Negócios – Noruega – Novos podcasts

 • "Hvordan går det, skal du være med på kino i kveld? Ehh... beklager, men jeg er nok blakk, takk som spør".
  Vi kan ikke garantere at du ikke vil gå på en økonomisk smell, men du kan i det minste redusere sjansen ved å høre Else og Ingeborg fortelle om sine største økonomiske opp- og nedturer.
  https://www.blakktakk.no

  For annonsering: espen@mainstream.as

 • En psykolog, en gründer og en kommunikasjonsrådgiver møtes for å diskutere Bitcoin og drikke øl.

 • Mennesker & Maskiner - en podcast fra BCG, ledes av Anette Mellbye og Christian Haslestad. Denne podcasten handler om hvordan en bygger fremtidens selskaper, nærmere bestemt bioniske selskaper og hvordan en leder organisasjoner gjennom digitale transformasjoner. I studio får vi besøk av Norges mest visjonære ledere, blant annet fra Cognite, Kolonial.no, Aker BP, Schibsted, NAV, Ruter, og Microsoft, samt globale eksperter. Anette Mellbye er Partner og Associate Director i BCG.Christian Haslestad er Managing Director og Partner i BCG.

 • Dette er en podcast for å bli bedre kjent med aktive eierfond, ofte kalt private equity, eller bare PE. Bransjen er forholdvis ny i Norge, men bidrar med store verdier inn i det norske samfunnet og i selskaper som fremmer innovasjon og omstilling. I podcasten får vi høre historien om hvordan private equity oppstod og senere kom til Norge, hvordan den norske bransjen skiller seg i fra andre land, hvilke sektorer fondene investerer i og hvordan en karriere i et aktivt eierfond ser ut. Norsk Venturekapitalforening, interesseorganisasjonen for aktive eierfond i Norge, er 20 år i år og ønsker med denne podcasten å gjøre enda flere kjent med de som investerer kapital og kunnskap inn i morgendagens næringsliv.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Martin McGloin og Tommy Hagenes er lidenskapelig opptatt av å avmystifisere eiendomsteknologi og senke barrierer for å komme i gang med å utnytte IoT, sensorteknologi og de nye digitale verktøyene samt måtene å utforske data om bygningene våre. Det er gjennom å samle inn mer data om bygningene våre, og presentere handlingsbar innsikt på en forståelig måte som vi gjør at vi kan oppfylle en visjon om mer bærekraftige og sunnere bygninger.

  Vi tror de fleste som administrerer og driver kommersielle bygninger synes den teknologiske samtalen er for komplisert og forvirrende, og ser ofte ikke hvordan "gammel" teknologi kan brukes på nye måter for å skape verdi og muligheter (dvs. QR-koder og 3D-modeller). Vi vil kutte gjennom fancy forkortelser og teknisk prat.

  Ønsket med podcasten er å hjelpe mennesker med sterk profesjonell tilknytning til eiendommer og bygninger som vet at de må gjøre mer med teknologi, men er forvirret, usikker og søker å lære det siste innen eiendomsteknologi i Norge og utover.

 • Hekta på Havbruk er podkasten der du får lære mer om Norges største fremtidsnæring, og får bli kjent med den mest berømte nordmannen - Fisken!

  Hver uke kan du følge Janicke og Ainos reise i lakseuniverset - fra Ring 2 i Oslo og ut til laksemerdene og lakseoppdretterne langs norskekysten. Hva skjer på laksens vei fra rogn på Helgeland til gourmetsushi i Tokyo? Hvordan påvirker laks og havbruk lokalpolitikk og fergeavganger - til storpolitikk og internasjonale handelsavtaler? Lær om starten på laksenæringen i Norge fra små gründervirksomheter fram til storkapital og børs. Og gjør deg opp en mening: er havbruk bærekraftig?

  Hekta på Havbruk gir deg unik og sammensatt kunnskap om havbruk i Norge.
  Blir du også «Hekta på Havbruk»?

 • GreenPod - en podkast om bærekraftig energi.
  For deg som er interessert i fornybar energi og gode investeringsmuligheter.

  Varighet på hver episode i podcast serien er rundt 20 minutter og vi snakker med gründere, eksperter, politikere og andre som har interessante synspunkter på energiformer.

  Hvem er programleder Tor Martin?
  Tor Martin bestemte seg i 2019 for å gjøre en retningsendring i karrieren sin, fra å være kokk og jobbe 20 år på oljeplattformer i Nordsjøen til å jobbe med klimaendringen. Han tar nå en Mastergrad i Management in Energy med fokus på fornybar energi, samtidig som han har begynt å jobbe i Norges mest spennende energiselskap; GREENSTAT.
  Han er på en reise hvor han skal lære ALT om fornybare energiformer og inviterer deg med på en reise hvor de forskjellige energiene blir utforsket og hvorfor det er så viktig at vi sammen klarer å gjennomføre klimaskiftet.

