Episodios
-
lidenskaplig eventyrer og oppdagelsesreisende i og utenfor seg selv
-
Vi i skyggelandet jobber for å få oss til å skamme oss mye mindre. Men bør vi alltid gjøre det?Kunstneren Alléemy presenterer for oss, fra sin kunstutstilling «Error Maximus», om ting vi kanskje burde skamme oss mere over.
-
¿Faltan episodios?
-
Vår egen psykolog tar oss på nok en reise inn i vårt merkelige sinn.
-
Hva hjelper det å være tøff og mann, når veggen nærmer seg. Mikal har kjent på det, og kommet seg opp igjen.
-
Oda Mari Setsaas har forsket på det å delta i den populære trenden for show, dans og kabaret. Kan burlesk endre vår oppfatning av kroppsbilde og skjønnhetsstandarder?
-
Hva skjer under årets Kinkferanse i Trondheim? Mina og Vilde informerer om workshops og foredrag.
-
Hva er det med Andrew Tate og hans følgere?
-
Hvilke opplevelser fra skyggelandet kan Saba dele med oss?
-
Hva er narssisisme - Hvordan oppleves det, og hvordan komme seg ut av det? Skyggelandet og Psykolog Christopher de Lang snakker om dette i denne episoden.
-
i en verden av maskiner, menn og kunstig intelligens. Inga Strümke, forfatter av boken «Maskiner som tenker» om kunstig intelligens, gjester Skyggelandpodden. Hvordan vil fremtiden se ut? Går utviklingen for raskt? Vil vi bli bombadert av deepfake porno, juks og bedrag, fordi AI gjør dette enklere? Er det egentlig noe positivt med kunstig intelligens?
-
Ungdomen nå til dags - virtuell eller virkelig? Hva er viktig, og hva slags utfordringer står de unge i, inn under skyggen? Vi diskuterer dette med vår nye unge medarbeider.
-
«Jeg er redd og litt forbanna. For plager min åpenhet deg? Hvorfor er det noen som mener at jeg må gjemme meg og den jeg er?» Dette skriver Victoria i ett innlegg på våre nettsider. Hvorfor er det viktig med større åpenhet?
-
Bodycount er hvor mange du har hatt seggs med. Finnes det en øvre eller nedre grense for hva som er fasiten på hvor mange man bør ha seggs med? hva om man har gjort det 100 ganger med en person? Eller 1 gang med 100 personer? Er det viktig? Og hvorfor?
-
Ofte når Skyggelandpodden blir kjent med nye flotte mennesker, dukker det nye historier opp. Hvordan var det for Regine, fra episode 50, når hun oppdaget nye sider med seg selv og treffer trygghet fra i utgangspunktet kanskje skummelt miljø?
-
Vi fortsetter med viktig funfacts. Viten om virus som vi bør unngå. Mange sykdommer vi trodde var utryddet, er på vei tilbake. Disse plagene kan vi også lett slippe unna, med en bitte liten innsats. Ja dette bør være pensum. Skyggelandet fikk besøk av Kaja Marienborg fagstyreleder i NITO bioingeniørfaglig institutt og Heidi Andersen instituttleder NITO bioingeniørfaglig institutt.
-
Burde vært pensum. Det er vår. Det er russetid. Og både lidenskap og spenning er på topp. Men vi må faktisk skjerpe oss. SOI, eller seksuelle overførbare infeksjoner har hatt en eksplosiv økning den siste tiden. At så mange ønsker å påføre seg uendelige plager, er ganske uforståelig, når det er så enkelt å unngå det. Helt gratis. Skyggelandet fikk besøk av Kaja Marienborg fagstyreleder i NITO bioingeniørfaglig institutt og Heidi Andersen instituttleder NITO bioingeniørfaglig institutt.
-
Nei det handler ikke om narsissisme, men om å akseptere seg selv før man endrer på noe. Tore veide 190 kg. Nå er han det halve. Hvilke mentale prosesser måtte han igjennom for å kunne komme dit han er i dag? I alle fall ikke selvforakt.
-
Om du er «vanilje» eller kinky. Er det kleint å ha en kinky venn? De er gode venner, men forskjellig. Hør om vår gjest Anna sine tanker om det. Har du erfaring, kleine eller ikke? Send oss en melding, gjerne anonymt, om du har opplevelser om dette temaet på vår nettside www.skyggelandet.no
-
Føles livet noen gang som en berg- og dalbane? Hvordan er det da å leve med bipolar lidelse? I denne episoden tar Christine oss med på et dypdykk i hennes historie der familie, samfunn og helsevesent spiller store roller. Plukker systemet oss opp når vi faller? Og hvilket system havner vi innafor? Vi stiller spørsmålene. Christine gir oss svarene. Behøver du å snakke med noen? * Ring Mental helse 116 123 * Ring Bipolarforeningen 2199 6500 man- ons- og torsdag 18-20
-
Kvinnelig sprutorgasme. Er det en myte? Hva er det som skjer? Skyggelandpodden forsøker å finne ut av det.
- Mostrar más