller to til at føle sig lidt mindre alene på den sindsyge og helt fantastiske rejse det er - at blive nogens mor. Velkommen til.

 • Er jeg normal? Hvordan kysser man? Og hvad gør jeg, hvis mit crush ikke er vild med mig? Få svar på alle dine spørgsmål i Vi Unges podcast ”Brevkassen”.

 • Podcasten er sponsoreret af BR.
  Hvordan får vi mere leg og læring ind i vores børns liv? Kan vi tilmed gøre det i haven? På ferien? Og i sofaen? Svaret er ja. Sammen med en række eksperter forsøger journalist Freia Dam at dissekere leg og læring til mundrette stykker, tips og tricks, der samtidig får os mere ud, mere ned og mere sammen med vores børn.

 • Selvmordstanker blandt børn og unge med særlige behov findes.

  For alt for mange af disse børn og unge er det en mørk og frygtelig side af virkeligheden. En virkelighed de alt for ofte sidder alene med.

  I Ligeværd har vi sat os for at løfte problemet ud af mørket. Ikke fordi vi synes, det er rart, men fordi vi synes, det er en pligt. En pligt over for de børn, unge og deres familier, der ellers er ladt alene med noget af det sværeste i verden.

  Derfor har vi i samarbejde med journalist Lasse Mors udviklet en podcastserie i tre episoder med drengen Lukas som omdrejningspunkt. Serien undersøger gennem snak med Lukas' mor og forskellige eksperter, hvad der ligger bag, når et barn på bare 12 år forsøger at tage sit eget liv.

 • Jeg er far handler om at være far, med alt hvad det indeholder. Det er en podcast for fædre, der synes det er fedt at have fokus på det at være far og som gerne reflektere over sin egen rolle som far. Som far er du den mand der har størst indflydelse på dit barns liv – Gør det bevidst og gå efter at gøre det godt.

 • En podcast om oplevelser, konflikter mellem mor og datter. Samtaler om kærlighed, økonomi, alkohol/stoffer, sociale medier og om sorg og tab. Vi kommer vidt omkring og får gæster i studie.

 • I denne podcasten intervjuer Pia Seeberg inspirerende (trenings)jenter om tiden etter fødsel med fokus på fysisk trening, et sunt topplokk og ikke minst matglede. Når begynte de å trene igjen? Hvilke øvelser funker best? Hvordan trente de? Hva ville de gjort annerledes, og hva er deres beste tips til en så god barseltid som mulig? Dette, og mye mer, får du svaret på i podcasten "Trening etter fødsel". 

   

  Psst! Husk å sjekke ut boken Trening etter fødsel, som gir deg alt du trenger for en så sprek og god barseltid som mulig; fiks, ferdige treningsprogrammer, mental styrketrening og kosholdsinspo. En powerbok for nybakte mammaer som gir deg alle tips om trening etter fødsel. Du finner den her; https://www.ark.no/boker/Pia-Seeberg-Trening-etter-fodsel-9788242967732

 • Lad dit barn finde ro med historierne om Bamsen Geo. Med en rolig stemme, søvndyssende lyde og historier der både er spændende og trættende, hjælper Bamsen Geo dit barn med at finde ro.

 • Nogle gange stopper man op og tæller til ti. Det gør man i et parforhold og i særdeleshed også som forælder. Der tæller man RIGTIG ofte til ti.

  Podcasten belyser nogle af de emner, der netop får os til at stoppe op og trække vejret helt ned i maven. I første sæson taler Stine og Tina med en række kvinder, der alle har været udsat for noget uventet. Den slags der "kun sker for naboen". Vi hører deres historier, men ikke mindst deres syn på, hvordan de har taklet sorgen og startet et (lykkeligt!) liv på den anden side af ulykken. For hvordan starter man et liv, efter man har mistet et barn? Hvad gør det ved én at have været udsat for et seksuelt overgreb? Og hvordan agerer man, når man vågner op med sin gravide mave og husker tilbage på gårsdagen, hvor politiet bankede på døren og fortalte, at ens mand var blevet dræbt? Lyt med og hør deres fortælling og få råd til, hvordan du bedst kan hjælpe, hvis én der står dig nær kommer ud i en ulykke.

  I anden sæson vil vi tale om parforhold og i tredje sæson er emnet forælderskab. Ledsaget af en række eksperter vil vi vende emner som sex, opdragelse, puttemetoder og meget mere.

