Abonnementer


 • Mens Cato Mong-Hansen sonet en fengselsdom i 2010 begynte han å skrive på en selvbiografi fra et over ti år langt liv som gatenarkoman i Bergen. Fortellingene herfra er utgangspunktet for podkasten Nålebyen. Historiene strekker seg fra det morsomme, til det triste og rørende; alle gir de et originalt og overraskende innblikk i livet på skyggesiden i det moderne Norge.

  Fortalt av: Cato Mong-Hansen
  Produsent: Henrik Hylland Uhlving og Henrik Svanevik
  Lyd, musikk, produksjon: Hans Kristen Hyrve og Henrik Svanevik
  Co-produsent: Yngve Sætre

 • Imagine if your Dad wrote a dirty book. Most people would try to ignore it and pretend it had never happened - but not Jamie Morton. Instead, he's decided to read it to the world in this award-winning comedy podcast. With the help of his friends, James Cooper and Alice Levine, Jamie will be reading a chapter each episode and discovering more about his father than he ever bargained for.

 • Tazte priv var et populært radioprogram med Bård Tufte Johansen og Harald Eia om ble sendt på NRK P3 tolv lørdager i 2004. Nå får du alt som ble sendt som podkast. Musikken er fjernet pga rettigheter.

 • Har du et øyeblikk i livet du stadig kommer tilbake til eller noe du gjerne skulle ha gjort før det er for sent? I podkasten Usagt (tidl. Elefanten) gyver vanlige mennesker løs på det usagte og ugjorte i livet sitt. Journalist Kari Hesthamar følger dem på reisen gjennom vanskelige samtaler og gjenforeninger for å finne svar. Hør nye episoder av Usagt i podkasten Mellom oss.

 • Spenningsserie med gåter og mystiske hendelser, skarpsindige ungdommer og mistenkelige personer. Basert på bokserien CLUE av Jørn Lier Horst.

  SESONG 2 30. JUNI 2018:
  Vi følger Clue-gjengen - Cecilia, Leo, Une og hunden Egon videre på skjulte stier inn i natt og tåke, gjennom grotter og falleferdige hus. Skutebukta inntas av mystiske fremmede, skjelett dukker opp og gåter må løses…

  Sesong 2:
  Dramatiker – Marianne Sævig
  Dramaturg – Mathias Calmeyer
  Bearbeidet av – Else Barratt-Due og Hilde Rolfsnes
  Komponister – Jane Kelly og Sindre Hotvedt
  Produsent – Øystein Kjennerud
  Lyddesign – Hilde Rolfsnes
  Regi – Else Barratt-Due
  Forfatter: Jørn Lier Horst

  Sesong 1:
  Dramatiker: Marianne Sævig
  Dramaturger: Gunhild Nymoen og Mathias Calmeyer
  Produsent: Hege Cathrine Beck Stabell
  Musikk: Jane Kelly og Sindre Hotvedt
  Lyddesign: Hilde Rolfsnes
  Regi: Marianne Sævig
  Forfatter: Jørn Lier Horst

 • En podkast der Einar Tørnquist inviterer kjente gjester i studio for å snakke om både nyttige og unyttige fakta om ulike land i verden. Hver episode tar for seg et nytt land med en ny gjest.

 • Fortell meg om er podkasten for alle barn som vil vite mer om hvordan verden henger sammen. Still et spørsmål - og vips - så får du en radioreise inn i det du lurer på. Podkasten er laget av Tine Eide og gis ut i samarbeid med Deichmanske bibliotek.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Harald Eia og Nils Brenna analyserer kjente personer med personlighetstesten "Big 5". Hør nye episoder først i appen NRK Radio.

 • Kan to så ulike mennesker som Jan Thomas og Einar bli venner, på ekte? Det er nettopp dette de skal finne ut av i denne podkasten. De skal diskutere aktuelle temaer, utfordre hverandre og bli bedre kjent. Og selvsagt må de finne på ting sammen, sånn som ekte venner gjør. En podkast med Jan Thomas og Einar Tørnquist