Episodios

  • Aici se încheie un mare capitol din istoria scurtă a podcastului VULNERABIL. Un sezon cu peste 40 de episoade în care am cunoscut atâtea povești și am învățat atâtea lucruri care mi-au ascuțit gândirea, mi-au înmuiat inima și mi-au crescut credința.

    Un episod înregistrat într-un moment de mare oboseală, dar cu mare mulțumire și bucurie în suflet pentru tot ce am reușit să fac până acum împreună cu toți oamenii care au pus umărul la lucrarea aceasta și de modul incredibil în care a lucrat Dumnezeu prin fiecare episod.

    Vă mulțumesc tuturor că ați ascultat, că mi-ați scris, că m-ați încurajat, că ați acceptat invitația de a sta de vorbă, că v-ați rugat, că ați fost parte din acest proiect. Continuați să vă rugați și sper să ne reauzim cât mai repede.

    Până atunci vă spun pe curând și o să-mi fie tare dor de voi!

    _____Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabil⁠Nu uita să dai FOLLOW dacă asculți pe Spotify, un RATING și un REVIEW dacă asculți ⁠pe Apple Podcasts și SUBSCRIBE dacă asculți pe Youtube. Prin asta contribui la fiecare episod al acestui podcast și mă ajuți să ducem poveștile acestea mai departe. Urmărește-mă și pe rețelele sociale:Instagram – ⁠https://www.instagram.com/ramylazar/⁠Facebook – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/ramy.scurtu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Website – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://ramonalazar.ro⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

  • Vreau să te anunț că acesta este ultimul episod așa zis oficial din sezonul 2 al podcastului VULNERABIL. A fost un sezon lung și greu, dar frumos și împlinitor. Tocmai de aceea, săptămâna viitoare ne reauzim cu un episod în care vreau să vă povestesc mai multe despre sezonul 2, despre reușite și lecții, dar și despre viitorul acestui podcast și pe când să așteptați al treilea sezon Vulnerabil. Așa că, dacă aveți întrebări la care ați vrea să vă răspund, lăsați-le în comentarii sau într-un mesaj pe instagram. Acum, să revenim la episodul de azi, episodul 67, în care continui discuția cu Lavi Lupean despre așteptarea partenerului de viață. Sunt multe aspecte care le frământă pe fete când vine vorba de relații și potențiali soți, așa că în această discuție atingem puncte legate de aspectul fizic, de dorințele pe care trebuie să le ținem în frâu până la momentul căsătoriei și cum putem ajuta o persoană care trece prin această perioadă de așteptare. Cu siguranță acest episod îți va fi de folos, de aceea te încurajez să-l împărtășești cu prietenele tale și nu numai._____Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabil⁠Nu uita să dai FOLLOW dacă asculți pe Spotify, un RATING și un REVIEW dacă asculți ⁠pe Apple Podcasts și SUBSCRIBE dacă asculți pe Youtube. Prin asta contribui la fiecare episod al acestui podcast și mă ajuți să ducem poveștile acestea mai departe. Urmărește-mă și pe rețelele sociale:Instagram – ⁠https://www.instagram.com/ramylazar/⁠Facebook – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/ramy.scurtu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Website – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://ramonalazar.ro⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

  • ¿Faltan episodios?

    Pulsa aquí para actualizar resultados

  • Lavinia Lupean este soție, mamă și are o poveste impresionantă pe care o poți asculta în episodul 7 aici - https://www.youtube.com/watch?v=N9GGzdcIW2Q. În episodul de astăzi alături de Lavi răspundem la câteva dintre întrebările voastre legate de așteptarea partenerului de viață, de perioada de așa zisă singurătate, de cum ne pregătim și ce trebuie să facem ca să devenim viitoare partenere și parteneri cât mai buni. Aceasta este prima parte a discuției pe care ați inițiat-o voi, ascultătorii și ascultătoarele noastre, iar săptămâna viitoare revenim cu un alt set de întrebări provocatoare. Până atunci, sper să îți fie de folos discuția aceasta și să o împărtășești cu persoanele care se află în etapa așteptării. _____Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabil⁠Nu uita să dai FOLLOW dacă asculți pe Spotify, un RATING și un REVIEW dacă asculți ⁠pe Apple Podcasts și SUBSCRIBE dacă asculți pe Youtube. Prin asta contribui la fiecare episod al acestui podcast și mă ajuți să ducem poveștile acestea mai departe. Urmărește-mă și pe rețelele sociale:Instagram – ⁠https://www.instagram.com/ramylazar/⁠Facebook – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/ramy.scurtu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Website – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://ramonalazar.ro⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

  • Cristina Custură este soție, mamă, psiholog și psihoterapeut. De mai bine de 7 ani, Cristina și-a pus cariera pe pauză și s-a angajat cu totul în slujba ei de mamă, dedicându-și timpul pentru creșterea și educarea copiilor.

