Episodit
-
گفتوگوی اختصاصی صدای آمریکا با شاهزاده رضا پهلوی:
▪️مردم ایران هم به رژیم و هم به جهان پیام دادند ما دیگر تن به سیرک انتخابات نمیدهیم
▪️انتخاباتی وجود ندارد؛ خامنهای میگوید از بین نوکران من یکی را انتخاب کنید
▪️کدام لولویی است که نظام تابحال رو نکرده تا مردم از ترس بدتر شدن اوضاع رای بدهند
▪️هرگونه خشونت و هتاکی و فحاشی را در مقابل آنها که تصمیم گرفتهاند رای بدهند را محکوم میکنم. شاید رژیم پشت ماجرا باشد تا مانع اتحاد بین مخالفان بشود. باید نشان بدهیم با رژیم فرق داریم
▪️نابودی این رژیم حتما اتفاق خواهد افتاد و مردم ایران فراموش نخواهند کرد کدام کشورهای غربی در مبارزه با سرنگونی به آنها کمک کردند -
روسای جمهوری پیشین جمهوری اسلامی
-
Puuttuva jakso?
-
گالری خبر؛ گزیدهای از اخبار و حواشی مرتبط با رایگیری حکومت برای تعیین جانشین ابراهیم رئیسی در روز ۸ تیرماه ۱۴۰۳
-
بیش از چهار دهه است که جمهوری اسلامی با شیوههای متفاوت برای کشاندن شهروندان به پای صندوقهای رأیاش تلاش میکند. شهروندانی که نظرشان در هیچ بخشی از تصمیمات سران نظام در امور کشوری اهمیت ندارد، تنها در زمان برگزاری انتخابات نمایشی حکومت است که رأیشان میزان، و مشارکتشان باعث سرافرازیست! حجت توکلی ضمن گفتوگو با شهروندان در ایران و کارشناسان سیاسی و اجتماعی در «پنجره ظلم» به ریشههای اصلی اهمیت برگزاری انتخابات برای
حکومت جمهوری اسلامی پرداخته است. -
کاری از شهبال شب پره، پریسا و دکتر افشین آقاییفر؛ اپیک نام مراسمی بود که چندی پیش در شهر لس آنجلس به بهانه شصت و پنج سال فعالیت هنری این هنرمند موسیقی پاپ، با حضور هنرمندان، آهنگسازان، ترانه سرایان، خانواده و دوستان شهبال شب پره برگزار شد. در این مراسم، شهبال شب پره با همکاری خوانندگان و نوازندگان جوان، به هنرنمایی پرداخت. در این برنامه موزیکال، شهبال از بیش از ۵۷ هنرمند عرصه موسیقی پاپ ایران یاد کرد و با معرفی استعداد های نوظهور در عرصه موسیقی وخوانندگی، ابراز امیدواری کرد این جوانان با تلاش و پشتکار ادامه دهنده راه بزرگان موسیقی ایران باشند.
-
در این برنامه، به تحریم کمسابقه در انتخابات حکومتی در جمهوری اسلامی میپردازیم. نظرسنجیها درباره میزان مشارکت مردمی را زیرذره بین میگذاریم. کیفیت مناظرهها و هزینههای تبلیغات انتخاباتی در جمهوری اسلامی را بررسی میکنیم. نگاهی به سایه بلند آمریکا بر امور سیاسی و اقتصادی در ایران داریم و ارزیابی مخاطبان را بازتاب میدهیم.
-
گفتوگویی با احمدرضا بهارلو، مدیر پیشین بخش فارسی صدای آمریکا، درباره کتاب تازهاش، چگونگی راه اندازی برنامههای تلویزیونی صدای آمریکا، و خاطرات نخستین مصاحبههای تاریخی این رسانه.
-
در این برنامه، مروری بر تازه ترین مواضع نامزدهای جانشینی ابراهیم رئیسی داریم. به نفوذ روزافزون سپاه پاسداران در دولت در جمهوری اسلامی می پردازیم و چالش های ساختاری پیش روی رئیس جمهور در نظام جمهوری اسلامی را بررسی می کنیم.
