Episoder
-
پادکست داستان از شمال
قسمت پنجم
داستان موش ها
اثر دینو بوزاتی
دینو بوزاتی (زاده ۱۶ اکتبر ۱۹۰۶ - درگذشته ۲۸ ژانویه ۱۹۷۲) نویسنده اهل ایتالیا بود. معروفترین کتاب او رمان بیابان تاتارها است که شهرت جهانی یافته است. از این کتاب فیلمی هم ساخته شده که فیلمبرداری آن در ارگ تاریخی بم در ایران صورت گرفته است.
-
پادکست داستان از شمال
قسمت چهارم
داستان متهم
اثر آنتون چخوف
آنتون پاولُویچ چِخوف (زادهٔ ۲۹ ژانویهٔ ۱۸۶۰ در تاگانروگ – درگذشتهٔ ۱۵ ژوئیهٔ ۱۹۰۴) پزشک، داستاننویس، طنزنویس و نمایشنامهنویس برجستهٔ روس است. هرچند چخوف زندگی کوتاهی داشت و همین زندگی کوتاه همراه با بیماری بود اما بیش از ۷۰۰ اثر ادبی آفرید.او را مهمترین داستان کوتاهنویس برمیشمارند و در زمینهٔ نمایشنامهنویسی نیز آثار برجستهای از خود بهجا گذاشتهاست.
-
Manglende episoder?
-
پادکست داستان از شمال
قسمت سوم
داستان جلوی قانون
اثر فرانتس کافکا
فرانتس کافکا (زاده ۳ ژوئیهٔ ۱۸۸۳ – درگذشته ۳ ژوئن ۱۹۲۴)، یکی از بزرگترین نویسندگان آلمانیزبان در قرن ۲۰ میلادی بود. آثار کافکا در زمرهٔ تأثیرگذارترین آثار در ادبیات غرب بهشمار میآیند.
فرانتس کافکا به دوست نزدیک خود ماکس برود وصیت کرده بود که تمام آثار او را نخوانده بسوزاند. ماکس برود از این دستور وصیتنامه سرپیچی کرد و بیشتر آثار کافکا را منتشر کرد و دوست خود را به شهرت جهانی رساند. پُرآوازهترین آثار کافکا، رمان کوتاه مسخ و رمانهای محاکمه، آمریکا و رمان ناتمام قصر هستند. اصطلاحاً، به فضاهای داستانی که موقعیتهای پیشپاافتاده را به شکلی نامعقول و فراواقعگرایانه توصیف میکنند کافکایی میگویند.
-
پادکست داستان از شمال
قسمت دوم
داستان اتوبوس شمیران
اثر گلی ترقی
اتوبوس شمیران، داستانی کوتاه از گلی ترقی، نویسندهی معاصر است. این اثر جذاب، درباره ارتباط عاطفی زیباییست که میان دختربچهای کوچک و راننده اتوبوسی در ظاهر خشن و عبوس، اما باطناً مهربان و دوست داشتنی شکل میگیرد و منجر به وقوع کشمکشهایی میگردد... این اثر برجسته یکی از داستانهای مجموعه در آستانه فصلی سرد به شمار میرود.
گلی ترقی (زاده ۱۷ مهر ۱۳۱۸) نویسنده ایرانی ساکن فرانسه است. از داستانهای قابل تأمل او میتوان به بزرگ بانوی روح من، اتوبوس شمیران، و خانهای در آسمان اشاره کرد.
-
پادکست داستان از شمال
قسمت اول
گلدسته ها و فلک
اثر جلال آل احمد
گلدستهها و فلك داستان دانشآموزیست كه به دنبال غریزهی ذاتی ماجراجویی و همچنین حس كمال طلبیاش تصمیم میگیرد از گلدستههای مسجدی كه مجاور مدرسهاش قرار دارد بالا برود.
جلال آل احمد (۱۱ آذر ۱۳۰۲ – ۱۸ شهریور ۱۳۴۸) نویسنده، منتقد و مترجم ایرانی بود.