Dela Podcasts

 • Denna gång i bättre ljudformat.
  Vi bygger vidare på hur vi träffades, pratar lite vinterplagg. Snackar lite black friday, dos and don'ts. Avslutar med 3 långsamma frågor med nya namnet "Carls frågor"

  Dela med era vänner! Skriv till oss vad ni gillar och inte.

 • Möt Vera Efron, kvinnan som lämnade livet som forskare i Sovjetunionen, kom till Sverige, blev kompis med den svenske spionchefen och sedan dess matat ut bok efter bok om Ryssland, Putin och det ryska sättet att tänka och med sina böcker gjort spännande framtidsspaningar som visat sig stämma till 100 %.Att Henning glömmer vad Boris Grigoriev heter mitt i intervjun bjuder vi på. Han är sån. Henning Alltså.Dela, gilla och prata gärna om oss! Vi finns på militarsnack.se, spotify, instagram och där poddar finns. Få bonusmaterial genom att bli Patreon! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Här kan du läsa mer om Må bra kursen och ta del av erbjudandet som gäller november ut: https://yogajenny.se/onlinekurs-ma-bra/

  Kom ihåg rabattkoden KURS10 för ytterligare 10% rabatt på redan sänkta priser.

  Kampanjpris på videomedlemskap!

  Bli VIDEOMEDLEM 1 mån (endast 169 kr) → Få en månads extra videomedlemskap + Yogajulkalendern* på köpet!

  *Tips och linjering av 24 olika yogapositioner

  Ta del av erbjudandet här: https://yogajenny.se/produkt/videomedlem-1-manad/

  Här kan du ladda ner en gratis pdf med dagliga affirmationer: https://mailchi.mp/7baec31960f1/affirmationer

  Kontakta mig på [email protected]

  Dela podden, avsnittet och berätta vad du tyckte om just detta avsnitt!

  Kram, Jenny

  www.yogajenny.se

 • Vi är så glada att vi blivit nominerade i Guldpodden igen! Hoppas du vill rösta på oss. I det här avsnittet pratar vi återigen om vikten av att vara sanna mot oss själva och INTE följa med strömmen hela tiden. Vi behöver reflektera över allt vi gör och vända och vrida för att hitta tillbaka till oss själva och vår egen sanning.

  -Vi är nominerade till Guldpodden i år igen! Rösta på oss här    

  -Fördelar och nackdelar med att driva podd

  -Poddens framtid

  -Skvaller om Norska kungahuset

  -Därför är det viktigt att vara sann mot sig själv 

  10-12 mars 2023, Retreat: Övervinn rädslorna & Stå i din fulla kraft!

  Mer information om retreatet

  Game Changers Community

  Gå med i vårt community! För personlig och spirituell utveckling och gememskap!

  Registrera dig här: https://www.patreon.com/gamechangerscommunity

  GÅ MED I VÅRT COMMUNITY!

  Gå med i Game Changers Community! För personlig och spirituell utveckling och gememskap!

  Du kan välja mellan att vara supportande medlem eller VIP medlem. Registrera dig här:

  https://www.patreon.com/gamechangerscommunity

  SÅ HÄR STÖTTAR DU VÅR PODCAST:

  1. Gå med i vårt Community!

  https://www.patreon.com/gamechangerscommunity

  2. Prenumerera där du lyssnar på oss!

  3. Skriv en recension på iTunes nu!

  4. Dela podden på sociala media och tagga oss!

  VILL DU SÄGA HEJ TILL OSS, BOKA RETREATS ELLER LIKNANDE SÅ HITTAR DU OSS HÄR:

  Maila oss om du har idéer, frågor eller bara vill säga något trevligt :)

  [email protected]

  Hitta podcasten på Insta:

  @TheGameChangersPodcast

  På Facebook:

  The Game Changers Podcast

  Våra företag:

  jessicaisegran.com Om du vill boka coaching, Vila dig till Harmoni, gå på retreat eller anlita Jessica som föreläsare.

  Soulplanet.se Om du vill boka Reconnective Healing eller djurkommunikation m m

  Instagram

  @jessicaisegran

  @soulplanet_wellness

  Facebook

  Jessica Isegran - Jessicas sida

  Soulplanet - Jennys sida

  Musik:

  Werq by Kevin MacLeod (incompetech.com)

  Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0

  http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

 • ...och värdeskapande effekter på alla områden utifrån ett evighetsperspektiv.