    În episodul prezent, cu numărul 65 stau de vorba cu Cristina, care este soție, mamă, psiholog și psihoterapeut despre disciplinarea fizică a copiilor.

    Dacă nu ai ascultat prima parte a conversației îți recomand să începi de acolo, pentru a privi discuția ca pe un întreg și a înțelege premisele de la care am pornit în discuția aceasta. Îl găsești pe Youtube sub același nume.

    În discuția de azi vorbim despre ce spun studiile științifice vizavi de efectele pe care le poate avea lovirea sistematică a unui copil, despre legalitate, dacă este permisă sau nu lovirea unui copil conform legii, când o formă de lovire este considerată violență și când violența devine abuz sau dacă aceasta este abuz încă de la început.

    Discutăm și despre alternativele care pot fi folosite în detrimentul disciplinării fizice. Cum pot să fie educați copiii fără a-i lovi și care este rolul nostru ca părinte în tot acest proces al educării.

    Dă mai departe și altor părinți care au nevoie de încurajare. _____Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabilNu uita să dai FOLLOW dacă asculți pe Spotify, un RATING și un REVIEW dacă asculți ⁠pe Apple Podcasts și SUBSCRIBE dacă asculți pe Youtube. Prin asta contribui la fiecare episod al acestui podcast și mă ajuți să ducem poveștile acestea mai departe. Urmărește-mă și pe rețelele sociale:Instagram – https://www.instagram.com/ramylazar/Facebook – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/ramy.scurtu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Website – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://ramonalazar.ro⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

  • Cristina Custura este soție, mamă, psiholog și psihoterapeut. De mai bine de 7 ani, Cristina și-a pus cariera pe pauză și s-a angajat cu totul în slujba ei de mamă, dedicându-și timpul pentru creșterea și educarea copiilor.

    Cristina are o mare pasiune pentru research, dar și o abilitate aparte de a analiza lucrurile critic și de a le explica ulterior pe înțelesul tuturor. Datorită acestui motiv, mi-am dorit să povestesc cu ea despre un subiect controversat nu doar în lumea creștină, dar care s-a perpetuat din generație în generație fără prea multe întrebări și puneri sub lupă – disciplinarea fizică a copiilor, mai pe scurt, lovirea copiilor sau așa cunoscuta bătaie. Așa că, vom povesti despre asta în următoarele două episoade.

    În acest interviu Cristina explică ce înseamnă disciplinarea, care este rolul unui părinte în disciplinare, ce spune Biblia despre disciplinarea fizică și cum ar trebui să ne educăm copiii în lumina scripturii.

    Sper ca acest episod să te încurajeze la o analiză a propriei abordări în educarea copiilor tăi, la o dorință de a cerceta în mod individual fiecare alegere făcută în trecută legată de disciplinare și chiar la o schimbare de paradigmă.

    Dă mai departe acest episod ca să ajungă la cât mai mulți părinți care se simt confuzi când vine vorba de disciplinare.

    _____

    Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabil

    Nu uita să dai FOLLOW dacă asculți pe Spotify, un RATING și un REVIEW dacă asculți ⁠pe Apple Podcasts și SUBSCRIBE dacă asculți pe Youtube. Prin asta contribui la fiecare episod al acestui podcast și mă ajuți să ducem poveștile acestea mai departe.

    Urmărește-mă și pe rețelele sociale:

    Instagram – https://www.instagram.com/ramylazar/

    Facebook – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/ramy.scurtu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

    Website – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://ramonalazar.ro⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

  • Dacă ce asculți la #VULNERABIL ți-a fost de folos, poți susține printr-o cafea acest podcast - https://www.buymeacoffee.com/vulnerabilGigi Cosman este soț, tată, pastor și o persoană la care apreciez mult verticalitatea, echilibrul și credința puternică în ce spune și ce face Dumnezeu. I-am propus tema fiilor risipitori, a copiilor care aleg pentru o vreme mai scurtă sau mai lungă să se îndepărteze de credință și de ce presupune practicarea acesteia, pentru că știu că acest lucru produce o mare durere în inimile părinților. Fratele Gigi a trecut printr-o experiență similară, astfel că nu vorbește doar teoretic, ci dintr-o experiență trăită, simțită și depășită. Episodul acesta este o licărire de speranță, dar și o mustrare blândă. Este un semnal de alarmă, dar și o confirmare că nu părinții sunt cei care dau rezultatele muncii depuse. E o conștientizare a greșelilor, dar și o încurajare că numai alături de Hristos acestea pot fi rezolvate. Sper ca acest episod să vă redea curajul de a vă ține strâns de promisiunile Domnului și de credința că la El toate lucrurile sunt posibile. Multă putere, părinți luptători! _____Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabilNu uita să dai FOLLOW dacă asculți pe Spotify, un RATING și un REVIEW dacă asculți ⁠pe Apple Podcasts și SUBSCRIBE dacă asculți pe Youtube. Prin asta contribui la fiecare episod al acestui podcast și mă ajuți să ducem poveștile acestea mai departe. Urmărește-mă și pe rețelele sociale:Instagram – https://www.instagram.com/ramylazar/Facebook – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/ramy.scurtu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Website – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://ramonalazar.ro⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

