Episoder
-
Gösteremediğimiz öfke ve içimizdeki acı bizi zehirler mi? Bunun sonucunda enerjimi çalan bir parazit besliyor olabilir miyim? Bu sefer de sinsi düşmanımız "Kin" i konuşacağız.
-
Her iki taraf da kılıçlarını çekeli çok uzun zaman oldu. Artık ortak bir noktada buluşmak ve uzlaşmak istiyorsak bilmemiz gerekenleri tartışıyoruz.
-
Manglende episoder?
-
Parayı, zamanı, heyecanları hep bi tüketme peşindeyiz. Ama sanki dipsiz bir kuyuyu doldurmaya çalışıyor gibiyiz. Tüketim alışkanlıklarımızı tüm gerçekleriyle tartışıyoruz.
-
Anlamak kadar önemlidir kendini anlatabilmek. Peki beni anlaşılır yapan, yalnızca doğru bir üslup mudur? Yoksa acaba her şey bu kadar basit olmayabilir mi?
-
Haksızlığa uğradığını düşünenler buraya! Gücü elinde bulunduranlara karşı hakkını nasıl koruyacağını bilemiyorsan, bu bölüm tam senlik.
-
Genelde "Sana ihtiyacım var" dediğimiz en son kişi kendimiz oluyoruz. Bunu fark etmeden kurduğumuz bağlar, zamanla bağımlılıklara dönüşüp bizi zehirliyor olabilir mi?
-
Kendimize inanmak için daha kaç sebebe ihtiyacımız var? Sanki her güvensizliğimiz, yetersizliğimizin koca bir ispatı gibi. Peki bu duygudan kurtulmak mümkün mü?
-
Okula dönüşle beraber, tüm velilerin kaçınılmaz problemi tekrar gündemde, çok sorulan ve merak edilen bu soruna cevap arayacağız. Konumuz: Akran Zorbalığı...
-
Artık ben, ben değilim sanki. ''Her şey anlamını yavaş yavaş kaybediyor ve çektiğim acıya mana veremiyorum'' diyorsan, belki maratonun sonuna yaklaşıyorsundur.
-
"Hayatımız kolaylaşsın!" derken kendi efendilerimizi mi yaratıyoruz? Ne kadar çekici olsa da bu tedirgin edici sorunun altında, insana dair en temel korkular yatıyor olabilir. İnsan olma penceresinden yapay zekayı tartışıyoruz.
-
Kendini kandırmanın gizli bir gücü olabilir. Bu gücü doğru kullanırsam, "Mış" gibi yapmak bana hizmet eder mi? Hep beraber bu soruya cevap bulalım.
-
Yaşanacak tek gün 'bugün' olsa dahi, aklımız hep bi geçmişe takılı. Her şeyi değiştirecek büyük sırrı anılarda aramak ve onları iyileştirmek mümkün mü?
-
En pasif erdem denilen ''tahammül'' gerçekten bizim için faydalı mı? Yoksa toplumun huzuru adına demir bir leblebi yutuyor olabilir miyiz?
-
Sosyal kelebekler çağında yanlızlığı seçmek veya kalabalıklarda huzuru bulamamak suç mu? Kişilik özelliği olarak en öne koyduğumuz bu net ayrımı ve gerçek yüzünü masaya yatırıyoruz.
-
16 Eylül Pazartesi, tekrar görüşmek üzere. Sizleri seviyoruz...
-
Hastalık hayatın bir parçası olabilir ama bu kadar büyük bir parçası olması gerekiyor mu? Ben hasta olan mıyım, yoksa eden mi?
-
Bazen kızsamda kendime, ağzımda bakla ıslanmıyor. Sanki hayatımı ve planlarımı anlatmadan yaşayamıyor gibiyim. Bu ihtiyacın kaynağı ne olabilir?
-
Her yanımızdan stres ve anksiyete yağarken, sağlam kalmak mümkün müymüş bakalım.
-
Her hareketimde beni eleştiren ve her şeyi çok bilenlerle, çevrili etrafım. Bu kalabalığın baskısı altında ''ben'' kalabilmek mümkün olabilir mi, hem de üstelik beni eleştirenlere teşekkür ederek...
-
Sabotajın baş şüphelisi: başarma korkusu. Yoksa bu zanlı, gerçek bize ışık tutan bir rehber olabilir mi?
- Vis mere