  En person som aktivt väljer sin intention varje ny dag, vem hon ÄR och vill vara först. Är en person som inte gör för sakens skull, utan skapar för att hon vet att hon redan är den hon är. Det i sin tur skapar ringar på vattnet, en skörd och ett resultatet som bidrar till långt fler än hon själv och har ett värde som sträcker sig ända in i evigheten.

  Är du den person du vet att du innerst inne är och kan vara, den skapelse och kallelse som du fått? Har du de rätta verktygen, sammanhanget, planen för att fullt ut leva ut det med glädje, lätthet och frimodighet. Kan du säga att du fullt ut gör vad du kan utifrån den person du är? Att du litar på Gud och tar steg i tro på det som Han leder dig till?

  Om ja - Bra då behövs du som ledare för många sammanhang, att ha människor som får ta rygg på dig, inspireras av och bidra till att fler får blomstra på det sätt som du gör. Och du behöver inre ledarskap, hållbarhet och tydlighet i vad du ska säga ja och nej till så att du fortsätter att växa och blomstra.

  Känner du att du gör det till viss del men att det finns mer att hämta, mer att stärkas i, mer att bygga och det genom att växeldra, både bana väg, ta rygg på och kroka arm med, sida vid sida med andra som också drivs av samma passion för att bygga Guds rike med sina gåvor som du gör.

  Eller kanske du känner att du just nu är på en plats där du behöver ny motivation, inspiration och pepp att förstå ditt värde, dina gåvor, och att få blomma ut. Kanske har du stått still en längre tid, inte vet vad ditt nästa steg är. Eller känner att du tar ett steg fram och två steg bak...

  Oavsett vem du i den här säsongen stämmer inpå - ÄR - Sisters Collective för dig. Där kan du växa, utvecklas och blomstra inom ditt liv och uppdrag, spilla över och skapa många ringar på vattnet utifrån där du nu är och dit du kommer att vara när du investerat i dig och dina människor genom detta.

  Ta ett av dina livs bästa beslut, kom med oss i Sisters Collective och skapa det Gud kallat dig till tillsammans med oss.

  Det här är min inbjudan till dig och vi ser så fram emot att möta dig! Vänta inte en dag till. Låt det här få bli början på något helt nytt, en helt ny nivå av dig och den du är. Ta ett steg i tro och gör som många andra systrar som fått vittna om vad det här sammanhanget fått betyda för dem, deras tro, deras mod, deras kall och deras drömmar.

  Här snackar vi WHITE FRIDAY - Spara 75% om du tar del av det här helgen den 25-27 november. Och du, håll inte detta bara för dig. Led med generositet och med överflöd. Dela det med dina nära och kära, de som Gud lagt på ditt hjärta att så frön till. Och se på den skörd av kvinnor som får Blomstra för Gud, i sina Gåvor, för sina människor, just för en tid som denna. Din tid är nu! 💖

  Tar du emot Peppbrevet får du all information där. Följ oss också i våra sociala kanaler på Instagram och Facebook och missa för allt i världen inte WHITE FRIDAY-Helgen med oss på Tid att Blomstra. Det blir lite som ett kinderägg fast mycket bättre. 3 överraskningar i en. MEN skillnaden är att kinderägget är gott och kul i några minuter och det jag vill ge dig räcker för dig och dina människor ända in i evigheten. 🙌🏼🔥

  Vårt erbjudande handlar om ett paket värde över 4000 kronor om du skulle köpa allt separat. Istället betalar du 970 kronor och får ta del av allt detta:
  - Medlemskap i Sisters Collective där vi kommer göra hela 4 fantastiska workshops live där du får tillgång till dem alla + inspelningarna. (värde ca 2000 kr)
  - Ett fysiskt paket innehållande kalender, bok och härliga produkter med livgivande ord. (värde ca 1000 kr)
  - FULL TILLGÅNG till allt under E-Eventet och 90 dagar efter som också innebär att en betydande del av biljettpriset går till utsatta kvinnor som blir förföljda för sin tro och övertygelse. (vissa delar gäller så långt lagret räcker, så hoppa på direkt när vi öppnar på fredag klockan 07.00) (värde ca 1000 kr)

  På fredag har vi öppnat upp tillgången till Sisters Collective (länk nedan), du väljer själv vilket alternativ av medlemskap du föredrar. Alltifrån en månad till livstids medlemskap. Därefter är det viktigt att du kryssar i rutan som ha med erbjudandet och dina gåvor att göra. Medlemsprist är nedsatt till mer än halva priset denna helg och det pris får du behålla så länge du är medlem.