  “Making Green Happen”

 • Bysnakk er en podkast om byutvikling som tar for seg alt vi lurer på om framtidens byer. Hvordan vil vi bo, jobbe og bevege oss i framtiden, hvordan får vi til økt ombruk og hvordan skal vi planlegge byen etter korona?


  En podkast fra OMA med programleder, Erling Fossen og faglig kommentator, Maren Bjerkeng. Erling er Norges første urbanist og daglig leder i OMA - et nettverk for helhetlig og bærekraftig byutvikling i Osloregionen. Maren er arkitekt og jobber som eiendomsutvikler. Hver uke snakker de med spennende gjester om trender innenfor byutvikling. 


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Noen mennesker er ekstremt gode på det de gjør. Hvordan ble de så gode? Hvordan tenker de for å nå målene sine? Hvilke verktøy bruker de i hverdagen for å prestere på topp og hvilke feil har de gjort på veien til suksess som du kan lære av?

  Dette og mye mer får du svaret på når mentaltrener Cecilie Ystenes Myhre setter seg ned med ulike fremadstormende mennesker. Mennesker som prestere på ekstremt høyt nivå innenfor sitt felt. Mennesker som har GRIT.

  I første sesong får du blant annet møte Ada Hegerberg, Kristin Skogen Lund, Elisabeth Grieg og Frithjof Norman Lund. 

 • Vi prater med mange ulike aktører i det norske skogbruket. Målet er å stille enkle og grunnleggende spørsmål slik at alle kan forstå hva bransjen driver med, og hva den har å tilby av muligheter. God lytt!

 • Vi håper å kunne glede deg med innovasjon på øret. Til vår store overraskelse oppdaget vi at vi har to ører og en munn – og vi som har oppført oss som om vi har to munner og et halvt øre! Men, vi skal gjøre vårt beste. Klaus har vært til opptrening på Moelv bad og rundkjøring, og Sjur er over seg av begeistring over å oppdage at ikke bare har han to ører, men at begge virker!

 • Leading voices within various fields share their thoughts on Norway-India.

 • Увлекательно и понятно о маркетинге, PR и продвижении из Калифорнии. Даша и Алина, маркетологи с русской душой из Лос-Анджелеса, помогают сделать так, чтобы о вас и вашем бизнесе узнали. Честные диалоги с гуру маркетинга об инструментах для роста бизнеса, и о том, как применять их, чтобы найти свой путь к сердцу клиента.

 • In this podcast I interview people from around the world who have blazed their own trail in business and life.I hope each episode adds value to you in some way.After listening, please rate, share, follow and subscribe depending on the platform! Support this podcast: https://anchor.fm/blazeyourowntrail/support

 • I denne podcasten tar vi sikte på snakke om alt innenfor askjer og investeringer. Er du ny og uerfaren men ønsker å komme i gang? Da er denne podcasten for deg. Vi ønsker også å inkludere mere erfarene investorer, men vi ser at dagens aksjemarked kryr av nye småinvestorer, og vi ønsker som utgangspunkt å snakke til dem.

  Vi heter Johannes og Even, og er begge studenter ved Universitet i Agder. Vi har blitt kjent med hverandre gjennom studentorganisasjonen Børsgruppen UiA, hvor vi begge er med som forvaltere i Porteføljegruppen. Denne gruppen forvalter penger i en aksjekonkurranse som heter Skoleduellen, i regi av Nordnet Bank. Her kjemper vi mot 14 andre Børsgrupper i Norge om å få best avkastning på Oslo Børs over et år.

  Ellers så studerer Even økonomi mens Johannes studerer jus. Begge to har vært investert i aksjer i mange år og har både gode og dårlige erfaringer og dele.

  I podcasten hører du Even Kvalfoss og Johannes Plassen. Den er opprettet som en del av Børsgruppen UiA, som er en interesseorganisasjon for studenter ved Universitetet i Agder.

  Disclaimer:

  I denne videoen uttrykker vi kun våre meninger. Dette må ikke anses som en aksjeanalyse, anbefalling eller indikasjon på hva du burde gjøre med dine penger.

 • Mo og Markus er to 20 åringer som har vært entreprenører siden barndommen. I podkasten deler de sine erfaringer med å drive bedrifter som unge, og det å ta den "uvanlige" veien etter videregående.

 • Jeg vokste opp i fiskeværet Andenes og har arbeidet som journalist siden 1989. Det har vært litt av en reise og jeg har formidlet utallige historier i lokale- og nasjonale medier.
  I min podcast vil du møte mennesker som åpner opp og deler sine erfaringer og tanker om livet. Målet med å ha min egen "radiostasjon" er å bidra til å spre glede, informasjon, kunnskap og inspirasjon. SHARING IS CARING!

 • This Podcast is brought to you by SHE Community who are on a mission to close the gender economic gap.