Episoder
-
Utdannet yrkessjåfør i 2007, men ingen ville satse på døve Jahn Ingvald. Likevel sier han: Jeg er ikke en type som gir opp.
-
Postens traineeprogram ble etablert allerede i 1999. Siden har 115 traineer fullført, og halvparten av disse jobber i konsernet. I denne episoden snakker vi om hverdagen som trainee. Med Hege Ø. Grubben. Gjest er konserntraineene Sabina Langås og Jørgen Madsø.
-
Manglende episoder?
-
Postens traineeprogram ble etablert allerede i 1999. Siden har 115 traineer fullført, og halvparten av disse jobber i konsernet. I denne episoden snakker vi om hva som gjør dette traineeprogrammet unikt. Med Hege Ø. Grubben. Gjest er konserntrainee Signe Nytrøen.
-
Radikalt grep for hente unge sjåfører.
-
Droner er i vinden som aldri før, mer enn vi var klar over da vi satte i gang våre høytsvevende testleveranser.
-
Bittesmå kunstverk i julestria. Julefrimerkene har inspirert og engasjert i 50 år. Halvor Fasting og Arnfinn Skåle i Frimerketjenesten deler muntre historier og ting du ikke visste om frimerker. Programleder: Hege Ø. Grubben.
-
Postens magiske julemøte går viralt. Harry ønsker seg julenissen til jul. Hvorfor er en slik historie viktig å fortelle, og hva var ideen bak? Med markedsdirektør Monica Solberg i Posten og Marius Eriksen i Pol. Programleder: Hege Ø. Grubben.
-
Rett fra master til fast jobb, lederansvar og mulighet til å jobbe nordisk. Ismail Bashir og Maria Løberg gjester podden og forteller det som er verdt å vite om Postens traineeprogram. Programleder: Hege Ø. Grubben
-
Kriminelle ønsker å lure deg. Posten ønsker å hjelpe deg. Hør anbefalingene og få tips om gratis kurs.
-
I fjor tullet vi med juleevangeliet, i år er det selveste julenissen som får gjennomgå. Er det greit å herje med julenissen i beste sendetid? Hva ønsker vi egentlig å oppnå med det? Og hvordan foregår den kreative prosessen bak en slik film? Marius Eriksen fra POL og markedssjef Monica Solberg i Posten har svarene. Programleder: Hege Ø. Grubben.
-
For håndballjentene er det like viktig å trene den mentale styrken som den fysiske. Hva kan vi vanlig dødelige lære av det? Landslagssjef Thorir Hergeirsson deler sine beste tips. Du møter også Postens sponsorsjef Ine Reinemo. Programleder: Hege Ø. Grubben.
-
Forbrukerne vil handle miljøsmart på nett, men finner ikke grønne alternativer. Ikea legger ikke skjul på verken kjøttfrie kjøttboller eller resirkulerte møbler. Hvorfor er det lurt? Og hvorfor bør flere kommunisere hva de faktisk gjør? Gjester: Kenneth Skauge, bærekraftansvarlig Ikea Norge og Kjersti Pedersen, ansvarlig forbrukerinnsikt Posten og Bring. Programleder: Hege Ø. Grubben.
-
Fra 7. juli får du brev i postkassen kun annenhver dag. Hvorfor? Nordmenn sender 70 prosent færre brev enn for 20 år siden. Hva betyr det for deg? Hva med pakker? Og hvilke dager kommer egentlig postbudet til deg? Gunnar Inderberg og Kenneth Pettersen svarer. Programleder: Hege Ø. Grubben.
-
“When festivals get cancelled, something new is emerching” er slagordet til Postens sommerkampanje. I promofilmen ser vi kunstneren Masarati i samtale med OnklP, Gabrielle, Isah, Highasakite og Matoma. Men hvorfor snakker de om t-skjorter? Og hva har Posten å gjøre med festivalsommeren som ikke skjedde?
-
Over hele verden er folk tvunget på hjemmekontor mens viruset herjer. I Norge er vi utestengt fra jobbkontoret for niende uke på rad. Vi er blitt helt rå på videomøter, fått mer tid med familien og forhåpentligvis lavere puls. Men hvordan går det, sånn egentlig? Med oss? Forskere snakker om «Home office syndrome» og «Zoom fatigue». Og hvordan påvirker dette arbeidslivet på sikt? Gjest: Organisasjonspsykolog Eli Drægalid Andersen. Programleder: Hege Øksendal Grubben.
-
Koronasituasjonen fører til store begrensninger i livene til folk. Posten har et særskilt samfunnsansvar, og spiller en viktig rolle i hverdagen. Langt flere bestiller hjemlevering og sender fra egen postkasse nå. I denne episoden snakker vi både om nye tjenester vi har kommet opp med under krisen og justeringer av eksisterende tjenester. Alt for å gjøre hverdagen enklere. Gjest: Gunnar B. Henriksen, direktør Salg, marked og forretningsutvikling.
-
Posten er blant de samfunnskritiske virksomhetene som jobber som normalt under koronakrisen. Hvordan klarer vi det? Hvilke tiltak har vi? Og hvor lenge kan vi egentlig holde hjulene i gang? Frode Wold fra Sikkerhet og Randi Skagemo fra Kommunikasjon forklarer. Programleder: Hege Øksendal Grubben.
-
I 1967 dukket de første kvinnelige postbudene opp. Det vakte oppsikt da de kom gående i sine nysydde uniformskjørt på Lambertseter i Oslo. Mye har skjedd siden den gang. I dag har Posten en kvinne i konsernsjefstolen og like mange kvinner som menn i toppledelsen. Er det «mission completed» nå, eller fortsatt en vei å gå? Og trenger vi fortsatt Kvinnedagen? Konsernsjef Tone Wille og produksjonsleder ved vår logistikkterminal i Oslo, Nighat Yasmeen Ali er gjester hos programleder Hege Øksendal Grubben i denne episoden.
-
Hvorfor skal en bedrift fra 1600-tallet på død og liv være innovativ? Er ikke det en selvmotsigelse? Eller er det nettopp innovasjonsevnen som har gjort at vi er 373 år og «still counting»? I denne episoden forteller vår egen innovasjonsekspert, Alexander Haneng, hvordan man lykkes og hvorfor det er så viktig å holde trykket oppe.
-
Vanskelig å få hentet pakken din? Nå kommer alternativet for deg som ønsker å hente i farta, når som helst på døgnet. I denne episoden forteller Anette Løes Hokholt Wiik det du trenger å vite om den nyeste måten å hente nettpakker på.
- Vis mere