  • Dacă ce asculți la #VULNERABIL ți-a fost de folos, poți susține printr-o cafea acest podcast - https://www.buymeacoffee.com/vulnerabilMariana este soție, mamă și asistent maternal. Și-a dorit dintotdeauna sa fie mamă și i-ar fi plăcut să aibă mai mulți copii, dar din păcate, pe cale naturală nu s-a putut. Totusi, Dumnezeu i-a îndeplint dorința și a devenit mamă pentru mulți copii prin faptul că a devenit asistent maternal.Cu ocazia acestui interviu vei afla ce face un asistent maternal, care îi sunt provocările și bucuriile, dar și cum trebuie să faci această meserie, care e cu siguranță o chemare și ulterior o slujire. În concepția mea este incredibil și nobil să poți face așa ceva, iar pe Mariana o voi aprecia mereu pentru energia și pasiunea pe care le pune în modul în care îi iubește pe acești copii. Cât de incredibil să dai șansa unei familii iubitoare unui copil care deja a cunoscut trauma abandonului și a singurătății și apoi să te bucuri că este adoptat, chiar dacă pe dinăuntru inima ți se sfâșie. _________O găsești pe Mariana aici:Facebook - https://www.facebook.com/suciu.mariana.9_____Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabilNu uita să dai FOLLOW dacă asculți pe Spotify, un RATING și un REVIEW dacă asculți ⁠pe Apple Podcasts și SUBSCRIBE dacă asculți pe Youtube. Prin asta contribui la fiecare episod al acestui podcast și mă ajuți să ducem poveștile acestea mai departe. Urmărește-mă și pe rețelele sociale:Instagram – https://www.instagram.com/ramylazar/Facebook – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/ramy.scurtu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Website – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://ramonalazar.ro⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

  • Dacă ce asculți la #VULNERABIL ți-a fost de folos, poți susține printr-o cafea acest podcast - https://www.buymeacoffee.com/vulnerabil

    Vlad Schlezak este soț, tată, medic psihiatru creștin, autor și fondator al unei psihoterapii medicale creștine unice APCCM – auditare personală în consilierea creștină multidisciplinară.

    I-aș fi putut propune multe teme medicului Vlad Schlezak, dar am vrut să explorăm universul cuvintelor, puterea lor și cum pot ele să ne impacteze pe noi și pe ceilalți în funcție de modul în care le folosim. Cuvintele sunt la îndemâna noastră și le folosim zilnic, fie că le verbalizăm, le scriem sau le înregistrăm într-un mesaj. Tot ceea ce rostim ajunge către un receptor și are un impact. De prea multe ori ajungem să aruncăm cu cuvinte fără să ne gândim cât de mult rău pot să facă și cum pot să nască în ceilalți, chiar și în copiii noștri, comportamente și trăsături care să îi urmărească peste ani.

    În episodul de azi vei vedea când și cum pot cuvintele să fie blestem sau binecuvântare, cum întoarcem răul pe care poate l-am făcut deja și ce solutii sunt pentru recuperarea relatiei de cuplu dacă cuvintele sunt printre lucrurile care au distrus-o.

    Recomand ca acest episod să fie ascultat doar de adulți. Nu uita să dai mai departe unui prieten care ar vrea să învețe ceva nou.

    _________

    Îl găsești pe medicul Vlad Schlezak aici:

    Facebook - https://www.facebook.com/vladschlezak

    Instagram - https://www.instagram.com/dr.vladschlezak/

    _____

    Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabil

    Nu uita să dai FOLLOW dacă asculți pe Spotify, un RATING și un REVIEW dacă asculți ⁠pe Apple Podcasts și SUBSCRIBE dacă asculți pe Youtube. Prin asta contribui la fiecare episod al acestui podcast și mă ajuți să ducem poveștile acestea mai departe. Urmărește-mă și pe rețelele sociale:

    Instagram – https://www.instagram.com/ramylazar/

    Facebook – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/ramy.scurtu

    ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Website – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://ramonalazar.ro⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

  • Elena este sotie, psihoterapeut, autoare și o persoana care a invățat așteptarea într-un mod mai dificil decât mulți dintre noi. S-a căsătorit la 40 de ani și de câteva luni bune se bucură de împlinirea așteptării prin care a trecut pentru multă vreme.