  Är du intresserad av Sisters Collective och vill sätta upp dig på väntelistan redan nu för en extra förtur, påminnelse och en gåva när du går med, gör det här:
  https://www.tidattblomstra.se/sc

  Är du företagare och vill kroka arm med andra missionsdrivna företagssystrar kan du läsa mer om det här:
  https://www.tidattblomstra.se/pc

  Och vill du införskaffa dig en kristen kalender inför 2023 - jag då kan du knipa en här och samtidigt använda den som ett vittnesbörd och ett sätt att bidra till att fler människor och företag får blomstra i Guds rike.
  https://ea-design.se/butik/kalender2023/

  Ta del av reflekterande och coachande frågor och fördjupning genom vårt Peppbrev som släpps i samband med poddavsnittet.

  https://www.tidattblomstra.se

  Vill du sätta igång idag? Gå vår kostnadsfria minikurs i form av e-mail och video fylld med undervisning, praktisk övning samt coaching på området att få sin tid att räcka till. Något som vi alla kan kämpa med i den här tiden.

  https://www.tidattblomstra.se/fp/strala

 • “Lagar är som korvar: man bör inte vara på plats när de tillverkas.” Det var inte Otto von Bismarck som sade det, utan kan tidigaste beläggas ha yttrats i USA 1869. Men något liknande kanske gäller den sortens avtal som Januariöverenskommelsen och Tidöavtalet är. Men journalistik måste komma nära, in i korvfabrikens innersta, för att dokumentera alla ingredienser.

  Man kan inte lita på politikers egna versioner av förlopp, det måste vägas mot vad andra säger och vad som kan bekräftas på annat sätt. Det handlar inte främst om att politiker har incitament att försköna verkligheten, utan gäller även icke-politiker. Folk minns fel och har en tendens att framställa sig själva i så god dager som möjligt, ibland medvetet, ofta omedvetet.

  Genom att bli betalande prenumerant gör man det möjligt för mig att fortsätta vara en självständig röst.

  I dagens podd pratar jag med politikreportrarna Torbjörn Nilsson och Maggie Strömberg som i en lång artikel i SvD beskriver förhandlingarna bakom kulisserna. Hur det gick till när Tidöavtalet kom till och regeringen M-KD-L kunde tillträda? Vad var det som fick samarbetat att plötsligt gå lättare? Hur många glas whisky och gin & tonic gick åt? Det är rafflande läsning.

  Vi pratar också om hur det är att arbeta som politikreporter. Hur kan politiker ha förtroende för en samtidigt som de vet att de blir granskade?

  Dela gärna artikeln om du tycker att fler borde läsa den!

  För den som inte redan lyssnar kan jag rekommendera deras podd Politiken, som de har ihop med Henrik Torehammar som är politisk kommentator på SvD.

  Utgivaren ansvarar inte för kommentarsfältet. (Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) vill att jag skriver ovanstående för att visa att det inte är jag, utan den som kommenterar, som ansvarar för innehållet i det som skrivs i kommentarsfältet.)  This is a public episode. If you’d like to discuss this with other subscribers or get access to bonus episodes, visit ivararpi.substack.com/subscribe
 • I detta avsnitt lämnar vi återigen över till våra änglakort och ser vad änglarna har för budskap till oss just nu. Och kom ihåg att oavsett när du lyssnar på detta så kommer det att vara divine timing för dig. Vi delar kort om vårt online community- kom och häng med oss där!  Det är ett extra magiskt avsnitt nummer 222.  Som änglanummer ger nummer 222 ett budskap om hopp, samarbete, balans, harmoni och tillit.

  Nu är det dags att du går in och lyssnar på budskapen, mer avslöjar vi inte här ;-)

  Dolores Cannon

  Bok: Three waves of volonteers

  https://dolorescannon.com/

  10-12 mars 2023, Retreat: Övervinn rädslorna & Stå i din fulla kraft!

  Mer information om retreatet

  Game Changers Community

  Gå med i vårt community! För personlig och spirituell utveckling och gememskap!

  Registrera dig här: https://www.patreon.com/gamechangerscommunity

  GÅ MED I VÅRT COMMUNITY!

  Gå med i Game Changers Community! För personlig och spirituell utveckling och gememskap!