 • Katrine Birk forsøger sammen med sine faster gæster Camille Namasté eller Goodluck Casper, at navigere rundt i “det nye børnesyn”. Du bliver inviteret med ind i deres familieliv, parforhold, deres barndom og indre liv til oplysende samtaler om børnesyn, opdragelse, børns og voksnes psyke, handlemønstre, traumer mm. Der er chance for at DU bliver klogere på dig selv, og kan lade hverdagens konflikter med børn, parforhold eller dit indre, åbne op for endnu mere kærlighed, læring og potentiale.

  Katrine Birk og Camille Namasté har stort set hele deres voksne liv, beskæftiget sig med personlig udvikling, traumeterapi, handlemønstre og aaaalt muligt spændende med krop og psyke.
  Katrine Birk arbejder med personlig udvikling, coaching, energiterapi og alternativ behandling. Hun er forfatter til bogserien “Tryk & Glad”, og pt under uddannelse til familierådgiver. Camille Namasté er breathwork- og traumeterapeut og uddannelsesleder, og afholder jævnligt retreats og forløb med fokus på healing af traumer og sårede indre børn. Katrine bor sammen med sin kæreste, Goodluck Casper, som er radiovært og musikredaktør på P6 Beat - sammen bor de, i et lille kolonihavehus, med deres i alt 4 piger, i alderen 4-8 år. Camille har en søn på 6 år, og en lille ny på vej. Når Goodluck Casper medvirker i podcasten, er det for at stille spørgsmål, så Katrine ikke sidder helt alene - ret dejligt og sødt!

  Konflikter er en af de fedeste muligheder for, at blive klogere på sig selv og skabe mere kærlighed i sine relationer! Det er SÅ fedt! Så lyt med <3

 • Meet Me Downstairs is a podcast and forum that honours the woman in the mother. We are gonna get real and honest about the different dimensions of postpartum life. We'll be joined by a mixture of moms and experts in the field to discuss things like getting back into the act of sex with your partner, reawakening the joy of intimacy within yourself, the identity shift of motherhood, different ebbs and flows of relationship, and everything else in-between. This forum is a place for us just to get together and discuss topics that may not be so easy to do in everyday life.

 • Velkommen til Summer of Love. En podcastserie, hvor vi har samlet alt det bedste fra Vi Unges podcasts om kærlighed – både den, der giver sommerfugle i maven, og den, der gør ondt i hjertet. Rigtig god sommer, og rigtig god fornøjelse.

 • Interviews about birth for all sorts of people by all sorts of people.

 • Un podcast dedicado a madres, padres, cuidadores, docentes, profesionales de la salud y toda aquella persona interesada en la niñez, que nos permitirá repensar nuestro rol de adultos en la crianza de niños y niñas.
  Con Manuel Leiva y Florencia Provens, ambos Licenciados en Psicología, iremos reflexionando juntos sobre distintas temáticas vinculadas a la crianza.
  Podrás encontrarnos en nuestras redes sociales y dejarnos tu mensaje.
  Instagram:
  @copsipilar
  @lic.manuelleiva , @lic.florenciaprovens
  E-mail:
  manuleivaok@gmail.com , flor.provens@gmail.com.

 • Idas Sommer er en sommernovelle i seks dele, der handler om kærlighed, første gange, venskab og hjertesorger. Læg dig ud i solen, find høretelefonerne frem, og lyt med!

 • 'Projekt Baby' er en podcast om vores oplevelse med at være i fertilitetsbehandling. Vi har dokumenteret hele processen, så du kommer med, når Nadia tager hormonsprøjter, når Mikkel afleverer sædprøver, til ægudtagninger, ægoplægninger og til alle de svære samtaler undervejs. Mød os på Instagram: @forstadsdromme. Musik: Nadias far, Kim Thiesen. Alt andet: Mikkel & Nadia

 • Sisses oldefar har efterladt hende en mystisk, gammel bil, som kan køre ind i ens drømme! Spænd sikkerhedsselen!
  #drømme #improvisation #magi
  Kan lyttes fra 4 år

  Skal drømmebilen køre ind i din drøm? Send en lyd-hilsen med navn, alder og noget fra drømmen til oldefars@konfettifabrikken.dk

  Skabt af Sisse Gram de Fries
  Musik af Mai Skjødt
  Grafik af Anders Melgaard
  Konfetti Fabrikken - sansende og lærerig lyd for børn og den slags

 • Real, Honest, Conversations about Motherhood, Spirituality, Wellness, and Healing for Conscious, Awakening Women. Hosted by Nehanda Truscott Reid.

 • Podcasten er sponsoreret af Fisher Price
  Velkommen til Vores Børns podcast om graviditet, fødsel og tiden efter. Om hvad der sker med dig og din krop og alle de glæder og bekymringer, der følger med. Bliv klogere på selve fødslen og bliv inspireret til en god start på forældreskabet for både dig, din partner og dit barn.