    În episodul de azi vei auzi frânturi din povestea ei, dar cel mai relevant, vei afla despre cum a parcurs acest drum plin de singurătate pe alocuri, cu vorbe înțepătoare, cu priviri întrebătoare, dar cu multă alinare, hrană și înțelegere oferite de Dumnezeu și de harul lui infinit.

    Dacă treci printr-un sezon al așteptării sau au trecut mulți ani de când ai fost pe acolo și vrei să-ți reîmprospătezi memoria, acest interviu este pentru tine. Vei retrăi emoții copleșitoare, ți se va strânge inima și vei fi inundat de empatie pentru tine și pentru toți cei care așteaptă cu nerăbdare sezonul căsătoriei.

    Un episod valoros despre lecțiile pe care le înveți atunci când ești mulțumitor în toate și te bucuri întotdeauna indiferent de sezonul în care ești și de statutul pe care îl ai.

    Te rog să dai mai departe și altcuiva, ca să susținem cât mai multe persoane împreună în acest parcurs și proces dificil – așteptarea.

    ___________

    Pe Elena o găsești aici:

    Facebook - https://www.facebook.com/istrate.elena.96

    Instagram - https://www.instagram.com/resursepentrusuflet/

    Achiziționează cartea „PERSPECTIVE NOI” - https://resursepentrusuflet.company.site/Perspective-Noi-Poti-avea-o-viata-implinita-si-daca-esti-necasatorit-inca-p520996501_____

    Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabil

    Nu uita să dai FOLLOW dacă asculți pe Spotify, un RATING și un REVIEW dacă asculți ⁠pe Apple Podcasts și SUBSCRIBE dacă asculți pe Youtube. Prin asta contribui la fiecare episod al acestui podcast și mă ajuți să ducem poveștile acestea mai departe.

    Urmărește-mă și pe rețelele sociale:

    Instagram – https://www.instagram.com/ramylazar/

    Facebook – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/ramy.scurtu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

    Website – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://ramonalazar.ro⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

  • Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabilRemus Runcan este soț, tată, pastor și conf. univ. dr. Discuția de azi, deși surprinzătoare, se leagă de episodul de săptămâna trecută. Vorbim despre dependența de tehnologie la adulți, care e la fel de reală și de prezentă ca și în rândul copiilor, doar că nu o catalogăm ca pe o dependență. Adeseori tindem să credem că folosirea tehnologiei de către adulți este o normalitate și că nu e nimic greșit în a ne „relaxa” folosind-o, doar că adeseori uităm cât timp trece în timp ce scrolăm. În discuția de azi vei afla despre ravagiile pe care le poate face tehnologia folosită fără măsură în viața cuiva, dar și în viața unei familii, cum ne afectează dependența viața spirituală și ce soluții putem implementa pentru a scăpa de dependență și a restabili relațiile care s-au pierdut pe parcurs. Sper ca acest episod să te pună pe gânduri, să te facă să realizezi dacă ești aproape de dependență sau ai un partener care se luptă cu asta și să apelezi cu încredere la soluții care să îți facă viața mai reală, mai palpabilă, mai plină de suspans, departe de ecrane și comparații cu necunoscuți. Te rog să dai mai departe ca împreună să creștem gradul de conștientizare!_________Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabilNu uita să dai FOLLOW dacă asculți pe Spotify, un RATING și un REVIEW dacă asculți ⁠pe Apple Podcasts și SUBSCRIBE dacă asculți pe Youtube. Prin asta contribui la fiecare episod al acestui podcast și mă ajuți să ducem poveștile acestea mai departe. Urmărește-mă și pe rețelele sociale:Instagram – https://www.instagram.com/ramylazar/Facebook – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/ramy.scurtu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Website – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://ramonalazar.ro⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

  • Dacă îți place acest episod, susține proiectul #VULNERABIL cu o cafea aici –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabil

    Daiana este soție și psiholog clinician, pasionată de domeniul tehnologiei digitale, de modul în care adolescenții se raportează la ea și de prevenirea dependențelor din această arie.

    Am vrut mult să am și o discuție despre tehnologie, pentru că suntem încojurați de ea, iar copiii noștri pare că s-au născut și se nasc cu ea în mâini. Interviul de astăzi este despre conștientizarea pericolelelor pe care le aduce expunerea timpurie la ecrane și mai ales la un conținut neflitrat, din care copiii noștri pot internaliza valori și adopta obiceiuri nesănătoase. Dar și despre speranța că lucrurile se pot face mai bine, există soluții și nu am pierdut cârma bărcii, chiar dacă copilul nostru a dezvoltat deja o dependență sau nu mai este la o vârstă mică.

    Îmi doresc ca prin acest episod să devenim creativi și dispuși să sacrificăm de acolo de unde putem astfel încât ecranele să nu mai fie prima resursă la care apelăm la ajutor atunci când ne simțim copleșiți de prezența și comportamentul copiilor noștri.