  Du kan välja mellan att vara supportande medlem eller VIP medlem. Registrera dig här:

  https://www.patreon.com/gamechangerscommunity

  SÅ HÄR STÖTTAR DU VÅR PODCAST:

  1. Gå med i vårt Community!

  https://www.patreon.com/gamechangerscommunity

  2. Prenumerera där du lyssnar på oss!

  3. Skriv en recension på iTunes nu!

  4. Dela podden på sociala media och tagga oss!

  VILL DU SÄGA HEJ TILL OSS, BOKA RETREATS ELLER LIKNANDE SÅ HITTAR DU OSS HÄR:

  Maila oss om du har idéer, frågor eller bara vill säga något trevligt :)

  [email protected]

  Hitta podcasten på Insta:

  @TheGameChangersPodcast

  På Facebook:

  The Game Changers Podcast

  Våra företag:

  jessicaisegran.com Om du vill boka coaching, Vila dig till Harmoni, gå på retreat eller anlita Jessica som föreläsare.

  Soulplanet.se Om du vill boka Reconnective Healing eller djurkommunikation m m

  Instagram

  @jessicaisegran

  @soulplanet_wellness

  Facebook

  Jessica Isegran - Jessicas sida

  Soulplanet - Jennys sida

  Musik:

  Werq by Kevin MacLeod (incompetech.com)

  Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0

  http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

 • Vi tror helt klart på att det finns en Power kvinna inom alla kvinnor. Tyvärr har många utav oss glömt av vem vi egentligen är.

  En kvinna som känner sig trygg i sig själv. Hon vågar vara alla sina färger och tror på sig själv. Hon vågar vara sårbar och autentisk. Hon står stadigt i sin kraft, hon känner kärlek och ömhet till sig själv.

  För att lära känna vår Power kvinna behöver vi ge space inåt.

  Alla är vi unika, hur är just din Power kvinna?

  I avsnittet ger vi en övning för att låta vår Power expandera mer inom oss.

  Vi ställer också en hel del frågor som kan hjälpa dig att börja reflektera över just din Power kvinna.

  Välkommen tillbaka hem till din

  Power kvinna

  Kärlek

  Tina och Zandra

  ——————

  Dela gärna podden vidare till någon du håller kär ❤️

  Bli en del utav gemenskapen i Framgång inifrån tribe på fb.

  Varmt välkommen på vår POWER TERAPI mer info länk i bio på Instagram

  Följ oss på @framganginifran

 • Nä nu tror jag att vi har tappat det, för VART går egentligen gränsen för äckligheter?

  Matilda marineras av härliga minnen från förr som innefattar både lösgommar och katetrar. Vi ställer oss frågan om ett tuggummi innehålla både hepatit, hepatat och hepamum, mördande tandläkare och Lottis älskar stjärtar.

  Fulla människor och en kosamling värd miljoner - plocka fram skämskudden och förbered er på snuskelusk!


  Drums - https://freesound.org/people/RistoMilner/sounds/186493/ by: RistoMilner

  Christmasbells - https://freesound.org/people/zoefitzgerald/sounds/371221/ by: zoefitzgerald

  Duck - https://freesound.org/people/zevcuk/sounds/364640/ by: zevcuk


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi pratar om vad som händer när vi vågar spränga våra mentala gränser och kliva ut ur våra egenkonstruerade fängelser. Hur kan vi utmana oss själva, hur kan vi bli medvetna om våra mentala gränser?

  -Jenny har blivit hypnotiserad

  -Jessica om att det är ett år sedan hennes mamma gick bort

  -Vad krävs för att expandera och gå utanför våra egna gränser?

  -Från fishy till fantastiskt!

  -Hur blir du medveten om de mentala gränser du satt upp för dig själv?

  Mässa 12 november kl: 11-17 på Brämhults gård

  Mer information om mässan

  102: Agneta Ottosson: Det är aldrig för sent!

  10-12 mars 2023, Retreat: Övervinn rädslorna & Stå i din fulla kraft!

  Mer information om retreatet

  Game Changers Community

  Gå med i vårt community! För personlig och spirituell utveckling och gememskap!

  Registrera dig här: https://www.patreon.com/gamechangerscommunity

  GÅ MED I VÅRT COMMUNITY!

  Gå med i Game Changers Community! För personlig och spirituell utveckling och gememskap!

