Bard Podcasts

 • Det finns inga större rasister än antirasisterna själva - deras hjärnor kan inte låta bli att göra rasistiska kopplingar på daglig basis! Men dom försöker inte bita ihop och dölja för Sverige hur deras hemska hjärnor fungerar - nu är dom minst sagt i farten igen! Lyssna på helgens program du också!

  (((NYHET)))
  Ni som inte har Swish kan nu donera till bankgiro!
  BG: 412 - 4384
  MEDDELANDE: GÅVA

  SWISH: 073 846 37 64
  MEDDELANDE GÅVA

  Programmets ämnen:
  * TV4 tillåter Bard men inte Matikainen.
  * Sansa er och kom till vår granatamnesti!
  * Vad får man egentligen säga till politikerna som man är förbannad på?

  * Det fria valet har misslyckats, och vad gör man med vapenvägrarna?
  * Barnen får förbud i förskolan.
  * Antirasisterna skriker apa först.

  * Ge f*n i det bruna sminket!
  * Hedersbrotten - nu tappar vi hakan!

  MEDVERKANDE:
  Programledare: Lelle Johansson
  Gäster: NY: Emerson Björquist, Roger Sahlström, Carl Lidberg & Lennart Matikainen

  NÄSTA NYA PROGRAM: Lördagen den 20 januari 2018

  Mejl: VERKLIGHETSCHECKEN@gmail.com
  Facebook: https://www.facebook.com/VERKLIGHETSCHECKEN/
  Twitter: https://twitter.com/VERKPODD

 • ARTIST, FÖRFATTARE, FILOSOF. "Jag tror inte längre på monologen, jag tror på dialogen. Därför har jag helt enkelt bjudit in en samarbetspartner till det här programmet.

  Filosofen och författaren Alexander Bard samtalar med komikern Aron Flam i sitt Sommarprogram, om filosofi, framtid och samtid.Bard utgår från den franske filosofen Gilles Deleuzes idé om dividen, den delbara människan, som söker samarbete i motsats till den odelbara, statiska individen. Bard för också ett resonemang om hur det nya klassamhället ser ut i den digitala tidsåldern, en tanke som han utvecklat tillsammans med författaren Jan Söderqvist i flera böckerIndividualismen finns numera i den nya digitala underklassen som Bard kallar för konsumtariatet. En klass som bland annat ägnar sig åt tom bekräftelse på nätet och som är oförmögna att skilja på person och åsikt.Om Alexander BardFöreläsare och rådgivare, både i Sverige och utomlands, för nystartade så kallade startup-bolag och vid digitalisering av etablerade företag, myndigheter och organisationer. Har tillsammans med Jan Söderqvist skrivit flera böcker om internet och digitalisering, den senaste heter Synteism: att skapa Gud i internetåldern.Drivande kraft bakom grupperna Army of Lovers, Vacuum, BWO och Gravitonas. Enbart Army of Lovers har sålt mer än sju miljoner skivor. Har suttit i juryn för tv-programmet Idol.Samlar på konst och föder upp travhästar.Alexander Bard har varit Sommarvärd 1990 och 2002.Producent: Johar Bendjelloul