    Te rog să împărtășești și altor părinți, pentru că doar împreună ne putem salva copiii de la pericolul care ne stă zilnic în mâini.

    ___________

    Pe Daiana o găsești aici:

    Facebook - https://www.facebook.com/daiana.ilas

    _____

    Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabil

    Nu uita să dai FOLLOW dacă asculți pe Spotify, un RATING și un REVIEW dacă asculți ⁠pe Apple Podcasts și SUBSCRIBE dacă asculți pe Youtube. Prin asta contribui la fiecare episod al acestui podcast și mă ajuți să ducem poveștile acestea mai departe.

    Urmărește-mă și pe rețelele sociale:

    Instagram – https://www.instagram.com/ramylazar/

    Facebook – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/ramy.scurtu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

    Website – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://ramonalazar.ro⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

  • Dacă îți place acest episod, susține proiectul #VULNERABIL cu o cafea aici –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabil

    Ramona Tothăzan este soție, mamă de 8 copii, antreprenor, iubitoare de Dumnezeu și o prezență caldă pe care îți e mai mare dragul să o asculți. Pe Ramona „am cunoscut-o” online și a devenit una din femeile la care am fugit adeseori pentru un sfat legat de creșterea copiilor sau legarea relației cu soțul în tumultul zilelor pline cu prunci mici. Am vrut să o ascultați la #VULNERABIL pentru că am apreciat modul în care percepe viața, cum familiile arată diferit și cum perspectivele se schimbă de la un sezon la altul.A pornit la drum cu ideea că va fi femeie de carieră, s-a pregătit temeinic pentru asta și acum își crește cu bucurie copiii, timp în care dezvoltă o afacere alături de soțul ei. Se poate să le faci pe toate și să le faci bine? Ramona ne arată că se poate să le faci pe toate, dar nu deodată. Totuși, luate pe rând, ajungi să faci exact ceea ce trebuie dacă consulți mereu planul lui Dumnezeu pentru tine. E un interviu care îți redă pofta de a fi mamă, de a vedea binecuvântarea din copiii tăi și de a lupta mai aprig pentru relația cu soțul tău. Un episod pe care vă recomand să-l ascultați alături de partenerul vostru! Contribuie la creșterea acestui proiect și dă episodul cuiva căruia crezi că i-ar plăcea și i-ar fi de folos. ______Pe Ramona o găsești aici:Facebook - https://www.facebook.com/ramona.tothazanInstagram - https://www.instagram.com/ramototi/_____Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabilNu uita să dai FOLLOW dacă asculți pe Spotify, un RATING și un REVIEW dacă asculți ⁠pe Apple Podcasts și SUBSCRIBE dacă asculți pe Youtube. Prin asta contribui la fiecare episod al acestui podcast și mă ajuți să ducem poveștile acestea mai departe. Urmărește-mă și pe rețelele sociale:Instagram – https://www.instagram.com/ramylazar/Facebook – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/ramy.scurtu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Website – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://ramonalazar.ro⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

  • Susține #VULNERABIL dăruind o cafea - https://www.buymeacoffee.com/vulnerabilAnda Mogoș este soție, mamă, psihoterapeut de familie și cuplu, cu specializare în traumă, dar și a problemelor sexuale din perspectivă creștină. A scris două cărți, iar una dintre ele este despre educația sexuală pe care ar trebui să o predea părinții copiilor lor. Atât de mult o apreciez pe Anda, încât am dat mult din coate ca să am o discuție cu ea. În acest episod vei găsi răspuns la câteva întrebări vitale - De unde și când începe educația sexuală?; Cum ne afectează percepția propriei sexualități modul în care le predăm copiilor noștri educația sexuală?; De ce e bine să le spunem copiilor mai multe și mai devreme, decât mai puțin și poate niciodată?; Cum gestionăm alegerile greșite și cu efecte dureroase ale copiilor noștri în domeniul sexualității?.Cu Anda aș fi putut vorbi multă vreme, dar sper din toată inima să o pot readuce la #VULNERABIL ca să aprofundăm și mai mult acest subiect. Până atunci, sunt sigură că episodul acesta îți va aduce măcar puțină lumină și sper eu, îți va da curaj să folosești termenii corect din punct de vedere anatomic și să le vorbești copiilor tăi despre sex fără rușine. Împărtășește cu alții ca împreună să schimbăm modul în care ne raportăm la sexualitate și să vedem în ea frumusețea pusă de Dumnezeu. ______Pe Anda o găsești aici:Facebook - https://www.facebook.com/andamogosMail - [email protected]Ședințe de psihoterapie - https://soulcare.ro/anda-mogos/_____Cărțile scrise de Anda:Educația sexuală în familie - https://www.stephanus.ro/educatia-sexuala-in-familie-editia-a-ii-a/Drum prin doliu - https://www.stephanus.ro/drum-prin-doliu/_____Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabilNu uita să dai FOLLOW dacă asculți pe Spotify, un RATING și un REVIEW dacă asculți ⁠pe Apple Podcasts și SUBSCRIBE dacă asculți pe Youtube. Prin asta contribui la fiecare episod al acestui podcast și mă ajuți să ducem poveștile acestea mai departe. Urmărește-mă și pe rețelele sociale:Instagram – https://www.instagram.com/ramylazar/Facebook – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/ramy.scurtu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Website – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://ramonalazar.ro⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