  Du kan välja mellan att vara supportande medlem eller VIP medlem. Registrera dig här:

  https://www.patreon.com/gamechangerscommunity

  SÅ HÄR STÖTTAR DU VÅR PODCAST:

  1. Gå med i vårt Community!

  https://www.patreon.com/gamechangerscommunity

  2. Prenumerera där du lyssnar på oss!

  3. Skriv en recension på iTunes nu!

  4. Dela podden på sociala media och tagga oss!

  VILL DU SÄGA HEJ TILL OSS, BOKA RETREATS ELLER LIKNANDE SÅ HITTAR DU OSS HÄR:

  Maila oss om du har idéer, frågor eller bara vill säga något trevligt :)

  [email protected]

  Hitta podcasten på Insta:

  @TheGameChangersPodcast

  På Facebook:

  The Game Changers Podcast

  Våra företag:

  jessicaisegran.com Om du vill boka coaching, Vila dig till Harmoni, gå på retreat eller anlita Jessica som föreläsare.

  Soulplanet.se Om du vill boka Reconnective Healing eller djurkommunikation m m

  Instagram

  @jessicaisegran

  @soulplanet_wellness

  Facebook

  Jessica Isegran - Jessicas sida

  Soulplanet - Jennys sida

  Musik:

  Werq by Kevin MacLeod (incompetech.com)

  Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0

  http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

 • Många drömmer om att få jobba med yoga. På heltid eller som en sidoverksamhet. Drömmer du om det?
  På Barnyoga.coms utbildningar möter jag dem som vill jobba med just Barn- & Tonårsyoga och det glädjer mig såklart. Det finns få yogaläraranställningar att söka. De allra flesta med den drömmen startar istället eget företag. Hur gör man det då?
  I dagens avsnitt berättar jag om grunderna till ett hållbart företag med yoga som affärsidé och ger dig tips på hur du kan nå din dröm.
  Jag önskar dig en fin lyssning!
  Vänliga hälsningar
  Angelica, Barnyoga.com


  Låt fler få upptäcka Barnyogapodden:
  ✨ Tipsa föräldrar, skolor/förskolor, dina kollegor och yogaintresserade vänner.
  ✨ Dela Barnyogapodden i dina sociala medier och tagga @barnyogacom så får jag tacka dig.
  ✨ Prenumerera på podden så du inte missar när det kommer nya avsnitt.
  ✨ Lämna en recension i t.ex. Apple Podcasts eller Spotify så fler hittar hit 🙏❤️

 • Vi tycker det är så enormt viktigt att rikta ljuset mot hur vi värderar oss själva. Om vi värderar oss själva lågt påverkar detta oss negativt på olika sätt. I det här avsnittet funderar vi på vad det kan bero på, varför det är så vanligt hos oss kvinnor och vilka konsekvenser det kan ge. 

  -Jenny har börjat sin utbildning i Quantum Healing Hypnosis Technique 

  -Jessica har skrivit sin första e-bok: 3 nycklar till mer glädje, energi & passion i ditt liv

  -Hur påverkas vi av vår värdering av oss själva?

  -Vi kvinnor tar ofta på oss för mycket ansvar och på fel sätt

  -Vi äger vårt perspektiv

  -Därför är det så viktigt att inte köra över dig själv

  Lyssna på: Rosa Bandet & Rädslor

   10-12 mars 2023, Retreat: Övervinn rädslorna & Stå i din fulla kraft!

  Mer information om retreatet

  IMässa 12 november kl: 11-17 på Brämhults gård

  Mer information om mässan

  Game Changers Community

  Gå med i vårt community! För personlig och spirituell utveckling och gememskap!

  Registrera dig här: https://www.patreon.com/gamechangerscommunity

  GÅ MED I VÅRT COMMUNITY!

  Gå med i Game Changers Community! För personlig och spirituell utveckling och gememskap!

  Du kan välja mellan att vara supportande medlem eller VIP medlem. Registrera dig här:

  https://www.patreon.com/gamechangerscommunity

  SÅ HÄR STÖTTAR DU VÅR PODCAST:

  1. Gå med i vårt Community!

  https://www.patreon.com/gamechangerscommunity

  2. Prenumerera där du lyssnar på oss!

  3. Skriv en recension på iTunes nu!

  4. Dela podden på sociala media och tagga oss!

  VILL DU SÄGA HEJ TILL OSS, BOKA RETREATS ELLER LIKNANDE SÅ HITTAR DU OSS HÄR:

  Maila oss om du har idéer, frågor eller bara vill säga något trevligt :)

  [email protected]

  Hitta podcasten på Insta:

  @TheGameChangersPodcast

  På Facebook:

  The Game Changers Podcast

  Våra företag:

  jessicaisegran.com Om du vill boka coaching, Vila dig till Harmoni, gå på retreat eller anlita Jessica som föreläsare.

