Episoder
-
تاریخ نگارانی که وقایع امروزین عربستان سعودی را ثبت می کنند، سرفصل جداگانه ای را برای روز چهارم نوامبر 2017 اختصاص خواهند داد. ده ها تن از شاهزادگان سعودی و سرمایه داران بزرگ عربستان، برای مشورت با ولیعهد، محمد بن سلمان به هتل ریتز کارلتون دعوت می شوند. خودروهای حامل این "بزرگان"، پس از ورود به پارکینگ هتل پنج ستاره ریاض، توسط ماموران امنیتی متوقف و سرنشینان دانه درشت آنها بازداشت می شوند.دستگیری امرای سعودی، موج رسانه ای بزرگی در جهان به راه می اندازد و این موج بزرگ ثابت می کند که تحولات داخلی عربستان سعودی، کشوری که در بعد سیاسی، مهمترین کشور عربی است و در بعد اقتصادی، بزرگترین تولید کننده نفت جهان به شمار می رود، نتایج تاثیر گذاری در خاورمیانه و جهان خواهد داشت.
-
مربی های مهد در کشور ژاپن به بچه ها یاد می دهند که به توریست ها دست تکان دهند، دلیلش رو می دونید؟
شاید تعداد کسانی که به ژاپن سفر کردن کم باشه
اما ما در این پادکست از سفری به ژاپن و عوامل توسعه ی این کشور خواهیم گفت.
چقدر ژاپن رو می شناسید؟
آیا از میزان همدلی بین مردم ژاپن خبر دارید؟
یا مثلا میدونید آزادی بیان در این کشور توسعه یافته چقدره؟
به این پادکست جذاب توجهتون رو جلب می کنم، بعد به این فکر کنید که آیا ما کجای کاریم.... -
Manglende episoder?
-
خوش به حال ترکیه
میدونید چرا؟
بله حتما توی خیلاتون حدس میزنید که چرا می گیم خوش به حال ترکیه اما به این پادکست کوتاه گوش جان بسپارید و ببینید ایرانی ها چقدر برای رفتن به این کشور هزینه می کنند... -
چرا ایران به راحتی مورد هدف قرار میگیرد؟ چرا هر نسبتی دادن به ایران تقریباً مجانی است؟ چرا پیوسته ما را متهم میکنند؟ چرا بیشتر وقت سخنگوی وزارت خارجه صرف رد اتهام است تا تبیین سیاست خارجی کشور؟ چرا از جیبوتی گرفته تا همسایگان بزرگ و قدرتهای جهانی ما را نفی میکنند؟ چرا تقریباً همه اعضای سازمان کنفرانس اسلامی علیه ایران رای دادند؟
از منظر علم روابط بین الملل، پاسخ به این پرسشها بسیار ساده و روشن هستند. اما قبل از طرح پاسخ به این نکته توجه فرمایید: با سرمایهگذاری و همکاری بینالمللی که عربستان طی 40 سال گذشته انجام داده به مهمترین بازیگر انرژی چه در قالب اوپک و غیر اوپک تبدیل شدهاست. 10 میلیون کارگر خارجی با درآمدی حدود 18 میلیارد دلار در این کشور کار میکنند.
با ما همراه باشید. -
به گمان نویسنده هر گونه جنگی علیه ایران ، احتمال دارد آمریکا را به یک رویارویی مستقیم با چین و روسیه نیز بکشاند و این گونه جرقه جنگ سوم جهانی روشن شود.یک تحلیلگر ضد اسراییلی با انتشار تحلیلی در وب سایت " گلوبال ریسرچ " کانادا ، از وجود 11 نشانه شوم برای درگیری احتمالی نظامی آمریکای دوران ترامپ با جمهوری اسلامی ایران خبر داده است.به گزارش عصر ایران " ماکیا فریمن " نویسنده و تحلیلگر ضد اسراییلی که بنا به دلایل نامعلوم در سال های گذشته تصویری از خود در رسانه ها منتشر نمی کند، با انتشار مقاله ای تحلیلی به بررسی 11 نشانه جنگ قریب الوقوع آمریکا با ایران پرداخته و مدعی شده است در صورت آغاز یک حمله نظامی آمریکا علیه ایران، این حمله می تواند به سرعت به یک درگیری جهانی در ابعاد جنگ جهانی سوم منجر شود، چون به گفته او روسیه و چین نیز وارد این درگیری محتمل نظامی خواهند شد.با ما همراه باشید.
-
خب قضیه از این قرار که استفاده از خوراکی های تازه، با اشتها غذا خوردن، استفاده ازلقمه های کوچک، لذت بردن به هنگام غذا خوردن و استفاده ازحس های پنج گانه در زمان خرید مواد غذایی ازجمله هشت گامی است که به انسان درغذا خوردن آگاهانه کمک می کند.
به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی هلپ گاید، غذا خوردن آگاهانه عملی است که آگاهی انسان را در مورد عادات غذا خوردن افزایش می دهد و به انسان اجازه می دهد که با وقفه ایجاد کردن میان محرک ها و اقداماتش،عمل درست را اتخاذ کند.
آ : در مقابل غذا خوردن آگاهانه، غذا خوردن احساسی قرار دارد که به غذاهایی اشاره می کند که برای ایجاد راحتی، کاهش استرس مصرف می شود. بیشتر افرادی که احساسی غذا می خورند در برابر هوس های غذایی خود بی قدرت هستند. -
سعودی ها فهمیدند که آینده اقتصادشان، برخلاف قرن اخیر، از میان چاه های نفت نخواهد گذشت. بنابر این آنها برنامه ای برای اصلاحات اقتصادی تدوین کرده و پسر پادشاه نیز به عنوان رییس شورای اقتصادی دولت و رییس دفتر پادشاه، شخصاً مسوول پیگیری برنامه شده است تا عربستان در سال 2030 ، بدون اتکا به نفت، برتری مطلق اقتصادی و متعاقب آن سیاسی و نظامی اش را بر منطقه دیکته کند...
با ما همراه باشید.