  • Aceasta este partea a 2-a a poveștii Lidiei Blaga. Prima parte o poți asculta aici -

    Lidia Blaga este o femeie puternică, dar care a învățat reziliența și credința în mijlocul unei încercări de foc, a unui doliu atipic și greu de înțeles pentru mulți din afară. Lidia și-a pierdut soțul și unicul copil în circumstanțe greu de înțeles, în care poliția și rezultatele anchetei spun un lucru, rezultatele autopsiei altceva, iar inima ei simte cu totul și cu totul altfel. A fost nevoită să-și reprime durere, să-și amâne jalea și doliul, pentru că presiunea presei era prea puternică și nu risca să se arate prea copleșită de emoții în fața lumii. Totuși, la 10 ani de la tragedie, Lidia reușește să vorbească cu un nod în gât, dar cu zâmbetul pe buze despre cei doi iubiți ai ei care i-au făcut viața mai frumoasă. Procesul de vindecare este început, dar nu finalizat. Durerea mută rămâne veșnic acolo, doar că acum o putem auzi și simți cu ea. Este o poveste zguduitoare și pentru a vă da timp să o procesați, vă las câteva zile până voi publica partea a 2-a.

    Dați mai departe oricui trece printr-o pierdere, pentru a vedea că Dumnezeu încă poate să aducă vindecare indiferent cât de zdrobit te simți în acest moment. _____Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabilNu uita să dai FOLLOW dacă asculți pe Spotify, un RATING și un REVIEW dacă asculți ⁠pe Apple Podcasts și SUBSCRIBE dacă asculți pe Youtube. Prin asta contribui la fiecare episod al acestui podcast și mă ajuți să ducem poveștile acestea mai departe. Urmărește-mă și pe rețelele sociale:Instagram – https://www.instagram.com/ramylazar/Facebook – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/ramy.scurtu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Website – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://ramonalazar.ro⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

  • Lidia Blaga este o femeie puternică, dar care a învățat reziliența și credința în mijlocul unei încercări de foc, a unui doliu atipic și greu de înțeles pentru mulți din afară.

    Lidia și-a pierdut soțul și unicul copil în circumstanțe greu de înțeles, în care poliția și rezultatele anchetei spun un lucru, rezultatele autopsiei altceva, iar inima ei simte cu totul și cu totul altfel. A fost nevoită să-și reprime durere, să-și amâne jalea și doliul, pentru că presiunea presei era prea puternică și nu risca să se arate prea copleșită de emoții în fața lumii.

    Totuși, la 10 ani de la tragedie, Lidia reușește să vorbească cu un nod în gât, dar cu zâmbetul pe buze despre cei doi iubiți ai ei care i-au făcut viața mai frumoasă. Procesul de vindecare este început, dar nu finalizat. Durerea mută rămâne veșnic acolo, doar că acum o putem auzi și simți cu ea.

    Este o poveste zguduitoare și pentru a vă da timp să o procesați, vă las câteva zile până voi publica partea a 2-a.

    Dați mai departe oricui trece printr-o pierdere, pentru a vedea că Dumnezeu încă poate să aducă vindecare indiferent cât de zdrobit te simți în acest moment. _____Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabilNu uita să dai FOLLOW dacă asculți pe Spotify, un RATING și un REVIEW dacă asculți ⁠pe Apple Podcasts și SUBSCRIBE dacă asculți pe Youtube. Prin asta contribui la fiecare episod al acestui podcast și mă ajuți să ducem poveștile acestea mai departe. Urmărește-mă și pe rețelele sociale:Instagram – https://www.instagram.com/ramylazar/Facebook – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/ramy.scurtu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Website – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://ramonalazar.ro⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

  • Îți place #VULNERABIL? Susține acest proiect dăruind o cafea aici - https://www.buymeacoffee.com/vulnerabil

    Agnia Potoroacă este soție, mamă, autoare de cărți pentru copii, dedicată educație propriilor copii și pasionată de educație în general.

    În discuția de astăzi cu Agnia trecem prin multe concepte, dar și prin anumite abordări asupra cărora merită meditat, pentru că e posibil să avem o înțelegere trunchiată a acestora.

    Cine îi educă pe copiii noștri? Cum îi educă? Mai ținem cont de faptul că copiii nu ne aparțin ci sunt ai Domnului? Cum îl integrăm pe Dumnezeu în educația copiilor noștri? În ce mod suntem noi înșine desensibilizați și lucrul acesta le permite copiilor să aibă acces la lucruri care depășesc capacitatea lor de înțelegere și integrare.