  Soulplanet.se Om du vill boka Reconnective Healing eller djurkommunikation m m

  Instagram

  @jessicaisegran

  @soulplanet_wellness

  Facebook

  Jessica Isegran - Jessicas sida

  Soulplanet - Jennys sida

  Musik:

  Werq by Kevin MacLeod (incompetech.com)

  Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0

  http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

 • Har du känt tunga utmanade känslor och haft samma tankesätt och beteenden under en lång tid?

  Skapat dig en relation till din ångest.

  För vem hade du varit utan den?

  Vågar du börja släppa taget om din ångest?

  I avsnittet gör vi en övning för att utforska just det.

  Men för nu så kan du sluta dina ögon och se två stigar framför dig..,

  •En är den stigen du vandrat på fram till nu.

  •Du har också en annan stig, ett annat val, en ny stig att börja utforska.

  En förändringsprocess kan vara läskig men bakom det läskiga så väntar en känsla utav befrielse på dig.

  Vi hoppas att du vågar börja blicka inåt och välja den nya stigen. Du är värld att göra slut med det destruktiva ifrån ditt förflutna som begränsar dig ifrån att leva mer det liv du önskar uppleva.

  Du är varmt välkommen till vår

  POWER TERAPI för ett break up.

  Kärlek

  Tina och Zandra

  ————

  Dela gärna podden vidare till någon du håller kär 💜

  Bli en del utav gemenskapen i Framgång inifrån tribe på fb.

  Varmt välkommen till vår POWER TERAPI

  Mer info hittar du i länk på instagram.

  Följ oss på @framganginifran

 • I detta spännande avsnitt, som har samma titel som vårt kommande retreat, spinner vi vidare på hur vi kan överkomma personliga och kollektiva rädslor. Rädslorna är det som håller oss tillbaka från att våga leva det liv vi vill, prova nya saker och utvecklas som människor.  Vi delar om mässan i Borås på Brämhults gård 12 november och vårt magiska retreat som kommer äga rum 10-12 mars 2023. 

  Dessutom i avsnittet: 

  - Jessica delar om känslor som kom upp under senaste 3:6:9 cleansen

  - Varför är det så viktigt att inte vara rädd under längre perioder?

  - Jenny delar om en svacka kring nya huset och rädslorna kom upp

  -  Att landa i tillit trots motstånd

  -  Allt är energi- var lägger du din?

  -  Använd rädslan för att granska dig själv

  -  Väljer du bort att ta hand om dig själv på grund av rädslor?

  -  Vi kommer tillbaka till att livet är nu

   10-12 mars 2023, Retreat: Övervinn rädslorna & Stå i din fulla kraft!

  Mer information om retreatet

  IMässa 12 november kl: 11-17 på Brämhults gård

  Mer information om mässan

  Game Changers Community

  Gå med i vårt community! För personlig och spirituell utveckling och gememskap!

  Registrera dig här: https://www.patreon.com/gamechangerscommunity

  GÅ MED I VÅRT COMMUNITY!

  Gå med i Game Changers Community! För personlig och spirituell utveckling och gememskap!

  Du kan välja mellan att vara supportande medlem eller VIP medlem. Registrera dig här:

  https://www.patreon.com/gamechangerscommunity

  SÅ HÄR STÖTTAR DU VÅR PODCAST:

  1. Gå med i vårt Community!

  https://www.patreon.com/gamechangerscommunity

  2. Prenumerera där du lyssnar på oss!

  3. Skriv en recension på iTunes nu!

  4. Dela podden på sociala media och tagga oss!

  VILL DU SÄGA HEJ TILL OSS, BOKA RETREATS ELLER LIKNANDE SÅ HITTAR DU OSS HÄR:

  Maila oss om du har idéer, frågor eller bara vill säga något trevligt :)

  [email protected]

  Hitta podcasten på Insta:

  @TheGameChangersPodcast

  På Facebook:

  The Game Changers Podcast

  Våra företag:

  jessicaisegran.com Om du vill boka coaching, Vila dig till Harmoni, gå på retreat eller anlita Jessica som föreläsare.

  Soulplanet.se Om du vill boka Reconnective Healing eller djurkommunikation m m

  Instagram

  @jessicaisegran

  @soulplanet_wellness

  Facebook

  Jessica Isegran - Jessicas sida

  Soulplanet - Jennys sida

  Musik:

  Werq by Kevin MacLeod (incompetech.com)

  Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0

  http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/