-
در این برنامه، کارنامه نامزدهای تائید صلاحیت شده شورای نگهبان و مواضع شان در برابر خواستهای مردم را بررسی میکنیم. مروری بر بازتاب انتخابات در رسانه های آمریکا داریم و میپرسیم اپوزیسیون جمهوری اسلامی در روزهای پیش رو چه گزینههایی در دسترس دارد.
-
سلامت زنان به مدت طولانی به طور ناقص تحقیق و تشخیص داده شده است و بیماریهای زنانه که به عنوان تابو شناخته میشوند، در تحقیقات علمی نادیده گرفته شدهاند.آندومتریوز یکی از این بیماریهای شایع و نادیده گرفته شده است. امروز این موضوع ضروری و پر درآمد تبدیل به بزرگترین دغدغه استارتآپها و ارجحیت دولتها شده است.
-
در این برنامه، گزارشی از یکی از مراکز مهم فیلمسازی محیط زیستی در آمریکا داریم. به ابتکارات محیط زیستی مردم ایالات متحده و مردم ایران در جهت تطبیق زندگی خود با ضرورتهای حفظ محیط زیست میپردازیم؛ و خطرات کنشگری محیط زیستی و چالشهای فیلمسازی محیط زیستی در ایران را زیر ذرهبین میگذاریم.
-
چه شد که نیروی هوایی ارتش ایران که قدرتی برتر در منطقه در پیش از انقلاب بود امروز به نیرویی فرسوده تبدیل شده است؟ شاهزاده رضا پهلوی که خلبانی جتهای جنگنده را در ارتش شاهنشاهی آموخته، در حاشیه مراسم گرامیداشت صدمین سالروز تاسیس این نیرو، در گفتوگویی اختصاصی با صدای آمریکا به تشریح شرایط نیروی هوایی پیش و پس از انقلاب ۵۷ پرداخته است.
-
۱۵ خرداد ۱۳۴۲، در تقویم رسمی جمهوری اسلامی، گرامیداشت شروع انقلابی است که ۱۵ سال بعد به سرنگونی حکومت پادشاهی و استقرار جمهوری اسلامی منجر میشود. در روایت روحالله خمینی و هواداران او ۱۵ خرداد سالروز یک کشتار ۱۵ هزار نفری است؛ اما در واقعیت آنچه در ۱۵ خرداد ۴۲، پیش و پس از آن رخ داده، تفاوت بسیار زیادی با این ادعاهای غیرواقعی دارد. عددسازی و بزرگنمایی تعداد کشتهشدگان انقلاب، از سال ۱۳۴۲ تا بهمن ۱۳۵۷، با بیش از ۶۰ سال سابقه یکی از دیرپاترین دروغپردازیها و روایتهای جعلی در تاریخنگاری انقلاب است که حتی در مقدمه قانون اساسی هم به عنوان یک واقعیت تاریخی نوشته شده است. در این مستند تلاش کردهایم ضمن بازخوانی آمارهای معتبر در فاصله سالهای ۴۲ تا ۵۷، ابعاد جعل آمار انقلابیون، را بررسی کنیم.
-
حسن سربخشیان، در مستند «رویای خمینی»، بدنبال یافتن دلایل ایده نابودی اسرائیل است که بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران آن را مطرح کرد. او با سفر به اسرائیل به بررسی رابطه دو کشور ایران و اسرائیل در دوران سلطنت محمدرضاشاه پهلوی و پس از انقلاب ۵۷ میپردازد.
-
در این برنامه، به زمینههای تسلط آمریکا بر هوش مصنوعی و حضور متخصصان ایرانی در این حوزه میپردازیم. تهدیدها و فرصتهای برآمده از توسعه هوش مصنوعی را در رقابت آمریکا و چین بررسی میکنیم؛ و ظرفیتها و قابلیتهای ایران در هوش مصنوعی را مورد سنجش قرار میدهیم.
- Näytä enemmän