    Este o discuție directă, tranșantă pe alocuri, dar presărată cu mult har pe care ni-l dă Hristos în rolul acesta incredibil de greu și frumos de a fi părinți. Un episod care îți va deschide ochii și care te va pune mult, mult pe gânduri.

    Dă mai departe părinților aflați la început de drum, ca împreună să creștem o generație pentru Hristos, dar care să fim siguri că îl are pe Hristos în inimă.

    ________

    Pe Agnia o găsești aici:

    Facebook - https://www.facebook.com/agnia.potoroaca

    Cărțile scrise de Agnia - https://www.gramma.ro/produse?c=agnia

    _____

    Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabil

    Nu uita să dai FOLLOW dacă asculți pe Spotify, un RATING și un REVIEW dacă asculți ⁠pe Apple Podcasts și SUBSCRIBE dacă asculți pe Youtube. Prin asta contribui la fiecare episod al acestui podcast și mă ajuți să ducem poveștile acestea mai departe.

    Urmărește-mă și pe rețelele sociale:

    Instagram – https://www.instagram.com/ramylazar/

    Facebook – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/ramy.scurtu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

    Website – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://ramonalazar.ro⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

  • Poți fii parte din familia #VULNERABIL dăruind o cafea aici - https://www.buymeacoffee.com/vulnerabilAlina Deac este soție, mamă, o prezență activă în online prin contentul pe care îl creează, dar și prin faptul că coordonează un grup foarte mare de fete și femei care citesc Biblia de-a lungul unui an. Din afară, pare că duce viața perfectă. Are mulți followersi, copii minunați, un soț care o iubește și pe care îl iubește, familia aproape și multe altele. Doar că, realitatea e cu totul alta. Nu a fost și nu este scutită de încercări, doar că sunt multe provocări despre care poate nu vorbește public. Dar, partea cea mai faină e că prin toate luptele, urcușurile și coborâșurile, nu a renunțat la credința ei. Credința i-a fost liantul și sprijinul în clipele dificile. E o discuție atât de faină și de lejeră, despre cum l-a cunoscut pe soțul ei, cum au ajuns la 4 copii, cum l-a cunoscut pe Dumnezeu și cum e să fie mamă tânără într-o societate atât de scindată. E un episod la care vei râde și vei plânge și cu siguranță vei ajunge să o îndrăgești pe Alina. __________Pe Alina o găsești aici:Instagram - https://www.instagram.com/aly_deac/ Facebook - https://www.facebook.com/larisa.alina.5 _____Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabilNu uita să dai FOLLOW dacă asculți pe Spotify, un RATING și un REVIEW dacă asculți ⁠pe Apple Podcasts și SUBSCRIBE dacă asculți pe Youtube. Prin asta contribui la fiecare episod al acestui podcast și mă ajuți să ducem poveștile acestea mai departe. Urmărește-mă și pe rețelele sociale:Instagram – https://www.instagram.com/ramylazar/Facebook – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/ramy.scurtu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Website – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://ramonalazar.ro⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

  • Susține #VULNERABIL aici, dacă unul din episoadele ascultate ți-a fost de folos –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabil

    Alina Munteanu este soție, mamă și psihoterapeut de meserie. Este caldă, empatică și reușește să vadă multe nuanțe în fiecare problemă, lucru care îi dă mai mult decât o perspectivă de ansamblu asupra lucrurilor.

    Tema de azi e una sensibilă și poate chiar blamată, dar eu o consider extrem de importantă și necesară. De ce? Pentru că așa cum trupul se îmbolnăvește, la fel se poate întâmpla și cu creierul nostru. Iar informarea legată de acest subiect nu poate face altceva decât să ne ajute să fim pregătite, echipate astfel încât să evităm o asemenea situație sau să o depășim cu mai multă ușurință.

    Sănătatea psiho-emoțională stă la baza modului în care ne raportăm la viață, la cei din jurul nostru, la noi înșine și la Dumnezeu. Tocmai de aceea este important să avem grijă de ea și să o prețuim când o vedem în noi și în alții. Sper ca acest episod să îți deschidă mintea și să-ți dea o nouă perspectivă asupra a ceva ce poate nu ai considerat a fi relevant până acum. Dă mai departe ca să fim de ajutor și altora!

    ___________

    Pe Alina o poți găsi aici:

    Facebook - https://www.facebook.com/alinnamunnteannu

    Ședințe de psihoterapie - https://soulcare.ro/alina-munteanu/

    _____

    Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabil

    Nu uita să dai FOLLOW dacă asculți pe Spotify, un RATING și un REVIEW dacă asculți ⁠pe Apple Podcasts și SUBSCRIBE dacă asculți pe Youtube. Prin asta contribui la fiecare episod al acestui podcast și mă ajuți să ducem poveștile acestea mai departe.

    Urmărește-mă și pe rețelele sociale:

    Instagram – https://www.instagram.com/ramylazar/

    Facebook – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/ramy.scurtu

    ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Website – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://ramonalazar.ro⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

  • Delia Onisie este soție, fizioterapeut specializat în recuperare uroginecologică și consultant IBCLC. Este unul din specialiștii pe care îi admir foarte mult, pentru faptul că este mereu la zi cu informația și are o empatie aparte pentru femeile care trec pragul cabinetului ei și nu numai. În discuția de azi vom atinge subiecte sensibile, dar vreau să pornești de la ideea că dacă bunica și mama ta s-au confruntat cu anumite simptome și afecțiuni, nu înseamnă că și tu trebuie să o faci. Există resurse și există rezolvare!Acest episod te va învăța măcar puțin despre planșeul pelvin, cum să îl pregătești înainte de o sarcină și o naștere și cum să ai grijă de el după o naștere sau multiple nașteri. Ce să faci dacă te lupți cu durerea la contact sexual, incontinență urinară, diastază abdominală, prolaps genital, vaginism și alte asemenea afecțiuni. Episodul acesta este primul pas spre a înțelege cum e construit corpul tău și cum poți să ai grijă de el ca să dea cel mai bun randament indiferent de sezonul în care ești. Iar, pe lângă asta, îți face cunoștință cu un specialist la care poți apela cu încredere ca să îți rezolvi problema cât mai repede. Te rog să împărtășești acest episod cu toate femeile din viața ta. Cred că este un MUST și o armă pe care orice femeie trebuie să o aibă de partea ei - cunoașterea propriului corp, a limitărilor, dar și avantajelor lui. ___________Pe Delia o poți găsi aici:Facebook - https://www.facebook.com/deliaonisieInstagram - https://www.instagram.com/delia.onisie/ _____Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabilNu uita să dai FOLLOW dacă asculți pe Spotify, un RATING și un REVIEW dacă asculți ⁠pe Apple Podcasts și SUBSCRIBE dacă asculți pe Youtube. Prin asta contribui la fiecare episod al acestui podcast și mă ajuți să ducem poveștile acestea mai departe. Urmărește-mă și pe rețelele sociale:Instagram – https://www.instagram.com/ramylazar/Facebook – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/ramy.scurtu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Website – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://ramonalazar.ro⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

  • Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabilLidia Șchiopu este soție, mamă, autoare de carte și face parte din inițiatoarele lucrării cu femeile în România. Are trei cărți publicate, „Hai să vorbim despre Dumnezeu”, „Umblarea cu El, o aventură”și „Să vorbim despre noi femeile”, care se potrivește mănușă cu tema discutată în acest episod. Vă recomand să o aveți în casă, ca să puteți aprofunda elementele frumoase care construiesc feminitatea noastră. Mi-am dorit mult un episod în care să vorbim despre femei din perspectivă creștină și cât de frumos să am această oportunitatea alături de o femeie cu experiență, de la care chiar avem ce învăța. Astfel că, astăzi vei auzi despre calitățile pe care le-a pus Dumnezeu în tine, ce înseamnă și cum poți avea o relație cu Dumnezeu, ce faci dacă lucrurile pe care ți le dorești nu au apărut încă în viața ta și cum echilibrezi lucrurile astfel încât relația de cuplu să funcționeze. Sper să fie o gură de aer proaspăt, să-ți dea o perspectivă proaspătă a modului în care Hristos te-a creat și să nu uiți niciun moment că Dumnezeu nu ne-a creat inferioare, ci doar altfel decât i-a creat pe bărbați.

    Împărtășește cu prietenele tale, ca și ele să fie încurajate și bucuroase pentru harul extraordinar care le-a fost dat de a fi femei. ____Pe Lidia Șchiopu o găsiți aici:Facebook - https://www.facebook.com/lidia.schiopu.94 Școala Priscila - https://casapriscila.ro/ce-este-programul-priscila/ Achiziționează cele 3 cărți - https://www.scriptum.ro/librarie/pachet-carti-lidia-schiopu.html _____Dacă vrei să fii partenerul meu în crearea episoadelor viitoare o poți face printr-o donație AICI –⁠⁠ ⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/vulnerabilNu uita să dai FOLLOW dacă asculți pe Spotify, un RATING și un REVIEW dacă asculți ⁠pe Apple Podcasts și SUBSCRIBE dacă asculți pe Youtube. Prin asta contribui la fiecare episod al acestui podcast și mă ajuți să ducem poveștile acestea mai departe. Urmărește-mă și pe rețelele sociale:Instagram – https://www.instagram.com/ramylazar/Facebook – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/ramy.scurtu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Website – ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://ramonalazar.ro⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